Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.12.2016 15:28 - Ти да видиш, како Пенке - 18
Автор: dobronameren Категория: История   
Прочетен: 3114 Коментари: 10 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Знаеш ли, како Пенке, кой е Ангел Джамбазки? Едно такова младо набито здраво теле, което налита на мигранти. Така започвам. А знаеш ли как ще завърша, како Пенке? Надявах се на Главния прокурор Сотир Цацаров да озапти туй теле, ама като гледам няма да стане. Та затова, како, да ми дадеш назаем за няколко дни твоето магаре да го туря на мястото на моя вол, та когато телета като Джамбазки се наврат под него да търсят цицка, да получат подобаващия отговор. Имам предвид един ритник от който да им излязат свитки пред очите.

Ето какво написа евродепутатът Ангел Джамбазки в профила си във Фейсбук (Научавам това с любезното съдействие на сайта FrogNews.bg, собственост на журналиста Огнян Стефанов, ДС-агента “Академик”.):

"Аз съм жандармерия, аз съм полиция, аз съм пожарна, аз съм всеки българин в Харманли. Вижте "клетите бежанци", вижте "майките с деца". Вижте лицата им. Те са тук за война. Те са тук за да ни нападат. И го правят. Предупредихме, че това ще се случи, но това вече няма значение. Случи се. Не забравяйте да благодарите за това нашествие на гнусните лицемери, на двуличните псевдо-либерали. Не забравяйте Хелзинкския комитет, Но на тях ще им търсим сметката после. Заслужават да ги съберем заедно, воглаве със социоложката-министър-в-оставка, и да ги набутаме в лагера, за да им се "порадват" техните любимци и питомци. Според племенните си традиции и културните си особености. Настоявам този бунт да бъде смазан, настоявам този лагер и всички останали да бъдат незабавно закрити, а брадатите ислямисти да бъдат незабавно изхвърлени през границата. Няма да допуснем български полицаи, жандармеристи, пожарникари, граждани да бъдат нападани, бити, замеряни от примати. Досега ми се обадиха десетки гневни българи, готови на самозащита. Предполагам, че ще стават все повече. Тази свинщина и произвол не могат и няма да бъдат търпяни повече. Ако властта в оставка се страхува да изпълнява конституционните си задължения по опазването на живота и здравето на българските граждани, ние ще го направим сами. Това е нашата земя, нашето Отечество и ние ще го браним. Идваме."

Е, тури му пепел на това младо (родено 1979) комунистическо ... отроче. Защо комунистическо? ... Отроче... няма да пояснявам.

Ами, препоръките му за оправяне на положението са същите, които комунистите използваха и винаги са използвали за “оправяне”, не само тук в България, но и по целия свят. Прочетете подчертаните му думи! (Аз съм ги подчертал.) Един демократ не би говорил така, камо ли да действа. Иначе Ангел Джамбазки е юрист, завършил е СУ “Климент Охридски”. На 24 години вероятно, значи в 2003-та. Така ли ги учат в “най-престижния български университет” в началото на 21 век? На всичкото отгоре Джамбазки вече 3-та година е ЕВРОДЕПУТАТ. От квотата на патриотите Красимир Каракачанов и Валери Симеонов! 

Сега да си задам основния въпрос:  От коя партия майка са патриотите на ПФ, даже да имат обществено (юристи) и политическо (евродепутати) лустро? И двата уточняващи въпроса.  Първият - Кое е първичното, кое е първото? – националист или комунист. И вторият - Има ли разлика между комунисти и български социалисти в мисленето им (гледайте наклонения шрифт, аз съм го направил) за политическите противници?

Да допълня: За комунистите и национал-социалистите знаем – Те винаги изпълняват обещанията си, ако става въпрос за убийства, физически и душевни, на Другите, на Различните от тях. За националистите и патриотите научаваме това за пореден път - Преди месец и нещо беше пребит на улицата председателят на Българския хелзински комитет Красимир Кънев. Къде блее Цацаров ли? – Ами той разпитва министри от ГЕРБ, а не евродепутати от ПФ! А дали Цацаров не трябва да направи връзка на близостта на Харманли с родното село на родителите на новоизбрания президент Румен Радев Славяново, което отстои само на 21 км. от “разбунтувалите се бежанци”... При комунистите НЯМА НИЩО СЛУЧАЙНО.

