Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.02.2016 21:55 - Ти да видиш, како Пенке - 11
Автор: dobronameren Категория: История   
Прочетен: 2983 Коментари: 6 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

О, не, хищно пиле как кълве, а как търсят под вола теле!

На времето, през май 2015, написах (самоцитирам се): “За какво пищят нашите спаротоковци, удивлявам се на страстните им защити, че “траките са българи”, и македонците, и англичаните, германците, викингите... и шумерите, египтяните..., анунаките - идея!

Да не кажа нещо. Нали съм еврогейски задник, бе маскари, защо ме копирате?

22.10.2015 - Извънземните анунаки са създали първата цивилизация - на древните българи - за да ги експлоатират и ограбват. 

Автор: nad2008  Категория: Забавление 

“Както от Bradva.BG сме писали неведнъж, водещи световни учени смятат, че най-големият залеж на злато в земята се намира под Челопеч в България. Богатство, което в момента се изсмуква от големи западни корпорации. Според древните шумерски летопоси анунаките са дарили хората с интелект чрез смесване с техни гени – интелигентният човек е по-добър работник. И къде е било удобно да се създаде първата цивилизация от „работници“ – разбира се, че в близост до самото злато! Ето защо анунаките са смесили гените си с нашите предци. Те са им предали искрата интелект, която е позволила на прадедите ни да създадат първата цивилизация в историята на човечеството – Дунавската цивилизация. Какво се има предвид под компютъра на вселената или базата данни на колективната мъдрост? Т.нар. Четвърто измерение(4D) е царството на човешкия колективен ум, амалгамата от индивидуалните мисли и чувства, които са се слели и втъкали в архетипните модели. Могъщите хора, като някои светци, гуру и ясновидци като Ванга или Петър Дънов, могат да четат 4D, където се пазят записите за целия човешки опит на колективния ум. „Изумителната“ дарба на Ванга кара специалисти по цял свят да вярват, че тя е имала директен достъп до космическата база данни – информацията в четвъртото измерение. Достъп даден и директно от „Пазителите“ – представители на извънземната раса Анунаки.

Според древните летописи анунаките напускат земята заради открит конфликт и война с друга извънземна цивилизация. Може би за това не са успели да „изсмучат“ цялото злато от земите ни и са ни „зарязали да се оправяме сами с живота на планетата“. Но не се притеснявайте, приятели! Това което е било започнато от анунаките ще бъде довършено от големите международни корпорации. Пак ще сме им роби – ще работим за мижави заплати, ще ни заливат с медийни помии, с които ни промиват мозъците и ще ни тровят с ненужни лекарства, имунизации и вредни храни. А в крайна сметка, те ще източат златото – и физическото злато, което се намира под земята, и златото в умовете ни, което ще бъде използвано за тяхна изгода. Замислете се!”

Аз, dobronameren-о:

Замислям се, но нищо не мога да измисля. Дори основната нишка не схващам. Добри богове или мръсници са тез пусти анунаки и какви наследници сме им ние, след като днешните големи международни корпорации продължават делото им да изсмукват дори и златото от умовете ни български?!

И понеже се спомена Ванга, да допълня нещо за нея. 2.01.1996г., в "24 часа": „1996г. ще бъде хубава, здрава и вярна, а злините ще ни заобикалят, каза вчера петричката пророчица Ванга в традиционното си предсказание за бъдещето на България." Бре, 4D! Истината такава, каквато е - на 11.08 същата тази 1996-та. българската пророчица Ванга умря. Колективната мъдрост 4D си я прибра, без да ни предупреди. Поне за фалита на банките в края на 1996г. да ни беше казала.

==========================================

14.12.2015 - И както казваме ние древните българи "Е, те сега вече си Е Мамата"

Автор: kushel Категория: Други

”На всеки грамотен човек е ясно, че нивото на техниката през 1969 година не е позволявало да бъде извършен полет до Луната с кацане и завръщане на Земята. САЩ са държава на мошеници, които не биха са поколебали да извършат подобна мерзка фалшификация в името на себеизтъкването и рекламата. Много хора все още вярват в американската демокрация и това им пречи да бъдат реалисти. Ето един пример от съвремието. Очевидно е вече, че САЩ имитират военни действия срещу ИДИЛ, след като за година и половина не можаха да и сторят нищо. Сега пък се оказа, че им свършили и бомбите. Ми, браво! Наивници, отворете си очите най-после. САЩ предизвикаха тая безкрайна финансова криза дето ни донесе нечувана мизерия. Но те се оправят тъй като си печатат доларите сами и макар външният им дълг (в 100 доларови бнкноти) да е по-голям 30 пъти от разстоянието Земя - Луна, все още се крепят на глинените си крака. Вижте следващите материали и преценете сами, заслужават ли САЩ каквото и да било доверие.”

