Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.02.2016 18:18 - Скунксовете
Автор: dobronameren Категория: История   
Прочетен: 2358 Коментари: 8 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Визирам еднозначно ЛИЦАТА, споделящи идеите на ЦЕНТРална Русия и ЛЯВА България, както и методите с които тези лица налагат тезите си в българския ОБЩЕСТВЕН живот. А сравнението им със скунксове изразява моето презрение към техните идеи и техники на поведение, за да намерят мястото си в обществото ни. За толкова години не се научиха да се борят честно, имам предвид отново мераклиите за живот в комуна от съветски тип, както и техните застъпници.

 А защо не се научиха да се борят честно за толкова години? – Въпросът е с елементарна трудност. Защото са мошеници! Животът в комуната е тип пирамида. 90% от комунарите опъват шии по цял ден и още 9% ги надзирават да вършат това без оплаквания, за да бъде обезпечен чудесния живот на 1% висши ръководители. Ако питате откъде извадих тия проценти, отговарям веднага – от действащата по времето на БКП инструкция, че партийните членове не бива да превишават 10% от населението на страната. Другото – че от 10 посветени в тайнството “комунист” само един е “един от тях”, са мои наблюдения.

Обаче! С “отварянето на света”, мога да го кажа и другояче – с невъзможността “желязната завеса” да бъде опазена, комунарите бачкатори започнаха да осъзнават СЪЩЕСТВУВАЩАТА световна действителност – че вместо да работят за Някой Комунист, който ще им дава “според нуждите”, могат да работят за Себе Си и да заработват “според потребностите си”. Грандиозно! За тях се откри една цяла Нова Вселена. Как се спира такава лавина? Или пък още по-голямата глупава надежда – да се върне отново всичко свлечено на старите си места?

Колкото и да се напъва който и да е, не може, няма друг начин това да се случи, освен цялото човечество да се върне в каменната ера, където комуната е била животоспасяваща. Затова нашите комунисти-надзиратели от рода на кушеля мечтаят вулкана Йелоустоун да изригне. А междувременно “една от тях” се надява да стане председател на ООН и ... ох, на татя щерката. Ей, ама това нейно напъване също няма да стане, защото Обществото на Народите не е комуна, а ако ли пък Йелоустоун изригне, няма да има никаква нужда от ООН.

Продължавам: Ако Природата не се намеси да оправи комунистическите мечти, тогава им остава да се надяват на Антихриста, който ще запали световна война в която да изгорят всички човешки достижения до този момент и да се върне отново “Царството на Великата Мента”, пардон – Комуна. В последните 20-тина години кандидати за Антихрист се изредиха много – Садаам, Кадафи, Осама бин Ладен, сега е Путин... Затова Лявата България и нейните застъпници се накървяват, надървят, подмокрят, някои едва събират силите си за последно изправяне, колчем се спомене Името му. (Четете БЛОГ.БГ, нали?!)

Голяма част от тях са елементарно прости. Милите - “Ама колко хубав беше социализма, не гладувахме, фабриката, поликлиниката, пощата, профсъюзното море, децата... О, и нямаше демографска криза също, нямаше фалшифициране на избори, народното събрание се събираше веднъж годишно за една седмица да изгласува предварително съгласуваните закони.., “  (Четете БЛОГ.БГ, нали?!)

И к’во? – както питат младите. Що питат ли? Ами, защото телевизиите не две, а двеста, на улицата до единия ъгъл пицария, на другия ъгъл – дискотека, помежду тях един мол, две травъл агенции и три чейндж бюра. И навсякъде фраш от хора, купуват, не гледат. Избират в кой град да живеят тук или в чужбина. Че и не се връщат, мамицата им! Що, ако там им е по-тежко, отколкото тука? – да попитам аз.

