Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.01.2017 08:55 - Желаете още... Добре, получавате си го
Автор: dobronameren Категория: История   
Прочетен: 1219 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 25.01.2017 18:01

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Това е моята реплика към червено-черните абонати на БЛОГ.БГ и към собствениците на сайта. Които имат същия прелестен “небеснокафяв” цвят. (Иронизирам ги, естествено.)

Гледайте на този постинг като на декларация от моята “парламентарна група”, произнесена от блоговата трибуна. Казвам го, за да припомня – за кой ли пореден път! – че България ВЕЧЕ Е държава с демократични правила. Няма значение кой е собственикът на нещо си и кой някакъв държавник какво му е обещал. Свободният обмен на информация е принцип в новия свят. Като правото на свободно движение, частна собственост и свободна инициатива.

Ако не ви харесва това, източни евразийци, трябва да изнесете бизнеса си и себе си от Европейска България в Путинова Русия, Китайската Народна Република, в Северна Корея или във Венецуела, където се правят опити, някои успешни, да се забрани Интернет.

Възхитителна наглост, нали? Те, комунистите, срещу целия свят!

А заглавието на постинга следва да разбирате като гневен мой протест към тактиките на червено-черните посерковци да скрият собствените си насрани гащи, хвърляйки ги в подредената градина на съседа от дясно, за да се оплачат после, че “им миришело”. Е, аз ще разширя действията си по “връщане на посраните гащи на посралия се” и ще ги институционализирам. Мога да се изразя и по-грубо – като техния Мао, комуто приписват напомнянето: “Колкото повече мърдаш, повече ти влиза”.

Какъв е конкретния повод за ТОЗИ постинг, който е продължение на вчерашният ми постинг “Животът има други правила”. Няма нужда от линк. Кликнете върху полето “предишен постинг” долу вляво под постинга.

(Честна дума, нямах намерение да разширявам наблюденията си върху червено-черните таритактики, които наблюдаваме в последните дни, особено покрай оня самохвалец новия ни президент Генерал Радев -  “Генерал” е първото му име. Защото съм убеден, както че ще съмне, лупингите му преди катапултирането тепърва ще гледаме. Само да се молим изоставения му самолет да не падне върху нашите зрителски глави, а някъде по “блоковете с ширнати жита”.)

Но, нали разбирате, когато някакъв посерко си прехвърли насраните гащи в моя двор, е едно, а ако паднат на главата ми, съвсем друго. Вчера исках да публикувам отдавна обещания мой постинг с подборка, потпури, от червено-черни постинги марка “БЛОГ.БГ“ с несбъднати предсказания за 2016-та година. Онези злокобия в които, на определени дори точно дати от м.г., ни се обещаваха “разпад на ЕС”, “фалит на долара”, “закриване на НАТО”, “руска победа в Крим и Украйна”, “омиротворяване на Сирия под руски флаг”, GREXIT, BREXIT, вулкански истории свеждащи САЩ до три острова и после северокорейски ядрен удар по Америка, разцепване на Антарктида, риба хваната от Путин, газ и нефт от Русия на корем, коалиция на ГЕРБ с БСП, в краен случай с ДПС, истините на г-жа Лъжа ... хайде да не продължавам, че ще стигна до съветите на mileidi/saankii или vesever “как да задържим мъжа до себе си”, например.

Обаче, когато всичко около новия постинг беше готово, се оказа, че имам проблем с дължината му – БЛОГ.БГ ми отпускаше десетина реда, вместо както обикновено над 6 страници. Не исках да деля един цял постинг на 3 или 4 парчета, затова отложих публикуването на свежа глава – за следващия ден. Честно казано, легнах си с твърдото подозрение, че модераторите на БЛОГ.БГ са определено виновни. Още повече, че напоследък са си развихрили коня срещу моя блог – режат прочити или прехвърлят гласове от актуалния днешен постинг към стари мои публикации, пускат коментарите ми като “анонимни”... От какъв зор? – вж. подчертаните редове по-горе.

