Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.11.2015 16:26 - Ти да видиш, како Пенке - 05
Автор: dobronameren Категория: История   
Прочетен: 2626 Коментари: 10 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Ти да видиш, како Пенке, живо пиле да умре! (през деветдесетте) После то да се съвземе и да почне да кълве! (до когато пак го отнесе).  

Следва порция смехорани от моите “пилета” – съветските блогъри.

(В скоби: Един “див петел” – panteleev, написал в коментар към един друг “дърт петел” – blackpredator, че съм нямал право да коментирам негови/техни постинги и коментари. Я, бре! Ами, скрий се дОма и там си пиши, за да не те чета. Изтъпанчили се на “първа” и да не ги коментирам?! Хора ли са такива или просто само фатмаци, социалистически тъпаци? Пояснението на “фатмаци” с епитета “социалистически”, подчертава, че определението “тъпаци” има смисъл повече на обществени тъпаци.)

Логичен въпрос е “Защо след като ги смятам за тъпаци, се занимавам с техните мисли и съображения?” Отговарям веднага. И за пореден път! - За да не размножава своята тъпотия сред останалите, глупакът трябва да бъде осмиван непрекъснато и конкретно. Още повече, когато става въпрос за обществен глупак. Някои не смятат това за истинско занимание. Допълвам в тази връзка: Аз съм явно по-особен. Освен, че не мисля така, да осмивам глупаците ме кефи. Забавлявам се. Забавлявайте се и вие:  

Бъркам в курника и хващам първото пиле за врата. Оказва се xodjov. Както следва да се очаква, регистриран е само така... “Име:Alil Xodjov, Пол:мъж.”  Че е мъж, се предполага, не съм чувал за туркиня, пишеща в блога. По-интересното са интересите му. Понеже той не ги е посочил, принуден съм, нали, да вляза в тематиката на постингите му. Ама, те много, бе – над 4500. Само да прегледа човек заглавията му, отива поне два часа. Извлякох двата интереса на първосигналните, пардон - първосексуалните блогъри (като на едно друго пиле от тази група deta7): “18+  и политика”.

- 10.08.2015: Какво разкрива любимата секс поза на вашия любим за него самия

  13.08. -  5 начина за по-бързо зачеване

  15.08. -  Сладки мъжки жестове, които жените подминават

  19.08. -  Горещи пози за анален секс

  22.08. -  Знаете ли, че  ... гърдите на пушачките увисват по-бързо

  24.08. -  Аналният секс и рисковете, които крие

  25.08.-  Навиците, които пречат на новата ви връзка

  26.08. - Съвети за любовния живот на необвързаните жени

  27.08, - Защо мъжете си падат по оралния секс

  28.08. - Секс фантазиите на жените

Това за първия интерес. И то само за 18 дни от един месец!  Каква широка палитра от секспроблеми го интересуват това пиленце. А бе, няма ли Фейсбук за вас?! Направете си един профил, отворете го само за приятели и се онождайте вътре както и колкото пъти искате. Пак добре, че това пиле не го тресат сексуалните фантазии на старите кокошки джойситата във всичките им профили на съществуване! Иначе представяте ли си? Още един “Гого 100именов и неговите 40 разбойнички”.

- Сега за втория интерес. Правим главоломен скок от вагинално-орално-анално-венозното проникване към политиката у нас и по света. Както очаквах, hodjov е съветист путинец. Е, че кой друг би могъл да напише постинг

07.11.2015 - Събудихте мечката, сега се молете – “И така, войната, започната от администрацията на Буш – Чейни на 11 септември 2001 г., задвижи 3-тата световна война, която се разширява и метастазира. Афганистан, Ирак, Либия, Ислямска държава и Украйна са звена от една и съща война. Нито едно място на света не беше пожалено от този растящ хорор. Нито един човек не остана незасегнат. Милиони вече бяха избити. Цели държави бяха пометени. От началото на 2014 г. САЩ преминаха към открита война срещу правителството на Башар Асад в Сирия, чрез създадените от тях Ал Кайда и Ислямска държава. И отново – в името на демокрацията. Родиха и огромна бежанска криза чрез регионално дестабилизиране в Близкия изток. Англо-американско-ционисткият криминален синдикат допусна обаче грешка. Цялата му стратегия в Близкия Изток досега се градеше на убеждението, че Русия /и евентуално Китай/ няма да се ангажира във война в Близкия Изток. В тази безкрайно сложна ситуация Русия пое върху себе си огромна историческа отговорност, което нагледно показва кой кой е. Събудихте мечката, сега се молете!”

