Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.03.2022 18:05 - Тези хора са глупави
Автор: dobronameren Категория: История   
Прочетен: 1462 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 21.03.2022 17:02

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Тези хора са глупави. Става въпрос за следващите в изложението, чиито имена съм подчертал. Не го пиша за първи, втори или трети път. Днес просто добавям новите доказателства за това заключение. Разбира се, че поводът е ареста на лидера на опозицията Бойко Борисов.

Първо – Знаете ли защо трябваше да уточнявам, че името на лидера на опозицията е Бойко Борисов? Защото Мустафа Карадайъ не е арестуван. И защо не е арестуван? Защото „Ние, от Движението за права и свободи“ са в кюпа на българските комунисти. Където им нареди тази партия, там ще са. Иначе ще им спрат парите за издръжка, ще им вземат имотите и ще ги бият лошо с досиетата по главите. После ще изгонят „Ние, от ДПС“ от АЛД-ето в Европейския парламент. Председателят на Европейския Съюз се казва Урсула и тя като пита, не допуска шикалкавене. Не е като нашият шмугльо Никола Минчев, който не съобразява, че като „връх на сладоледа“ нему се пада да е първият излизан. Въпрос на малко време в ЕС да поискат писмено ангажиране на Мустафите Карадайци с политиката на Европейския Съюз и САЩ. Иначе сиктир при дядя Вова.
Какъв ще е изборът на  съветските българи – Европа или Путландия, мен не ме интересува. Аз съм нормален европеец и това никой не може да промени. Защото не съм зависим от комунистите,  а от самия себе си. Нищо не могат да ни направят. Само се фъчкат: щели да арестуват. Брей… А как се арестува половин народ, който има подкрепата на целия нормален свят?!
Ако търсите „увереността на арестуващите“, гледайте довечера новините по телевизиите и специално опитите на журналистите в Парламента да попитат Бойко Рашков за основанията му за ареста на Борисов. Пълен страхливец! Бяга от въпросите „на обществото“. Той, министърът на вътрешните работи на европейска страна и на НАТО! Що бе, мушморок? Ами, че те тези с микрофоните, дето те питат, са мисирките на Радев. Не цитирам имената им, защото нямам мястото. А нещо трябва и вие, българи, сами да свършите – гледайте телевизионните репортажи днес, утре, вдругиден…

Второ – Гледам премиерът Кирил Петков с изявление по телевизията. Прав пред българското знаме, вперил безжизнен поглед в аутокюто, се заканва, че България няма да даде старите си съветски комплекси С-300 на Украйна. Добре бе, канадецо. Става, но това означава, че се връщаш при жена си в Кортни. Мисля, че това действие е по-лесно, отколкото да преместиш цяла България в Руската Федерация. Имам някаква надежда, че и ти го съзнаваш, затова я няма прословутата ти дружелюбна усмивка. Уплашен си, че може да те застигне съдбата на Абрамович.
Гледам и брифинга на настоящия финансов министър Асен Василев. Същата паника, както при Рашков и Петков. Съчетана с наглостта на един мошеник, на когото това не е първа среща със съда. Глупав човек, който се надява България да забрави колко  живи пари е отклонил към собствените си сметки. Ама бил дребна риба… Те тъкмо дребните риби го отнасят първи!

Трето – гледам мандатоносителят на ПП. Нарича се Настимир Ананиев. Той пък на какво отгоре се мисли за божествен?! Бабикянецът и хаджията Генов са същите глупаци – герои за един ден. Даже Маямата е на порядъци по-умна – слезе от перваза на Партийния дом. Дали ще я огрее по-нататък? – има вероятност. По-важният въпрос е като я пуснат отново да се качи на перваза, колко време ще се задържи там? И после: убеден съм, че на перваза няма място за двама от БСП, особено ако втората там е Корнелия Нинова

Четвърто – Славчо Учиндолски. Само ще го цитирам от сайта DNES.BG (Investor, телевизия Bulgaria OnAir):
18 март 2022 14:18,  ФБ/ИТН – “Лидерът на "Има такъв народ" Станислав Трифонов излезе с коментар в социалните мрежи за случващото се около ареста на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов. "Абсолютно съм съгласен с министър-председателя. Да, никой не е над закона. Звучи като клише, обаче въобще не ми пука", посочи Трифонов. По думите върховенството на закона е най-важната необходимост, за да живеем нормално. "Толкова е просто", написа той. "Бойко Борисов? Дълга история с много въпроси и малко отговори. Е, време е вече да разберем", допълни още Станислав Трифонов.“

