Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.10.2012 17:39 - Е не е честно, казала принцесата
Автор: dobronameren Категория: История   
Прочетен: 3227 Коментари: 3 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Като видяла колко много такси и комисионни със ситни букви е набутала в нейния кредитен договор една българска банка. Така се казва в рекламата на една друга българска банка, която твърди, че в нейните кредитни договори такива „ситни” клаузи няма.

Така ли бе, тарикати? Наистина не е честно, че съществувате в този си вид! И нагло твърдите, че „доверието е взаимно”!

Хайде сега да оставим банките на бъдещия Съд и да обърнем внимание на едни други престъпници. Престъпници, които обикновения съд не ги лови, защото те развращават българската нация. Целенасочено и постоянно. Т.е. извършват духовен геноцид над собствения си народ. Защо го правят? И не по-малко важният друг въпрос – Как да ги разпознаваме?

BLOG.BG не е място за теоретични политически размишления. Собственикът не разрешава. Кастри носителите им. Но няма как да е такъв и за дребните практически всекиминутни примери. Нали от това се храни. Затова тук и сега ще подхвърля само една теоретична насока за мислене - Като „разровим” генезиса на духовните убийци на нацията, се вижда, че всички те са навързани като свински черва около червената партия БСП, както сега се нарича новата БКП. Защо, а?

Нататък мислете за мен като за „практик”.

Дата 17 октомври, една осма от 21 век вече отминава! Нова ТВ, предаването „На кафе с Гала”

Темата: Жълтият вестник ШОУ публикувал статия „Гала се самоуби”. Събеседници: Маги Халваджиян, Катето Евро и Мартин Карбовски. Допълнително включване на Силва Зурлева по телефона. Описание на предаването: Всички събеседници защитаваха Гала, която е дълбоко обидена от това лъжливо невярно гадно и пошло твърдение, че се е „самоубила”. Ето на, седи пред ТВ екрана и разговаря. Всички събеседници поискаха наказания за клеветниците от в.ШОУ. Най-строг беше Халваджиян – милион лева и нагоре, по съкратена процедура. 

Моите усилия по изясняване на проблема:

(Защо го правя ли? Не обичам тарикатите! )

Най-напред намерих статията на в.ШОУ. Тя има предистория.

В предаването “На кафе” на 28.09.2012 г. гост на Гала била (не съм го гледал) друга блондинка - Сашка Васева. Там, според в.”ШОУ”, Гала предоставила своята трибуна на „дупнишката мадона” да се оплаче на воля от виновниците за калта върху моралния й лик - “гнусните Еми Мариянска и в. “ШОУ”. Поводът е следният цитат от въпросния вестник от м. септември:

„Защо? - Защото именно нашата журналистка и нашият вестник първи разконспирираха фалшивия пиар на Сашка за тазгодишния фестивал “Пирин фолк”. Публикация от 20 реда запали нейната война. За да пошуми около себе си. Ресиловката (от с.Ресилово, където тя е съседка със палата на братя Галеви – мое допълнение) обаче не каза какви по-точно са “лъжите на пресата”, а насочи вниманието към оргийните си снимки с Коце Ламята и Екстрийм, на които никак не се харесваше. И въпреки че другите герои в потресаващата “фотосесия” признаха автентичността на кадрите, Сашка продължи да лъже, че били “фотошоп” и “фалшиви”. И знаете ли защо?! За да изкара малко пари, ако може. В изобличителен запис на разговор между нея и бившият й партньор Марио Екстрийм, Васева го скланя да лъже, за да осъди “ШОУ”. Дупнишката Мадона открива пълно разбиране единствено в лицето на своята стара добра приятелка Гала – водещата на “На кафе”.” (край на цитата).

