Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.11.2016 09:40 - Цветът на президента Румен Радев
Автор: dobronameren Категория: История   
Прочетен: 2139 Коментари: 3 Гласове:
4

Последна промяна: 27.11.2016 07:52

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Какъв е цветът на Румен Радев (вече президент на България!) е твърде важен заради това, че цветът на Обединена Европа (на Запада) е син, а цветът на руския СССР (на Изтока) е червен. Пък цветът на ИДИЛ е черен, впрочем цветът на партия АТАКА също е черен. Така че да видим какъв е Румен Радев - син или червен, някакъв шарен, безцветен или черен?

Всеки политик може да каже днес едно, утре нещо съвсем противоположно, но представяте ли си, че лидер на БСП (и БКП) ще говори на своите съмишленици, ако цветът на транспаранта зад него не е червен?! Или конференция на ГЕРБ (и РБ) на фон, различен от синия?! Или идилски боец, който да развява знаме, което не е черно? Модерният въпрос “Проруски или пронатовски генерал е Румен Радев?” всъщност е по-сложно формулиране на простичкия въпрос “Червен или син е той?”. Няма сложни неща. Те стават такива, когато се обясняват сложно. Последното е запазена територия на тарикатите и демагозите. Т.е. на неискрените.

Най-лесният начин да се скрие Същността, е вербалния – Думите. Затова Бог е казал: “По делата им ще ги познаете”. Вярно е. Само че на Господ му е лесно, той е вечен. А творението му, ние човеците, сме смъртни. Докато чакаме да видим делата Им и да преценим по тях, най-често вече сме умрели. Този недостатък Господ е компенсирал като е надарил човечеството с историческа памет и материали върху които тя да се съхранява. Обаче това изисква от нас не Дрога – мисъл само за ядене и пиене тези три неща, а Усилие – непрекъснато увеличаване броя на мозъчните клетки и създаване на връзки между тях.

Което също е много дълъг и как да кажа, непопулярен метод сред българите в частност (понеже говорим днес за конкретния си пети президент). Затова ви предлагам по-лесен, най-бърз начин за ориентация – невербалната комуникация чрез цветовете. Погледнете как визуалните медии, всички до една, без никакви изключения, представяха своите прогнози за изборите – Радев/Йотова в червени кръгчета, Цачева/Манушев в сини. Цветът на картата на България, избрала Радев, също е червен. Какво значение тогава имат думите на Нинова и С-иета за неутралността на “левия” Радев? Че той не бил проруски настроен, както впрочем смята целия “син свят”?! Нещо много тарикатско има в това лявото червено да се представя като неутрално, обединяващо, заместващо дясното синьо! Съвсем убедено и сигурно твърдя, че точно този напън, пореден напън на нашите социалисти, наследници на старите ни комунисти според собствените им твърдения, показва, освен всичко друго, и СТРАХ да защитават ОТКРИТО своите идеи за ляво социалистическо управление. “Защо искат да те излъжат?” е главен, незаобиколим въпрос, драги народе.

Тук е мястото да напиша, че “червеният народ” трябва да приключи с четенето на този мой постинг дотук. По-надолу следват редове, които със сигурност ще затруднят преживянето му. Няма никаква грешка в думата “преживяне”. Представителите на “червеното” си позволят да наричат “сините българи” кравари, овце, задници. Което е съвсем естествено. Какво да очакваме от наследници на прости овчЕри и лапачи, нарекли се сами “хищници” и “чудовища”? Подсъзнателното у простаците винаги избива на челото им като гнойна пъпка.

За да не бъдат приказките ми празни, за да оставя доказателства за бъдещите четящи българи, аз продължавам, предупредих ви.

