Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.06.2016 13:34 - 2 юни. Начин на употреба
Автор: dobronameren Категория: История   
Прочетен: 1894 Коментари: 6 Гласове:
2

Последна промяна: 06.06.2016 13:38

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Днес е 2 юни на който честваме Деня на Ботев и загиналите за свободата на народа ни. Чета, гледам, слушам коментариите в медиите ни. Разбира се, че няма обединение около смъртта и величието на честваните българи. Не може и да има след като за някои от българите Свободата не ни е от Ботевци, а тя дойде “когато русия Ванка слезе от танка”. Всичко е политика в края на краищата. Но и не всичко! Ето например: (Повтарям написано преди 4 и половина години в един от първите ми постинги http://dobronameren.blog.bg/history/2011/12/30/posle.874451)

“Има сили, които не са вързани с човешката история. Действащи сили и в момента. Човекът в този си вид е някакъв етап в развитието на тези сили. За улеснение да наречем тези сили Добро и Зло. С тях да свържем места, където те „пребивават” – Раят и Адът. Тези техни „домове” имат „прозорци”, „врати”, „отдушници”... По земите, които населяваме, има много такива „врати” – и Добри, и Лоши. Едно чудесно занимание, което би направило живота на един народ по-смислен, е да ги открива, да помни къде са и да записва тази информация в дълговечната си памет. Такава „теория” ще обясни, ще обедини или разграничи, разните „практически неща”, които му се случват. Например. Васил Левски е роден през 1837 година в Карлово. Христо Ботев е от Калофер, на 17 километра в източна посока по шосето към Карлово. Роден е през 1848-ма. Иван Вазов е роден в 1850 година в Сопот – на 4 километра западно от Карлово. Хайде, сега да се замислим:

От последния цар на II-та българска държава Иван Шишман, защитавал Търново от турците (1393), единственото по-споменавано име е Паисий Хилендарски, живял през 17-ти век. След това чак до нашите дни от плеадата известни българи, всеки от нас ще си спомни най-напред за Левски, Ботев и Вазов. Значи тримата най-велики българи в последните 8 века, дали началото на нашето Възраждане, са родени в рамките на 13 години на 21 километра разстояние един от друг! Това на какво ви прилича? – Някъде наблизо до това място една Добра Врата се е отворила тогава, три душИ са излетели оттам и родени в тях човеци са променили съдбата на цял народ за векове напред! Как да не се побърка човек! Къде е тази Врата?

Такъв род разсъждения би ми се искало да прочета, да видя, да чуя ДНЕС на 2 юни. Уви!

Защо ги няма? ЗАЩОТО ... МАЛКАТА причина: Българските медии открай време се водят не от Българите родолюбци, а от съветски българи за които Комунизмът е Религията им, а Путин е днешния им пророк. Те и днес са пуснали на максимум посягането с мръсните свои ръце и убийствените си помисли за Българското Бъдеще. Не само нашето! Далеч не само нашето, а и към това на Децата ни!  За ГОЛЯМАТА причина – ако за нас не мислим, защо не мислим за Децата – колко пъти ще питам за пореден път?!

Сега да видим “малките” мръсници от “малката” независима медия BLOG.BG. (Достатъчно са и те, за да се информирате кои са “големите мръсници”. Само обърнете внимание, че тези “малки мръсници” ДО ЕДИН И БЕЗ НИКАКВО ИЗКЛЮЧЕНИЕ споделят вчерашните, днешните и утрешните виждания за България на вчерашната партия БКП и на днешните – опозиционни на европейския ГЕРБ - БСП, ДПС и Атака!)

И понеже днес е 2 юни, от всичките им “разсъждения”, започвам с отвратителните им упражнения да направят Христо Ботев комунист. Който, ако днес би бил жив, според тях, щял да членува в БСП, а децата му щели да учат в Москва и да членуват в партията на Путин. Ни повече, ни по-малко! Слушайте!