Виждаме, че войната е зачената през септември. Тя естествено продължава и през октомври. В сряда, 17 октомври 2012, се появява нова закачка във вестника – „Доживяхме и това - човек, в чието предаване се говори за “ебане” (извиняваме се за израза, но той се чу от ефира на “На кафе” в понеделник сутрин), да ни учи на професионализъм, етика, истина и морал. Гала, в чието нежълто, високоинтелектуално и дълбокоморално предаване майки, домакини и техните невръстни дечица чуха репликата “Зрителите няма да изгонят Златка, защото искат да гледат как се ебат”, от известно време насам атакува вестник “ШОУ”. Голата истина е, че Гала почти не присъства на страниците на “ШОУ” и никога не ни е била особено интересна. Нито на читателите ни. Интимните й скандали и смяната на мъжете й - също. Както и хемороидите, проблемите с късното забременяване и в коя поза точно жените трябва да уринират. Камо ли ебането във “ВИП брадър” ... След като опитът й за заяждане в лична посока бе отхвърлен, иначе любезната с чалгаджийките водеща изкриви лице от злоба и... показа себе си. Произнесе публично присъдата си: “Вие сте лъжец, г-жо Мариянска!”, повтори тя няколко пъти, а за капак обяви наградата на 100-годишния Съюз на българските журналисти, присъдена на колежката ни, за “тенекиена”. Без никакво чувство за мярка и вживяла се в ролята едва ли не на собственик на Нова телевизия, Гала самочувствено хвърли в ефира фразата: “Нова телевизия е богата и може да плаща глоби, а вие сте беден вестник!”.

След тази публична екзекуция в тв ефир, която бе коментирана от мнозина с краткото и ясно: “Гала се самоуби”, ще разберем колко глоби може да плати Нова заради водещата на “На кафе”...”

Последното изречение от дългия цитат съм извадил в bold, защото искам да му обърнете внимание. Фразата „Гала се самоуби” е образна, не е буквална. Сега защо тази фраза е изведена като заглавие от редактора е в.”ШОУ”, е друг въпрос.

И щях да приключа, даже нямаше да започвам!, моите изследвания, ако критикуващите такова поведение на вестника, не бяха по-големи „католици от папата”. Ама не обичам тарикатите! Когато са и наглеци, ги презирам!

Да „разровим бельото им”.

1.      Магърдич (Маги) Халваджиян

Той е един от четиримата големи продуценти на „шоутата” в телевизията, заедно с Нико Тупарев, Слави Трифонов и Евтим Милошев. Въпреки, че завършил училище за цирково майсторство в Москва. Завършената му специалност „режисура” е от Нов Български университет, някъде към средата на 90-те години  (тогава е бил вече на около 25-28 години). С ТВ-продуциране започва да се занимава също по това време. До март т.г. е кадър на bTV, където негови са едни от най-рейтинговите предавания - „Господари на ефира“, „Море от любов“, „Имаш поща“, „Стар Академи“, „Сладко отмъщение“, „Пълна промяна“, „Ясновидци“, „Игра за милиони“, „Руска рулетка“. През тази пролет се отвори някакъв неясен скандал между него и bTV „за цензура” и телевизията прекрати едностранно договорите за „Пълна лудница” и „Господари на ефира”. Гонят го и от „България търси талант”.

Моето мнение: „Пълна лудница” е пълна с глупав хумор. Хумор трябваше да поставя в кавички, защото това си е чиста простотия. Щях да махна с ръка и да кажа „не ме интересуват”, ако „хуморът им” не беше злостна агитация против демократичните старания на правителството на ГЕРБ. То това е и целта на предаването, заложена е в самото заглавие, само че Халваджиевци ни правят на луди съвсем съзнателно. А пък истинският замисъл на италианския оригинал на „Господари на ефира” в последните една-две години беше сведен до има-няма 3-5 минути. През останалото време водещите – иначе много добри актьори – се правят на клоуни, забавлявайки ни с предимно с дърдорене и кикотене и много зле прикрито политическо омаскаряване, също така само на Б.Б. и ГЕРБ. Станишев, БСП и другите им производни са теми табу за „Господарите”. 

Впрочем, ровейки из Интернет, попадам на още много любопитни факти:

- „Ще ги погна тези братя Маги и Джуди Халваджиян и да не изчезнат като онези братя Галеви”, е казала самата Гала в „На кафе” от 2 юли 2012. Повод за нападението срещу братята била тяхна закачка, че по случайност досега Гала не е получила антинаградата Скунс, която се дава за някакъв фал или издънка в ефир (информацията е намерена в БЛИЦ). И след 3 месеца брат Магърдич защитава Гала от нападките на жълтия печат?! Както казва народът – „Върви единият брат и лъже. След него върви вторият брат и маже.”

