Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.05.2015 19:55 - Братан-овци, бах-урки и буда-ли в БЛОГ.БГ
Автор: dobronameren Категория: История   
Прочетен: 5007 Коментари: 14 Гласове:
6

Последна промяна: 05.05.2015 20:37

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Тия са му намерили чалъма. Пишат едно, пък признават друго, днес под вънкашност чужда, утре и под име ново, a като им извадят вътъка на светло викат: (цитирам точно, правописът е запазен) “Ама това е игра бе супер марио ... скачаме по кустенирките и събираме монети.” Иначе мотото на блога в който се подвизават, е: (също цитирам точно) Моето лично мнение!  

Ох, много голям, нерешим проблем има Демокрацията с такива тарикати. Хубавото е, че всичките ТАКИВА тарикати защитават САМО ЕДНА ИДЕЯ – Съветската Сатрапия и по този признак се различават елементарно. Като умре тази идея, ще се свършат и те. Ей-на – преди почти година фалира КТБ. Руските пари, които тя препираше и умножаваше, се свършиха. И “производството” намаля. Някои по-маловажни дейности бяха закрити – ФК “Левски” например слезе във втория ешалон, ТВ7 и производните й също, собственикът на ББЦ Николай Бареков се срина. Други направления бяха видоизменени – Путин реши да не рискува повече и започна да финансира руската си партия в България директно от Руската банка. В резултат се възроди Атака, а БСП спихна поради това и ще трябва пак да се обръща към резервите АБВ-г,д,е... и Движения 2х.

Промени настъпиха и в любимия ми BLOG.BG. От всичките разновидности на главната тема – “Да идва Путин в България, че да се свършва най-после тая демокрация” - която вълнува съветските български блогъри, избирам да се занимавам днес с подтемичките:

- Как Братановците се раздвоиха като половината изтриха съдържанието на онова, що бяха писали довчера, а другата половина избесня съвсем и твърде непредпазливо.

- Как и Бахурците се раздвоиха. От предишните всички “предимно сексуално”, едната половина прописа по-грамотно и възпитано (копи/пейст защото) и то почти само на политическа тема, а друга половина не издържа на напрежението и се изперка съвсем по “оная” работа.

- Появиха се нови профили тип “копи/пейст”, последователи на старите zahariada, lyubomircholakov и kolevdobri, които громят българо-европейските-американските ценности. Пропускайки или игнорирайки безнадеждните руски въпроси.

Всичкото дотук са “голи охлюви” в нашата българска градина. Страшно ме сърби перото да обърна вниманието си към ДРУГИТЕ съветски блогъри, които не пишат за простаците-гласоподаватели на “лявата идея”, а се маскират на интелигенти-демократи. Те са истински “отровни змии”, но за тях – като отворя “другата бира”. Засега само ще цитирам един мой приятел, който казва: “Много дизайнери се навъдиха напоследък. Къде изчезнаха тез педераси...” 

За Братан-ОВЦИТЕ

С наставката на името, което съм избрал за тия, ги сравнявам с овце. Страхливи и прости. Разбира се, че съм абсолютно безпардонен, ама ТЕ да не би да са по така “пардонни” към нас! А за “Братан” нека Братан не се разпознава самолично. Той, според обстоятелствата и събеседниците си, веднъж е Панчо, друг път - Добри, че и Куш, Кореш... 

Така-а, както казва Магдалена Ташева от трибуната в НС преди да започне.

Имаше един блогър, откраднал името, че дори и шрифта!, на престижно западно разбира се, икономическо издание “The Economist” и с огромното си комунистическо нахалство го беше поставил на червен фон. Защо “имаше”, ще попитате? Че Него и сега го има, казвате. Да бе, все забравям, че ставайки страхливец, човек дори да е ДС-барник, си остава същия наглец. Леле, колко съм добронамерен!

До началото на месец юли миналата 2014-та Theeconomist имаше грижливо поддържан като вилната му градина образцов блог. В него имаше близо 550 броя постинги - едри червени домати, които надеждата Путин да възседне Света, силно разклати - с почти 1 милион откъсвания, пардон посещения. И изведнъж на 3 юли 2014-та – пустош, пълен погром. Този “Образцов дом” (както пише зад гърба на Николаев и Цолова от Нова ТВ) беше изчистен. Всичките домати изкоренени, ни един постинг! Ужас! Такава патетика, такъв плам, такава жарава от стария угаснал огън ... и край! Вече 10-ти месец червеният икономист поддържа в блога си само един – последният написан постинг. Публикува ли нов, трие стария. Както имах възможността да напиша веднъж, дори неговата селфичитателка vishnichka се възмути: “Много бързо ги триеш бе, Ико. Не смогвам да прочета.”

