Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.01.2015 18:42 - Ц като Центрофугирана душевност лява
Автор: dobronameren Категория: История   
Прочетен: 3685 Коментари: 5 Гласове:
12


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Когато една човешка душевност бъде пусната в центрофугата на времето и ако тази душевност в същността си е за България по руски образец, от нея в центрофугата остават... простотия, злоба и омраза, тарикатлък или безсмислен инат... – все неща ненужни на Новия свят.

Днес съм в една група постинги - групата Ц. В нея се намират последните изяви за миналата 2014г., на няколко категории лица

- армията блогъри в BLOG.BG с душевността на Куш, поета от Русе и колажиста Златко (Постингите за тях са много, но има един обобщаващ – “Цялата им прелест майкина” http://dobronameren.blog.bg/history/2014/09/30/cialata-im-prelest-maikina.1301067. Поне него прочетете);

- политиците кандидат евродепутати от всички партии (постинг “Цък, Родино, на портрет” http://dobronameren.blog.bg/history/2014/05/20/cyk-rodino-na-portret.1266711)

- и някои новонатрапващи се “журналисти и други животни” (“Цъфнало, цъфнало цвете алено” http://dobronameren.blog.bg/history/2014/06/07/cyfnalo-cyfnalo-cvete-aleno.1271387 и “Цв.Йо и други цвекя шарени” http://dobronameren.blog.bg/history/2014/03/26/cv-io-i-drugi-cvekia-shareni.1251453.)

Впрочем ТЕЗИ първите - от блога специално - аз ги следя методично и последователно поне от три години. “Подвизите им” за по-миналата 2013г. са в групата постинги Б – “Б като Блогъри-юнаци”. Там са блогърите с кървав цвят, блогърите с кафяв цвят и блогърите, които са против евреите и против империалистите. Въпросът защо съм ги групирал по този начин, е по-важен от самото съдържание, тъй като съм се постарал да докажа, че макар и различни лица (аватари) да участват в отделните групи, то те всичките са като същност “червени”. Много по-точно определение от “червени” е “противни леви”. Противни, защото защитават своите идеи не честно, а чрез като се почне с тарикатщини и се свърши с убийства на другомислещите. Убийства  и физически, и духовни. Изобщо не прекалявам. Противните леви нямат капчица толерантност към различните, а комунистическият им морал няма нищо общо с човешкия Морал. Това показват резултатите след “центрофугирането им” в мелницата на Времето.

За да не натоварвам този постинг с много линкове, ще ви насоча само към един постинг от тази група Б. Нарича се “Борбата на абревиатурите” (http://dobronameren.blog.bg/history/2013/09/05/borbata-na-abreviaturite.1145956) и представлява своеобразен портал към всички постинги с такова съдържание.

Стари работи, ще кажете. И да, и не. Не! Защото тез пусти мераклии не се наиграха. На гърба на демократична България! Всъщност настоящият обобщаващ постинг  за душевността на противните леви започва с техните най-нови “изяви” през месеца празници около Коледа и Новата 2015г.

Искам да се запомнят имената им! Да е записана черно на бяло ТЯХНАТА правда! Тъкмо защото се рекламират като АЛТЕРНАТИВА за България!

Е, вижте алтернативата, която предлагат.

Репортаж на спецкореспондента Народна телевизия по ТВ-LIVE на тема бъдещата Народна Революция / Автор: fascindoo

“Още малко и Народната Революция като изблик на вулкан скоро ще изригне.  Тогава какво ще става в София и други населени места ум ще ви зайде. Апокалипсис в който Антихриста ще бъде победен. Още по лошо ще стане от това и тогава вече ще се оправи като Народа спре да е шизо-ментално-възпитан тип овца като излезе на улицата и им каже с Калашника - ТИ ЗАЩО 25 ГОДИНИ СЕ ЕБАВА С МЕН БОКЛУК ТАКЪВ... послеее автоматен откос... КЪЪЪРРР и всичко ще си дойде на мястото. Голям смях ще пада като почнат да бягат!”

