Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.05.2012 16:37 - 27 май 2012, 8 часа сутринта
Автор: dobronameren Категория: История   
Прочетен: 2859 Коментари: 3 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Боже! Кога ще слезеш да си прибереш вересиите? Дори и в глупостта следва да има някаква мярка. Както е при Юлиан Вучков например.

В осем часа тази сутрин – неделя 27 май 2012 – влизам в BLOG.BG с цел информация, разбира се. И попадам на следната тъпа глупост. Може да има и друга квалификация!

Слушайте. „Новините такива, каквито са”. На първо  място най-горе в раздела „Най-популярни постинги” чета:  ГЕРБ ЩЕ НИ ДОКАРА ДО ФАЛИТ УБИВА НИ МАЛКО ПО МАЛКО , подписал се superforum

Имах един приятел. Той казваше „Право на умиращия е да се гърчи.” С такава цел, макар да не приемам тази кръвожадна формулировка, влизам да видя как се гърчат днес, онези, дето щели утре да спечелят на изборите срещу ГЕРБ.

Още на първото изречение обаче се замислям изумен – „Не дай Боже – падаме на президентските избори – веднага на другия ден ще поискат предсрочни избори” – това каза премиерът Бойко Борисов пред българи в Прага, на среща в българското Посолство, предаде агенция “Фокус”.

Сегашно време за новина отпреди една година. Ама няма ли,. моля ви се, някой по-пресен гаф на премиера? Например „Борисов мести агенции плавно, с индивидуален подход”. – цитирам DNES.BG.  Нали съм добронамерен, казвам си – случайно ще да е – и заинтригуван да потвърдя тази констатация, се зачитам надолу. 

О-хххх... (Курсивът е мой. Да обърнете внимание.)

- „За малцина от българите това Бойково изявление е изненада, тъй като досега, вече две години рушейки държавата, той съветваше да садим картофи, да гледаме овце, тъй като и той самият ритал със скъсани гуменки и филия с мас за ядене!”

- „Месец и половина преди ваканцията на депутатите, малко преди летните отпуски – парламентът отхвърли предложението, или така нареченият закон „Попова”, носещ името на кандидатката за вицепрезидент Маргарита Попова.”

- „Но... забележете, кого ще засегне законът: не управляващи, не политици или партийци от силните на деня, не спонсори на властта, а обикновени граждани! Така се случи след като Росен Плевнелиев летя с хеликоптер над скъпи квартали и нито един имот не бе разрушен или отнет – даже няма проверка на произхода на средствата, с които строят новобогаташите на прехода.”

- Шефът на предизборния щаб на ГЕРБ, вицепремиер и вътрешен министър в отпуск, Цветан Цветанов призова във вторник, на 4 октомври младите хора да си стоят в малките населени места, където са родени. Той разкри своите виждания за развитието на младежта и българското село по време на среща със симпатизанти в Полски Тръмбеш, роден град на певецът на МВР и близък приятел на министъра, Веселин Маринов.

- „400 милиона от здравеопазването миналата година бяха прехвърлени в бюджета на тази 2011 година, а министърът на финансите имаше нахалството да ни говори от парламентарната трибуна, че е дал 400 милиона повече за здраве! За това трябва да благодарим единствено на ГЕРБ!

- „Как няма работа! Ми примерно за овчари в момента ... и така се търси агнешко месо и овчо в цяла Европа, че просто... В зеленчукопроизводството, ...ама той нямал, защото бил IT- специалист! /Предавам дословно думите на Борисов – бел. Л. М./.”

