Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.03.2016 18:38 - Има ли държава Русия
Автор: dobronameren Категория: История   
Прочетен: 8550 Коментари: 33 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

НЯМА !!!

До този прост извод стигнах по силата на обикновената логика. Ето как:

До преди седмица знаех, че Украйна е суверенна държава с президент, премиер и правителство, Народна Рада, пълноправен член на ООН. призната от България още в 1991 година, с посолство в моя квартал Овча Купел 1, с посланик, който вчера имаше интервю по bTV и т.н.

НО... на 18 март 2016 година в 13:32 часа намирам следния постинг в BLOG.BG, автор rumen221:

“А някога имаше държава Украйна. Приятели, в България не пасем трева… По заповед и с 5 милиарда долара от САЩ, внуците на лвовските фашисти от 14-та СС дивизия “Галиция”, чийто деди, като католици, били спасени от съд за военни престъпления от папата, бяха обучени в Полша и Латвия и през февруари 2014 г. извършиха Преврат в Украйна, а след като през април 2014 г. започнаха терор, убийства и въоръжените действия срещу украинските демократи, ПРОТИВНИЦИ НА ПРЕВРАТА в южна и югоизточна Украйна…, Украйна се разпадна…

- След Референдум, от “край време” АВТОНОМНАТА Кримска Република излезе от състава на Украйна и в СЪОТВЕТСТВИЕ с международното право за САМООПРЕДЕЛЕНИЕ НА НАРОДИТЕ, дадено им от международните закони, на които вътрешно-украинските закони не могат да противоречат, влезе в Руската федерация.

- След преврат в Киев се създаде Остатъчна Украйна, чиято власт дойде след преврат, незаконна е и управлява с въоръжено насилие.

- С нарочни референдуми за самоопределение украинските демократи, противници на лвовските превратаджии, си създадоха Донецка народна република

- и Луганска народна република

Всички тези четири държави в някаква степен са наследници на Бившата държава Украйна и никоя от тях не може да претендира за изключителност, извънредни пълномощия и власт над останалите…! Това са реалностите - това е истината...!”

Е, щом това са реалностите, щом това е истината, ПО КАКВА ЛОГИКА съществува днес Русия? Голяма работа, че има президент, правителство и премиер, Народна Дума, пълноправен член е на ООН с посолство у нас по-голямо дори от американското посолство... Тази държава се разпадна още през 1991-ва. До тогава беше СССР, после стана ОНД, сега е РФ.

Ще кажете, че се правя на идиот! А-а-а, аз ли?

На 24 февруари 2016 2 13:31 пак в БЛОГ.БГ чета следния постинг на kostas

“Идиоти ли сме българите? Преди броени дни няколко граждани от София направиха независимо проучване, като задаваха на чужденците напускащи страната през аерогара София един единствен въпрос –Какви са българите според Вас? 75% от отговорилилите казват, че българите са идиоти, 10 %, че българите са много весели хора, а 8 %, че са много интелигентни, останалите са без мнение. И така – защо България е идиотска държава?

- Почти 80 % от българите не знаят какво означава думата държава. Те не знаят, че това е общност от себеподобни хора (в случая по ген и майчин език), които са се събрали да живеят заедно в общност, за да се противопоставят по-лесно на трудностите създавани им от другите племена.

- Почти 85 % от българите не знаят какво е държавна граница. Те не знаят, че държавната граница служи за препятствие на злини от всякакъв вид да влизат в държавата. (Болести, добитък и престъпници, както и да защити вътрешния пазар за местните производители, защото когато има пазар, има работа и няма безработица)

- Почти 80 % от българите не знаят, че всичко което е около тях – недоимък, простотия, корупция и социална несправедливост е плод на „труда“ на народните представители. Те не знаят, че парламентът (народното събрание) гласува абсолютно всички правила по които живее обществото и, че технологичния срок за приемане на всеки един закон може да бъде само един ден, стига да го пожелаят.

- Тези 70% не знаят, че когато някоя група или коалиция в парламента има мнозинство (51%), тя носи вината за всичко което не е наред в държавата, защото има власт да го промени и ако не го прави, то е защото са глупаци или продажници.

- 77% от българите не вярват в съдебната система, но не знаят истинската причина за поголовната корупция в нея. Това е отсъствието на текст в Наказателния кодекс на България, че когато магистрат излъже в мотивите на съдебно решение е престъпление. Знаейки това, малки и големи съдии лъжат безнаказано в мотивите на решенията, решават с лъжите си поръчково делата и продават човешки съдби.

