Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.02.2017 12:34 - Червената армия съобщава. че
Автор: dobronameren Категория: История   
Прочетен: 2328 Коментари: 8 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

НА ЗАПАДНИЯ ФРОНТ НИЩО НОВО

22.02.2017 09:06 - САЩ ще загине / Автор: 4ervenaarmia

”В Откровението е казано: Видях нов Съветски Съюз и Америка вече я нямаше. Видях ново небе и земя/световен-съветски съюз/ и море/Америка/ нямаше. Казано е, че четирите ангела вързани при Ефрат ще унищожат една трета от човечеството, а войските им са 200 милиона. Това са обвързаните в Евразия Русия, Китай, Иран и Северна Корея. Сега САЩ се силят да правят ПРО - противоракетна отбрана, но от Русия, Китай, Иран и Северна Корея няма да изостанат. Те ще създадат своя по-добра система за ПРО. Така те ще победят Америка. Народите от крайщата на земята/Украйна Гог/ хохлите украинци, Магог монголи татари eвроатлалантическия алианс, многобройни като морския пясък/американския пакт/ ще обкръжат лагера на светиите/съветския лагер/ и обичания град, но огъня от небето/ Ядрено оръжие - уран - гр,небе/ ще ги унищожи.Така че щом това е предсказано България трябва да внимава в кой лагер ще влезе и с кой ще се съюзи. Важно е да влезем в лагера на Русия, Китай, Иран, Северна Корея и да възродим социализма в нова форма. Тогава ще бъдем сред победителите. Не само няма бъдем унищожени в ядрената война, но ще получим дял от новия свят след войната.

23.02.2017 - Честит празник на Червената Армия и Червения Флот

Aвтор: metaloobrabotka

На всички наши читатели и привърженици, на всички руски работници и работници в бившите съветски републики МЛД «Рабочий Путь» поздравява с нашия работнически празник - Деня на Червената Армия и Червения Флот! Ние ще кажем само едно - да, днес у нашата работническа класа няма свое  Отечество и своя армия, която е призвана да го защитава, но това не означава, че няма да я има! Тя задължително ще се появи — и нашата пролетарска страна, побеждавайки този път действително окончателно капитализма и частната собственост и нашата велика Червена армия и непобедим Червен Флот, които ще застанат, като непристъпна стена против всякакви опити на империализма отново да пороби нашия трудов народ. Ние ще се борим за това, и ще отдадем всички наши сили! И ние ще се сдобием с това, за да може нашите работници, отново да празнуват този празник, както едно време, когато ние имахме своя страна и бяхме свободни.

20.02.2017 - ШОКИРАЩА ВЕСТ ЗА ЕВРОАТЛАНТИЦИТЕ НИ: ПРИ ВОЙНА БЪЛГАРИТЕ ИСКАТ РУСИЯ ДА ГИ ЗАЩИТИ, А НЕ НАТО!!!!! / Автор: varg1

“Гражданите на четири страни-членки на НАТО предпочитат военен съюз с Русия в случай на агресия против страната им. Това сочат данните от глобално проучване, проведено от WIN/Gallup International. Предпочитанията си към Русия са дали Българите, гърците, словенците и турците. По-голямата част от участвалите в проучването одобряват САЩ за съюзник, но, както отбелязват изследователите, хората активно реагират на промените в структурата на международната сигурност, създадена след Студената война. Това, по думите на вицепрезидента на асоциацията WIN/Gallup Кънчо Стойчев, показва, че политиката на САЩ в последните 20 години е довела до сближаване с Москва и Путин. "Това е странно, защото във фундаменталния смисъл Русия е част от Европа", отбелязва Стойчев.

Обърнете внимание кой е вицепрезидент на този WIN/Gallup (подчертаното) и на линка под шокиращата вест http://www.pan.bg

23.02.2017 - Обща отбрана или общо самоубийство / Автор: merlin68

“Коя е най-голямата заплаха за ЕС? А за България? Изисква ли тази заплаха милиарди евро за отбрана? Нужни ли са нови танкове, самолети, ракети, контингенти... та да я спрат? Някои навярно в тон с дрън-дрънкането на "свободните медии", ще кажат - Русия, това е най-голямата заплаlха за "свободния свят", за "общите цивилизационни ценности" и прочие бля-бля. Добре, ще се съглася с тях - в условията на демокрация, всеки е свободен да се страхува от каквото си иска. Но нека все пак погледнем и към реалностите, а те в цифри изглеждат ето така: Първо място с най-големи военни разходи САЩ. - 610 милиарда долара. На второ място е Китай с 216 милиарда долара. На трето място е Русия с 84,5 милиарда долара.