- Гала в компанията на Ефтим Милошев са шафери на сватбата на Маги с Кремена. Досега си мислех, че шафер е юношеска длъжност. Що щат дърти  в такава роля? Известно обяснение можете да намерите в допълнението, че въпросната „сватба” се е състояла 20 години след съвместно съжителствуване и един общ 17-годишен син! На всичкото отгоре сключеният брак бил църковен! Какво ли си мисли истинския Господ за това? Не можах да намеря кой ги е бракосъчетал. Нищо чудно да е оня тарикат със сините очички, вече митрополит, Неофит.

- Кой е Ефтим Милошев, предполагам знаете. От котилото на Слави Трифонов, Камен Воденичаров и Любен Дилов-син. Същият откровен простак, само че има много малко грамове от творческия талант на всеки един от „Трите води”.

- Жената на Маги – Кремена е видна стилистка. Нищо лошо. Само дето е в конфликт на интереси с мъжа си, тъй като „обгрижва стайлинга” на тв водещите на "Море от любов", "Господари на ефира", "Star Academy", "Имаш поща"... 

2.      Силва Зурлева

Вече 12-та година несменяем шеф в НоваТВ. Шетат тоталитарни метли, веят демократични вихри – тя там. Защото била измислила логото „ДЕЛТА връх на сладоледа” и знае гръцки. По тази линия да допълват повече нейните колеги. Аз да напиша:

- Че през тази година тя стана председател на конкурса „Бизнесдама на годината”. Чийто организатор се казва Евгени Минчев! Ега ти „бизнес дамите”! Дизайнерки!

- Че Зурлева е първа приятелка на Венета Райкова и голяма почитателка на нейното „Горещо”. По каква линия? Не ще да е гръцка. Венета Райкова знае този език, толкова, колкото Стоичков английски. Че и по-малко. Виж, в други работи е по-добра от него.

И понеже стана дума за Нова ТВ, преписвам за интересуващите се (от последната седмична ТВ-програма) какви предавания предлага тази телевизия на българския зрител - споменатите вече Гала „На кафе”, „Пълна лудница” и „Господари на ефира на Халваджиян, „Горещо” на Венета Райкова; следващите по-надолу споменавания - „Всяка неделя” на новия Кеворкян, „Карбовски директно” и маскиран на „Отечествен фронт”;  любимите на целокупния български народ ВИП Брадър с Ники Кънчев, „Часът на Милен Цветков”, „Станция НОВА” със специалното участие на Любен Дилов-син „Удавете водещия”, както и „Черешката на тортата”!

Ако бях депутат, бих попитал разните Масларки и Маслари от ПГ на БСП (да не забравя и независимия Георги Терзийски) ...  защо не излязат със специална декларация в която да осъдят подигравката с гладния български народ, когато всяка вечер от Нова ТВ го изнервят, показвайки му какви вкусотии яде елитът и в каква обстановка. Ега ги у социално загрижените тарикати!

Ако бях депутат, бих попитал и Волен Сидеров защо вика срещу bTV, че била турска телевизия. Ами, че Нова е антинародна бе, драги! Ей затова няма да стана депутат никога!

3.      Катето (Катерина) Евро

Застаряващата актриса от „Оркестър без име“ (Да се сещате за друго нейно артистично попадение вече толкова години?) била го съвсем закършила, твърдят жълтите вестници. Парично, става дума. Защото иначе откъм млади любовници е „фръст”. Няма да пиша повече какво пишат вестниците за нея. Давам тук някои свои спомени.

- Първа приятелка на дизайнери като Дим Дуков, страстна пропагандаторка на заведения като „Спартакус”. Вероятно покрай брат си.  Говоря за 90-те години.

- Активна участничка в „Шоуто на Азис” от по-ново време. Откак това „шоу” беше закрито, на „чаровната албанка” се свършиха артистичните ангажименти. Може би ще кажете „забравяш голите снимки в Плейбой”?! Ха, ако това е артистизъм, то и Евгени Минчев е лорд.