1.         В блога на Theeconomist ще намерите САМО един постинг – следващия: 02.06.2016 Безсмъртният пророк”. В него той виртуално се намира “в механата през лето 2016-то” и си спомня какво е написал Христо Ботев там преди 144 години: - “Тежко, тежко! Вино дайте! / Пиян дано аз забравя / туй, що, глупци, вий не знайте / позор ли е или слава!” След което Д’екомуниста заключава тържествено: “И нито една излишна или невярна строфа! И не аз, той е познал, че сте ИДИОТИ!”

Каква е тази логика? Думите на Ботев се били отнасяли към демократичното ДНЕШНО българско положение, но не и към ВЧЕРАШНОТО й комунистическо дередже?! Що? – Щото днешното развитие на България отне вчерашните однокашни привилегии на индивиди като Ико&Приятели! Уверен съм, че ако Ботев беше жив, какъвто е бил невъздържан към такива дребни мекерета, които са се мотаели между краката му, щеше да забие един куршум в главата на този TheTikvenik. Преди да тръгне към козлодуйския бряг, естествено.

Пък ако кажете, че това за Ботевата реакция, е предположение, ще ви припомня, че Васил Левски!, според Иван Вазов!,  е бил също така невъздържан към българите турските мекерета (Днес тяхната роля се играе от българите съветски мекерета.) – Ударил е публично шамар на един такъв!

Повече какво да напиша? – освен съвета да побързате да прочетете в оригинал какво е казал Ботев и как го е разбрал Д’еКомуниста. Защото утре цитираният постинг няма да го има. Такива Декомуни-та си мислят, че написаното се подчинява на сталиновото “нет человек, нет проблем” и трият постингите си, т.е. позициите си, нали?! Глупаци! Формени глупаци и винаги са и ще си останат такива. Казаното отлита, но написаното остава!

2.         Същата идея, че демократично мислещите българи са идиоти, намирам и при Mt46. - 01.06 – “Да почетем Ботев; Поклон! Поклон! Дълбок поклон - пред тези, дето в бой загинаха!.../ Защо ли съхне - клон по клон - дървото свято на Родината?.../ Уви! Поробени сме пак. И кланяме се на злодеи... / Народът - бос и прост, и плах - благоробува и мъртвее.../ Треперим за пари, за хляб...И ако днес възкръсне Ботев - / той пак с презрение и гняв ще каже, че сме идиоти... -Марин Тачков”

Никаква разлика с мнението на Д’еКомуниста. Само дето онзи пише “ВИЙ сте идиоти”, а този – “НИЕ сме идиоти”.

3.         Идеята, че написаното от Ботев е в защита на Народна Република България изразява и Куш (Дантес, граф Едмонд, Феликс Едмундович Джержински, прероден Ботев, син Дънов ... такива имат много фирми, пардон имена, в случай че ги подгонят за идилство) – вижте 02.06.2016 – “Ясно е защо евроогъзените педали и явно, и тайно ненавиждат Ботев, защото още в средата на ХІХ век е прозрял лицемерието на тогавашния Европейски съюз и НАТО.”

Какво да ви кажа? – Този не е у ред. Може ли да се пише, че “още в средата на XIX век” Ботев е прозрял нещо, каквото и да е то, “в ТОГАВАШНИЯ(?) Европейски съюз и НАТО”. И още нещо – целият постинг е цитат - Дописка за в-к „Нова България“, Букурещ, 3 май 1876 – написана непосредствено преди Христо Ботев да поеме към Дунавския бряг, ни уверява самия Кушел. Сега: “цитата” не е поставен в кавички. Следователно формално основание да се твърди, че това НЕ Е ЦИТАТ, съществува. Случайно ли Кушльото е забравил да постави кавичките? “Не” е моят отговор. А мисля така, защото и този съветско-български блогър се крие като предишния. Само дето, докато Д’е трие постингите си, Куш’льо трие предишните си блогове целите, заменяйки ги с нови. Към определението “глупак”, добавям “страхлив”. А съществителното “комунист”, съм написал още в началото.

