Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.10.2016 12:30 - Хайде пак отново за кой ли път
Автор: dobronameren Категория: История   
Прочетен: 1179 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Първото ми предсказание за президентската кампания на 2016 година – че Бойко Борисов няма да се кандидатира за президент, се сбъдна. (http://dobronameren.blog.bg/history/2016/09/19/top-3-na-glupostite-v-kampaniiata-za-prezident-2016.1477309). След няколко часа ще се сбъдне и второто – Доган също няма да се кандидатира за президент.

(В скоби за тарикатеещите се: Има разлика между двамата - За следващите президентски избори след 5 години Бойко Борисов има огромен шанс да стане президент на България, докато шансът на Ахмед Доган за това е клонящ към нула отдолу.)

Но днес на ред са президентски избори 2016. Прескачам кой ще стане президент. Съсредоточавам се върху вековната злоба на комунистите срещу хората, които не мислят като тях. В частност – на техните заявени писмено намерения срещу избора на ГЕРБ да предложи Цецка Цачева за президент на България.

Нямам намерения да изследвам изказаните позиции против Цачева на оторизираните представители на БСП и БКП/ ДС и ДПС/ НФСБ и Атака. Ще взема да пропусна някои, ще се ядосвам след това. Но виж от изказаните позиции на така нар. реформатори в РБ ме боли, Защото вътре се води “моето СДС”, затова ще напиша еднозначно че ТО, МОЕТО СДС, няма нищо общо с безсилието и бяса на Радан Къневци срещу бъдещето на България. В кое те - повярвайте ми, познавам – нямат никакво място. 

Мога обаче да ви представя сравнително точно и изчерпателно заявените писмено позиции в BLOG.BG на противниците на предложението на ГЕРБ, защото става дума за малък времеви отрязък – дните около обявяването на кандидатурата на Цачева, Правя го, защото имам ПРАВО – и те, и аз не сме политици, а избиратели, и защото имам ЗАДЪЛЖЕНИЕТО да ги изтипосам, за когато им дойде времето за възкръсване и осъждане.

Чуйте автентичният глас на НЯКОИ БЛОГЪРИ след като и на тях им стана ясно на 2 октомври 2016, че Цачева ще е, а не Борисов. После прочетете някои други техни постинги, вижте информацията която са дали за себе си в профилите си, за да се убедите сами, че всички те – правоверни и тарикати, в края на краищата харесват Русия на Путин и мразят демократична Европа и САЩ. Без никакво изключение, дори да се рекламират, че са в “реформаторския блок”. И запомнете изводите си! Много е важно!

 2.10.2016 - АКО ВЪОБЩЕ СЕ СТИГНЕ ДО ИЗБОРИ...

Авторът pravoisvoboda (Категория: Новини) ни убеждава, че “Ако въобще се стигне до избори, като гледам как усилено се пълнят бежанските центрове и самата България с мюсюлмански нашественици, ТО ЕДИНСТВЕНИЯТ НИ ШАНС Е ...Р Е Ф Е Р Е Н Д У М Ъ Т!!! Нищо че е инспириран от Чалгаджията с неизяснени параметри все пак това ще е достатъчен повод за надигане на протестно освободително движение с/у мутроолигархията и външните нашественици-поробители...Та, ако не бъде признат, референдумът от статуквото ТОВА ЩЕ Е ОСНОВАНИЕ ИСТИНСКИТЕ БЪЛГАРИ ДА СЕ НАДИГНАТ - ДА СПАСЯВАТ РОДЕН КРАЙ...за себе си и за идните поколения... За президент нека си гласуват пробитите партийни централи, народът като един юмрук трябва да гласува за Референдума!!! Така аз мисля - вие...не знам. Ако искате още по-жестоко робство - те ви го. Наченките се виждат с невъоръжено око...

(В профила на “право и свобода” е записано само името “Правдю Белобрадов”.)