Много е грозен, ма да ми го вкара, че не моа да го гледам - толкова е грозен... Автор: fascindoo

Не харесвам др. Борисов..., но го поздравявам!" Това е като оная уруспия дето казала - много е грозен, ма да ми го вкара, че не моа да го гледам - толкова е грозен... Не харесвам др. Борисов..., но го поздравявам - така пишат някои блогъри по повод пенсиите: "Не може цял живот да плащаш малко за пенсия, а след това да отидеш като пенсионер и да искаш висока пенсия..." Това стана ясно след среща между премиера Бойко Борисов, финансовия министър Владислав Горанов и социалният Ивайло Калфин с ръководствата на синдикалните организации в Министерски съвет днес. Да, да, днес, 14 декември 2014, в неделя го е казал... “

ВОЙНА!Сривът на рублата е планирана операция. / Автор: didanov

“Политологът Сергей Марков смята, че катастрофалният спад на рублата вчера, не е случаен. За него – това е валутен „блицкриг“ на Запада, предвестник на навлизането на НАТО в Донбас. За това според него има достатъчно на пръв поглед необясними факта. По думите на Марков, САЩ са взели решение за военно участие на НАТО в Украйна, за стабилизиране на марионетното правителство и за удар върху Донбас.  Но за да парализират евентуална  помощ от страна на Русия за опълченците, те нанесоха три удара. Първият – информационен, зачестилите обвинения за руската военна активност в последно време. Вторият удар – настоящето примирие за да „преспи“ руските власти. Трети удар – когато финансовите спекуланти на Лондон и Ню Йорк целенасочено заиграха срещу рублата, с цел рязката й девалвация. Колкото и да не ми се вярва – като събере човек всичко това се получава само едно -  ВОЙНА!”

Русия победи във валутната война, дори ако тя не се стреми да.../

Автор: zahariada

"Рублата отслабна рекорд на фона на опасенията, че Русия ще ускори прехода към свободните колебания на курса. Такава новина не е необичайно в валутна война, която беше обявена за една от друга всички големи централни банки. Другите централни банки се опитват да се справи. Резултатът беше надпревара за обезценяването на валутите си - кой е първият, и победителят. Трудността се крие във факта, че този процес трябва да върви бавно, иначе паника избухна. Има не обменния курс на валута по-ниска граница, така че състезанието може да продължи много дълго време. От тази гледна точка, рублата е сред победителите. Ние дори любезно обясни причината: въздействието на санкциите или нещо подобно. Но рублата веднага се срина, когато дискусията започна през март санкции в отговор на украинския фиаско (което беше неприятна изненада за европейските и американски политици). В действителност, дори рублата поскъпна спрямо долара за пълните 4 месеца.

БАНДАТА НА "АНДРЕШКО И КО" ПРОДЪЛЖАВА ДА "ПЛАЧЕ НА ЧУЖДИ ГРОБИЩА" И ДА ПИШЕ ЛЪЖИ СЛЕД ЛЪЖИ!!! / Автор: chavdar01 

ЕТО НОВИ ДВЕ ОТ ТЯХ!

1-ТА).ЛЪЖА Е ЧЕ РУБЛАТА СЕ СРИВАЛА?!А ПЪК ОТ РУСИЯ ПОКАЗВАТ
СЪВСЕМ ДРУГИ НЕЩА.А ИМЕННО ЧЕ РУБЛАТА СЕ ПОКАЧВА!!!

2-ТА).ЛЪЖА Е,ЧЕ КИЕВ СПРЯЛИ ТОКА ЗА КРИМ?!А ВСЪЩНОСТ КАКВО Е СТАНАЛО?ПРОСТО КИЕВ Е ОТКРАДНАЛ ПРЕДПЛАТЕНИЯТ ТОК И ПРЕДПЛАТЕНИЯТ ТРАНЗИТ ЗА НЕГО ДО КРИМ,КАКТО НАПРАВИ ПРЕДИ НЯКОЛКО ГОДИНИ С ГАЗА,ТА ПРЕЦАКА ЦЯЛА ЕВРОПА И Я НАКАРА ДА МРЪЗНЕ,ВКЛЮЧИТЕЛНО И БЪЛГАРИЯ!!!

ТОВА Е ДО ТУК!”

