Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.08.2013 16:26 - Ало, орешарците. Ко прайм ся
Автор: dobronameren Категория: История   
Прочетен: 3237 Коментари: 6 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

В разговор между сънародници, които са склонни помежду си към консенсус, щях да попитам нормално „Какво правим сега?“. Не го правя така, а грубо просташки. Защо? Защото със зъл простак да разговаряш човешки...? Но пък да махнеш с ръка и да кажеш „да мрат”, не върви. Пример за това са циганите. Няма друг начин да се преборим с тях, освен да ги интегрираме. За пореден път. Надеждата умира последна. Надеждата умря последна.

Цялата улица барабар с къщите кънти от виковете „оставка“, анкетиращият репортер не чува събеседника си, нито пък той него, обаче вие орешарците, се опъвате: „Протестът няма ясни искания.“ Айде, бе!

Пред пилоните на НДК се събират шепа хора защитаващи Орешарски, а пред Министерския му съвет противниците му са поне 100 пъти повече и не само във вторник, четвъртък и неделя. А вие твърдите, че „правителството има подкрепата на цяла България“. Кого заблуждавате?

Наричате вашите противници „лумпени“, интелектуалци, музиканти, поети от площада - „псевдо“, само защото не ви симпатизират, младите протестиращи с децата си хора – „платени герберасти“… Ало, орешарците! Тези хора представляват гражданското общество на България. Ако отказвате да се включвате в него, толкова по-зле за вас. Не го ли разбрахте толкова години вече?!

Защото гледам на пилоните пред НДК „интелектуалците“ Мишо Шамара, мангалоподобния българин с избития преден зъб, който води протокола напоследък и дежурния културист с дълбоко изрязания червен потник. Пухкавата лелка, която измами клиентите на турагенцията си миналото лято и ги остави сами да се прибират от чужбина. Баби и дядовци отпреди Априлския пленум. И няколко млади лица. Имах си хас, да не успеете да намерите такива измежду внуците и снахите си!

Преди два месеца се гордеехте с постижението, че ГЕРБ е в тотална изолация. Вчера президентът Плевнелиев наложи вето на актуализацията на бюджета. Против това негово решение се обявиха само двама политлидери от тримата „задължително съгласни“, десетината медийно платени червени стари муцуни, петима от личните министри на премиера и разбира се „спонтанния протест“ пред въпросните пилони. Самият Орешарски се появи пред bTV в сутрешния блок и обиден от въпросите на водещите, нареди да ги свалят от екран. Така загубихте още една капия за спасение. А ще ви трябва. На вас, „червени боклуци“, не на нас. 

Председателят на парламента Михал Миков обяви едностранното си решение да закрие държавната социологическа агенция НЦИОМ и да възложи проучвателните й функции на някакво подобие на парламентарна комисия, наречена Съвет по законодателството към парламента. Щяла да бъде по-ефективна в оценките си. Какво значение, че форумите са единодушни – „Комунистите закриват всеки, който не слуша!!!” Има и по-крайни мнения – „физически унищожават!” После защо родните места на Миковци били Северозападнала България. Впрочем, милият Миков! Само един по-смешен и глупав председател на Народно събрание сме имали – Николай Тодоров. От същата партия! Но оня все пак беше някакъв „а каде ми е... шапката”, докато този е най-обикновен алко холик.

Ох, далеко не само Делян Пеевски ви е „кадрова грешка”.

Написах „червени боклуци“, та се сетих да попитам Сергей Станишевци защо Улицата не вика „сини боклуци“? Или „герберасти марш“? Та, кой сега е в тотална изолация, а? Въпросът е много съществен за вас, честно вярващите в комунистическото бъдеще на света, и честно борещите за тази победа! Тия мафиоти, крадци, тарикати и физически убийци, които нямате силата да изгоните от собствените си редици, ще избягат подло и ще оставят вас на топа на устата да отговаряте за престъпленията им. Елементарно малко акъл се иска, за да се досети човек за това! И много смелост! Имате ли я, честни комунисти? Като гледам Кадиев, Близнашки дори, мисля, че я нямате!