2.10.2016 - МАНУШ Е ИМЕ НА ЦИГАНИТЕ В ЗАП.ЕВРОПА.МАНУШЕВ, ВИЦЕАДМИРАЛА И ПРЕДСЕДАТЕЛКАТА ЦАЧЕВА СА ПЪРВА НОМИНАЦИЯ НА ДЕДО БОКО ЗА ПРЕЗИДЕНТСКА ДВОЙКА.ДОКАТО НЕ ГИ Е СМЕНИЛ

Автор: otvratitelno Категория: Лайфстайл

Докато дедо Боко не е сменил номинацията си за ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОР, нека опознаем мотива му за Герб-двойката. Сигурно е, че с фамилното име на Манушев, за вицепрезидент, се цели възможно най-голям обхват на гласовете на ромите - у нас и в Европа. Мануш е едно от наименованията на ромите в Западна Европа. (Мануш - Мanouches, във Франция и Германия, таka, наричат "пришълците от Индия"). C това се подсказва на ЕС и САЩ, че Герб вкарва представител и на ромския етнос в президентството ни. А пък с името на Цецка Цачева ще се активира отечествено-фронтовски и дисциплиниращо по места Герб-електората, по подобие на някогашната БКП. Ето това е политика по „европейски“ тертип! Пореден прецедент за Оскар!... За близо 10 години тандемът Борисов-Цветанов не успя /или не пожела/ да подготви втора и трети тим, от който да набира и налага на аудиторията нови имена за ръководни постове. Извън кметската общност, ГЕРБ няма кадри с потенциал за ръководни позиции?! Звучи нереално. От 80000 души все можеха да се намерят двама за президентското състезание. Така че няма никакво логично обяснение за какво й е на партията такава членска маса, след като не я ползва като банка кадри? От депутатската група на партията са разпознаваеми и познати от екрана не повече от 5 имена. Другите ги няма, никой не ги изпраща за участие в телевизионни предавания, те са в миманса, бройка със статистическа стойност. А накрая едва навиха Цецка Цачева. В същото време сред членската им маса има инженери, лекари, юристи - успели хора, с имидж. Но кой да ги търси, като е по-лесно е да ползваш това, което ти е на една ръка разстояние!

Сали: Цецка Цачева спира полицай в София и го пита:

- Старши, къде съм?

- На ъгъла на "Мария-Луиза" и "Пиротска".

- Остави подробностите, в кой град съм?

(В профила на “отвратително” освен името – Otvrat Itelno, е записано още, че това е “жена от София на 46 години”. Тази “жена” е много глупава – написала, че дедо Боко щял да смени номинацията на ГЕРБ за президент. Кога, за ТЕЗИ избори ли? – Ха-ха-ха. Не е възможно, бе жено. Законово няма как. Същата вопиюща глупост е твърдението (напр. на лансирания напоследък много Христо Комарницки), че Борисов при провал на Цецка Цачева щял да я смени с Кристалина Георгиева. За каква аудитория се правят такива внушения? После се чудят разни защо на финала нямало комунисти!? Че как ще има с такива некачествени състезатели?! )  

02.10.2016 - Ахахахахах!

Автор: elinora Категория: Лични дневници

“Понеже 2-ри октомври бил световния ден на усмивката, подарявам този си хилеж на всички членове и симпатизанти от ГЕРБ, заради избора на техния кандидат-президент и майка на нацията ни другарката Цецка Цачева!”

(Тази също била жена. Че и поетеса още. Прочетете “поетичните” й сравнения на Госпожа Цачева с магарица. По-долу. Ако я питате как се казва, ще ви отговори “elinor elinor, от Пазарджик”. Гледам снимката й – не е от русото поколение на кози-лейките, по-млада е, много ми прилича на vesever от Търново.)

Коментари отдолу:

- valeska “Това е бъдещият президент на България, госпожо Елинор. Уверявам ви, не е смешно, а трагично!”

- elinora – “Така е госпожо Валеска, трагично е положението. Смехът ми е следствие от шока. Шокирана съм! Tе гербавите и за магаре ще гласуват, стига Бащицата им да го посочи. в случая е магарица, при това пияна. грозна работа, откъдето и да я погледнеш.”

- theeconomist“Не се подигравайте на главнокомандващия. В първите години преди да и намерят козметик имаше мустачки като на Клаузевиц!

- elinora Икономисте, че смеем ли да се подиграваме вече на мустакатата леля Цецка, като нищо Бацето ще я възпроизведе генерал на следващия Гергьовден. Сега един френд ми разправя, че спирал да псува правителството от днес, да не вземе някой да го заподозре в сексуални мераци към Майката, ужас!

пп чудя се къде се бавят сестрата, лелята и тутурутката на блогбегето, та не са заринали още сайта с мазни статийки за ПРЕЦЕДЕНТКАТА? :)))

- shambala – “След като брадата жена спечели евровизия, защо мустаката да не може да спечели президентски избори?!”

