Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.03.2017 17:25 - Те идели
Автор: dobronameren Категория: История   
Прочетен: 1339 Коментари: 2 Гласове:
-1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Така написа оня ден Freeoldmen-a. Веднага давам оригинала на това негово рудиментално, пардон – фундаментално прозрение. След това ще отговарям на въпросите “Кои са ТЕ?”  и “ОТКЪДЕ идват и ЗАКЪДЕ отиват?”

(Само да не забравя в началото, че после по-важни неща ще обсебят вниманието ви: Навикът е втора природа, Блогърът Freeoldmen ЦЕНТРИРА параграфите на своите текстови файлове. Освен това “удря” SHIFT+ENTER, за да слезе на нов ред, където му попадне. Обаче задължително ПРЕДИ самият Word да стори това сам. Точно същия стил на писане има само един ДРУГ блогър в блога – Getmans.)

Ето оригиналът на мераклията freeoldmen. Запазил съм центрирането и слизането на нов ред. А защо “мераклията”? – Защото “freeoldmen” е основна категория в порносайтовете за дърти педофили.

04.03.2017 - Нещо става в България

Автор: Freeoldmen

“Щеш ли, не щеш ли, българите се събуждат.
Дори блатясалите български телевизии
и радиа нямаше как да претакат руйното вино
от преосъзната народна гордост в буламач
от евроатлантска гадост.
Защото Възраждането е незаобиколим факт.
Ненадеен, неочакван, нежелан,
нелогичен факт за една тънка прислойка от българския народ, захлебила от безвремието
на Прехода към никъде.
Но достатъчно креслива и обгрижена от
медиите и задграничните "приятели", за да внушава, че нейния кеф е добро за всички.
Лъжете се, приятелчета.
Направихте всичко възможно българина
да се отроди от себе си, оплюхте всичко и всеки, дълбахте в народната памет за всяка
гадост и я представяхте като неоспорима
истина... и стигнахте до стотици хиляди
на Шипка, до хорА на всеки площад,
до народни носии, облечени от хОра, дето
в миналото не са и помисляли за това...
Всъщност какво да ви мисля.
Вие сте никои. Вече.
Ние идем.
Тези, за които България значи нещо.
И всичко.
Наричайте ни комунисти, патриоти,
популисти и националисти.
Дреме ни на...трибагреника.
Ние бяхме. Тук сме. И ще бъдем.

 

Следват моите добронамерени наблюдения и заключения:

Нещо ставало в България... Откога? Съвсем отскоро определено, защото е споменат празника на Шипка и народните хорА с хОра в национални носии. А пък си мисля, че народно поклонение на Шипка винаги е имало и българите не от вчера играят хорА по площадите, облечени в национални носии. Тогава какво се случва в България ОТСКОРО? - Преди два месеца един “натовски” генерал, подкрепен от червената лява русофилска партия БСП, ни стана президент и от месец ни управлява служебното му правителство. В което половината министри са хора на една забравена партия “Национално Движение Симеон Втори”. Партия, за която никой не е гласувал на последните парламентарни избори в 2014г., но пък беше третия партньор на БСП (Сергей Станишев) и ДПС (Ахмед Доган) по време на Георги-Първановото време 2005-2009 години.

Знаете ли какво си мисля аз? – Че в България от около 3 месеца пълзи един отвратителен червен проруски преврат, чиято цел е откъсването на страната ни от ЕС и НАТО и привличането й в новия комунистически проект Евразия. В който за съжаление, но не и за учудване, участва и самият “цар” Симеон II. “Цар” в кавички, защото едно от първите занимания на комунистите, когато дойдат на власт, е да отрежат главите на царете. И още – че типове бибитници като фриолдмен-ите, се радват на това съветско развитие на България, но ги е страх да си го признаят. Маскират се на върожденци с народни носии. Че защо бе, пръдльовци? – Нали всичките дела на комунизма и неговия първи етап социализма бяха и са Победи?!

Възраждането било неоспорим факт.