Четете КОИ блогъри декларират, че ХАРЕСВАТ червеното предложение Радев И НЕНАВИЖДАТ синьото предложение Цачева. Не мога да обхвана всички блогъри, това е естествено. Но имам своите “любимци”, да ги нарека така, чието писано творчество следя вече повече от една петилетка. Старите им творби ще намерите концентрирано събрани в постингите ми в групите “Ш” (2012), “Б” - “Блогъри” (2013) и “БЛОГ.БГ Имена” (2015), “С” – “Съветска Русия срещу Украина” (2014), “Ц” – “Центрофугирана душевност лява” (2014), “Т” – “Ти да видиш, како Пенке” (2015 и 2016), както и пръснати в почти всички други мои постинги. Най-новото им писано творчество, посветено специално на предизборната борба 2016-та, събирам в този постинг (от групата “Ц”). С голямо “учудване” (в кавички, защото ги иронизирам) констатирам, че всички до един без никакво изключение, са СТАРИТЕ ГЕРОИ, наречени от мен “червени” (социалист-комунистите) и “черни” (нацист-националистите) блогъри. Други няма. Да има учудени сред вас защо червено-черните блогъри ще се изпопребият да подкрепят Радев, ако той не е като тях?

Четете. Всичко е цитати. Разбира се, че не е възможно да цитирам всички постинги по темата, които е писал всеки един, затова ги представям само с по един постинг. Не твърдя, че избраният представителен постинг е най-характеризиращия, но че е твърде сходен с останалите, гарантирам.

Няма да коментирам нищо. Хронологично:

- 5.10.2016 - Нужни ли са такива избори?, автор Mt46

Не, не са ви нужни. Не са ви нужни свободни избори. Имате нужда от стая с покрив, диван и телевизор, тостер, нещо сладко и Wi-Fi. Може би алкохол през почивните дни. Нещо подобно. Но не са ви нужни свободни избори. Повечето от вас са прости организми, които се нуждаят от освобождаване на хормона на щастието – допамин. И не е важно как ще го получите: дали ще се съвкуплявате, друсате, преяждате, дали ще се занимавате с политика или ще свирите на китара. Ето какво ви трябва. Нужен ви е допамин в мозъка. На вас ви е втълпена илюзията, че ако на власт дойде един мъж със син флаг, а не с червен, в мозъка ви ще има повече допамин благодарение на по-голямото количество пари, секс, наркотици, спорт, храна, или каквото там искате. В действителност, вашите убеждения са сведени до формулата: „Бъдещето зависи от това, в кое квадратче ще поставя отметката“. (от Владислав Крамер)

- 6.10.2016 - ЩО Е ТО „ЦИВИЛИЗАЦИОНЕН ИЗБОР”, автор gindev

Напоследък, във връзка с предстоящите президентски избори, в общественото пространство шевства агресивно и натрапчиво понатието „цивилизационен избор”, чрез което се мъчат да внушат на хората, да предпочетат за президентското място човек, който ще запази направения цивилизационнен избор от българите през 1989-1990 година. ... Новият български цивилизационен избор е, в най-добрия случай, съмнителен и провинциален геостратегически опит за търсене и намиране на съчувстващи партньори за въображаемата голямата планетарна шахматна игра на Глобализма. Проблемността на този избор е в нарушаването на основополагащи принципи на геополитиката и пренебрегване на исторически цивилизационни уроци относно новите ни приятели, оказващи се наши национални врагове от повече от 800 години. ... В ранните години на българския преход будалкаха народа с лозунга „Тоталитаризъм или демокрация !”. Няма по-лъжливо, по-идиотско и по лицемерно послание. Демокрацията е сред най-тоталитарните форми на властта. При нея 51% от населението налага своята воля, своя начин на живот, своята култура, своето изкуство, своето виждане за света над останалите 49%, без избощо да се интересува от тяхното мнение! ... Западът ни мрази защото сме славяни, православни, членували сме в Ордена на справедливите  и сме русофили – мрази ни още от нашия Първи цивилизационен избор. Тогава, какво правим при тях ?

Коментари отдолу:

Zaw12929 написа: Ако има накакви модерни, днешни европейски ценности, които се предлагат, това са : личния егоизъм и стремежа към лично богатство, чувството за доминация над чуждоземеца, разпасаната полова култура и джендърното законодателство, маймунските забавления (пропагандата : „Забавлявай се, забавлявай се !), заменянето на знанията с компетентността и др. подобни.

