Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.09.2017 08:17 - Шокиращи данни. Светът тръпне
Автор: dobronameren Категория: История   
Прочетен: 3889 Коментари: 4 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Неизвестно пророчество на Ванга: Бомба от Северна Корея удря Ню Йорк!“, според блогъра zahariada, 3 август 2017г., Блог.Бг

(Ето дословно. Треперете!)

„Публикувано на 03.08.2017 в Свят. Сензационно и неизвестно до днес пророчество на феноменалната Ванга разкри пред ПИК известният билколечител Стоян Бахчеванов. Той е един от най- известните ученици на всепризнатия Петър Димков. „В стари свои тетрадки, в които съм увековечавал разговорите си с Петър Димков, попаднах на нещо много интересно. Димков е беседвал често с Ванга, това е известен факт. Той се е опитвал да лекува слепотата й, а тя му е врачувала. Та в една от тетрадките открих следния поразителен пасаж, който очевидно се отнася до нашето настояще: Леля Ванга ми разказа едно свое много мъчително видение – за жълтите хора от полуострова, което ще потопят с бомба Голямата ябълка. Това щяло да се случи през едно лято, когато в Америка има голямо слънчево затъмнение. По-голямо от всичко, виждано досега, каза леля Ванга. Бомбата щяла да гръмне седмица след затъмнението…“, разкрива сензационно д-р Бахчеванов. Според него събитията са свързани по следния начин. На 21 август в Щатите се чака едно от най-грандиозните слънчеви затъмнения в историята. В същото време Северна Корея вече обяви, че разполага с ядрено оръжие, което може да достигне до Ню Йорк и Източното крайбрежие на САЩ. Указаното от Ванга време е „седмица след затъмнението“ – тоест, края на август. Дали ще се случи и дали тълкуванието на д-р Бахчеванов е правилно? Времето ще покаже. Факт е, че цял свят от години е вперил тревожен поглед в предсказанията на Ванга. „Сън“ вече я нарече „Нострадамус на Балканите“ и припомни, че е предрекла атентатите в САЩ, цунамито в Азия от 2004 г., брекзита и разпада на Европа. (Ретро.бг)

Публикувано във факти.бг.“

Аз, dobronameren: Уплашихте ли се? Недейте.

Северна Корея има проблем с мерника на ракетите си. Като мери Япония, те се взривяват на 70-80км от полигона на изстрелването си. Затова умният Ун поставил по-далечни цели. Издал заповед да мерят американската база на о.Гуам, отдалечена на 4500км от полигона в Пусан (Пусан = пуцане = Иса и Богиня Диана = Иисус и Дева Мария ви приветстват). Сега пък ракетата прелетяла над Япония и паднала отвъд. Че и се появил по-лош проблем, който не бил видим при къс полет. По неясни засега причини севернокорейските ракети „се завъртали“ в посока обратна на стрелките на световния часовник, на разстояние, равно на разстоянието по радиус до набелязаната цел. Казано по-ясно, в конкретния случай вместо да умери американската база на Гуам, ракетата паднала на 4500км северно от нея. Така че ако Ким Ун нагоди разстоянието до Япония, най-вероятно ракетата ще удари Владивосток. И тогава ще се види кой кон какъв боб яде. А ако Северна Корея иска да удари американска територия, трябва да премести полигона си в Нова Зеландия. Не знам сухиндолци дали ще са съгласни.

Мислите, че се подигравам на ядрените възможности на народа на Северна Корея и неговия вожд? - Познахте от първия път.

То такива, търся възможно най-щадяща самочувствието им дума, наивни мечтатели има и сред захароидните българи. Завалиите... Представят си, че са „анунаки“ и хоп, целият свят се подрежда: Всички обикновени земляни спират да се почешат замечтано и завистливо по главите, докато минава „Слънцето и Въздуха“ над тях.

