Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.04.2017 10:24 - Отдавна не бях спал така добре
Автор: dobronameren Категория: История   
Прочетен: 2143 Коментари: 8 Гласове:
0

Последна промяна: 08.04.2017 10:26

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Човек, каквото сам си направи, и Господ не може по-добре да му го тури.

Пардон за грубото изразяване, ама токущо прочетох последния постинг на Фрия и още не съм си измил ръцете. Цитирам го: “Слушай какво ще ти рекна, тролче недоклатено. Сбирай си акъла, щото тия лесни парици, дето ги изкарваш с мерзост, да не ти заседнат в разширения задник.” – Ниво, нали? Педераско. Но да не навлизам в пространството на Мале, лейди, санким... Че пак ще кажат, че без тях не мога ни един божи ден.

Всъщност на мен това ми е работата – да чистя боклука всекидневно и да го изхвърлям на сметището. Става въпрос за вербализиран боклук – сАмо, надявам се – и за регламентираното сметище за съветски отпадъци. Не е приятна работа, повярвайте ми. Още повече, че ако чистех обикновен боклук, една старателна баня всяка вечер би била достатъчна за възстановяване на равновесието, докато вербалният боклук е неотмиваем – “Казана дума, хвърлен камък”, нали. Затова вече години наред не мога да спя нощем като нормалните хора. Будя се от кошмарни приказки. Но, както казах, човек каквото сам си направи... Да не си помислите, че се оплаквам. Аз сам съм се накиснал с мечтата да бъда “поне Луна, която да грее като Слънце”.

И днешният ден беше много “облачен”. Т.е. дори истинската Луна не може да пробие облаците, за да ни препрати слънчевите лъчи. Накрая на деня, за капак, “един огромно тъп облак” се вгнезди в главата ми и твърдо щеше да фрийдиса нормалното. Ето го тоз облак, цитирам:

7.04.2017 20:14 - АМЕРИКАНСКИ ПОМИЯРИ / Автор: tomkat 2 Категория: Политика

Американски помияри 3та световна ли искате да подпалите ,мамка ви гнусна СМЪРТ ЗА ВАС УРОДИ!СМЪРТ ЗА АМЕРИКА СВЕТОВЕН ТУМОР И ТЕРОРИСТ!! ПЛЮЯ И ПИКАЯ НА ШИБАНАТА ВИ ПСЕВДОДЪРЖАВА ПСИХОДИСПАНСЕР! КОЛКО ОЩЕ ХОРА ТРЯБВА ДА ИЗБИЕТЕ? КОЛКО ОЩЕ ДЪРЖАВИ ТРЯБВА ДА РАЗРУШИТЕ? КОЛКО ОЩЕ ЛЪЖИ  И ПРОПАГАНДА ТРЯБВА ДА ИЗБЪЛВАТЕ? КАКВОТО ЛОШО МОЖЕ ДА ВИ СЕ СЛУЧИ УРОДИ ВИ ГО ПОЖЕЛАВАМ ОТ ВСЕ СЪРЦЕ И С УСМИВКА НА УСТА! АМЕРИКАНСКИ ТЕРОРИСТИЧНИ СКОТОВЕ И ДЕГЕНЕРАТИ ДА ВИ СЕРА НА ГРОБА! СМЪРТ ЗА ЛАЙМЕРИКА СМЪРТ ЗА ЛАЙНАТО СМЪРТ ЗА ЕВРОГЕЙСКАТА КОЧИНА !СМЪРТ СМЪРТ СМЪРТ!

Какво ще кажете, а? – В седем реда осем пъти “Смърт”, че и с големи букви!

Обаче!

Случи се нещото, заради което пиша този постинг. Жена ми, която отговаря, т.е. избира филмите по телевизията, които да се гледат в “нейния пояс” – от 21 часа нататък, бе превключила на bTV Cinema, където започваше токущо “Индиана Джонс – Похитителите на изчезналия кивот”. Спомняте ли си този поне 30-годишен филм? Класика в жанра! А според мен той съдържа и една от най-култовите сцени в киното изобщо.

Индиана Джонс, Харисън Форд, е в Кайро по следите на кивота. И агентите на Райха имат същата цел. Естествено, че искат да го убият. Какво по-подходящо място за това от гъмжащия от араби източен пазар! И ето че пред загубилия се в гъмжилото Индиана, изведнъж множеството се разтваря и насреща му изскача един страшен мъжага с червено-черна мантия. Той започва някакъв ритуален танц, въртейки в ръце огромен ятаган, поне метър и двайсет. Харисън Форд го погледна учудено, после бръкна в колана си, извади оттам един нормален Колт и го застреля невъзмутимо само с един куршум от близко разстояние. Пазарната навалица продължи нормално.

Събрах две и две и получих четири. Така трябва да се постъпва с Tomkat-ите, отживели времето си смешници, въоръжени със сатанински мечове в света на олекотените технологии. За първи път от доста време спах спокойно цялата нощ като нормален съвременник на новото време.

Можех да нарека този постинг и “Малките знаци на Съдбата”. Трябва да им обръщаме повече внимание и да ги оценяваме. Докато чакаме Големите Знаци.