- 55% от българите, не знаят, че президента е представител на нацията (българската). Те нито са гласували за него, нито знаят за какво служи.

- 48% от българите не обръщат внимание, че управниците подписват дългосрочни споразумения, с които обречат всички да плащат за тяхната глупост. Последното е т.н. „Саниране на панелките от държавата“. Само, че те не знаят факта, че само част от парите са от еврофонд, а останалите са от държавния бюджет попълнен с нов държавен заем, който ще връщат всички, а не само тези на които ще „санират“ блоковете.

- 47% от българите не знаят какво са национални ценности, не ценят историята на рода си и са съгласни българския род да бъде обезличен, а историята му заличена.

- 44% от българите живеят с илюзията, че полученото в чужбина образование има приложение в България, въпреки, че условията на живот и отношенията в обществото са коренно различни.

- Българите имат най-големите залежи на злато в Европа, но живеят като клошари. 90% от тях купуват дрехи – втора употреба, които са ненужния боклук изхвърлен от домакинствата на други държави…”

Този kostas оставям на по-нервните блогъри да го разнищят с въпроси, съотнасящи същите отговорности и вини за идиотската държава НРБ 1944-1989!

Аз да добавя ПРИЧИНАТА поради която съветските блогъри са се изнервили толкова идиотски:

Преди седмица президентът Плевнелиев получи високо признание от Украйна (“несъществуващата”). Лично президентът на суверенна Украйна Петро Порошенко го награди с почетен знак “Човек на годината 2015”.  За което НЕЩО оня типичен нагъл военен от БНА – dedence-то (27.03.2016 14:01) написа:Да получиш украинския скунс е признание за цялостна, евроатлантическа и антинародна дейност, в мандата и в света!”

Идиот ли бе да го опишеш?! Само че Това деденце е много повече типичен комунист от rumen и kostas. Защото във въпросния постинг е поставил една снимка на някакъв плакат “Белене! Добре дошли!” върху който е добавил с Photoshop-a - “за Б.Б. и ГЕРБ”! И отдолу написал “Краят ви очаква...” ТОВА Е ДИРЕКТНА ЗАПЛАХА, че те, комунистите ще отворят пак концентрационния лагер в Белене и първите нови затворници в него ще бъдат Бойко Борисов и гласувалите за ГЕРБ.

Само че тези баш стари мечти техни са по-неосъществими от сексуалните надежди на “северната” Сиктирвара и “южната” Милада. На дъртите курви все пак някой може да обърне внимание – дупката си е дупка.  Докато бившите военни от БНА биха имали някакъв шанс само при терористите от ИДИЛ. Обаче няма да отидат при тях, защото ще си загубят високите пенсии, заработени върху гърбовете на нещастните войничета по тяхно време. И вместо сбирките при Колето, където си викат един на друг “наздраве”, ще трябва да стават камикадзета. А това не е по тяхната същност.

 

П.П.

И още един мой извод по силата на обикновената логика.

На 27.03.2016 в 23:28 часа блогърът bogolubie написа:

“По време на посещението си в Киев държавният глава благодари на украинския народ за помощта му за България в нейните национално-освободителни борби през 15 и 19 век. За справка на  г-н Президента BNews припомня историческите ФАКТИ - от 14 до 16 век Украйна не съществува. Територията, на която по-късно се разполага украинската държава, е поделена между монголите и Полша. В края на 18 век Галиция е присъединена към Австрийската империя, а останалата част от Украйна - към Русия. В хода на Руско-турските войни Русия завладява и южните части на страната. Така "уважаваният" държавен глава Росен Плевнелив отново демонстрира непознаване и презрение към историческите факти, отправяйки благодарности към Украйна за период, в който тя не само не ни е помогнала, а дори не е съществувала.”

Та да попитам това “боголюбие”? По силата на какво сме благодарни на Русия на Путин, че ни е освободила от турско робство през 1878-ма, като тогава тази - хайде не комунистическа, но социалистическа със сигурност, държава НЕ Е СЪЩЕСТВУВАЛА?

Ама да задаваш логични въпроси на таквиз е безсмислено. Все едно да учиш магаре да смята...
       П.П.2:
Това мое умозаключение, че не Путинова Русия ни е освободила, а Царят, комуто ЛениноПутинци резнали главата до кръста, изпратих като коментар на "боголюбието" към постинга му. Той постъпи по Сталински - не пусна коментара ми. Голям праз! Селски хитрец. Искам да кажа - завършен глупак в ерата на глобалната мрежа.




