Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.03.2016 17:48 - Времето на Жан - Новите реформиращи се социалисти
Автор: dobronameren Категория: История   
Прочетен: 5423 Коментари: 9 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Ако критикувам комунизма, веднага изскачат едни дърти сомове и викат: “А-а-а, моля, моля не обиждай Комунизма! Не гледай днешното, то е социализъм, не става, не е Комунизъм.” Добре, но ако критикувам социализма, оказва се, че социализмите, били два – един истински и един извращенски Живковски. Истинският пък три вида: с човешко лице, демократически и европейски. Европейският социализъм – 4 вида: АБВ-ервски, станишевски, миковски и МОЛ-овски. МОЛ-овският е поне 5-видов според името на Младия Образован Лидер, който ни го предлага... Всъщност бабата на всичките е една, родена 1891-ва на Бузлуджа. С много дъщери, все рускини.

Всъщност от Москва все още не са се отчаяли съвсем, че им предстои победа. Битката срещу "отвъдното" продължава. Продължава и подчинеността на нашите реформирали се комунисти към "Голямата земя" на Изток. Те продължават да си бъдат роби, но обогатени от господаря си с ново качество - дарена им е привидна свобода, за да могат да се преместят в другия лагер и оттам да му вредят по-успешно. Петата колона на комунизма! Умряла работа! И “бежанския поток” няма да помогне, ама кой, кой може така да им го каже, че да го разберат?

Следват текущите (за 1995 година) конкретни доказателства за борбата на световния комунизъм срещу неизбежната съдба на света. И позициите на нашите реформиращи се ВИДЕНОВИ социалисти.

„Наближи ли време Съветът за сигурност да обсъжда въпроса с ембаргото против Ирак, представителите на САЩ и Британия започват една надпревара на плоски дипломатически остроумия, които трябва да докажат на света, че Багдад просто не заслужава да се отнасят сериозно към него и към усилията му да изпълнява резолюциите на ООН за разоръжаването му. Добре е, че България се реши да скъса с позата на целомъдрена девица, която се страхува да не я заподозрат в срамни връзки с Багдад, дължащ ни около 2 млрд. долара." - Константин Иванов, "Дума", 22.06.1995г.

Пак Константин Иванов, но 3 дни по-късно, ще доуточни в редакционна статия в "Дума": "Сваляне на ембаргото му е майката": "…Черномирдин в София, Виденов в Гърция, Пирински в Белград, Гечев в Москва, Цочев в Багдад… Да, България следва политика на ускорено приобщаване към Европейския съюз, към Североатлантическите структури."

Боже, как може да се пишат такива глупави буламачи!

На 11 юли 1995 отрядите на сръбските военачалници Радко Младич и Радован Караджич за десетина часа разстрелват в тила около 8000 босненци на поляните до град Сребреница. Точно както са го правили есесовците на Хитлер и специалните отряди на Сталин. И точно като по ония времена разстреляните не са били пленени войници, а обикновени мъже, жени и деца, които са имали нещастието да живеят на земята си, която националкомунистите са искали да присъединят към Империята си. Към измислената си империя, която ще успеят да задържат няколко месеца или няколко години. Престъпленията на Караджич, Младич, Милошевич, точно както престъпленията на Хитлер и Сталин, ще бъдат скрити в масови гробове с надеждата… Каква надежда?! Боже, каква тъпа самоувереност и наглост!

Ние, българите, ще научим за този пореден геноцид на комунисти спрямо хората доста по-късно от останалия демократичен свят – след 8-10 години. Заради умишленото скриване на фактите от страна на нашите управляващи от тия времена. Също комунисти! Макар и неучаствали пряко в тези отвратителни събития, българските „социалисти” са не по-малко виновни. Запомнете имената им, сънародници, когато отново поискат Вашата прошка или Вашето снизхождение. ТЕ НЕ ГО ЗАСЛУЖАВАТ!  Ето делата и имената на Такива:

- Анжел Вагенщайн пред в."Труд", 10.07.1995: "Рисковете от реставрация на комунизма няма у нас, защото няма такава партия, която да е в състояние да го реставрира. Само глупаци или политически спекуланти могат да обвинят БСП в подобни намерения. В редовете й има великолепни сталинисти от всички поколения  - и млади, и стари, но не те правят ветровете, които опъват платната на тази партия."

