Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.02.2019 14:53 - Проблемът на президента Румен Радев
Автор: dobronameren Категория: История   
Прочетен: 3011 Коментари: 5 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Напоследък се занимавам с подреждането на записките ми за периода на управлението на ОДС. Другояче казано, годините 1997-2001 в които управлява правителството на Иван Костов.

Там попадам на следните думи на Доменик Колумберг, докладчик за България в ПАСЕ през 1995-1997, казани по повод първата годишнина от кабинета на Костов (в.”Сега”, 6 август 1998): “Много е важно големите проблеми на която и да е страна да се решават спокойно, защото ако има конфронтация между правителството и опозицията, ще бъде много трудно да се постигне напредък в реформите. Успехът е възможен само ако всички политически сили бъдат готови да си сътрудничат и да водят диалог в конструктивен и политически дух.”

След 21 пълни години намирам за уместно да ги повторя. Поводът, поредният повод, е ситуацията във Венецуела.

На 4 февруари 2019, в 20 часа вечерта, излезе официална позиция на президента Румен Радев в която той призовава България да се въздържи от подкрепа на предложената общоевропейска позиция за Венецуела. (В скоби: Тази общоевропейска позиция за Венецуела изисква сегашният президент Николас Мадуро да обяви предсрочни ПРЕЗИДЕНТСКИ избори веднага, за да се избегне гражданска война в страната.)

На 5 февруари сутринта в 8 часа излезе и официалната позиция на българското Министерство на външните работи за кризата във Венецуела, в която се изразява увереността, че след отказа на Мадуро да насрочи президентски избори, то това ще стори временният венецуелски президент Хуан Гуаидо и така ще се избегне гражданска война в страната.

Моето виждане е, че катапултирането на президента Румен Радев от “самолета” на българското президентство е неизбежно. Проблемът му на Радев е само един – така да избере момента на катапултиране, че да падне на своя територия. За да могат да го приберат по-спокойно българите от неговия Народ.




Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

1. marknatan - Радев много точно следва съвета ...
06.02.2019 01:00

Радев много точно следва съвета на спецЯлиста. Не ги разбираш ти големите държавни работи.
Я пак прочети и се опитай да схванеш съвета на спецЯлиста/поусоката б.а/

Президентът Радев, ако иска III -та Република на Борисов ( РБ б.а)
да има проблем винаги може да признае Мадуро за президент или Хилари Клинтон ... и ще го фанат за ...те

Я пак прочети и се опитай да схванеш съвета на спецЯлиста/поусоката б.а/ .



П.п. Kога оправиха Западналите покрайнини и Балкани и долините в "Северна"(!?) Македония !?, че ще риформират в Южното полукълбо поречието на Ориноко?
цитирай
2. germantiger - казах всичко
06.02.2019 02:26
ПРЕЗИДЕНТА на самия президент радев се нарича каПУТИН
цитирай
3. dobronameren - Не разбрах поусоката на мислене на неубразования специялист
06.02.2019 09:47
сигурно защото скоро мерилина му не му е създавал проблем с обход отзад. Или може би отпред? Знае ли се в блога кой има топки и кой не. Събрали се едни умници, дето се представят за глупаци, и мислят, че няма да им повярваме.
А проблемът на президента Радев виси със страшна сила. За пример - помните ли имаше един президент на Македония, Георге Иванов се казваше. И президентът Радев го подкрепяше. Докара го тук на посещение и се опита да го легитимира чрез българското правителство. И?
Интересувам се какво стана с Георге-то? Същото го чака и Румен-чо. Колкото до Мадуро - той няма никакъв шанс. Не общата позиция на ЕС или Илон Мъск, да речем, ще го отвеят. Народът, като огладнее, направо не знае какво прави. Това поне Натанците го разбират чудесно. Писали са ни го и настояват, че щяло да ни се случи.
Добре де, ама българският народ не е гладен. Иначе за 10 години да е свалил ГЕРБ-а. Междувременно оня дъртият Блеки с 88-годишните топки умря с отворени очи, очаквайки го. А слугинята в западния Ленд, навърши години за тамошна пенсия и както е спасила децата си извън България, се очаква да се върне тука. Да заповяда, ще харчи парите си в местния супер. И тя няма да е гладна.
цитирай
4. krumbelosvet - Явно
06.02.2019 22:50
Привържениците на Плевнелиев имат проблем с Радев. Нормално. Не го е срам пилота, да огорчи, да победи една дама, ЦЦ. И да говори лоши думи за ЦвЦв и ББ. Не го е срам да защищава Мадуро. Това не може без връзка с путски работи. Позор!
цитирай
5. marknatan - Не ги разбираш ти големите дуржавни ...
07.02.2019 05:58
Не ги разбираш ти големите дуржавни рапти. Ако США държаша армията нямаше да правят пуча с обречен латифундер, ха ха ха лидер на " опозицята" .
и ти си като маймуняка мерилин, вервате в братя грим и защитаевате не истината и правилната позиция в ползу роду, а " приятелството" на "шуробаджанавшки принцип, като герберасткото правителство, като при теб дори, като заслужил капиталис , важи принципа " всичко требва да излезе през г..за" и ти прекрасно го демонстрираш в речта си

