Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.07.2013 17:06 - Блогърите антисемити
Автор: dobronameren Категория: История   
Прочетен: 3208 Коментари: 3 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Когото и да попитате кой от политиците в последните векове е мразел най-много евреите, той ще ви отговори – Хитлер. Толкова ги е мразел, че е организирал най-масовия геноцид – Холокоста. Шест милиона убити документирано. За по-малко от десет години. Защо го е направил след като самият той е бил евреин? Познавал си е стоката, казват някои. Евреите са „богоизбран народ“ и поради това всички останали „обикновени“ народи ги мразят, е друга теория. Арийската раса е замислена като антипод на еврейската, та затова. Има и други такива сравнително възвишени причини. Но съществуват и прозаични обяснения. Искал е да им вземе парите просто. Трябвали са му пари накуп за неговите „програмни намерения“. Е, как е завършило това „упражнение“ – лично и държавно, е известно. Не е „хубаво“ земен човек да си присвоява божии функции.

Ха сега попитайте който и да е нормален, не луд!, българин на кого му прилича Волен Сидеров. Отговорът е – на Хитлер. Доказателствата не са само визуални – черните дрехи, лозунгите, името на партията АТАКА, поведението, но и действията, идеологията, целите и начините за тяхното налагане в обществото. И както на времето Сталин се е договарял с Хитлер за подялба на света, така и днес Сидеров е необходим на Станишев за подялбата на България. Ни повече, ни по-малко!

 

Прибавих доказателства за тази обща цел на социалиста и национал-социалиста, търсейки ги в анализа на общите тези, приятели и противници на блогърите с „кафяв“ и с „кървав“ цвят. Ще продължа този анализ с доказателства, че няма разлика между тезите, приятелите и противниците на блогърите-антисемити и блогърите-антиимпериалисти. 

Имена на антисемити, дискутирани тук:

 

eltimir, legna, bajniki. idealist, fascindoo, tomkat 2, shout…

 

BLOG.BG пишат много хора и аз в никакъв случай не твърдя, че избраните от мен конкретни „антисемити“ са най-характерните, още по-малко пък, че са всичките. Добавям условността, че блогърите са „скрити личности“ зад псевдоними и без никакви гаранции колко ника има всеки един от тях. Добавям и че една от най-същностните черти на такива хора е да разправят едно, а да мислят друго. Но аз цитирам. Не си измислям. Освен това анализът ми е подписан и Вие знаете „на чий господ се моля“. Този мой господ „следи“ да не налагам на никого своето мнение, но ме задължава да го напиша.)  

Тъй като соци-те са много „нежни и обидчиви души“ и търсят само къде да се захванат, че са „тълкувани и разбирани“ грешно, съм принуден да им цитирам мненията почти целите, с всичкия талаш, който обвива важната същност. Затова именно тази същност, според мен, съм си позволил да я подчертая. Ако някъде не съм се стърпял да направя коментар, той е даден в скоби и курсив.

 

22.03 - Еврейското безумие

Автор: eltimir

 

Отново удариха форума от сайта на Движение "Воини на Тангра". (Символът на движението „Воини на Тангра” поразително много прилича на символа на партията АТАКА. И на пречупения хитлеристки кръст!) По стила на действие съдя, че е еврейска работа. За себе си съм друго. Идат някакви измислени избори. Никакво гласуване! Да ги лишим от легитимност. Никакво гласуване за партии, в чийто ръководства има евреи. Сер Гей Станишев, например е херсонски евреин. (Какъв „чист българин“ е самият eltimir, може лесно да се заключи от заканата му, че няма да плаща данъците си на България! Щото бил нещо повръщал. Вижте малко по-надолу.) Никакво гласуване за партии, сервилничащи пред евреите. Такива като ГРОБ, ГЕРБ или как се казваше тая българоубийствена партия. Или като смешната партийка на агента на Мосад Яни Янев - Пинокио. Никакво гласуване за партии, в чийто ръководства влизат небългари. Като ДСБ, чийто лидер е драгалевски циганин. Ама то други партии не остават, ако приложим тези критерии. И Волен е свързан с Изсраел. Значи - никакво гласуване! След като евреите от ucoz.ru  (О! Ама, то русначе!) изтриха моите сайтове, и след атаката срещу сайта на Движение "Воини на Тангра" очаквам да ударят и тоя блог. Значи ли това да се отчаяме? Не! това значи да нанесем ответен удар срещу гадните миризливи евреи. И ние ще го нанесем. Евреите трябва да си платят за злото, което ни донасят. Аз се кълна в това!