Да отбележа за пълнота на протокола, че същата статия на Ботев от 3 май 1876 е цитирана (този път правилно в кавички) от видния блогър-атакист Fascindoo. Което ме навежда на мисълта, че банката данни на БСП и Атака е една.  А, щях да забравя, че и Pando568 е тук и пише – не, не-е-е “140 години от смъртта на Ботев”, а “127 години от рождението на Адолф Хитлер”. Което означава, че и банката кадри на БСП и Атака е една и съща.

4.         Още един страхливец – Freeoldmen !

От него не мога да ви покажа нищо написано по повод на този 2 юни. Причината е, че този СС (свободно старче) изчезна от BLOG.BG около 24 май т.г барабар с целия си блог. (Впрочем и pantaleev изчезна горе-долу по същото време!)  Не че нямам документираните му позиции за миналия 2 юни м.г.; или пък за 9 май, за нощта срещу 2 февруари 1945-та, или за Хитлеровата “Моята борба”, и т.н., и т.н. Но ще се огранича само да припомня педерастките му наклонности – и тях имам документирани!, заради които имам обосновани предположения, че е изхвърчал скоропостижно от модераторската група на BLOG.BG.  Правя го, за да добавя към характеристите на съветските блогъри, освен глупаци и страхливци, и нездрави сексуални мераклии.

За това, последното, съм запомнил едно логично обяснение, което съм прочел много отдавна, още в зората на демокрацията: “Сексуалните отношения между мъжа и жената бяха забранени теми за обсъждане в комунистическата държава. А какво да кажем за хомосексуалните “извращения”, както бяха заклеймявани. Но те съществуваха и затова като се отвързаха нравите при демокрацията, те изпъкнаха като гнойна пъпка на челото”.

5.         Като гнойна пъпка на челото!

Някак по-приемливо е когато младежи като rozzata или 5ef например, се правят на педераси. Обаче когато едни over70 freeoldmеn-овв пропишат за хомосексуалните си мечти...  Ето ви един високоинтелектуален разговор (3.06.2016) между двама такива:

- podvodni:  Едва ли на чаламбиите им е хрумвало нявга, че ако продължават в същият дух, вместо да отведат Бълхария в Юрото, ще се събудят някой ден с Евразийско значе в задника.

- born:   Може пък това да им е мерака - каквото и да е, но да е в задника.

Ще ми позволите да вляза в тази по-груба педераска лексика, за да напиша каква е според мен главната причина посочените токущо двама блогъри(?) да пропишат така:  Новата налагаща се все повече европейска демокрация в България отхвърля ТАКИВА като тях дърти комунисти. Тя, тази Демокрация, ги @бава отвсякъде – “няма соц, няма цоц”. А какви времена си спомнят те... @баваха безплатно цял един друг(?) народ.

Затова за 2 юни, цитирам:

- 02.06 22:20 – “Пълна простотия и пис@овизация по БНР-то.” / Автор born

“Днес бе денят, в който всеки истински българин се сеща за героите, паднали за свободата на България ! 45 секунди преди да засвирят сирените , да се спрем, да застанем мирно и да почетем с минута мълчание паметта на героите ни чух, че на някакъв дъртак много му се пиело бира, но мъченикът не смеел, защото ходел по цяла нощ в кенефа заради простатата, но акранът му го обнадеждаваше, че ако си запише час в Кенефклиник, ще си пие биричка като пич и няма непрекъснато да се напикава ! Последва информацията за страхотен перилен препарат, който пере всичко - вероятно заради напиканите гащи на дъртака. След секунди засвириха сирените. Обхвана ме някакво странно горчиво чувство на човек, облъчен от идиотско сборище. Докъде може да стигне простотията и гаврата с един от най- святите ни празници ми е непонятно, но се убеждавам, че явлението е безгранично . Дано новия генерален директор на БНР се окаже свестен човек, та да въздейства по някакъв начин за нормализирането на Радиото ! Да се надяваме !”

Коментари отдолу:

IndiramЗдравей, Борн! И по БНР-тата, и по БНТ-тата... кипи от Паважкови, които търсят сензации в кварталните кръчмици... Денят на Ботев! - Памет и Поклон! - за загиналите за България - знайни и незнайни борци и бунтовници. А, горчивото чувство? - дано по-скоро да се оттегли от теб, от мен, от България!