- Велко Вълканов пред "Дума", 11.07.1995: "Сега държавата чрез закона (с който участниците в антифашистката съпротива се приравняват с доброволците във Втората световна война) ясно заявява, че в България е имало фашизъм. И това означава, че нашите партизани, участниците в бойните групи, всички тези, които се бориха срещу фашизма - комунисти, земеделци, демократи, като почнете от Георги Димитров, Гемето, Никола Петков, Цвятко Бобошевски, Венелин Ганев, Малинов, Мушанов, всички тези хора са водили легитимна борба, оправдана борба."

- Венцислав Караиванов, "Дума", 14.07.1995: "Все повече политици в света смятат, че умиротворителната мисия на ООН в Босна и Херцеговина е претърпяла пълен провал. Никой не вярва, че и последната резолюция на Съвета за сигурност, задължаваща сърбите да се изтеглят от обявената за зона за сигурност Сребреница, ще бъде изпълнена. Това означава признание с пълно гърло на провала на мисията. При това положение отново излиза на дневен ред идеята да се използва посредничеството на Белград за търсене на решение в Босна чрез преговори. Идеята се подкрепя и от други балкански страни - Гърция и Румъния. Русия също би я подкрепила."

- Чавдар Найденов, "Дума", 12.08.1995: „Клинтън обяви, че хърватското прочистване на Крайна открива пътя към мира в бивша Югославия. Прав е. Прогониха 200 хиляди сърби, пообстреляха бежанците,  утрепаха някоя и друга синя каска и журналист. И това ако не е решение на въпроса…

- Р.Воденичаров, "Дума", 14.08.1995: (Онзи Румен Воденичаров, който в 1989-1990 бе защитник на правата и свободите на българските турци и като такъв влезе в Парламента с гласовете на сините; в началото на 1992-ра стана кандидат за вицепрезидент на червения Велко Вълканов, а към момента, който описвам, е председател на ОКЗНИ, едно от най-националистично настроените крила на социалистическата партия. Избързвайки напред във времето ще напиша, че след още толкова години демократизиращата се БСП ще "отлюспи" такива организации - ОКЗНИ, ОПТ, ДДД…, и те ще се влеят към БКП. Там, където им е мястото.)

„Двойният стандарт на ЕС и на ООН е очевиден. Според тях сърбите са агресори и нарушители на всички конвенции и човешки права. НАТО санкционира нарушения само на босненските сърби на Р.Караджич и за първи път с въздушните удари си позволи да действа като агресор. Българите заучиха трайно, че парламентът в Пале е самопровъзгласил се, а хърватските сърби в Сръбска Крайна са отцепници и бунтовници. Цинизмът на Конгреса на САЩ достигна върха си, когато на 2 август гласува за едностранно нарушаване на ембаргото за доставяне на тежко въоръжение за босненските мюсюлмани."

- "168 часа" написа: "Сърбите са наши братя по нещастие".

Естествено е при такова възприемане на събитията българските антифашисти с председател Велко Вълканов да отправят призив към българските граждани за събиране на помощи за "съседния сръбски народ" в пари, дрехи и лекарства. По-малко естествено е правителството на Жан Виденов да реши да отпусне хуманитарна помощ за сръбските бежанци от Крайна на стойност 500 000 лева, 3 милиона лева да даде "Мултигруп", 227 хиляди - фармацевтичната фирма "Софарма", а столичани да съберат само 12 000 лева.

