Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.07.2015 14:32 - Гърция-Гърмен, гърци-цигани
Автор: dobronameren Категория: История   
Прочетен: 2647 Коментари: 6 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Гър-ци, ГЪРмен-ЦИгани! Какво е това? Във всички случаи значително по-достоверна и натрапваща се съпоставка от тия, дето ги пишат разни от bezistena от рода на ИСТАМБУЛ=ИС Т АМБУЛ=Иса и Диана от Ямбул=Иса и Диана от Олимб

Нали? Ето защо:

Има много общо в действията на гърците и на нашите цигани. Не правят връзката между “днес вземам” и “утре връщам”. На едните европейските банки им виновни – отпускали им лесно кредити и те какво да правят, вземали. На другите им виновни българите – не им се карали като крадат и те какво, безчинстват. И в един момент им казали на едните, че вече няма нов кредит, докато не върнат старите, а на другите – че вече ще трябва да спазват законите, иначе в затвора. И как реагирали те? Рев до Бога на демокрацията и жалби до Европейския съд по правата на човека.

Както разправя един български виц от тошово време, когато на всеки първичен за една олимпийска титла даваха купчина пари... та, хванал един такъв “само спортист” една, завел я на ресторант, струпал половината меню на масата пред нея и после я закарал в стаята си. С една мисъл, разбира се, онази, дето първа им идва в ума на простаците като хапнат. Тя се разревала, пък той чистосърдечно възкликнал: “А га яди кифтетата, не рива!” (Трябва да кажа, че когато днес, някой такъв гален простак на предишната власт реве, че няма пенсия и никой не го бил уважавал както преди, ми идва на ум да му върна точно тези негови думи.)

Преди да посоча второто общо, да уточня, че не всички гърци се циганеят по кремиковски и не всички от Гърмен се гърчеят по сиризейски. Всяко стадо си има мърша. Мършата ще умре, стадото ще остане.   

Освен първото общо между гръцките циризейци и гърменските цигани от квартал “Кремиковци” – общото в действията и разбиранията им, има второ общо между тях – какви хора и организации ги одобряват и подкрепят. Едни и същи са! Ляво ориентираните към руския социализъм и спонсорираните от тях присъдружни партии и НПО-та. Прибавям към тях и легионите тарикати за “лесни пари”. (Колко са лесни тези пари е друг въпрос. Ама кой да чете! Земеделската история, например.) Тази подкрепа на гърците от СИРИЗА и на мързеливите крадливи наши цигани от страна на социалистически мислещите хора е съвсем естествена. Социализмът по принцип е обърната пирамида, стояща на върха си, вместо на основата. Строй за тъпи глупави хора, дето чакат други да работят вместо тях и да ги хранят. Затова страната ни е бедна и без принос в световното развитие. Такава ще е, докато Социализмът е тук! 

Знам, че ще има остри заплашващи възражения срещу моите прави внушения, затова продължвам да ги дообличам в конкретни примери. Като този за Гърция и Гърмен. Вижте историята на КТБ, например. Мислите ли, че Цветан Василев я е измислил сам, създал я е със собствени пари и използвал само за нуждите на своя приятелски кръг? А каква е ролята на Делян Пеевски - заблуденото овчарче или втори предпазен бушон? Делян Пеевски е от партията, която се води на името на Доган и Местан. Мислите ли, че тези двамата биха имали някаква значима роля, щеше ли да има изобщо ДПС, ако нямаше нуждата българските комунисти да се пребоядисат за десет дни? Какво представлява ДПС – турска етническа партия или трети предпазен бушон? Старата партия БКП по инструкция - не западна, а московска, разбира се – не можеше да има за свои членове повече от 10% от всички българи. Иначе как се управляват 4-5-6 милиона партийци! То и 800 хиляди се държат трудно на къса верижка, ако няма тайно и всемогъщо Гестапо, което има своите поне 50% още българи, доносници. Такава е ролята на ДС – четвъртият предпазен бушон за стоящите отзад български комунисти. Българските комунисти са пети предпазен бушон за руските комунисти. А кой стои зад руските комунисти? Ами, то е казано в заглавието – дръпнете на една идея вдясно чертичката на средната буква в абревиатурата на банка КТБ и ще разберете чии са парите.

Не са мои. С абсолютна сигурност.