Като гледам тази статистика, то изводите са точно противоположни на това което всекидневно бълват "свободните" медии - не би следвало Русия с мижавия си (на фона на САЩ и ЕС) бюджет да бъде заплаха за Европа и САЩ. Данните сочат, че по-скоро руснаците би трябвало да се страхуват. Значи призивът за увеличаване на разходите за отбрана няма за цел да повиши нивото ни на сигурност, а да увеличи страховете на руснаците. Разбира се тук има и друга логика - въпреки многократно надвишаващата сума за военни разходи, САЩ, ЕС и НАТО все пак да се страхуват от нискобюджетната руска отбрана. Което от своя страна поставя ред други въпроси, като например - некадърни ли са американските и европейски военни, некадърни ли са конструктурите на военната им техника, некадърни ли са командващите им? Сега САЩ искат да плащаме още повече, за нови войни и нови бежанци... към Европа. Трябва ли да плащаме на САЩ за такава отбрана?

Коментар на

Leonleonovpom2 - Поздрави , Мерлин! Чудесен анализ! От данните русия не би трябвало да притеснява войнолюбците. Една слаба водка пред марково уиски. Но! Има една подробност, която няма как да се заобиколи. Или пък навакса! Руският войник! Спартанското го има в него само! Другите са шоумени, за филми Затова по- добре да не го закачат Справка-Наполеон, Хитлер!

13.01.2017 - Санкциите срещу Русия скоро ще паднат, уверен Румен Радев Автор: news.bg

В близко бъдеще санкциите срещу Русия ще бъдат отменени. Това заявява новоизбраният президент на България Румен Радев в интервю за France24. Радев изтъква, че историята ясно показва, че такива рестриктивни мерки вредят и на двете страни. Решението на ЕС за вдигането на санкциите трябва да бъде единодушно, солидарно. България ще следва тази политика, изтъква той. По отношение на анексирането на Крим от Русия Радев отговаря, че са необходими реализъм и прагматизъм. Крим е украински, на украинската карта, но де факто е руски. Не можем да пренебрегнем реалността, че има руски флаг в Крим, това е реалността. Бъдещето ще бъде решено от гражданите на Крим, посочи той. За Доналд Тръмп Румен Радев смята, че милиардерът мисли за бъдещето на САЩ и приоритетно поставя интересите на американците. Позитивното е, че той не е роб на политически предразсъдъци, а търси прагматичен подход, диалог с Русия, което важно за ЕС, заключи Радев.

20.02.2017 - Ексклузивно от Мюнхен: ГЕН. РАДЕВ ВЪРНА СУВЕРЕНИТЕТА НА БЪЛГАРИЯ! Вижте какво направи българският президент / Автор: zahariada

Българските соросоиди и евроатлантици реват на умряло! Причината: Вчера с един замах ген. Румен Радев върна суверенитета на България. Направи го в хода на участието на страната ни в неколкодневната Мюнхенска конференция по сигурността. Именно там с няколко изказвания и срещи нашият президент фактически възвърна унищожената от предшественика му Плевнелиев независимост на България. И превърна родината ни от обект, в пълноправен субект на международните отношения. Най-напред следва да отбележим, че участието на Румен Радев на този висок форум бе подготвено от неговата администрация и българското МВнР изключително внимателно и отговорно. Били са прецизно подбрани външно и вътрешно-политическите теми и идеи, които ген. Радев да лансира на конференцията в Мюнхен. И то така, че да бъде максимално добре представен и защитен българския интерес. Освен това на дипломатическо ниво са били организирани редица срещи с президенти на държави от Източна Европа и света. Това говори красноречиво, че нашият президент не е отишъл в Мюнхен, като предшественика си Плевнелиев да изока с идиотски апломб едно: „Да живеят НАТО, ЕС и САЩ!“. Нека напомним, че само ден преди да отиде на конференцията, президента Радев се срещна с руският посланик в България Анатолий Макаров. Двамата направиха цялостен преглед на двустранните отношения и обсъдиха възможностите за сътрудничество между България и Русия в най-важните икономически сфери като: строителството на крупни промишлени предприятия, развитието на големите енергийни проекти АЕЦ „Белене“ и Южен поток, увеличаване възможностите за туристическо сътрудничество, както и сътрудничеството в сферите на науката, образованието и културата. И още нещо, което е много важно: С помощта на безкористната дипломатическа помощ, приятелство и дружба на Руската федерация и нейният лидер Владимир Путин, България и българите начело с президента си Румен Радев, получиха възможността да обявят пред най-мощните страни в света, че сме суверенна държава, която има свои национални интереси и ще ги защитава. Защото в момента само Русия е гарант и се бори за създаване на суверенни държави, които сами, без намесата на чужди сили, свободно и вслушвайки се в гласа на своите народи, да взимат решения за бъдещото си развитие.