Нали съм садящ на дъното ряпа, естествено е да търсех причината за тази промяна. Да ви я кажа ли?

В седмицата 13-20 юни на 2014-та се извиха опашки пред клоновете на КТБ. Изнервени, уплашени, гневни вложители искаха да си изтеглят депозитите от банката. Ядец, обаче! На 20 юни в 11:30 по обед излезе шефът на централната банка Иван Искров, за да съобщи, че такова понятие „банка КТБ” вече няма. Нататък? В края на юли излезе новината, че депозитите в банките са намалели с над 1 млрд. лв. само за двадесетте дни на юни. От банката граждани са изтеглени нетно 478 млн. лв., фирмите - 334 млн. лв., а финансовите институции - 231 млн. лв. 

 И тук се връщам отново на BLOG.BG. Съвсем резонно блогърът Vmir попита в един свой постинг (от 30 юни „А ПРЕСТЪПНИЦИТЕ В БЛОГА КОГА ЩЕ БЪДАТ АРЕСТУВАНИ???”). Същността му е, че в свои постинги – цитирани съвсем коректно и пълно от vmir, блогърите Andrei и Theeconomist открито призовават гражданите на Републиката да теглят своите спестявания от КТБ и ПИБ, докато е време. (В скоби: Не само споменатите двама от Vmir имат подстрекателски към  банкова криза постове. Почти всички мои „любимци” от групата „червено-кафяви” имат подобни писания. Но блогърът Vmir и неговите приятели от фараонската група имат дългодишна закачка с Икото, Андрей и Куш. Едни други се топят. Но това е друга тема.) Наистина, защо едни българи ще бъдат виновни, а други – не, след като по същество деянията им са едни и същи?! Подгонените от Прокуратурата и ДАНС били пращали предупредителни SMS-и на колко българи?! А в мрежата, към тази дата Andrei има 484797 прочитания, а Theeconomist цели 918030!

То си е направо за страх – майката му е да преминеш в нелегалност. Само, че само д’екомуниста направи това – да изтрие всичките си постинги, барабар с коментарите към тях. Andrei “не мръдна” – запази всичките си 525 постинга. Вътре е и въпросният постинг за “кризата в КТБ” преди кризата в КТБ, заради който един по-акулест прокурор може да го вкара в затвора.

Тогава, по тия времена, приписах тази разлика на различността между двамата. Andrei винаги е бил по-честен и по-предан на Идеята, т.е. по-глупав. И днес нищо не трие, само трупа. Докато theeconomist-a е “печен”, трие доказателства, защото бяга от правосъдието. Достоен възпитаник ДобриДжуровец, както имах удоволствието да му го кажа в един свой коментар! Който той не пусна! Щото е смел, ама изотзад только. Глупак! - Разбира се, че мога да докажа всяка своя квалификация тук. Имам копия на всички писаници Панчови. И съм сигурен! – не само аз.

Както и да е. Да довърша тази тема. Преди около месец попаднах на много интересни два реда в един пространен коментар на Vmir (казах ли ви, че много обичам да чета коментари, по-интересни са от постингите, които ги предизвикват). От тях научих, че Икото бил “някакво шефче във фондовата борса”!

Охо-о-о! Светкавица разсече тъмнината. Изведнъж стана ясно защо в профила си theeconomist-a е записал собственоръчно “Професия:броя парите на Скрудж Макдък. Интереси:да си вра и носа.” Ох, на батя Носа! “Икономиста” не се е изплашил от българския съд (Естествено! Кадесари съд не ги лови), ами от факта, че начаса може да изхвърчи от работата си. Представяте ли си в какъв тежък конфликт на интереси се е забъркал! Идеализъм, комунизъм, путизъм ли... Ама моля ви се, как се живее без добавъчна заплата. С тия пенсионни 840 лева, дето ги взема месечно, градина ли да поддържа, с бойни другари ли да се вижда или да разчита на хонорарите в блога?! Или може би от една патриотична телевизия? – Това последното показва, че продължавам линията си “я га дебнем тоз див дядо”.

Е, кажете ми сега как да не рипат съветските блогъри срещу ЕС и НАТО. “Хляба ни взеха”, “майките ни разкатаха”... – това са цитати от коментари на блогъра ок3223, при това най-цивилизованите и безкръвни.

Andrei:

Това е (беше) един от най-“кротките” и най-искрено вярващи в идеите си блогъри. Казвал съм го вече. Всеки заслужава някакво разбиране, приемане на мненията му. Стига да са изпълнени две условия – Да е ясна позицията, която той защитава и да не заплашва с обидни думи, а не дай си боже със смъртни заплахи, своите опоненти. На тази плоскост аз правех разлика между Anbrei и Ok3223. “Правех”, защото вече няма такава разлика! 