Ето още новини:

- „24 часа":  "2600 са мощните мафиотски банди в Русия, цитира в."Московские новости" данни от чуждите спецслужби. За 2 г. те са извършили 20000 престъпления. Мафиотите вербуват висши служители, включително и от  МВР, за да си осигурят прикритие. Така те могат да се доберат до важни секрети, да създадат международна опасност и в ексрепубликите на СССР да избухнат горещи конфликти за преразпределяне сферите на влияние и държавната собственост. В някои банди професионални спортисти пътуват уж за състезания и се свързват с чужди мафиоти, сочат данните."

- пак там - "В Централната клинична болница в Москва почина след отравяне с тежки метали, вероятно кадмий, 46-годишният президент на "Розбизнесбанк" и председател на кръглата маса "Бизнесът в Русия" Иван Кивелиди. Според  вестниците Кивелиди е най-богатият човек на Русия. Банкерството очевидно се превръща в най-опасната професия тук. Повече от 20 са вече президентите и другите ръководни дейци на банки и корпорации, които загинаха, разстреляни от наемни убийци или в резултат на взривяване на колите им. Миналия месец (юли 1995) един московски банкер бе заклан заедно с бодигарда си, а друг намери смъртта си, падайки от високоетажна сграда."

- „Демокрация": "Франция вчера започна да разследва евентуални връзки на мюсюлмански фундаменталисти или на босненските сърби с взрива, който уби 7 души и рани десетки в станцията на метрото "Сен Мишел" в сърцето на Париж близо до катедралата "Нотр Дам". Това е най-кървавото нападение в столицата от вълната бомбени атентати от близкоизточни групировки през 1986."

- На своята първа страница в.”Дума" от 12 юли 1995 е написал "Легендата Маркус Волф идва в България. Суперразузнавачът ще изнесе лекция в НДК на тема "Разузнаването през ХХI век". Идната събота той ще участва в телевизионото предаване "Панорама", по чиято покана идва у нас. Там Волф казва, че неговата работа е помогнала да бъде запазен мирът в Европа, „защото колкото повече знаеха една за друга държавите от двете страни на желязната завеса, толкова по-малка беше вероятността да се сбият".

(По време на войната Маркус е лейтенант от Червената армия, а от 1945г. - коментатор на берлинското радио. През 1950 е назначен в разузнаването - премълчано е другото име на това разузнаване – ЩАЗИ,  чийто шеф е от 1953 до 1986г., когато сам си подава оставката. Неговият починал брат Конрад Волф бе известен кинорежисьор и председател на Академията на изкуствата в бившата ГДР. Той бе свързан творчески много близко с депутата от ПГДЛ Анжел Вагенщайн. След „края" на ГДР и обединението на Германия през 1990г. Маркус Волф беше казал: "Искахме да направим нещо, но не успяхме. Така че следващия път ще трябва да го направим по-добре". )

В края на август се заговори, че Русия ще престане да спазва санкциите срещу СР Югославия и ще обмисли прекратяване на участието си  в програмата "Партньорство за мир". НАТО отхвърли заплахите на Елцин с мотива, че "залогът е твърде голям", за да бъде отменена операцията "Преднамерена сила". След месец сърбите ще бъдат принудени да вдигнат обсадата на Сараево и в края на годината ще бъде подписан мирния договор между югославските републики. Светът ще обяви Караджич и Младич, по-късно и самият Милошевич, за военнопрестъпници. Босна и Херцеговина ще мирне окончателно. Но не и комунистите. Ще посегнат с кървави ръце към Косово…

Къде са управляващите социалисти на Виденов?

Естествено със Съюза. Както е било винаги. Сега да ви представя как Партията се мъчи да обясни на народа, че две и две не е четири. Няколко са разновидностите. "Бетонните глави" в нея просто не признават истината, отричат я като глупаци. Малко по-интелигентните лъжат нагло, тарикатеят се като дърти цигани. А има едни смешници, които се мъчат да примирят несъвместимостите и се заплитат като патета в кълчища. Ето:

- Велислава Дърева в "Дума" от 4 септември: "Миналата година същият пазар Маркале стана мишена на минохвъргачен обстрел. Тогава няколко комисии след месец и половина разследване посочиха с пръст сърбите. После се оказа, че виновни били мюсюлманите, но това бе премълчано някак дискретно и свенливо. Сега бяха необходими само 24 часа и пръстът отново посочи сърбите. Изглежда, въпросният пръст има навика да сочи в точно определена посока. Само за два дни операцията се превърна в домашен видеоклип. За тези два дни загинаха хиляди хора, от тях - 600 невинни граждани, които трудно могат да бъдат определени като военни инсталации, командни центрове или тежки оръдия." (Велислава доживя вчера, след 20 години, да чуе и види какво каза Света, пардон – посочи пръста, за Радован Караджич. Радко Младич избяга предвидливо на оня свят. Съвсем не съм убеден, че така се е спасил. Това се отнася и за разните Светли Велислави.)

- Илия Янакиев ("Дума", 8 септември) под мотото "Държавата ни винаги е губила, когато е вземала страна в противоречията на великите сили" е добавил: "Една печална нашенска традиция залага на престараването пред могъщите с илюзията за изгода. Още не се бе разпаднал Варшавския пакт, когато се явиха най-горещи партизани на Североатлантическия. А НАТО с нищо не е показал, че се тюхка над нашите проблеми - колкото навремето помогна на Гърция, толкова ще помогне и на нас, ако не дай боже ни сполети беда. Някои питат що е национален интерес? Едно е безспорно в това отношение: да не се намесваме в световни конфликти, надхвърлящи боя и целите ни,да не се отклоняваме от единствено верния път на приятелство и равноправно сътрудничество с всеки, който е готов за взаимност. Най-вече със съседите и Европейския съюз."

- Велин Георгиев ("Дума", 9 септември): "И след победните салюти над фашизма светът не се успокои, а продължи да се самоизтребва. Не сме забравили войната в Корея… Виетнам… Афганистан, а сега пред очите ни на един изстрел разстояние е трагедията в Босна и Херцеговина. Няма мир, докато политиците говорят за него. Най-пламенни речи за мира произнесе Хитлер. Бе предложен дори за Нобелова награда за мир."

- "Ало, Дума", Кети Чалъкова, читателка от София (11 септември): "България отново смая света с одобрението на бомбардировките над съседна балканска държава (има се предвид одобрението, което изказа президентът Желев - пояснение мое, ХР). Световните агенции негласно изразиха своето недоумение от държавното късогледство, когато искрите на пожара хвърчат толкова близо до нашата черга. Недоумяват, че го прави страна със същите проблеми, със славянско племе, разделено на верска основа. Не се замислят, че този модел ще прилепне, когато решат да го повторят по на изток от Босна. За съжаление никой не може да надхвърли боя си, когато е роден физическо и нравствено джудже."

- Самуел Франсес ("Дума", 13 септември): "Действията на военния блок НАТО, чиито военни подразделения участват в една по същество гражданска война, окончателно слагат край на илюзиите за отбранителния и хуманния характер на тази организация. Днес, когато самолетите на НАТО продължават своите бомбардировки в Босна и Херцеговина, причинявайки смъртта на десетки невинни цивилни граждани, българският народ най-добре може да оцени необходимостта страната ни и занапред да продължи да провежда външна политика на строг неутралитет и необвързаност с каквито и да били военни блокове. Какво би означавал неутралитетът за България? На първо място значително по-малки разходи за поддържането на една не особено голяма, но ефикасна сдържаща военна сила. На второ - развитие на националната военна промишленост и на търговията с нейните продукти. На трето място проекти като петролопровода Бургас-Александрополис, ролята на разпределител на руския газ, ще принудят техните ползватели и Русия да поемат грижата за стабилността и мира в страната."

- А "карикатурата на деня" в "Дума" (Людмил Асенов) от следващия ден - 14 септември представлява един орел с маслинено клонче в клюна и каска на която пише "NATO". От грабливите му нокти пада една бомба, на която кой знае защо пише на кирилица "Мир вам".