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net

КОРНЕЛИЯ НИНОВА До ГЕНЕРАЛНИЯ СЕКРЕТАР НА ЕНП АНТОНИО ЛОПЕЗ

Уважаеми господин Лопез, Радвам се, че следите действията на един скромен политик в България, без опит на европейската сцена, както сам отбелязвате. Изненадана съм обаче, че опитен европейски политик като Вас не е усетил какво се случва в света и в Европа. Вие продължавате да не разбирате, че народите ни не искат вече водачите им да обслужват интересите на корпорациите, а Вие направихте точно това с гласуването на СЕТА. Каквото и да мислите за мен, никога няма да се примиря вашите корпорации да съдят моята България в извънреден съд, ако не са им гарантирани печалбите. Защото тези печалби ги взимате от българския народ. Този народ, който е най-бедният в Европа, но Вас това не ви интересува. Не можете да ме спрете да кажа истината- заради вашите десни правителства, заради вашата бюрократична политика, Европейският съюз е в това състояние. Заради вас се случи Брекзит, заради вас се строят стени. Вие съсипахте прекрасната идея за Европейски съюз като наш общ дом. Не се съмнявайте, че това открито и честно мога да го заявя и там, при вас, очи в очи. Защото или ще променим Европа, или ще я загубим като цивилизационен избор. Питате ме, ако бъда министър-председател, по какъв начин ще защитавам интересите на народа си? По същия, г-н Лопез, по същия. Ще чувате истината и няма да Ви угоднича, за да ме потупвате по рамото. Ще направя така, че да ви бъдем пълноправен партньор, а не втората скорост на Европа. Българският народ е равноправен с другите европейски народи и ако бъда избрана, ще го разберете. И моля, не си позволявайте да поучавате народа ми какъв лидер да си избере. Вие не сте ни началници. Аз говоря от негово име. Вие от чие име ми говорите господин Лопез?

18.02.2017 Антонио Лопес е класически корумпиран брюкселски задник и дудук  Автор: koshava

”Разбира се, че Антонио Лопес е задник. Класически брюкселски задник. Но далеч не е единственият. Същият е и Мартин Шулц, който открито лобираше за СЕТА. Точно заради такива еврозадници имиджът на всичко, свързано с Брюксел, отива по дяволите. Затова имаше Брекзит, а вероятно и други екзити ще последват. Тези хора са не просто нахални и корумпирани. Те са отчайващо тъпи. Не разбират, че с поведението си сами срутват палатчетата, които са си изградили. Но когато си тъп, е завинаги.”

Петър Волгин,

И НА ИЗТОЧНИЯ ФРОНТ НИЩО НОВО

24.01.2017 - Румен Радев е най-одобряваният политик с 75%,Бойко Борисов е втори с 30%  Автор: varg1

Българите гледат с оптимизъм на 2017 г. 63% от запитаните са на мнение, че това ще е една добра година, докато малко под една четвърт са на обратното мнение. Традиционно на такъв тип въпроси по-младите са по-оптимистично настроени, за разлика от тези над 60 години, при които оптимизмът е на по-ниски нива. Тествахме отношението на българите към основните политически личности. Съвсем логично Румен Радев събира най-много положителни оценки. Към момента на изследването Радев все още не беше встъпил в длъжност. Бойко Борисов запазва добри нива, като 30% от всички декларират положително отношение към нег. По-надолу застават Корнелия Нинова и Красимир Каракачанов с по 26%, Росен Плевнелиев (14%) и Веселин Марешки с 2% на хора, изразяващи положително отношение. Предложихме и списък, от който респондентите можеха да посочат кои два от изброените трябва да е основен приоритет на България, като списъка включваше основните проблеми, присъстващи в публичното ни пространство. Най-много посочвания събира създаването на работни места, следвано от корупцията и икономическото развитие. Страхът от бежанци продължава да стои на дневен ред, тъй като недопускането им също събира сериозен процент.