Днес сутринта лъсна виновникът. Един тарикат блогър, ilchev му е прякора, кодирал някои букви в творението си (“как утре САЩ умират” и това го твърдяли “учени от НАСА”, представете си), със специални кодове. Това естествено, че ще обърка блога и един господ знае как би реагирал софтуера, ако се опита някой да копне текста в свой постинг като цитат. Което правех аз! Ами няма да въвеждам 20 реда, я, след като ги има готови и аз коректно съм ги обявил за цитат. Но това за бай ilchev е подробност. Гадно необявена “подробност”, която обаче прави невъзможно цитирането. Лайняна, пардон – левашка, работа. Типична за такива като него “небеснокафяви”. “Инсталации” правят – серат и бягат,

Оправих се. Публикувах постинга за несбъдналите се комунистически мечтания как мръсните “соросоидни капиталисти” (какво ли значи това?) утре ще са мъртви. Но се оказа, че правилата на БЛОГ.БГ постановяват един дезактивиран постинг, когато се активира отново, да излиза СЪС СТАРАТА ДАТА на първата публикация. Което автоматически “скрива” новоактивирания постинг от списъка “Последни постинги”. Което означава, че един случайно наминал посетител на блога няма как да научи, че изобщо има такъв постинг.

Голям праз, както се казва. Аз да не съм “пипирутка”, че да залагам на случайно. Който се интересува, ще ме намери на dobronameren.blog.bg. Само че ме хвана яд на тънките педерастки номера и така се появи този допълнителен постинг – пълен с някои нови изкензвания на небеснокафявите в последните няколко дни. Пет допълнителни страници! Иначе нямаше да ги има, щеше да им се размине на моите пилета. Обаче от ума си тегли – колкото повече мърдат, толкова повече им влиза.

Предупреждавам ви: стиснете си носа като четете, че много мирише на комунистическо. И започвам:

 

13.01.2017 - Хубаво е всички, дори неизкушените от геополитика да прочетат това интервю. Ще останат много доволни.   Автор: kuschel

(Става въпрос за интервю в сп.А-spekto на някойси Тенко Славов, музикант, продуцент и инвеститор, живял 22 години в САЩ)

Забележете, че американците хвърлят бомби, избиват хора, но не вземат нещата присърце. Всъщност това е дълбоко вкоренено в техния план за глобална рестрикция. И използват всякакви средства – джихадисти, талибани, „Ислямска държава”. Това звучи ужасно зловещо. Тръмп въобще не участва в този формула, дори и да е чувал за нея. Проблемът на Тръмп всъщност е неговият маниер. Това дразни и обикновените хора, и либералите. Когато говори на масите, той използва терминология, която никога не би използвал в разговорите си с близки хора. Той е изключително умел. Малко прилича на Наполеон заради своя замах. Далеч съм от мисълта да сравнявам единия с другия. Онзи е бил гений, можел е да чете 4000 думи в минута, да диктува едновременно четири писма на четирима души. Но Доналд Тръмп прилича на него като порив, като личност, фокусирана върху цели, които си е поставил. Знае какво е необходимо да се промени, за да работят нещата. Американците нямат дълга памет. Ако правиш неща, които те виждат, че са положителни, ще простят всичко. А той ще може да отстоява това, което е захванал.

Аз като добросъвестен и добронамерен, чета. Не само интервюто, препоръчано от Кушел, но и коментарите след него:

morskipesni - Иде нова ера, това дори може да се помирише. Точно затова капиталистите грабят народите си като бесни. Дори и моят немски шеф е обезумял за луди печалби- а уж са умерени хора. Ако очакваната промяна настъпи от отношенията Путин-Тръмп това ще се усети от целия свят с огромно облекчение. Достатъчно е да се включат силите на Русия, Индия, Китай в обща миротворческа доктрина към ООН и да се разпусне НАТО-като начало на Новия ред.. войните ще спрат.

andrei - Всичкото казано може да е вярно, ако след седмица неолибералите в САЩ не предприемат масови протести по схемата на "Арабската пролет"(което усилено подготвят)-тогава всичко казано от автора ще стане несъстоятелно,а САЩ стремгляво ще навлязат в гражданска война,която ще изуми и разруши САЩ!!!Този финал е много близо до реалността!!!Неолиберастващата върхушка не може да преглътне загубата си на президентските избори и е готова да потопи в кръв САЩ!!!

kuschel - Това е много възможно, защото либерастите изтерясват в безпомощността си, но има един фактор, който не отчитат. Зад Тръмп стоят милиони унизени от тях хора. И не само в Америка, но и по целия свят. Интересно, но абсолютно същите процеси вървят и в малка България. И тук стискат кокъла до посиняване.

pando - Много интересна статия. Привет.

