Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.05.2013 08:17 - Сексуално политически експертен кабинет Оле-ле-шарски
Автор: dobronameren Категория: История   
Прочетен: 3018 Коментари: 6 Гласове:
3

Последна промяна: 29.05.2013 18:23

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Една египетска селянка от Горното Царство родила. И понеже не знаела точно от кого е детето, нарекла го на съседа от ляво Тутанк и съседа от дясно Амон. Та станало Тутанкамон.

Тази стара,много стара египетска приказка (далеко преди появата на първия блогър) ми идва наум колчем помисля за днешния ден, когато в народното събрание ново правителство ще се избира. С мандата на БСП и пълното участие на ДПС, на „широка национална основа“, „с подкрепата и таланта на целия народ“, „коалиционно“- о, не!, експертно“ - не само!, „политико-експертно“… Последно?

Да добавя и аз моя щрих. Нищо ново, цялата държава го приказва, по-дъвкана тема е от костинбродските бюлетини дори. Жълтите медии от това си вадят парите. Но допре ли въпроса до кабинета „Орешарски“ (в заглавието е изведено само една модификация негова, срещат се още „Опустошарски“ и „Потрошарски“) всички млъкват. Що, бре? Да си по-така сексуално отдавна е въпрос на престиж.

 

Е, след като бойките за справедливост и пълна прозрачност медии мълчат, ще говоря аз. Правителството е подкрепено от две партии – БСП и ДПС. Техните лидери са съответно Сергей Станишев и Лютфи Местан. В правителството има две фигури, които се свързват еднозначно и по-така с тях – Кристиян Вигенин и Марияна Георгиева (по мъж Бенчева). Ако трябва да го кажа по-остро – при Станишев и Местан интересите на България достигат до мястото между палците на краката, което ги сърби. Не е мой проблем как възприемат този факт наистина вярващите в мисията на БСП и ДПС.   

 

Понеже очаквам щипалки, плювки и замахвания оттук – оттам, да разширя кръга на засегнатите с лумпените от АТАКА. Ако Волен Сидеров беше трети коалиционен партньор на новото правителство, в него щяхме да имаме още една жена министър – Деница Гаджева. Говоря за нашия текущ времеви хоризонт – тия няколко месеца.

Добавям нещо и за четвъртата партия в Парламента, която е в „пълна изолация“ според първите три. Можете ли да си представите правителство на ГЕРБ в което Цветелина Бориславова има министерски пост? Аз не мога. Ето част от обяснението защо ГЕРБ е поставена в пълна изолация от БСП, ДПС и АТАКА.

Правителството, за което говоря тук, ще се избира на 29.05.2013 година. Сега ще се направя на предсказател. От по-простите, които не боравят с „движението на тежката планета Плутон“ „в квадранта на войнствения Марс“ „под влиянието на Венера“, а са пленени само от магията на числата. Събирам цифрите в датата до откат. Докато се получи еднозначно число. Полученият резултат е 4. А 4-ката е тъжна цифра -

http://dobronameren.blog.bg/lichni-dnevnici/2012/11/21/chetvorkata-e-tyjna-cifra.1022700

Впрочем докога с какво право три партии, които имат общо 23% избиратели, ще си присвояват правото да се идентифицират С ЦЕЛИЯ НАРОД. Останалите 77% от българите не са ли народ? Това е наглост! Типична комунистическа наглост!

 




Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. stanemirkata - Не по-малка наглост е
30.05.2013 08:11
със 16% да се пишеш победител. Ще повторя: БСП и ГЕРБ трябва да бъдат забранени, защото са опасни за здравето на нацията.
цитирай
2. dobronameren - Предполагам, че stanemirkata визира с 16% избралите ГЕРБ
30.05.2013 09:12
Само, че е демагог! ЗАБРАВЯ, твърде удобно, че с 23% партиите БСП-ДПС НАПРАВИХА правителство и управляват, а с 16-те си процента партия ГЕРБ Е В ОПОЗИЦИЯ и иска касиране на изборите.
И е тарикат на всичкото отгоре! Написал, че е против БСП и против ГЕРБ - за всеки случай, защото не се знае кой ще е в бъдеще на власт. Освен това никакво отношение не е взел по основната тема на постинга - че интересите на България са през оная работа на Станишев и Местан. Буквално през оная работа!
Не обичам демагозите и тарикатите! Твърдя, че хора като stanemirkata НЕ СА НЕОБХОДИМИ на нова България.
Подчертавам пак и дебело. Не го обвинявам за възгледите му, а за това, че няма дупе да ги защитава!
цитирай
3. dobronameren - Предлагам на вниманието ви информация на MEGAFON
30.05.2013 17:38
която допълва написаното по-горе:
"Да обобщим: в правителството "Орешарски"
Петър Чобанов - финансов министър. Не е водил финанси на нито една фирма, няма никакъв опит, освен теоретически.
Зинаида Златанова - правосъден министър. Не познава правосъдната система, никога не е практикувала юридическа длъжност.
Димитър Греков - земеделие. Теоретик, без всякакъв практически опит.
Данаил Папазов - човек на Делян Пеевски.
Десислава Терзиева - регионално развитие. Юрист, не разбира нищо от строителство. Лесна за обработване.
Таня Андреева - здравеопазване. Довела болница "Шейново" до фалит. Съпруга на министъра на културата
Драгомир Стойнев - енергетика. Близък приятел на Станишев, няма никакъв практически опит в ресора.
Кристиян Вигенин - протеже на Станишев. Подозрения за интимни отношения.
Ангел Найденов - отбрана. Без опит в ресора, но интимен приятел на Мая Манолова.
Петър Стоянович - култура. Близък на Надежда Нейнски и ЦЕКО МИНЕВ - собственик на ПИБанка. Съпруг на министъра на здравеопазването.
Хасан Адемов - социален министър. Прокурорско постановление: престъпление по чл.311. През 2002 г. получава фалшива диплома от Бургаския университет.
Марияна Георгиева - секретарка на Лютви Места.
Искра Михайлова - околна среда и води. Мъжът й е следствен за източване на държавния резерв. Тайна приятелка на Юнал Лютви.
Иван Данов - личен приятел на Йордан Цонев от ДПС и колега по бюро на Калин Тихолов, създател на скандала "Дюнигейт", натопили ГЕРБ по-рано."
http://megafon.blog.bg/politika/2013/05/30/istinata-za-semeiniiat-kabinet-quot-oresharski-quot-shurobad.1115218
цитирай
4. demograph - За сметка на това ЗАД тях има екипи от експерти които ще им подават репликите
31.05.2013 01:03
По времето на шведската тройка, на всички от ниво шеф на агенция и на горе, и на долу им беше забранено да вършат каквото и било освен това, което им се наредеше от тия ОТЗАД. ВСИЧКИ ЧАКАХА СЪС СЕДМИЦИ ТИЯ ЗАД КУЛИСИТЕ ДА стигнат до папката с дейности и да разрешат НЕЩО...!? Това нещо беше винаги далаверата на някой от кръга. Те са отработили този въпрос.
цитирай
5. dobronameren - Ако трябва да сравнявам информациите на megafon и demograph,
31.05.2013 05:10
а трябва, тъй като искам да разкривам връзки, а не да си чеша езика, заявявам, че съм пуснал коментара на demograph само заради принципа, че всеки има право на изява. Освен това в днешните времена, още от Долното египетско царство най-малко, хората си менят (или крият) убежденията. Имам предвид, че днес е No3, утре No4, а всъщност целият е номер. Затова е добре никакво мнение да не бъде спирано. Информацията няма знак. Иначе, ако говоря от времето на днешното утро - demograph-и много, megafon-и малко.
цитирай
6. pvdaskalov - Ако...
01.06.2013 17:15
Ако информацията на MEGAFON е вярна, трябва (според мен) да очакваме провал на управлението. Питам по-компетентните:
1. Може ли да се допусне, че Орешарски се надява тандемът БСП-ДПС да се провали, като, ако не активно, поне пасивно помага за това? Съгласява ли се и гледа ли сеир, тъй като има кой да поеме политическата отговорност?
2. Възможно ли е описаната от MEGAFON дружина да е събрана единствено и само от Орешарски, без той да е изпълнил препоръките на тандема за подбор на "кадрите"?
3. Започва ли да се избистря ролята на АТАКА?
4. Има ли надежда Г-н Гл. Прокурор коректно някога да докладва резултатите от проверката на печатницата в Костинброд?
5. От наивитет ли Маичка Манолова би барабана за бюлетините в навечерието на "безмълвната" събота или знаеше много добре какво ще се случи? От тази "доблестна" постъпка не получи ли очевидни дивиденти? Как да се тълкува този факт?
Поздрави!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dobronameren
Категория: История
Прочетен: 1893289
Постинги: 670
Коментари: 2593
Гласове: 1611
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930