Когато след 3, 9 или 27 месеца, се изправите пред гражданите на България и поискате доверието им, колко души ще ви повярват? Много по-малко. Поради високият процент смъртност сред електората ви, поради опустяването на селата и малките градове, поради повишаване жизненото и образователното ниво на българите като част от света, поради отварянето на границите на същия този свят, поради обременената ви история, съчетана с отвратителния ви реваншизъм днес, поради изолацията от Европа и САЩ, в която се вкарвате сами, поради изумителната ви неспособност да уважавате другомислещите. Поради мръсната ви склонност да доносничите подло отзад срещу другите, които са просто други. И най-вече – няма по-голяма лъжа  от тази, че без вас социално слабите ги чака смърт. Глупаците – да, но това е при всички власти.   

Само че пак се увлякох да разговарям с простаците културно!   

И ко прайм ся?

С ГЕРБ=ГРОБ свикнахме. Със „затвор  за Боко и Цв.Цв, при бай Ставри” – също. „Смърт на евреите!”, „Смърт на САЩ и НАТО”, „Наше дело правое” – стари работи... Нови се появиха – „Президентът – вън!”, „Кметицата да си ходи в Самоков”, „Браво на Цацаров и Бареков!”, „Народният президент Йоло Денев” (Ама как ще озаптите онзи смехотворец Янаки Ганчев – „Орлов мост за промяна”?! Що не му пуснете насреща младия подкрепящ Ангел Че.)

Избори? „Ау-у-у. Не! Те ще възпроизведат старите резултати!” А бе, наглеци! Не може ли не така тъпо? Че нали съгласно „старите резултати” днес, вие колите и бесите интелигентния български народ, както правеха това мамите и бащите ви! От какво се страхувате? Няма въпрос с по-лесен отговор. От разкритието, че лъжете. И от възмездието, което ви чака заради тези лъжи!

А какво стана с Изборния кодекс? Пече се. Мъти го, знае се кой. ККК – Кудкудякащата Красавица от Кюстендил. Само мястото на полога се пази в тайна. Вероятно не е в Кюстендил, че там възторжените викове на избралите я, ще я разсейват. Сигурно е в Евксиноград, защото, както каза вицепремиерката, „в протестиращата обстановка сме по-мотивирани да си свършим работата”.

Направо ми е мъка-а-а! Каква чудесна възможност за измъкване от ситуацията, в която сами се вкарахте, представляваше тази дискусия за новите изборни правила! В началото на обществените дебати, инициирани в НС, присъстваше и националният омбудсман Константин Пенчев. Обаче на човека му писна ККК да го прави на маймуна и излезе от нейния „формат”. И един подкрепящ „Орешарски да изкара мандата си” написа за омбудсмана в Мрежата: „Този пелтек говори трудно, най добре е да млъкне! Какви хора са навън бе Дундьо? Нека да питам: НС не може ли да го махне този Сульо? И да го прати да протестира заедно с лайнарите. Знаем кой протестира, вчера видяхме на протеста Поркопиева, Берберян, депутата Радев от ГЕРБ, натирения от БСП Близнашки, общо 100-на глави добитък. А този пелтек да си ходи в Своге и да вари компоти за зимата, друго от него не става !”

Ето я, българи, в изчистен вид алтернативата на нова демократична България, която ни предлагат орешарците!

 Добре, че светът е вече цивилизован и онези зловещи времена на социалистическите лагери изчезнаха като дим в комина. Няма я Съветската армия-освободителка. Иначе, ако тя беше тука и както пишат в Мрежата привържениците на Орешарски или противниците на Борисов, които са едни и същи, знаете ли какво би се получило? Еднозначно – пълните с кръв и смърт години около онзи Девети септември!

Слушайте ги днес и сравнявайте с делата на татковците им. Ако нямате спомени от победилата соцреволюция в България, питайте онези, които помнят и са останали живи! Решавайте прав ли съм или не.