09.04 - Въпрос към управниците

Автор: eltimir

„От началото на януари получих някакво заболяване на хранопровода. Не мога да преглъщам. Само мляко, бульони и сокове. Преди месец и нещо ми донесоха пушено месо, така се развали. Хапна залък и от болките почвам да повръщам от болки. Ходих до Бърза помощ. Изхвърлиха ме като мръсно коте. Нямам осигуровки, нямам и пари да си платя. Хубаво. Не пиша, за да се оплаквам. Държавата с нищо не ми е длъжна. Ама аз с какво съм съм длъжен на тая така наречена държава, та да искат от мен разни данъци и такси?
Ей, псета бесни! Управници гадни!
Аз няма да си сложа въжето, нито ще се самозапаля. Ама вие, копелета отвратителни имате моето Проклятие! Какво съм ви длъжен на вас, бе? Моят род е дал на България велики Царе, а вие сте едни нищожества. Но знайте, че смъртта ми ще има жестоки последствия за вас и  за вашите близки. "За всеки стон има възмездие!" - гласи една азерска (Опять оно из Советского Союза) пословица. Проклятието на един Тертер (Кой Тертер? Сиренето или кашкавала?) няма да остане напразно, последиците ще са страшни. Не заплашвам. Ще лежа, ще сложа длани върху болното място, за да утихне поне малко болката. После ще опитам да поспя. Но моите мисли и моите чувства няма да останат без последствия. За убийството на Елтимир, а това наистина е убийство, възмездие ще има.“

 

Обърнахте внимание, нали, че този елтимиров „въпрос към управниците“ е зададен на 22 април 2013. В този момент работи служебното правителство, назначено от Президента. Срещу когото елтимиреца е върло против далеко преди протестиращите пред пилоните на НДК. Нищо, че Станишев е „херсонски евреин”. Ще кажете, че се заяждам!? Не, бе!

 

Този е луд. Следва извадка от бълнуванията му само за последната седмица:

 

16.07 - Убиха ли Боклук Бойко?

Автор: eltimir

 

„Който вади нож срещу народа си, от Народната ярост ще умре. Небесен, неотменим Закон. Яростта ще се стовари над Боклука и той ще отиде на бунището, където му е мястото. Смазан и обезобразен до неузнаваемост. (??? и  ! ! !)  Да, и Боклука ще бъде настигнат от Възмездието. Престъпленията му са прекалено много, за да има прошка. Тоя престъпник гаден даде право на американските самолети да ни ръсят с всякаки гадости. Да предизвикват ракови заболявания и да унищожават природата ни. Тоя отвратителен тип съдействаше на своята еврейска любовница Цветелина Бориславова да унищожава селското ни стопанство с ГМО. Тая отрепка почна кампания срещу цигарите, а забрави за отровните съставки в хранителни стоки и напитки, продавани свободно в търговската мрежа. Това за авиоотряди и далавери са дреболии пред истинските му престъпления. Да не говорим, че собственоръчно е убивал напълно невинни хора. (Цацаров, къде си да се самосезираш и да повдигнеш ТАКОВА обвинение срещу Б.Б.? Елтимир ти го казва! Какво казваш? Не бил Мая Манолова? Дори Бареков не бил? Ей, Елтимире, виж как това нищожество Цацаров се отнася към един Тертер!)  Не бива да подминаваме и репресивните му действия срещу ветерани на анти комунистическата Съпротива. (??? и  ! ! !)  Друго, освен смърт Боклук Бойко не заслужава. И ще си я получи. Ще умре от много страшна смърт и ще квичи като недоклана свиня преди да умре. (Как се казваше онзи, дето даваше за храна на свинете в Белене труповете на убитите в лагера „Слънчев бряг”?)”

