Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.08.2018 14:09 - Защо Борисов не уволнява Любомир Методиев – Шишо???
Автор: ugov Категория: Политика   
Прочетен: 2470 Коментари: 2 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Какъв е случаят с Любомир Методиев, наричан от кортежа на премиера – Шишо, когото Борисов не уволнява, въпреки, че удря колеги-журналисти? „Методиев, който работи за пресслужбата на премиера удари журналистката Елена Крумова от вестник Монитор, по време на посещението на могилата „Мал тепе“. „Инцидентът е станал, след като Борисов разгледал могилата с помощта на археолога Костадин Кисьов, в присъствието на журналисти, а след това поискал да поговорят насаме. Тогава журналистите били помолени да слязат надолу и да изчакат. Любомир Методиев-Шишо, видимо нервен, започнал да подвиква на колегите си, като приканвал да слизат надолу. В този момент колежката Елена Крумова на шега се доближила до него и помолила да се снимат. Той замахнал с микрофон в ръка и я ударил по китката, като обяснил, че пази личното си пространство и не позволява да бъде иронизиран. Ръката на журналистката се зачервила и подула, тя се разплакала и напуснала обекта.“, пише Фокус.
На въпроса на останалите репортери „Защо посяга на журналист?“, Методиев-Шишо отвръща, че му омръзнало да подканя репортерите да слязат. Въпреки настоятелните им призиви да се извини на журналистката, той не го прави. Тогава репортерите информират министър-председателя, че негов служител е посегнал на колежка. На видеоклип се вижда, как Борисов го пита: „Как е възможно такова нещо?“
След като му е заповядано от Борисов да се извини, Шишо излъга във фейсбук: „По време на мероприятие край село Маноле, Пловдивско, без грам умисъл, нараних колегата от в. „Монитор” Елена Крумова, за което искам да се ИЗВИНЯ НАЙ-СЪРДЕЧНО“ Още веднъж подчертавам, че в постъпката ми нямаше грам умисъл. Колега, приемете моето искрено извинение“ – лъже Методиев-Шишо.
Ударената журналистка е посетила Спешен център, направена и е превръзка тип ортеза. В социалните мрежи Елена Крумова споделя, че я боли и не знае как ще работи.
Любомир Методиев – Шишо е завършил „Връзки с обществеността“ в Нов български университет. Работил е като журналист във вестник „Хубава жена“, където прави интервюта с фолкпевици. Започва като стажант в държавната администрация по време на правителството на Симеон. При правителството на тройната коалиция от 2006 до 2009 г. работи в правителствената пресслужба. След края на мандата отговаря за „Връзки с обществеността“ в ДПС, после е пиар на ВМА. Методиев–Шишо е спряган е за близък до Йордан Цонев, сниман е как, като пиколо отваря вратата на джипа му, спрян на място за инвалиди пред парламента.
Остава открит въпроса: ЗАЩО БОРИСОВ НЕ УВОЛНЯВА ПОБОЙНИКА ШИШО???
barometar.net



Гласувай:
4



1. apostapostoloff - Трябвало е да бият на
20.08.2018 15:15
Шишо две бързи, а след това да го сритат в мъдете. Та да заквичи като заклан шопар. Такива като него само боят ги оправя.

Спомням си как на времето тия келеши от “Демокрация“ ни направиха една голяма мизерия и ние с Гелеменов нападнахме редакцията им и направо ги потрошихме от бой.
цитирай
2. getmans1 - . . . А, ТОВА ЛЪЖА ЛИ Е Севделина ...
21.08.2018 15:02
... А, ТОВА ЛЪЖА ЛИ Е

Севделина Арнаудова

21
AUG
2018
"Познавам Любо от над 10 години! Добър колега, добър човек. Решението за неговото освобождаване за мен и колегите ми беше трудно. Не съм сигурна, че е правилното! Елена Крумова, ако във версията Ви има и грам предозиране - жалко! За Любо ще кажа, че не приемам умишленото насилие, вярвам му, защото го познавам и знам, че не може и муха да удари! Но и мухата се убива с вестник..."

Това написа шефката на пресцентъра на кабинета Севделина Арнаудова в профила си във Фейсбук по повод уволнението на служителя в правителствената пресслужба Любомир Методиев, позволил си да удари журналистка.

И продължава, като цитира поетесата Мария Лалева: "Най- грозно съди виновният, чедо. Малкият виновен човек. Най- безмилостно и най- шумно. Ще притури върху човешката ти вина и неговата присъда. Онази, дето му е отгоре. Защото не може да я понесе, но усеща, че вече му е прочетена. И търси под дърво и камък друг виновен, за да му я стовари на главата, та дано се освободи. Затова малкият човек съди двойно. Но да знаеш, че в тая вселена няма как да се спъна аз, пък да си счупиш крака ти.

Такъв човек трябва да помилваш двойно в душата си, както той двойно те е съдил. И няма значение дали ще е чул и разбрал прошката ти. Свободният след това ще си ти.“
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ugov
Категория: Забавление
Прочетен: 2161743
Постинги: 1197
Коментари: 1286
Гласове: 1660
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031