Времето е от обещанието Станишево да сваля ГЕРБ от властта в края на ноември м.г. до предсрочните парламентарни избори в началото на май т.г. - Сидеров на гости при Путин, БСП обструкциите на Изборния кодекс през декември, начало на атаките срещу Искра Фидосова, „новогодишния гаф” на президента, скандалът с несебърските дюни, националистите v.s. страните от ЕС заради емигрантите ни, атентатът срещу Доган, референдумът за АЕЦ „Белене”, досието „Буда”, февруарските протести срещу монополите в енергетиката, оставката на правителството на ГЕРБ, началото на кампанията „Цветанов и Борисов в Централния затвор”, скандалите за участието на ХИЗБУЛА и ХАМАЗ в атентата на бургаското летище, мартенските протести срещу НС и президента, служебното правителство на Марин Райков, скандалите с Мирослав Найденов, Кокинов, Емо Ротманса, Станимир Флоров, Цветлин Йовчев..., новите безобразия на Сидеров... и събитията от „деня за размисъл” – 11 май 2013.

666! СУПЕР  ....БЕДЕН МОНАХ БУДИСЪ ЯДЕ ФИЛИЯ МАС И ОДИ С СКЪСАНИ ГУМЕНКИ....ПРОПОВЯДВА КУЛТ КЪМ АСФАЛТА И МАГИСТРАЛНО УЧЕНИЕ ....НОСИ НОЖИЦА И РЕЖЕ ЛЕНТИШКИ ЗА ЗДРАВЕ...!

Анонимен   Ако бати Бойко ти почука на вратата…и е без охрана, мазало ще стане. Знае го Тиквата, Боко не е будала. Затова ден и нощ ходи нон-стоп с двадесет гавази, та и снайперисти го пазят! Иначе една талпа по китарата и готово…

Анонимен   Частна ТВ, която промива мозъците на хората.Цолова, Николаев,Бареков, Кулезич ,Бенатова -е няма по-отвратитиелни журналисти от тях.Дразнят хората ,но си пълнят джобовете за сметка на народа.Подстрекават хората към анархия, а не към конструктивни протести. Имам чувството ,че за тях убийствата, нещастията, несполуките на хората и държавата ни е най-голямато им "журналистическо "удоволствие! Нооо има Господ и за тях!!!!!

379   Ами тогава гласувайте за Тиквата и Костов ПАК а след 1-2 години ще колите децата си защото друго за ядене НЯМА ДА ИМА. Айде ,весело!
бОли ме К.. дали сте живи или умрели и за кого ще гласувате.
МРЕТЕ сган ПРОСТА!

Западняк   Сега в България! Скоро и в Западна Европа! Ще се палите не ама ще горите.....Дявола издава багажа,време е за ИСТИНАТА. Истината ще дойде от Изток!!!

муспи   За да се роди и живее човек, трябва в тези няколко десетилетия да убива евреи и цигани! Иначе ще си стои тука с евреите и циганите. Бог ще му зачете избора.

"Всички тея, които управляват от страна на ГЕРБ, са едни евнуси, които се подчиняват на султана на България, той е изключително луд и болен човек", заяви Шамара пред Дарик. Искам затвор за Бойко Борисов, заяви рапърът. Бойко, ще лежиш в затвора, боклук, обърна се Шамара към политика.

theeconomist - Бих ти отговорил подобаващо, но си нищожество,
(05.03 21:11 rebu написа: „Не може да го забравите вие комунистите и това си е. Защото само забравата може да изтрие всичко и никога да не се повтори.”)

което не заслужава, даже да се изпърдя в негова посока!

Анонимен   ....БУДА , КРАДЛИВО СВИНЮ . Е.ахте майката на всичко и на РЕЗЕРВА сте ПОСЕГНАЛИ гадни ГЕРБЕРОБУДИСТИ.

chavdar01 - НЕ БИЛО ВИСОКО КРЪВНО,А ХЕМЕРОИДИ! :))) ПОРЪЧАЛ СЪМ МУ ВЪЗЕЛИН!

ЦЕНТРАЛЕН СОФИЙСКИ   Вече 24 години чакаме да бъде осъден и вкаран в затвора поне един министър-предсдател заедно с екипа си. Време е Бойко Борисов да стане първият министър-председател у нас вкаран в затвора. След като стана първият премиер за 21 век свален от народа, сега е ред да влезе в затвора. За назидание ! Иначе всеки свинар може да се глави за премиер.