- 7.10.2016 - Как Бащицата си избра Майка, автор jacomoo

Настаниха на голямата маса, всичките онези социолози, съветници и всякакви други, на които Вожда казваше презряно „умниците”. Той влезе след час с забързана походка и без да поздравява седна на централното място казвайки:

- Кафе и бързо!- по този начин им показваше да не му губят времето и да не се офлянкват! Слушайте умници! Вие сте тука на държавна хранилка и нищо не правите. Хората работят по дванадесет часа, не вземат и една десета от вашата заплата. Така че сега искам, най-после за шест години да измислите едно добро решение. Така де! Искам с две думи да се напънете и да измислите стратегия, така че без да използваме заобиколни средства да спечелим наближаващите избори. След два часа идвам и да сте готови с стратегии или както вие си ги знаете там вашите работи. Ясен ли съм? Без да дочака отговор стана и бързо тръгна да излиза, стъпвайки важно като стар калайджийски циганин, накарал цялото село да му достави всички посуда за ремонт.

- Чакайте господин премиер, поне ни кажете кой е човекът, който ще участва в надпреварата!

- Цецка, бе глупаци! Всички други отказват.Томислав го е страх, че ако стане президент , ще разровят там едни негови далавери с европейските фондове в Габрово. Даскалката направо ми заяви, че е до тук, щяла да припада още в изборната нощ. Не че Цачева не отказва, но я заплаших, че ако не се жертва за партията, ще я пратя пак на струга да стругова.... таковато, колелца! Цецо, вземи им телефоните и никакви тоалетни, да не вземе някой да се обади на пресата!

-  Че тя всичката е наша, няма на кого да се обадят.

- 7.10.2016 - Краят на ерата “Борисов“. Шутът на Меркел, автор Reader

Днес започна истинският край на ерата „Борисов“. Ние в България си го знаехме – че е момчето на повикване за управляващата клика в ЕС. Знаехме и че се е закопчал като шут за фустата на разрушителката на Европа – Ангела Меркел. Знаехме и че последното, за което работи, е националният интерес и съдбата на България. Знаехме и знаем още куп други неща, но с безотговорното си търпение го оставихме да властва повече от цяло десетилетие, както той само може и знае. Лелките тип „дружинна ръководителка“ са безспорната запазена марка на нашия премиер. Сталинка, Цецка, Йорданка и още цяла тълпа „жени на ГЕРБ“, тръпнещи като невести и очакващи с влажен поглед благоволението на своя кумир. Копнеещи да бъдат неговите избранички и да застанат под светлините на прожекторите като заслужена награда за своята преданост.

- 8.10.2016 - Цяла Европа се подиграва и забавлява с простотията на Психопата Борисов, автор Andrei  а той си мисли,че роса го роси!!!Не случайно в списание "Форбс"сътрудникът на списанието Мейлик Клайн,нарече Борисов "дълбоко посредствен тъпоумен интригант". Последната му проява на тъпотията му е,издигането за кандидат Президент на смрадливата пияница Цецка Цачева,която демонстрира своята "компетентност" в интервю по БТВ,като заяви,че Брюксел е държава!!! Такава е цялата "компетентност"на герберската шайка, която систематично унищожи България!!! По-тъпо парче за Мин.Председател на България от Психопата Тиквата Борисов,не сме имали!

- 28.10.2016 - Само да ви напомня, че после да не каже някой, че не е бил предупреден и не е очаквал, автор appen13

Ако България и българите в следващите 8-12 месеца не започнат РАДИКАЛНО и МНОГО РЕШИТЕЛНО да възстановяват българската ДЪРЖАВНОСТ във всичките и възможни форми - армия, държавни институции, национално здравеопазване, национална КУЛТУРА, национално ОБРАЗОВАНИЕ, Велико народно събрание, нова НАЦИОНАЛНО ориентирана конституция, формиране на Народен съд за съдене виновниците за Третата национална КАТАСТРОФА и превръщане страната в окупационен евро-колониален придатък на анти-европейския германски ЕСсср, пълна административна и съдебна реформа и т.н, ни очаква нови стотина години турско-ислямско "присъствие" и задължително разпоредено от Берлин и Брюксел "съжителство" с ислямския башибозук, което ще продължи и след скорошния колапс и разпад на анти-европейския германски ЕСсср, като на българите им е отредена ролята на слугинска обслужваща евро-РАЯ от радикално левичарския НЕО-ТРОЦКИСТКИ западноевропейски и американски  политически, банков и корпоративен истаблишмънт. България е подлагана ДНЕС от Берлин и Брюксел на ЦЕЛЕНАСОЧЕН и СЪЗНАТЕЛЕН ЕВРО-ДЕМОГРАФСКИ ГЕНОЦИД и ЕВРО-ПОДМЯНА на българското население с ислямски БАШИБОЗУЦИ. И днес въпроса е, ТЕ или НИЕ българите, ще останем да обитаваме българските земи.