Завършам встъпителната част на постинга си за мигрантите с последните заплашителни думи джамбазки към тях: “Ние ще го направим сами! Идваме!” – Ами да ги посрещнем с магарето на кака Пенка. Щом идват...

Много хитряшка работа са това комунистите. Винаги, в цялата земна история, а и в междузвездната, е имало мигранти. Хора, които си търсят ново убежище, нов дом, защото ... какво значение има от какво са недоволни или бягат панически. Ама казват комуноподобните: “Ако са наши към чужди земи, моооже, ако не са наши – ще ги колим.” Що за логика античовешка! После защо светът ги изхвърпял от употреба?!

Ето примери.

- Динко, какъв беше, с АТВ-то и Петър пЕерата “с пълно право арестуват емигрантите на наша територия”, ама когато те самите, лично, отидат в Германия, там “германците нямали право да ги арестуват”. Защо бе, тарикати? Нали и ТЕ отиват там да ядат от хляба им и немското им масло? Да не би да си го носят от къщи?! Ама афганистанците тука безчинствали. А какво правят българите в Германия – имам предвид вчерашният българин от “Максуда”, дето изрита в гръб абсолютно безпричинно една германка в берлинското метро, съвсем например. Или пък българите, които просят, проституират, крадат, убиват из цяла Европа, дори и във временния адрес на Джамбазки Брюксел. Когато европейските власти арестуват някой емигрант българин за съучастие в тероризъм на европейска земя, знаете ли какво ще направят каракачанските джамбазки тука? – О, ще обвинят “лицето Бойко Методиев Борисов” за това, че “със своята политика дотам докарал България”. Наглеци! Същински комунисти!

- ДС-агентът “Иван”, син на ДС-агента “Дончо”, внук на дядо си “участвал в Народния Съд” смърди по цяла Европа, че Македония нямала право да иска независимост, защото “е българска земя”. Историк бил, се хвали. Ама не си спомня за първите години на комунистическа България, която биела и убивала, ако някой българин откажел да се пише македонец, щом Партията е наредила така. И това е съвсем “пресен пример”. Да пиша ли, че когато Александър МАКЕДОНСКИ е разпространявал културата на своя народ по целия свят, на този “историк” прадедите му още не са били дори в Ташкента на Историята! Кажи му комунист и повече не го обиждай! Има ли съмнения, ако този беше станал президент или пък стане министър-председател, накъде ще поведе България? Нашата България! Неговата си България да я води където си иска. И колкото по-скоро се замете барабар с Българията си, толкова по-добре.

- Забележете, че думите ми към ТАКИВА като ТОЗИ са гневни, прекалено гневни, но не ги плаша с убийство. Просто искам да се махат, щом не искат да спират. Както казва Борисов: “Ще ги екстрадираме по законов ред в страните, откъде са дошли.” Да си берат гайлето с Путин. Вметвам, че така мисли и Светът – вчера ЕС гласува с още 6 месеца продължаване на санкциите срещу Русия. Мислите ли, че това решение няма връзка с удължаване на извънредното положение във Франция във връзка с неотминали опасности от нови атентати?!

- На блогърите КъШ в БЛОГ.БГ ще кажа да черпят по едно питие Главния прокурор, че не ги е почнал още. Мили свежи теленца. Контингент на пенкиното магаре.

Много ми е интересно, направо злорадо ми е интересно и обещавам да ви информирам своевременно за реакциите им на тези контрагенти магарешки, когато новият президент се изправи пред стария проблем с мигрантите – какви ще ги пропишат, как ще се гърчат да обясняват каква заблуда е да се търси под вола теле. Мигрантите и грижите за тях, които държавата ни като член на ЕС е длъжна да полага за тях (съгласно любимото на Курнелианците ПМС 208 от август 2016г.) ще останат първото главно задължение на страната и след Радев дори. Иначе - край на европейските пари. Като начало. После идва край на европейските облаги за разните типове “евродепутати”. Край на търговията и ишмедиметата с европейските пазари (лелее, икономисте), един лев = една рубла = 0,12 щатски цента = 0,15 евроцента, дЕцата ресто обратно при маминка на село (лелее, деденце)...