дядо Данчо   Веселяци,не си драпайте ташаците,а хващайте криваците!

kushel  За Бойко гласуват всички презрели презрели лелички. Те са му фенките. Чак се подмокрят като го видят.

chavdar01   ИМАЛО ЗАПЛАХА ЗА ЖИВОТА НА ЦВИНОКИО?! СМЯХ! :))))))) АБЕ,АРАНКОЛУ-У-У,КОЙ СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ ТЕБЕ ВЕЧЕ?! ЗА НАРОДА ТИ СИ ГОСПОДИН НИКОЙ! СМЕШНИК! ПРИГОТВИ СИ БАГАЖА,ЧЕ МАЙОР ВЕКИЛСКИ ТЕ ЗОВЕ! НАЕСЕН С ПЕСЕН!

shout - Като чета за разстрел, та се сещам за един документален филм за др. Ленин, та ... в първите години след Окт. революция се появяват много крадци, разбойници, проститутки из различните губернии. Ленин получава стотици телеграми за това. Единственият му отговор беше с телеграма с текст: Разстрелят! Разстрелят! Разстрелят! Май това трябва да е решението и при нас, не само за чиновниците!

djani - ЕС се разпада. Възможно е в недалечно бъдеще този сценарий да се разиграе и у нас. Ако не загубят главите си, някои ще загубят имотите си....

mglishev   Прасета за Буда жалеха,/ жалеха, още плачеха:/ Будо, ле Будо банкянска,/ кому ни, Будо, остаяш,/ остаяш, Будо, предаваш?/ На тия ли варненци яростни,/ яростни, още кипнали?/ На тия ли шопи смахнати,/ смахнати, още викащи?"/ Буда на свинки думъши: / "Прасчовци, кротко гласуващи, / дръжте се с мене, свинчовци, / дайте ми още мандатченце, / да ви довърша клането, / в буркан да ви туря, затворя, / да си в в Банкя, в мазенцето на хладно долу опазя / от тия ми варненци яростни, / от тия шопи побъркани."

mileidi46  Тази вечер се разплаках за пръв път от щастие..обикновено плача,когато съм злобна и безсилна..да се справя с нещо. Просто плаках, защото най-после видях злобата и гнева в очите на моят народ ..там на улицата-той най -после крещеше!! ... Трябва да замервате тези,които пуснаха хиениете в домовете ни..Тези,които от години се правят на ощипани,гледат ни в очите ,хилят се нагло и докато ни обират ..обещават ...светло бъдеще..

... ВСИЧКИ,които за тези години  минаха през властта..ДО ЕДИН!! ДО ЕДИН НА СЪД! МЕЖДУНАРОДЕН ТРИБУНАЛ ЗА ГЕНОЦИД СРЕЩУ НАЦИЯТА НИ! ОБВИНЕНИЕ ОТ ИМЕТО НА НАРОДА! НАРОДА ДА ПОИСКА СВАЛЯНЕТО НА ИМУНИТЕТА НА ВСИЧКИ ПРЕСТЪПНИ ПОЛИТИЦИ И ДА ГИ СЪДИ!
Нашият народ е крайно време да защити честта си-пред света!! Да докажеМ ,че наистина СМЕ народ!! КАМЪНИТЕ(ПРОТЕСТИТЕ) СА МИНИСТЕРСТВОТО, ПРЕЗИДЕНСТВОТО И ПАРЛАМЕНТА!! ТЕ СА ВИНОВНИ. И НИЕ,ЧЕ ГИ ИЗБИРАМЕ.. НАРОДЕ??? ПОЛИТИЦИТЕ СА ГУЗНИ И ГИ СТРАХ ОТ НАС!! СЦЕНАРИЯТ ИМ ВЕЧЕ СЕ ИЗДЪНИ!! ДА НЕ ИМ ПОЗВОЛИМ ДА НИ ЯХНАТ ОТНОВО. БЪЛГАРИТЕ ТРЯБВА ДА ВЗЕМАТ ПРАВАТА В РЪЦЕТЕ СИ!! ТЕ СА НАШИ!!