Вярно, ама за кое Възраждане говориш бе, Фрийчо? За онова комунистическото настъпило след 9 септември 1944, нали?! За онова “възраждане”, което

- Като дойде на власт, първата му грижа бе да избие интелектуалния елит на предишната некомунистическа България, заменяйки го с простотията на бащите на необразованите венцивалерита и теб самия.

- Отказа гроб на Левски, защото един българин от неговото време го погребал в краката на бъдещия каменен Ленин. Без да помисли, че твоето възраждане щяло... Голям глупак, нали. Възрожденец тъп, гада му с гад.

- И когато дойде време крадците комунисти да връщат окраденото на останалите живи законни собственици - имали щастието да не бъдат убити “в името на Н.В. Симеон II”, нали, Фрийчо – се оказа, че България остана изведнъж без поликлиники, читалища, детски градини, пощи, кръчми, социални жилища..., тъй като реституцията, мама й на реституцията! При положение, че по соц.статистиката вече бяхме построили “две Българии”. Оная соц.статистика, Фрийчо, която се скъсвате да цитирате с приятелчета си завалии. (Според едни статистици 12929, според други – само 1997.)

И понеже си голям глупак, Олдмен-е, си уточнил сам, да не сбъркаме, че ТВОЕТО възраждане от 9.9.1944 е било прекъснато на 10.11.1989, но сега, Слава Марксу, се възраждало отново:  “... (това беше, говориш за “Прехода”) ненадеен, неочакван, нежелан, нелогичен факт за една тънка прислойка от българския народ, захлебила от безвремието на Прехода към никъде”. Тъпанар!

Тъпанар. Комунист, естествено.

Дефинирал си се съвсем точно. На много места. Посочвам онова, дето пак се каните да ни убивате – “Всъщност какво да ви мисля. Вие сте никои. Вече.” И дето си написал, че ТВОИТЕ възрожденци са: “... наричайте ни комунисти, патриоти, популисти и националисти.” И си поставил точка. Къде са герберите? Няма ги. Защо? – Защото те са европейци, а не путински мекерета.

Отбелязвам за пореден път, че вие, комунистите правите една огромна непоправима грешка. Твърдите, че представлявате ЦЕЛИЯ НАРОД. Изобщо не е вярно. Днес няма да споря по този въпрос. Но специално ще ви го припомня след година-две, когато “няколко лумпена”, нямащи нищо, освен съзнанието, че са истински отговорните българи, ще излязат на улицата и ще ви изметат. За пореден път. Последният път беше в орешарската есен на 2014-та.

Тъпанар! Как е възможно да се пишеш възрожденец и да напишеш “Дреме ми на трибагреника”?!

Прави ми впечатление, съвсем не от вчера, че пишете за нас “медиите ви обгрижват и задграничните ви "приятели" ви внушават, че за кефа им е добро да сте достатъчно кресливи”.

- Ние? Кресливи? Че погледни се ти бе, миличък, как каквато и глупост да напишеш в блога, тя е на 1-ва страница, напоследък – “откак става нещо в България” - с по 5000-6000 прочита за половин ден. Ашколсун, тарикати! И за какво е всичко това? Както се казва “Митре малце болен, утре погребението”.

- За това кои са НАШИТЕ приятели, е ясно – поставил си приятели в кавички и презрителното си написал задгранични. Защото за ТВОИТЕ приятели “Болгария не за граница”. Ако последното е вярно, драсни няколко реда на твоите приятели в блога – мъжките и женските хай-бибитници, да се върнат от Запад в голямата ни Родина СССР.