Born“Здравей, Инди ! Много боклук се натрупа в страната ни след Еврокриминалната революция. Но най-гадно е, когато някой безродник се гаври с ценностите ти ! Погледи конкретиката и в този безобиден постинг : има някой, който е поставил минус без да изяснява защо. На мен не ми дреме от него, но проблемът е принципен. Има и друг дебил, който пише нещо си без връзка с конкретиката - каква връзка има комунизъма, БКП, Русия, Турция или Патагония в случая. В прекия случай проблемът е в такива като него - бивши комуняги, сега башдемократи като президента Роско. Това е. Приеми поздравите ми.

Slavimirgenchev “БНР-то е здрава крепост на камунизъма, както и БНТ-то.
Верни слуги на ПозаТато 20 и Кремль 1.
”, а Born  му отговаря така: “Славуне, запознати сме с политическите и геополитическите ти възгледи. Известни са ни и симпатиите ти по отношение антирусийската Турска супердемократична република. Какъв комунизъм и антикомунизъм се вее из вятърничавия ти акъл, ако има нещо подобно в кухата ти bash-ъ, бе dupedavets mutsuz !? Сакън, сиди си кротко на гьота, пиши си donuk стихотворенията и не се ври между шамарите на батковците. Анадънму? Аnlashlan?

Kuschel – “Вижда са вече, че нещата много загрубяха. Някои злодеи просто плачат за въже. 2017 е годината в която ще започнат бунтовете за свъляне на хунтата марионетки.”

PodvodniБорн, блоговите въшки да много досадни, нали ? На времето се прилагаше третиране на въшките с мас и газ. Предлагам ти да прибавиш и урина, та да е по-ефикасно.

И какво стана? Глупак, страхлив, педерас ... камуниз. (заб.моя)

6.         Leonleonovpom2 също раздава шамари на телевизията. Но не на БНР, а на bTV  (Защо И ТОЙ, защо баш НА ТАЗИ телевизия? Да не се е объркал нещо? ... Въпроси, въпроси...)

02.06.2016Тъпигьозлъци! Очаквах да отмине денят на Ботев. Поне 24 часа от зарята в негова чест, в една от които и аз съм бил участник...Първо място по право принадлежи нa btv!!! Вчера, по време на зарята по програмата на споменатата телевизия течеше поредния сериал- турски? Дано някои не са забравили под телевизора си да сложат леген  Обемист! Да, въпросната телевизия обра точките Но не е сама...

Нататък играта изпростява. Оказва се, че болката на LLpom2 не е Ботев и bTV, а незачитане на собствената му персона от страна на някои други блогъри в блога – “Същите тъпигьози старателно са вкарали в обръщение алхимик, по мой адрес.  Били учени?! Ами то си личи по всичко, какви учени са. Без да се хваля, бил съм в контакт с химици от върховете, даже председателят на Европейското дружество по полимери е правел предложение за мен, каквото на никого не е правил! И малцина знаят за него. Или както казваше прекият ми началник в полка, че един ден може да бъде само портиер в института ,в който ще работя?!  И изненада и мен с предсказанието си! Така стана, заработих във ведущ институт. Това за сведение на самозванците! Тъпигьозлъкът е безкраен!

Ех... Още една подтисната мечта след педерасизмът! Можете да я забележите и при Born, и при VV1951. (Последният е блял някъде по Втори юни и няма нищичко по този повод.)

Самохвалци, да добавим към характеристиките на комунистите в блога!

7.         И формени лъжци! Техен най-ярък представител е Varg1. Помните ли един негов постинг от м.г. с една снимка на американци как бесят на едно дърво някакъв марон и то по времето, когато в СССР Гагарин излитал в космоса?!