kostadin   БОЙКО-О-О,НЕ СЕ ОСЛУШВАЙ! ТАЗИ НЕДЕЛЯ "БИХМЕ" САМАРА,НО ДРУГАТА НЕДЕЛЯ ЩЕ "БИЕМ" МАГАРЕТО!!! ТВОЕТО ВАТЕРЛОО ДОЙДЕ!

chavdar01   НЕ РАЗБРАЛИ ЧЕ ВСИЧКО СВЪРШИ?!!! КРАЙ,НЯМА ТАКОВА ЖИВОТНО-ГЕРБ!!! ИДВА НОВО ВРЕМЕ И НОВИ ХОРА ЩЕ УПРАВЛЯВАТ. ТВОЙТА ПОЛИТИЧЕСКА КАРИЕРА СВЪРШИ. "БУДА" И ГЕРБЕРАСТИТЕ ЩЕ ИДАТ НА СЪД!!! НЯМА ДА ИМА АМНИСТИЯ!!!!!!!!!

stoineff   Време е да падне главата на ... Борисов... Със смяната на Дянков Борисов призна 3 години неуспехи във финансовата политика на България... в здравеопазването знаете, в образованието, в енергетиката, в туризма, в усвояването на еврофондовете, в земеделието, в животновъдството ...няма смисъл да изброявам... Тръгни си сам Борисов! 

щирлиц   Причината за западането на България е алчността-на управляващи,бизнесмени.Лошото е,че заради протестите изпълзяха всички гадини,които ни управляваха,пардон-грабиха 23години-Костов взе да дава акъл,Михайлова и тя цъфна,Царя е пак тука.Липсва Ф.Димитров та да е пълен цирка.

worldissue  ГЕРБ отново се цанят да спечелят изборите и да дойдат на власт с премиер Б.Б.? Тоест, не им стигна, че напълно се провалиха през сегашния си мандат и се изнизаха като мишки, не искайки да поемат вината за бездарното си управление, а искат още да управляват. Еми, ако искате, гласувайте за тях. Щом за тях е толкова важно да са на власт, независимо какво става наоколо...

Учтиво предупреждение Автор: borsi  Пазете мира говеда, защото търпението почна да свършва!

kushel   Мили колеги, врагове и приятели, моля ви само за едно-не се оставяйте елементарните омрази и пристрастия да ви наредят сред поддръжниците на подобни хора. Като мразите БСП, гласувайте за СДС, но не и за ГЕРБ. Гледайте коментарите и новините по ТВ7. Има доста изумяващи картини. 

Бареков: Аз създадох Бойко! Но той си остана на ливадата с филия с мас!

ИЗБИРАТЕЛ   НЕ Е НЕОБХОДИМО БАРЕКОВ ДА КАЗВА КОЛКО ПРОСТ Е БОЙКО БОРИСОВ.ТОВА,ЧЕ Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПРОСТ СИ ЛИЧИ ПО ВСИЧКО - ОБЛЕКЛО,РАЗГОВОР,МИСЛИ,ИЗКАЗВАНИЯ И ПР.НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОЧАКВА ОТ ЧОВЕК ПРОЧЕЛ ЕДНА КНИГА ПРЕЗ ЖИВОТА СИ ДА Е ИНТЕЛИГЕНТЕН, НЕЗАВИСИМО ОТ ОБРАЗОВАНИЕТО МУ.БОЙКО ПО ДУША СИ Е СЕЛЯНИН И СЕЛЯНДУРСКО МУ Е СЪЗНАНИЕТО.ЖАЛКО ЗА БЪЛГАРИЯ,ЧЕ ПРОСТАЦИ СТАВАТ МИНИСТРИ И ПРЕМИЕРИ.ИНТЕЛИГЕНТНОСТТА НА БОЙКО СТИГА ЗА ДА СТАНЕ НАЙ-МНОГО СЕЛСКИ ПЪДАР,НИЩО ПОВЕЧЕ.

nmedia   Искра Фидосова трябва да бъде вкарана в нов затвор за дебели хора, защото трудно ще се побере в тези, с които страната разполага към момента, писа PIK.bg. След като бъде осъден, Цветан Цветанов трябва да бъде отведен в килия с рецидивисти, които да го унижават.