Хайде да прочетем отново на Zahariada материала. Но този път не със страхопочитанието към Нострадамусовите видения на Вангелия, а да проследим ПЪТЯ НА ИНФОРМАЦИЯТА за тях, преминат вече услужливо в наша полза от най-четения според статистиката на Блог.БГ (за 9 години почти 11 хиляди постинги с 19 милиона посещения) блогър Zahariada („Име: Захари Андреев, на 66 години от София, Професия: Телевизионер, мразещ телевизията!, Интереси: Всичко от което другите не се интересуват!“).

Аз съм подчертал в постинга му споменатите от него източници. Те са 4 - „Свят“, ПИК, Ретро.бг и Факти.бг. Прави лошо впечатление, че НЕ Е ПОСОЧЕН първоизточникът измежду тях. Аз зная ЗАЩО. Ако вие не знаете защо, четете и мислете повече като четете. Следващите редове могат да поставят чудесно начало на едно такова начинание.

- „РЕТРО“ е запазената марка на Недялко Йорданов, бургаският поет – едната половинка, другата половинка е Стефан Цанев, който в момента се разпява при Жени Марчева в „Ах, в събота играх“ в компанията на своя черен ангел Доротея Тончева. За да не кажете, че манипулирам, спирам дотук. Вие продължете нататък да се манипулирате сами, сърфирайки из Интернет.

- Недялко Йорданов има двама сина. Единият е собственик на информационната агенция ПИК, другият – на сайта БИВОЛЪ.

- ФАКТИ.БГ няма изявен собственик. В „Контакти“-те му ще прочетете само: „Издател Резон ООД“, София 1000, адрес: ул. „Карнеги” № 11 А и имейла на главния редактор Милен Ганев. На мен ми се видя интересно краткото антрефиле, представящо целите на сайта. Защо интересно ли? – ами защото в него откривам поразяващи съвпадения със слоганите на един кош авторски предавания на Канал3. Което означава, че Един им пише текста на всичките Тези. #Kой? – можете да питате Люба Кулезич от в.Седем, пардон ТВ „7 дни“, пардон BIT… Ако Люба мълчи, питайте Захари, Стоян, Ванга, Митьо Гестапото... Ето това представяне:

„Защо „Факти”? Пред фактите дори и боговете мълчат. Да извадиш фактите наяве, такива каквито са, да ги отразиш във великата сила интернет. Истината за пъстротата на живота около нас. Фактите погледнати от различен ъгъл през призмата на хората, експерти, политици, журналисти. Фактите от живота в България, от чужбина, в света на автомобилите и имотите, в бизнеса, технологиите, здравеопазването, спорта и др.“

- Най-интересен за изследване обаче е 4-ят източник „СВЯТ“, защото се оказва, че няма такъв сайт. „Свят“ е една от 4-те категории на сайта bultimеs.com.  Който e, цитирам неговите „контакти“: “The Bulgarian Times” е частен, независим, политически некоректен – уникален за България сайт, за новини, анализи и коментари, като никой друг. bultimes.com – Вашият виртуален всекидневник. Действителен и реален собственик Крум Фильовски. За контакти: Крум Фильовски, София, 1407, бул. „Черни връх“ 75, по телефона от 09:00 до 17:00 ч. българско време, /събота и неделя, не вдигам/.“

Понеже днес е неделя и г-на Кольовски не вдига телефона си, поглеждам в „великата сила интернет“. Ето какво открих там:

„bultimеs.com е създаден на Wordpress и хостван в Netinfo. Собственик на домейна е Крум Фильов Фильовски. Въпреки, че на сайта има реклама, липсва търговско дружество, което да стои зад сайта. Единствената активна фирма на К. Фильовски в търговския регистър има загуба 48 хил. лв. за 2011, 58 хил. лв. за 2012, 69 хил. лв. за 2013. За 2014 г. фирмата има печалба 10 хил. лв., но тя е формирана най-вече от продажбата на ДМА. Ето профилът му в една руска мрежа: http://russiaru.net/id277021. Не е ясно как се финансира този сайт и кой е истинският му собственик. В момента този сайт даже има вирус, който иска да ви вкара троянски кон под формата на обновление за флаш плeър.

