Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.05.2010 16:11 - Убиец на кучета намерен заклан като животно
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 72884 Коментари: 77 Гласове:
19


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
58-годишен мъж от село Тетово – Русенско, е намерен мъртъв рано тази сутрин от свой съселяни. По непотвърдена информация мъж с инициали М. П. бил открит в голям изкопан ров до стара къща, където бил убит по особено жесток и мъчителен начин. Тъй като неговите роднини все още не са уведомени, името на мъжа не се изнася по медиите. Човекът живеел сам, няма близки и роднини в селото. Жителите на Тетово са потресени от случилото се. Според тях селцето е мирно и никой не би извършил подобно зверство.

imageУбитият мъж бил вдовец. Съпругата му починала млада и нямали деца. Съселяните му разказват, че не бил добър човек. „Да ме прости Господ, че говоря така за човека, но беше много жесток и зъл”, разказва негов комшия. М. П. убивал кучетата на селото. „Де що види бездомно животно и го заколваше”, спомнят си съселяните. Когато пък жители на селото искали сами да се отърват от кучето, веднага го носели при М. П., да го убие. Това, което отвращавало неговите комшии, бил начинът, по който умъртвявал животните. „Колеше кучетата с един тъп нож, а те пищяха като хора. Вместо да ги убие отведнъж, той като че се забавляваше да ги мъчи”, разказват съседите.

imageЖителите на Тетово свързват смъртта му именно с кучетата. „Умря като куче – заклан, както колеше животинките.” Хората нямат представа кой може да го е убил, но всички подозират, че е бил някой, който искал да си отмъсти за четириногите. По неофициална информация М. П. е бил заклан с режещ предмет, който обаче не бил достатъчно остър. Това било и причината човекът да се мъчи, докато гръклянът му бъде прерязан. Предполага се, че първо е бил душен, почти до несвяст и след като е останал без сили и не можел да се съпротивлява, гърлото му било прерязано. Оръжието на убийството все още не е намерено.

imageСпоред жителите на селото има и друго съвпадение, което свързва убийството на М. П. със садизма над кучета. Намерен е в окоп, прясно изкопан. „Като убиеше някое куче, сам му копаеше една малка яма и го заравяше там”, разказват съседи.

Източници на Razkritia.com потвърдиха, че това не е първият подобен случай. Преди няколко месеца в съседно градче 45-годишен мъж бил заклан по същия начин. Според близки на починалия мъжът също си падал садист, като изпотровил местните кучета.

image

Отровени кучета

Криминалисти коментират, че се е появил нов сериен убиец – отмъстител на кучета, който обикаля села и градове и коли садисти. „Покрай жестокостта с кучето Мима и зачестилите случаи с отравяне на четириноги, в интернет и социалните мрежи се появиха хиляди защитници на кучетата.

Нищо чудно и някой да се е вманиачил”, опасяват се от полицията.