Гласувай:
12



1. blakcpredator - Дивонамерен,
29.03.2016 21:01
Дивонамерен, ти си чисто и просто* блогово недоразумение. Абе оправдай поне веднъж ника си тук. Голямо нюхане и плюене във всичките ти "творби". По гнусотия ти задмина Икото и Хамстера, но предполагам имаш все още потенциял, така че дерзай:)))

чисто и просто*
- се нарича къпан полицай
цитирай
2. dobronameren - В първия момент, подведен от простотията на изказа на коментар 1-ви
30.03.2016 02:03
си викам "Ама какво става?! Blackpredator-a нарича Икото и Хамстера (кой е този?) гнусни?!"
После гледам не бил blackpredator-a, a blakcpredator. И ми стана смешно. Преоблякъл се русенския хищник в млади дрехи, погледнал се в огледалото - пак дъртия простак старшината ОК.
Да не забравя! "Абе" са две думи - А, бе. Потенциал се пише, а не "потенциял". И "дерзай" е руски израз, няма го при Ботев.
цитирай
3. blakcpredator - Долнонамерен, елементарно
30.03.2016 06:31
Долнонамерен, елементарно и дементно отговаряш както винаги:))) Не, ти нямаш потенциал имаш потенци-Ял;) щото и тази дума е чуждица и търпи промяна във вокала:))
А за деменцията при теб съм сигурен: Първите признаци на болестта са:
.
1.Човек става разсеян,забравя - в твоя случай сам посочваш Хамстера-после питаш кой е тоя- справка постингите ти от последната година)
2.Има трудности в общуването, комуникацията. Хората не намират точните думи, объркани и нелогчни са в разсъжденията си- (справка твоя пресен отговор къде видя тук две думи--""Абе" са две думи " --чувал ли си понятия като съюз, частица, междуметие, правиш ли разлика между буква, дума или всичко при теб е тюрлюгювеч:))))
3.Хората започват да се губят в позната домашна обстановка.-там вече не знам, да му мислят тия с които съжителстваш, жална им майка с такъв "добронамерен" 4.Започва дезориентация във времето (час, ден, месец, година, сезон). -тук с обърканите си постинги си го доказал многократно;))))

5.Не взема правилни решения.(тук е направо в десятката, старшинки, фатмаци и подобни ти се привиждат във всеки съблогер:)))

6.Губи се интерес към любими занимания.- (само нюхането из блогето все още не те е напуснало:))))
7.Започват чести промени в настроението (от депресия до възбуда). (Явно изразени в стила на написаното от теб:)))
8.Проявява се гняв и агресия в ситуации, за които няма причини. - Това пък се среща във всички постинги без изключения:)))))
Обърнах ти внимание, надявам се да си останал доволен.
Това достатъчно ли е?
цитирай
4. apostapostoloff - И по корем да се влачат комунягите,
30.03.2016 11:48
нищо не могат да променят. На президентските избори българският народ ОТНОВО ще си избере ДЕСЕН президент, а на следващите парламентарини избори, които НЯМА ДА СА ПРЕДСРОЧНИ, бесерастите НЯМА ДА ВЛЯЗАТ в парламента и така ще приключим веднъж завинаги с тази идиотщина, наречена социализъм!
цитирай
5. dobronameren - А бе, като пишете за мен. направете си едно що годе проучване. Не е толкова трудно.
30.03.2016 11:52
В коментар номер 3 има 8 големи грешки. Той не описва мен изобщо. Но няма да ги посочвам. Търсете ги. Ще кажа само, че рекорда на Фрийчо от 2013-та септември остава. В един негов постинг за мене оттогава има 21 грешни описания.
Много ви моля, като пишете за мен, не си топете писалките между бузите, а в мастилницата. Иначе всеки път ще ви чукам по тиквите. Ау, не го тълкувайте буквално. Говоря образно, милички такива.
цитирай
6. dobronameren - Пак не разбрах, apostapostoloff
30.03.2016 11:56
отношението ти към темата на постинга. Според теб, има ли държава Русия и докога ще я има Путинова Русия?
цитирай
7. merlin68 - "До този прост извод стигнах ...
30.03.2016 11:57
"До този прост извод стигнах по силата на обикновената логика."
От всички думички които си използвал, вярно е само, че си прост. Всеизвестно е, че прост човек дори "по силата на обикновената логика" не може да направи "прост извод".
цитирай
8. luky - !!!
30.03.2016 13:02
Името и е "Бензиностанция", а "Русия" е откраднато от Киевската Рус. Прогнозите са лоши- бензинът е на свършване!
цитирай
9. yoan2015 - $
30.03.2016 13:48
Виждам, че обиждайки любимата им Русия си активизирал няколко от радетелите на равенството и братството, както винаги си улучил в десятката, такава е кармата на Майстора.
цитирай
10. apostapostoloff - Казвал съм го и пак ще повторя:
30.03.2016 14:53
Русия е империя на Нищото- страна без производство, без наука и без изкуство.

