Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.11.2015 19:59 - Ти да видиш, како Пенке - 06
Автор: dobronameren Категория: История   
Прочетен: 1557 Коментари: 5 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

В зоологическата градина малкият Иванчо крещи в екстаз пред клетката на пауна:

- Мамо, мамо, гледай! Кокошката е цъфнала!

Та и моите пилета, како Пенке, гледай как са разцъфтели.

----------------------------------------------------------------------------------------------

Zlatko01 - 22.09.2015 – “Руско пророчество: На 28 септември ще започне Третата световна война. Според руски сайт на 28 септември 2015 г. ще настъпи краят на света, като свързва това мрачно събитие с лунното затъмнение, което ще предизвика „Кървава Луна“. Но дори това мрачно пророчество да не се сбъдне, ситуацията в света показва, че предстои събитие с наистина катастрофални мащаби, което ще се превърне в пусков механизъм за началото на Трета световна война…На този ден руският президент Владимир Путин ще произнесе реч пред Генералната асамблея на ООН. В нажежената ситуация, в която се намираме, такова посещение на лидера на Русия в чужбина, а още повече в САЩ, е – меко казано – рисковано мероприятие и естествено всички въоръжени сили на Руската федерация ще бъдат приведени в бойна готовност. Както впрочем и въоръжените сили на САЩ и на други страни – членове на НАТО. Представете си, че на някой болен мозък му хрумне да лиши Русия от нейния лидер в този напрегнат момент. Представяте ли си го? Можем да си спомним и пророчеството на Нострадамус, където има катрен, в който се казва, че през 2015 г. може да има покушение срещу лидерите на четири държави, което ще провокира всеобща световна война. Надяваме се колегите от руския сайт да не се окажат прави, в противен случай, когато на 28 септември видим ядрените гъби, може би ще си спомним за тях

(На 30 септември Русия започна да бомбардира в Сирия.

“Айде, почнA се!”, възкликна хищното пиле blackpredator.)

Кushel - 1.10.2015: 

Хайде тоя път без мой коментар. Професорът казва каквото трябва.”

(Професорът, който “казва каквото трябва” е Людмил Георгиев. Неговите думи, които са каквито трябва, неведнъж са ни представяни в блога от нашата позната блогърка chara. А аз бях така любезен да подчертая някои от тях, които ми се виждат особено важни.)

“Понеже българските продажни медии няма как да ви информират, да ви кажа, че от тази сутрин няма „Ислямска държава“ около границите между Сирия и Турция! Просто Владимир Владимирович разреши на руските военни да използват „Напал“, осъвременен вариант на старата бойна „Катюша“, чиито огън и достигната температура от 1500 градуса по Целзий превръща в пустиня мястото, на което е изстреляна! Най-важното обаче е, че след това попадение няма радиация, така че момчетата на Рамзан Кадиров обезсмислиха всички две годишни акции на САЩ чрез НАТО, тъй като просто завзеха реално, чрез физическото си присъствие, тези територии на идиотите от ИДИЛ! Както се казва, скоро, т.е. още утре, нещата ще продължат по същия начин, тъй като Путин обяви, че с „Ислямска държава“ ще е свършено до 24 часа!…Въпросът ми е, драги управляващи, какво ще правите оттук-нататък, защото очевидно нямате време? Защото ви казвах, че янките няма как да не клекнат пред Русия поради причини, които надълго и нашироко съм обяснявал в книгите си! Но, както казваше моят учител проф. Минчо Семов, политиците не могат да четат, защото нищо не разбират, особено българските политици!…И да ви кажа за пореден път какво ще следва – заминават си Мутрата Борисов, Делян Пеевски, Цветан Цветанов, Реформаторския блок като цяло и поотделно, даже и БСП… Ами няма как братята да приемат БСП, която продължава да държи в редиците си хора като Кристиян Вигенин и разни подобни кретенчета, които побързаха да прегърнат фашистите на Порошенко и Яценюк!…Винаги съм ви казвал бе, драги дами и господа, другарки и другари управляващи – а бе четете „АФЕРА“, за да знаете какво да правите, това е полезно дори за личното ви оцеляване! Още повече, че тук съветите са безплатни…Все си мисля обаче, че е късно, твърде късно!”

Аз, добронамерено: Въпреки, че обещава този път да не се намесва, Кушелят не изтрайва да разпери опашката си, която е голямата му работа. Между него и бай Пандо протича следния коментаторски разговор:

- Pando:  PRIVET Camarade! Както обикновено ФАЩ и запада започват войните и Русия ги довършва...