razkritia.com



Тагове:   намерен,


Гласувай:
19


Вълнообразно


Спечели и ти от своя блог!
1. mimince - samo taka
08.05.2010 00:49
takaaaaaa trqbwaaa ;d bog zabavqq no ne zabrawq .. za takiwa izrudii kato teqq ..
цитирай
2. анонимен - убиват ли убийците?
08.05.2010 05:08
Те винаги започват като нечии Господ,Започват да подслушват най-напред,след това започват да чупят ръце или крака на хората-унижават ги всячески,лъжат,мамят убиват-все са невидимо присъствие,което убива,Но да убиваш животни за да се изхранваш е едно-да убиваш хора, па макар и глухи е съвсем друго,Наследниците на изнасилвачи и мародери и убийци-наркомани са новите демократи,И те като комунистите забогатяват бързо от ,,делата си,,,
цитирай
3. анонимен - Браво
08.05.2010 06:38
Това е човек със смело сърце и достойнство. Дано не го хванат.
цитирай
4. borsi - Такива дегенерати по-добре да не ...
08.05.2010 07:14
Такива дегенерати по-добре да не живеят. Пожелавам на убиецът му никога да не го хванат. Свършил е едно полезно дело.
цитирай
5. анонимен - САМО ТАКА !
08.05.2010 08:08
Всичко се връща на тоя свят ! Що ли не ми е жал за тоя тип ?
цитирай
6. анонимен - не,че съм за жестокостта,но...
08.05.2010 08:56
то си има поговорка: който гроб копае,сам пада в него...
цитирай
7. анонимен - ето до къде води кучефилията
08.05.2010 09:09
хората почват да се избиват един друг заради кучета. по-рано си мислех че западния модел с кучкарници за умъртвяване на бездомните е решение, но вече не мисля така. тотална забрана за отглеждане на кучета трябва, кучкарниците са половинчато и лицемерно решение. кучетата са проблем, и не бездомните, а точно домашните са истинския проблем, бездомните са само страничен ефект.
цитирай
8. анонимен - Кое е черно и кое - бяло?
08.05.2010 09:20
Ще е наистина страшно ако е наистина извършено от вманиачен "отмъстител" за кучета. Утре, след някой сълзлив ТВ репортаж ще се появят отмъстители за котки , прасета, агнета, пуйки и т.н.. Накрая всички ще вземем по един нож и ще тръгнем да си отмъщаваме за всичко. Заради няколко кресливи кучезащитници псетата станаха по-ценни от хората.
цитирай
9. анонимен - Браво !
08.05.2010 09:49
Браво !
цитирай
10. анонимен - Не ми е жал за убиеца на кучетата. ...
08.05.2010 10:17
Не ми е жал за убиеца на кучетата.Кучетата са много по-човечни и признателни.Те стават такива,каквито ние -хората-ги направим.
цитирай
11. анонимен - Само Бог може да съди
08.05.2010 10:33
Една от Десетте Божии заповеди гласи категорично и недвусмислено "Не убивай!"
Не убивай животни, но не отмъщавай, като убиваш и хората, извършили каквото и да е престъпление!
Този, който си е позволил да мъздовъздава е с още по-голям грях - единствено Бог е Този, който може да съди и да дава присъди! Нека супер мена, който е извършил екзекуцията на човеците да се замисли какъв жесток грях извършва зад "справедливата кауза" и да се замисли за Божия гняв, който си навлича, защото Бог е изрекъл тези думи:"Не си отмъстявайте, възлюбени, но дайте място на Божия гняв; защото е писано "На мене принадлежи отмъщението, Аз ще сторя въздаяние, казва Господ." "Послание към Римляните"12-19
Не си преписвайте функциите на Небесния съдия, чието зорко око следи всеки един от нас и всички ще отговаряме един ден за постъпките си, тук, на земята...
цитирай
12. анонимен - @
08.05.2010 11:11
Не ми се вярва да е вманиачен любител на четириногите. По-скоро следата трябва да се търси в жертвите като цяло. Те тези само кучета ли са клали с тъпи ножове, така че всички от районите им да ги познават като НЕдобри хора. Друго нищо ли не са правили ;)

Едно време един боклук от махалата обичаше да убива котки като ги хваща за опашката и за главата и ги "къса". След години стана фактор в известна българска организирана престъпна група. Маса народ разплака... Не само котки!