Не ме интересува причината за “ожесточаването” на Андрей. Само отбелязвам момента на преобръщането – лятото на 2014 година. Тогава във вътрешен план събитието бе оставката на Орешарски и предстоящите избори за които беше ясно, че ГЕРБ ще ги спечели. В международен план нарастваше световната изолация на Путин и все по-отчетливо се виждаше, че Украйна няма да стане съветска република. И Andrei побесня. От кое точно е избеснял, да си уточнява той. Ние, т.е. аз в конкретния случай, само четем и цитираме. Слушайте:

На 1 август 2014г. Андрей написа: Шутът Плевнелиев-злостър Черното влечуго в познатият ни ШУТОВСКИ стил,се държа непочтително към Председателя на НС Михаил Миков, който не му остана длъжен и го постави незабавно на шутовското му място. Шутът Плевнелиев-Злостър Черното Влечуго,който по Конституция трябва да е надпартиен-още от първият ден от избирането на Правителството на Пламен Орешарски,публично свали доверието си от него,без някой да му го е искал-освен шайката на Мутрата Борисов-Мазника,на когото с това си действие се отблагодари за назначаването си на Президентския пост. Днес се опита с гласче на недоебан монах да убеждава публиката, колко е загрижен за благото на народа-на този народ, на който отказа да обясни преди време необяснимото си имотно и парично богатство-скътано предвидливо в офшорна банка! Предстоят ни избори за ново НС на пети Октомври-редно е преди това да изритаме това човешко недоразумение, за да изчистим Президентството от този жалък смръдльо и ШУТ!!!  МОРЕ ДЪРВО НЕОКАСТРЕНО ЗА ТОЗИ РЕНЕГАТ И МАЗНИК!!!”

Пак от август 2014-та. Коментар към един Кушелов постинг: “Змията САЩ умира, затова се опитва да хапе и да вкара Русия във война, което би й дало глътка въздух. САЩ вече са стъпили на пързалката,която ще ги отведе единствено в небитието! Време е Светът да се разправи с тези смрадливци! Първи ще изядат дървото евреите и с това ще се приключи с Израелската държава!!! Да еба майка им мръсна идиотска...”

Не съм очаквал от тихия менталист такива псувни и закани. (Аз съм ги подчертал в текста.) Така едното условие – за толерантност към политическите опоненти, Андрей наруши недопустимо. Иначе ЗАСЕГА позицията му е ясна – “против” американците, “за” Русия и “за” БСП-Миков естествено.

Понеже мястото ми е ограничено, ще прескоча половината година, която ни дели от тия времена. Прехвърлям се директно в последните дни. Хамалските му псувни ала Кушел и ОК-кръвожадните изблици са си същите. Там промяна няма. Промяна се забелязва в позицията на Андрейчо спрямо БСП-Миков:

06.04.2015 - Доколко БСП иска да се обнови?! -“Прочетох речта и доклада на М. Миков пред делегатите на конгреса на БСП. От всички заклинания,че БСП е лява партия и переспективите пред нея, не прочетох и ред за участието в престъпният "Преход"на нейни олигарси довели хората до просешка тояга. Нямаше отговор и на активното участие на БСП в подаряване властта на Борисов в първият му мандат,както и отношение към престъпното му минало и настояще! Докато БСП не даде ясен отговор на тези два въпроса,хич да не се надява,че ще убеди избирателите да гласуват за нея. Останалото са приказки за наивници!!!”

Понеже подкрепата му за Путин и злобата му към САЩ са си същите,

14.03.2015 - Цинизмът на САЩ: “САЩ се готвят да хвърлят във война срещу Русия,бившите страни от Варшавския Договор. Тоест други да гинат за интересите на юдо-масоните от САЩ. Ако това действително се случи,ще последва решителен ядрен удар от Русия срещу САЩ ,а за техните слуги не ми се мисли,какво ще последва!!!”

ми остава само да отбележа, че Andrei става атакист. Голям глупак. Едва ли има по-кауза пердута от Воленовата. БСП е все пак българска партия, докато Атака си е паракселанс путинска.

За Бах-УРКИТЕ

Наставката “урки” следва да тълкувате като закачка към упоменатите блогъри по-надолу – спомнете си подивелите злобни маймуни от филма “Планетата на маймуните” и техния край. Да ме прости Йохан Себастиян Бах, нямал съм предвид него. “Ба” е първата сричка на българската дума бахур – черво, пълно с изрезки от закланата свиня и поради това меко на пипане. За блогърите, които ме четат, вече е ясно, че визирам Фрийчо – freeoldmen. Той ми беше изпратил, дори два пъти, следното: “Бай Добронамерен, ти бахур с мустаци ял ли си?” 