Следва, цитиран от Кушеля, пълният текст на статия на руснака Анатолий Тарасов от руския сайт VESTI.LV, който от своя страна цитира предсмъртно интервю на американския кинорежисьор Стенли Кубрик, дадено през март 1999г. на един друг режисьор Патрик Мюрей. Вътре се повтаря старата история, че американците никога не са стъпвали на Луната и всичката тая тупурдия е измислена, за да се покаже на Света, че СССР е ненадминат в надпреварата за овладяване на Космоса. Написах “старата история”, защото аз я знам тая история още от 70-те години на миналия век. А дали СССР е ненадминат в завладяването на Космоса, можете да прочетете документалната истина (Space Technology, Keneth Gatland, Salamander Books Lmd, London 1982”, превод на руски език), която съм си направил труда да преведа на български в постинга си “12 април – ден на космонавтиката” – 13.04.2012..

Аз, dobronameren-о:

Кушел дори не си е направил труда да преведе за глупаците нас статията от руски на български език. Оригиналното руско заглавие е “В лунной афере США поставлена жирная точка!” Пак аз ще трябва да превеждам – “жирная” значи дебела, тлъста. А за класификацията “афера” какво да кажа? Трябва да си много прост и самонадеян, защото само след няколко години земните хора ще направят своя базова станция на Луната и НАШИТЕ съвременници ще намерят там следите на Армстронг и другарите му! За които Стенли Кубрик – Патрик Мюрей – Анатолий Тарасов – Кушел... и колко още обективно съветски блогъри, твърдят, че са снимани на Земята.

Не си представям по-тъпи хора от такива! Учудвате ли се сега на старите, и на новите!, им твърдения, че комунизмът бил единственият, последният, най-справедливият строй на Земята и Нему принадлежало бъдещето?!  

==========================================

Търсенето на теле под вола продължава. Добре, че волът е добродушно животно – само ще ги препикае. Ако бяха под магаре ... стой, та гледай, како Пенке.

Само 4 дни по-късно:

18.12.2015 - Тази снимка е от годината, в която СССР за първи път прати човек в Космоса (http://varg1.blog.bg/history/2015/12/18/tazi-snimka-e-ot-godinata-v-koiato-sssr-za-pyrvi-pyt-prati-c.1415848)

Автор: varg1 Категория: История

Съветът ми е да кликнете върху линка към този ... хъм, постинг. За да се насладите на “коректността” на разните съветски, пардон шуменски, шундреци. Снимката на “вълка varg” е съвсем определено от времената на гражданската война в Америка, когато вероятно са бесили наистина хора по дърветата. Вгледайте се в дрехите на събралото се множество хора под клоните на едно такова дърво. После си спомнете в коя година “СССР за първи път прави човек в Космоса” (аз ще ви припомня – в 1961!) и си отговаряйте сами доколко тази снимка е правилно датирана. Аз няма да ви се меся. Само ще напиша, че Бил Гейтс е роден в 1955!

Коментарите отдолу интересуват ли ви? Ето ги “вярващите”:

Injir – 18.12.2015 18:12 “Ами говорим си за демократична Америка...”

Kushel – 18.12.2015 21:18 “Това са учителите ни по демокрация.” (Отбелязвам, че покрай криенето си зад нови профили, този коментар на Kushel е изчезнал.)

==========================================

Ако искате сами да се уверите в истинността на следващите “открития” на Куш относно търсенето на теле под вола, които следват, трябва да ви кажа, че И ТЕ СА ИЗТРИТИ. Е, не съвсем са изтрити. Аз например ги пазя.

18.10.2015 - Заявявам уверено, че астрологията е лъже наука т.е. шарлатания.