Това ли искат тези? Не! - казвам аз. Нещо повече казвам - адски ги е страх от старото! Защото, ако то, старото “металообработващо”, се върне, първо ще им откъсне топките, пък после ще ги брои правилния брой ли са.

Да оставя тези задръстени нещастници на мира. Връщам се на темата за бежанците – общата тема, а не само частния й случай за мигрантите, минаващи през България на път за Европа.

Някъде преди години, покрай предполагаемото разчитане на човешкия геном, бях чел, че всъщност той е програма, която е имплантирана в нас на това микрониво и ни прави хора. Ако умеем да разчитаме редовете, стъпките на тази програма, ще знаем какво е мислил нашият Създател, “когато ни е правил”. Какви надежди е заложил в нас. В крайна сметка защо сме такива и какви трябва да бъдем. (Твърде далеко сме от това епохално Знание. Според мен, и по-добре че е така, защото иначе ще почнем “да рационализираме” и кой знае какви бели ще натворим.)

Още нещо запомних покрай тези занимания с божиите работи. Учените били изчислили, че ако цялата информация, която може да събере отделения ни от Бога обем на нашия мозък, е 100%, то в момента използваме от нея – спори се 20 или 30, но във всички случаи далеко под половината 50%. Значи повече от половината “микропрограма”, заложена у нас като човеци, е недостъпна за нас. Ние не можем да влезем в забранените(?!) нейни редове. Тогава ЗАЩО те са създадени или може би вероятно съществуват?! Единственият смислен логичен отговор на този въпрос е, че това е направено с цел БЪДЕЩО използване! 

Скучно ли ви стана? Казвате, че това не създава коледно предпразнично настроение и следователно е излишно. Простете, но съвсем определено твърдя, че малко сте учили и научили в училището на живота. Нима има по-концентриран изказ на Божията добра промисъл от Коледата?! В тези няколко дни “се отваря онзи портал”, който ни позволява да надникнем в “забранените редове”. Т.е. прави ни по-добри. Ако предпочитате да се освините и надрънкате на трапезата и аз ви преча – извинявайте. Но няма как. Аз си имам задача и я изпълнявам.

Чудя се как по-опростено ясно да ви представя този “портал”, разделящ частта от програмата, достатъчна за жизненото ни съществуване, от другата част, която “ни прави по-добри хора”.

Нека да мислим за всеки ред от програмата като за някаква стая. Някои “стаи” са “прости” – само с една врата за излизане. Но има “стаи” с две или три врати за изход. Тогава трябва да направим избор. Базиран на някакъв спомен, опит, съдба, интуиция или просто късмет. За зла участ обаче избраната от нас врата за изход често се оказва заключена. Тогава просто сме заставени да излезем, където е разрешено. И излизането от лабиринта от стаи се оказва химера, а “спасението” остава зад заключените врати. “Защо Господ е толкова зъл?” – се питаме, докато продължаваме да се въртим “все във кръг под звънкия фанфарен звън”, както се пееше в една песен отпреди 26-27 години. (Простете, не можах да се сдържа.)

Всъщност не Господ е зъл, а ние сме прости. Прости за Неговото желание да ни помогне. Някъде преди години, преди месеци, дори преди час може би, сме минали покрай “ключа”, който отваря заключената врата, но сме го подритнали нехайно или не сме му обърнали внимание или кой знае как сме разчели интереса си в този момент... така или иначе, когато този Ключ ни потрябва, ние го нямаме.

Трябва еднозначно да напиша: Ключът, който отваря заключени врати към истинската част от Лабиринта на нашето съществуване, всъщност е един – нарича се най-общо ТОЛЕРАНТНОСТ. Толерантността към нашите родители създава Семейството. Толерантността към интимния ни партньор превръща секса в Любов. Толерантността към децата ни ни въвежда в Бъдещето, в което ще отсъстваме физически. Толерантността към приятелите, съседите, сънародниците ни ни прави Един народ. Толерантността към различните от нас по вяра и разбирания гарантира, че Нашият народ е необходим в бъдещето на човечеството. Толерантността ни различава от животните. Защото само Разумът не е достатъчен. Не знам дали не правя грешка, когато дефинирам като различни понятия Толерантността и Разума. Всъщност Разума не е ли Толерантност?!