Тук спрях, за да видя кой е този Л.М. Изненада-а-а. Няма такъв! В профила на блогъра superforum е записано:  Име:Orlin Petrov, Възраст 24, Пол: мъж

(Това ми припомни една смешно-тъжна ученическа история отпреди няколко години, случила ми се на мен в моето училище. Учителката по история беше задала на един десети клас да напишат есе на тема „Втората световна война”. Само че, нали ми е приятелка, им заръчала да го напишат на WORD и да го принтират в моя час по информационни технологии. Няма лошо. На това му викат „интердисциплинарно обучение”. За „иновативни учители”. О, боже! Един от десетокласниците, голям отворко – искаше шест за годината, защото бил по-добър от мене на War Craft, ама така и не разбра до края на EXCEL-a, че тази програма си има вътрешна ЕЛКА и проверяваше всеки резултат на личния си калкулатор на GSM-a  - ми дава за преглед в края на часа своето разпечатано есе. Чета и падам! Нашият попаднал на статия за Сталин от „Большая советская енциклопедия”, написана в 1953 година и направил само Copy-Paste. Това разбирам от бележката под черта, която този тъпак дори не си беше направил труда да изтрие. „Че к’во бе, господине? За войната е.” – и си забива пръста в думите „втора световна война”. Оставих го на безмилостността на учителката по история...)

Та и този „Орлин Петров”. Copy-Raste! Тя тази техника не е направена за прости хора бе, друже! Я< да видим другите ти „творби”:

Оказа се, че superforum има всичко на всичко 7 (словом седем) постинга.

№2 (отзад напред)

НАЙ МОЩНОТО ОРЪЖИЕ НА СВЕТА СПОСОБНО ДА ИЗБИЕ ВСИЧКИ НИ:

„Още вчера се появиха подозренията за мистериозен заговор на американски военни, които провеждали експерименти на българска земя. Днес съмненията се обостриха и масово се заговори за HAARP – машината, която създава катаклизми. Още преди пет години – през 2007 г. е излъчено интервю в YouTube на канадския журналист Бенджамин Фулфорд с финансовия министър на Япония Хейзо Таканака.”

Брей, помни кучето, както се казва. Ама не свързва, че преди 5 години управляваше Сергей Станишев и по логиката му БСП-то е виновното. Днес!

№3

БЪЛГАРИ СТАВАЙТЕ ОТ МАСАТА ТОВА Е НЕВИЖДАНА ЦИГАНАРЩИНА УТРЕ ТОВА МОЖЕ ДА СМЕ НИЕ !!!

- „Зловеща фотосесия на цигани, които поругават българско гробище, взриви социалните мрежи не само в България, но и извън страната тези дни. До ареста им се стигна в късния следобед във вторник, 1 май.”

- Постингът завършва с призива „БЪЛГАРИ СЪБОДЕТЕ СЕ ТЕЗИ ИЗРУДИ СЕ ПОДИГРАВАТ С ЦЕЛИЯ НАРОД СТАВАЙТЕ ДА ИМ ПОКАЖЕМ НА ТЕЗИ ЧОВЕКОПОДОБНИ ТАЛИ ЛИ СЕ ПРАВИ С ПОЧИНАЛИ ХОРА”.

Това последното не е Copy-Paste явно – в тази част правописни грешки няма - а е оригиналният принос на super форумецът.

В този ред на мисли следващият постинг

№4

ЙОРКШИРСКИ ТЕРИЕР изглежда много странно: „Според стандарта на породата, йоркширският териер достига в зряла възраст тегло от 3 кг. и височина около 30 см. Срещат се обаче и доста по-дребни представители на породата с тегло около 2 кг. и височина около 20 см. Тези кученца се определят като "мини йоркширчета". ... Друг голям проблем могат да бъдат стайните растения - някои от тях са отровни при поглъщане, а пръстта в саксията съдържа обикновено торове и препарати, голяма част от които силно токсични. Йоркширският териер има уникални качества за въздействие върху хората. Клинично е доказано, че хора съжителстващи с кученце от тази порода не изпадат в депресия, по-лесно преодоляват стресови ситуации, възстановяват се по-бързо след оперативни интервенции, получават по-добра устойчивост срещу инфекции и вирусни заболявания. По тази причина в САЩ и Русия йоркширският териер се използва за така наречената "куче-терапия"

Разностранни интереси. Много разностранни интереси! Доказват го и последните три постинга на sperforum

№5

УНИЩОЖЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ – „Преди 20 години в България дойдоха американските икономисти Ричард Ран и Роналд Ът, изпратени от Световната банка и Фондацията на Националната камара на САЩ.... В последните 20 години българските правителства целенасочено изпълняваха плана „Ран -Ът”, наричайки грабежа, антисоциалната политика и масовото обедняване „пазарна икономика”. Изключение не направи и герберският премиер Бойко Борисов. Той обаче е първият министър-председател, който още в първата година на управлението си силово приложи плана „Ран-Ът” в здравеопазването, образованието и културата. ... Показателно за дивашкия манталитет на герберите бе реакцията на министър Анна-Мария Борисова към български лекар. ...  На 29 август т.г. Борисов заяви:...”