 

Питате къде тука е антисемитското у Елтимир? Само комунистическо виждате? Е, че сте нетърпеливи. Продължавам нататък със същия постинг от 16 юли:

Ама дали вече неговите еврейски господари не си го убиха? Венцислав Лаков: „Бойко Борисов е в нелегалност. Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отново не се яви на изслушването във Временната анкетна комисия, разследваща полетите на правителствения „Авиоотряд 28". Аз направих всичко възможно да поканя г-н Бойко Борисов. Изглежда, че той е в нелегалност. Съгласно чл. 80 от Конституцията, длъжностните лица или гражданите, които са поканени да бъдат изслушани от комисия, трябва да се явят. Г-н Борисов нарушава клетвата, която е дал", обясни Лаков."

Казусът е безпрецедентен и даже Боклука едва ли би си позволил такова открито нарушение на всякакви закони. Та се питам другата свиня, евреинът Сорос дали не е наредил послушната му кукличка да бъде премахнат? По старата формула: "Мавърът свърши своята работа. Мавърът може да си върви." Ще чакам с огромен интерес развитието на събитията.”

 

(И аз чакам, както казах вече, с огромен интерес действията на Цацаров. Напомням му – на Цацаров, че когато след КСНС през юни т.г. Бойко Борисов каза, че има план за убийството му, този Цацаров класифицира това като „нелепица”.)

А как мислите – следващия постинг на eltimir каква лепица е?

 

18.07 - Истината за футбола

Автор: eltimir

„Ето ви го ритуалът, съпътстващ всяка игра на Тлахтли, наричана днес футбол. Човешки жертвоприношения. Кой и защо я наложи в днешния ни свят?
Кой е ясно. Наложиха я английските банкери от еврейски произход. А защо, на този въпрос ще трябва да си отговорим ние. Днес много ми се наби в очите поредния опит да бъде смесван футбола с политиката. (С какво баш футболът е предизвикал на 18 юли гнева тертеров, не се сещам.) И се сетих за корените на тая игра. По-точно казано, на тоя сатанински, нечовешки ритуал, при който били принасяни човешки жертви.

Спомних си за статия, която бях чел някъде през средата на 70-те години, и която тогава ми направи огромно впечатление. Тогава цензурата не беше още така жестока. (WOW! Тогава цензурата не била още така жестока!?) При Ацтеките тази игра се наричала Тлахтли. Но малка подробност. Членовете на загубилия "играта" отбор били принасяни в жертва. Изтръгвали сърцата им с обсидианов нож. Търсих нещо в Интернет по въпроса за доказателство. Почти всичко е цензурирано. От кого и защо е риторичен въпрос. И все пак нещо намерих.
http://forum.mediaport.ua/read.php?5,677545,793349,quote=1 Re: Как на Ийкины именины... :)))))) Автор: Ия ( Пользователь ) сообщений 6 059, с нами 7 лет
10 декабря 2010, 20:03

(Руский человек, уже сказал не раз.)

Мислете и не питайте защо Боклука Бойко толкова обича да рита мач. Мислете, но се запитайте какво всъщност носи на българския народ футболът.
Знам, че думите ми ще възмутят мнозина. Но от тяхното възмущение те няма да престанат да бъдат истина.”

 

Луд! Наистина луд! Повече от Сидеров и неговия кумир Хитлер!