Извод: Разгледаните тук "информационни" сайтове (bultimes.com, bradva.bg, big5.bg, budnaera.com, worldtodaybg.com - уточнение мое) ни облъчват с пропаганда, но реално не отчитат приходи. За своето съществуване обаче те отделят не-малки ресурси (разработка, хостинг, публикуване на съдържание, реклама социални мрежи). Почти всички сайтове показват реклама от мрежата на adnow.com. Тя е базирана в Лондон и е собственост на руски гражданин. Също така изглежда, че повечето от тях вземат специални мерки да не става ясна собствеността им. Това навежда на мисълта, че някой друг плаща за да сме "информирани".“

#Кой?

Zahariada-та не е единствен, конечно. Има много други 4erveniarmii. Да ви припомня например pitankatapita. (Да не се бърка с Илиана Беновска от телевизия К3, а не от радио К2!, която също пита.)

2.09.2017 - „Има Човек – има проблем…“ Все още ГО има и НИ има… ПРОБЛЕМ и забавяне на плана за… АПОКАЛИПСИСА. Случилото се и случващото се със съдбата на Алексей Петров от 2010 година до сега е връхна точка, еманация на действията и плановете на УНИЩОЖИТЕЛИТЕ НА БЪЛГАРИЯ в крайния етап на плана им. Всичко останало може да се постигне, тъй като почвата е подготвена отдавна: НЕГРАМОТЕН, НЕОБРАЗОВАН НАРОД/ ЛИПСА НА ПЕРСПЕКТИВА ПРЕД МЛАДИТЕ ХОРА/ ЛИПСА НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ И ОГРОМНА СМЪРТНОСТ/ БЕЗРАБОТИЦА, ОСКЪДНИ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ, ПЪЛНА МИЗЕРИЯ/ ЛИПСА НА ЗАЩИТА И СИГУРНОСТ ЗА НАСЕЛЕНИЕТО, ПОГОЛОВНИ НАБЕЗИ НА ПРЕСТЪПНОСТТА ОТ РАНГА НА СЕЛСКИТЕ МАРОДЕРИ/ ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНОСТ, ОГРАБВАЩА АКТИВИТЕ НА ДЪРЖАВАТА/ ПРОПАГАНДЕН, МЕДИЕН МОДЕЛ, ИЗПЪКВАЩ НА ПРЕДЕН ПЛАН АРОГАНТНОСТТА, ПРОСТАЩИНАТА, ЖЕСТОКОСТТА, САДИЗМА, ВАРВАРИЗМА, НЕВЕЖЕСТВОТО/ ВСИЧКИ РЪКОВОДНИ ПОСТОВЕ В ДЪРЖАВАТА, ОТ НАЙ-НИСКИЯ ДО НАЙ-ВИСОКИЯ СА ЗАЕТИ ОТ ПРИМИТИВНИ, АЛЧНИ, НЕГОДНИ, НЕВЕЖИ ИНДИВИДИ/ ОМРАЗА КЪМ РАЗЛИЧНИТЕ/ АПАТИЯ И БЕЗРАЗЛИЧИЕ В ОБЩЕСТВОТО.

НО! Останаха ХОРА. Останаха ЛИЧНОСТИ. Останаха СПЕЦИАЛИСТИ. Останаха КОРАВИ МОМИЧЕТА и МОМЧЕТА, които и на този етап са ПРЪТ в колелата на КАТАФАЛКАТА, приготвена за целокупна България! Следва продължение…“

Уф!

Наистина ИМА ПРОДЪЛЖЕНИЕ. И то какво!

Седмицата след Голямото слънчево затъмнение в Щатите от 21 август т.г., предсказано от Ванга, мина и си замина. Севернокорейска ядрена ракета не падна в САЩ, за да ги унищожи. Вместо това на 3 септември в резултат на извършения пореден ядрен опит на Пхенян, нататък по ДНЕС.БГ:

„Земетресение с магнитуд 6,3 е регистрирано в Северна Корея според геофизичния институт на САЩ. Това се случва едва часове, след като Пхенян заяви, че е развил водородна бомба с възможност да бъде прикачена към балистична ракета, предаде AFP. Трусът е регистриран в 11:30 местно време (6:30 българско) на дълбочина от нула метра. По-рано сеизмолозите регистрираха земетресение, най-вероятно предизвикано от взрив на около 24 км. североизточно от град Сунгджибегам. За жертви и разрушения не се съобщава.“

Ама какво по-естествено от това?!