Минавам към левите тарикати, значи. Те, левите, се отличават от десните тарикати само по едно (образно говоря). Като попиташ Десния: “Ти защо пиеш?”, той троснато ще ти отговори “Щото ми е кеф, теб какво ти влиза в работата”. А Левият ще те погледне изотдолу и мрачно, тъжно, ехидно, двулично (според подвида си) ще каже: “Пия, ама с отвращение. Горчи ми от тая мъка несправедлива, дето ни дойде до главите в последните 26 години.” Ако питате кои тарикати са ми по-симпатични (защото тарикатите са неизтребимо племе), веднага отговарям: Десните. Защото те плащат пиенето си с собствени пари, докато левите разчитат на ведомостта в лявата централа. И ако искате една прогноза: левите тарикати са на измиране. Парите на Лявата България свършват – работягите за сметка на Комуната измират, докато чакат Йелоустоун или нова световна война,. И всички леви тарикати по принуда ще станат десни тарикати.

(Намислил съм в един бъдещ постинг да систематизирам първопроходците блогъри на тази метаморфоза. Този постинг дори има заглавие: “ТЕ търсят нов път”.  Точно в тази връзка следва да разбирате заглавието на този постинг. Според електронната енциклопедия Уикипедия, която впрочем е петата по приходи в света софтуерна компания (за сведение на онзи глупак Фрийчо, дето не я признава за източник): “Скунксовете са дребни, подобни на пор хищници с издължено и набито телосложение, къси, силни крака с дълги нокти приспособени за копаене и дълга рунтава опашка. Своята лоша слава скунксовете дължат на добре развитите си анални жлези, отделящи секрет с ужасна миризма с която прогонват неприятелите си, като могат да изпръскат човек на разстояние до 5 метра.”

Я! Е, не мога да се сдържа да не видя някаква подсказка в думите “анални жлези” и блогъри, които в едно изречение 5 пъти се канят на чужд задник. Цитирам:

- freeoldmen – 26.01.2016 21:59 – “Бай добронамерен, вече би трябвало да си асексуален на твоята възраст, но дупе разпрано не трае... Всъщност, има ли климактериум при вас?”

- kush11 – 27.01.2016 07:45 – Монтанера и добронагъзения да ходят да ги шибат турските манафи. Заради такива педали сме стояли толкова години под това зверски робство, защото на тях им е кеф да стоят нанизани на турски кур. Да си ЕПМ педалите гнусни!”.

Не мога да не се сетя и за едни думи на demograph, струва ми се. Цитирам по памет: “Подсъзнателната същност на един човек винаги избива на повърхността чрез личностната му изява.”)

За да завърша с тарикатите – не мога да не си спомня едни много сполучливи думи, отправени към тях: Че големите пари са у Лукановите мафиоти, е вярно. У тях са. Но защо мислиш, че те ще ги споделят точно с тебе бе, брато?!

Допрях значи до мафиотите. (Обърнете внимание – “до Лукановите мафиоти”, т.е. Левите. За Десните по-нататък.) Не говоря за изпълнителите – тези 2-3-ма, дето вчера са стреляли в паркинга на мола на “Цариградско шосе”, а за шефовете им – онези на които стрелците в паркинга са предали парите и след като са си получили своите 10% заработка за този удар са отишли да ги прахосат в някое Sin Drive, чакайки следващата поръчка. (Ще попитате резонно откъде пък измислих този процент. Ами толкова е нормалната комисионна, помните нали, имаше един на когото така викаха – Мистър 10%. А и откъде съм сигурен, че стрелците за “леви”, ще питате. Ами дясното правителство на ГЕРБ няма нужда от такива изпълнения, които ще го накарат да подаде оставка поради “невъзможност на полицията...” и ще го доведе до нови избори. Дори и да твърдите, че Бойко Борисов спешно се нуждае от такива, Европа спешно ще го извади от списъците си, защото едно разклащане на България днес ще доведе до по-висок шанс на Путин утре да вкара танковете си тука.)  