 

11.07 - България под турско-еврейско робство

Автор: legna

„(ХIV-ХIX в.) и днес. Редица историци отбелязват изключително подлата роля на, която играят венецианските евреи банкери и евреите в Константинопол по отношение завладяването на Балканите и по-специално България от турците. Те изиграват и ключова роля за падането на Константинопол в 1453 г. Симптоматично е, че нападението над Константинопол започва на Великден или на еврейската Пасха, като очевидно с този красноречив знак някой от Синедриона символично искал да каже нещо на православните християни!... При превземането на Константинопол безвъзвратно били унищожени и разрушени множество християнски църкви (и нито едно синагога!), а най-красивите и внушителни от тях, като „Св. София" например, били превърнати в джамии. Изгорени били множество безценни библиотеки и ръкописи и поругани и осквернени редица християнски ценности и реликви. По същия начин турците и техните наставници - евреите, действали и в България. Според Куев (Русначе!) турците, а по-късно и гръцките фанариоти, командвани от Цариград (Константинопол, Истанбул) целенасочено първо унищожавали културните средища и книжовните ценности, преди всичко български ръкописи и книги. „Сякаш целта е да се заличи от лицето на земята всичко чуждо, всичко немохамеданско, всичко българско, всичко християнско. (И кой подкрепя това? Евреите?! Ама, те са християни, бе legna!) Във връзка с посещението си в Търново през 1838 г. френският пътешественик Ами Буе пише, че там мохамеданите са унищожили всичко, което би напомняло за българската народност.Всъщност 500 години българите са били под турско-еврейско робство - нещо, което никога не трябва да се забравя! Ето какво казва Варшавски по този въпрос: „По време на турското владичество евреите винаги са били най-близки помощници на турските данъчни чиновници, на чиновниците в полицията и доставчици на най-хубавите български момичета за турците и разкривачи на заговори против турското иго. Особено роля евреите са играли в турското управление, където са си поставяли за задача да пречат за развитието на националните чувства у подрастващите поколения. Само благодарение на техните подлости е продължило тъй дълго турското иго!..“

 

Изключително тъпо внушение! Особено на фона на факта, че Сергей Станишев си е чист евреин, ама legna не прави подобна връзка защо тъй дълго продължава руското робство!

Интересна тарикатка е тази полегнала блогърка. Когато става въпрос за далечни неща, като XIV- XIX век, ние разбираме нейното мнение. Но когато става въпрос за днешни неща, тя е – как да кажа? – обтекаема. Пример е нейния постинг от този месец юли 2013 „Германски политици предлагат замразяване на членството на България в ЕС”. Прочетете го и вие. Аз не разбрах позицията вътре – „за” или „против” разискваната теза е тя. И понеже съм „заядлив”, според един друг „полегнал” постинг, й написах следния коментар:

12.07 10:39Нищо чудно, че не разбрах прави ли са германците или криви в "исканията" си. Блогът е на LEGNA, затова. Някои от червените са много предпазливи, не искат да се карат с никого, че не се знае Я,капиталистическият вълк как дебне в края на полянката да им дръпне сиренцето от устата. А аз - понеже съм само добронамерен, т.е. зъл с маска на добър според полегналата класификация - ще си го напиша направо: Руските политици пък искат България да напусне ЕС! Какво искат българите е съвсем друга бира.

 

И до днес чакам отговора на legna. Няма го! Що така бе, моме?

6:27 - ХАЙДЕ ДА ПОМИСЛИМ ТРЕЗВО

Автор: bainiki

„Хайде да помислим трезво, какво да правим!

- Първо директно изгонване на енерго - разпределителните дружества, защото далаверата е ясна!  Коментар не е нужен!

 

- Второ – национализиране на НЕК – просто тогава си беше и беше по- добре! Тук спор няма!

- Трето – да се забранят всички мошенически опити да се приватизира БДЖ! ...

- Четвърто – връщане, тоест национализиране на всички природни богатства, ...

- Пето – да се спрат опитите с добив на шистов газ, защото в шелфа на черно море а и на други места има толкова много газ,, че и идея си нямате.

- Шесто – ...

- Седмо – възможно най - бързо да си пуснем умишлено спрените трети и четвърти блок на АЕЦ  Козлодуй, които бяха спрени от Мигленчето Кунева...

- Осмо – бате Бойко си подава оставката и да се прави временен кабинет...