14.01.2017 - Мажоритарният уплах и шубе  Автор: dedence

Когато започнаха промените, активно ни увещаваха че демокрацията, това е народовластие, при което с помощта на свободно, тайно гласуване и избор, ще стигнем до светло и прекрасно бъдеще!? Тук няма да коментирам до какво стигнахме, очевидно е за всеки, особено за останалите, немигрирали българи! Днес обаче се прави явен опит за подмяна на т.н. демокрация в нейната същност! Продажността, липсата на знания, икономическата и политическа зависимост на България се посочват като главна причина за това ! Но по-голямата причина е преминаването на държавната собственост в частни ръце, по престъпен начин, разпродаването на безценица на държавните активи, ликвидацията на производството и стопанството! Безмитното и безданъчно пускане на всички световни акули на нашия пазар, при пълно отсъствие на държавен контрол и регулация! Това изискваше теорията на неолиберализма, за превръщане на Родината в управляема външно, колониална държава от третия свят! Психическата обработка и опростачване на населението повече от 30 години се извършва от българи новоеничари, финансирани отвън от страна на ЕС и САЩ. Хората препатихме, нагледахме се и наслушахме, нямаме доверие в партии, искаме безпартиен парламент, мажоритарния вот е първата стъпка към истинската демокрация, връщане назад няма, освен през нашите трупове! Към най- върлите, български, пишман демократи и евроатланти, ако друго, по-добро не можете, поне направете това: За няколко месеца от русофили станахте сащофили, сега въведете общественото устройство и законодателство на САЩ, без побългаряване, без излишно политиканстване, защо не го направите, народа ще бъде съгласен!? Даже основния закон, го има преведен в нашите книжарници, действайте, не се страхувайте, тук не живеят аборигени! Е, няма да може пладнешки да крадете толкова, но това е добро за всички!

(Не разбирам! От една страна -причина е преминаването на държавната собственост в частни ръце, по престъпен начин, разпродаването на безценица на държавните активи, ликвидацията на производството и стопанството”, както ипревръщане на Родината в управляема външно, колониална държава от третия свят! Психическата обработка и опростачване на населението повече от 30 години се извършва от българи новоеничари, финансирани отвън от страна на ЕС и САЩ.”, а от друга – “сега въведете общественото устройство и законодателство на САЩ, без побългаряване, без излишно политиканстване, защо не го направите, народа ще бъде съгласен!?и  Е, няма да може пладнешки да крадете толкова, но това е добро за всички!

Впрочем разбирам чудесно. Деденцето го е писал. Кой е тоз ли? Уф! )

24.1.2017 - КРАХА НА ГЛОБАЛНАТА ПИРАМИДА.  Автор: djani

“За какво стенат сега демократизаторите. Те хленчат за извършената смяна на собственността в полза на спец. службите. „Посветените” в „голямата аванта” демократизатори заграбваха всичко, което можеха. А болшинството офицери от спецслужбите им пазеха гърба в „тишина и спокойствие”. Но, после се оказа, че офицерите се осъзнаха. По Закона на Времето те бързо влязоха в тайните на „голямата аванта”. И те за себе си решиха: „Ах, гадове! Почакайте! Ние всичко ще ви вземем и сами ще станем богати”. И започнаха да действат. И действат! Отначало през трупове, а вече чрез узаконен шантаж и превземане на бизнеси. А демократизаторите хленчат. Не се чудете, защо ГЕРБ наследи предишните! Прехода към новия и по-справедлив начин на живот все едно, рано или късно ще стане. Проблема е само в количеството страдания на хората и тази кръв, която ще бъде пролята при прехода от замисъла (концепцията) на сатанинското, несправедливо обществено устройство към справедливия начин за живот на хората по света.