Автор: kushel Категория: Други  

Постингът е задявка с астролога apostoapostoloff, когото Kushel нарича “Шарли”. Тези двамата са си необходими един на друг. За запознатите с блоговата среда са нещо като множествената Юлия и техния ... Гого. А за незапознатите – в “Комиците” по bТV има две комшийки, които умират като се срещнат, да започнат да се кълнат една друга, сещате ли се. А защо аз ви занимавам с техните “грижи”, вместо “да ви пикам на грижите”, както казваше Чочо Попйорданов?

Първо прочетете коментарите отдолу, за да разберете “какво ги сърби”:

- panteleev:  “Не знам дали астрологията лъже, но астролога с перуката е пълен мазник и лъжец. Нищо не е познал, а само се е мазнил на Станишев, после на Боко, сега на хамериканците.”

- crep: “Девизът на девата бил: "Място за всяко нещо и всяко нещо на мястото си". Значи е дошъл ред на астрологията ... Да бъде сложена в ред ...Надявам се, че не съм досадна ....А освен това теб те действа и асцендента ти, сиреч по-сложно е.”

- kvg55: “Несъмнено луната, планетите, слънцето оказват влияние върху живота на земята и в частност на хората, но не в смисъла, който влага астрологията.”

- elenkokoshkov: “Физиците твърдят ,че астрологията е лъженаука, може и да е така ,не знам!!!!Но със сигурност знам ,че един от постулатите на физиката не е верен, а именно този за скоростта на светлината ,който твърди , че тя е константна величина. Психолози и психиатри ,твърдят ,че астрологията е лъженаука ,може и да е така ,не знам!!! Но със сигурност знам ,че ЕЛЕКТОШОКОВАТА ТЕРАПИЯ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ КЪМ ЧОВЕЧЕСТВОТО. Със сигурност знам ,че медицината е поставена на лъженаучна основа - лекарствата се изпробват най-вече върху мишки и плъхове ,рядко върху кучета ,китайски хамстери и зайци. Ми че организма на животните реагира по съвсем различен начин от човешкия ,говориме за тъканните изменения ,а за психическите и дума да не става!!! Как ще се разбере дали един плъх е тъжен или весел или пък иска да се самоубие - това може да стане едиствено и само ако Фърляте боб или леща. В този ред на мисли астологията си е направо чиста математика. За ваксините просто не ми се говори ,за лъженаучните опити на Луи Пастьор и неговите фалшификации ,просто не ми се зачеква тази тема.”

А след това да напиша за какво се сещам аз;

Науката генетика бе отричана в СССР, чак до към 1960-та година. Със същите аргументи – лъженаука. Мендел, грах - глупости! Лисенко и Мичурин са истината. И какво спечелиха съветските хора? Че “излязоха на пистата” с 50 години закъснение и децата им днешните скоро няма да се видят в нобеловите лауреати. Ама освен, че е естествено, е и смешно! Та и Кушелиатите – ама, естествено, комунисти са! Горките. Докато се маскират на ..., а не! - на социалисти, самолетът им излетя, както се разправя в един виц. Скоро някъде го цитирах – Путин на Домодедово, докато чака самолет за Брюксел.

Още от този смешник – имам предвид Edmond Едмундович:

12.12.2015 - Не вярвам на "свещените книги", защото там няма и дума за динозаврите.

Автор: kushel Категория: Други

“Достатъчни са два факта, за да махнеш с ръка към т.н. "свещени книги". Единият е, че в тях няма и дума за динозаврите и техните предци, които са господствали 700 милиона години на Земята. И вторият е, че проследявайки родословието на Христос до Адам и Ева, датата на създаването на Земята се очертава около 5000 години преди Новата ера и Земята се е смятала за плоска от църквата почти до 19 век.

Впрочем, въпросът с религиозните глупости за мен е отдавна решен. Оставяме религията настрани, тъй като тя е рудиментарен орган на съзнанието и от нея нищо добро не се пръква, освен постоянни поводи за войни. Та така, в господи и религии не вярвам, но силно вярвам, че нашата недъгава цивилизация съвсем не е първа на Земята и е напълно възможно дори по времето на динозаврите да е съществувала човешка раса с хора достатъчно големи за да живеят в съжителство с гигантските динозаври.”

Те затова на комунистите им викат “динозаври”. Макар, че ако питате мен, по им подхожда “самсигозаври”. Като динозаврите са тъпи.