Вижте датата на тази публикация – 7 ноември (отново напомняне за Путин и ВОСР). До атентатите в Париж, проявления на “този растящ хорор” има само 6 дни. А до 19 ноември – крайната засега дата на моето изследване на ходжовите политически постинги – са общо 12 дни. За тези 288 часа “Ходжов” е написал 112 (словом сто и дванадесет) постинга. Явно голям зор ще да е имал. (Анално? Не можах да се стърпя.) И няма как в това напъване да е последователен и логичен. А като добавим и липсата на достатъчен мисловен капацитет на този вид блогъри. се получава следното:

 В 12:31 часа на 19.11.2015г.  hodjov пише: “Не е справедливо да сме извън Шенген!”, а само 9 минути по-късно (в 12:40) “Събудете се, българи! И запомнете! В България комунистите вкараха държавата в НАТО и ЕС, а прозападните и проамерикански демократи ще я върнат при матушка Росия. От вас и поколенията ви се иска безмълвно да платите сметката. Не спирайте да мечтаете за каквото си искате, поне докато се убедите, че и великите сили ще ни изтъргуват като стар хляб в който точно вие ще си счупите зъбите. И всичко това от гордост и предразсъдъци.”

Аз, добронамерено: Този, ако знае къде го сърби и кой точно иска да го почеше, пък на. Което е най-типично за този вид постинговащи. Обяснението за тази глупащина ми е ясно. Писал съм го много пъти досега:  Социализмът е строй за глупави хора. Те са неговата база. Ако ги няма тях, няма да има кой “да храни” шефовете му. Колкото повече глупаци, толкова повече социализъм.

Обаче съм си мислил и по другия въпрос – Защо, на това ниво – глупашкото, защитата на комсоциализма и неговия днешен пророк върви почти винаги под ръка с несдържано болезнено показван интерес към секса? Дали това не е пряко следствие от безумната комсоц забрана да се споменава тази човешка потребност? Безумна, защото дори и боговете се размножават полово, само комунистите, видите ли, по друг начин. Вероятно ... без малко да напиша чрез омраза. И сега, когато се сринаха тези противочовешки насилия, дълбоко скриваните елементарни нужди им избиват като гнойна пъпка на носа. Или пък, друга хипотеза, шефовете им, които плащат – аз се съмнявам, че човек, който за 288 часа ще напише 112 постинга, ще го направи само от вътрешна убеденост – нарочно избират такива не съвсем у ред сексуални кривунделевци, защото те не си задават основните въпроси. Вероятно подобна е и връзката защо охранителите на големите мафиоти са изключително прости, елементарни и ограничени хора. И също така по правило – сексуални маниаци.

Ако токущо написаното ви звучи отвлечено, общо, принципно, да го “облека” в конкретни “дрехи”. Препоръчвам ви творчеството на freeoldmen и rozzata (кой отпред кой отзад, оправяйте се вие), mileidi и bubolini, вече споменатите изрусени стари мераклийки джойситата... Там прелива, всъщност базата на всичките им надстройки е някакъв пошъл мерак.

А какво ще кажете за по-сериозните червеняги политическите социолози, пардон политическите сексолози podvodni, djani, dedence, blackpredator, vencivaleri1951. Ще повярвате ли на цитати?

·                     На 17.11.2015 най-умният измежду старите петли vencivaleri1951 (в курника само theeconomist-a не му го признава туй качество) написал няколко “По-различни мисли за тероризма”. Ето едната от тях: “Да сриваш сгради в Грозни, артефакти в Близкия изток, Мостове в Белград и да избиваш стотици хиляди е терор много по голям от този днес в Париж.”

Но днешната ми дума е за неизживяното им сексуално (под)съзнание. Затова цитирам коментарите под този постинг.

- В коментар 3 blackpredator му пише: ... “опсс: имам една колежка калмичка
пубисът й е като гривата на зебра. Серенгети не требе да загине! ;))”

- На което в коментар 4-ти vencivalery1951 му отговаря така: “Не знам каква е твоята калмичка/впрочем много от руските корейки се "калмичат" и си развяват "пубиса" както им скимне/ но има много красавици сред тях. Особено мелезите с руска половина.”