Ако трябва да съм съвсем точен: има някакво производство, но то е калпаво.Самите руснаци наричат руските продукти "хуйня". Науката им е псевдонаука, а днешното им изкуство е имитация на изкуство.

Точно затова Русия е страна без бъдеще.
цитирай
11. blackpredator - абе остави я бензиностанцията
30.03.2016 15:41
тя няма външен дълг, бидона й голям
разкажи за нашия
как пак се увеличи и с колко
а наградата на Роско, малко като на Рене от "Ало, ало", дето искаха да му я дадат германците: "Дребен доносник - втора степен".
цитирай
12. dobronameren - Да, Йоане,
30.03.2016 15:48
И точно един от най-запенените по мой адрес, номер 3-ти в коментарите тук, преди време се беше похвалил, че имали, че били като "здрави български параходни комини" (имам го "закотвено" в архива), а всъщност са само едни пискливи руски свирки. Какво по-добро доказателство за такова твърдение от струпването на засегнати в този "руски" постинг, докато в предните 15 "български" постинга за "Времето на Жан" - няма ни един.
цитирай
13. getmans1 - Чудно ми е, дали на тия наши путин...
30.03.2016 17:36
Чудно ми е, дали на тия наши путинеещи рушначета ще им светне нещо в чутурите когато на челото на Путин полумесеца заеме полагащото му се място.
цитирай
14. yoan2015 - $$$
30.03.2016 19:50
Възможно е и да греша, но ми се струва, че Санкиту има много тежест в Блога и понеже знам, че те чете се възпозлвам от коментара и я поздравявам.
цитирай
15. dobronameren - BLOG.BG е едно тресавище. Червено тресавище, но това няма никакво значение.
30.03.2016 21:38
Блогът е възможност за комуникация. Всички пишат, всички четат, някои съпоставят, избират. Сам да се изложиш или сам да се препоръчаш е един чудесен замисъл на Създателя ни. Знанието казано най-общо е нашето спасение. Аз знам например, че сред модераторите има поне двама "съблогъри", както се казва. И двамата са "ботове". Тя му е любовница.
Но не ме интересува това. Знаеш ли, Йоан, забелязвам, че за заглавие на коментариите си, използваш цифри - 1,2,3..., а понякога $. Сигурно има някакъв критерий, който прилагаш. Ако е тайна, не ми го съобщавай. Така ще мога да си мисля, че три $$$ означават "нещо специално".
цитирай
16. yoan2015 - 16
30.03.2016 22:52
Съжалявам, но ще те разочаровам, няма никаква загадка, пиша от телефон и нямам кирилица и за да не се излагам като някои тукашни светила, когато публикувам текстовете ги пиша на друга интернет страница, където латинските букви се трансформират на кирилица, после копирам текста и го вмъквам където му е мястото, ако трябва да пиша заглавие на коментарите по отделно не става, ако напиша заглавието на коментара и го вмъкна, когато се върна да напиша коментара и при следващото връщане заглавието вече го няма, при всяко влизане и излизане страниците се зареждат отново и отново, другият вариант е да се напишат и копират заглавието и коментара заедно, но после разделянето е по трудоемко, така че предпочитам да напиша коментара, да го вмъкна и ако е трети слагам 3 и т.н. В случая със Санкито понеже е златно момиче мисля, че $ е символа на долара. Понякога слагам каквото ми попадне само да не е празно. Това е.
Доле США.
цитирай
17. dobronameren - JOAN2015, "аз доволен". Както казваше едно малко момче.
31.03.2016 08:56
Не търся под вола теле, просто ми беше интересно, т.е. неясно, т.е. некомфортно. Сега всичко е наред, т.е. ясно.