Знаете ли какъв е девизът на този... педерас да напиша без малко? – Трябва да правим добро от злото, просто защото то няма от какво друго да се прави!” Голям гьотверен, нали? Нищо де – дори и сексуалните мераклии имат право да си приказват ... докато не започнат да посягат. И нормалните хора имат правото да им се смеят ... дотогава. За щастие freeoldmen-чо е безобиден, В сексуално направление имам предвид. Иначе като полит-блогър Фрийчо “посяга”. Напоследък все по-“русофилски”. Отбелязвам, че го прави по-грамотно. Това е защото следва новата мода в BLOG.BG – намираш “удобна” чужда статия и я постваш в своя блог. Какво е удоволствието в тази “копи/пейст” дейност, питате? Ами, отваря се място за коментари. А в коментарите... ах, какво поле за спекулации са те!

При Фрийчо примери много, аз избирам “най-пресния”. На 24 април т.г. Freeoldmen-a е копирал една статия на Главния редактор на сайта “Поглед инфо” Румен Петков. (Това не е онзи Р.Петков от АБВ.) Статията е изключително манипулативна. Оформена е като “Отворено писмо до президента на Руската федерация Владимир Путин” и е наречена “Г-н Путин, не хвърляйте камък срещу България”. Като я прочетете, ще разберете защо и имам ли право да пиша “манипулативна” с големи букви. Тук само части от тази статия – за по-мързеливите, които нямат време да четат:

Уважаеми Владимир Владимирович, аз през целия си съзнателен живот съм бил русофил. Отдаден, енергичен и страстен русофил. Любовта към Русия е част от моя български патриотизъм. Няма начин да обичам истински България, без да обичам Русия, защото противното би означавало да съм проводник на някаква голяма измама. Заради това ме боли, много ме боли, когато виждам как в телевизионни предавания в Русия, във форуми, в статии, в анализи в момента у вас се прокарва тезата, че българите са някакви неблагодарници, някакви озверели предатели, които само търсят начини да забият нож в гърба на Русия. Заради това на Вас, а и на всички руснаци, които се увличат да пишат по този начин, искам да кажа - не бъркайте нашите продажни и лакейски елити със самия народ. Днес българският народ е лишен от глас. Една грантова прослойка от интелектуалци, чужди агенти и откровени шпиони е узурпирала властта и тласка нашата държава далеч от нейните истински корени. Твърдят, че изборът на ЕС и НАТО бил наш цивилизационен избор. Нашият елит е продажен, антибългарски, той води страната ни към национална катастрофа, към пълна икономическа изолация. Хората усещат това. Гневните гласове у нас се увеличават все повече. Българският народ не иска да подменят душата му. Не иска да воюва срещу своите братя. Не желае да участва в геополитическа конфронтация, която е насочена срещу Русия.

Ние сме братя! А американците са ни чужди по дух хора, те не предлагат култура, те идват тук нагло с парите си, със своята арогантност. И въпреки всичко, тази така мразена днес в Русия България успя да запази спомена за своите братя. Направи го на инат. Наричат ни рубладжии, путинисти, предатели... Разбира се, това е израз на обичайната злоба на слугите, които знаят, че са си продали душите за един хонорар. Ние обаче сме на страната на истината. Няма да си изкривим душата. Няма да предадем нашите ценности. Заради това, не хвърляйте камък срещу България!? Не я заливайте с хули и обиди!? Ние сме ваши братя!”

Не искам да коментирам статията, но ще ви занимая с няколко коментара под нея:

- podvodni - Е как така само 3 % от Българите ще са русофоби. А ВМИР, Словомирчо, мумията на фарона, Андрешко, А.Пишкова, Джърманпудел, Дрисариян и другите НЕ-Българи къде ги слагаме.

- freeoldmen podvodni, e толкова де. Лакейската продажна сган. И три процента нямат.

- podvodni - Ако наистина трябва да бъдем обективни, то всяко Българско семейство трябва да има в дома си портрет на Сталин и от 28-ми ноември до 1-ви декември ката година да палят свещ пред портрета му. Защото, великият "демократ" Чърчил е настоявал, България, след приключване на ВСВ да бъде разчленена и всяка част да бъде предадена на съседите и за компенсация поради това, че сме били съюзници на Хитлер. Но "сатрапа" Сталин никак не бил съгласен с тази идея!

- freeoldmen - Какво се вижда на изборите, бе, Славунчо? Истината казва човека- 85% са за нормални отношения с Русия, 12% са толкова стъпкани, че нищо не ги интересува, и 3% сте бесните псета... Ама време е да ви озаптиме.

- Lidislidis - не камъни...бомби трябва да хвърля Путин по страхливите предатели с робска психика...