penchoan - Докато съществува ГЕРБ, винаги ще има опасност от проливане на кръв. Сега пак те готвят протести за нови избори. Само след като Цветанов и Борисов отидат в затвора, страната може да се нормализира! В това е истината. Теези двамата в затвора, за позора и бедствията, които донесоха на България, като докараха хорра, българи, бащи на семейства да се самозапалват от отчаяна бедност и мизерия. Значи ГРОБ готви бунтове и протести, като организира платените футболни хулиганчета и футболни маниячета, и елитната гвардия от 2000 охранители на фирмата ИПОН, собственост на Боко Тиквата. Ето го ядрото на готвените и организирани от Бандата ГРОБ "спонтанни" "народни" протести, подкрепени и от организираната софийска наркомафия. Когато герб активисти на ГРОБ като СТАНЕВА и Тутан Мутанта говорят за нещо, което уж не бива да става разбирай, по логиката на ЯЙЦЕГЛАВИЯ и боко тиквата, че вече са се подготвили и ни готвят, ще ни сервират ужким спонтанни протести и бунтове, каквито ни сервираха преди 5 години.ДААже, както тогава, ще се опитат да превземат НЕПОСЛУШНИЯ ПАРЛАМЕНТ,КОЙТО ОТКАЗВА ДА ВЪЗЦАРИ БОКО ТИКВАТА ОТНОВО. Има поговорка, "КОЙТО ВАДИ НОЖ, ОТ НОЖ УМИРА". Гладни кокошки просо сънуват, а гробарите отново да властват

ok3223 - Значи вашите КОМУНИСТИ бивши,пребоядисали се от руски на хамерикански мекерета, въпреки похарчените милиони получиха ПЪРВИЯТ НОКДАУН. Идват следващата серия, която ще ги залепи завинаги за тепиха и няма да станат никога от пода.След като ги откъртим от държавната ясла, и прекратим грабежа на Боко-Цветановия октопод над българската икономика и народ, милионите награбени ще секнат за винаги, и те като другите партии ще минат на ДИЕТА.И ще умре октопода МАФИЯ ГЕРБ ЗАСМУКАЛ от СНАГАТА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД СВЕЖА КРЪВ (МИЛИОНИте наши пари), от подкупи, контрабанда, наркотици, продажби,узаконени кражби, от какво ли не. А главите на ДВУГЛАВИЯ ОКТОПОД ЩЕ ПРАТИМ, както прецени съдът, за 100 - на година в Централния затвор на топло. Заедно с техните активни помагачи. ХОХ. ...  350,000 бюлетини са само върхът на огромен айсберг, което е ясно на всеки, най-много на такива като теб, участвували в престъплението, фалшификация на изборите.И ТАЗИ ФАЛШИФИКАЦИЯ НЕ ВИ ПОМОГНА.
Сега, когато разкарат вашите хора от МВР и ДАНС и те заработят в интереса на българския народ и държава,ще ви изкарат КИРЛИВИТЕ РИЗИ НА ПОКАЗ, И ВИ ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ КАКВО ЗНАЧИ ОБЕКТИВЕН И НЕПОДКУПЕН БЪЛГАРСКИ СЪД.

Анонимен   Явно първите палети с "ония" бюлетини първо са дошли в столицата, преди да хванат останалата пратка;)

nikikm   Резултатът ще е ужасяващ. Един извънреден кабинет от военни можеше да промени нещата, но Плевнелиев, кукловодите му и съветниците му не видяха истината. Те не успяха да разчетат посланието на времето и хората. А това е трагично за всички. Бог да пази България!

 

Изключителна наглост! Бог да пазел България, викат престъпници, крадци, тарикати, доносници, убийци... Тези, които убиха първо Него в душите си! Само че Бог чете мислите, нещастни глупаци! 

Утре ще продължа да трупам доказателства за вредната непотребност на орешарците. Доказателствата по-пресни – след изборите от месец май.




Гласувай:
3



1. stanemirkata - 1. БСП и ГЕРБ трябва да бъдат забранени, защото са опасни за здравето на нацията.
14.08.2013 07:58
2. Само един нереализиран комуняга може да бълва толкова злоба против едноверците си.