Източник: http://epicenter.bg/article/-quot-Trend-quot--Rumen-Radev-e-nay-odobryavaniyat-politik-s-45--Borisov-e-vtori-s-30-/118948/2/0

Обърнете внимание , че в заглавието на постинга блогърът е посочил 75% за Румен Радев, а в източникът този процент е 45! Кого лъже “най-добрият продуцент в България”, както сам себе си рекламира Шуменският шундрек? Моят отговор е “Написано от простак за простаци”.

25.01 22:09 - Цитати на достоен и точен журналист ! / Автор: born

"Цяло щастие за България е, че имаме един достоен, смел и мъдър мъж за президент. Румен Радев е роден лидер. Има страхотно достойнство и създава чувство, че си с хищник. Той може да убива. Ако не беше произнесъл репликата „Имате още една седмица“, той щеше да излезе един унизен мухльо. Сработи инстинкта на силния мъж, той изръмжа и те реагираха така, както реагираха. Най-точно го каза д-р Николай Михайлов, когото аз страшно уважавам: “Това беше отношение на победител към победени. ”Това, което досега липсваше на страната ни, е достойнството. Ние сме страна, на която нещо й се спуска и тя като робот го изпълнява. В този човек (Румен Радев), лично аз инвестирам надежда и чувствам, че той никога няма да се държи без достойнство. И винаги, когато той представлява България – страната ще бъде уважавана. Когато Тръмп и Путин се разберат, тези русофоби какво ще пишат!? Дитирамби за довчерашния демон (Путин, б.р.)?

Тома Томов

25.01.2017   ИЗБИРАШ РАДЕВ,ПОЛУЧАВАШ БАЙХУЙ,ОТЗАД НАДНИЧА ВАНЬО-МАНГАЛА,А ЗАД НЕГО СЕ ПОДСМИХВА МАДРИДСКИЯТ ИЗМАМНИК-КОМАРДЖИЯТА! ЧЕСТИТО!!! / Автор: chavdar01

“БЪЛГАРИНА НАСТЪПИ ЗА ТРЕТИ ПЪТ МОТИКАТА И ЩЕ СИ ПОЛУЧИ БАЙХУЙ-3!!! ХИМИКАЛКАТА СЕ ОКАЗА ПО-СИЛНА И ОТ НАЙ-СИЛНОТО ОРЪЖИЕ! САМО С ЕДИН ПОДПИС РУМЕН РАДЕВ СЕ ИЗПЛЮ В ЛИЦЕТО СИ И В ЛИЦЕТО НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ КОИТО МУ ПОВЯРВАХА!!! КАКТО СЕ КАЗВА: ВЕЧНА И ПАМЕТ НА БЪЛГАРИЯ!!! УМРЯ БЕЗ ДА ИЗЛЕЗЕ ОТ ПОЛИТИЧЕСКАТА КОМА!!!”

29.01.2017 - РУСИЯ И БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ 2017 ГОДИНА – ПОГЛЕД ОТ БЪЛГАРИЯ

Автор: gindev

“До разпадането на Съветския съюз пред човечеството стоеше напълно разбираема алтернатива: или световен комунизъм или световен капитализъм (термините „комунизъм” и „капитализъм” са използвани като обобщение). Разпадането на Съветския съюз и на европейския социалистически лагер до толкова възбудиха у САЩ, англосаксонството и Западна Европа емоциите от историческата победа, че консолидирания Запад видя в настъпващата нова епоха свой прозорец на възможностите – пълното доубиване на страшния мирогледен противник. Поставена на колене през 90-те години на ХХ-я век, Русия смирено се обърна към Запада с капитулантско послание: „Ние махнахме комунистите от власт и сега сме като вас. Нека да живеем в разбирателство, мирно и тихо и да не се нахвърляме един върху друг”. Да, ама не! Номерът не мина. Отговориха им: „Вие сте победена държава в световен идеологически конфликт и трябва да си знаете мястото. Не сте като нас и никога няма да станете като нас. Ще платите цената за поражението си”. И тогава се случи неочакваното – Русия се изправи неочаквано бързо и започна да се съвзема след пропадането в геополитическата яма. През 2000 г. на власт дойде Владимир Владимирович Путин. Русия отказа да признае резултатите от края на Студената война. Какво пропусна Запада ? Завладян от неоправдана еуфория, заплел се в мантрите на симулякрите, той забрави за реалността и за обективните показатели:

1. Като наследница на СССР, Руската федерация си остана Велика ядрена държава, постоянен член на Съвета за сигурност на ООН с право на вето.