А, ето че щях да забравя новината от началото на този месец – „Снимат порно в къщата на Катето Евро”. Изобщо не се учудвам. Какъв по-подходящ във всяко отношение от този декор. А и жената има нужда от пари. Само, че четеш едно, а попадаш на съвсем друго. „Де го чукаш, де се пука”. Режисьор на втория български порнографски пълнометражен филм (за първия също е много интересно, ама не му е сега времето) се казвал Даниел Караджов, синът на музиканта от „Сигнал” Данчо Караджов. Я! За дъщерята Лора знаем всички колко е разкрепостена, ама че той имал и такъв син, е новина. Поне за мене. Не общувам с българския елит, затова!

И още нещо интересно. Според запознати с лентата, фабулата на порнофилма била следната. Катето Евро като добра готвачка приготвя кекс, пълен с афродизиаци от най-обикновени подправки до истински такива от сексшоповете. Идеята била след консумация на сладкиша на човек да му се прииска да прави секс.

Я! Ами, че такава е и фабулата на „Черешката на тортата” – събират се едни в нечий дом, един прави завързана манджа, всички ядат и си разговарят след това морни. Не, не от секс, а от ядене.

Можете да кажете, че съм мнителен. Не знам дали съм такъв. Това е просто една мисловна конструкция. Напълно реална в предвид наглостта на някои хора. В тази връзка ви припомням онази стара история, разказана вече в „Наглеци покрай 9.IX” (от 10 септември миналата 2011 г.). Спомняте ли си я? Покрай „славния девети” борците против фашизма от разложкия край „осъдили” убийците на своите другари без съд и ги убили немедленно, за няколко дни. Дотук добре. Ярост, както се казва. Обаче! Взели, че скрили труповете на „осъдените” в землянката на приятеля си, първия партизанин в България Иван Козарев. И той убит вече. Кому, освен на тях, ще бъде позволено да наднича там. И дотук добре. Престъпна природа, както се казва. Обаче! Тази землянка в последствие била обявена за един от 100-те туристически обекта. И много от днешните възрастни българи са получили своите червени връзки като пионерчета именно ТАМ – над костите на скритите „осъдени”. Що за первезна мисъл?!   

Не ви ли прилича това на поведението на Радован Караджич пред Хагския трибунал – новина от онзи ден. Според този комунист той не бил извършил нищо от онова за което го съдят. Обаче 13 години се крие като мишка от Света, Защо като си невинен, бе?

„Връх на комунистическата наглост”, както се казва.

4.      Мартин Карбовски (истинско име Мартин Богданов)

Той също като Маги Х. има екзотична първа професия – мебелно инженерство. „Циркаджия” става по-късно, като втори водещ на предаването на Кеворкян „Всяка неделя” от времето, когато още обществото не знаеше , че „чаровния арменец” е агент „Димитър”. (Токущо ми направи впечатление, че покрай Гала срещам вече трети арменец!) В момента нему Нова ТВ на Силва Зурлева е предоставила 3 (словом цели три) пълни часа от праймтайма си – всяка неделя от 16 до 19 часа. Всъщност предаванията са две, следващи едно след друго – „Карбовски директно” и „Отечествен фронт”. Защо така? Ако питате, моята версия е – две предавания, двоен хонорар. И това не се прави заради моите или неговите черни очи. Службата на Партията се заплаща добре. То затова дегенерати много.

Иначе Карбовски е като Ефтим Милошев. Същият безпардонен простак. Нормален нетакъв би ли нарекъл първата си книга „Дефлорация”, а първата си стихосбирка „Недялко яде лайна в НДК” (източник Уикипедия). Пак там пише, че Карбовски е създател на групата „Антибиотика”, Какво знам за тази група ли? – три разкрепостени момичета, които навсякъде ходят заедно. „Сестри Карадж...” Не, сестри караджейки.