Руската мечка се събуди! / Автор: bgzemia

На тази планета няма място едновременно за християнска Русия и за содомския Запад. Каквото и да си говорим, все пак лидерите на прословутото "световно обществено мнение", цялата тази армада "независими"западни журналисти, гладкомозъчни политолози, мастити анализатори и "професионални" експерти - всички те се оказаха отчаяно тъпи. Значи, те наистина са си вярвали, че Путин, обръщайки се с Посланието си към Федералното събрание... ще се разкайва пред Запада за "лошото си поведение" и ще изяви готовност "да търсим взаимноприемливи решения", за да бъдат снети т. нар. "санкции"! "Онези, които очакваха по-мека риторика, продиктувана от икономическата ситуация, бяха разочаровани. Президентът на Русия е непреклонен и уверен в себе си" - обобщава италианският "Ла Стампа.”

И главното: започна сериозно духовно надигане. В руското общество се завръща разбирането за непреходния факт, че в живота ни има нещо по-важно от материалните ценности. Че щастието не е в това да си натъпчеш търбуха и да гледаш телевизия като идиот. Че исконните православни добродели, като самоотверженост, себепожертвувателност, готовност да дадеш живота си за своите приятели и съюзници, за родните светини, за Отечеството, за вярата, за великото руско бъдеще - всички тези неща са по-важни от "правата на потребителите" и "демократичните процедури".”

Ще има ли голяма война между САЩ и Русия - сравнение на силите

Автор: lyubomircholakov

“Икономическото задушаване на Русия е последната надежда на Запада за оцеляване - понеже, ако Москва издържи, него го чака неизбежна геополитическа катастрофа, много по-мащабна и кървава, отколкото разпадането на СССР... Американците обичат да се пъчат и да дрънкат оръжие. Харесва им да смайват света със своето уж безпрецедентно технологическо преимущество. Със своята, уж ненадмината, военна мощ и невероятни постижения в областта на въоръжението и военната техника. Обаче, ако проверим тези твърдения, се оказва, че днес вече цялото това американско пудрене е евтина (впрочем, понякога твърде скъпа!) пропаганда. На практика военният потенциал на Запада неудържимо овехтява и на Вашингтон му става все по-трудно да поддържа неговата ефективност в условията на перманентна финансова криза. Един безсилен гигант.”

СМЪРТТА ИДВА КАТО ХИПЕР-ЗВУК / Автор: lyubomircholakov

Целенасоченото сриване на световните цени на нефта и яростната спекулативна атака срещу рублата не оставят място за съмнения: Западът начело със САЩ е разярен и бесен от "руския бунт" срещу господството на т. нар. "европейски ценности за демокрация и свобода". Съдейки по всичко, във Вашингтон най-после ясно осъзнаха, че става дума буквално за живота и смъртта на западната цивилизация във вида й, в който е формирана през последните няколко столетия. И наистина, след Крим и Новорусия, след публичните речи на Путин, ясно формулираната в тях идеология на Руското въстание против западната геополитическа хегемония, против диктатурата на содомския фашизъм и либералния сатанизъм - историческото "равенство" в противопоставянето между САЩ и Русия вече е невъзможно. Или някогашната западна мощ окончателно ще загине във водовъртежите на новата епоха, а възкръсналата Москва ще се утвърди на международната арена в цялото си величие като Третият Рим от "последните времена"; или Западът, извършвайки качествен технологичен скок, завинаги ще изблъска Русия от арената в бездната на историческото небитие. Ето защо новата Студена война, започната от САЩ - с нейните икономически санкции и финансови диверсии, с политически провокации и информационно-пропагандни специални операции, е само първият етап от обширен и комплексен план за окончателното решение на "руския въпрос".

Няма нужда от илюзии: на втория етап от този план Вашингтон предвижда преминаване на конфликта в "гореща фаза", масирано използване от страна на САЩ и НАТО на военна сила, разкъсване и унищожаване на единната руска държава. Централно място в оръжейната надпревара заема разработването на т. н. "хипер-звуково" оръжие и на неговите главни носители - въздушно-космическите оръжейни комплекси. Простичко казано, без сложни научни термини, "хипер-звукът" е способност на някакъв материален обект - например, самолет и или ракета, да маневрира в атмосферата със скорост многократно (не по-малко от 5-10 пъти) над скоростта на звука, която е 331 метра в секунда. Хипер-звуковите ракети, когато се удаде да бъдат създадени, ще са способни да поразят всяка точка на земното кълбо най-много 1 час след пуска.” 