Аз съм просто един, който... Който какво? Просто си пише така, някъде из блога, някъде из нета и няма нито смисъл, нито нужда от усилията му, както ми написа в коментар една вероятно загрижена за бъдещето на страната ни българка. Или един от тези на които принадлежи бъдеща България. Принадлежи именно защото няма да доживея това бъдеще и следователно нямам никаква файда да си троша живота заради това.

Пък после аз съм бил глупак! Да кажа ли според кого? Според тарикатските разбирания на ляво-руско ориентираните “българи”, колкото и да ми се маскират на потомци на траките, на обичащи тракийските хора, вчерашни и днешни “трудови” хора, тръбачите на демокрация още от селските им бабини спомени, въпреки трудностите в развитието им, тъжащите за националните добродетели, дето ги имало след 9-ти септември, а днес ги няма, твърдите “националисти” и национал-социалисти, танковите противници, ако танковите са американски, тъжащите за руските притежатели на българското черноморие и тръбите на южни и турски потоци, Татяните буруджиеви и дончеви, “традиционно познаващите” допирателни соцагенции и телевизиите с катебейски собственици, тези “жълти”, “кафяви”. “червени” вестници и списания... Да ги няма ТЕЗИ!

Да ги няма тези “гърчоля”. Гърчоля=гърчат се

Както казва маршал фон Слаузевиц: “Окончателното решение никога не бива да се отлага”.

Допълвам: “най-малкото, защото после повече боли”.

 

ПП. Настоящият постинг считайте като изпълнение на обещанието ми, дадено в http://dobronameren.blog.bg/history/2015/06/10/zapiski-po-bylgarskite-vyprosi-mai-2015.1367851 да напиша повече за Гърмен и КТБ.



Тагове:   Гърмен,   КТБ,   dobronameren,


Гласувай:
4



1. blackpredator - Браво! Патриот!
17.07.2015 15:03
Фанарата мноо харашо те отличава от фанариотите...
цитирай
2. dobronameren - Кое
17.07.2015 16:49
кара "черното животно" да ме захапе така несвързано и толкова злобно: провала на гръцката АТАКА, ситуацията в Гърмен или разсъжденията ми за КТБ?
цитирай
3. getmans1 - ... и трите, и трите Добронамерен, но това е отделен въпрос. Днес вече писнаха, техния „десидент“ Кадиев ...
17.07.2015 17:46
dobronameren написа:
кара "черното животно" да ме захапе така несвързано и толкова злобно: провала на гръцката АТАКА, ситуацията в Гърмен или разсъжденията ми за КТБ?


...вече проплака, че ББ пак се отметнал, вчера уж не давал пари но днес щял да подкрепи Мостовия заем макар,че много добре знаят за какво става дума. Точно те са авторите на циганските клипове с Борисов а зад циганиите дето ден през ден избухват в страната ни стоят ДПС, тяхното отроче.

цитирай
4. slavimirgenchev1953 - Посочил си
19.07.2015 07:28
много точно топлите връзки между тези структури и явления, както и причинно-следствената верига в тях. Затова кушелиатът и най-вече доносникът от ДС черен хищник (колко точно се е самонарекъл, макар че всъщност е червен хищник) пищят на умряло и се засягат от твоите анализи.
цитирай
5. dobronameren - Имам основателни причини да мисля, че Черния Хищник
19.07.2015 09:02
е бил в Русенския затвор преди Десети ноември. Като надзирател на политзатворниците там. Възможно е да е бил и един от тях - както Доган, като внедрен доносник. Ако някой знае някакви факти, свързани в такава връзка, нека проговори. Мръсниците са си винаги мръсници, не са полезни на никого и на никоя власт.
цитирай
6. slavimirgenchev1953 - Определено има някаква зависимост. Затова толкова ни мрази. Аз не го забелязвам дори.
19.07.2015 19:58
dobronameren написа:
е бил в Русенския затвор преди Десети ноември. Като надзирател на политзатворниците там. Възможно е да е бил и един от тях - както Доган, като внедрен доносник. Ако някой знае някакви факти, свързани в такава връзка, нека проговори. Мръсниците са си винаги мръсници, не са полезни на никого и на никоя власт.

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dobronameren
Категория: История
Прочетен: 1884373
Постинги: 670
Коментари: 2593
Гласове: 1611
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930