- bryunetsnakovalnia10 - Русия винаги е била сила. Но рано или късно ви гарантирам, че ще го научите и вие. Ще ни изпарят точно за два дни - помнете ми думата.

- freeoldmen - Дали с модерни технологии или конвеционални средства, ние сме нищо пред мощта на руснаците. Още повече, че няма да се намери свестен българин, който да иска да се бие срещу тях. Сега отвъдморските господари насъскват пуделчетата си срещу Русия. И те безмозъчно изпълняват, заслепени от блясъка на лесните пари. Майната им. Дано съм жив да ги видя осъдени за предателство.

Ей, бре! Ненаиграли се! “Отвъдморски господари”, “пуделчета”, “осъдени за предателство”... – Сидеров все едно слушам. Ама, какво става? Путин пренасочи парите от БСП към Атака и бая червени блогъри станаха кафявочерни.

Разказах и за втората, нова черта на Freeoldmen-a – сменения цвят на неговите позиции. Казах и че именно тази втора черта ме интересува истински. Защото онази първата е безобидно смешна. Обаче “свободният старец” има и трета страна на своята личност. Около неговия псевдоним има много голямо според мен блогърско влияние, да го наречем. Той ми прилича на едни такива плевели – дръпнеш да отскубнеш един, а коренът му се проточва към някакъв друг израстък от същия вид, който е поне на метър разстояние. После от втория корените продължават нататък и т.н.. Имам чувството, че Freeoldmen-a е такъв корен - “дядо”, който води до поне 5-6 други блогъри, всеки от които е родител на по още няколко профила. Цяла мрежа са, навързани като свински черва, както се казва.

Много е възможно някой друг да използва блога на Фрий. Все едно – самият Фрий или негов паразит, имат връзка с модераторите на BLOG.BG, в това съм уверен. Имам документирани факти за блокиране на мои постинги и коментари за по няколко часа, “докато изтече смяната” на някого в управлението на блога. Според мен, “хващал съм го” Фрийчо в такива комбинации. После, има нещо още по-странно, да не пиша страшно. Фрийчовците, всичките свински черва, нарочват някой от демократично пишещите блогъри, че трябва да бъде изхвърлен от BLOG.BG, и o, чудо – ОНЗИ изчезва, престава да пише. В тази връзка искам да попитам защо тия дни изведнъж изчезна andreshko, например? Преди тях – drugi, parasol, katana

A сексуалният женски вариант на Фрий, блогърката Юлия П.Тодорова стои, мискинства из блога и се размножава със скоростта на винена мушица.

За БУДА-ЛИте

Тук използвам една “върхова” опорна точка на червените. Бойко Борисов бил агент на ДС с псевдонима “Буда” и всички българи, които подкрепят неговото управление, са будали.

Най-напред да видим БУДА ЛИ е Бойко Борисов.  

В началото на февруари 2013г. сайтът “Биволъ” публикува новината, че Бойко Методиев Борисов е бил вербуван от ДС още в средата на 80-те години на миналия век. Няма да нищя подробностите, но ще помоля, отбележа и пофантазирам. Моля ви да обърнете внимание на времето – февруари 2013. Това е месецът в който “народа се вдигна срещу монополите”. Ще отбележа, че “Биволъ” е записал в забележка към разкритията си за “Буда”: “Сведенията са изтекли в Balkanleaks и не можем да потвърдим тези твърдения от независим източник.”. Накрая за фантазиите ми относно генезиса на агентурното име “Буда”. Човекът, за когото сайтът “Биволъ” твърди, че е прочиствал досието на Борисов като доносник на ДС, се казва Борис Димитров, който към онзи момент е шеф на Държавната комисия за сигурност на информацията ДКСИ.

И понеже, както казах вече, съм човек, садящ на дъното ряпа, да свърша и тази работа. Според папката “Буда” двама са разработвалите Б.Б. офицери – Младен Георгиев и Спас Спасов. Един не достига, но двама са много – Спас Спасов е починал един месец ПРЕДИ сайтът “Биволъ” да направи сензационното си разкритие. Този Спас Спасов е единият от синовете на Мирчо Спасов (лагерите на смъртта в България след 9-ти септември) и според “Биволъ” бил свързан с Алексей Петров (Октопода), а в компанията му викали “чичо Скрудж” (Икото брои именно неговите пари). Значи Синът, като Бащата, е поел тайните на комунистическата държава и двамата са починали ТЪКМО НАВРЕМЕ! Другият син на Мирчо Спасов се казва Румен Спасов и по времето на Жан Виденов беше център на един друг октопод, наречен “Орион”. Неговата съпруга Веска Меджидиева заплете една от най-големите далавери на прехода (изчезналите милиони на Майкъл Чорни).

Толкова за “Буда”. Сега за “будалите”.