(Вмъквам думите, които сам този Любомир Чолаков е поставил за мото в профила си. Виждам в тях потвърждение за душевността му:

 Вярва се само в Бога! Всичко друго се проверява. Поради натрапчивите домогвания на все повече блогери да коментират в блога ми, напомням, че не се позволяват следните коментари: 1) русофобски; 2) съдържащи ненормативна лексика; 3) несвързани с темата на постинга; 4) издаващи нежелание за мислене, т. е. скучни. После да няма сълзи и сополи: "Ах, защо ми изтри коментара?"

А ето и един пуснат коментар” към последния цитиран постинг:

 dolce: Едва ли може да се намери общ език с бясно куче. Когато срещнеш бясно куче за доброто на всички го убиваш. Така и за доброто на всички Америка в този си политически модел трябва да умре!

Анатомия на ИДИЛ / Автор: bojinkata

“Съвсем накратко същността е следната. Нахлуването на сащ в  Ирак и Афганистан не само ще завърши  с поражение, но ще породи хаос и диващина, с  които те няма да могат да се справят. По нататък този хаос, оръжие и безредие ще се разпространят из целия Близък и Среден Изток и ще потопят региона във войни, разпри и безсмислено насилие.  Да се спре това бемислено насилие ще може само осмислено насилие, под формата на безгранична жестокост, която ще се наложи от силата, строяща световния халифат! По такъв начин, налице е  съединение, обединение на маскираната под ислям нова религия на насилието с последните инженерно-технологическии разработки на западните спецслужби. Заедно те трябва да създадат новия субект за стратегическо въздействие. На което сме и свидетели. Остава на базата на фактите да видим кои са кукловодите.”

(Датата на постинга е 23 декември 2014.)

ОМЕРЗЕНИТЕ БЪЛГАРИ ЩЕ НАКАЖАТ ИЗМАМНИЦИТЕ ОТ ГЕРБ / Автор bojinkata

“Леле, леле, как само се набучи Бойко Борисов заради поредната си врътка с ДПС. И що стана? Докато БЕЗСРАМНО инкярства, че не е в мръснишка коалиционна комбина с Ахмед Доган и Делян Пеевски, Лютви Местан го ПРАСНА с безцеремонен политически „рекет“. Така е при Сокола – няма безплатно гювендийско масажиране. Одма си искат платата Догановите приспешници. В петък се пръкна ГНУСНАТА ТЕМАТИЧНА“,ЕХ,КОАЛИЦИЯ – „ГЕРБ&ДПС“. Даже Дудука се прави на засрамен. Не и Б.Б. – той го ниже инкяр след инкяр като по времето на Бай Миле. Този път номерът му няма да мине. Никога не е извършвана по-мерзка подмяна на вота на избирателите. Ако българите избрали ГЕРБ, искаха депутатите на партията да гласуват с ДПС, щяха да подадат вота си за Корпорация „Доган“. Борисов е толкова ошашавен в момента, толкова се е панирал, че се опитва да се прави на политически таран. Всуе се напъва. Когато и да са парламентарните избори, ОМЕРЗЕНИТЕ БЪЛГАРИ ЩЕ НАКАЖАТ измамниците от ГЕРБ.

ЕДИН УНГАРСКИ ЧАРДАШ ЗА ОБАМА! ОРБАН ГО НАВРЯ В "КУЧИ ГЪЗ" !!! ЕВРОПА ЗАПОЧНА ДА СЕ "УСЕЩА"! / Автор: chavdar01

Унгарският премиер Виктор Орбан,обвини САЩ в намеса във вътрешните работи на страните от Централна Европа, като нарече "претекст" обвиненията в корупция, отправени от Вашингтон срещу Будапеща, предаде Франс прес.
Ние сме в нова епоха - САЩ не се задоволяват да се намесват, а активно участват в политическия живот на страните от Централна Европа, каза Орбан в предновогодишно интервю по телевизия М1 снощи. Те искат да ни въвлекат в конфликт, който може да бъде само лош за нас. Настроение на студена война се оформя между САЩ и Русия и ние не искаме да участваме в това, добави той.

В коментар блогърът kushel праща на chavdar: “Вече знам за кого ще гласувам следващия път. ТРЯБВА ДА НАПРАВИМЕ ПАРТИЯ НА НЕГЛАСУВАЛИТЕ И С ТЕЗИ 52% ДА ОТВЕЕМЕ ВСИЧКИ ДОСЕГАШНИ ПОЛИТИЦИ!!!”

