Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.03.2013 21:19 - Съркастичен интелектоален гъзобрък за Чъвдар и другите му. Без Възелин
Автор: dobronameren Категория: Забавление   
Прочетен: 1263 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 10.03.2013 12:27

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Въпрос: Какво представлява магистрала „Люлин" от Перник до София?

Отговор: Ускорител за елементарни частици!

…………………………………………………………………………………….

Chavdar01

„НАГЛЕЦА "БУДА" ПАК СЕ ОПИТА ДА НИ СЕ НАКАРА,НО УВИ ВСИЧКО СВЪРШИ!В НЕДЕЛЯ СМЕ В БАНКЯ,РОДНОТО СЕЛО НА "БУДА",КОЙ С КАКВОТО МОЖЕ!ИМА ВЛАКОВЕ И АВТОБУСИ ТАКА ЧЕ ВРЕМЕ Е!!! БОЯТ НАСТАНА!НЯМА ДА МУ ОСТАВЯМЕ ДА УНИЩОЖАВА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ ПОВЕЧЕ!!! ДНЕШНАТА ПРОСТАШКА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ НИ ДОЙДЕ В ПОВЕЧЕ!”

„ПРАВЕТЕ СИ САМИ ИЗВОДИТЕ НА КАКВО Е ГОТОВ "БУДА" САМО И САМО ДА ОСТИСКА ВЛАСТА!!! ГОТОВ Е ДА ОТИДЕ И НА ДОГОВОР С ДЯВОЛА,САМО И САМО ДА ЗАПАЗИ ВЛАСТА ЗА СЕБЕСИ!!!ТОВА СЕ КАЗВА НАГЛОСТ! -"ТЕ НЕ ГО ПУСКАТ В СЕЛОТО,А ТОЙ ПИТА КЪДЕ Е ПОПА И КМЕТА!!!СТАРА БЪЛГАРСКА ПОГОВОРКА ЗА ГЬОН СУРАТЛЪК!!!АКО ДНЕС,БЕШЕ ЖИВ ЛЕВСКИ,САМ ЩЕШЕ ДА ВЛЕЗНЕ В ГРОБА,ПРИ ВИДА НА ТЕЗИ УПРАВЛЯВАЩИ!!!

Andrei написа и се подписа:

„От няколко дена срещу протестиращите граждани,недоволни от грабежа на монополите,се хвърлят хиляди милиционери и жандармеристи дрогирани и с маски на лицата,за да останат неразпознаваеми и спокойно да отпушат животинският си нагон срещу мирния протест. Тази пасмина на която народа плаща заплати,за да ги пази от произвола на властта и защитава гражданските им права се превърна в една бандитска сбирщина от психопати готови да бият и убиват по команда на своите господари,в лицето на муренско-милиционерската шайка на ГЕРБ и Мутрата Борисов. Дупе ги лъже обаче,ако си мислят,че зад анонимността на маските ще се скрият и няма да носят последствия за делата си.Скоро,много скоро ще бъдат изправени пред съда на народа заедно със своите началници и няма да има милост за тези ниско грамотни изроди и психопати.Скоро,много скоро,пред съда ше бъде изправен и Мутрата Борисов да отговаря за своите престъпления, разграбването на България,търгуването с национални интереси и геноцида над българският народ.За това, българи не се страхувайте!Всички честни хора да излязат на протест и да покажат своята решимост за промяна!Краят на престъпната банда е близък!”

Нека протестиращите граждани да знаят,че за това което протестират ,са ясни политически искания и въпроси които се решават само и единствено с политически средства.Това,че не участват в протеста политически партии не  прави исканията неполитически.Обръщам се към протестиращите граждани да прогонят от редиците си тези платени клакьори и провокатори на Правителството,които искат да подменят истинският смисъл на протеста и да го вкарат в удобен за престъпното Правителство коловоз.”
Bosia написа и се подписа:

„Протестите не са заради тока и парното. Това трябва да е ясно, както е ясно, че до края на седмицата правителството трябва да подаде оставка, а президетът да назначи нови предсрочни избори и кръгла маса, на която да се обсъди едно програмно правителство.
Ще повторя! Правителството трябва да подаде оставка, а президентът трябва да насрочи нови избори и да събере на кръгла маса протестиращите и експертите, за да се обсъди каква програма трябва да изпълни програмното правителство. Ако трябва ще потретя, но който не го е разбрал от втория път-няма да го разбере никога. „Време е за решителни действия и радикална промяна.