- elinora – “Шамби, има логика! Те травеститите са част от европейските ценности впрочем.”

- kushel – “Какво недоволствате вие, бе, а? Нали искахте по-мъжествен президент.”

- raders – “Ако това същество стане президент, което никак не е чудно при дървотията българска, първата ми молба към него ще бъде да ме лиши от българско гражданство. Що не - мястото, където живея, някога се е наричало Румелия и напоследък този факт упорито се подчертава сред известни среди.”

Следва рязък преход. Рязък, защото Идеалиста се води сериозен демократ, а не налудничав Кушел. Иначе профилът му би трябвало да ви алармира – там пише само “Alex Alex, мъж на 58 години”. Толкоз. Иди проверявай дали не е жена от Лесидрен. 

3.10.2016 - Словото на Б. Борисов при номинирането на Ц. Цачева

Автор: idealist  Категория: Политика

Не знам колко от вас са гледали в неделя директното предаване от номинирането на Ц. Цачева. Аз си го причиних, признавам. И не беше напразно. Това беше едно важно слово, предназначено явно да надъха и нахъси електората на ГЕРБ. Хем да оправдае гротескната им кандидатура, хем да даде опорните точки за кампанията, хем да демонстрира самочувствие и оптимизъм. Борисов сподели защо вместо да номира по-избираемите Й.Фъндъкова, Д.Николов, Т.Дончев или своя милост ни предлага семплата и недолюбвана от електората персона на Цецка Цачева. Накратко обяснението му звучеше така: „Другите постове са ми по-важни /там се разпределят големи пари – бел. авт./ А и Цецка, ако стане президент, няма да ми се опъва и пречи, защото няма личен авторитет.“ Не знам колко от вас биха приели някой да ги номинира по такъв начин, с такива аргументи? „Слагаме теб, понеже си най-безполезна, най-зависима и най-невзрачна – т. е. безобидна“. Но Цецка прие номинацията с усмивка и благодарност, естествено. Сигурно майчинските й инстинкти са взели връх над достойнството и самоуважението й, ако такива са й присъщи изобщо. В заключение – словото на Борисов беше един опит за помпане на мускули, пълен с много лъжи и поредната доза самолюбие. То издаваше страх от основния опонент ген. Радев. И сякаш искаше да оправдае предварително загубата: „Аз нали ви казах при номинациите още – президентството не ми е важно сега!“

Коментари отдолу:

- mt46 “Не знам дали това е поредната подигравка с българския народ, или ГЕРБ и БСП имат договорка президентът да е от БСП, след което да има предсрочни парламентарни избори...”

- idealist – “По-скоро Бойко е прежалил Цецка, за да подкрепи Калфин на втори тур. Ако той стигне до него, де”

(Глупак си, идеалисте. Като МТ-то от 46-та бригада. Въпросът е дали глупащината ти иде отвътре или е премислена. ГЕРБ ще стигне до втори тур, за Калфин съвсем не съм уверен.)

02.10.2016 - ГЕРБ издига за кандидат Президент Смрадливата пияница Ц.Цачева!!!

Автор: andrei  Категория:  Политика

По-смрадлив кандидат за Президент от дебелият и смрадлив задник Ц.Цачева,надали ГЕРБ можеше да намери!!!

(Цъ-цъ-цъ... Андрей пак побесня. Виж http://dobronameren.blog.bg/history/2014/08/07/cy-cy-cy-i-andrei-pobesnia.1287372))

3.10.2016 - „маамата“!!!???

Автор: saankii  Категория: Хоби

или ..... Да го web@...

(Жена – според собствения й профил – ли бе да я опишеш. Разровиш ли я – ще мирише.)

3.10.2016 - Световен резил.

Автор: kuschel  Категория: Други

Вместо нежна и мила, Огньо ни пробута "мащеха" годзила. Честно ви казвам...не зная дали хладнокръвно бих срещнал нощем тоя таласъм - кандидат президент...

3.10.2016 - Една бедна българка за Цецка Цачева-Аре честито народе......

Автор: koshava  Категория: Други

„Искам да споделя нещо с вас. Работя в ресторант в центъра и сама си гледам двете си деца. Вчера в 18 чеса в ресторанта ни се вдигна лека шумотевица. Цецка Цачева идва на вечеря. Ок, идва, НСО проверява обекта, влизат в кухнята. ….