Ето какво пише този “най-добрият продуцент в България”(!): 02.06 18:42 – “Уникално унижение за България се случи насред 2 юни. Група натовски военни от окупационните сили, които в последно време препълват Варна, се появиха изненадващо пред паметника на Христо Ботев. Започнаха да се държат подигравателно и правеха неприлични действия, съобщават очевидци. Това се случи точно докато група патриотично настроени граждани се опитваше да постави венци на паметника на Ботев. Провокацията очевидно е умишлена и е отговор на крайно озлобените американци от това, че разполагат тук войски и техника, а народът ги мрази все повече. Американски военни не могат да излязат от базата си без разрешение, а ако дразнят местните - има наказания по самите американски устави. Т.е. това не е самоволна акция, а е наредена от командването. Действията на натовците ядосаха българите, които използваха знамената като колове, и ги пропъдиха. Получи се странна ситуация, в която хора с български и руски знамена гонят натовци. Натовците се водят "съюзници", а руснаците - врагове. Със знамето на врага напред срещу фалшивите приятели... Окупатори...”

Какво да добавя аз? – Varg написал “окупационни сили”, “народа ги мрази”, “умишлена провокация”, “наредена от командването”, “дръжки на знамена, използвани като колове за пропъждане”, за да завърши със “странна ситуация – със знамето на врага напред (руското) срещу фалшивите приятели (натовците)”. И всичко това подсилено с подобаваща снимка от събитието (като оная “американската”). На нея виждаме няколко мъже с натовски униформи. Има и един негър, който държи в лявата си ръка два балона – син и червен. Зад тях стоят 5-6 български младежи в матроски униформи. Всички гледат в една посока, вероятно към паметник на Ботев. Не изглеждат ядосани или противопоставящи се две групи. Малко по-отзад на съседната паркова алея се вижда друга група, която развява синьо(!) знаме. Пред тази група в момента преминава майка с детска количка...

А бе, глупчо, поне да не беше публиувал снимката!... Лъжец, та фурга. Обикновен комунист. А може би обикновен атакист... Което е едно и също. Учудващото не е това. Учудването е как може да има още нормални хора, които да вярват на тези апачик луди.

Да допълня, че оригиналът на тази “информация”, сравнете часовете на постване, е един постинг на Koshava - 02.06.2016 15:56 – Натовски военни се опитаха да осквернят паметта на Христо Ботев във Варна”. Там това съобщение е малко по-разширено описано и има повече снимки – цели 5 броя. Понеже Кошава ни съветва: “Разгледайте тези снимки. Как ви карат да се чувствате?”, я послушах. Разгледах ги внимателно. “Варговата” снимка е повторена 2 пъти; има още една, която е снимана с изместване на фотографа с 5-6 метра наляво – тя също е повторена 2 пъти, а от последната 5-та снимка ни гледат в едър план една баба с двете си щастливи внучета. Натовски военни не се виждат. Ох, да ви кажа!  Блогърът Koshava е публикувал 98 (словом деветдесет и осем) постинга САМО за м.май, а Varg1 за същия период – 173! Голямо информиране пада.

8.         Чакайте, чакайте! Май не са съвсем луди. Говоря за обикновените първични чувства, а не за втората им сигнална система. Ето какво е написал един друг такъв като изброените. Minevv се казва:

26.04.2016 – “Аз вярвам, че ако всеки мъж се буди с хубава свирка, на този свят би имало много по-малко агресия, войни и проблеми” Kobilkina”

(Kobilkina == Кобилкина. Известната Кобилкина. От руски произход! После развратът идвал от към Запад?! Подводният трябва много да се тревожи за сина си, който учи в Москва. Сега разбирам и защо Born е избягал от Омск. Впрочем да питам: Слави, вярна ли е информацията? Дай повече подробности за тази разтърсваща деформация на едно руско самосъзнание.)