 Време е за спасение на нацията и държавата! Време е да изгоним търговците от храма!. Време е за работа!”

Ivelinapetrova има дилема: (трилема може би)

„Или продавачка в мола за 700лв, работа по специалността  за 400лв, или майка с майчинство, както излиза 160лв. Е, после да не кажете, че няма за какво да протестирам в неделя?! После се чудим защо държавата е пълна с комерски, които хващат по някой богат чичко. Дилъри и какви ли още не. Изгладнели политици - обирджии. Тъжен и навъсен народ, на който му писна да бъде лъган и ограбван...Няма какво да се чудим, България е пълна скръб и оправия няма брат’ ! Няма смисъл, просто няма!”  

....................................................................................................................

На последния протест в неделя полицията на Цв.Цв. арестувала 10 % от протестиращите. На Орлов мост в уречения час се събраха 50 души.

....................................................................................................................

. 666! СУПЕР…

…БАЦЕ КАЗАЛ.. ДА ГО ПОЕМА ЦЕЛИЯ ЧАК ДО СЛИВИЦИТЕ, НО НЕ МОА ДА ПОЕМАМ ПОВЕЧЕ…! БОЛИ МЕ ГЪРЛОТО! ИМАМ АНГИНА! ИМАМ ПРУРИТУС НА АНУСА! ИМАМ ШИЗОФРЕНИЯ!

дядо Данчо

Веселяци,не си драпайте ташаците,а хващайте криваците!

..................................................................................................................

stojneff

Ето и нещата, които ме издразниха:
1. А сега накъде?
2. Борисов няма алтернатива!
3. Сега какво комунистите и Доган ли искате да дойдат?
4. Щом народа иска улицата да управлява държавата.

и т.н.
1. Сега напред. Президента да сформира служебно правителство възможно най - бързо.
Служебното правителство може да извади страната от положението, в което се намира, като осигури достъп на бизнеса до еврофондовете, парите се инвестират от предприемачите, което веднага ще даде положителен ефект. Подговя избори, на които гласуваме за България, която искаме.
2. Алтернатива има. Широка коалиция от целия политически спектър. Експертно правителство, което да се бори ЗА България. Тук включвам и ГЕРБ, ДПС, СДС, БСП, Атака и ВМРО - всички, които прескочат 4% да участват в създаването и контрола.
3. Това е несериозно - от типа "разделяй и владей"
4. Силно гражданско общество, което да контролира горните процеси.. и т.н ..

Има и накъде има и кой има и как.. Не се оставяйте да ви плашат с тройни лами, змейови и разни други приказки!

Румънеца и Енчев

"Аз съм много луд" (Оставам тук)."Аз съм много луд / ще остана тук, / ако остана тук, / значи, че съм луд."

Това е припевът на песента, която е първото музикално произведение, вдъхновено от народния гняв срещу ЕРП-тата и монополите. В първия куплет лирическият герой представя себе си за страдалец, който обаче не е загубил жаждата за живот: "фалирал оптимист съм!". Въпреки ЕРП-тата и монополите той е намерил сили и воля да остане жив:

"Падам, ставам, фалирал оптимист съм! / Напук на ЕРП-тата и монополите - жив съм. / Не съм хейтър, никого не мразя, / имам мечти и се опитвам да ги пазя!"

Румънеца и Енчев обвиняват в монопол не само ЕРП-тата, но и ТЕЦ-вете и мобилните оператори. "Като цяло всички ние, които искахме нещо смислено, се чувстваме доста излъгани.Според нас големите победители са пак монополите", твърдят рапърите.

В клипа на фона на рап римите се виждат снимки от протестите, както и фотоси на успели и популярни българи като Христо Стоичков, Димитър Бербатов и Ивет Лалова.

....................................................................................................................