(Следва покъртителен разказ на една жена, представила се само с името си – Елена Иванова, как Цецка Цачева изяла на вечеря в нейния ресторант 1700 лева (словом хиляда и седемстотин). Този същият разказ го има и в предходния постинг, на Кушел. Единствената разлика е в това, че Кошава е подравнил текста двустранно, а Куш – в ляво. Обръщам вниманието ви на повторението на буквите  “К” и “Ш” в никовете Кошава и Кушел. Както и на съвпадението на категорията Други и при двамата.)

3.10.2016 - Плевенският травестит ще бъде и Майка на нацията

Автор: fascindoo  Категория: Политика

Плевенския травестит и Боко Тиквата  Майката на нацията: Ще дам всичко от себе си! Вярвам, че победата ще е наша, отсече Цецка Цачева. Ще дам всичко от себе си, а от другите ще взема най-доброто. Това обяви Цецка Цачева в първите си думи като кандидат-президент.

(Този “доцент от Плевен” е ... е в трети клас. Да му мислят студентите му и студентките му. Както и младата г-жа Меркел. Много й е мераклия.)

3.10.2016 - Бойко хвърля оставката си на 7 ноември в чест на 99 г. от ВОСР

Автор: fascidoo  Категория: Политика

“Премиерът Бойко Борисов се закани днес, че ще си хвърли оставката, ако ГЕРБ със своята кандидатка Цецка Цачева не спечели президентските избори на първи тур на 6 ноември 2016-та г. "След първия тур на изборите, ако ГЕРБ не спечели, още вечерта ще имате моята оставка и на целия кабинет, защото първия тур е важен, там се мерят партиите, а след това започва пазарлък за подкрепа и за други неща.",

коментира той. Явно това ще стане на 7 ноември, в ноща след изборите, и то в чест на 99 годишнината от Великата Октомврийска Социалистическа Революция в царска Русия.”

(Този паралел между датата 6 ноември и 7-ми ноември ми припомня едно подобно “ювелирно“ изказване на Георги Марков, академика, че уличката между сградите на НС и БАН, която комунистите са нарекли навремето си “7 ноември”, не била кръстена на Деня на ВОСР, а на битката при Сливница?! Наглеци! Безподобни. Комунисти.)

Коментар на merlin68 - “Най-ме боли от това, че тъкмо се канех да предложа Цачева като трета кандидатура за Генерален Секретар на ООН, след като Русия ясно показа, че договорка между Борисов и Путин за Кристалина няма. Явно на руснаците не им е достатъчно, че евентуален избор на Кристалина би означавал пръв в историята руско говорещ Ген.Сек на ООН. Та за това се канех да предложа за тоя пост Цачева, тя е не само руско говореща, но и руско пееща.”

02.10 - Престъпления на честта или още нещо за мъжете в България, и за г-жа Цачева, кандидат - президент

Автор: eloiz Категория: Изкуство

Прибирах се тази вечер с автобус 305 към къщи, колеги, и минавах покрай площада "Лъвов мост" и прилежащата му отсечка, наблюдавайки кротко събралите се на следобедно слънчице групи от млади момчета - емигранти, и си мислех философски - а къде са момичетата, и внезапно чух до себе си цветист псувателен коментар на друго младо момче, което се возеше през една седалка от мен в автобуса, по адрес на съвсем незаинтересовано отминаващите емигранти. Хехе, мислех си, после, колеги, дето в чужбина може и да протестират хората, че полицията не си върши работата. Ще се оплакваш ти, по фейсбука, и по нова тв, срещу десет лапета на по двайсет години, "млади мъже, джихадисти")), същите, като моя приятел от автобуса)), ами вземи, па ги респектирай, ако можеш. Колеги, колеги ,колеги... Ненапразно, в такъв момент все се сещам, за мъжеството и за полицията, защото при нас в Карлово, на Нова Година, най-голямата пукотевица, когато още имаше пари за пиратки, ставаше в моя квартал - Военното градче, там, където живееха всичките почти полицаи, барабар с шефовете им...Та така, за емигрантите, колеги, накрая, един поздрав,  и за г-жа Цачева, като дама на дама, че носим торбите с праза, и толкоз, че трябва да се яде...Ние си знаем, че можем, аз например съм уверена, че тя е напълно достойна да стане президент, щото е единственият човек, който понякога съм виждала в парламентарния контрол в народното събрание.