Свърших. Казах най-важното. Оттук нататък сте вие!

Имам един съвет, ако позволите. Когато чувате, четете, гледате някого, който ви убеждава в нещо, помъчете се да откриете, в това има ли частица толерантност. Ако няма, можете спокойно “да го отместите гнусливо, с два пръста” настрани от вашия живот. Бъдете абсолютно уверени, че Нашият Създател ще приветства това ваше решение.

Понеже не съм забравил, че постинга ми е за мигрантите, които минават през страната ни за път за обетована земя, “да смъкна” общите разсъждения за Толерантността (от по-горе) до конкретен извод по тази “мигрантска тема”:

Единственият начин да станем по-добри хора, да притежаваме Ключът, който ни е необходим да попаднем в “забранените редове” на божията микропрограма у нас - такива при които едни бъдещи мигранти ще изберат да останат при нас, българите, а не да бягат от нас на Запад - е да бъдем толерантни към техните проблеми. Че едно такова лично и народностно решение, ще стовари отгоре ни огромни трудности в сегашното и бъдещото ни време, изобщо не подлежи на съмнение. Но ТРЯБВА ТАКА да постъпим!

Мога ли да се пошегувам, за разведряване – “Трудно е да бъдеш Бог”. Имаше една такава книга. От руски автори!  

И понеже обещах да завърша така:

“Главния прокурор Сотир Цацаров да озапти туй теле, ама като гледам няма да стане. Та затова, како Пенке, да ми дадеш назаем за няколко дни твоето магаре да го туря на мястото на моя вол, та когато телета като Джамбазки се наврат под него да търсят цицка, да получат подобаващия отговор. Имам предвид един ритник от който да им излязат свитки пред очите.”

да конкретизирам имената на ТЕЗИ “телета”. Освен вече поименно споменатите патриоти, комуно-социалисти и техния нов президент, да разширя кръга с моите любимци блогъри. Ама естествено! Само дето смятам да подходя “по-мързеливо”. Няма да ги цитирам, което предполага разбор на цитатите, а ще ви посоча техни “мигрантски” постинги от последните седмици. Четете ги, анализирайте ги и сами направете своите изводи. Аз да ви помогна ли? –

Сред нетолерантните блогъри НЯМА НИТО привърженик на “Тиквата” и “герберастите”. Даже повече: 4/5 от тях са готови да ги “убият” дори. Словесно макар. Разбира се, времената вече не са подходящи за физическа разправа. А  последната пета много съжаляват, че времената вече не са такива... подходящи.

Следва примерен списък от постинги за четене през ваканционните ви дни. (Не съм ги подреждал по някакъв ред, хронологичен например или по степен на злостност и или на нетолерантност.)  

Прочетете и коментариите към тия постинги. Те също са много показателни. Някои дори повече от самото съдържание на постинга.

 

Freeoldmen - 16.12 19:32 - Обичам мирисът на живо горящи опорни точки...

(И на този човек мотото на блога му е “Трябва да правим добро от злото”, представяте ли си?! Това ми напомня да напиша, че по-надолу, ако аватара на поредния блогър е подчертан, това означава, че въпросният... човек е анонимен, не е посмял дори да се подпише.)

Merlin68 - 28.11 23:19 - Г-н Путин, къде са ми паричките?

Tomkat2 - 21.11 17:55 - Какво мислите за новата ми изтривалка за подметки?!

                        06.12 18:21 - Открито нарушвам "анти-комунистическият" закон!Слава на комунизма слава на БКПслава на НРБ,аре глобете ми уя!