В момента Помярите са се сбрали и лаят срешу дървото на което джагуара мадуро държи антилопата, плячката, такак както бедуина камилата която съшите помяри се опитаха да му отнемат в сирия ха ах ха нефта де И българските бойко огъзисевци за два дни излязоха с правилно решение , а по казуса с майките на децата с увреждания правителството на бойко огъзисевците се назландисваха месеци без решение.. И кой се стръкна пръв да помага на джагуара мадуро, Султанко Ердоганко Щото и на него ЦРУ му спретна пуч, май пак путин а , кълвачи сте вие и празногалвци са победилите капиталисти както доказваш и тук с речта си искаш всичко да излезе през г.за. Щото мислите с мкорема си
И като си такъв родолюбез и патриот не може ли да стоплиш че бойко огъзовеца три пъти го реже и се късо Е докога ? Ми да слезе от клона , не казвам да паднат герберастите от влас, ми да седне некой друг и да се проба, то три пъти и в библията не дават ма на , И защо Ми защото соросиадата не верва на друг да изпълни плана за затриването на България и от мутрата ликвидатор по голем главорез по отрязването на гклавата на майк абългария нема и
А точно президента радев спазва написаното от спецялиста защото единствено излага позизия в подкрепа реда законноста и правилните принципи в международните отношения, t.e "Важните рапти" , и да си гледат " Риформите" тва му е поусоката и на спецялиста и на Радев. а не шуробаджаначовщината на глутницата герберасти, които сега лаят с помярите срешу мадуро, ама срешу доня " севрерна " македоня ич
цитирай
6. dobronameren - Пишете милички, пишете
08.02.2019 09:41
Моят блог е отворен за вас. Няма по-добро доказателство за това, че съм прав за онова, което казвам за президента Радев, неговите привърженици и за бъдещето, което ги чака, от онова, което вий само си сътворявате. Какви красоти на мисълта, на изказа, на човешкото в човека, на блоговата политика... А бе, Юлия, де си бе, моме, да се обадиш.
А, аз да си кажа пак: На всичко, което влиза и излиза от моя блог, моят компютър за 9000 ойро му прави бЛекъп копия. Автоматично. Освен това през няколко дни проверява дали нещо не е изтрито или баннато и ако се окаже така, веднага възстановява оригинала. Също автоматично.
Така, че пишете. Всичко друго оставете на мен.
цитирай
7. dobronameren - Да добавя
08.02.2019 09:51
Компютърът ми констатира, че от седмица-две има проблеми с отчитането броя на коментарите под постингите. Числото им, което пише горе под самото заглавие на поста, не отговаря на броя на съществуващите коментари под него. И непрекъснато ми вади съобщение на екрана: "Питай ги тия глупаци за какво им е това. Номерът с вписването на число в поле "прочетен" направо от клавиатурата на модераторката, т.нар. "помпене", е ясен. Ама за броя на коментарите не разбирам. Сигурно ще е обикновена немарливост."
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dobronameren
Категория: История
Прочетен: 1872376
Постинги: 669
Коментари: 2593
Гласове: 1611
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031