- Девето – свикване на ново Велико Народно Събрание и промяна на някои заробващи ни членове от конституцията! Намаляване на броя на депутатите...

- Десето – в новото правителство да се избират мажоритарно хора доказали се експерти в съответната област, не членували до сега в никаква партия! Все още ги има достатъчно!

- Единадесето – изгонване на израелските мошеници, които закупиха едни от най – плодородните ни земи в централна България и нека да ходят и ровят из пясъка на Ерусалим!

- Дванадесето – национализиране на НХК което беше подарено на руските олигарси  от Ибан Лостов на цената на продукцията за един ден...

 

- Тринадесето - да си помислим, кой са по близко по душа до нас – САЩ или Русия и кои реално са ни помагали  и  да решим кой ще са нашите „братя”! САЩ е създаден от не успели изроди избягали от Европа и продължават и до ден днешен да са такива!

- ...

- Петнадесето - Да се озъбим на Европейския съюз, който и без това се разпада. Какви са те, с какво ни превъзхождат, че да ни налагат условия?!/ История ли като нас имат, културата ли им е по-висока..???/.  Видяхте къде се докарахме с тях?! И не само ние – Гърция, Испания, Италия…..

- Шестнадесето - Последно, но за тази ми статия! – дано се появи някой смел човек, даже и да е като Хитлер, на които не му пука от крадците, лъжците и да заеме националистическа позиция!  

А на който не му харесва да има избор да отиде където си иска и в която страна желае, без да бъде спиран и изнудван от нашата власт!”

А ако не иска, бе байо, к‘во ще го правите такъв? Между Слънчев бряг и Белене ли ще има избор? Какъв е тоя „бай Ники” да попитам – комунист или хитлерист? Същият въпрос имам и към следващия му тук постинг.

 

29.07 - ОТВОРЕНО ПИСМО ДО МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

Автор: bainiki

„... Аз Николай Николов се скъсах да пиша в блога за устройството и начина на безжично манипулиране на електромерите  и то от офиса, чрез Интернет връзка вследствие на което един киловат, може да бъде отчетен като 2, 3, 4, 5 .... и така нататък, по желание на педераса от "Дружеството", тоест местния шеф, феодал или крадец - все едно и също е!!! Това важи и за останалите две проституиращи върху гърба на народа дружества. За това писах до "Тази сутрин", до "Ани Цолова" и целият екип, един по един!!! Писах и до "Лице в лице", но те са ни вече ясни! Писах и до "Стара телевизия", и до БНТ, "Панорама", пардон - "Порнограма" и .... всички възможни предавания! Отговор нямаше от никъде!!!!!  В БТВ просто триеха писмата ми, включително и първото, без да го прочетат! Това се отнася и за актуалната родилка Лорчето Крумовска. Омръзна ми вече да пиша, защото май наистина на власт трябва да дойде диктатор, леко луд, че да ги натика и в без това пустеещото  Белене , че нещо да се промени и изгонят и вкарат в затвора крадците, лъжците, милионерите, наричани модерно „Путки - Олигарси".....

С Уважение, Стефан Тошев.”

 

29.06 - Апогей на клиторно-аналното политическото чесане в ГЗ на МПК у нас, съчетано вкупом с медийно близане

Автор: fascindoo

„В един свой обзор за Голямото Задкулисие (ГЗ) на МеждуПартийния Конгломерат (МПК) в България - както аз ги наричам - поставих въпроса още в началото на януари - какви Избори 2013 можем да очакваме от така обособеното ГЗ на МПК, като част от Световното Юдео-Масонско Задкулисие (СЮМЗ)  с техните опитни кукловоди?