Възможно е да е заблудим, аз самият се подведох семантично. В BLOG.BG има двама известни блогъри – budha и budha2. На пръв поглед човек си вика – Аха-а! Още повече, че в профила на първия budha пише: Име:Държавна Сигурност; Възраст:111, а профила на втория е още по-загадъчен – само Име:буда Буда и нищо повече. Типично, нали?! Обаче.

Чистият Budha е прописал още през март 2009 година. Има сравнително малко постинги за това време – 380, при това предимно на “спаротоковски”, “стойчо-керевски” отвлечени екзотерични теми и незнайно в каква връзка гарнирани с авторски стихотворения на някойси Милен Стоянов. Който явно не е на 111 години, защото още го вълнува Любовта. Каква ДС тук?! Какъв “Буда”?! 

Вторият Bidha2 е по-съмнителен. Прописал е СЛЕД биволския Буда, през април 2013г. и има цели 2331 постинга. Кушеля, дето е кушел, има само 1500. За цялата 2013 година Budha2 се държи човешки, темите му са предимно религиозни и извънземни. И изведнъж, подобно на Андрей, през февруари 2014-та (Киев, Путин, Украйна) този прописва в духа на възложените надежди:

27.02.2014 - Скритите двигатели на украинския бунт са еврейските олигарси  

31.05.2014 12:51 – Има само една власт в Света и тя е Ротшилд. Новия Евразийски съюз е пак негов

04.06.2014 – Блокадата на Славянск: ВИНОвниците са Турчинов (ЕВРЕЙ), ЯЦЕНЮК(ЮДЕЙ) и Порошенко (КГБ-в ФСБ има само евреи) / ЕВРЕИ ПРАВЯТ ХОЛОКОСТ  

04.06.2014 22:13 – Еврейский Захват Украины

и т.н., и т.н... Понеже нямам място, да ви обърна за последно вниманието върху отношението на budha2 върху въпроса за арменския геноцид:

26.04 19:38 - Заговорът продължава, но никой не смее да го нарече така

“От няколко месеца арменците по света надуват зурните, понеже се навършва век от катастрофата, която преживели предците им. Доскоро на практика никой в Израел не ги подкрепяше. Най-малкото – на правителствено или на верско равнище. Защото ционистката държава беше biz bize – твърде интимно близка, с турските ръководства. Пък и „холокостът“ трябва да остане уникално, еврейско събитие. Никой друг народ няма право да се смята за „подложен на такова небивало изпитание“. А накрая, освен „да издържи“, да излезе от него по-силен. И да основе своя държава, основаваща се на сборник от зле написани приказки....”

Еврейски заговори навсякъде. Защо? Моят отговор: За да не се свърже пряко путизмът с войната в Украйна или пък да се прикрие ДПС-политиката спрямо арменците. Тук ВЕЧЕ ИМА ДС. Само дето не виждам връзката “Буда” – Б.Б.

Нищо, де. Гледаме нататък:

Име:Никола Тодоров fascindoo / Професия:д-р инженер, доцент

Постинги: 2416г.  Блогът е открит януари 2013г.

Име:Николай Москов nikikm / Пол:мъж  Град:Горна Оряховица

Постинги: 8244.  Блогът е открит февруари 2013г.

Име:Marin Kolev kolev38 / Възраст: 76  Пол:мъж  Град:Троян  Професия:пенсионер

Постинги: 7298. Блогът е открит 2012г, но за цялата тази година има само 7 поста, за да започне после чак в юли 2013-та и добави още 8237 поста.

Онова на което искам да обърнете внимание, онова което обединява тези три флагмански кораби на червената антибойковска флотилия, съм го подчертал. Две неща ще кажа още само:

Първото – Не са само ТЕЗИ дула, бълващи унищожителен огън срещу демократичното правителство на Бойко Борисов и преграден защитен огън - навън на тоталитарна путинова Русия и вътре – на Атака и ДПС. Съвсем не случайно не добавих към партиите на Сидеров и Местан партията БСП. ТЕЗИ много се пазят да изразяват позициите си спрямо нея. Защо ли? Моят отговор – гузни са, страх ги е да не ги свържат с предишните престъпления на комунистите. Чунким да те връзват с днешните техни престъпления е по-малко опасно или укоримо. Големи БУДАЛИ са ТАКИВА.

И второто – Четете ги ТЕЗИ, бе драги съблогъри. Не чакайте аз да ви ги преразказвам. Че иначе мога да ви помогна, колкото и на онези българи, дето викат “Аз не се интересувам от политика. Занимавам се с бизнес.” Които са същите ТАКИВА големи БУДАЛИ.

Приятен Гергьовден и умната. Не бъркайте хубавия празник с отвратителниците от партията “Гергьовден” на Дилов-син и Слави Трифонов. Че иначе квалификацията БУДАЛА ще се съотнесе и към вас.