02.09.2017 – Автор: radostinalassa „Пирамидите са построени от русите - Анатолий Черняев. В пирамидите е намерен навсякъде руски кръст, което еднозначно означава , че те са построени от русите. Египтяните са били облечени в руски сукмани. Запознати ли сте с думата бес /демон /? Това е името на бог в Нубия. Освен русите никой друг не използва това име. А русите знаят, че Бес е чужд бог. Как се превежда Исус Христос - Христос Иисус - Хр и С т, О с, и И с   ус. Когато сложим гласна о - Хор /бог в древен Египет/, Сет - бог в древен Египет, Исида - жена му. Второто име на Изида е Сотис -звездата Сириус. Получава се от края на името Христос. Такива случайности няма. Най-главното е, че такава разшифровка е възможна само по руски език. Това говори и, че христианството и египетската религия са родствени, и че религиите не се дават ей така просто.“

Какво да добавя? „Иисус и Дева Мария ви приветстват“ – Светът тръпне (тръпне = Тръмп).

 

На 20 февруари 2016 г., след приключване на преговорите с Европейския съюз за статута на Великобритания в него, британският министър-председател Дейвид Камерън насрочва провеждането на референдум относно членството на кралството в Съюза за 23 юни 2016 г.

На 3 септември 2017, година и половина по-късно, чета: „Брекзит може и да няма, смятат…“ – Няма да ви кажа кои „смятат“. Тръпнете.




Гласувай:
6



1. dobronameren - Още "шокиращи данни", че са едни и същи
04.09.2017 10:54
ДНЕС.БГ, 4.09.2017 08:37, Мария Захариева
Заглавието: Кримски градове СЕ ПОБРАТИМЯВАТ С НАШИ – за инвестиции, култура...
Съдържанието: Градовете Феодосия и Евпатория на полуостров Крим, ПЛАНИРАТ да сключат споразумения за побратимяване с австрийски и български градове, съобщава днес РУСКИЯТ В."ИЗВЕСТИЯ", ЦИТИРАН ОТ ТАСС. Изданието СЕ ПОЗОВАВА НА Георгий Мурадов, постоянен представител на Република Крим към президента на Руската федерация. "Проявяваме интерес към опита на чуждестранни градове в решаването на проблеми, засягащи жилищно-комуналното стопанство, енергетиката и развитието на пътните мрежи. Стремим се да укрепваме културните и хуманитарните връзки. Нещо повече, подобни споразумения привличат инвестиции от бизнес сдружения в чужди страни", обяснява Мурадов. Протоколите за сътрудничество се очаква да бъдат подписани на годишната конференция "Крим в международния контекст", която ще се състои в Ялта в началото на ноември с участието на делегации от европейски страни, добавя той.
(БТА)
По публикацията работи: МАРИЯ ЗАХАРИЕВА
цитирай
2. slavimirgenchev1953 - Захариада е пълен олигофрен преписвач.
05.09.2017 16:15
Той е нещо като чучулино, но не в пуезията, а в разните видове антиновини, полуновини и прочия лайнѝ.
:).
цитирай
3. apostapostoloff - Няма нищо шокиращо въвъ факта обаче,
06.09.2017 05:51
че споменатите сайтове се финансират от Москва.
цитирай
4. dobronameren - "Шокиращи данни. Светът тръпне" е заимствано заглавие от друг постинг на zahariada
06.09.2017 11:50
Така показвам моята подигравка към глупостите на тоя блогър. Разтръпнал се Светът, представете си! И то от кого? - Мястото на контингента на лудницата е в лудницата.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dobronameren
Категория: История
Прочетен: 1883371
Постинги: 670
Коментари: 2593
Гласове: 1611
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930