 Всичко това обаче са „бели кахъри” за Карбовски. У нас за сексуална (дез)ориентация не съдят. Виж обаче за убийство – да. Ето какво намирам в Интернет с дата 3 април 2011 година:

„Млада жена посегна на живота си заради Мартин Карбовски. Момиче в разцвета на силите си посегнало на живота си, след като участвало в един от последните репортажи на скандалния телевизионен водещ Мартин Карбовски. Младата жена се нагълтала с шепа хапчета, буквално часове след като журналистът заснел потресаващата й история, пише сайтът skandal. Близки до самоубийцата разказват, че девойката е била от провинцията, но дошла в столицата, за да се реализира. Била студентка в един от големите български университети, но още първата година се сблъскала със суровата действителност в София. Започнала да проституира, а след това станала дилър на дрога, за да се издържа. Карбовски, който има голям апетит към такива истории, накарал жената да изпее всичко до най-малката подробност и тя дори признала, че е правила аборт преди време, тъй като е забременяла от един от многото си клиенти. Разбира се, всичко това се случило без знанието на родителите й, които си мислели, че дъщеря им е добре и няма никакви проблеми. Карбовски накарал девойката да сподели всичко преживяно и тя разказала за целия ад, през който е минала в последните няколко години. Но след като камерата била свалена и журналистът си тръгнал, жената, изпитала болката от шамара на съдбата, осъзнала каква грешка е допуснала. Тя си представила разочарованието, което ще изпитат клетите й родители, когато изгледат предаването на популярния тв водещ. Безсилна в своята драма и притеснена, че майка й и баща й никога няма да й простят, решила, че ще е най-добре да сложи край на живота си. Тя се нагълтала с хапчета и животът й угаснал преждевременно. По думите на информаторите скандалният репортаж няма да бъде излъчен, тъй като и самият Карбовски бил съкрушен от случилото се, макар екипът му да твърди, че историята не е истинска. Жалко за момичето и горко на родителите, които вместо радост, получават такъв удар от съдбата.”

Аз: „Гала се самоуби”, а?! Но какво да очакваме от човек, чиято първа хранилка е била старата „Всяка неделя”?!

5.      Понеже споменавам „Всяка неделя” на Кеворкян,

да завърша с едно старо припомняне за агента Димитър. В него съвсем ясно се вижда липсата на всякакви принципи у такива. Освен един  - служене на Партията според нейни текущи интереси в момента.

Кеворк Кеворкян, онзи, дето първи надигаше демократичен глас в тоталитарната държава, като дойде Демокрацията, откри собствено частно радио. Нарече го „Сигнал плюс” и напълни цялото му програмно време с откровена кръчмарска музика. Онази, която ще бъде наречена „чалга” след една-две години, заради изключително семплата си музикална структура и съвсем откровено пошлите си курвенско-педераски текстове. В това радио Азис стана „звезда”. Там пробиха Сашка Васева, Глория, Цветелина, Нелина, Баровеца, Орхан Мурад, Сашо Роман, Валдес, Бойка Дангова, Румяна... Този „журналист” трябва да търка затворническия нар с обвинение „развращаване на българската младеж”. Вместо това след две петилетки време ще набере ежеседмична смелост отново да се върне на цяла вестникарска страница във вестник „Труд” (когато главен редактор е друг агент на ДС – „Бор”), правейки се пак на „демократичен гуру”. А Азис ще стане агитиращ символ на социалистическата кампания, довела на власт Сергей Станишев, Георги Пирински, Георги Първанов и другите от следващото поколение комунистически... – вие допълнете думата, че аз ще се повторя!

Докато търсите подходяща дума за кликата комунисти, аз да напиша, че частното радио на Кеворкян „Сигнал плюс” се излъчваше от държавната телевизионна кула на алея „Яворов”. (Информацията е взета от вестник „Демокрация” от времето, когато още излизаше.)