В този ред на мисли очаквам МВР да си свърши работата и да залови убиеца или убийците, а не да ми минава с демагогия а'ла "Биг Брадър".
цитирай
13. анонимен - Ех, къде е този убиец на извратени ...
08.05.2010 11:45
Ех, къде е този убиец на извратени копелета...да го почерпя и нагостя богато!!! Хора, не бъдете глупави. Ясно е, че никой няма да тръгне да убива заради кучетата, извратеното копеле щом се е забавлявал с мъчението на животни, нищо чудно да е бил като нашенския бабаит, който после почна да заплашва малки дечица "виждаш ли какво направиш на Шаро, искаш ли и теб така да те изкормя?" и после стана медийна звезда като педофил. Така, че на убития, работата не му е чиста на 100 %.
цитирай
14. анонимен - причина-следствие....
08.05.2010 12:15
ЗАЩО СЕ ЧУДИТЕ - НЯМА СЛЕДСТВИЕ БЕЗ ПРИЧИНА,НИТО ОБРАТНОТО! ТОВА ЩЕ СЕ СЕ СЛУЧВА ВСЕ ПО-ЧЕСТО,СПОРЕД МЕН...ЩЕ ЗАПОЧНАТ ДА СТАВАТ ЖЕРТВИ ХОРА,КЪМ КОИТО СЪДЪТ Е БИЛ ТВЪРДЕ МЕК,НАПРИМЕР,ЗА РАЗЛИЧНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ,УБИЙСТВА И Т.Н. ПРИМЕРИ ЗА ТОВА - С ЛОПАТА ДА ГИ РИНЕШ! ЩЕ ЗАПОЧНАТ ДА ПАДАТ МУТРИ И ВСЯКАКВИ БОКЛУЦИ И ИЗРОДИ.ЛОШОТО Е,ЧЕ ПОДБНИ АКТОВЕ СЪЩО ТАКА СА СИ КРИМИНАЛНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ,Т.Е. ИЗМЪКВАНЕ ОТ ОМАГЬОСАНИЯ КРЪГ НЯМА....
цитирай
15. анонимен - причина-следствие....
08.05.2010 12:17
ЗАЩО СЕ ЧУДИТЕ - НЯМА СЛЕДСТВИЕ БЕЗ ПРИЧИНА,НИТО ОБРАТНОТО! ТОВА ЩЕ СЕ СЕ СЛУЧВА ВСЕ ПО-ЧЕСТО,СПОРЕД МЕН...ЩЕ ЗАПОЧНАТ ДА СТАВАТ ЖЕРТВИ ХОРА,КЪМ КОИТО СЪДЪТ Е БИЛ ТВЪРДЕ МЕК,НАПРИМЕР,ЗА РАЗЛИЧНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ,УБИЙСТВА И Т.Н. ПРИМЕРИ ЗА ТОВА - С ЛОПАТА ДА ГИ РИНЕШ! ЩЕ ЗАПОЧНАТ ДА ПАДАТ МУТРИ И ВСЯКАКВИ БОКЛУЦИ И ИЗРОДИ.ЛОШОТО Е,ЧЕ ПОДБНИ АКТОВЕ СЪЩО ТАКА СА СИ КРИМИНАЛНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ,Т.Е. ИЗМЪКВАНЕ ОТ ОМАГЬОСАНИЯ КРЪГ НЯМА....
цитирай
16. анонимен - Интересно...
08.05.2010 12:35
...ако наистина убиецът е направил това като отмъщение, бих казал че той донякъде заслужава уважение. Разбирам логиката му - сметнал е че човекът който е убил е изверг, че не заслужава да живее - нещо ,което смята мнозина са мислели. Но именно убиецът е решил не просто да мрази пасивно, а да направи нещо по въпроса...Законно ли е - не разбира се, убийството е престъпление и трябва да се санкционира - да се наказва. От друга страна, колко от убийците извършили своето деяние са осъдени в момента и колко от тях са се измъкнали от наказанието, било поради факта че имат добър адвокат, било заради тромавата съдеба система в България.
Непримиримост. Това е - този човек е бил непримирим и е извършил това, което е направил, може би нарушавайки закона, но действайки според съвеста си. Ако мотивите за убийството наистина са тези , мога да кажа че това е една незаконна, осъдителна, но смела постъпка.
цитирай
17. pin777 - Скоро може да се появят и
08.05.2010 12:36
защитници на мухите и комарите. Та нали и те са живи същества, а да ви видя как ще посегнете на хапещия ви комар ;) Единия убивал садистично кучета другия убил садистично човек. За това в една държава си има полиция,съд , гражданско общество друг е въпроса какво правят те ...
цитирай
18. анонимен - За убийците -Смърт
08.05.2010 12:41
Добра работа е свършил отмъстителя. Убиецът на животни си е убиец ,и ако закона не го наказва,нормално е някой друг да го е направил. А този ,дето питакое е бяло и кое е черно,му пожелавам да е следващия под ножа.Щом толерира мучителното убийство...
А този,религионзия ,първо докажи че има бог, тогава ни карай да го чакаме да отмъщава .
Много удобно звучи за престъпниците на деня ,ние овцете да си търпим, той бог ще ги накаже...
цитирай
19. анонимен - NASKO
08.05.2010 12:55
ДА БЕ,ХАЙДЕ СТИГА ГЛУПОСТИ.
ВИЕ ЗНЕТЕ ЛИ КОЛКО КУЧЕУБИЙЦИ ИМА ПО СЕЛАТА.ДА ВИ КАЖА-ВСЯКА ВТОРА БАБИЧКА.ЕДНА КУЧКА КАТО СЕ ОКУЧИ С 6 КУЧЕНЦА И СТОПАНКАТА ГИ ТРЕПЕ С ЛОПАТАТА.
Я ДА ПОЖЕЛАЕМ НА ВСИЧКИ ПЕНСИОНЕРИ ПО СЕЛАТА СКОРО ДА ПУКНАТ,А?
ЕГАТИ ТЪПИТЕ СЪЩЕСТВА СТЕ КУЧКАРИ.
ДАНО НА УБИЕЦА ДЕЦАТА МУ ОТ ТУМОР ДА ИЗМРЪТ.
цитирай
20. анонимен - 123
08.05.2010 13:03
И на мен не ми е жал, дори да не са го убили заради кучетата, пак не ми е жал. Рано или късно всичко се връща, не можеш да нараняваш животните за удоволствие
цитирай
21. анонимен - А стига бе!
08.05.2010 13:07
анонимен написа:
Не ми е жал за убиеца на кучетата.Кучетата са много по-човечни и признателни.Те стават такива,каквито ние -хората-ги направим.