- Същият американски орел е централния образ в есето на Стефан Продев от 15 септември: "По всичко личи, че в щаба на НАТО не се интересуват от мира в Европа, а от послушанието на някои от нейните народи. Гигантът има криле, има бази, има и своя концепция за посттоталитарно поведение на източноевропейските държави, която не търпи възражения. Зад прозрачната сянка на ООН и на политическите спекулации с така наречената западна демокрация той е свободен да пали моторите на своите смъртоносни машини и да въвежда "ред", където си иска. Днес машините му изпепеляват сръбска Босна, а утре? Затова време е вече всички да разберат, че орлите на НАТО не са орлите от гербовете и знамената. Това са стоманените птици на един свят, който въпреки своите красиви принципи иска да владее… света. Не само днес и не само утре, а завинаги!"

Ех, боли ги нашите социалисти! Но докато пишат, че "всички вече трябвало да разберат", техни разбирачи не останаха.

Но затова пък каква увереност у социалистите:

- "Руското плазмено оръжие вече е готово, съобщи в московския "Труд" главният конструктор на Научно-изследователския институт по радиостроене акад. Римилий Авраменко. Сега нито една междуконтинентална балистична ракета няма да долети до Москва." - първа страница на "Дума", 7 октомври 1995

- "наш кореспондент" от Москва съобщава: "Превантивни удари ще нанася Русия срещу бъдещи членки на НАТО."

И за да ми се разтреперят гащите съвсем, "24 часа" допълва анонимно: "Членството в НАТО носи не само радости, но и рискове. Ето защо влизайки в пакта, България трябва сериозно да премисли кое за предпочитане - да бъде окупирана от Русия или да бъде разрушена от нея."

Боже, боже! Смехории… Имам идея да събера на едно място всичките дати от последните три години за които съветските блогъри в моя любим БЛОГ.БГ ни предупреждаваха най-авторитетно, че Светът ЩЕ ЗАГИНЕ, а това НЕ СЕ СЛУЧИ. Целта ми ли? – Да им се подиграя на компетентните.

Имах и друга идея – да събера на едно място всички стари спомени за “българската икономика, която беше трета в Света”, а днес сме “зад Бурунди” и новите мечтания на същите компетенти, че щом напуснем ЕС (“и НАТО, и НАТО!”) и отидем в Русия (“БРИКС бе”, както би ме поправил поредния mt от 46-тата рота), ще цъфнем. Ама, за да не се изпотя в спора, май ще се огранича ЗАСЕГА със следния анализ на Горан Готев (бащата на днешния Георги Готев):

„ОНД като евроазиатски вариант на ЕС", пише той през октомври1995. Само че "Проблемът е във финансите" (20 юли 1995 в рубриката "По света"): "Наистина как живеят руснаците в условията на шоковата пазарна реформа? Тези дни с указ на президента (Елцин – бел.моя) минималната пенсия бе повишена на 52 хиляди рубли. Това прави 11,5 долара. С тях могат да се купят 20 хляба. Нищо повече. Месото е от 4 до 6-7 долара, сирената - от 4 до 10 долара, маслото 2,5 долара, шише олио 1,8 долара. Особено скъпи са колбасите, някога основна храна на московчани. Сега те са от 4 до 10, че и повече долара. Дори бутилка минерална вода струва долар. Цигарите са от 55 цента нагоре. "Дивият пазар, а именно така специалистите характеризират сегашното икономическо положение, определя дивотата и във всичко останало - било то политика, отношения между хората, училището - както общообразователното, така и висшето, и най-вече културата. Извършва се невиждано в най-новата ни история подивяване на целия етнос, неговото духовно, аз вече не говоря за физическото израждане. Хората не живеят, хората преживяват… А режимът на преживяване така и не преминава, както ни обещават, в режим на живот

Това го е писал Горан Готев за Москва. Значи можем да бъдем сигурни, че истината в никакъв случай не е по-розова от описанието. Е, тогава защо ни натискат руското настояще да става наше бъдеще? Плашат ни иначе, че страната ни ще бъде "или окупирана от Русия или разрушена от нея".