А chavdar му отговаря така: А ПОСЛЕ-Е-Е-Е,ЕХ ПОСЛЕ! В ЗАТВОРА ДО ЕДИН И.......................................................КАТО СЕМ.ЧАУШЕСКУ!!!

Тези думи са написани на 24 декември по обед. До Бъдни вечер остават няколко часа.

АЗ, добронамерено: Ето алтернативата за България, която ТАКИВА предлагат! Следващия път като гласувате, българи, имайте предвид ТОВА!

Наближава Нова Година – времето на класации от всякакъв род. Руската агенция Правда.ру прави една своя, където и по повод на която следва постинг

Влязохме в класациите – Плевнелиев в топ 5 на най-лошите политици

Автор: varg1

”България се “гордее” със своя “президент” – предлагаме по-долу коментара на Правда.ру по отношение на нашата “гордост”: В завидната класация г-н Президентът е в компанията на Виктор Янукович, Барак Обама, Ангела Меркел и Михаил Ходорковски. На положителната страна са Владимир Путин, Реджеп Ердоган, Игор Стрелков, Рамзан Кадиров и ръководителите на Крим.“

Предаването "Господари на ефира" взе на мушка новогодишната реч на президента. Актьорът Румен Угрински влезе в "кожата" му и запелтечи подигравателно в ефир едни думи, които президентът естествено НЕ КАЗА в своето обръщение към нацията. Четете:

Майтап! "Господари на ефира" пак се изгавриха с новогодишната реч на Росен Плевнелиев (видео) /Автор: deta7

 Лошото ни подмина. Арестуваха племенника ми, миличкия, за малко да му повдигнат и обвинения. Обвиниха ме и че се меся. Ние, българите, имаме прекрасна природа, а Бойко отново е премиер. Неведнъж са се опитвали да ни отклонят от путя ни (вместо пътя ни - бел.а.). Не се притеснявайте. Всичко е наред, всичко е в моите малки ръчички", бе част от новогодишното обръщение на "президента" към нацията.  "Догодина пожелавам на всички още по-красива Мисис България, повече мисис и повече България", категоричен бе държавният глава. Сред подредените бисери беше и: "Нека всички вземем пример от КТБ - като сме най-добре, така да сме".”

(Добавям, че постингът на deta7 е гарниран със снимка на Плевнелиев на която той е с примка от дебело конопено въже около шията. “Милите хора” – същите убийци като татковците си славни партизани по Девети Септември.)

АЗ, добронамерено: Ето алтернативата за България, която ТАКИВА предлагат! Следващия път като гласувате, българи, имайте предвид ТОВА!

Бойко Борисов спечели купата на Джим Кери / Автор ssstto

“За пета поредна година  премиерът ни и виден експерт по клоунада заслужено спечелил "От глупав по-глупав политик", го похвали патрона на турнира Джим Кери.
Според него "От глупава по-глупав политик" вече спокойно може да се преименува на "Бойко Борисов". На второ и трето място останали професор Близалков и министъра на образованието Тодор Танев, който изглежда е заложен на дузпата, а наш Боко обича да бие дузпи, защото според личния му лекар Московски това помагало да се сваляло кръвното.”

Аз (добронамерено): Джим Кери е главният секретар на САЩ и точно той идва на официално посещение в България в средата на този месец януари. На гости именно на Бойко Борисов, а не на Миков, Местан, Сидеров или Бареков! Защо? Вероятно за да да му връчи лично “златния скунск”.

А, и вместо да отбележи глупавия пропуск на ssstto, че “личния лекар” на премиера Борисов не е Московски (Ивайло), а Москов (Петър), също толкова ученият блогър zaw12929 изпраща следния коментар:НЯМА КАК ДА СЕ ОСПОРИ, НО ИМА ОЩЕ БЪЛГАРИ, ЗАСЛУЖАВАЩИ ГИНЕС ПО КЛАСАЦИЯТА "ГЛУПАВ ПОЛИТИК" И "ГЛУПАВ НАРОД" ДЕТО ГИ ИЗБИРА”

Кои са тези други глупави български политици, zaw не уточнява. Хващам се на бас, че вътре в класацията му всичките са от ГЕРБ и РБ. Защото другите са изявени путинци. И не са “от глупави по-глупави”!