Та кои са шефовете на редовите мафиоти? Ако се сетите за някой, който преди Десети ноември да не е минал през дом за сираци, ТВО, училище за олимпийски надежди или пък през затвора, обадете ми се. “Може и на ЛС”, както трогателно пише една хлористка в блога си, мислейки си вероятно, че там информацията остава конфеденциална. Аз тук в прав текст ще запиша, че обвързаността със социалистическо изправително учреждение от изредените, е съвсем обяснима, просто задължителна е – Кой хапе ръката, която го е хранила и особено, ако тази ръка и в момента го държи за гушата!? Които реши да я ръфне и гушва букета.

Та чия е “ръката”? Не е моята. Не е, ако искате ми вярвайте, ни пеевска, ни догановска, костовска, първановска, прокопиевска, цветановска ... и други видни – в смисъл на показващи се публично личности. Защо ли? Ами, че кой голям играч ще тръгне да се показва с лицето си?! Най-малкото рискува да започнат да му задават въпроси като този “Ти какво свърши като шеф на тази длъжност?”. Ами, ако ‘народът” реши да сезира прокуратурата? Ау-у... тука се изложиш. Спасение от ръката на прокуратурата няма, независимо на какво ниво се намираш в държавата. Не се излагайте и вие – да ми хванете вяра на последното твърдение.

Та какво излезе? Онези 90%, дето останаха за разпределяне след обира в мола на “Цариградско”, трябва да се разделят още на две братски части. Приемам предположения за съотношението – 50:50, 60:40, 75:25...

Няма да назова Имена от “голямата ръка”. Не ги зная. А и не е необходимо от по-висока гледна точка. Защото, ако моят народ изхвърли с трясък скунксовете Пеевски, Доган, Костов, Първанов, Прокопиев, Цветан Василев.. от своя бъдещ живот, ще се прекъсне връзката – пак с пример – между женските и мъжките тигрови комари и вирусът Зика ще изчезне от само себе си, без да необходима ваксина.

Още малко за скунксовите миризми, които лъхат на вълни на вълни от левите редици на почитателите на Комуната от съветски тип, колчем се спомене ЕС, НАТО или САЩ, т.е. Дясната алтернатива Демокрация.

Основната им опорна точка е, че Демокрацията не е никаква алтернатива на Съветската комуна, защото тя не може да създаде Обществото на Социалните правдини, Реалните равни възможности между човеците и ги прави вълци, вместо Братя. Изобщо не е вярно, откъдето и да го погледнеш. “Свободни”, “равни” и “братя” са само милиардите трудещи се, които създават 100% от благата, а получават насреща 10 или по-малко процента от тях в зависимост от минималния праг за съществуване, което да ги поддържа годни за утрешния трудов ден в служба на Партията-ръководителка, която е единствен разпоредител на тези блага, въпреки че изобщо не участва в създаването им. ТАКА НЕ МОЖЕ да се мобилизират хората за никакъв труд – ни физически, ни умствен, ни творчески. Ама си бил трудолюбив, умен, със златни ръце – какво значение има това в Комуната. Там всичко се преразпределя! И забележете – на държавно ниво, което е ПАРТИЙНОТО ниво! Ще питате ли защо Комунизмът беше “посаден” на повече от половината земно кълбо и не даде никакви реални плодове! Никъде! Никакви реални неща, които хората по света да припознаят като верни и необходими за развитието им.

Сега ще скокнат едни, дето викат “Не е вярно!” Кое не е вярно? – Че само вие, разпределителите на благата по разните управленски нива на Партията-ръководителка имате ползата от такава подредба на обществото ли? Сега ще скокнат пак същите и ще носят от девет кладенца факти, че при Демокрацията съществува несравнено по-голяма експлоатация на трудещите се, и по-голяма и жестока мафия, и гигантски разрушаващи обществото несигурност, жестокост, неморалност, необразованост, душевна пустош... Да скачат, да се размирисват, да го раздават орално, вагинално, анално. Както е казала една медсестра “Че то туй вашто и за венозно не става, бе”. Ако ставаше...