(Eloiz е жена, представя се като Елисавета Ненчева, на 34 години от Карлово. Поетеса, но обича битовите разкази. Напр. как вдигнала самолета на един премиер. Само дето е забравила да уточни, че тя се вози в този самолет, а не го управлява.)

Следващият автор е mlado, истинско име Младо Младов, софийски мъж на Х или може би на Y години, не е уточнил в профила си:

3.10.2016 - БОРИСОВ НОМИНИРА Ц. ЦАЧЕВА ЗА ПРЕЗИДЕНТ НА БЪЛГАРИЯ.

Автор: mlado Категория: Лични дневници

БОРИСОВ НАТРАПИ МОДЕЛ ТОТАЛИТАРНА ДЕМОКРАЦИЯ. БОРИСОВ ПАК НАЗНАЧИ ПРЕЗИДЕНТ. ПРЕДИШНИЯТ РОСКО, СЕГА ЦЕЦКА. НА КРАЯ САМ ЩЕ СЕ НАЗНАЧИ. БРАВО НА БОРИСОВ, МОЖЕ И ГО ПРАВИ. ДЪРЖАВАТА ТОВА Е ТОЙ.”

(Ех, младо, младо... Може – прави го, както си написал сам. Завиждаш ли, що ли? Ти и твоите хора защо не го правите? Защото НЕ МОЖЕТЕ.)

“Вече   писах,  че  ГЕРБ  по  подобие  на  бившата  БКП  се  срастна  с  държавата.  Борисов  като  Тодор  Живков  се  разпорежда  в  държавата.  Тоталитаризъм  или  демокрация  моделът  е   един  и  същ.  Цецка  Цачева  бивш  член  на  БКП,  след  промените  за  един  ден  става  демократка,  вярна  и  предана  послушница  на  Бойко  Борисов,  на  партия  ГЕРБ.  Послушната  Цецка  Цачева  в  качеството  си  на  два  мандата   е  шеф  на  Парламента.  За  указаната  към  Борисов   вярност  получава  благодарност.  Получава    високо  отличие,  номинация  от  Борисов   вярната   послушница   Цецка  Цачева   за  Президент  на  България.  Това  значи,  че  промени  в  държавата  към  по-добро  не  се  очакват. Каквото  е  било  това  ще  продължава.  Същото  законотворство,  същата   безстопанствена   политика,  същата  престъпност,  застой  и  нисък  жизнен  стандарт.  И  народът  е  същият  от  времето  на  Петко  Рачев  Славейков.  Не  е  народ,  а  .... Всеки  народ  заслужава  това,  което  сам  си  е  избрал.   Да  сърба  попарата,  която  сам  си  е  надробил.  Всичко  останало  са  празни  приказки.” 

Коментар отдолу на шефа на Завалиите Zaw12929: “ТАКА Е, БСП СЕГА ТРЯБВА ДА ОБЕДИНИ ВСИЧКИ В БОРБАТА ЗА ПРЕЗИДЕНТ-защото: "Когато страната изчезва пред очите ти, къде да си, ако не в БСП? Или си в партия- коалиция с БСП.

Моя коментар: Обърнете внимание на думите завалийски: "Когато страната изчезва пред очите ти, къде да си, ако не в БСП? Или си в партия- коалиция с БСП.

Приемете и следващото представяне като допълващ мой коментар за завалийките:

02.10.2016 - ЗА ЦЕЦКА, СТАЛИНКА, ПУТИНКА, ЯШАРИТЕ, "КОЙ",..ДОН ЖУАН, И ..ОРЛОВ МОСТ..?!