Който чете постингите на Djani и Dedence-тo, няма как да не знае, ако помни прочетеното!, че те са офицери от Българската Народна Армия. Това ги обединява с Румен Радев - и той е такъв. И още неща ги обединяват, ама няма да ги напиша – вижте кои думи съм подчертал в текста.

14.01.2017- Cлед Brexit ще има ли Frexit? А дано, ма надали !?! Автор: fascindoo

Марин льо Пен: Франция да си е господар, да не членува в ЕС!

22.01.2017- ПРЕЗИДЕНТЪТ НА БЪЛГАРИЯ РУМЕН РАДЕВ ВСТЪПИ В ДЛЪЖНОСТ. УСПЕШНИ МАНДАТИ, Г-Н ПРЕЗИДЕНТ!  Автор: sekirata

Отбелязахте ли? – “Успешни мандатИ” – множествено число! Я, направо да паднеш от стола! Косачка (секирата!) станала редосеялка. 

16.01.2017 – burgasart.com Милен Стоянов  Привилегия е да си българин заради гените, а Русия си е чиста България   Автор: legna

Когато се върнем всички в България, няма да има вече министри-масони, които да грабят в интерес на други държави, казва художникът-поет Димитър Мишев в интервю за в. "Компас": Ние сме многомерни същества. Аз присъствам в 62 измерения, имам правото и привилегията да го правя, което не идва от някаква кръвна линия. Бях специално избран от Бог да бъда тук сега. Привидно съм си най-обикновен човек, но понякога необикновеното има нужда от обикновеното, за да се интегрира във вакуума на тази матрица от 3-плътност за съществуване. Може би ще бъде интересно за читателите, възможно е да не го сметнат за нормално дори, но аз съм междугалактически омиротворител. Аз до този момент съм се раждал 3600 пъти. Ще погаля егото на всички българи, защото отговорът ми няма как да не им хареса. Ние сме извънземни до един. Това трябва да ви е напълно ясно. Наши потомци и носители на гените имаше на Атлантида, на която съм живял някога, а след тях този ген се е предал на траките. Те са създателите на тази цивилизация. Затова сега ние, българите, сме носители на най-чистия ген на Земята. Така че привилегия и чест е от онзи свят, както ние го наричаме, да се родиш българин. Колкото и да променят историята и укриват миналото ни, не могат да ни променят гена. Той е на хора с велика сила и дух. Самата Русия може да се каже, че си е чиста България. Ние сме навсякъде и ако всички български народи се обединим и се разкрият нашите корени, половината планета ще се нарича България. Работа на българите е да учим хората на любов. Затова сме по цялата Земя и повярвайте ми, вършим си работата много добре. За мен България е навсякъде, защото ние сме навсякъде. Ако аз съм в Португалия, и България е там. Не много далеч във времето ще се върнат всички българи до един в България. Аз ще се върна, когато си свърша работата тук. Имам нелека задача да издигна съзнанието чрез моето присъствие. Когато се завърнат българите от чужбина, няма да имаме равни по света.

Само да добавя към записките на този галактически омиротворител от тракийски произход, края на постинга му: За мен България е навсякъде, защото ние сме навсякъде. Ако аз съм в Португалия, и България е там. Вижте и началото му: “Когато се върнем всички в България...”

Използвам случая да пратя по този “българин от Португалия” много поздрави на един друг такъв като него - Lyubomir Cholakov ”адвокат”. Както и да добавя, че вече ми се изясни защо профилите им на тези са толкова много. Човекът сам си го е написал: “Прераждал съм се 3600 пъти

На таквиз траките са викали “самсигозавър”.

23.01.2017 - Педераси от всички страни - съединявайте се!  Автор: valsodar

“Aмериканските педали скочиха срещу Доналд Тръмп.Чудя се, кога и нашите ще ги последват. Либерастчета родни, осъзнайте се, изпревариха ви! Парите на Шорош свършват, за вас няма да останат, ако още дремете като пу@ки заспали!”