Ниво, а? Комунистическо родно. Ако не сте съгласни, я ми обяснете какво общо имат теоретичните размисли за тероризма и пубисите на руските калмички? Побъркани ... тръгнах да пиша хора ... примати.

·                    Вижте сега djani. Пенсиониран офицер от БНА. Раздава го сериозен, малко тъжен и меланхоличен дори. Всъщност...

В края на октомври и началото на ноември публикува един пътепис в три части “То маме в Праце” за семейното му пътуване (“със съпругата”) до Прага. Нищо лошо. Даже много добре – културно поднесен текст от 20-тина страници и без никакви правописни грешки. Без особена политика, изключая небрежно подхвърлените камъчета към сега управляващите, че в Прага за разлика от София се чува много руска реч сред туристите, обаче “със сподавени възклицания, „ох” и „ах”, но не и с просташкото „уаууу”, и че пак те, сега управляващите, не са се сетили да издигнат във Варна един паметник на Пламен Горанов по подобие на паметника на Ян Палах на Вацлавски намести. Те, управляващите от времето на БНА-офицера, биха могли да издигнат един паметник на Сашо Сладура, но не са го направили – абсурдно би било да разрешат дори мисъл такава, нали? Но...

  Но днешната ми дума е за сексуалното му (под)съзнание на djani. Пътеписът му започва с една лъжа. Разказва от първо лице единствено число един много стар сръбски виц, по-голям от мене твърдо. Четете какво е написал старшията, пък може да се сетите и за вица:

“... ме връща пет десетилетия назад. Уволнявайки се от казармата, докато следвах задочно, работих няколко години като пощальон в централната поща на Варна. Една от „свалките” ми бе чехчинчето Сузана от младежка група, летуваща по програма на „Чедок” - аналога им на нашия „Балкантурист”. Почти в края на престоя и, в неделния почивен ден я поканих на разходка из Варна, очаквайки я на спирката в центъра срещу катедралата. С гордост и показвах новите жилищни кооперации с магазините под тях, тогавашния ни ЦУМ – „Образцов дом”, центъра, Морската градина и Приморския булевард. Уви, без да бъде впечатлена, тя само повтаряше отегчено и провлачено „То ма-а-аме в Праце” – това го имали в Прага. Стискайки в джоба си ключа от таванската стаичка на приятел я поведох към кооперацията в близост до сегашния Исторически музей, тогава все още Девическата гимназия. Хванал я здраво за ръка, я поведох по стълбите нагоре и тя с готовност ме последва. Минути след това, тихото тракане на износения матрак и сподавените и вопли известяваха, че сладката Зузанка, както я наричах, е намерила липсващото и в нейното Праце...

Ако не се сещате за вица, да ви кажа как свършва той. Не със сподавените вопли и тракания, а с възклицанието на писналия му екскурзовод: “Мате, курец мате в Праце. Овде са му муде.” Става въпрос за две големи мраморни кълбета някъде из Белград, които били от времето на крал Милан. Какво ще кажете за този фукльо!? Имам предвид djani. Глупак! Изобщо не може да допусне, че има хора, които знаят повече от него. И помнят – дори старите вицове. Какво да кажем за Сашо Сладура...

А, и още нещо. Този “Пътепис” го има официално публикуван в Мрежата. И не може да бъде изтрит оттам. Как ли се чувства съпругата му на djani, когато го чете? Ами внучките му? О, това беше един друг старши от БНА – dedence-то

·                    Ето го и негоDedence (19.11.2015 – Ало. Електоратчето) Става въпрос за резултатите от местните избори.

Майката на Иванчо му дала 6 лева да купи хляб и сирене. На улицата го присрещнала Марийка, разбирайки къде отива с налични пари, му рекла: „Ако познаеш къде ми е мушмолката, отпред или отзад, аз ще ти дам 3 лева, ако не познаеш, ти даваш 3 лева!” Иванчо веднага се съгласил на облога и заявил: „Отпред, разбира се !” Марийка чевръсто събула гащичките , навела се и мушмулката цъфнала отзад. Иванчо се натъжил, но дал парите. Тогава Марийка подхвърлила : „Е нали си приятел, давам ти още един шанс за реванш със същия въпрос, пак за 3 лева!” Зарадвал се Иванчо и веднага отговорил: „ Отзад е !” Марийка обаче се изпъчила и мушмулката се показала отпред. Останал без пари се прибрал в къщи без хляб, сирене и казал на майка си: „Докъто си въртите мушмулките на чакрък ни хляб, ни сирене ще ядете !” - Ще ви помогна в аналогиите- майката е народа, Иванчо е електората, Марийка обобщава партиите ! 26 години партиите се подиграват с електората и народа, вземат му всичко ! Нечитавият народ останал тука, като стадо овце блее и върви след палачи, преоблечени като овчари! Всичко това се получава, защото тук разумен и мислещ електорат не остана ! Огледайте се – психично болни, старци с деменция, подкупни племена със собствени закони, необразовани наивници...! 10 -15 % партийни вълци, се редуват да управляват, продали душите си на евроатлантите, устроили дечицата по чужбина да учат и работят, създали престъпна Конституция и система, в която вече не е нужен вот и електорат !”