Тагове:   andrei,   freeoldmen,   theeconomist,   fascindoo,   kolevm38,   nikikm,   budha2,   miledy,   budha,


Гласувай:
7



1. freeoldmen - Ооо, бай добронамерен, как е, как е?
05.05.2015 20:16
Громим ли, громим ли противниците на правилната политкоректна линия?
Само тъй, нема да се даваш!

Май не си разбрал, че ваште постигнаха такива победи, че добрите
неправителствени задокеански организации решиха, че вече не е нужно
да плащат за постинги.
Е те за това си отиде андрешко, че и г-жа лелята преди него...

Сега останахте само доброволните сътрудници.

Дерзайте!

Но да знаеш, че постинга ти трудно ще мине 30 прочита за днес.
Просто прогноза.
цитирай
2. podvodni - Хе-хе-хе, Икономиста, Андрей и Куш ...
05.05.2015 20:27
Хе-хе-хе, Икономиста, Андрей и Куш виновни за срутвмането на КТБ и разклащането на ПИБ !
Смех!
Щом като една "институция" може да се срине от блогерски призиви и то в световно ниезвестният Блог.Бг, то кучета я яли!
цитирай
3. dobronameren - Подводния написал:
05.05.2015 21:05
"Щом като една "институция" може да се срине от блогерски призиви и то в световно ниезвестният Блог.Бг, то кучета я яли!"
Ако е така, аз имам въпрос - Щом като няма смисъл от блогърските призиви, вие защо пишете в този блог по десетина постинга дневно каждому? А и колко време отделяте да коментирате другаря си по перо, по душа и често по тяло...
Мисля, че Партията харчи излишни пари да ви поддържа. И понеже тенденцията е парите й да стават все по-малко, ще дойде момент, когато ще започнете да й тежите само. Тогава ВИЕ ще си отидете. А дали тагава ще се върнат "андрешко и г-жа лелята", аз не знам. Въпреки, че ми е много любопитно. Но това е една друга тема.
цитирай
4. staler - дааа, много подробен професион...
05.05.2015 21:06
дааа ,много подробен професионален анализ.че даже и копия от нам колко си хиляди постинги притежаваш.браво.за тия негодници ми стана ясно,ам на теб кои ти плаща за тоз труд бе дюмне?
цитирай
5. dobronameren - Ега го у компетентнию freeoldmen
05.05.2015 21:13
Написал ми в 20:16 часа, че ДНЕС прочитите на този мой постинг "трудно ще минат 30". Сега (същия ден) е 21:16. Прочитите ми са 62.
Ало, Партията, как ше стигнеш финала с такива състезатели?
цитирай
6. podvodni - Не бе Добронамерен, тотално не ме ...
05.05.2015 21:39
Не бе Добронамерен, тотално не ме разбра!
Казвам само, че ако твоето твърдение е вярно ( дай Боже наистина да е вярно), че Икономиста, Кушел и Андререй са срутили КТБ, то самата система ( икономическо-финасовата) е просто една куха лейка. По-куха от русата Златка, даже!
Тогава всички призиви в Блог.бг стават напълно смислени, защото всеки един който иска може да разкаже играта на цели финансови и икономически сектори дамо чрез дузина постинга подписани с измислено име.