2. Съветското наследство се оказа толкова огромно, че за 10-те години от началото на поражението не успя да бъде разграбено.

3. Не беше изчезнал съветския дух и съветската воля за победа и при най-трудни условия.

4. Природният капитал на Русия надхвърля природния капитал на Запада повече от пет пъти

Днешна Русия, днешния руски народ, неговата интелигенция заедно с неговите олигарси , държавници и военни организации имат два неистриваеми комплекса : геополитически и цивилизационен.

- Геополитическият комплекс е тяхната несъмнена обща вина за най-тежкия и престъпен терористичен акт – ликвидирането на Съветския съюз, на главния алтернативен път за развитие на човешката цивилизация. Те и до сега продължават да жънат плодовета на това страшно поражение – загубиха най-важната война в човешката история – мирогледната война.

- Цивилизационният комплекс е неудобството да признаят, че Русия като такава, като субект на световната история, това е преобразена, преродена България. Държавност, култура, религия, духовно целеполагане (Москва – третия Рим !), всичко, което локализира един етнос в планетарното многообразие, всичко това Русия е получила като дар от загиваща България в далечния ХІV век, пък и много преди него. Ако руснаците мислят, че ще се „измъкнат” сами, този път няма да стане – ще им трябва доброжелателна външна помощ. Русия се нуждае и от такива геополитически дребосъци като България. Не много хора в Русия знаят, че в дълбоките основи на Съветския съюз стои български принос – основател на руската социал-демокрация и на руския болшевизъм е бащата на българския научен социализъм Димитър Благоев – Дядото. За ролята на Коминтерна и на неговия ръководител Георги Михайлов Димитров няма да отваряме сега въпрос. Такава историческа тъпотия и малоумие рядко се среща и само предизвиква мило отвращение.

Ние, българите, сме наследници на ТРАГИЧНА ИСТОРИЯ ! Повече от половината време от своето фактическо съществуване държава и народ са разтерзавани, унизени, потъпкани, окървавени, тялото на Отечеството е ръфано и разкъсвано от хищници, майките и сестрите ни са изнасилвани, бащи и братя са бесени, невръстни деца са хвърляни на гладните псета – били сме на края на бездната. Боя се, че днес ние сме на края на друга бездна, много по-страшна и дълбока от предишната и пак с мохамедански миризми. До там ни докараха политици-предатели, интелектуалци –слепци и подлизурки и самите ние, с нашето бездушие, примиреност и нехайство към бъдещето, с нашето тичане след дъвки, бургери, весел и безгрижен живот с пари назаем. И, като резултат, останахме без икономика, която да ни храни и без армия, която да ни брани. Останахме сами, очи в очи с историческия процес, а това е толкова страшно, колкото да се изправиш сам пред Бога!

Дълго, ама те така пишат професорите на победилия социализъм в България. Само да знаете какъв труд положих да съкратя всичките глупости на “професора” до разумната мярка една стандартна машинописна страница, ще ме съжалите. Виж простаците, като следващия, пишат кратко. Лошото е, че именно на тях “професорите” възлагат да реализират  своите си комунистически копнежи.