1997 - 14.12 18:33 - Време е да си върнем държавата, а тя да създаде предпоставки за развитие на икономиката

Bogolubie - 18.12 01:25 - Приетият „анти“ терористичен закон не е срещу терористите, а срещу българите. Създателите на този закон са САЩ (АУДИО)

                        19.12 11:52 - Атаката започна! Мигранти палят църкви и грабят магазини

Vencivaleri1951 – 26.09 17:38 - Парите МИ или живота ВИ

01.11 04:20 - Ментално раздвоение "или опорни точки"

Podvodni – 05.05 22:02 - Олигофрения или държавност - време е за избор !

02.07 12:22 - Така се прави ! Препоръчително за либерал-педали и соросоиди !

Blackpredator – 27.11 15:42 - Путинофил и още как, защОтоо...

09.12 15:56 - Комити

Kuschel – 17.12 18:34 - От фейса ми.

18.12 22:15 - Не издържам вече. Какво става с тоя свят, м? Нещо не е наред.

Theeconomist - 11.12 12:50 - 12 400 хибридни войници.....

25.11 06:24 - Хероят на отминалото и наше време....../ времето е наше /

Born – 28.11 20:33 - Бунтарите мигранти се извиняват за бунта !

09.12 19:07 - Най-последни чисто - новички новини от Алепо !

Pando - 26.02 20:29 - Сирия-Танк Т-90А останал невредим

Appen13 - 21.11 14:42 - Отворено писмо до новоизбрания български Президент генерал-майор Радев

                        14.12 18:39 - ЧЕСТИТО, не уважаема русофобска АНТИ-БЪЛГАРСКА форумна евро-окупационна трол-прислуга !

Larryone - 19.09.2015 06:57 - Културен шок - показаха си рогата

                        16.12 05:48 - Закон за противодействие на тероризма

Krumbelosvet - 09.11 17:55 - Слепи будители на буден народ

17.12 11:38 - Три вица за десни, леви и блогери

Olivie – 05.10 20:13 - Честито сволоч!

08.11 16:40 - последен валс - време е да си я припомним

Zaw12929 – 13.12 20:18 - БЪЛГАРИЯ ПРОДАДЕНА ЗЕМЯ ОТ 2010 ГОДИНА

15.12 01:13 - цел отклонение на общественото внимание от подготвяните смъртоносни действия спрямо Българската държава и Българския народ !

Mihala - 14.12 10:40 - N - чености

                        17.12 19:36 - Ритни ме...

Rustam - 27.02 12:47 - КРАСОТАТА ЩЕ СПАСИ СВЕТА

                        05.12 21:59 - ПАМЕТ

OK3223 – 06.11 11:11 - НЕМУ ...

12.11 08:21 - Ще избираме, а? Между ...

Mt46 – 10.12 20:25 - Записки по българските трагедии

18.12 12:23 - Поквара

Zahariada – 18.12 12:21 - ИСТИНАТА ЛЪСНА! ВЛАКЪТ, ДЕРАЙЛИРАЛ ПРИ ХИТРИНО Е ПРЕВОЗВАЛ РАДИОАКТИВНИ ОТПАДЪЦИ!

18.12 19:05 - Италия наложи вето на нови санкции срещу Русия

Chavdar01 – 10.12 11:14 - НЕ СЕ ЧУДЕТЕ,ТОВА Е ХИТРИНО :ГЕРБЕРО-СИК-АДЖИЙСКА МАФИЯ+АЛЧНИ ДПС-АРСКИ УПРАВЛЕНЦИ!!! РЕЗУЛТАТА Е НАЛИЦЕ!

11.12 11:39 - ПЪЗЕЛА СЕ ПОДРЕЖДА! БАЙХУЙ ДАВА ОРЪЖИЕ НА ИДИЛ-"ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА",А МАГАРЕШКИ ВЗИМА ПЕТРОЛ ОТ ТЯХ!!!

Chara – 08.10 11:07 - Проф. Нако Стефанов: България изчезва пред очите ни

25.10 20:48 - Ех, Бруте Борисов!

Koshava – 16.12 08:57 - Май е вече време танковете да дойдат

17.12 19:35 - Европейските католици - най-бруталните и най-геноцидните "християни" на всички времена

Reader - 28.11 01:23 - ЛЪЖАТ НИ! В безграничната държава България, лагерите на “бежанци“те са посолства на БХК! (ВИДЕО – 2 част)

                        14.12 07:36 - РЕАЛНОСТТА и ТЕЛЕВИЗОРА са две различни неща !