Така ли? Я, да видим:

ПРЕЗ 2015 г. РУСИЯ Я ОЧАКВА НЕВИЖДАН ПОДЕМ,

Автори: Наталия Александрова и kolevm38, в постинг на grigorsimov

“Десетки предсказания, направени от най-различни пророци, съвпадат в едно – 2015 г. ще е особена за Русия. Въпреки всичко, нашата страна ще успее да усили позициите си и постепенно ще увеличава влиянието си.

Според прогнозите на знаменитата предсказателка Ванга – жена, родила се на границата на три държави – България, Македония и Гърция, и внушаваща страх и трепет със своите пророчества, Русия ще се развива, расте и укрепва. По думите й всичко ще се разтопи като лед. Вече никой няма да може да спре Русия. Тя всичко ще помете по пътя си и не само ще се съхрани, но ще стане и Господар на света. В една точка ще се пресекат Китай, Индия и Москва. И те се пресякоха – в точката под името БРИКС заедно с Бразилия, а после към тях се присъедини и Южна Африка. От този съюз сега се опасяват в Америка. Прорицателите от различни епохи са единодушни в едно – Русия има голямо бъдеще. Как ще се изпълнят тези пророчества ще можем да видим със собствените си очи.”

Оксиморон / Автор: blackpredator

Постингът е затова “Как блогърът Андрешко чете mediapool.bg за "Южен поток"?” Но аз ще обърна Вашето внимание на коментарите, които са под него:

Blackpredator - Рустаме, селякът ондрешко е само поводът. Гледах един филм по Дискавъри, в който се казва, че преди доста години, берберите с кервани до пет хиляди камили, косвено са облагородявали Сахара. А педесетина камили "облагородяват" блог.бг на Сахара. Ей виж го най-отгоре словослагателя. На него му е ясно, че прочитите са му макулатура. Но на такива, менталния им химен е дефлориран още когато са приемани в комсомола.

 Blackpredator - Имаше тия дни неква лидис, дали е лидис или полилидис незнам, езнакво се четеше.

 Azrozzata - а, бре ,тъПоЪгълник… щто не спреш за 5 минутки....да са плюнчиш, а !!? дигай там аларма на даскалоф по скайпа . кой ли друг та слуша, несретник!

Blackpredator - оооо, юлке, ти си като трипер в блога дубре де, почесвам го....

Vencivalery1951 - Знаеш ли Блеки, понякога излобявам страшно. Срутиха ни държавицата хора които един пирон не са забили в живота си. В блога ги подкрепя същата пасмина. Как не могат да разберат, че Белене, Южен поток и донякъде тръбата от Бургас до гръцко правеха страната ни съвсем друга. Освен по евтин ток и газ тези проекти дават самочувствие, съвсем различни работни места от тези на обслужващ персонал.

Kenefski - Ужас! ЕВРО/ГЕЙСКА ГМО-ДЕМОКРАТИЧНА ОТВРАТ. Ужас!

Понеже отворих дума за изящника Фекалски и за постингите му, през август 2014 намерих един друг негов постинг (27.08 12:37) – “Почина на 94 г. уважаваният евреин Валери Петров, роден като Валери Нисим Меворах, приел протестантсвото като Валери Нисимов Петров...Български поет, сценарист ... Валери Петров заявяваше открито своята гражданска позиция, но го правеше без излишни фанфари и не под светлините на прожекторите... А тихо, като един достоен българин. Малката му, почти немощна фигура можеше да бъде видяна в редиците на зимните протести, а преди това – сред учените от БАН, които протестираха срещу орязването на бюджета на академията. Такъв е бил винаги Валери Петров – скромен, неподкупен, истински жрец на римуваното слово.. Лека му пръст, дай Боже всеки му такава автобиография! Съболезнования и поклон!”

Вижте колко внимателно и нежно можел да пише този лайнярин Кенефски, когато става дума за комунисти, изкачили се на обществения връх по гърбовете на убитите си врагове – и буквално, и преносно. Какви чисти души били тези комунисти... Добавям към автобиографията(?) на Петров, написана от Кенефски(!). моите съболезнования без поклон.