Гласувай:
0



1. milady - байно, ето на..пак не ме пропусна...
08.04.2017 13:56
а бе,що не пишеш комикси..
и да си ги самиздаваш?
може и да се облажиш на дърти години..
толкоз шум вдигна тук ,и помия изля..
за онзи, дето духа в клоните..
ти си по-голям циркаджия и от Донълд Дък..
да ти имам политкултурата и килийното образование.
с усмифффки..
мамалейди Джулия Саанки Маанки
Императрица на Киото..
цитирай
2. dobronameren - Горкото Киото!
08.04.2017 17:42
С такава "императрица" отпреде, голям ще го отнесе.
цитирай
3. krumbelosvet - Харисън Форд като Джеймс Бонд
11.04.2017 19:52
Прекрасна сцена. Арабският простак не знае за съществуването на револвера. И вместо в калабалъка да убие делово Индианата, зрелищно го заплашва, за да му даде ПРАВО И ВРЕМЕ да го гръмне! Поклонникът на Холивуд е възхитен. Интелектуално равнище, възпитавано десетилетия...
Но има и по-интелигентни сцени. На откриването на олимпиадата в Лондон, Джеймс Бонд скочи на стадиона с парашут, заедно с кралицата. Е, не истинската, актриса беше, но НЕ Е БИЛО БЕЗ СЪГЛАСИЕТО НА КРАЛИЦАТА. На най-мирния форум, един УБИЕЦ на комунисти, руснаци и араби, се явява с кралицата. Тънък английски хумор. Враговете на убиеца го преглътнаха. А нащият блогер е бил възхитен.
цитирай
4. dobronameren - Круме, ти с всичкия ли си си?
12.04.2017 11:14
Интелектуалното ти равнище наистина е възпитавано десетилетия. Какво ми възразяваш? Същото като предния път - аз пиша за резултатите от парламентарните избори у нас, ти ме пращаш в Китай да видя как живеят там. Изобщо схванал ли си какво искам да кажа - че вие, червените, дори когато сте мобилизирани "на макс", както пише оная бабка, сте заплаха за Света, колкото оня "арабин" за Индиана Джонс. Ама, спри се за малко, огледай се, ослушай се, па тогаз пиши глупостите си.
Иначе го отнасяш като куцо пиле гнил домат. Говоря образно, пиленце: Куцо си не в буквален смисъл, а в обществен - не ставаш за състезател. То и затова партията ти няма никакви успехи на световно ниво, треньора им ги е слаб и терена им ги е бил гърбав. Затова и "изгнихте", вие, "доматите", червените.
цитирай
5. krumbelosvet - Ама
12.04.2017 21:54
Ама, извънгео политиката, много ИСКРЕНО сте предали американския си КЕФ от изстрела на ХФ. Гледах рекламата. Наистина кадри за кеф на каубои.
А относно геополитиката, къде е СДС? Нали "времето е наше"? Доживяхме един комунист-пожарникар от Банкя да спасява дясното... А иначе, то и Хитлер, и Наполеон преди него, са били с огромно техническо превъзходство. Аз съм инженер и чудесно знам, че НАИСТИНА САЩ имат смазващо превъзхосдство в технологиите. Но ТЕХНИЧЕСКИЯТ ПРОГРЕС има едно неизвестно за вас свойство. Съществува МАЛКА НО РЕАЛНА вероятност, във всеки момент дасе появи нова новост, която да обърне палачинката. Човек предполага, а Бог разполага. Всъщност, това свойство на прогреса би била чудесно средство на Бога да управлява глобусчето. Бог не играе на зарове, той ги е измислил и ги раздава...
цитирай
6. dobronameren - Оставям ви да се утешавате с "Хитлер, и Наполеон преди него".
13.04.2017 11:34
Пак повтарям основната си мисъл от този постинг: "Вие, червените, дори когато сте мобилизирани "на макс", сте заплаха за Света, колкото оня "арабин" за Индиана Джонс".
И ако се надявате на "малката, но реална вероятност във всеки момент да се появи нова новост, която да преобърне палачинката", да!, такава вероятност съществува. Обаче - сами сте написали в следващото изречение: "Човек предполага, а Бог разполага". Което означава, че се надявате на Бог! Само че как да ви помогне ТОЗИ БОГ, когато вие, червените, упорито отказвате да се покаете пред Него за злините, които сте извършили и продължавате да вършите спрямо другите негови чеда?!
цитирай
7. slavimirgenchev1953 - Крум, като и останаите от бандата на червените кекшъни,
15.04.2017 10:00
са си все прости момчета. Имат първороден комунистически грях - липсват им сетива за тънък анализ. Просто по-нисш вид маймуночеловек.
цитирай
8. dobronameren - Гледам "императрицата" (коментар 2) не се обажда. Повече от половин месец.
27.04.2017 10:39
Дали са я задоволили, дали са умрели мераците й да я онодят (поне веднъж,де), откъде да знам. Задайте ми по-лесен въпрос.
Констатирам, че и krumbelosvet е загубил интереса си към "геополитиката" (коментар 5). Дали е поумнял? - откъде да знам!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dobronameren
Категория: История
Прочетен: 1883575
Постинги: 670
Коментари: 2593
Гласове: 1611
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930