- 31.10.2019 - "АКО БЪЛГАРИТЕ ГЛАСУВАТ НА ИНАТ", автор jelezov

Мажоритарното гласуване е политическа химера в условията на класово разделено общество. То може да бъде реална предпоставка за въвеждане на фашистка или фашизоидна диктатура в интерес само на олигархията (чужда и своя), прикривана с „популистки” лозунги. Напротив, в социалистическото общество – преодоляло антагонистичните класови отношения (как ги е преодоляло? Чрез убийство) и загубващо постепенно партийно-политическата си форма – то е единствената адекватна форма за делегиране на власт върху мажоритарно избрани представители, не на „гражданското”, а вече на социалистическото общество. ... Ще гласувам за ген. Радев, не защото удовлетворява всичките ми изисквания за президент на РБ, каквато е тя днес, а защото е най-подходящият измежду „кохортата” кандидати за Президент и главнокомандващ на ВС. Подчертавам последното определение, защото през следващите няколко години България сигурно ще се озове в катастрофална геополитическа ситуация, в която генералът ще бъде възможно най-адекватният главнокомандващ. Другата възможност е българите да се осланят на политико-стратегическите способности на г-жа Цецка. Що се отнаса до госпожата, имам усещането, че ББ, към края на политическата си кариера, чрез нея е решил да си направи майтап с поданиците си.

- 31.10.2011 - разкарайте тези идиоти..., Автор: saankii

Красимир Иванджийски -Такъв политически "сифилис" не е имало в Европа от 30-те години на ХХ век. И трябваше да се случи точно в България с появата и възхода на няколко селски бандити, начело с пожарникаря Б.Борисов. Сега отново, като хлебарките, които са устойчиви и на ядрената радиация, те пак влизат в урните, за да излязат оттам, този път с неопределената полово Цачева като "президент". Именно вие сте отговорни за това. Това не е колективн, а индивидуална отговорност на всеки от вас. За това рано или късно ще плащате. Но ще плащат и вашите деца, които с такива родители ще станат продължители на тази гнусотия. Кочината, която сътворихте, не е невинна грешка, а съзнателно престъпление. Защото би трябвало вече да сте разбрали, че от 26 години България е държава на дегенерати, управлявани от идиоти. Отговорът на въпросите: "Кой е виновен?" и "Какво да се прави?" е прост и страшен. Отговорът е, че държавата на мафията трябва да бъде убита, колкото се може по-бързо, за да не убие нас. Тази държава трябва да бъде смазана и унищожена без всякаква милост, тъй като това не е нормална държава, а АНТИдържава, държава-мутант.

- 1.11.2016 - НЕКОМПЕТЕНТНОСТТА НА БОРИСОВ ПРЕМИНА ГРАНИЦАТА, aвтор: Mlado

И СТАНА ПРИЧИНА БЪЛГАРИЯ ДА ЗАГУБИ ВЪЗМОЖНОСТ ДА ОГЛАВИ ПОСТТА ГЕНЕРАЛЕН СЕКРЕТАР НА ООН, ДА ЗАГУБИ НОМИНАЦИЯТА НА ЦЕЦКА ЗА ПРЕЗИДЕНТ НА БЪЛГАРИЯ. ПОРАДИ НЕКОМПЕТЕНТНОСТ Е ГРОБИЩЕТО АЕЦ»БЕЛЕНЕ» С ПАМЕТНИК ДВА РЕАКТОРА. ПОРАДИ НЕКОМПЕТЕНТНОСТ БЪЛГАРИЯ СЕ ЛИШИ ОТ ТРАСЕ НА ГАЗОПРОВОДА «ЮЖЕН  ПОТОК».