- Kushel:  Именно, така ще стане и тоя път. Дано на връщане от Сирия минат и от тук, че има доста гниди за изтребване.

Е, сега виждате ли разликата между “лудото пиле” Кушел (за когото ние сме “гниди”) и добрия “паун” професор Л.Георгиев, който ни предупреждава културно какво ни чака, макар и “късно, твърде късно”. По-добре късно, отколкото никога, нали? Но никога не е късно! Още повече, че аз като по-информиран и неразчитащ на разните комунисти да ми разкриват намеренията си, го знам от доста по-отдавна. Например ето какво съм прочел и запазил ЦЕЛИ 5 МЕСЕЦА ПО-РАНО:

Emanuilova - 19.05.2015

 (Следите датите, нали? На 6 май първото правителство на Ципрас навърши 100 дни. До  несъстоялия се GREXIT от Европа остава месец. На 15 май беше “разбъркана” Македония (терористи в Куманово). В края на май новосъздадената “Ислямска държава” премина в настъпление по цялата терирория на Сирия. В началото на юни постигнатите договорености в Минск бяха забравени и войната в Донбас подновена.)

 “Световният бизнес елит масово напуска работа и се крие в бункери. Повече от 500 ръководители на най-големите компании в света са напуснали работата си и са се насочили към предварително приготвени бункери, пише allnewspipeline.com. Какво се случва? Те знаят какво се приближава и за това елитът активно следва сценарий за бягство в безопасни места. Ние съставихме документ, който съдържа имената на повече от 500 директори на големи компании, които или са напуснали важни длъжности от края на 2014 г. до май 2015 г., или планират да го направят през следващия месец или около това време. Иначе казано – ние виждаме, че масовото изселване на „кралете“ от света на големия бизнес започна. Причината е, че американският долар се готви да загуби своя „статус на световна резервна валута“, а САЩ и световната икономика като цяло балансират на ръба. Ново социологично изследване, проведено от Wall Street Journal / NBC News, показва, че 96% от американците считат, че това лято в САЩ ще започнат големи граждански вълнения, както и расови войни в градовете по цялата страна.”

Ах, тоз сърбеж по русофилите!

- В коментар kushel е написал: “Илюзията САЩ свършва. Най-лошото обаче е, че раненото животно хапе най-силно. В отчаянието си САЩ може да се опитат да повлекат целият свят със себе си в бездната. Това лято ще има някаква развръзка”

- А dolsineq му отвръща: “имат нужда от това, самозабравиха се...”

------------------------------------------------------------------------------------------------

Валерия Белчевска DNES.BG 7.10.2015 - “Краят на света бил... днес! Дали? Според "експерт по Господ" ще бъдем унищожени точно в полунощ. Само седмици след като НАСА разсея страховете за апокалиптичен удар на метеорит по време на Кървавата луна, на хоризонта се появи заплахата от ново бедствие, което ще сложи край на света, съобщиха в. "Дейли телеграф" и в. "Гардиън", цитирани от БТА. Крис Маккан, предводител на Братството на електронната Библия и всестранен експерт по Господ, вярва, че светът ще бъде погълнат и унищожен от пламъци днес в полунощ. Той разпространява предупрежденията си за Страшния съд в серия от пет лекции в интернет, озаглавена: "Защо 7 октомври е вероятният край на света". "Според Библията, 7 октомври ще е денят, за който говори Господ", обяснява той и продължава, че това ще е денят, в който Земята ще умре, "ще изчезне завинаги, ще бъде унищожена." Първоначално Крис Маккан твърдеше, че последният ден на Земята ще е 21 май 2011 г. След това промени датата на 7 октомври. Елементът на съмнение е въведен, защото Маккан се е поучил от грешката на учителя си, покойния Харолд Кампинг, който беше категоричен, че светът ще свърши на 21 май 2011 г. Когато това се оказа грешно, Кампинг коригира прогнозата си на октомври 2011 г. Това също не се случи и Кампинг се оттегли от обществен живот. Той почина през 2013 г. на 93 години. Маккан обаче е убеден, че е имало нещо вярно в прогнозата за 21 май 2011 г. Според него това е бил денят на Страшния съд, защото тогава Господ е спрял процеса на подбор кои вярващи да оцелеят. След това вече решава кои непрактикуващи религията да спаси и според него Господ е предвидил 1600 дни за тази задача. Така се стига до датата 7 октомври 2015 г. “

(Да се хванем ли на бас, че след още 1600 дни, т.е. до 23.02.2020г., “бабите Меркел” ще са решили своите проблеми с бежанците, докато Русия своите - не. Откъдето следва по логиката комунистическа, че Русия е по-близо до Господ, отколкото Обединена Европа, нали.)

