Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.01.2016 17:16 - Помощ. педераси
Автор: dobronameren Категория: История   
Прочетен: 2642 Коментари: 8 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Педераси всякакви.

Вид А:  Едни в истинския анален смисъл на думата. На тях не можем да се сърдим. Те са като другите хора само, дето ги сърби не отпред, а отзад. Това си е цяло нещастие. Вид болест. Че и не се лекува. Обаче такива педераси, истинските педераси, не са опасност за развитието на обществото. Да си се онождат помежду си. Бог ги е наказал да останат без потомство, а хората се раждат от обикновени жизнени мъже и жени.

Но има едни други “педераси”, “вербални педераси”. По правило те са нервни за нещо си на другите хора и изливат злобата си по такъв словесен начин.

Вид В:  Колкото вербалните педераси са по-първични и прости откъм мисли и разсъждения, толкова повече е възможно от думи да преминат към дела и да посегнат към чуждия задник, не защото имат такава физиологична нужда, а за да унижат и така да се почувстват удовлетворени. Типичен пример за такива са циганите, а още по-типичен пример напоследък – радикализираните мюсюлмани. С тях обществото може да се бори сравнително успешно, особено като те преминат законовата граница.    

Вид С:  Това са социопатите, ако са индивидуалисти, и сектантите, ако са колективисти, признаващи само членовете на своята секта. Тяхната вербална атака срещу различните други също има “анално изражение” като висша форма на презрение и на унижение, но не преминава “физическия праг”, тъй като по правило те са по-образовани, а оттам и “по-чистоплътни”. Или по-“гнусливи”. Борбата на Обществото с такива педераси  от типа С е много трудна. Толкова по-трудна, колкото Обществото е по-демократично. Защото Демокрацията има неразрешим проблем с наглеци и тарикати.

Вид СО: Педераси Социопати с оръжие. Те са най-опасните. Защото използват педераската лексика само в началото, а доста често преминават направо към същинската разправа – вадят пищовите и започват да разстрелват. Успокоителното е, доколкото може да се използва епитета “успокоително”, че стрелбата е възможна само когато държавата разрешава това. У нас такава ситуация не може да се случи, освен ако Йелоустоун не помогне, но в днешна Русия с този луд П. е напълно възможна.

 

Това, че написах възможна, съвсем не означава, че би повлияла в посока да обърне Света. Представяте ли си, Русия на Путин да влезе в Брюксел – че това означава собствените му дъщери незабавно да бъдат отзовани от Холандия примерно. Съветските ръководители са безкомпромисни към семейството си първо. Защото са нервни на създателите си най-вече. А пък с този Чехльо начело, България ще бъде бомбардирана на третата минута от началото на войната. Което означава да се превърнем в прах не само ние, “блогърите еврогейове”, както ни наричат нашите педераси от тип С, но и внуките на Джани, Венци, Деденцето, самият Фрийчо, Куш, Хищника ... спестяванията на Икото ще изгорят... Пука му на някой за тия. Обаче ще бъде убит и наследникът на Волен и кубинката. А-а-а, комунизъм, комунизъм, но чак на такива жертви нашите педераси не са съгласни. Те са бай Ганьовци, първи ще се отметнат от идеите, защитавани в постигите им. Стига Светът да приключи бързо със Съветите. Защото, ако тази война на световете се проточи по-дълго, може междувременно Путин да окупира България, а той е като Лъва – първо къса мъдете на зайците и после брои дали са правилен брой.   

По този повод се сетих за един виц. Поздравям с него старшината Ок3223 (за по-старите му П-изяви) и двете П-та podvodni и pantelеev (за най-пресните им коментари). Всичко се пази в редакцията, както се казва, и при нужда или по заявка може да бъде извадено на часа.

На първия ръководител на държавата му писнало от манкирането на подчинените му и издал разпореждане:

- От утре всички приказки да се превърнат в дела!

- Леле – плеснал се по челото един блогов педерас – Ами сега! Що народ съм напсувал на гъз...

 

ПП:  Да отдам дължимото на истинските педераси от тип А. Да не се почувстват пренебрегнати недогледани.

Оня ден – петък 22 януари – минавам по телевизиите профилактично и попадам на предаването на Гала “На кафе” по Нова. Стандартната тема – дъвчене на ситуации във ВИП брадъра, обичайните заподозрени начело с Кристина Патрашкова. Обаче веднага отбелязвам, че присъства само един мъж и той не е Евгени Минчев. Ужас! Значи очаква ни пълна скука, провинция. Добре обаче, че задържах малко дистационното, докато камерата покаже отблизо лицата на ВИП-овете. Оказа се, че последното ... лице, най-вдясно, с розовата широкопола шапка, червени три-четвърти панталони на райета и виждащите се под тях шарени дълги чорапи. не било жена, както ми се видя в първия момент отдалече, а е бил Самият Минчев. Отдъхнах си. А бе, Гала си е Гала. Дрънка отсекъде.  




Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

1. slavimirgenchev1953 - Педерасти са до един,
26.01.2016 17:26
а водачът им Путин е педералисимус. Гювенци е негов заместник в блог.бг. Изобщо - педерусияни. ))) Ще ги скъсам от майтап. Те не могат да измислят - нито заедно, нито поотделно - дори един афоризъм като бате си Славчо. Опитват се, ама нищо не става. Требе си талант. Не е като при камунизма, който проповядваше: "Че то (нещо там, няма знаение какво, може и поезия да е) е много просто!"
И пролетарско-селските мвомчета се видоа с дипломи и се поверваа, дека и те са ора. И ей ги сиги къв капитализъм строят - крадлив и връзкарски. Че появи ли истинска конкуренция - одма умирват. Като тука - не ги ли напомпат модераторите или те самите, никой няма да ги забележи. То чунким сега ги чете някой. А те си пишат...
цитирай
2. dobronameren - Каква е тази история според вас? Според мен тук в този “педераски постинг” й е мястото за разказване.
26.01.2016 21:13
Един ден преди аз да публикувам моя постинг, на 25.01.2016 (в 3:20 минути сутринта!) vencivaleri1951 е пуснал постинг, посветен на Владимир Путин. Нарекъл го е “Президента на РФ от “Осанна” до “Разпни го”. Постигът е свестен. Много добре е подреден, всички тези са назовани ясно и обяснени разбрано. Какво значение има, че тезите на Венци са до една от типа “Осанна”, то неговото мнение за Путин е ясно, че е такова. Ясно е и моето мнение за Путин – той е един много вероятен кандидат за личността на Антихриста в хрониките на Средновековието. Така, че спорът помежду ни беше “готов”.
Признавам си, че избрах метода на прикритата провокация. Написах му следния коментар: “Понеже пиша едно изследване за взаимосвързаността между вътрешната и външната политика на България, да те помоля, vv1951, да напишеш в друг постинг също толкова подробно и разбрано кой БЪЛГАРСКИ политик на прехода ти харесва най-много, както и да изложиш дългосрочната си визия къде би трябвало да е БЪЛГАРИЯ след 30-тина години.”
Ако искаше да защити своята правота, vv1951 трябваше да посочи някой русофилски настроен БЪЛГАРСКИ политик и да напише откровено, че вижда БЪДЕЩАТА България в империята на Путин. В крайна сметка дали съм очаквал или не доблест от един комунист, това няма значение. Идеите ТРЯБВА да се защитават. Още повече, че не виждам от какво можеше да му бъде неудобно на Венци, нали ДЕЛОТО му е право и ще победи?!
Продължението следва в следващия коментар.

цитирай
3. dobronameren - Продължението:
26.01.2016 21:14
Е, а вие какво очаквахте? Ето отговора на този адепт Путинов: “Ще ти помогна, що да не ти помогна. Лично аз не мога да преценя кой наш политик да номинирам. Бих направил следния експеримент. Всички политици бих оставил на средна българска заплата и без възможност за бонуси и корупционни практики. Който оцелее ще го номинирам. Трудно ми е да кажа какво ще е дереджето на Б-я след 30 години-винаги може да се копае в дъното. Иначе се надявам на по добро правосъдие след като Мешерето замени съдебните ни институции. Предполагам, че национален празни ще стане "Банго Васил" С две думи: Ако не друго, весело ще е.”
Ето защо включих тази история в отдела за педерасите!
цитирай
4. dobronameren - Я, колко ... педераси
27.01.2016 09:07
Покрай новия скандал с учебните програми друг един блогър Freeoldmen предлага новият национален празник да е 02.02 (в постинга "Време е за смяна на националния празник"-26.01.2016). Изразих моето отношение към това така:
8. dobronameren - Съвсем естествено е педераст като Freeoldmen да се сети първо за датата 2 февруари 26.01 21:28 - Аз, като по-нормален българин, ето какво бих казал за датата 3 март. Да се откажеш от датата 9 септември, когато "Русия ни освободи за втори път", и да я замениш с 3 март, когато "Русия ни освободи първи път". е все едно, когато умре съпругата ти по-малката сестра, да се ожениш за каката, защото много обичаш тъщата."
Получих следния изискан отговор от педераса:
14. freeoldmen - 8. dobronameren 26.01 21:59 - Бай добронамерен, вече би трябвало да си асексуален на твоята възраст, но дупе разпрано не трае... Всъщност, има ли климактериум при вас?
А друг един го допълва: 25. kush11 - Монтанера и добронагъзения да х... 07:45
Монтанера и добронагъзения да ходят да ги шибат турските манафи. Заради такива педали сме стояли толкова години под това зверски робство, защото на тях им е кеф да стоят нанизани на турски кур. Да си ЕПМ педалите гнусни!

цитирай
5. slavimirgenchev1953 - Педеругите левичари обиждат хората на педерасти!
27.01.2016 10:03
Стар комунистически похват.
Да ги води педералисимус Гювенци на 2 февруари в Горна баня и да си вземат гевреци!
цитирай
6. batogo - !!!:))) Поздравления!
27.01.2016 10:14
Добра картинка на путинГейтърите си нарисувал, точно според заслугите им...
цитирай
7. yoan2015 - 33
27.01.2016 11:11
Педераст вика: "Дръжте педераста"
цитирай
8. dobronameren - Коментарът на yoan2015 ме подсети за един паралел.
27.01.2016 18:50
На пазара доматите на сергията на един страшно много миришели на ракия. Това странно явление се изяснило и всичко си дошло на мястото, когато смяната на този продавач изтекла и той сдал сергията на своя заместник.
Та и БЛОГ.БГ ще престане да вони на педерасизъм, когато споменатите в постинга ми блогъри напуснат сергията му.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dobronameren
Категория: История
Прочетен: 1883128
Постинги: 670
Коментари: 2593
Гласове: 1611
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930