- И кои медии “ни обгрижват”? Днес гледам Цолова/Николаев по Нова как внимателно стъпваха около Корнелия Нинова, а оня ден за същото ритаха Борисов по кокалчетата. Ами Хекимянчо от bTV? Къде отиде Данаил Михайлов по държавния канал БНТ и вместо него се разпищолва Иво Никодимов (през седмицата), а в събота и неделя - Георги Дилков-Лорда и Георги Любенов. Също така мнооо-го бойковистки настроени. По Канал 3 имаше (до вчера!) едно наистина демократично предаване “Имате думата” на Георги Харизанов, Днес е заменено със “Спорт в обектива”. Обаче Юлията от “Денят започва”, веднага след него, здравствува. Патарински и Беновска – също. За TV OnAir – внимателно. Особено за “Куендей”. (О, как ресиловски звучи!) Собственикът й е “Инвестор”, който има твърде много собственост в България. Все придобита по... О, внимателно. Да не раздразним пауните в Бояна. За АЛФА и СКАТ какво? – Я се дръпни малко от медията, че по говора не ги различавам. Евроком? – Велизар до Юлиян, кой от кой по “За Бойко”.

Вестниците? Кои вестници? – Откога се каня да разнищя ”19 минути” колко е “герберски настроен”. Съвсем примерно. Сайтовете? – Леле-е-е-е. ...м? Списанията... Къде си ти, възраждане кобилкино?!

“Ние идем. Тези, за които България значи нещо. И всичко. Ние бяхме. Тук сме. И ще бъдем.” – Добре, добре. След няколко седмици, като го поправят след освободителната мисия в Сирия, през Варна ще мине на прибиране към Крим самолетоносачът “Адмирал Кузнецов”. Той е голям, ще побере всички ви. Качвайте му се.

Така, де. Няма само Сирия да се освобождава. Ние кога ще се освободим?

 

Ако смятате, че се втилявам по отношение на “старото” “свободно” тълкуване на обстановката в България, позволете още малко убеждаващи думи. Вижте как са се сбрали всичките комунистически педераси в коментарите под постинга “Става нещо в България”

-  podvodni - Кошмарът на всеки евро-либерален педал е ината на българина и дълбоката му привързаност към чисто човешките цености. Да го духат нещастните педали !

- freeoldmen podvodni, С удоволствие виждам как най-после се заражда съпротива срещу геноцида.

- djani - Добре си го казал Фрий..."Дреме ни на трибагреника"! Херкулес е събирателния образ на Народа. Време е да се изринат Авгиевите обори на Демократурата. Наистина, има много говна за ринене. Река ли ще отприщим, или автентичния народен гняв ще свърши работата? Но, у нас Съединението не прави силата, както е драснато на една сграда на жълтите павета. Защото тя е символ на разединението и няма нищо общо с Народа. Нашата участ е да клечим на кръстопътя на историята и да чакаме ПРОМЯНАТА. А тя винаги идва отвън. Но, като Апокалипсис. Та какво да очакваме - Годо, или Апокалипсиса?

- freeoldmen – djani, задействаха се защитните сили на народа. Засега пасивните, но ще дойде време и активно да определим съдбата си. Дано да е по-скоро. С интерес очаквам изборите. Има и за кого да гласувам, като никога. ПП “Възраждане” е събрала доста свестни хора. Ще ги подкрепя.

- bojinkata - ... Браво! "Възраждане"! Там са истинските хора! Като М.Христов и т.н.

- morskipesni - Дай Боже, помогни на България която омаскариха! Миналата година бях на Шипка и видях всичко с очите си! Българите осъзнават почти 30 годишния ПОГРОМ НАД РОДИНАТА! С нами Бог, ние сме достоен и мъдър народ, но много доверчив- уродите се възползваха, но сбъркаха, бяха разобличени- иде Светъл Час!

- aip55 - Дълго очакваното търпение, все някога трябваше да свърши. Дано сега да е моментът на разплатата за пропаста в която ни набутаха Евродемократите...

- freeoldmen - aip55, Александър Симов: "Знам само едно – един окупатор не създава институции и не гради държавност. А руснаците са направили за нас точно това. Освен свобода, те са ни дали държава. Помогнали са ни да я изградим и после са си тръгнали. Това е безценният дар на руския народ към неговите братя. Защото тези, които искат просто колония, не тръгват да градят банки или министерства. Не помагат за изграждането на армия. Точно обратното, колонизаторите изсмукват институциите, подчиняват елитите, смазват армията, защото нямат нужда от независими хора. Погледнете последните 27 години и вижте какво се случи. След това се върнете в дните след 1878 година. Контрастът е смазващ."