==================================

Дали си вярват? Аз лично не мога да повярвам що годе мислещ човек ТОВА да си го представя искрено. Ето за какво става дума:

19.02.2016 - СЕГА Е МОМЕНТА ДА СЕ ИНВЕСТИРА В РУСИЯ! ЗА ДА ИНВЕСТИРА И ТЯ В НАС!!!

Автор: chavdar01 Категория: Политика

“СТАВА ВЪПРОС ЗА ТЕЗИ КОИТО ИМАТ АКЪЛ,ПАРИ И ДЪРЖАВНИЧЕСКО МИСЛЕНЕ РАЗБИРА СЕ! ДАВАМ ЕДНА НАЧАЛНА ИДЕЯ,КОЯТО МОЖЕ И ДА БЪДЕ РАЗРАБОТЕНА И ДОРАЗВИТА РАЗБИРА СЕ ИДЕЯТА.ВКАРВАТ СЕ (ДЕПОЗИРАТ СЕ)ЕДИН МИЛИАРД ЕВРО В РУСКОТО МИНИСТЕРСТВО НА ТУРИЗМА ИЛИ КАКТО ТАМ СЕ НАРИЧА И ОТ ВСЕКИ ДОШЪЛ В БЪЛГАРИЯ РУСКИ ТУРИСТ НА ДЕН СЕ ОТЧИСЛЯВА ПО ЕДНО ЕВРО НА ТАМОШНОТО МИНИСТЕРСТВО! КАТО НАЧАЛО ИЗГЛЕЖДА СТРАННО,НО КАТО СЕ ЗАМИСЛИ ЧОВЕК,ЕДИН МИЛИОН ТУРИСТИ ПО 100 ЕВРО НА ДЕН И ПО СТО ДНИ ЗА ЛЯТОТО И СТАВА НЕЩО МНОГО ИНТЕРЕСНО?! А ПОСЛЕ ИДВА ЗИМАТА И "ОПЕРАЦИЯТА" СЕ ПОВТАРЯ!!!”

И вие ли разбрахте Идеята като мен – даваме на Русия 1 милиард евро, но не като заем, а срещу обещание да изпратят 1 милион туристи, и на всеки дошъл руснак по тази линия опрощаваме по едно евро от този заем. 1000000 туристи по едно евро прави 1000000 евро. Останалите пари от заема ще си ги върнем поради предположението, че всеки руснак ще оставя у нас по 100 евро на ден и ако стои 10 дни – ето ви как получихме 1 милиард евро. И сега забележете! – онези евра, които вече сме дали на руснаците предварително безвъзмездно. Къде ни е печалбата?

20.02.2016 - ДНЕС ОКОНЧАТЕЛНО СТАНА ЯСНО ЧЕ ЕВРОСЪЮЗА СЕ РАЗПАДНА!!!

Автор: chavdar01 Категория: Политика

“ВСЕ ПАК ВЕЛИКОБРИТАНИЯ ДАДЕ ОЩЕ МАЛКО ИНКУБАЦИОНЕН СРОК ДО ЮНИ,НО ТОВА ЕДВА ЛИ ЩЕ ПРОМЕНИ НЕЩО!!! ДОТУК ДОБРЕ,ИЛИ НЕ МНОГО ДОБРЕ,НО ВСЕ ПАК КАКВО ПРАВИМ НИЕ? КОГАТО РАЗПАДА НАСТЪПИ ОФИЦИАЛНО!БЪЛГАРИЯ Е ВЕЧЕ ДЪРЖАВА БЕЗ ИКОНОМИКА,БЕЗ ПАЗАРИ,БЕЗ ЕВРОПОМОЩИ,БЕЗ ЗЕМЕДЕЛИЕ,БЕЗ ДОХОДИ И Т.Н.КАКВО ПРАВИМ???? НЕКОИ ЩЕ "ЯХНАТ" МЕТЛАТА И С МИЛИАРДИТЕ СИ ЩЕ ОТЛЕТЯТ В "ТОПЛИТЕ" СТРАНИ,АМИ НИЕ????”

 Аз, dobronameren-о:

Какво точно е отстъпила Европейската комисия на английския премиер Дейвид Камерън и дали това е Краят, е твърде спорно. Какъв би бил резултатът от предстоящия английски референдум за оставане в ЕС, също не е ясно. Както не ми стана ясно откъде ще вземем един милиард евро, за да ги дадем на Русия срещу туристи. Но аз не затова цитирам “музиканта от Перник”. Забележете твърденията му, че БойкоБорисовци имат милиарди и когато “краят натъпи”, те ще избягат “в топлите страни”. Откъде знам, че става дума за Бойко Борисов и подобните му ли? Ами, постингът на Чавдар завършва с един колаж на нашия премиер, който Чавдарът е нарекъл “Метла и наглост”!