Да добавя ли кого Илиана Беновска също нарича “соросоид платен” ... Опс, Беновска е от К2 и К3, а не от BLOG.BG. Дали?

Но ще добавя, че е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ, “светли личности от блога” (в кавички, защото е цитат), че горецитираните (Според мен - работещи с коммиришещи материали инсталатори, а според вас?) всички до един са възхитени от “Избора Радев” и са убедени, че той именно ще разкаже точно ТЯХНАТА ИГРА на всички българи.

ЗАБРАВИЛИ СА НЯКОЛКО ПРОСТИ НЕЩА!

Ето ги. Намерих ги в блога на alexiev123 - прочетени са само 159 пъти за една седмица, докато в момента на “първа” страница стои постинга на djani “Краха на глобалната пирамида” от вчера, който е прочетен за един ден цели 6180 пъти! Ниво, нали?! Да му мислят тия, които ръководят БЛОГ,БГ. А вие четете. Можете да сравните двата текста, djani съм цитирал също – една страница по-нагоре.

17.01 21:26 - ПИШЕТЕ ЛИ, ПИШЕТЕ ЛИ? ПИШЕТЕ, ПИШЕТЕ!  Автор: alexiev123

Опитвам се да се поставя на мястото на всички онези, които изрекоха и изписаха толкова много ненормални обвинения и лъжи по адрес на Бойко Борисов. Онези, които го наричат прост затова, че в бедните години на детството си е бягал по поляните край София с филия, намазана с мас в ръка. Онези, които продължават да го наричат прост пожарникар, макар че е инженер, кандидат на науките, преподавател и ги спаси от организираната престъпност. Онези, които ги било срам да имат за премиер човека, който е минал през всички стъпала на властта, за да придобие опит да заеме най-високото стъпало. Първият премиер на България, уважаван и приет от цялата световна общественост.

Госпожи и господа! Докато се чудехте как да си изкривите душите по адрес на Бойко Борисов, не може някъде вътре във вас – макар и подсъзнателно, съвестта ви да не е нашепвала, че измисляте долни лъжи. Затова се надявам поне някои от вас да си правят паралелни записки, в които да казват истината за поколенията. Защото внуците ви идват и рано или късно ще ви попитат:

- Бабо, ако изям сега една филия с мас, прост ли ще стана? А ако тичам бос по поляна? Трябва ли да го крия и да не казвам на никого?

- Като е бил толкова прост Борисов, дядо, как партията му години наред е била най-голямата и най-успешната? Като му гледам и слушам клиповете в интернет, той не е обещавал реки от мед и масло и подарък таблет за всяко дете?

- Дядо, защо си писал, че е бил едноличен диктатор, жаден за власт, след като два пъти е хвърлял властта, без да е бил принуден?

- Ненормален ли е българският народ, дядо, та е искал този лош човек да го управлява?

Ще питат за още и още най-различни обвинения и лъжи, изписани в 19 книги и стотици пъти повече статии и интервюта.

И тогава ще трябва да отговорите...

Може да решите да излъжете и внуците си – изборът е ваш. Само че тогава те ще се запитат – толкова ли са били глупави моите баба и дядо?

Ако решите да кажете истината – а все някога ще трябва да я кажете – по-добре си признайте, че на младини сте били безсрамни лъжци. Защо – всеки е имал своите причини.

Но за да не забравите - пишете, пишете тайно истината и я крийте по чекмеджетата на компютрите си. Ще ви потрябва, за да си купите с нея прошката на поколенията.

 

За днес и тук, свършвам. За днес и тук! – защото червено-черните никога не са имали насита на демократични глави и ще желаят още и още смърти. Но няма да ги получат – Нинова и Радев, Путин и Тръмп не могат да спрат, още по-малко пък да отменят демократичния нов свят.

А аз ли какво ще правя? “Я, да видим въпросите 1612-1701” – вижте линка долу вдясно “следващ постинг”.




Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: dobronameren
Категория: История
Прочетен: 1892938
Постинги: 670
Коментари: 2593
Гласове: 1611
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930