9.         А ето какво почитат на 2 юни блогърите с чисто руско съзнание:

- 02.06.2016 – Автор 1997: “Във Варна почетоха паметта на разстреляни антифашисти. Трябва да помним, да пазим и да предаваме историята, защото тя е миналото ни, което ни води в бъдещето. Без история сме никои и нищо и не приемам да ми обясняват, че има периоди в българската история, които трябвало да бъдат заличени. Това заяви председателят на БСП във Варна Борислав Гуцанов. Заедно с членове на БСП, БАС и Отечествения съюз той бе на варненската Първа буна, където по традиция се почита паметта и саможертвата на деветима антифашисти, разстреляни без съд и присъда на 1 юни 1944 г. На честването присъстваха и родственици на убитите. "Нека сега управляващите са наясно, независимо от това дали им харесва или не, че народната памет е вечна. Може да извадят от учебниците един или друг период, но няма как да изтрият паметта на българите",

- Отдолу Zaw12929 е написал: “Така трябва и тях е раждала майка юнашка. Успех!”. Ще се възпротивя. Завалията бърка. Двойно! Първо цитира грешно - Ботев е казал “БЪЛГАРСКА майка юнашка”! Пропуснал най-важната Ботева дума. И второ, което произтича от първото – майката не е “юнашка”, а путинска. Аргументирам се с постинга от същия този 2 юни 2016 година на един друг завалия Chavdar01 – “ДНЕС Е ВЕЛИК ДЕН ЗА БЪЛГАРИЯ А И ЗА МЕН В ЛИЧЕН ПЛАН! ПОЛУЧИХ СПЕЦИАЛНА КАРТИЧКА ОТ НАЙ-ВЕЛИКИЯТ ЧОВЕК НА СВЕТА! НАЙ-ЦЕНИЯТ МИ ПОДАРЪК!

Ако намерите този постинг и го прочетете, ще разберете кой е “най-великият човек на света” за чавдареца – Путин е. Има снимка с лика му от телевизора върху която с методите на Zlatko1 е добавено “С днем рождения”. Явно Путин поздравява с рождения му ден не Христо Ботев, който е роден на Коледа, а пернишкия мечтател. Мечтател! Написах “мечтател”, защото когато Чавдар пише постингите си, мечтателно подпира главата си с лакът, забит в клавиша CapsLock. Впрочем “ценен” се членува “ценният”, а Путин не е подлог, та да се членува с пълния член, ама да не му придиряме на този за когото и запетайки няма в българския език. Няма да издържи.

10.        Без “женско присъствие” закъде... (“Женско” в кавички, щото сме в BLOG.BG)

- Milady не отбелязва 2 юни. Но “се заяжда” с Born като му написала: 3.06.2016 – “Дедеее !!! ептен изпрУстяя...пуста склеротична прустата бряяхх...язък ти за мерака и гарда...  и Born й връща подобаващо – “Ще ти отговоря с няколко думи, като на Славун : не се ври в краката на батковците, да не те ритнат, без да искат. Не за друго - незабележима си, колкото и да се периш.

Как да ви кажа... Кефя се. Защо ли? Знаете ли следната приказка? – Вървели по горската пътека един зад друг FOM, Born и Milady. ФОМ-а си мърмори: “Аз съм първи, няма никой пред мен, а зад мен вървят двама.” Born си мисли: “Пред мен е само FOM-a, a зад мен има една нещастница.” Пък Mилейди си вика: “Пред мен никой, зад мен никой!”. Пита се в задачата защо така говори Milady? И отговорът е: Така й било бяло на горката, че две не видела!