Що за первезна загриженост за съдбата на България?

Засега (1995 края) трезвите гласове в Партията, които настояват за демократична ориентация, и които съвсем не са много, успяват да пробият само, когато става дума за вътрешните проблеми на страната. На международния фронт нищо ново - старото разбиране, че всичко що не е съветско, е вредно, властва. Светът, да не говорим за Европа, се обединява около демократичните ценности,приети във високоразвитите държави, ние дърпаме към развито социалистическо общество. Ама какво още трябва да се случи, за да проумеем, че това общество се провали тотално и навсякъде! Идеите му могат да са "като слънце", но резултатите ги няма никакви. Колко още усилия и колко още време трябва да положим в този социалистически олтар, та да заживеем като "белите хора в белите държави"?! И друг път съм писал - да се чудиш на какво разчитат нашите социалисти в 21-я век!

Не е срамно да сбъркаш в стремежа да намериш най-добрия път. Но е тъпо да продължаваш да упорстваш, разранявайки гърди и ръце катерейки скалата, като отгоре ти махат други хора, вече стигнали там, и ти сочат утъпканата пътека по която са минали. А да заставяш цял народ да се влачи подире ти, вече е подсъдно. Още повече, че голяма част от тези "родолюбци" не го правят от идейни съображения, а защото продължават да се разписват на КГБ-ведомости - все тая дали заради пари или заради поети по-рано ангажименти.

Тъкмо заради последното, продължавам да разказвам за напъните на социалистите - видни, ръководни, културни, обикновени и други. Не че ще кажа нещо ново, но да се запомни кой в края на 1995 година е пречил на страната си и сънародниците си да заживеят добре!

През октомври 1995 Светът се събра на юбилейна сесия на ООН за 50 години от създаването на Организацията. И нашият Виденов отиде, нямаше как. Не става да си седи у дома като Саддам и Милошевич. Но – понеже България спазва неутралитет - преди това отскочи за ден до Москва. С най-добри намерения, съдейки от голямото заглавие в "Дума": "Петгодишният студен мир между София и Москва свърши".  Oбаче в Ню Йорк той ще се срещне само с румънския си колега и с външните министри на Германия и на Китай. Ами с кого още, когато в органа на Партията му юбилеят на Световната организация е характеризиран така: "Няма съмнение, че форумът ще бъде грандиозен. Но изпълнен с носталгия по отминалото величие. Като всеки юбилей на застаряваща дама." (Светлана Михова на 19 септември 1995).  Междувременно социалистическият лагер и СССР - бог да ги прости! Но да не ставаме дребнави.

Европейският Съюз и НАТО се разширяват на Изток. В началото на ноември Македония и Украйна официално се присъединиха към Съвета на Европа в който членуват вече 38 държави.

Пак по същото време Парламентът ни гласува решение, подкрепящо представянето на официалната молба за пълноправно членство на България в Европейския Съюз.

Цитирам "Дума": "Едва ли в съвременната българска история има друг въпрос, по който да е налице така ясно очертано съгласие на политическите сили, като европейската интеграция на България, заяви в речта си преди гласуването премиерът Жан Виденов".

Това през ноември. А през януари, 11 месеца по-рано, в програмните си намерения БСП е записала буквално: "Пътят към обединения европейски пазар минава през страните от ОНД.". Значи година по-рано новата БСП все още е нямала реална представа за световните процеси. Иначе не би се ангажирала с термина "страни от ОНД". До 5-6 години в това ОНД ще остане само матушка Русия. А може би ОНД в партийната терминология е псевдонимът на Русия? Добавям, че вносителят на българската молба в Брюксел бе самият Георги Пирински!