Jivko1128 - 03.12 19:08 - ЦРУ И ДЪРЖАВНИТЕ ПРЕВРАТИ

                        14.12 17:56 - Ето защо Борисов и Московски ще ВЛЯЗАТ В ЗАТВОРА ЗА ТРАГЕДИЯТА В ХИТРИНО! Автор: nikikm

Kunkata - 14.12 17:56 - Ето защо Борисов и Московски ще ВЛЯЗАТ В ЗАТВОРА ЗА ТРАГЕДИЯТА В ХИТРИНО! Автор: nikikm

Jelezov - 17.07 01:11 - ТЕРОРИЗМЪТ: ОПИТ ЗА ОБЯСНЕНИЕ

                        28.08 16:33 - ПРЕЗИДЕНТСКА ПРОГРАМА ЗА РЕФОРМИРАНЕ НА БЪЛГАРИЯ

Saankii - 31.10 11:30 - разкарайте тези идиоти.....

                        25.11 09:52 - Съд за Мутрата!!!!!!!!!

Andrei - 11.11 10:05 - Страховете на Психопата Мутрата Борисов

                        25.11 09:19 - Планът на Мутрата БОРИСОВ "СЛЕД МЕН И ПОТОП"е задействан!!!

Mlado – 18.11 10:56 - НЕ Е РЕДНО, КОГАТО СИ СЕ ИЗПУСНАЛ ДА ИСКАШ

24.11 16:53 - ПРОКУРАТУРАТА ИМА ОСНОВАНИЕ ДА ТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ

Dedence – 01.11 13:06 - Кого будим днес !?

02.12 14:42 - Сбърканата философия на живота

Elanor11 – 25.05 13:42 - Въпрос на приоритети

05.09 19:36 - Имахме войводи и апостоли..

Valsodar – 27.06 10:15 - Не ми пука!

02.11 10:46 - "ГЕРБ"

Herflik1976 - 02.11 10:35 - докога?

Platttonnn - 01.11 20:46 - Треперете нищожни,Слави идва

Varg1 - 18.12 16:14 - „Мюсюлманската армия идва”: Нагла демонстрация на поддръжници на „Ислямска държава” в Лондон (СНИМКИ/ВИДЕО)

Fascindoo - 18.12 11:53 - След Швеция , сега и в България ! Кметица от ГРОБ забрани Коледната елха, заради ислямистите!

И т.н., и т.н. ...

Тези нечовеци нека си празнуват Дядо Мраз. Впрочем може ли да наречеш най-любимия човек на децата Дядо Студен? Бих отишъл и по-нататък. Ами ако Мраз произтича от “мразя”?! Ще кажете, че тук вече прекалявам. Така ли? Става въпрос за комунисти, за лъжци первезници. За хора, които са ампутирани откъм толерантност. Защо са нарекли най-хубавото място на българското Черноморие “Слънчев бряг” с името на най-отвратителния си концентрационен лагер, който също е бил “Слънчев бряг”?! А защо, както и вчера включително покрай смъртта на Фидел Кастро, продължават да се подиграват на цялото Човечество, наричайки Куба “острова на свободата”?! Свобода от какво?!

 

 