Така че, Конгломератът от миналото лято/есен + тази пролет се дооформи като едно яко ядро у нас от: БСП/СДС/ДСБ/ДПС/ССД/НДСВ/ Атака/ РЗС/ГЕРБ /ГОРД/ Движение България за гражданите/ГОРДА БЪЛГАРИЯ все компоненти-производни на БКП. Конгломерат, който ограби България за последните 24 години.“

Един коментар към този постинг на idealist-a:

idealist

- 29.06 14:32

zlotokuche, виж, за да не става правителството заложник на Сидеров - да бяха стояли ГЕРБ в парламента, нали? Не да заявява Бойко, че винаги ще имат 1 глас от него, а да се чупи само седмици след това, за да всява хаос. Ей това е неморално. Правиш така, че всичко да зависи от гласовете на Атака и след това крещиш - "Те са зависими от Сидеров!". Нагло, безотговорно, манипулативно - типично по Бойковски.“

 

Нагло, безотговорно и манипулативно – типично по комунистически!

Постарах се да покажа някои от блогърите с антисемитски черти. Далеко не са всичките в блога, но като „маркиране“ стигат. Утре ще „маркирам“ някои изявени блогъри антиимпериалисти. Пак няма да бъдат всичките, но моята цел не е и такава. Аз искам да бъда убедителен в тезата си, че червените, кафявите, антисемитите и антиимпериалистическите блогъри в BLOG.BG са едни и същи.

 

И в още едно нещо тези „хубавци“ на мама им партия са единодушни: „Смърт за Бойко Борисов и гербаджиите!“ Точно в тази връзка имам резонен въпрос:  Защо бе, батковци? Нали вие твърдите, че между ГЕРБ и БСП няма разлика? Нещо не ми се „връзва“…

 

П.П. Докато се наканя да публикувам постинга си, дойде новината, че европейските външни министри (на 22.07) вписаха военното крило на Хизбула в терористичния списък.

И ето няколко коментара по този повод на „наши хора”:

 

Анти-ИзСраел преди 21 минути

„Ционистката чума умора няма. Ротшийлдовци и хулиганите от Уолстрийт потриват хубаво ръце. Оооо, неразумний народе, събуждай се от чифутско-робство, въставай срещу еврейския бич, мръсни гадни ционистки гадове !”

 

Огнен Валяк преди 46 минути

„Путя ще почака Израел да се наиграе в района и един ден просто ще го избомби тъй, че там нема да останат живи евреи. Скъпата играчка на Ротшилд - Израел, явно вече му е омръзнала.”

Междувременно БСП изнесе своите симпатизанти да протестират пред посолствата на Германия, Франция и САЩ, защото видите ли „техните посланици не подкрепяли правителството на Орешарски, а протестиращите лумпени от пл.Независимост.“

tomcat2

  написа на 28.07

 

Протестиращата безродна паплач!

Националното предателство на малоумната протестираща сган лъсна ,като маймунски гъз след поредното им изстъпление пред посолството на Германия! Това беше най-гнусната проява на анти-българщина, чуждопоклоничество, безгръбначие и предателство.Да благодариш на една чужда страна като Германия докарала ни 2 национални катострофи и две световни трагедии с десетки милиони жертви, затова че открито си позволяват да се намесват и коментират вътрешният ред на една суверена държава  е върха на олигофренията! Изказването на въпросните френски и германски политици беше грозен пример за липса на елементарна дипломация и уважение спрямо България! Начина по който предателските метежници се умилкваха и лигавиха на швабата изръсил някакво клише с единствените 2 думи, които знае на български от типа "да живее демокрацията бля бля бля" накара всичко родно и човешко в мен да се отврати! Долна, мерзка проява на целуване на задници на западни колонизатори, които не мислият нищо добро на родината ни! Сърцето ме заболя да гледам безродници, западни подметни и национални предатели да пеят българският химн развяващи германското знаме и сините парцалчета на ес. Тези дегенерати посрамиха и опозориха България и народът им, като ги представиха, като една продажна сбирщина без каквото и да е чувство за национална гордост и достойнство! Вижте ги чуждо-поклоническите, българофобски  изроди!”