щирлиц

Причината за западането на България е алчността-на управляващи,бизнесмени.Лошото е,че заради протестите изпълзяха всички гадини,които ни управляваха,пардон-грабиха 23години-Костов взе да дава акъл,Михайлова и тя цъфна,Царя е пак тука.Липсва Ф.Димитров та да е пълен цирка.

kushel -

„За Бойко гласуват всички презрели лелички. Те са му фенките. Чак се подмокрят като го видят.”
georgimarinov

“А Винету от Банкя с вече стабилизирано кръвно отново ще е „най-европейският“ лидер в България, макар че приятелите му от ЕНП, ЕК му спряха милиарда за българското земеделие и му затвориха вратата за Шенген.”

…………………………………………………………………………………….

Като коментар към някакъв пост на Tutankamon блогърът galinbalin написа:  Амчи Путанкамон що не си метне хуя през рамо и да отиде зад на майка му путката да се къпе в злато? ;-)

На него пък му възразява balevindia и galinbalin дописва: Ето как е устроена хранителната верига: Всички си врат гагата в глупендерската работа, а глупендера си вре гагата в Галиновата кафява работа :-D

В диалога се включва axlaxl - Лично Бале определя себе си, като живеещ в Западна Германия...но си така наивен и заблуден, че ми е досадно да ти отговарям на наивните заключения! И продължавай да сваляш виртуални мадами с пишки:))) Забавляваш с наивитета си на 14 годишен пубертет!

И тук се появява сеещия мерудии навсякъде theeconomist

„Гино, пак не си мериш приказките!  Май ще трябва пак да се занимая с теб!”

Да… Пак ще трябва. Два бисера на въпросния, дето иначе обича рози. Горките рози!

- „Бих ти отговорил подобаващо, но си нищожество, което не заслужава, даже да се изпърдя в негова посока!”

- „Виж, чичо Много си ербап, ама в къщи зад вратата. Знаеш ли колко такива като тебе, са седяли срещу мене и са ме гледали жално, с очи на боливийско дете, което чака да го осиновят. Или ще се държиш нормално и няма да си позволяваш просташки заплахи или отиваш на кучето в гъ*а!

....................................................................................................................

allyally каза (в категория Новини)

Яжте ми п*тката. Да ви сера в селската, педофилска и откачена уста, rustame, lidis, bale, joysa, и най-накрая, но не и на последно място шизофреника poligor! Деебеш и копелетата мръсни, дето се врат навсякъде из блога! Пукнете ненормалници прости! Яжте ми п*тката и мрете.....:)))

angepiskova я успокоява: Али, безсмислено е да се занимаваме с лудите хора в блога! Безсмислено е... Няма умни и нормални като нас с тебе...

И allyally се успокоява: Да, няма по-красиви и умни от нас....:))) Да ни ядат п*тките и на двете! :)))))))))))))

....................................................................................................................

За днес и уикенда, малко настроение от furiika:
1.  Корсика. Баща инструктира сина си преди първата брачна нощ.
В началото я вземи на ръце и прегърни, защото Корсика - това е СИЛА. После я захвърли на леглото, защото Корсика е ГОРДОСТ! А после се съблечи пред нея, защото Корсика е КРАСОТА!
На сутринта синът докладва на баща си:
- В началото я взех на ръце и прегърнах, защото Корсика - това е СИЛА. После я захвърлих на леглото, защото Корсика е ГОРДОСТ! А после се съблякох пред нея, защото Корсика е КРАСОТА!
- А после?
- А после си направих една чекия, защото Корсика - това е НЕЗАВИСИМОСТ!!!
2.  - Аааа, неее, не там, неее!
     - Опааа, сори. Мамка му и еднооко копеле. Хем недовижда,
хем се вре навсякъде.
3.  Иванчо:
      - Марийке,ела да си играем на икономика.
      - Как се играе?
      - Аз ще ти спретна един курпоративен данък, а ти ще се оплакваш, че е много голям.
4.   Вървят си два хуя и по едно време гледат насреща им върви един вибратор. Единият хуй сръгал другия и му казал, сочейки вибратора:

- Глей - киборг.
5.    - Защо блондинките не могат да карат водни ски?
       - Защото, когато се намокрят между краката, винаги ги РАЗТВАРЯТ.
6.    Два клитора си говорят:

- Разправят, че сме солени, гнусни, миризливи.

- И кой го разправя това?

- Злите езици!
7.   Половият член - това е външен орган, който се стреми да стане вътрешен.

....................................................................................................................