Боже, боже…

Но думата ми е за друго. Гледах прякото предаване на заседанието на НС от този ноемврийски ден по телевизията. По време на дебатите социалистите отляво и в средата, те са мнозинство, се държаха като винаги нагло - мен вбесиха, та какво остава за избухливия Васил Михайлов. И тогава се изцепи Асен Агов - нападна с груби думи от трибуната не наглеците, а онзи, който не им оставаше длъжен. Следващите думи съм написал в този същия ден и те изразяват моите чувства ТОГАВА:

Как мислите – в очите на хората, които смятат компромиса с комунисти за непростима МОРАЛНА грешка, които презират демагозите, независимо какво работят - къде отиде Управителят на в."Демокрация" Асен Агов и къде остана Нубиеца Васил Михайлов? Впрочем интелигентните хора отдавна имат своите впечатления от Управителя – Нали той остави "Вариант 3" на Живка Гичева и "хумористите" Кулеков и Бойчев, а махна далеч по-човечния "Вариант 2"? Нали той доведе Нери Терзиева в TV? Въпрос на време беше само да бъде активиран. И да поеме пътя на Георги Марков (юриста) и покровителите му.

Много хора в България не обичат комсоциалистите и понеже те съставляват основната част от избирателите на СДС, отиват в Нубия. С Управител или без Управител, все тая. Времето ще си постигне своето. Можете да помогнете, не искате. Не ви питаме защо. Просто констатираме какви сте. Не от щение за слава, не от любов към конфликтите, не от завист. Принципно: не искаме другите да ни бъркат с вас. Това е присъда. Тя не е само моя – погледнете си изборните резултати от година насам. Само че Анушка вече е разляла олиото" (М.Булгаков).

ДНЕС повтарям: Децата ще знаят защо е така. Побеждават онези, които не меняват убеждения за пари! С Управител или без – все тая. Времето ще си постигне своето. Можете да помогнете, драги реформатори, не искате. Не ви питаме защо. Просто констатираме какви сте. Не от щение за слава, не от любов към конфликтите, не от завист. Принципно: не искаме другите да ни бъркат с вас.




Гласувай:
3



1. krumbelosvet - Така, авторът "изразява чувствата си от тоя ден".
24.03.2016 19:51
А аз се чудех, как може да няма ни една ВЯРНА мисъл. За успокоение на автора, тия чувства не са негови. Те са психотронно внушени на подскачащите митинги. Великолепно доказателство. Човек не подскача от мисли, а от ЧУВСТВА. И после наглася всички "мисли" според същите чувства. Ето защо няма вярна мисъл.
цитирай
2. dobronameren - Най-напред! За ПОРЕДЕН ПЪТ някой(?) модератор от BLOG.BG
25.03.2016 08:26
си позволява да спре коментар на Slavimirgenchev, който аз съм одобрил. Това се случва САМО с коментарите на ТОЗИ блогър. Защо? В БЛОГ.БГ да си правят проверките. Аз ще цитирам по памет тук коментарът, който беше спрян: "Новореформиращите се комунисти ДНЕС са още ПО-СЪЩИТЕ!"
Така е, драги съблогъри. Какво по-добро доказателство ЗА ТОВА, че това е така от административните действия на хората, управляващи BLOG? Но какво правим с нааканите гащи на ТОЗИ модератор?
цитирай
3. dobronameren - От друга страна съм доволен. Този самоуправец модератор
25.03.2016 08:32
е пуснал коментара на krumbelosvet. Изключително "чувствен" коментар е той.
Кой пита още защо комунистите не стават за нищо, за никъде? Ами ето за това - при тях няма никаква връзка между Света и мозъка им.
цитирай
4. yoan2015 - При положение, че имат мозък.
25.03.2016 09:05
dobronameren написа:
е пуснал коментара на krumbelosvet. Изключително "чувствен" коментар е той.
Кой пита още защо комунистите не стават за нищо, за никъде? Ами ето за това - при тях няма никаква връзка между Света и мозъка им.