25.02.2017 - "ГОВЕДА" ДРЪЖТЕ СЕ,ИДВА ВИ 26-ТИЯТ МАРТ!!! ИЛИ С РОГАТА ИЛИ С ВИМЕТО!!! / Автор: chavdar01

“В БЪЛГАРИЯ ВСЯКА ПРИСЪДА ЗАПОЧВА С: ВИМЕТО НА НАРОДА! А ОТДАВНА ПОЛИТИЦИТЕ ТРЯБВАШЕ ДА Я ЧУЯТ В ОРГИНАЛ: В ИМЕТО НА НАРОДА!АМА НА КОЙ МУ ПУКА,НАЛИ ТУКА ВСИЧКО Е ЧАЛГА?!И ПОЛИТИЦИТЕ НИ НЕ ОТСТЪПВАТ НА АЗИС И СОФКА И ЗАТОВА НИКОЯ ПАРТИЯ НЕ ГИ ПРИПОЗНА ЗАЩОТО СЕ УПЛАШИ ЧЕ ЩЕ ИЗБЛЕДНЕЕ ПРЕД ТЕЗИ СТОЖЕРИ НА РОДНАТА КУЛТУРА И ИНТЕЛЕКТ!!!ЛЮТЕНИЦА-А-А-А-А-А-А,ЛЮТЕНИЦА-А-А-А-А-А-А,НЕ СЕ БУТАЙТЕ ЩЕ ИМА ЗА ВСИЧКИ-И-И-И-И-И-И-И-И!!!

P.S А ВИЙ.................ВИЙ СТЕ ИДИОТИ!!!

24.01.2017 - ТОВА БЕШЕ / Автор: rustam

Както се казва в клишето, с един замах, безапелационно тъпо Р.Радев изконсумира още в първия ден целия резерв на доверие. Дотук с надеждите за промяна на статуквото на милиони българи. Дъртата политическа проститутка Герджиков е не просто недоразумение като избор, това е подигравка с нормалните граждани на тази страна. Направо като абсурдна пиеса. Дето се вика: "Дочакахме си Годо”.

Коментари

milady - перфектен пост в две думи...просто гениално проникновение да влезе убития.. поздрави, русти..

rustam - Дааааааааааа! представи си само, този Герджиков миналата седмица се хвалеше, че се бил заклел в гроба на майка си. Абе какви хора ни управляват? Този идиот не може ли като нормален вярващ човек да се закълне в Бога? Господ ми е свидетел, че кракът ми няма да престъпи изборна секция повече!

mt46 - Няма как да очакваме коренни промени, след като основните политически играчи са същите - ГЕРБ и БСП...Все пак Герджиков е по-добър вариант от предишния служебен премиер Близнашки...

rustam -  Марине, искаш да кажеш, че е нормално и добро доказани далавераджии и пропаднали полититически шафрантии да се качат пак на сцената??? Радев се прояви като мазен измамник. Ако дори беше намекнал какво ни готви, ми той нямаше никакъв шанс

katara -  а бе ,маринчо.. какво значи..по-добър вариант..ти и за Тръмп такива ги пишеш..къфф народ сте бе мушмули..заспали..Ручайте жабетата, заслужавате..

mar866 - аз не съм му имала и доверие, но като му видях кабинете - все комуняги, разбрах, че никога не съм се лъгала. Понеже не бях и чувала за такъв генерал, реших да го потърся в Гугъла. Освен историите му с "Ген. Деси", нищо друго не намерих.

apostapostoloff - Радев си изтъка платното и ритна кросното. Tака де, за чий х*й му е това смешно БСП? Далеч по- добре за него е да си гледа кефа като поддържа добри отношения със САЩ и напусне политическата сцена след 5 години като мултимилионер! Ама какво си мислите вие бе, баламурници? Че го е е*ал лудия и ще играе по вашата абдалска свирка?!

krumbelosvet - Рустам, взел си си поука, не споменаваш запека. Показателен вой. Нищо друго не намерихте да атакувате у генерала, нападнахте дядото, щото "Генералът в един ден изчерпал доверието". ВАШЕТО доверие той не е имал. ИСКАТЕ ДОВЕРИЕТО НА И З Б И Р А Т Е Л Я да оплюете. Май прекалихте толкова, че НЕОЧАКВАНО одобрението към БСП скочи над гербовото.

Знаете ли основната грешка на нашата Червена армия? – Че си мисли, че ТЯ представлява целия народ, всички българи, Тъпо е, ако питате мен. Вие как мислите?




Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

1. podvodni - Също толкова тъпо като израза &q...
26.02.2017 12:49
Също толкова тъпо като израза "Евроатлантически избор на Бъйлгария". Или "Цивилизован свят " . Или "Националният интерес на страната ни е Европейска принадлежност".
цитирай
2. yoan2015 - Току - що прочетох, цитирам: &...
26.02.2017 15:23
Току - що прочетох, цитирам:
"Полша премахва завинаги паметника на Цървената армия"
Разочарован съм от коментара на господин Лео, за съветският войник, но всеки си има право на мнение и никой не е перфектен.
Колкото до останалите, скучно им е и си чешат езиците.
цитирай
3. germantiger - ...
26.02.2017 16:06
Добър подбор на идиоти особено в началото!