Обърнахте ли внимание на думата “евроатланти” – аз съм я подчертал. Къде ли са внучетата на деденцето? Ами сигурно при щерката на Венци. Или при парите на Икото. Ох, как ще заподскачат споменатите, ако се случи онова, което пишат било мечтата им и исторически най-справедливото: да се върне властта на комунистите.

Групата на завалиите:

Тия са ми любимите. Благодатна почва за присмех. Какви нови глупости са написали само в последните дни да знаете. Но оставям ви ги за домашно. Тук само ще поздравя с един стар виц двама от тях – родоначалника zaw12929  и оня с москвича 3223. Дано се разпознаят правилно в тази канибалска история.

На площада в селото стягат софрата за ядене. В другия му край в голям казан вече къкри чорбата, а до казана желязната скара за второто вече се зачервява. Онзи върху скарата подскача непрекъснато, викайки от болка, а другия в казана се смее.

- Що се смееш, бе – попитал ядосано печеният варения?

- Хе-хе! Токущо им се изпиках в супата! – му отговорил той.

На края да отговоря на много задавания напоследък въпрос: Има ли терористи в България? Има, разбира се. Ето ви един такъв:

23.11.2015 – Ето, за това мразя демократясалите седерунгели

22.11 - Разгеле, вече се намери кой да ни отърве от aмериканците. Аз казах ли ви, че янките много ще съжаляват дето си пъхат гагите у нас

17.11 - След толкова години и толкова постинги мога смело да заявя

Куш е за блог.бг това, което е Русия за света. Няма мизерабъл в сайта който да не се е опитал поединично или групово да ръфа старото куче, но всуе. Куш е като гранитна скала, твърд и непоклатим, защото е преродения Ботев и също като него е луд за десет коня. Силата на Куш идва от това, че е честен и справедлив и враг на всяко лицемерие като религията и "демокрацията".

Ку-ку, мизерабли!”

Аз моето мнение го написах преди малко. Този направо е луд терорист. Но трябва да допълня: напълно безопасен е. Само се хвали, че бил Ботев. Нищо общо няма с него. Той, Кушел-ят, няма дори смелостта да се самозапали в знак на протест. Да сте видяли самозапалил се циганин? Толкова и той!

Но тук ще дам в цитати няколко съвета към него от негови съблогъри:

- django му пише: “Излишно се палиш защото търсиш упование, справедливост и защита там където няма да ги намериш. Спасението е само в Бог и неговата истина. А този свят ще става все по - лош. Емоционален човек си, но емоциите обикновенно пречат на разума и правят човек податлив на манипулации.”

-  nikikm“Хубаво е, ако можеш да ми простиш,но не споделям емоцията и надеждите ти. Те "губят",те си "тръгват", но винаги печелят и остават,ако ме разбираш..?! А, гоите тръпнат и се надяват! Дано не съм прав,мечтая за това!

 

Какво повече мога аз да добавя?!



Тагове:   kushel,   vencivaleri1951,   djani,   zaw12929,   ok3223,   dedence,   blackpredator,   xodjov,   deta7,


Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

1. blackpredator - абе добронамерения
23.11.2015 17:30
възприятията ти са на ниво паяшка трътка
пу-пу...
цитирай
2. vmir - Добро описание, при това и с неизбежната им сексманиакалност:
23.11.2015 17:33
"... нарочно избират такива не съвсем у ред сексуални кривунделевци, защото те не си задават основните въпроси. Вероятно подобна е и връзката защо охранителите на големите мафиоти са изключително прости, елементарни и ограничени хора. И също така по правило – сексуални маниаци."