Не му пукало?! Този чалгар е луд глупак. Изписал на гърба си, че носи със себе си АДА за България, а твърди, че било време „да заживеем нормално“. Пък Борисов може да дължи отговори на много въпроси, но на един е дал абсолютен отговор – Не се е татуирал с обещание за „Ад“.
Знаете ли името на цитираща този учингьолски репортаж редакторка от
DNES.BG? Не? А защо? – Същата е, която е написала (18 мар 2022 11:35), цитирам: „Румънски печат:Кьовеши удари върха на българската политика.“ – Елка Василева. А бе, моме?! Написала си нататък, пак цитирам: „Бившият премиер на България Бойко Борисов е задържан по дело за корупция, образувано от Европейската прокуратура.“ Защо лъжеш толкова доказуемо безсмислено? Бойко Борисов е задържан от МВР-то на Бойко Рашков и не само в Европейската прокуратура няма заведено дело за корупция срещу него, ами и Българската прокуратура не знае за такова дело. Че не си и посочила коя/кои „румънските медии“ твърдят това. Само едно нечленувано „румънски печат“. Тарикатка. Пардон - тъпа мечтателка, „мисирка“ от Мрежата. 

ПЪРВО: Президентът Румен Радев е също страхлив глупак. Страхлив, защото дава интервю от някакво старозагорско село, вместо в този бурен ден за България да си е зад бюрото в кабинета. Още повече, че България очаква в този ден посещение на втория човек в НАТО?!
А защо го наричам глупак? Пак цитирам: (DARIK NEWS 18 март 2022 12:41)
„Трябва да бъде солидарни с украинския народ. Всеки, който вземе решение за предоставяне на въоръжение и по този начин въвлича България във войната, трябва да може да се изправи пред обществото и да обясни какъв е рискът, защото цената винаги се плаща от гражданите, а не от политиците", каза президентът. "Нашата основна задача, е да не допуснем българските граждани, нашите стратегически обекти - като ядрената ни централа, да останат без адекватна противовъздушна отбрана. Виждате, че на територията на съседни държави падат дронове със заряди в тях. Ние не трябва да допускаме това да се случи", подчерта той.“
Грешка, Радев! Цената се плаща първо от политиците, а гражданите плащат след това. Ако България като член на НАТО, се съгласи да предостави военно оборудване на Украйна, що ще чиниш ти зимъска кога сняг забръска? Две грешки, Радев! Наричаш защитата на ядрената ни централа със стари (от 1988) съветски ракети С-300 „адекватна противовъздушна отбрана“ И не щеш по-модерните американски “Пейтриът“.  Що? Айде ЧАО (Чупи се Ако Обичаш) при дядя Вова. То и без това мястото на твоята Съветска България е в Руската Федерация.

Боже, ако се наложи българското въздушно пространство да бъде защитавано от самолетите на Путин, убеден съм, че въпросният „боен пилот“ ще стреля срещу самолетите на НАТО! Иначе не би бил той! По-скоро пръстените на Сатурн ще изчезнат, отколкото „съветска фуражка“ да стане защитник на България.




Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

1. dobronameren - 3 дни след публикуването на този постинг, го разширявам с НОВИ глупаци
22.03.2022 10:19
Разбира се, че имам това право. Щом Бойко Рашков разкрива нови подробности в последния час за събития, случили се преди години, защо аз да нямам това право?! И моя случай е такъв: ХРИСТО ИВАНОВ (БОЙКИКЕВ) е доказан глупак от години.
Но вижте какво е казал вчера (21.03.2022). Цитирам DNES:

„Г-н Гешев мога да го посъветвам да си подаде оставката и да се яви на избори”. Това каза съпредседателят на „Демократична България” и председател на парламентарната група Христо Иванов във връзка с поканата за дебат, която му бе отправена от главния прокурор. „Иван Гешев се опитва да прави пиар, той отдавна се занимава с параполитическа дейност, т.е. държи се повече като политик, държи политически речи, което е поредното доказателство, че не му е работата там”, коментира Иванов. Тази седмица се очаква проектозаконът за изменение и допълнение на Закона за съдебната власт да влезе за обсъждане на първо четене в пленарната зала. Христо Иванов припомни, че този законопроект вече е обсъждан в три парламента. „Всички ние от управляващото мнозинство сме се явявали на избори и сме провели дебат с избирателите, обещавайки, че специализираното правосъдие ще бъде закрито, и три пъти получаваме подкрепа от обществото за това”, подчерта той. Иванов посочи, че законопроектът е одобряван многократно. По думите му обаче Гешев е свикнал, че прокуратурата като каже "не може" и политиците се съобразяват. „Това няма да стане този път, защото избирателите са ни възложили да ги закрием тези структури”, категоричен е Христо Иванов.

Какво да допълня? И тоя е празна кратуна (след оная на премиера Кирил Петков). Без всякаква връзка с реалността описана, в Конституцията. И същият хвалипръцко:
Написал, че законопроектът за уволнение на Гешев "бил обсъждан в три парламента". Ама забравил да допълни, че 3-те му парламенти са нагъчкани в 11 месеца.
И че избирателите, които "са му възложили да закрие прокуратурата на Гешев", са 8% от всички гласували на изборите. Които са пък 25% общо от всички българи.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dobronameren
Категория: История
Прочетен: 1883445
Постинги: 670
Коментари: 2593
Гласове: 1611
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930