==================================

А пред поредния шедьовър на онзи, дето беше написал, че в годината 1961-ва американците бесели все още хора по дърветата, направо падам. Чуйте го този идиот (varg1) как оправдава един друг идиот (Путин):

20.02.2016 - Русия казва сбогом на Microsoft, Google и Apple

Автор: varg1 Категория: Новини

”Русия планира да се освободи от зависимостта на Microsoft, Google и Apple, като създаде свои алтернативи. В модерното време война се води по изискан начин-вече не е уместно да хвърляте бомби, да изпращате войници на фронта и да бомбардирате територии. Много по-важно е да се контролират технологиите и финансовите пазари. Китай обяви през 2015, че ще забрани използването на операционните системи Microsoft Windows и ще създаде своя „национална операционна система“. Все още това не е реализирано, но и най-големите им съюзници—руснаците, обявиха подобни планове. Съветникът на руския президент Владимир Путин, Герман Клименко заяви, че е възможно да се забрани използването на Microsoft Windows в Русия и преминаване към Linux базирани системи в над 22 000 общински центрове в цяла Русия. Анкети показват, че самите руснаци смятат, че използването на Windows за работа с правителствените компютри е неестествено. Те добавят, че са наясно, че Интернет е „шпионски ЦРУ проект“ и по тази причина предпочитат да не го използват. Първа стъпка в опит да се отърсят от зависимостта към американския софтуер и технологии бе търсачката „Яндекс“, а по-късно и социалната мрежа Вконтакте. И двете придобиха международна популярност и могат почти изцяло да съперничат на Гугъл и Фейсбук.

Бил Гейтс обаче далеч не е единственият, който е в списъка на Русия. Русия казва „Сбогом“ на най-големите интернет и компютърни гиганти. Освен Microsoft, в черния списък на руските власти се намират също така Google и Apple, за които ще се въвеждат високи данъци, при което се очаква да се наложат други алтернативи на Google. Предвид факта, че Русия вече разполага с такива, изчезването на браузъра и търсачката не се смятат за чак толкова драматично явление.”

Аз, ама мноого добронамерено:

Кое по-напред – трогателното, тъпото или невъзможното?

-  Трогателното е да обясняваш въвеждането на цензура в Русия (и то не срещу областен вестник, а срещу глобалната мрежа) със справедливите искания на руснаците да се освободят от лошите други, дето ги шпионирали. Отивам за кърпичка да избърша сълзите на умиление, бликнали в очите ми.

- Тъпото е, че руснаците имали свои собствени програмни продукти, които можели напълно да заместят вносните западни такива. Въпросната “Вконтакте” е просто Facebook, който говори на руски език. Няма и как да бъде другояче – ако е съвсем друга нова програма, тя НЯМА ДА БЪДЕ СЪВМЕСТИМА със старата, вече съществуваща. Изход има един – ако американците префасонират своя софтуер и хардуер и го заместят с руския такъв нов. Уф, добре, че кърпичката ми е под ръка. Този път сълзите ми са от искрен неудържим смях.

- Невъзможното? – още ли питате. За тази работа на руснаците ще им трябват един милиард безвъзмездни заеми като онзи, дето ние сме щели да им дадем по идея на перничанина Чавдар. Той Светът не им дава повече от 30 долара за барел нефт, реже им газопроводите към Европа, не ще да ги включи не само в Г-7, ами и в Г-20, те си пеят “Интернационала” – “Света ще обновим”...

Ама голяма, истинска шунда е този Варг от Шумен.

А преди да подскачате от “справедлив гняв” за последното ми заключение, нека ви дам още малко щундрекови миризми. “Шундрекови”, защото слагам бас, че Путин не знае за мераците му!

20.02.2016 - УНИКАЛНО! Путин пристига на Шипка за трети март!