Ами не става! Факт, сравним с големината на разширяващата се Вселена. Естествено! Защото произтича именно от нея. А не от малките ви пишки!

Извинявайте, мои читатели, за последното възклицание. Какво да направя – в тази воня от комуналните скунксове, подведох се. 




Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

1. getmans1 - http://peturdikov.blog.bg/biznes/2016/02/23/petyr-dikov-platen-pasiven-gei-seks.1432232
24.02.2016 00:08
Този линк е много удобно място за някои от цитираните, вчера два часа си стоя цял целеничък 2-3ч. преди да го изтрият.
Постинга е изтрит но и профила ще им даде надеждичка да се „опраят“.
цитирай
2. slavimirgenchev1953 - Скунксове са,
24.02.2016 12:30
и то червени. Но цветът не е просто боя, а кръв.
цитирай
3. slavimirgenchev1953 - Още един скункс
27.02.2016 11:32
А варненският талантлив комунист-сталинист и бездарен куплетист
Хвалиери обижда хората на камунизи и камсамолци. )))
Вместо да подхване с партийната си организация нова подписка срещу войната!
цитирай
4. dobronameren - Кой е този варненец
27.02.2016 11:53
Хвалиери?
цитирай
5. slavimirgenchev1953 - Пуетът сталинист Валери Станков. Графоман и автор на подписки срещу войната, която Западо щел да води срещу Раша - той е неин верен син.
27.02.2016 15:07
dobronameren написа:
Хвалиери?

цитирай
6. dobronameren - Чудовището ми стана особено интересен
27.02.2016 17:44
след като изчезналата преди година-две "моя любимка" Ангелина Пискова-Инджова се появи отново в блога преди 3 месеца с благодарности специални за Валери Станков. Ама, много съм подробен - не мога да не попитам Защо?
Иначе за поета Чу, какво - за стихове като неговите моя дядо казваше "Из гъз мъкнати". Без никакво колебание, ако се напъна и аз мога да извадя почти същото качество. Знам какво твърдя.
Тогава, когато г-жа Пискова го поздрави специално, попитах и Уикипедията какво ще каже за него. Запомнил съм, че е дипломиран учител по руски език (Защо? Нали други били "руснаците"?); че е работил по плажовете като гларус (в Уилипедията пише "спасител") и че - направи ми огромно впечатление - бил е "нощен пазач в частна детективска агенция". Частна? детективска? - значи след Десети. А защо е толкова важно да се съобщава, че един учител е работил това? Имам и други въпроси, извлечени от постингите му.
цитирай
7. slavimirgenchev1953 - Изкуствено създадена биография, да изглежда разнообразна. Цял живот е тарикатствал.
27.02.2016 21:32
dobronameren написа:
след като изчезналата преди година-две "моя любимка" Ангелина Пискова-Инджова се появи отново в блога преди 3 месеца с благодарности специални за Валери Станков. Ама, много съм подробен - не мога да не попитам Защо?
Иначе за поета Чу, какво - за стихове като неговите моя дядо казваше "Из гъз мъкнати". Без никакво колебание, ако се напъна и аз мога да извадя почти същото качество. Знам какво твърдя.
Тогава, когато г-жа Пискова го поздрави специално, попитах и Уикипедията какво ще каже за него. Запомнил съм, че е дипломиран учител по руски език (Защо? Нали други били "руснаците"?); че е работил по плажовете като гларус (в Уилипедията пише "спасител") и че - направи ми огромно впечатление - бил е "нощен пазач в частна детективска агенция". Частна? детективска? - значи след Десети. А защо е толкова важно да се съобщава, че един учител е работил това? Имам и други въпроси, извлечени от постингите му.

цитирай
8. dobronameren - След 6 дни точно
28.02.2016 01:45
поетът-Чудовище ще навърши 60 години. Поздравявам го с един въпрос: Защо?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dobronameren
Категория: История
Прочетен: 1892496
Постинги: 670
Коментари: 2593
Гласове: 1611
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930