цитирай
5. schumpov - След като прочетох този постинг, ...
27.03.2016 14:40
След като прочетох този постинг, прочетох и подобният му "Как журито в Пловдив награди един филм..." Там терористът Вагенщайн се пеняви срещу наградения документален филм "Народен дом на терора". Подобността между двата постинга е , че в този не е цитиран онзи вагенщайновия.
цитирай
6. dobronameren - Да, отговарям на Schumpov
27.03.2016 18:16
Напоследък забелязвам нова тактика на собственика на БЛОГ.БГ. Да, точно на собственика, защото е глупаво да се мисли, че модератор някакъв или администратор ще може да налага своя собствена политика, ако тя не е поощрявана от този дето дава парите. - Говоря за крокодили да речем, а получавам в коментар какво било времето в Южна Африка по времето на апартейда.
Подборката на "подобни постинги" е точно такъв пример. Има формална връзка в случая - таг "Вагенщайн". Ама, че единият постинг е за мимикрията на комунистите от които Вагенщайн е един, а другият е за самия Вагенщайн, какво значение има?! Важното е да се размие смисъла на Главното, като се хване нещо дребно и странично. Най-пресният пример за такава тактика е коментар на apostaposoloff към следващия мой постинг "Още за реформиращите се комунисти". Аз пиша за ОЩЕ ДРУГИ "реформиращи се" комунисти, защото те са много и не се събират в един постинг, той ми обръща внимание, че от източник, "пожелал да остане анонимен", получил сведение за гей инициатива някаква на БСП!? Съвсем не случайно Кушел харесва споменатия.
Преди месец подобен номер се опита да ми завърти Vishnichka. Аз пиша за отричането на Холокоста от страна на комунистите, тя ми дава съвети как да си подреждам блога. Съвсем неслучайно споменатата си има приказката с Фрий, например.
Между впрочем Путин свърши парите за инвазия в Сирия. И аз мога да въртя подобни номера, нали?!
цитирай
7. dobronameren - Имам един въпрос.
27.03.2016 18:26
Защо комунистите разправят, че атентатите в Европа са вследствие на бежанския поток, и същевременно подчертават, че атентаторите са второ и трето поколение емигранти в европейските страни?
Имам и отговор. Защото така се размива същността на новата авантюра на Путин след провала в Сирия. Да дестабилизира по друг начин ЕС, използвайки "старо оръжие".
цитирай
8. slavimirgenchev1953 - Такава е стратегията и тактиката и на кухеловенциата тук. Сякаш има значение дали комунизмът е по-дълъг, отколкото червен.
28.03.2016 09:05
dobronameren написа:
Напоследък забелязвам нова тактика на собственика на БЛОГ.БГ. Да, точно на собственика, защото е глупаво да се мисли, че модератор някакъв или администратор ще може да налага своя собствена политика, ако тя не е поощрявана от този дето дава парите. - Говоря за крокодили да речем, а получавам в коментар какво било времето в Южна Африка по времето на апартейда.
Подборката на "подобни постинги" е точно такъв пример. Има формална връзка в случая - таг "Вагенщайн". Ама, че единият постинг е за мимикрията на комунистите от които Вагенщайн е един, а другият е за самия Вагенщайн, какво значение има?! Важното е да се размие смисъла на Главното, като се хване нещо дребно и странично. Най-пресният пример за такава тактика е коментар на apostaposoloff към следващия мой постинг "Още за реформиращите се комунисти". Аз пиша за ОЩЕ ДРУГИ "реформиращи се" комунисти, защото те са много и не се събират в един постинг, той ми обръща внимание, че от източник, "пожелал да остане анонимен", получил сведение за гей инициатива някаква на БСП!? Съвсем не случайно Кушел харесва споменатия.
Преди месец подобен номер се опита да ми завърти Vishnichka. Аз пиша за отричането на Холокоста от страна на комунистите, тя ми дава съвети как да си подреждам блога. Съвсем неслучайно споменатата си има приказката с Фрий, например.
Между впрочем Путин свърши парите за инвазия в Сирия. И аз мога да въртя подобни номера, нали?!

цитирай
9. dobronameren - Как беше...
28.03.2016 16:02
Нищо им няма на комунистите. Няма и да им мине.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dobronameren
Категория: История
Прочетен: 1883763
Постинги: 670
Коментари: 2593
Гласове: 1611
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930