А инак за партията ти не бери грижа. Тя, без твойте, че и без мойте мисли, терзания и безпокойства ще си оцелее. А че няма да и тежа е повече от ясно по простата причина, че не съм обвързан по никакъв начин с нея.
Отмина времето когато поствах интензивно. Сега просто подбирам да коментирам важни събития. Такова ще бъде 9.05 и ще трябва отново да щракам по клавиатурата.
цитирай
7. dobronameren - Ако staler не ме беше нарекъл "дюмне",
05.05.2015 22:01
нямаше да кликна върху му, а дори и да го бях направил, нямаше да напиша следното: Човекът е написал само 4 постинга - 3 през 2013г. и само един през 2010г. Именно от този негов първи постинг е цитатът: 28.08.2010 "заминавам на пътешествие около света,до New York за хартия или нещо подобно."
И нямаше да го попитам публично КОЙ му плаща разходите за пътешествие около света. След като дори не е ясно за хартия ли отива дотам или за нещо друго...
Пък после АЗ съм бил дюмне...
цитирай
8. freeoldmen - Не съм познал, да се ега у пророка...
05.05.2015 23:57
За това пък правилно се насочих да се допитвам до теб, любезний бай
Добронамерен, какви да са политическите ми пристрастия.
За миналите избори бях шампион у наше село, никой друг не се сети
да гласува за ГЕРБ.
Ама я те послушах, и сега у кръчмата с други очи ме гледат, като победител!
Хвала ти, бай Добронамерен!
цитирай
9. dobronameren - Вчера бях написал един коментар за Подводния, който изчезна.
06.05.2015 08:55
Да е чужд иди-дойди, ама той мой. Затова го повтарям дословно.
"Подводни, спри се бе. Докато се чудиш как да се извъртиш, правиш лоша услуга на Фрийчо, който ми беше предрекъл за ДНЕС не повече от 30 прочита, а те прочитите ми само за два часа (сега е 22:16) са вече 182."
Дотук нищо особено. Може би следващите изречения модераторите на БЛОГ.БГ са счели за недопустими и нарушаващи правилата на сайта, та затова са премахнали целия коментар. Ето тези три изречения:
"Освен това както и да се въртиш, дупето ти все отзад остава. А Freeoldmen-a баш това чака. Ако не вярваш, питай rozzata."
Не виждам нищо особено развращаващо, сравнявайки с постингите и коментарите на едни други блогъри. Модераторите ли са се престарали или просто Фрийчо е на смяна?
Затова повторно пускам този коментар.
цитирай
10. vencivaleri1951 - А не мислиш ли , че "Ико" с призива си спаси ПИБ
06.05.2015 18:37
Щото го чу този който трЕбе и депозира държавата 1млрд. Ето например, теглят се милиарди кредит като за последно/и наистина е последно/ , а никой не си ще милиардчето в "Първа" Хайде добронамерено обясни що и заради кого се прАи така?
цитирай
11. slavimirgenchev1953 - Кухеловенциатът олицетворява
07.05.2015 08:35
бездарието и в блога, и в България.
цитирай
12. dobronameren - Отказвам да споря с човек като vv1951
07.05.2015 13:15
Защото е изкукуригал човек. Няма никакво значение дали му иде отвътре, дали му шушнат отвън, дали се е родил така или по-късно е станал такъв. Чувайте го:
На 17 април т.г. публикувал една сърцераздирателна глупотевина. Как един следобед (комунистически следобед) завел баба си в софийската опера на "Мадам Бътерфлай" от Пучини и тя останала толкова впечатлена от представлението, че на прибиране поискала да мине покрай Мавзолея на Георги Димитров. Там се провежда следния монолог на баба му на vv51 (цитирам): "Георге, Георге...прости ми... Клела сум те, Ранила сум те/да ми ядеш това, да ми ядеш онова б.а./...Улава съм била. Синовете стануше Ора, е снаата даскалица, книги пише/за баба всички с образование бяха даскали/ и на паркет одят...Аз овчарката, ратайката опера слушам...Молим те Георге прости ми..."
И знаете какъв извод е направил vv51 от тази невероятна случка? - "Как ми бе обяснен нагледно Маркс"! Отказвам да споря с човек, който няма никаква връзка в съзнанието си между причина и следствие!
Да не завършвам така сериозно истински. Да се пошегувам с такива простаци: На първо място "Бабата на Петьо Блъсков", на второ - "Бабата на Венци", после на Анна баба й... А бе, бабината им трънкина!
цитирай
13. vmir - ВВ1951 е гениален и е жалко, че Путин не забелязва безграничният му потенциал.
13.05.2015 08:30
От това губи само Путин, защото като всеки гений, ВВ1951 няма нужда от изяви, но на драго сърце и с лекота би направил Путин едноличен господар на света. Необходимо е само да го назначи за главнокомандващ на руските войски (нищо, че както изглежда изобщо не е помирисвал войниклък, но пък е виждал казарми бол, а това е най-важното за един велик главнокомандващ. После ще проведе светкавичен блицкриг и ще завладее държавните администрации на Запада с няколко батальона бременни рускини, защото кой ще посмее да стреля по бременни жени, а зад тях ще постави вежливи зелени човечета, които да заемат всички кресла на фашистките правителства по света, и така ще освободи целио свет от гнето на капитало и фашизъмо, а събрата си по акъл Путлер ще направи спасител на света за вечни времена и благодарности на прогресивното человечество сега и во веки веков...
цитирай
14. vmir - Ако бяха направили бабата на ВВ1951 министър на образованието,
14.05.2015 04:57
комунизмът нямаше да фалира, защото тя щеше да предаде на всички ученици прозрението си за марксизма и те щяха да го реализират според същността и замисъла му. И как да не фалира, след като не са я направили поне председател на БАН?

А сега злите капиталистически езици ще говорят, че целия комунизъм е можело да се продаде и купи на цената на един билет за опера + транспортните разходи от село до центъра на града + дневната земеделска надница на една слънчасала при варене на лютеници баба...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dobronameren
Категория: История
Прочетен: 1872434
Постинги: 669
Коментари: 2593
Гласове: 1611
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031