Неуморим си и дано такъв останеш.

Под един от постингите дори съм коментирал.
цитирай
4. dobronameren - О, преди повече от половин година, бях призовал
26.02.2017 16:55
г-н Подводни да се включи в коментариите по повод на "народния съд". Малко грубо наистина: "Подводни, вземи "Лопедиум". Излез от тоалетната", ама то и темата не беше нежна.
Днес гледам Подводният се е вслушал в съвета ми оттогава. Ха дано и неговите приятели последват примера му на престрашване. Особено онзи смелият, дето беше написал: "Кой, НАТО ли, бе?. Аз и моите 300 другари можем сами да се справим с него!"
цитирай
5. dobronameren - Намерих коментара на germantiger
26.02.2017 21:50
Той е към постинга на merlin68 "Обща отбрана или общо самоубийство". Този коментар е предизвикал една дълга дискусия за която нямам място да разправям тук. Още повече, че спорът е кой колко по-храбър и непобедим дух има - руският или германския войник. Като че ли има значение това след като в тяхната война - между СССР и Хитлеристка Германия - са загинали над 100 милиона хора!?
Обаче там в коментарите към постинга на Мерлин намерих един коментар, който ще ви цитирам точно:
11. planinitenabulgaria - "Един постинг, подканващ към размисъл. -23.02 16:30
Аз мисля, че извършваме самоубийство. Ако не сме с Путин той ще превърне страната ни в радиоактивно стъкло. Трябва веднага да се абортираме от ЕС и от НАТО и да се върнем към Путин, така ще оцелеем от неговите страшни ракети. Шначе - лошо."
Чета го пак и ПАК НЕ РАЗБИРАМ - това ирония ли е или ти, planinitenabulgaria, наистина мислиш така?
Добре е да ми отговориш. Иначе, позволи ми да те цитирам: "Шначе - лошо"
цитирай
6. germantiger - ...
27.02.2017 23:46
Грешиш, защото:

- коментатра ми там не е един, а поне 3-4 или дори повече

- в моите коментари не иде реч за дух и кой е по- по- най

- във ВСВ загиват преди се твърдеше 50-55 млн., днес вероятно се признават към 70 млн, 100 не според сериозните изследвания

- онази война - ВСВ е предизвикана най-вече от Англия и Франция заложили нейните опричини във Версай

- да напомня, че вина за жертвите през ВСВ носят америакнци, французи, китайци, японси итн итн итн, далеч не само Райха и Съюза
цитирай
7. dobronameren - Не съм специалист по ВСВ, не споря за броя на жертвите
28.02.2017 09:59
Имам свое мнение за това кой е заложил войната и причините за нейното започване. То не съвпада съвсем с мнението на GТ. Колкото до грешката ми за броя на коментариите, това е измислена грешка - написал съм, че коментара на GT е предизвикал "дълга дискусия". Ако съм разбрал, че целта на коментариите е мерене на дух и кой е по по най", виж тук допускам, че може да съм сгрешил. Но не смятам нито да се извинявам, нито да променям "грешното" си мнение. Аз мисля така и не го натрапвам, а споделям.
цитирай
8. dobronameren - Съобщавам ви, че от Червената армия всички са страхливци
07.03.2017 08:51
Пиша му на Подводния, да "излезе от тоалетната" (ком.№4), т.е. след като набра смелост да се обади (първия тук), го насърчавам към диалогичен спор. Той какво? Като Сталера, дето с 300 свои другари обещава да събори НАТО, ама го няма никакъв.
Пък най-емблематичният храбрец, нарекъл се 4ervenaarmia, е затворил блога си за диалог. Ако се опитате да го попитате нещо, знаете ли какъв отговор ще получите? - какъвто получих и аз: "Коментарът ви не бе изпратен, защото авторът на блога не желае да получава коментари." (на 5.3.2017 в 10:31).
Власт щели да вземат... Че как бе, пръдльовци?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dobronameren
Категория: История
Прочетен: 1882734
Постинги: 670
Коментари: 2593
Гласове: 1611
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930