Но да се върна на темата за “сърбежите им”. Сърби ги тия. Неистово. И между краката – също. За стария им сърбеж ви препоръчвам следните линкове – “Цъ-цъ-цъ... унгарски пенсионери” http://dobronameren.blog.bg/history/2014/04/12/cy-cy-cy-ungarski-pensioneri.1256227, “Цъ-цъ-цъ... български късопишковци” http://dobronameren.blog.bg/history/2014/04/19/cy-cy-cy-bylgarski-kysopishkovci.1258415 и “Цъ-цъ-цъ... тез червени домати” http://dobronameren.blog.bg/history/2014/04/24/cy-cy-cy-tez-cherveni-domati.1259706

А от новите им (стари) сърбежи избирам например блогъра arrow007. На 18 декември 2014 написал постинг “Сбогом, Украйна. Филмът свърши”, а на 27-ми същия месец друг постинг “Всичко, което трябва да знаеш за аналния секс”.

Лидис ли беше... или полилидис? Не бе, брюкселската Гина. Еднакво се чешат – почти цитирам черния хищник от русенския затвор преди Десети.

АЗ, добронамерено: Ето алтернативата за България, която ТАКИВА предлагат! Следващия път като гласувате, българи, имайте предвид ТОВА!

Извинявайте българи, които четете, че толкова много ви занимавам с “хищниците” в BLOG.BG. Правя го, защото ги чувствам някак по-равни с мен. Все писачи. Съгкасете се обаче, че да критикувам лица на политическия или медийния фронт е някакъв вид изхвърляне. Кой съм аз, че да ги обсъждам? Нямам страница във Фейсбук, нищо не съм публикувам в ирландски вестник... Нямам им месечните заплати от по стотина минимални пенсии на Великова/ Червенкова (БНР), Дим.Цонев (БНТ1), Цолова/ Николаев (Нова ТВ), Гавазова/Хекимян (bTV), Нора Стоичкова и Мира Кортенска (тия дни вече в телевизията на истината ALFA), Солаков и дивия дядо в СКАТ...  Денди дори не съм, камо ли Мон Дьо, Гала, Патрашкова или Минчев Евгени. Да не говорим за Бареков и Дилов-син. Слава Богу!  

Аз съм просто един хроникьор на събитията в моята мила Татковина. И ви информирам. Например, ето за какво:

- В средата на м.декември м.г. на пленума на БСП е бил освободен издателят на в.”Дума” Николай Маринов. Тихомълком, разбира се. Поне Силвия Великова, която винаги започва своя ежедневен прочит на вестниците с “Дума”-та му, да ни беше казала. И обяснила защо се налага тази баш смяна.

Понеже “знаещите” мълчат, да ви цитирам един редакционен коментар на емблематичния ляв журналист Александър Симов. Заглавието му е “Млади жалки апаратчици” и в него се казва: “Още един партиен рекорд бе записан в БСП. На пленум на ръководството на столичните социалисти издателят на ДУМА Николай Малинов бе освободен от поста заместник-председател, но без лидерът на БСП-София Калоян Паргов да го потърси да говори с него, без да бъде уведомен, а се налага дори да научи за решението от трети лица. Това издава не само нездрав, а изключително апаратен климат. Случката показва очевиден управленски дефект. Как е възможно един човек да бъде сменен, без да бъде уведомен за това? Дори и след като решението е взето. Това навява лоши исторически аналогии, защото, доколкото знаем, подобно нещо и Вълко Червенков не си е позволявал.”

Ох, щастливецът! Имам предвид Симов. Какъв Вълко Червенков го гони? Той и късният Тодор Живков дори, също би му резнал главата до кръста.  Ама откъде да знае този младеж за тия времена. Днес му се разминава само с остракиране. Да сте виждали напоследък Симов по телевизиите? Изчезна...

- На 6 януари прочетох годишния анализ на Института “Иван Хаджийски”, правен под общата редакция на социолога проф.Петър-Емил Митев и любезно разпространен от дежурната им почитателка Светла Василева. Цитирам: “През 2014-а година Бойко Борисов започна да премерва президентските одежди, Росен Плевнелиев се утвърди като най-големия „ястреб“ срещу Русия в ЕС, а политическата личност на годината е Лютви Местан.”

Значи според тези, х-м социолози, падането на правителството на Орешарски е по-значимо политическо събитие от завръщането на ГЕРБ на кормилото на държавата. И Плевнелиев е “ястреб”, който мрази Русия. Най-много от всички в ЕС! Тия кого лъжат? Има и по-важен въпрос – защо? Има и още по-важен въпрос – Докога?