А за Санкиту какво? Като гледам, рибка ще пържи довечера, правилно олио е избрала щото - опитвам се да пародирам една реклама по телевизията, за леля Вичка говоря. Днес съм миролюбиво настроен. Изпращам специалните си поЗдрави на групата "Доле США".
Сега ми дойде наум едно предположение. До Господа стигат милиарди мечти. Без електронна система за тяхната обработка няма как да се справи. Как ли работи тя? Ако извършва първо сортиране по езика и после търси думите от този език... Мале, мале. Молбата на български, ама държава США на този език няма! И ТАЗИ МОЛБА отива директно в коша. Същото ще се случи, имам предвид коша за боклук, ако основната дума в молбата е сгрешена правописно. Един написал "потенциЯл", ама такава дума в българския език няма и понеже не е ясно "липсата на потенциЯл" добро ли е или лошо - хоп и тази молба в коша.
цитирай
18. slavimirgenchev1953 - Ревне ли камуниз на умрело,
31.03.2016 13:29
начи си го уцелил където требе.
цитирай
19. dobronameren - Верно. Сега се замислям, че
31.03.2016 20:40
8 минуса за един постинг досега не съм имал. Направо си е постижение - 8 броя камунизи уцелени където требе.
цитирай
20. jelezov - Същността на поста и коментарите ...
01.04.2016 17:40
Същността на поста и коментарите може да се определи като "идеологическа дискусия". Интелигибилно нормалните люде знаят, че този вид дискусии са безцелни и безполезни за участващите в тях, защото различните идеологии, или идеологията изобщо, не е познание (наука), а е система от ценности, привързаността към които не е подвластна на Логиката. Никаква логика не е в състояние да убеди автора на поста или хора като apostapostolov, че социализмът е ПО-ДОБЪР от капитализма. Подобно съждение може да се изкаже и за привържениците на социализма. Страничният наблюдател на тази дискусия, ако е въоръжен със знания и способност (и желание) за търсене на логика в отношението капитализъм - социализъм, няма да го търси в ценностните им определения ДОБРО и ЗЛО, а ще го потърси в НЕОБХОДИМОСТТА (ЗАКОНОМЕРНОСТТА) на общественото развитие. Така според К. Маркс, капитализмът е необходима и следователно прогресивна епоха в развитието на ИКОНОМИЧЕСКАТА ОБЩЕСТВЕНА ФОРМАЦИЯ, основана върху частната собственост на средствата за производство. Капиталистическите обществени отношения освобождават индивидите от всевъзможните природни и родови връзки и зависимости и оставят парите, като единствена обществена връзка между тях. Свободата, която получават индивидите при капитализма, развързва техните творчески възможности, което става предпоставка за колосално развитие на производителните сили на обществото, водещо към невъзможност за съществуване на капитализма и до ВЪЗМОЖНОСТ за замяната му със социализъм - основан върху обществена собственост на средствата за производство и истинско народовластие.
А на въпроса "Има ли държава Русия" отговарям така: да има, но е изпаднала, благодарение на "перестройката", в доста окаяно състояние. Русофилите, между които съм и аз, й желаят велико бъдеще. Русофобите, напротив, желаят нейната скорошна и безвъзвратна гибел. Историята ще отсъди.
цитирай
21. slavimirgenchev1953 - По този начин става ясно колко много боли там. )))
01.04.2016 18:11
dobronameren написа:
8 минуса за един постинг досега не съм имал. Направо си е постижение - 8 броя камунизи уцелени където требе.