- 2.11.2016 -  "ГЕРБ", автор valsodar

Премиерът направи посещение в дом за деца със забавено умствено развитие. Възпитаниците на интерната са били спешно евакуирани. Вместо с тях премиерът се е срещнал с активисти на "ГЕРБ" със знаменца и балони. Премиерът не е забелязал смяната. Затова пък педагозите и служителите на интерната отбелязаха:"Тук такива дебили никога не е имало!"

- 02.11.2016 – Кореспонденция, автор Blackpredator

… съседът ми и даде пример със селата Антон, градовете Клисура и Копривщица С Антон работата е ясна, там няма нито един некомунист. В селото не разрешили да се лепят предизборни плакати на Цецка Цачева въобще. Аз съм бил в кръчмата на селото, наричана „Сталин”.  В Копривщица и Клисура разлепили все пак плакатите, но вечерта всичките плакати на Цецка Цачева били изпокъсани. Пиянищата по кръчмите пояснили този акт така: Тия /Борисов и Фандъкова/ ги не искаме. Готови сме да преживеем нова инфлация, да си загубим парите, да преминем през нов преход, но тези повече ги не щем!

- 10.11.2016 - ОТВОРЕНО ПИСМО ДО ГЕНЕРАЛНИЯ ДИРЕКТОР НА БНТ Вяра Анкова, автор Bosia

ГОСПОЖО, Вчера, 09.11.2016 г. в предаването "Лице в лице" беше дадена думата в продължение на 45 минути на криминално проявеното лице Бойко Борисов. Може би не знаете, но БНТ не е правителствена медия, а обществена. Това означава, че парите за телевизията се осигуряват от нашите, на всички български граждани данъци. при това положение дължите отговор на всички български граждани по чия идея, с каква цел и чия е отговорността за това което допуснахте да се случи в предаването.

- 11.11.2016 - ДЯДОВЦИТЕ НА ГЕРБ, автор Varg1- ДЯДОТО на ЦЕЦКА е бил осъден на смърт по заповед на тристранна комисия от Америка , Великобритания и СССР за жестоки репресии , фашизъм и мародерство по отношение на гръцкото население!!! ДЯДОТО на Б.БОРИСОВ е убит от съселяните си за ПОРЕДНОТО ИЗНАСИЛВАНЕ в село Банкя !!! ТОВА СА ЕДНИ ЖЕСТОКИ ПРЕСТЪПНИЦИ НА КОИТО ВНУЦИТЕ ИМ ЗАВЗЕХА ВЛАСТТА !!!

- 12.11.2016 - Така правят истинските президенти, автор Born

Петр Порошенко е предложил на Барак Обама губернаторския пост на Одеска област след изтичане на мандата му на президент на САЩ.

На което Freeoldmen отвръща: За тази ценна политическа позиция вече има оферта. Благородната фамилия Клинтън е благоразположена да поеме обязаностите на  Губернатор на Одеска област, ако електората там настоятелно я помоли. Тогава най-после г-жа Клинтън ще стане Президент, а Президент Клинтън ще стане Първа дама.

- 14.11.2016 - Следизборно: Част от US троловете ликуват, друга част в тревожност, автор Fascindoo - Цецка Цачева направи една единствена грешка, че се съгласи да е кандидат-президент. Те не разбраха тенденциите, а те са , че на хората им е писнало от т. нар. кариерни политици... Радев е харизматичен човек и имаше по-голям шанс. Борисов нямаше шанс да спечели. Всички хора от ДПС, ако бяха гласували за Цачева, пак нямаше да спечели. Това е една лидерска партия. Борисов се самосвали без да има причина за това.

- 14.11.2016 - Политическият Самосвал Бойко Борисов изсипа асфалта в канавката, Автор: demograph

ББ се самсвали политически, пред смаяните погледите на българите и на външните си партньори. Защо? - Защото така му е било наредено да постъпи. От кой - Ясно от КОЙ. И от Путин. Но Те не го пожалиха. Който не може да кара самосвал, се самосваля.

- 14.11.2016 - Не много скръбна вест, автор kushel.

Те живяха малко, но напакостиха много. Те бяха надменни, безцеремонни и алчни. Те слугуваха на чужди интереси в ущърб на народа си. Те провалиха всички енергийни проекти, носещи печалби и работни места. Те превърнаха България в американска колония и настаниха тук чужди военни бази. Те опустошиха българското образование, здравеопазване и култура. Те осигуриха на българите нечувана мизерия и безнадеждност. Те прогониха милиони българи и обезлюдиха страната. Те заслужават омраза и забвение. Да почиват в мир!