Пациент се оплаква - Докторе, като ходя по малка нужда и целия се опикавам. Защо така?

Докторът му рекъл – Събуй гащите – и после се хванал за главата:

- А бе, мой човек, той целия ти член на дупки, бе братле!

- А, туй ли било. То жена ми, като ми прави фелацио, го взема с вилица, че е гнуслива.

....................................................................................................................

Попитали един експерт: Ако тези блогъри са лицето на BLOG.BG, то бихте ли ни казали какъв е според вас задникът му?

Експертът помълчал малко и казал: Х-м, и DNES.BG е интересен сайт.

....................................................................................................................

На връх 8 март видимо изнервеният зам.-председател на парламента Менда Стоянова, чака близо пет минути депутатите да се регистрират, но необходимият брой народни представители така и не влезе в зала. Половин час преди прекратяване на заседанието се стигна до поименна проверка на депутатите, при която бяха регистрирани 150 народни представители. На практика обаче никой в зала не гласуваше. В пленарна зала присъстваха голяма част от депутатите на БСП, които обаче спазваха заканата си и не участваха във взимането на законодателни решения.
Анонимен

Всички депутати вън от НС!

асан -босия

От вчера в парламента има свински грип......от прасетата ....

Друг Анонимен

Затова е нужна нова конституция!

Още един Анонимен

„Тия всичките да си приготвят кърпа, паста за зъби, четка за зъби, два чифта бельо и да се нареждат пред затвора.

BG Гласоподавател

„Сега трябва всички министри от ПП ГЕРБ да ги изпратим в затвора ,а партия ГЕРБ в Искъро.Това да изкараш посред зима цял народ на протести си е престъпление по служба.Само дърво за мутрите от ГЕРБ.Без компромиси...”

mhm

„Какво ги интересува управляващите че нямаме пари за хляб.....нали оня дето е вдигнал високо кръвно (ББ) са го откарали спешно в Правителствена......пък болните деца на България нека умират!!!!!”

Анонимен

„НЯмате, я.... само преди година и 3 месеца имаше избори... гласувахте ли за ГЕРБ щото правят магистрали? Гласувахте! Яжте си сега магистралите... Опа, ама то и тях ги няма... ми яжте да не казвам какво на ГЕРБаджиите!”

Анонимен

„НЕ ИЗЛИЗАЙТЕ ДНЕС НА ПРОТЕСТ ЗАЩОТО ПОЛИЦАИТЕ НЕ САМО ЩЕ ВИ БИЯТ АМИ И ЩЕ ВИ ЛЮБЯТ !”

ууу

„що не приберете и БОКО РЕПОНА може и в Орландовци”

Анонимен

„Горя жива факла на булевард България във Великотърново ! Човек се самозапали и изгоря от отчаяние ! Имотите на Костов, Станишев, и Борисов до 3 дни трябва да изгорят ! Имотите на енергийните мафиоти също на пепел, да помислят как се краде от изстрадал народ !”

....................................................................................................................

Волен Сидеров обещава 1500 лева средна работна заплата. Щяла да се получава накуп веднъж годишно.

....................................................................................................................

Анонимен

„Необходио е съставянето на национална доктрина!Тя ще бъде разработена от независим експертен орган-граждански конвент.”

Анонимен

"Кабинетът трябва да завърши мандата си, смята Найденов"
Имах си аз да кажеш нещо друго помияр такъв... яхнали сте народа и докъто не му счупите гърба не щете да слизате вашта м4ма.

Анонимен

„ЩЕ СИ ИЗКАРАШ МАНДАТА В ЗАТВОРА КО.ЕЛЕ СЕЛСКО.”

Анонимен

„Откъде вземаха парите. в кой джоб на хората бръкнаха та да ги извадят. А сещам се . В задния, среден джоб.”

Оп-са

„Този и Цецо държат здраво ББ за топките! Няма да напуснат с добро потъващия кораб!”

....................................................................................................................

Питали един паднал на улицата:

- Болен ли сте?

- Нееее.

- Пиян ли сте?

- Нееее.

- Трезвен ли сте?

- Нееее.

- Ами, какъв сте тогава?

- Еми, таман съм си.

 




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: dobronameren
Категория: История
Прочетен: 1873012
Постинги: 669
Коментари: 2593
Гласове: 1611
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031