И т.н., и т.н.

Отбележете, че историята е написана все едно от нейн очевидец. Покъртително! Разказвачът й е бил на 2 годинки, когато Ран-Ът...

№6

МОДЕРНИ ТЕХНОЛОГИИ

и №7

НАЙ-СИЛНОТО ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ В БЪЛГАРИЯ ЗА ПОСЛЕДНИТЕ СТО ГОДИНИ

 

И понеже на глупостта и тъпотията трябва да пречим да се развиват, решавам да направя за четящите blog.bg една малка статистика.

7-те постинга (единствените на superforum засега) са публикувани в рамките на 16 часа. Словом 16 часа! Първият – за силното земетресение е входиран на 25 май 2012 в 23,06 часа, вторият – в 23,18, третият – за унищожението на България в 23,32 ч. За териера датата е 26 май 2012, 12,58 часа. Само след 17 минути – в 13,15ч, се появява циганската история. След още час и 45 минути – в 15 часа на същия този 26 май 2012 (вчера) – идва HAАRP-ът, за да се завърши тази епична първа поредица от 7 постинга в 15,26 с прокобата, че ГЕРБ ни убива!

Ашколсун! Маладец!

A, и още:

Събирам. До 8 часа сутринта днес 27 май 2012г., (значи за 33 часа) блогът на superforum е посетен 11 908 пъти, направени са 173 коментарии и са получени 29 гласа. Това прави по 361 посещения на час. Т.е във всяка божа минута 6 души са прочитали глупостите на въпросния. Фантастично постижение. Дори и за zahariada. За Гинес направо е.

Само едно нещо би било по-фантастично – тия от blog.bg да „отворят душата си” за случващата се истина. (Ама, колко меко се изразявам.)

BLOG.BG, сами сте си виновни.

 

P.S. Замотах се, трябваше да хапна най-малкото, и чак в 16 часа следобед седнах да публикувам тоя материал. За тези допълнителни 8 часа посетителите на superforum бяха станали вече 13 357 – по 5,4 посещения на минута. Намалил е темпото форумпакът.

 



Тагове:   блогът на superforum,


Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

1. boristodorov56 - Тепърва ще става по-хубаво - пре...
27.05.2012 19:48
Тепърва ще става по-хубаво - предстоят избори.
цитирай
2. анонимен - До №1 - Ама изборите
28.05.2012 15:14
са чак след една година! Значи още една четвърт от мандата. След още 25% ! Това е все едно на човек, комуто е отредено да живее до 80 години, да му говориш на 60-я рожден ден, че скоро ще умре. Няма да е скоро, сефте му предстои да се пенсионира. Или пък един бегач на 10000 метра, да започне атаката на първото място след 7500-я метър. Хе е ли малко рано? Аз мисля, че друга ще да е причината. Вие как мислите?
цитирай
3. balgarski7vinarki - vseki iska da se razpishe
28.05.2012 21:31
koi vqv maratona,koi vqv vremeto,koi vqv vedomostta....a njakoi pred sebe si.
Zna4i- za da razberesh edin 4ovek i ako te interesuva - da go ozenish,spored sobstvenite si kriterii, trjabva da razberesh kqde iska da se razpishe....
Jalkoto e , 4e jiveem pod upravlenia ot poslednite 30 g., koito iskat da se razpishat ne vqv vremeto, a vqv vedomostta...
Zdrave da e, ako moje v miseriata- vseki s podpisa si,nali?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dobronameren
Категория: История
Прочетен: 1872558
Постинги: 669
Коментари: 2593
Гласове: 1611
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031