- blackpredator - lightsaber123 написа: Това го слушам отпреди 5-6 години... явно ще си чакам :-)

  няма да чакаш дълго ако не искаш - ще те принудим, ако не знаеш - ще те научим. насила ще ви направим щастливи...

- kuschel - Хайде вече да ги колим, нямам търпение.

- lazarlalev - ПРЕУВЕЛИЧЕНО ПО ПАТОС, НО ВЯРНО ПО УМОНАСТРОЕНИЕ. АВТОРЪТ МАЛКО ИЗБЪРЗВА: ЯВЛЕНИЯТА, КОИТО ОПИСВА СА НАСЪРЧИТЕЛНИ, НО НЕ МАСОВИ. НЕ ПЛОЩАДНО, А ВЪТРЕУТРОБНО НАБИРА СКОРОСТ НОВ БЪЛГАРСКИ РЕНЕСАНС. ДАНО И НИЕ 80 Г. ДА ГО ДОЖИВЕЕМ. ЛАЗАР ЛАЛЕВ

- freeoldmen – Точно вътреутробно, и затова е ценно и истинско, г-н Лалев.

- ok3223 - Глей го тъпчото. Значи освободителите виновни,че си чукундур, а. Трябвало да са с по- изтънчени обноски, по фини. Но по това време СЪРОВЕТЕ те бяха яхнали кой Индия, кой Бразилия, и пульо не до клепан не освабождаваха, а заробваха АФРИКА, АЗИЯ. ОЩЕ Я ДЪРЖАТ ЧОСТИ ОТ ТЯХ И ДНЕС ПОД РОБСТВО,и бяха И СА по- лоши и от турците. Ще те освобождава немец или англичанин. Дреме му патката на него за теб. Че мреме ние, за да живеете вие.МИЗЕРНИК НЕГРАМОТЕН И НАГЪЛ. ЗА ДА Е ТОВА КОЕТО Е, ЕДНА МОРАЛНО И ИНТЕЛЕКТУАЛНА НУЛАУ ОСВОБОДИТЕЛИТЕ МУ ВИНОВНИ ... били. Нямало да празнува говедото, и ние ОСТАНАЛИТЕ, българският народ, ще си го преместим от левия в десният крачол. Нищожество пълзящо, кой те кара да празнуваш с освободеният от братушките народ, гинещ под 5 вековното турско робство ТОГАВА. ... Добре че интересите техни и наши са съвпаднали по това време, та са минали и през България на път за Босфора, та на път са ни освободили ... Като френци, немци и англичани са пречили с всички с всички сили Иначе и ние като кюрдите днес, да водим кървави битки с турците, и да се надяваме напразно, че някой от Европата ще дойде да ни освобождава.

 

Специално да ги бях подбирал “възрожденците”, нямаше да успея така да ги сбера. Краставите магарета сами се подушват най-добре. (Понеже сега ги обиждам на “крастави магарета”, да се извиня, че преди малко ги нарекох “педераси”. - Кон до коня,  мила моя майно льо...)




Гласувай:
1



1. podvodni - Много точно си напипал посоката - ...
07.03.2017 19:36
Много точно си напипал посоката - излизане от Еврогейският фашистки съветски съюз и САТАНАто и влизането ни в Евразия.
Брюкселско-Берлински кретени могат да си живуркат свободно в ЕвАрабия.
цитирай
2. dobronameren - Дулколакс-ът може да те изкара от тоалетната, но не може да те направи по-малко прост
08.03.2017 08:50
Това мога да кажа и да попитам правилно ли съм "напипал посоката". (Иронизирам, разбира се, Подводния и неговите приятели.)
Да си продължа в моята посока: Като отмахнете глупавото смесване на коренно противоположни тези в коментара на Червения Умник, кое преобладава повече - омразата или простотията?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dobronameren
Категория: История
Прочетен: 1872499
Постинги: 669
Коментари: 2593
Гласове: 1611
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031