- Токущо научавам, че Петко Сертов се върнал в България. Жив и здрав. Че “следствието е приключено, забравете!” се знае. Имам обаче въпрос. Важен, много важен предвид “окаяното безпаричие на МВР”. Едномесечното му търсене на Сертов по целия континент струва пари. Много пари! Сертов ще ги връща ли? Ако не – защо? Нима е изпълнявал важна държавна задача?

   Сигурен съм, че никой от упълномощените политици и лица няма да зададе този въпрос. Защо Сидеров не го прави, не питам – защото зная. Но защо няма да го направи МВР-шефът Вучков от управляващата ГЕРБ, се интересувам сериозно. Много сериозно! Кой управлява тази страна, г-н Борисов?

Преди повече от две години бях написал моето скромно мнение:  Бойко Борисов има само една алтернатива – да се намери политик, който да има неговата твърда европейска позиция и същевременно да е безкомпромисен към престъпленията, кражбите и тарикатските номера на “лява България”, нацитата на Сидеров  и “евроатлантическото” ДПС.

Днес допълвам: Тази примиреност, това снишаване на Бойко Борисов пред комунистите, ще му изяде главата. Пак! Антикомунистите българи са много повече, отколкото си мислите!




Гласувай:
13



1. tutankhamon661 - !!!!!!!!!!!!!!
12.01.2015 19:25

Някои от изброените в постинга имат душевност, която ми напомня за "топлите чувства" на черна мамба.

Hо и те се пишат за изкуствоведи, мислители, даже и аpистократи, ха-ха.

цитирай
2. tutankhamon661 - !!!!!!!!!!!!!!
12.01.2015 19:44

Още нещо.

Не си ли забелязал, че Blog.bg обслужва руските интереси?

Модераторите пробутват на преден план всички русофилски лъжи, като понякога дори изтриват неудобни постинги, разобличаващи мръсните интриги на путлеристите. Знам дори изтрити цели профили, които са казали истината и е трябвало да им запушат устата.

Ето, в момента на Първа страница имам напомпан постинг, който пробутва най-новата путлеристка лъжа – били открили пилота, свалил боинга преди време. Хората им доказаха, че няма как да са украинците, а те продължават. Явно разчитат на “една лъжа, повторена 100 пъти, става истина”.

цитирай
3. dobronameren - Вероятно е съвпадение
13.01.2015 09:38
Предната нощ на деня в който получих коментар №2 от Tutankhamon661, този постинг беше в работен вариант. Той започваше с едни встъпителни думи, които впоследствие отпаднаха от окончателната редакция, понеже постингът се получи много дълъг. Ето тези ОТПАДНАЛИ думи:
Ако в годината на двете 4-ки от миналия век, България беше останала капиталистическа страна, а не беше се превърнала в социалистическа, къде щяхме да бъдем днес? Нашият “пакет на придвижване” би бил с Италия и с Гърция, а не с Румъния или с Украйна. Пенсионерите ни щяха да бъдат с европейски пенсии, работещите – с европейски заплати, децата ни нямаше да бягат към Европа, защото тя щеше да е и тук. Има ли някой, който да отрича това? Днес нямаше да има един милион старци на прага на оцеляването, треперещи изнервени и готови да убият от отчаяние майки и бащи, деца ровещи с прасетата по улиците или заключени в порутени бараки от собствените си родители. Парите за здравеопазване и образование щяха да постъпват регулярно, а не да свършат за 40 години, докато похарчим “имането на тати” отпреди Девети. В културата ни щеше да има Морал, защото и в обществото ни щеше да има Справедливост. … И BLOG.BG щеше да бъде съвсем друг – човешки!
цитирай
4. batogo - !!!:))) Поздравления за постинга!
13.01.2015 11:14
Това, което правиш, е много полезно, защото истината е пътят към свободата...
цитирай
5. dobronameren - batogo, да благодаря само, е формално
13.01.2015 11:40
Въодушевляващо е да ти кажат, че това, което правиш, е много полезно. И знаеш ли - няма никакво значение дали изказващият похвалата, е на позициите, които защитава похваленият, или на коренно различни позиции. Защото само, ако истината е пътят към свободата, съществува надеждата, че борбата ще бъде честна. Пък нека победи по-силният тогава.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dobronameren
Категория: История
Прочетен: 1872354
Постинги: 669
Коментари: 2593
Гласове: 1611
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031