Гласувай:
3



1. dobronameren - Със Сурвакар 007 имам дълъг разговор, принципен. И добре помня, че това не е факт от вчера, а поне от половин година. Мога да проверя точното време, но не това
19.12.2016 21:04
е важното.
Сурвакарю, имаш "системен проблем". Мразиш комунистите и техните слуги, искаш да се махнат, но не посочваш с кого би искал да ги заместиш. Че Бойко Борисов е бил техен слуга, си е чиста истина. Но можеш ли да посочиш ИЗВЕСТЕН политик, банкер, бизнесмен, учен, писател ... на неговите години, който ДА НЕ Е БИЛ КОМУНИСТ навремето? Не можеш и това е обяснимо - комунистическата държава не би била ТОТАЛИТАРНА, ако допускаше това.
Значи - понеже хората, порастнали по време на НРБ, не могат да бъдат изхвърлени, задраскани, унищожени НАКУП по времето на новата РБ, трябва да се търси ДРУГ ПОДХОД за демократичен подбор. Предлагам ти моето мнение - Преценка на ръководителя (на всякакво ниво) доколко с ДНЕШНИТЕ си действия РЕАЛНО придърпва страната ни към демократична Европа.
Бойко Борисов с РЕАЛНИТЕ си ДНЕШНИ действия се опитва да държи България в орбитата на Европа, а не на Путинова Русия. Затова си има инструмент, ще кажат някои - партията ГЕРБ. И тук отново си позволявам да напиша еднозначно моето мнение. Партията ГЕРБ е демократична по същност и няма никакво значение как се нарича днес. Както и "чия е" днес, защото тя е аргументът, а вождът е текущ, той е функцията. Което не е така при "левите партии". Ако това разбереш, Сурвакарю, ще седнеш твърдо на десния стол, вместо да седиш разкрачен между дватата стола - левият и десният.
Възможно е моята СУБЕКТИВНА оценка за тебе да се различава от ОБЕКТИВНАТА. Затова се опитай, опитвай, да ме убедиш. Защото. макар да водя този спор лично, него го следят още много хора. Можеш да не се съмняваш в това.
цитирай
2. getmans1 - Кат видя списък и мен ме няма чак се ...
20.12.2016 21:22
Кат видя списък и мен ме няма чак се изприщвам Како Пенке Добронамерената.
Хубаво му хортуваш на Дедо Данчо Сурвакара, редно му е да се определи най-накрая ше ли става демократ, ма не костовашки и да не се нада на Веска-аферините масажи.
Иначе Бат Данчо хубаво е прекалбурил Ботев и даже с него таз година в блога ще сурвакам.
цитирай
3. dobronameren - Споко бе, Getmans1
21.12.2016 04:58
Ти си в друг списък - този на "добрите ченгета". Тук това по-горе е списък на "лошите ченгета".
А за Сурвакаря си прав. Никът му просто плаче да бъде почетен покрай Нова Година.
цитирай
4. getmans1 - Ти си в друг списък - този на "...
21.12.2016 09:53
dobronameren написа:
Ти си в друг списък - този на "добрите ченгета". Тук това по-горе е списък на "лошите ченгета".
А за Сурвакаря си прав. Никът му просто плаче да бъде почетен покрай Нова Година.


... Ей, не се отказваш от интригантството което е така типично за ченгетата.
цитирай
5. dobronameren - Ако напиша, че не вярвам на думите на Първанов от вчера, че щял да се откаже от политиката
21.12.2016 12:01
това интригантстване ли е? Аз мисля - не. Просто си е здрав скептицизъм, приложен към типичен представител на една известна партия.
И още нещо, вече конкретно по забележката на getmans1. Наблюдавам много отдавна комунистите в действие. Описвам това сравнително отскоро. И откъде тук следва извода, че съм ченге?! Задължително ли е един служител по чистотата да има непременно мръсна душа? Както казва една моя позната за таквиз "изследователи" като getmans1: "Ами това е виждал само в службата си, затова винаги така си представя всички останали неща в живота."
Драги getmans, мога да приема някак, че си падам малко интригант. Но е съвършено невярно, че съм бил (и съм) като вас. Търсете друго заболяване, друго обяснение за моите антипатии към комунистите и тарикатите.
Говоря в множествено число, защото ти не си сам, Гетко, в тези свои твърдения. Опити за биографисването ми са правили freeoldmen, blackpredator, theeconomist... Не съм виждал накуп толкова неверни неща за себе си. Ако ги видиш някъде, кажи им го. Коригирайте мерника си. Нямам предвид да използвате Rustam - 27.02 12:47 - КРАСОТАТА ЩЕ СПАСИ СВЕТА
цитирай
6. getmans1 - това интригантстване ли е? Аз мисля ...
21.12.2016 14:18
dobronameren написа:
това интригантстване ли е? Аз мисля - не. Просто си е здрав скептицизъм, приложен към типичен представител на една известна партия.
И още нещо, вече конкретно по забележката на getmans1. Наблюдавам много отдавна комунистите в действие. Описвам това сравнително отскоро. И откъде тук следва извода, че съм ченге?! Задължително ли е един служител по чистотата да има непременно мръсна душа? Както казва една моя позната за таквиз "изследователи" като getmans1: "Ами това е виждал само в службата си, затова винаги така си представя всички останали неща в живота."
Драги getmans, мога да приема някак, че си падам малко интригант. Но е съвършено невярно, че съм бил (и съм) като вас. Търсете друго заболяване, друго обяснение за моите антипатии към комунистите и тарикатите.
Говоря в множествено число, защото ти не си сам, Гетко, в тези свои твърдения. Опити за биографисването ми са правили freeoldmen, blackpredator, theeconomist... Не съм виждал накуп толкова неверни неща за себе си. Ако ги видиш някъде, кажи им го. Коригирайте мерника си. Нямам предвид да използвате Rustam - 27.02 12:47 - КРАСОТАТА ЩЕ СПАСИ СВЕТА