цитирай
2. dobronameren - станемирката,
14.08.2013 09:02
РАДВАМ СЕ след толкова много влизания в блога ми, най-после набра смелост да напишеш коментар.
НЕ РАЗБРАХ защо, ако твърдиш, че"БСП и ГЕРБ трябва да бъдат забранени, защото са опасни за здравето на нацията", не казваш нищо подобно за АТАКА, НФСБ, ГОРД...? ДПС?
БЛАГОДАРЯ за убеждението ти (правилно!), че съм един нереализиран комуняга .Как да стана комуняга бе, момче, като не мога да ги трая още от малък. Не са българи комунистите, интернационалисти са. Най-малкото затова.
И въпреки това АЗ съм само злобен към тях (според теб, а според мен защитавам позициите си). Докато ТИ искаш да ги забраняваш! и ТЕ искат да забраняват мене.
Според мен няма разлика между тях и тебе, станимирка. Да не забравя да попитам: Ако АЗ бълвам злоба срещу тях, защо ТЕ мълчат, а Ти се обаждаш?
цитирай
3. zaw12929 - 2. Само един нереализиран комуняга ...
14.08.2013 11:40
stanemirkata написа:
2. Само един нереализиран комуняга може да бълва толкова злоба против едноверците си.


ОПАСНИ СА, ЗАЩОТО МИСЛЯТ ЗА НАРОДА И НЕ СА СЛУГИ НА ЧУЖДИТЕ ГРАБИТЕЛИ , НИТО КАТО ТЕБ ПОДЛОГИ НА МУТРИТЕ...ПРОДЪЛЖАВАЙ!
"Защото съМ зъл простак ЗА ДА да разговаряМ човешки.- ПРОДАЖНИКА НЕ Е ЧОВЕК бРАВО, ЧЕ СИ ПРИЗНА ТИ САМ СИ ГО КАЗА
цитирай
4. stanemirkata - АТАКА, НФСБ, ГОРД, ДПС и т.н.
14.08.2013 12:01
ще изчезнат заедно с майката хранителница.
След преврата от 1989 год. много активисти и нереализирани бекапейци, станаха върли демократи (това от личен опит) и всичко, в което дотогава се бяха клели, изведнъж стана най-ужасното зло на света. Асоциацията е доста пълна, а аз съм зверски чувствителен на тази тема.
За другото съм съгласен.
Само за сведение - пръстите на ръцете ми са деформирани от артрит и ми е трудно да пиша.
цитирай
5. dobronameren - zaw, ти си един безнадежден глупак
14.08.2013 19:58
Всичко ти е в по-малко. А дори и за правописа да го научиш, ти е вече късно.
цитирай
6. dobronameren - Станемирка,
14.08.2013 20:28
Добре, че се обади!
Аз също съм чувствителен по темата "Как да се разбират хората помежду си, които имат различни разбирания, но мислят, че не само те притежават правото да са прави".
Завъртяно го казах, но няма да го поправям. Дообяснявам с пример. Онези, които след преврата от 1989-та се пребоядисаха на демократи, са тарикати. Допускаш голяма грешка, повярвай ми, като виждаш навсякъде само тях, тарикатите. Има поне два милиона българи, които никога не са били комунисти и няма да станат, дори да им искат живота. Правили са го! И пак ще го направят. Аз съм от тях! Има и поне милион българи, които честно са положили младост, труд, усилия, мечти в комунистическия фундамент. Те също не са тарикати, а - как да го кажа - другият вид вярващи. Не съм от тях, но ги уважавам заради идеализма им. Е, в тези задаващи полета на съществуване, се опитвам да се боря.
Твърдя, че щом тарикатите от всички бои се обединяват, по честните от всички бои също трябва да се обединят в презрението си към такива. Един почита Мохамед, друг почита Христос, но и двете религии имат своите еднакви 10 божи заповеди.
Дано тази вечер ти предаде от своята омая. Хубава е нали?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dobronameren
Категория: История
Прочетен: 1893717
Постинги: 670
Коментари: 2593
Гласове: 1611
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930