Автор: varg1 Категория: Новини

”Президентът на Руската федерация Владимир Путин ще направи визита на Шипка по случай освобождението на България от турско робство. Припомняме, че преди години до като президент на България беше Георги Първанов Путин имаше същата визита на Шипка, това се се случи на 03.03.2003 . Сега 13 години по-късно български патриоти са изпратили покана до Владимир Путин, в която го канят да честваме заедно българи и руснаци освобождението. Българските родолюбци са получили положителен отговор от Кремъл, в който се отбелязва, че през тези дни Путин няма никакви планирани визити и ще уважи поканата на българите. Очаква се няколко дена по-рано Шипка да бъде подготвена за най-реалната до сега възстановка на битката, а руският президент ще бъде посрещнат с българо-руски песни, маршове и български баници и питки. В същото време с нетърпение се очаква речта на Путин, в която ще говори за освобождението на България, за вековното българско-руско братство и за още много неща свързани с България и Русия.”

==================================

Какво, мислите, търсят “вълците” под “вола”, хайде да не му пиша името, че “националното магаре” ще се обиди.

Само да уточня: “Вълците” написах, а не “вълка”, защото те са цяла глутница. Един ден след varg1 блогърът olivie (“маслинков”, както предположи др. jelezov , че се нарича той, но отговор не получи) направи paste на абсолютно същото съобщение от сайта sekirata.com – да не се бърка с bradva.bg с който започнах този постинг. Единственото оригинално маслинково беше заглавието и категорията:

21.02.2016 11:42 - СЕНЗАЦИОННО. ПУТИН ИДВА ЛИЧНО ДА НИ ОСВОБОДИ:

Автор: olivie Категория: Хоби   

 

Такива ми ти работи, како Пенке. Търсят под вола теле, ама няма да свършат добре.



Тагове:   kushel,   chavdar01,   varg1,   olivie,   nad2008,


Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

1. slavimirgenchev1953 - Путин ще дойде,
21.02.2016 22:57
за да седне върху Кънчо, където му е мястото.
цитирай
2. yoan2015 - 1
21.02.2016 23:16
Отбор български (блогърски) юнаци, мечтатели...
Пределно ясно е защо идеологията комунизъм и хора като Ванга (така и така се споменава) имат почва в България и то много благоприятна. Не знам дали сме една от първите цивилизации, но сме една от най - глупавите...
цитирай
3. slavimirgenchev1953 - Щом сме най-старата, нищо чудно да ни мъчи деменция, склероза, Алцхаймер, маймер, дизайнер и квот се сетиш. )))
22.02.2016 11:10
yoan2015 написа:
Отбор български (блогърски) юнаци, мечтатели...
Пределно ясно е защо идеологията комунизъм и хора като Ванга (така и така се споменава) имат почва в България и то много благоприятна. Не знам дали сме една от първите цивилизации, но сме една от най - глупавите...

цитирай
4. batogo - !!!:))) Поздравления за постинга!
22.02.2016 11:12
Освен Вселената има още едно нещо, което е безгранично и то е глупостта на путинофилчетата, която си личи от всякъде :)
цитирай
5. yoan2015 - Именно...
22.02.2016 11:30
slavimirgenchev1953 написа:
yoan2015 написа:
Отбор български (блогърски) юнаци, мечтатели...
Пределно ясно е защо идеологията комунизъм и хора като Ванга (така и така се споменава) имат почва в България и то много благоприятна. Не знам дали сме една от първите цивилизации, но сме една от най - глупавите...


цитирай
6. dobronameren - На Айнщайн му е било по-лесно
22.02.2016 13:52
Занимавал се е с Вселената на която глупостта на хората не й пречи. Но ние сме принудени да живеем с тази спъваща нашия живот обществена глупост - путинофилчетата в блога са само една малка част от нея, и с тази личностна глупост на някои от българите, които съвсем не са малка част от народа.
Тук навлизам в отговора, който, не съм забравил, дължа на Йоан. То не е точно отговор, а размишления защо трябва заради глупостта на някои българи българският народ като цяло да страда - Не стига, че светът не обръща никакво внимание на напъните му да се изкара най-древния народ на Земята (ако може даже и преди нейното създаване), ами и гледа на нас като на един от глупавите земни народи. После Чърчил ни бил виновен, че ни е оставил на руснаците. И Комунизма заклеваме да се маха, а не си го пускаме, стискаме го здраво. И се питаме един друг "Докога?". Вместо "Защо?"!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dobronameren
Категория: История
Прочетен: 1872715
Постинги: 669
Коментари: 2593
Гласове: 1611
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031