mt46 BLOG.BG23.09.2015 – “Ако някой ми беше казал преди месеци, че ще видя винаги решителната Ангела Меркел да се лута като муха без глава, нямаше да повярвам. Та нали Германия бе толкова категорична, когато подкрепи санкциите над Русия, когато премаза Гърция и СИРИЗА и когато забрани на българи и румънци да работят на немския пазар от встъпването на България и Румъния в ЕС чак до 2010г. Но нито помен от тази твърдост, демонстрирана към Русия и Източна Европа, не се прояви в отношението на канцлера към десетките хиляди бежанци ежедневно прииждащи към Германия от страни в Близкия изток, Северна и Централна Африка. Меркел майчински разтвори обятията си и заяви, че Германия ще приеме всички, които търсят убежище в страната й. Седмица по-късно се отметна като фурнаджийска лопата и отсъди, че Германия не може да се справи с бежанската вълна и затваря границите си. След това размисли за пореден път и съобщи, че все пак ще пускат хората, бягащи от страни, в които се водят граждански войни. Едновременно с това недоволни възгласи започнаха да огласят улиците на Германия, чуха се скандирания от типа "Меркел в Сибир, Путин в Берлин", което недвусмислено показа, че политическата кариера на танте Меркел е към своя край. Собственият й народ започна да я отхвърля, тъй като кризата с бежанците налага бързи, решителни и адекватни мерки, каквито тя не предприе, залагайки на карта бъдещето на държавата си, а доколкото Германия е гръбнакът на ЕС – и съдбата на цяла Европа. В интерес на истината обаче Путин не е агент на хаоса, за разлика от САЩ, които от атентатите на 11 септември нямат правилна стъпка в Близкия изток. Преди дни в интернет беше разпространен клип как сирийци от град Хомс приветстват прелитащи руски военни самолети с възгласи: „Бог е велик. Той изпрати Русия. Руснаците идват!“ Да сте чули подобни радостни възгласи сред населението на Ирак, когато войските на Буш отидоха да ги „освобождават“ през 2003 г.?.”

Ако имахте избор кой сайт да четете – DNES.BG или BLOG.BG, с какъв пистолет щяхте да се гръмнете?

-----------------------------------------------------------------------------------

Септември и октомври минаха. Сега чакаме да мине и ноември

.Varg1 – “Адът за Европа ще започне през ноември. За пореден път Европа се оказа в капана на безумната политика на еврочиновници. Слаби и жалки президенти, зависими политици изоставиха ценностите обявявани за икони на цивилизацията. Сега накратко за развитието на ситуацията до края на годината. До месец истинската бройка на бойците с деца и жени проникнали в Европа, наричани погрешно мигранти и бежанци, достига половин милион. Справка интернет - 500 бойци превземат сирийски град безпроблемно. Европейските страни не разполагат със силни армии. Европейският войник не е обучен да воюва с толкова безжалостен враг използващ без погнуса деца камикадзета. Командата за фронтова атака ще бъде подадена след инсцениран смъртен случай на “бежанец с дете” или “бежанка с дете” убит по невнимание от полицай или военен. Това е План “А”. План “В” - До средата на месец ноември ще има “загинали бежанци от прекален полицейски произвол". Случайно или след непредизвикани сблъсъци, които избухват всекидневно заради настъпващата зима с охраняващите “мигрантите” полиция и армия. Мъже, жени и деца започват да отнемат оръжието на полицаи и войници. Адът има едно име - Ноември.”

Само ден след като “вълчето” ни предупреди да внимаваме през ноември, научаваме от Кушел, че въпросният текст - “Ноември. Името на адът” е на Стойчо Керев, предаването “Въпрос на гледна точка” по TV7. Е, не! Това ми припомни оня виц, дето един луд крещи от стаята си в психиатрията “Аз съм Бог! Аз съм Бог!”, а от съседната стая се чува “Не е вярно! Не съм му казвал такова нещо.”

“Пълна лудница”! Това по коя телевизия го даваха?

Още искате ли? Готово!