Коментари отдолу:

Krumbelosvet написа: Цветан Цветанов не ходи на обучение и процедури в Брюксел, а зад океана. И аз се удивлявам на кондицията на мозъка му. Прекрасна услужлива памет, заразително чувство за правота и достоинство, това без школовка и най-качествени стимуланти не става. А трикът с неизбираемата Цецка е толкова прозрачен. Каква радост, какви бесерасти? Педерасите никога не са обичали комунистите.

- 16.11.2016 - Проф. Антоний Тодоров: Започва процес на разпадане на ГЕРБ, автор Chara

В тези избори надделя омерзението от самонадеяността, казва политологът

- 16.11.2016 - Момчето си отива, автор Theeconomist

И к"ва стана тя...на си ти куклите,  дай си ми парцалките! 

Следва любимата снимка на Икономиста – на гърба на един младеж виси раница във формата на две празни отпуснати мъдета. Отдолу Икото е добавил:

А, на сърдитко петко - празни му и двете торбички!

- 16.11.2016 - Борисов прави сметка да спечели чрез мажоритарни избори Автор: mt46

"Г-н Борисов си прави една много проста сметка. При 160 общини, които държи ГЕРБ, в тези 160 общини целият бизнес се контролира от кмета на ГЕРБ, всички местни фирми са подчинени на кмета от ГЕРБ, всички цигани са купени от кмета от ГЕРБ. Г-н Борисов си прави сметка през мажоритарната система да спечели мнозинство.Това не ви ли е ясно? И не мога да разбера защо всички се правите на луди." Това заяви съпредседателят на "Патриотичния фронт" Красимир Каракачанов пред БНР. "Промяната в политическата система става, когато политиците решат да бъдат почтени към обществото, а не като си измисляме за всеки нови избори нова избирателна система. Можеш ли да се хвалиш, че си строил магистрали, строил си зали, наливал си бетони и асфалти, а хората живеят със 150-160 лева заплата.

Коментари отдолу:

Milady написа: Изборите, ГРОБ си ги вземат с чувалите инак не мога да допусна и най бедният,скромен ,трудещ се човек, да даде доверие на този Световен криминален Престъпник... не че имам много Доверие на новата Звезда РР.. Големите си купиха нашите продажници, и си играят с България, както им е удобно...на бизнеса... Това е !

Mt46 написа: Мда...  ГРОБ имат силни партийни структури във всички региони на България... Имат и много пари от субсидиите, които те увеличиха от 2,50 на 12 лв. за глас преди 7 г., когато дойдоха на власт. Сега не ги бърка субсидията да стане 1 или 0 лева, защото са си наваксали за много години занапред...

Apostapostoloff написа: Слави, Бойко и Радев играят в екип и се движат по разписание, спуснато им от ЦРУ.

- На пропуснатите “радевци” се извинявам. Мястото ми свърши, а и много червено ми дойде. Нищо, де. И утре е ден. А “червените” сега са във възход. Имам предвид, че “се качват нагоре по дървото”. А колкото по-нагоре се качват, толкова по-ясно се вижда тяхната истина.

П.П. - 27.11.2016
Още няма 22 януари, т.е. Радев все още НЕ Е действащ президент, а отиде на крака при БСП на нейния пленум вчера. От какъв зор трябва ТОЛКОВА РАНО да се демонстрира оцветяване в червено? 




Гласувай:
4



1. yoan2015 - Бих добавил, колкото по - високо е ...
18.11.2016 19:51
Бих добавил, колкото по - високо е изкачването, толкова по - опасно би било падането.
цитирай
2. slavimirgenchev1953 - Като лети високо,
20.11.2016 00:07
задникът му свети по-ярко в червено.
цитирай
3. slavimirgenchev1953 - Кабинетът Борисов 3
20.11.2016 00:14
ще бъде хвакт през април-май. Тогава блоговият тъпнариат ще пищи като ощипана цръвена мома и ще има много плач и скърцане със зъби.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dobronameren
Категория: История
Прочетен: 1872369
Постинги: 669
Коментари: 2593
Гласове: 1611
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031