цитирай
22. get - @ 20. jelezov - След като казвате ... ?
02.04.2016 10:46
Цитат:
"Същността на поста и коментарите може са се определи като "идеологическа дискусия". Интелигибилно нормалните люде знаят, че този вид дискусии са безцелни и безполезни за участващите в тях, защото различните идеологии, или идеологията изобщо, не е познание (наука), а е система от ценности, привързаността към които не е подвластна на Логиката." - край на Цитата

- Хайде да ви попитам две неща?

1. Имало ли е народ СЛАВЯНИ?
2. Коя държава е носила П Ъ Р В А ИМЕТО РУС? От което и третото, под вида подпомагащ въпрос - Киевска Рус и Московска рОСС - един и същ исторически и държавно правен субект, са ?
цитирай
23. dobronameren - Позволете ми да отбележа, че СЪЩНОСТТА на поста ми е
02.04.2016 21:09
ирония или по-скоро подигравам се на ония, дето твърдят, че държава Украйна с президент Порошенко не съществува само защото на тях не им отърва. По същата логика мога да твърдя, че Русия на Путин не съществува, защото на мен тази държава не ми харесва. Е, но и Украйна, и Русия съществуват.
А ако искате да спорим по същество, твърдя, че Путинова Русия няма бъдеще в новия свят!
цитирай
24. slavimirgenchev1953 - Русия не съществува.
03.04.2016 23:11
Това е сигурно, щом венцивалери е "учил" там.
цитирай
25. yoan2015 - И ако въобще има модератори са много далече от Истината.
03.04.2016 23:18
Тресавище не, мочурище е и при това зловонно или както беше казал един незнаен римаджия:
" Всичко по старому май си върви,
Няма оправяне скоро, уви"
цитирай
26. yoan2015 - Изчезнал е коментара на Железов?
04.04.2016 22:52
Изчезнал е коментара на Железов?
цитирай
27. jelezov - В отговор на 21. get - @ 20. jelezov - След като казвате ... ?
05.04.2016 03:32
Уважаеми господине,
Преди да напиша коментара посетих вашия блог и отново прочетох двата поста с многото коментари: „Най-лакейският възможен случай …” и „Парии или пролетарии”. След като придобих известна представа за идейните ви убеждения и степен на образованост, ще направя опит, да отговоря на въпросите ви.
1. „Имало ли е народ СЛАВЯНИ?” Не, не е имало. Имало е множество славянски ПЛЕМЕНА, от които, в продължение на няколко века, са се образували съществуващите днес славянски народи и нации. Насочвам вниманието върху РАЗЛИЧИЕТО между понятията „народ” (етнос) и ”нация”. Както е известно, понятието е основна градивна единица в научната теория, докато такива в идеологията са ценностите.
2. Сред обособилите се вече като източни славянски племена, етнонима на които е русь, россы, руские и др. под., назряват условия за държавно строителство към втората половина на ІХ век. (два века след създаването на първата славянска държава на Балканите.) Първа е Киевская Русь. Едновременно или почти едновременно възникват още няколко руски държави, в които властват все представители на династията на Рюриковичите, които, според господстващата днес „норманска школа”, са викинги, а не руси. Тази разпокъсаност (феодална) поставя началото и/или усилва процес на възникване на „субетноси”. (вж у Лев Гумилев), какъвто са малорусите (украинцити). И този процес, протекъл и протичащ сред русите, не е уникален. Той е характерен за почти всички съвременни етноси по света. Подобен например е проблемът и между българите и т. нар. македонци. Този тип проблеми се решават с помощта на диалектическата логика, която открива истината в единството на тъждеството и различието. Според същата логика, третият (подпомагащият) въпрос е формулиран некоректно.
цитирай
28. apostapostoloff - Комунягите се броят на пръсти, защото
05.04.2016 04:01
червените бабички изпукаха и червената мафия остана без електорат. Точно затова и няма да влязат в следващия парламент.
цитирай
29. dobronameren - За изчезналия коментар на jelezov мога само да кажа, че не съм аз.
05.04.2016 08:25
Днес 5.04 сутринта одобрявам за втори път коментара му от 1.04. С учудване отбелязвам, че повторно одобреният коментар се появи на старото си място - №20, а не на място след коментара на joan2015 (№26), в който Йоан е забелязал отсъствието му. Най-вероятно самият Железов си го е прибрал, а после е размислил и го е върнал. За да се разгори дискусията му с get, която мен изобщо не ме интересува. Не коментирам "диалектически съображения".
Възможно е и някой "модератор" да е свършил тази работа "в гащите". Използвам случая да отговоря на Йоан (коментар №14). Санкиту е любовницата - виж моя коментар №15. Това твърдо. Само е неясно коя е "оригиналния профил"- Най-вероятно да е южната Милада (milady), от Кърджали ли, от Пловдив ли - питайте rustam. Той вероятно знае. Щях да ви пратя и при Д'екомуниста, ама той напуснал блога "по обективни и независещи от него причини". Чакаме Куш да направи същото. Въпреки, че мен ако питате, по-напред трябва да се измете от блога Freeoldmen.
цитирай
30. dobronameren - Апостолов,
05.04.2016 08:28
пак не разбирам защо ТАКЪВ коментар (№28) си ми го изпратил в ТОЗИ постинг.
цитирай
31. yoan2015 - Много се радвам за Санкиту, по - добре любов отколкото война.
05.04.2016 09:15
Много се радвам за Санкиту, по - добре любов отколкото война.
цитирай
32. atil - Има от 922 година и досега.
05.04.2016 15:40
Има от 922 година и досега.
цитирай
33. dobronameren - A държава Украйна има ли?
05.04.2016 18:55
A държава Украйна има ли?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dobronameren
Категория: История
Прочетен: 1873094
Постинги: 669
Коментари: 2593
Гласове: 1611
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031