Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.05.2019 11:34 - Олеле... Ох, леле
Автор: dobronameren Категория: История   
Прочетен: 1048 Коментари: 6 Гласове:
1



Олеле! - възкликва изненаданият. Ох, леле! – възкликва изненадващият.

 
Какво ще стане, ако българите изберат Десислава Иванчева за евродепутат и едновременно с това българският съд я вкара в Сливенския затвор? Олеле!
Т
ози въпрос трябва да се зададе на Инициативния Комитет, назован „непослушните“, който издига кандидатурата й за Европарламента. Ох, леле! Опитах се в Интернет да разбера Имената на Непослушните. – Невъзможна работа. Имаше едни „Анонимните“. Има едни „жълти жилетки“... Същата „дискретност“. Излиза само един до лудост привързан нейн почитател. Петър Кърджилов от „автентично десните“. Олеле! Единият син на техния поет Недялко Йорданов твърди, че ИК на Иванчева е същият, който през 2016-та издигна Митьо Пищова за кандидат президент; другият му син пък пише в Нета, че гласовете за Иванчева щели да отнемат гласове от коалиция „БСП за България“ и по този начин да доведат ГЕРБ на власт. Пък Иванчева стана кмет на ж.к.Младост от името на партия „Нормална България“ на Георги Кадиев, който определено не е от „автентично десните“, а вече не е и от БСП... Ох, леле! Според мен най-добре да попитаме Митьо Гестапото; той ще да знае – нали при него са „Архивите са живи“. Олеле!

Ако питате мен кой кой е, няма да отговарям. Само ще припомня, че всички – добре, де, почти всички мафиоти, щом станат клиенти на Съда, се разболяват. От болести, лечими само в по европейски спокойна обстановка. Помните ли ги? Можете ли да ги изброите? Започнете от Боян Петракиев-Барона и Злати Златев-Златистия (застреляните не са ми грижа), после минете през Алексей Петров и Митьо Очите (ранният), и така до Бенчо Бенчев, Ветко Арабаджийския, Миню Стайков... Ох,леле! Що така, бе Миме? – Защото изборната длъжност дава ИМУНИТЕТ и съда вдига безпомощно ръце. Засега!

Ето една изключителна причина, която „да светне прожектора“ на президента Румен Радев при течащите в момента консултативни негови срещи във връзка с избора на нов главен прокурор. Който впрочем, е чак февруари догодина. Обаче Няма време!“. Елена Йончева и нейните приятели срещу... И тук също се обърках. Президентът Радев приятел ли е на Елена Йончева и С-ието? Щото е „вътре“ с трите крака и те именно и поименно му причиняват „тази болка“. Ох, леле! Какво го чака рускинчето в Европарламента... Не че тук ще му е по-лесно.

За Евгения Банева и нейния мъж, да пиша ли? Откъде да започна? Олеле! Николай Банев е първи братовчед на Люба Кулезич АД (автентично дясна), и майка му Мария Банева, също „болна“ клиентка на Съда (не можете да не я знаете, теле-звезда е, по Евроком, например), й е родна леля. Ако се разровите из интернет-архивите, с учудване ще разберете, че Евгения беше Евгения само за президентските избори 2016, а за евроизборите 2019 вече е Екатерина. Това е друг начин за замитане на следите. Само че наивни са вярващите, че смяната на името и/или собствеността на АД-то, ще успее да надхитри Държавния компютър. Освен, ако „не се срине Търговския регистър“. Ох, леле!

А бе, това „Ей, Ти, специалиста“ са много прости хора. Не знаят ли, че дори моят компютър прави Блекъп копия на всичко, преди да го запише в „регистъра“, пък какво остава за Държавния?! Но, такива са си. Някои дори твърдят, че Земята е плоска и американците не са стъпвали на Луната. Глупаци! Империя щели да възраждат ли, да градят ли... Като начало щели да започнат от Европейския парламент. Щели... Таратанци! (по Георги Коритаров - Олеле! Туй пък какво АД е...)

Свършвам. Онзи Пламен Пасков пак се появи при Николай Колев. Трябва да го/ги гледам, за да ги забождам като с карфици пеперуди в моя хербариум.




Гласувай:
2



1. radostinalassa - Кандидатирай се ти тогава
24.05.2019 15:43
Йоан ще гласува за тебе. И Кокито с кокошките.
цитирай
2. dobronameren - Здрасти, како цветанке
25.05.2019 08:47
Че не си от "БСП за България", зная от тебе самата. Понеже аз ясно ще гласувам за ГЕРБ (за Йоан не знам), от горния ти коментар разбирам, че не си и от ГЕРБ. Да не си от ДПС? То в Стара Загора има твърде много българи с друг майчин език, ама не ми се вярва да си се издигнала чак дотам...
На "петте чучура" ли живееш? - Подбъзиквам те, да си кажеш за коя партия ще гласуваш. Иначе, че ще отидеш до урните, е сигурно.
цитирай
3. yoan2015 - С двете ръце, лельо Цецке, с двете ръце....
25.05.2019 18:55
radostinalassa написа:
Йоан ще гласува за тебе. И Кокито с кокошките.

цитирай
4. yoan2015 - Виждам, че леля Цецка си е изпуснала ...
25.05.2019 19:07
Виждам, че леля Цецка си е изпуснала мъничко нервите в по-предният постинг, хубава работа лельо Цецке, хубава работа.
Между-другото, сещам се за Славето Генчев, според който:
- На комуниста политиката е,
Да бега от мотиката...
Така, че леля Цецка не може да е комунистка, следователно, знаем за един, за който няма да гласува.
цитирай
5. radostinalassa - Няма да пиша на простаци
26.05.2019 08:38
Пиши си с баба Цецка, ако няма деменция.
цитирай
6. dobronameren - Да не би да има печатна грешка?
26.05.2019 14:42
С кого да си пиша не разбрах - с Цецка или с Цветанка. Ако е с Цецка, такава баба не познавам. Да не би пък баба Цецка да е друг профил на баба Юлия?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dobronameren
Категория: История
Прочетен: 1873190
Постинги: 669
Коментари: 2593
Гласове: 1611
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031