Гласувай:
4



1. leonleonovpom2 - Брано!
06.06.2016 13:35
Брано!
цитирай
2. dobronameren - Още няколко думи в продължение на постинга
06.06.2016 13:40
- Друга разновидност – Legna - 03.06.2016 – “КРАЯ на СВЕТА идва! Появи се 4-ят конник на Апокалипсиса! (ВИЕДЕО) ... Ех. Али, Али. Връщай се бързо от пазара в Брюксел на нивата в Лесидрен, че няма кой да обере последната реколта...
- Извинявайте, късни пролети, доматита, плодни дръвчета и техните сокове, северни сияния, приказни видения и други чудесии...
11. И накрая малко поезия. Нали Ботев и Вазов, че и Левски, са писали стихове...
- В деня 2 юни един нежен поет от Варна, обаче със зверски аватар 4udovi6teto е публикувал своя собствена поезия. (Струва ми се, че и тук долавям чужда поетична ритмика, но кой съм аз да давам оценки.)
02.06.2016 – “ЦИГАНСКА РАПСОДИЯ – “... скъсани чехли затътри небето, облакът мокри парцали разпра, а пролетта – сякаш циганка в гето, тури си сламена шапка с пера, чалгата тръгна и почнаха танци, дъвчеха две циганета бюрек, тумба мангали раздрусаха ланци в тъпия свой недвусмислен кючек, ...”
Коментари отдолу. На мен ми се струват политически, но не е чудно, защото не съм поет като Чудовището, а обикновен еврогейски задник, както ме наричат тез, чиито коментари следват:
Zaw12929 пита “Как да се спася от разизма- като дете съм- защо?! и 4udovi6teto отговаря “Защото си добър човек. И да искаш, не можеш. Благодаря. Чу”
Krumbelosvet пък цитира Исус Сирах, 12, 4-7 (ой, ой впечатлен съм к’ви книги чете този) -"Давай на благочестив и не помагай на грешник.да не би чрез това да ти надделее. Защото ти би получил двойно зло за всичкото добро, което си му направил"" и добавя от себе си: Като че за нас и братовчедите е писано. Но ръцете ни са вързани. Не е неумишлено...
- И да дойде съвсем закономерно пуетичният връх, назован ОК3223:
“РОДЕН ТЕЛЕ, ПОРАСНА, ДНЕС Е, ВОЛ, / И Е, НАЧЕЛО НА НАШАТА ДЪРЖАВА. / КУЛТУРА НЯМА. ПРОСТ Е, ДЪРВО, КОЛ, / ТОЙ, ОВЧЕДУШИЕТО ПРОСЛАВЯ.”

Българийо, за този старшина ли ТЕ умряха?
цитирай
3. leonleonovpom2 - Тежък случай
06.06.2016 13:41
Много тежък!
Прочети внимателно постинга!
Виж заглавието! Че типигьозлък е в множествено число Направи си извод от това Ако не можеш, допълнително ще разясня!
Нормално ли е по време на зарята в памет на Ботев въпросната телевизия да върти и то турски сериал!????

А алхимик не е обида!?
Алхимик е бил и Нютон! Типигьоз е този, който мисли , че с алхимик ме обижда Давам подвърждения с това, което цитираш, че донякъде може да съм алхимик
Алхимици са били отлични химици
Ама и ти любознателният май мислиш така, че алхимик е обида?!
А за Ботев, явно искаш да принизиш написаното от мен, прегледай, ама наистина добронамерено , многото постинги, които съм му посветил
Твоята оценка /" добронамерена" /не променя написаното
цитирай
4. slavimirgenchev1953 - Обзелата другариата лудост не е случайна:
06.06.2016 14:44
вече добре знаят, че повече няма да има подялба на Европа на сфери на влияние и лека-полека чичо Сам ще се намести до границите на Раша, от което Раша откача, и то основателно, щото след това ще й се наложи или да стане дърава, или да си остане бензиностанция на доизживяване.
А то няма да е дълго, щото хамириканците все повече напред в технологиите отиват.
цитирай
5. dobronameren - Извинявай, Славомире
16.06.2016 08:22
Вторачен в участието си в блоговия семинар, посветен на "Що е комунизъм и има ли той връзка със социализма у нас", забравих за това, дето "хамириканците все повече напред в технологиите отиват", как се връзва с твърдението на Варга, че "САЩ още използвали флопидискове във своите ВВС":
Много ми е интересно какво мисли Състрадамус по тоя въпрос?
цитирай
6. slavimirgenchev1953 - Състрадамус по тоя повод не мисли, а само състрадава на другаря. )))
17.06.2016 20:44
dobronameren написа:
Вторачен в участието си в блоговия семинар, посветен на "Що е комунизъм и има ли той връзка със социализма у нас", забравих за това, дето "хамириканците все повече напред в технологиите отиват", как се връзва с твърдението на Варга, че "САЩ още използвали флопидискове във своите ВВС":
Много ми е интересно какво мисли Състрадамус по тоя въпрос?

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dobronameren
Категория: История
Прочетен: 1882396
Постинги: 670
Коментари: 2593
Гласове: 1611
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930