Коментар:

shout – „Не само днешни младежи, а и къде по-възрастни блогъри са заблудени що за държава е САЩ! Те неистово я величаят, но не могат да осъзнаят много неща, макар и дипломите си зад гърба! Фактите говорят друго - САЩ са държава на злото! Държава, в която има паметник на който пише: Поддържайте населението на Земята под 500 000 000 и Не бъдете раково образувание на Земята, оставете място за природата! що за държава е? Държава, в която има изградени над 800 лагери подобно на нацистските в Германия, някои от тях с наличие на газови камери?!?!? Държава, в която има изградени масови гробове за милиони ?!?! Еми напишете Mass graves в google и гледайте. Не са "мои измислици" или "това, което съм бил искал да видя!?!"
Това е жестоката и гола истина, която се отрича! Но защо, когато е ОЧЕВАДНА?”

Ето как естествено от антисемитите преминах на антиимпериалистите. За тях – утре!



Тагове:   Волен Сидеров,   хитлер,   fascindoo,   tomkat2,   eltimir,   legna,   bajniki,


Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

1. freeoldmen - Добронамерен, ако тези бисери са Ваши:
30.07.2013 18:40
" Холокоста. Шест милиона убити документирано. За по-малко от десет години"
" (И кой подкрепя това? Евреите?! Ама, те са християни, бе legna!)"
съвсем добронамерено Ви предлагам да повишите нивото на общата си култура. Най- лесно става с четене...
цитирай
2. dobronameren - №1, не разбрах кое не е вярно
30.07.2013 22:15
6-те милиона убити евреи? Или периода от 10 години? Ако legna избягва да взема страна, поне не го прави нахално. Просто си има стратегия и я спазва. А ти си изключително нагъл. Онова за което си ми писал, е единствено, за да ме обиждаш на малко четене. Нещо съм те засегнал на място, което много те боли. Какво да допълня? Продължавам да препрочитам коментара ти и не виждам логика. Какво искаш да кажеш? Не е ясно. Сигурно е от това, че много си чел.
Ама, как ще победите в "световната революция"? То не е само да имаш пари. Акъл трябва, другарю! Акъл! И морал! Обречени сте да се дразнете, гледайки отстрани какво правят хората. Включително, особено, евреите.
цитирай
3. freeoldmen - №2, чудя се как да Ви го напиша по- меко,
30.07.2013 22:51
гледам, че сте обидчив.
1. Евреите НЕ са християни!
2. Дори и еврейските историци признаха, че числото 6 000 000 убити евреи е твърде, твърде голямо. Разбира се, не го обявиха официално, затова хора като Вас още са в неведение..
Съжалявам, ако съм Ви обидил неволно. Няма да участвам повече в дискусията, защото не ми харесва, че имате модерация. Нищо лично, просто принцип.
Лека вечер!
цитирай
4. dobronameren - Че съм обидчив, е вярно, погледнато повърхностно
31.07.2013 09:55
Истината е, че не обичам да ме правят на глупак хора, които демагогстват. При това глупаво.
1. Кой умник ще се наеме да ми обясни, как така богът на българите християни Е евреин, а пък самите евреи НЕ са християни. Че еврейската църква не е част от руското православие, е вярно. Но е тарикатска история - защото по Великден например, в нашите и в руските църкви гори Огънят, донесен от Израел.
2. Признавам си, че не съм запознат с последните решения на поредното заседание на НС на БСП, провело се на Позитано 20. Затова хора като мен са в неведение, че броят на убитите евреи от Хитлер в последната световна война е коригиран надолу. Аз, като нормален европеец, се информирам за такива работи от изказвания на европейци. като например посланиците на Германия, Франция и т.н. А вие, другите българи, си стискайте очите. Не забравяйте, че агентът на ДС Местан каза вчера директно: "ДПС стои твърдо зад Орешарски". Обърнахте ли внимание на думите "твърдо" и "зад"? Майтап бе, Уили.
3. Имал съм бил модерация и това ви възгиштисвало да водите дискусия с мен. Мога да ви дам по-хващаща дикиш причина. Очите ми са кафяви, а не сини. Не съм ариец. Значи.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dobronameren
Категория: История
Прочетен: 1882816
Постинги: 670
Коментари: 2593
Гласове: 1611
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930