... Ами ти сам си го казваш Добронамерен, ти ме определяш за ченге, комунист под прикритие и дружка на едва ли не на всичките ми блогови врагове.
Това което ти е казала твоята позната за такива като мен със същата сила важи и за теб, не го ли усещаш.

Това което съм писал за Бай Данчо-Сурвакар съвсем не е това което си мислиш. Той, според мен е направил доста удачен каламбур от стихотворението „Патриот“ на Ботев, пишман изследователю.
Не той, а ти заслужаваш да бъдеш поздравен за празниците подобаващо и точно като тия дето си ги изредил току се занимавате с моята скромна личност.

И все ми е чудно как така понякога имаш добри попадения, а бе, да не би и ти като ЗАВ да си впрегнал в блога си цялата фамилия!?
цитирай
7. dobronameren - Глупости, другарю, глупости пишеш.
21.12.2016 19:01
Само защото съм добронамерен и на един свестен съблогър, според мен, си симпатичен донякъде, се въздържам да не премина от снизходителността към болезнената истина. Още повече, че нищо не ми струва. Усилията по "интригите", според теб, вече съм ги положил.
цитирай
8. getmans1 - Само защото съм добронамерен и на ...
21.12.2016 20:01
dobronameren написа:
Само защото съм добронамерен и на един свестен съблогър, според мен, си симпатичен донякъде, се въздържам да не премина от снизходителността към болезнената истина. Още повече, че нищо не ми струва. Усилията по "интригите", според теб, вече съм ги положил.


... Любопитно, мноого любопитно, най-вече заради това какво може да измисли човешката ...?!
цитирай
9. letopisec - Знаеш ли, како Пенке, кой е Ангел ...
22.12.2016 07:29
Знаеш ли, како Пенке, кой е Ангел Джамбазки? Едно такова младо набито здраво теле, което налита на мигранти. Така започвам. А знаеш ли как ще завърша, како Пенке? Надявах се на Главния прокурор Сотир Цацаров да озапти туй теле
цитирай
10. dobronameren - Това за което съм написал постинга си, НЕ Е какво е казал Ангел Джамбазки, а
22.12.2016 17:15
"Трябва еднозначно да напиша: Ключът, който отваря заключени врати към истинската част от Лабиринта на нашето съществуване, всъщност е един – нарича се най-общо ТОЛЕРАНТНОСТ. Толерантността към нашите родители създава Семейството. Толерантността към интимния ни партньор превръща секса в Любов. Толерантността към децата ни ни въвежда в Бъдещето, в което ще отсъстваме физически. Толерантността към приятелите, съседите, сънародниците ни ни прави Един народ. Толерантността към различните от нас по вяра и разбирания гарантира, че Нашият народ е необходим в бъдещето на човечеството. Толерантността ни различава от животните."
ТОВА МИ СЕ ИСКА ДА КОМЕНТИРАМЕ!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dobronameren
Категория: История
Прочетен: 1873035
Постинги: 669
Коментари: 2593
Гласове: 1611
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031