Много пъти съм се питал не са ли получавали женско внимание, или толкова много ги мразят жените им, за да се представят и на стари години като неотразими бонвивани, а най-изтрещелия и като Ботев? То бива неадекватност, ама чак пък толкова... А Джанито се има за толкова нежна душичка, че чак привидя в незначителната ми персона оръдие на НПО, разстрелващо "всичко пърхащо в ляво". Всички тия според мен имат сериозни ментални проблеми, които нямат с какво друго да оправдават, освен със сбъркани политически пристрастия. Верно Кухела ще се подпали когато се подпали циганин.

Поздравления!
цитирай
3. nkf - Тия, гореизброените, освен, че са ...
23.11.2015 17:38
Тия, гореизброените, освен, че са си кухари на квадрат, са и лузъри, и цървули. Хеле пък смелият кухел. Няма такъв уриоз!
цитирай
4. slavimirgenchev1953 - С други думи -
23.11.2015 18:12
полезни идиоти и полезни русофили.
цитирай
5. dobronameren - Към първото обадило се дърто петле blackpredator-a имам два въпроса:
23.11.2015 20:50
Паекът има ли трътка? и От къде знае той как изглежда на паяка трътката?
Всъщност и един въпрос към другите с които мисля еднакво - Представяте ли си какви глупости ще ръси след 12 години, когато стане на 100, щом на 88 ги пише подобни паешки?
цитирай
6. getmans1 - Ходжов ми се види служебен НИК, той и ...
24.11.2015 00:09
Ходжов ми се види служебен НИК, той и още няколко пишат колкото да е активен блога, погледни в категориите, там не са регистрирани. Дета и Живко са на хранилка в Аферата а пък нищо чудно да са един човек, щот си ходят в пакет.
Колкото до ЧеПъ, не ми се вярва да е на 88, което в случая не говори добре за него искам да кажа, че говори не с мъдростта а с деменцията на 88.

Иначе Венци изби рибата с корейките дето обичали да се калмичат ама и да имало нещо руско, мно-о-ого бавно човека ми го разясни и за педерасите също. Бавното разяснение и в бавното слушане му е майката, кога общуваш с тази раса от човешкия род :)))
цитирай
7. vmir - 5. dobronameren,
24.11.2015 01:21
dobronameren написа:
Паекът има ли трътка? и От къде знае той как изглежда на паяка трътката?
Всъщност и един въпрос към другите с които мисля еднакво - Представяте ли си какви глупости ще ръси след 12 години, когато стане на 100, щом на 88 ги пише подобни паешки?


Който знае, че разпадането на "най-мощната държава в света" - СССР (с икономика колкото на Холандия) e "Най-голямата геополитическа трагедия в историята", и не знае, че само Калифорния имаше по-голяма икономика от целия соцлагер, няма начин да не знае къде е на паяка трътката. И ще го знае "докато колелото на историята се върти", а както казва гениалният учител на българския народ (Г. Димитров) - "ще се върти до окончателната победа на комунизЪма". След което ще спре, защото всички ще сме превърнати в маймуни и дори нещо си да продължава да се върти някъде, това няма да ни засяга, защото единствено ще се дебнем за да гепим отнякъде бананче, за да ни оценят по достойнство и способности.
цитирай
8. dobronameren - И аз се съмнявам ЧеПъ (?) да е на 88 години, но вижте - цитирам
24.11.2015 03:00
08.11 17:39 - Помагало Blog Автор: blackpredator Категория: Забавление
Помагало за добронамереният "инженер", почесал 88 годишните ми топки.
цитирай
9. dobronameren - Съгласен съм с мнението на vmir (No7) за това кои знаят къде е на паяка трътката
24.11.2015 03:08
А подсетен от "колелото на историята", се сетих за - Вчера един българин намерил в двора на дядо си едно колело от старата му счупена каруца. Днес твърди, че това било Колелото на Историята.
цитирай
10. vmir - 9. dobronameren,
24.11.2015 08:08
dobronameren написа:
А подсетен от "колелото на историята", се сетих за - Вчера един българин намерил в двора на дядо си едно колело от старата му счупена каруца. Днес твърди, че това било Колелото на Историята.


Този е бил културния вариант на нашите съблогъри, които си показват срамотиите от храстите с претенцията, че са способни да оплодят вселената. И като нямат какво друго да покажат, излагат на показ глупостта си, защото тя е единственото истински тяхно нещо, с което да покажат на света, че все още съществуват.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dobronameren
Категория: История
Прочетен: 1887659
Постинги: 670
Коментари: 2593
Гласове: 1611
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930