И още една, още по-стара история. През септември 1990 – след изборите през юни, които БСП фалшифицира - в. “Труд” (пак агентът „Бор”) публикува положителна рецензия върху 1/8 страница за “еротичния роман на века” - “Емануела”, в превод на издателска къща “Сибия”. Вестник “АВС” (Кеворк Кеворкян главен редактор) започна да публикува части от този роман. На 6 октомври дойде редът на “Дума” да се захласва по “Емануела”:  “един чудесен коледен подарък за всички възрасти”. Издателството “Сибия” няма да спре на “Емануела”. Ще последват “Месарят” - “книгата, която покори света” и първият български еротичен роман от Димитър Шумналиев. Както и любовна лирика от Дамян Дамянов. Не представлява трудност, ако човек се замисли, да се досети чии интереси стоят зад издателска къща “Сибия”. Димитър Шумналиев бе първи зам.редактор на в.“Дума” до 23 септември 1990 г. Нищо чудно парите от тук да са отишли за старта на в.“24 часа”, чийто пък главен редактор е Валери Найденов, зам.главен на “Дума” до 8 декември 1990, а през 1991г. вече член на управителния съвет на “любимата на целия български народ пресгрупа “168 часа”.

Е, не е честно! Онзи ден гледам въпросния Шумналиев в новородената ТВ-близначка на Българската Национална телевизия – каналът Нова Българска ТВ, предаването е наречено „Свободна зона 032” (?). Магазинно предаване. В едно от „чекмеджетата” някаква жена (Набор 50-те години на миналия век. Не е проблем да й намеря името, защото знам длъжността й – Директор на Националния литературен музей, ама не ми се занимава с друга „Зурлева”.) жалеше за събореното писателско кафене на ъгъла на „Раковски” и „Цар Освободител”. После даде думата на Димитър Шумналиев да ни разправи историята му. Нахлупил едно каскетче, този „писател”, както беше изписана професията му на екрана, премяташе през езика си истински светила на докомунистическия ни писателски елит – Елин Пелин, Йордан Йовков...

Отвратително! Той баш, откровеният и последователен комунист още от времето, когато НЕГОВАТА партия потроши буквално паметта на мъртвите и живота на доживелите „великия Девети” истински български творци!

После се чудите защо неговите „спинозни” синове и дъщери от младото поколение комунисти били също такива изроди...

 






Гласувай:
7



1. zarenkow - Много обстойно
18.10.2012 23:23
доказваш азбучна истина.:-)
цитирай
2. анонимен - Силна статия!
19.10.2012 18:32
И напълно правдива.
Че Гала се "самоуби" в ефир е извън всякакво съмнение. Който се интересува, може да се увери в нова-плей. Не може да се пъчиш колко си интелигентен и в същото време непрекъснато да каниш чалгари с 2 гр. сиво вещество, които упоително да ти разясняват подробности от жалкото си битие. Ха, Гала май е самотна, когато с неподправена гордост споменава цялата титла на ватмана Минчев. Простено й е, сигурно той ще остане единствения "лорд" в нейното обкръжение.
Да допълня за Кеворкян: Като проследих гостите му, стана ясно, че реабилитира стари комунистически муцуни. Няма да ги изброявам, гнус ме е. Нямах никакви положителни очаквания, а сега вече категорично мога да кажа, че "Всяка неделя" е надут червен балон, недобре завързан и непрекъснато изпускащ газ. Фсссссссс...
Само в България липсва достойно оттегляне на старите и отблъскващи муцуни.
цитирай
3. dobronameren - Твърдят, че си губя времето. Е не е честно!
20.10.2012 08:40
"Твърдят" го това онези, които са навързани като свински черва около майка им Партия.
Само в коментара №2 има две от доказателствата, че ТЕ са в грешка.
Първото доказателство: "за Кеворкян: Като проследих гостите му, стана ясно, че реабилитира стари комунистически муцуни." - Значи не само аз следя "кой говори" и къде го прави! Това е една от пътеките към истинско демократично бъдеще. Нашето индивидуално и нашето като народ.
Второто доказателство: "в България липсва достойно оттегляне на старите и отблъскващи муцуни". Отбелязвам думата "ДОСТОЙНО, която е най-важната. Защото другото не е оттегляне, а изгонване. И още: Пропуснах думата "само в". Не е САМО В БЪЛГАРИЯ. Има го същото и в Русия, и в Китай... Освен това "България" звучи общо - И Мая Манолова например е българка, но аз никога няма да вляза в нейния кюп, дори там да пише претенциозно "тук са всички българи".
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dobronameren
Категория: История
Прочетен: 1891045
Постинги: 670
Коментари: 2593
Гласове: 1611
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930