Автор: nikolaigatzev Kaтегория: Политика

Няма нужда да си говорим за Цецка- защото Тя на всички е ясна.. – и няма дори за какво да я обсъждаме, защото се е доказала, че за нищо не става (с извинение към дамата, все пак..- но Тя си беше обявена.. - като „Конят- Сенатор” на Калигула.. Да си спомним и думите на Крал Хенри Осми- „Кога разбираш, че си влязъл в Холандия (от чужбина)- когато видиш, че кравите, пасящи край път стават- по-хубави от жените там”). В началото бе - разбира се, Една Съветска „вездесъща” организация..., която през 1985 г. решава да започне издигането на .. Цецка.. в МПО на „БКП- Плевен”, на една (Кри)Сталинка- в БКП-Угърчин (Плевенско) а после и в Световната банка- братовчедка на Цецка (!) и забелязва дори техният– тогава все още малолетен- племеник- Симеон Дянков- той е „придвижен” пък - в Комсомола на комунистите. Да, да-а, даааа- този път не става дума за династията на „Яшарите” ( бел.а.- рожденното помашко име на Тодор Живков е..: Замфир Яшаров). "Кой –Кой е.." в червената олигархия едва ли някога ще научим- а и няма нужда да се прави скъпо генеалогично или „ДНК”-изследване- но остава едно замъглено свидетелство от 90-те години на предишния век..- което казваше, че Тодор Живков е имал поне 4 незаконни деца- дадени за отглеждане в други верни партийни семейства, а патриарх Максим е бил баща..поне 2- 3 пъти- забранено само от Канона на църквата. Та можем само да се досещаме по стремглавата им и невероятна кариера в обществеия живот на страната- кои са някои от тях – и да го съпоставяме в данни, дати и цифри- та поне да се напаснат някои необяснени събития и кариери в нашата най-нова история. И ако приемем това става ясно, че „прехождането” може да свърши едва, когато се сменят „Яшарите” и „Максимините”  с нещо НЕ-производно от тях. Сега ‘Максимините” явно-днес са в голямото си настъпление- Цецка е кандидат за Президент, Сталинка- атакува ООН, Делян Пеевски е бизнесмен №1  на страната, а Симеон Дянков е светилото на икономиката. След като ГЕРБ не можа да излъже американците за Росен Плевнелиев- т.е. Той да стане Председател на НАТО- със съветска подкрепа, поне ще опита да излъже с уж цаканата” от Русия- Сталинка. да завземе висок пост в ООН (може и да не е непременно Председателския). Борисов се кани да хвърли „Цецка” в предварително загубена битка и да „опраска” Сталинка в ООН (чрез Николай Младенов), като и да уреди Роско, защото не може да се оглежда в огледалото- и да не вижда там - другия „диадох” на Дядо Ма(р)ксим- Делян Пеевски.

Кого ли ще посрещне и кого изпрати България- на 29.10.2016 г. на „Орлов мост”..?! И дано се сетят да почетат и паметта на жертвите, загинали заради престъплението от 2013..- защото за темата „табу” вече може да се прочете само в Wikipedia- ..но докато троловете на ГЕРБ и там не „вземят мерки”...”

(Николай Гацев е заместник- председател на Движение”Орлов мост- За Промяна”- 2013 г. Нищо ли не ви говори това? – Става дума за първите протести на Орлов мост от февруари 2013, “срещу монополите”, които свалиха Бойко Борисов от власт и поставиха на негово място Пламен Орешарски. )

П.П.

Оставих го за послепис, да ме подсеща, че отдавна се каня да напиша един постинг специално посветен на комунистическите жертви, които са превъртели дотам, че са заобичали своите мъчители. Jivko1128 e най-яркият техен представител:

03.10.2016 - СПОМНЕТЕ СИ Я ПИЯНА – „ЦЪФНАЛ ГЕРБ“, ЧЕ ЩЕ ВИ Я НАБУТАТ РЕТРОГРАДНО ЗА ПРЕЗИДЕНТ http://afera.bg

Автор: jivko1128  Категория: Политика

СПОМНЕТЕ СИ Я ПИЯНА – „ЦЪФНАЛ ГЕРБ“, ЧЕ ЩЕ ВИ Я НАБУТАТ РЕТРОГРАДНО ЗА ПРЕЗИДЕНТ! Сред /без/ личните кандидатури на ГЕРБ за президент с особено ярка лелинска красота блести Цецка Цачева. Спомнете си я пияна как „иска“, ако има мъже, да пеят „Цъфнал ГЕРБ“ и после си счупете краката да тичате да гласувате за изумяващата клика на Борисов и Цветанов. На рамо да си я носите! Добре си живеят "слугите"ни! Н.М.

(Ако не знаете, че съкращението Н.М, означава Николай Марков, вижте източника от който Jivko1128 черпи вдъхновението си: afera.bg. Да допълня, че постнгът Живков е гарниран с карикатура на Христо Комарницки, която представлява как Цецка Цачева на каишка е изплезила език в очакване Бойко Борисов да й даде кокалче. Ама защо комунистите приравняват всички хора на себе си?

Живко, Живко, чурук човек си... Много поздрави на ваш’те.)




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: dobronameren
Категория: История
Прочетен: 1883505
Постинги: 670
Коментари: 2593
Гласове: 1611
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930