1.11.2015 – “Колко ли цивилизации е имало преди нас”, се пита един и продължава на руски:

“МЕГА-ВУЛКАН ЙЕЛОУСТОУН ТРЕСНУЛ: НАЧАЛО АПОКАЛИПСИСА. Началось то, чего боялись ученые со всего мира – мега-вулкан в национальном парке США Йеллоустоун треснул. Вулканологи называют это не иначе, как начало апокалипсиса!Невероятно, но то, чего так долго опасались ученые, произошло за последние две недели.Ученые ожидали начало этого события на протяжении последнего десятилетия. И вот время пришло, и все печально, но десять лет были потрачены не зря… В связи с этими исследованиями был разработан план “Ренессанс» (Renaissance– с французского), включающий в себя сохранение жизни на Земле. В рамках этого плана в специально защищенных хранилищах были созданы банки ДНК всех видов, проживающих на нашей планете, собраны популяции представителей животного и растительного мира и оборудованы специальные бункеры. Все детали плана держатся в строгом секрете, во избежание всеобщей паники. Другими словами, ученые и политики решили, что если большинство людей обречено на вымирание, нужно сохранить хотя бы какую-то часть людей, животных и растений, чтобы возродить Землю после окончания ядерной зимы.”

Няма да ви кажа кой блогър е изакал по този начин своята надежда, че най-после омразните ФАЩ да бъдат затрити. Търсете идола! Само да ви разкажа за какъв друг виц се сетил:

Чалъма срещнал Кушеля на Стамболовия мост и го попитал:

- А, бе, във Фейсбук пише, че Путин започнал строежа на Ноев ковчег. Той включил ли те е в неговите проятели?

- Не е.

- Кофти-и-и-и!

А да знаете само какви коментари има под този постинг...

Podvodni:  “Ето какво получих преди няколко седмици по "пощата". На екрана беше разгъната карта на Северна Америка. Ясна,в контури, в зелено и кафяфо,и даже 5-те езера. А отгоре,виждам,как на интервали се приближава Луната.леко люлеейки се. И наблюдавайки си викам,а, далече е, ще мине в орбита,и ще подмине. Нищо такова, още 2,напред,назад и **заръфа,**отгоре картата,и заприлича на това, както се оре градина."

Mileidi46“ТО и около Везувий водата ври...Показах клип преди няколко дена..в постинг за геоинжинеринга..!!”

Kushel – “Който не знае руски, да го е научил. Може да се окаже, че напразно сте правили избори или пък сте разсърдили Господ с такива невероятни мошеничества. За вас, тикви, се отнася.”

Това ми спомни един друг виц. Разговаряли си две кокошки.

- Пък да знаеш за снесен коментар от оная фръцла й давали по 30 стотинки.

- Ама вярно ли? Ей, тая за 10 стотинки повече на всяко снасяне, ще си скъса гъза.

П.П.

- Тате, тате, извънземните приятели ли са или врагове?

- Зависи, защо?

- Ами, кацнаха в блога и взеха bezistena.

- А-а, тогава са приятели...




Гласувай:
4



1. slavimirgenchev1953 - Най-гулемите войнолюбци
26.11.2015 20:30
са червените пацифисте. Пълни откачалки от пълна лудница.
цитирай
2. milady - Бай добронамерен..Бравааа...как не тъ домързя ,бее мъш ??
26.11.2015 20:37
нали си Отворен и за нови интереси,стига си вади зъркелите тук..
аре, да му праснем един еротик чат...Нъл си Отворен?
мммм...да са облегна само...и Състезанието
може да започнее....
ти си...
цитирай
3. dobronameren - Я. човек винаги може да научи нещо ново:
26.11.2015 21:09
Миледи представлявала интерес. Че и нов интерес.
цитирай
4. getmans1 - Бай Добронамерен мани тая плаги...
26.11.2015 21:50
Бай Добронамерен мани тая плагиатка, че ти падне реномето ма да се похваля, днес измислих нова думичка „ПутинИДИЛ / И .
Много е подходяща за някои от описаните в постинга ти, в ж.р. също звучи добре. :)))
цитирай
5. dobronameren - Здрасти, getmans1
27.11.2015 08:34
Аз съм имунизиран твърде отдавна срещу такива милейдитута. Именно затова мога да си позволя да се разхождам в изолатора им и да ги подбъзичквам от време на време. Особено, ако те самите настояват за това. А така им давам още възможности да се излагат публично. Дъжд от рози вали. А това е прекрасно, нали. (За да подчертая подигравката си с Tези съвсем, трябваше да сложа не знам колко кавички, ама така текстът щеше да стане саде кавички.)
А новоизмислената от тебе дума "Путинидил(ка)" е чудесна. Още една чудесна дума за Tакива! Използвам случая да отбележа, че Завалиите, когато говорят и пишат за нас, стигат само до "кратунковци" и "еврогейове". Къса им е фантазията. Only?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dobronameren
Категория: История
Прочетен: 1889818
Постинги: 670
Коментари: 2593
Гласове: 1611
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930