Кучетата са много по-човечни?!? ВЕрно ли така мислиш? А хората са по-окучени?
Съвсем изпращяхте вие, ей!

Човешкия живот е най-ценен!

Тъпанари! Както някой беше написал по-горе съвсем скоро разните идиоти природозащитници ще почнат да колят заради прасета и кокошки!

В тоя ред на мисли не мислиш ли, че е адска гавра да завират железа в задниците на умъртвени и оскубани пилета и после да ги въртят над огъня? Що не направите нещо по-въпроса? Например да заколите две три продавачки на пилета на грил?

Идиоти! Да ви чукат четириногите ви приятели в ушите дано! Не че ще ви дойде акъла в главата от това де!
цитирай
22. анонимен - KAKVOTO PO4UKALO, TAKOVA SE E OB...
08.05.2010 13:23
KAKVOTO PO4UKALO, TAKOVA SE E OBADILO./.
цитирай
23. анонимен - дано го хванат този психопат и да го ...
08.05.2010 13:45
дано го хванат този психопат и да го пуснат в клетка с бесни кучета.
дано малко се засрамят разните кучкарски организации и да престанат да подстрекават психически лабилните хора.
цитирай
24. blackle - Жестоко и неприятно е убийството на ...
08.05.2010 14:15
Жестоко и неприятно е убийството на невинно животно и не ми харесват, ненавиждам ги дори, тези , които убиват животни без причина.. и все пак равен ли е човешкия живот на кучешкия....
цитирай
25. анонимен - bravo !koito noj vadi, ot noj umira !
08.05.2010 14:25
bravo !koito noj vadi ,ot noj umira !
цитирай
26. анонимен - bravo
08.05.2010 14:39
Браво
цитирай
27. анонимен - до религиозния
08.05.2010 15:02
Според мен е точно обратното, сиреч това е Божие дело. Бог го е сторил, но не лично, а чрез нечия ръка, за да може да възтържествува доброто. Има една стара поговорка :"Който копае гроб, сам пада в него". Да не забравяме, че всяко нещо на Земята е Божие дело, но този явно вече не е бил Божий син.
цитирай
28. анонимен - Хак му е!
08.05.2010 15:06
Заслужил си го е!
цитирай
29. анонимен - Вие побъркахте ли се ?!?!?!?!?!?!?!?!???
08.05.2010 15:11
Не мога да разбера как може да се радваш на убийство на човек извършено по такъв жесток начин...!!!!! С какво ВИЕ тогава сте по различни от този тип мъчил кучетата или от този който го е убил? За мен вие сте още по големи извратеняци..., направо изверги щом се радвате на УБИЙСТВО. Ми да почнем да се трепем тогава наред, ужас....
цитирай
30. yuliya2006 - ВЕДНЪЖ МОЯ ПОЗНАТА МИ РАЗКАЗА ЕДНА ...
08.05.2010 15:32
ВЕДНЪЖ МОЯ ПОЗНАТА МИ РАЗКАЗА ЕДНА ИСТОРИЯ ОТ ДЕТСТВОТО СИ!
ЗА ТЕХНИЯ СЪСЕД, СВИРЕП И ЖЕСТОК ЧОВЕК... КАК ВЕДНЪЖ ИЗЛЯЗЪЛ С БРАДВАТА И ОТСЯКЪЛ ДЪРВОТО ПРЕД КЪЩАТА ИМ!
РАЗКАЗВАШЕ КАК БАЩА И БЕЗПОМОЩНО ГЛЕДАЛ, ДУМА НЕ ОБЕЛИЛ...
НО МИНАЛА ГОДИНА ДВЕ И ЕТО ЧЕ НА ТОЗИ ЧОВЕК ОТКРЯЗАЛИ РЪКАТА..СЪЩАТА ОНАЗИ, С КОЯТО ОТСЯКЪЛ ТЯХНОТО ДЪРВО..
ТОВА Е ИСТОРИЯ...

С ОБИЧ ДЖУЛИЯ БеЛ
цитирай
31. анонимен - Смърт
08.05.2010 15:43
За извергите и хората мъчещи животни-само смърт!
цитирай
32. анонимен - ВАРНА
08.05.2010 15:48
Ония отгоре гледа !!! ЗА мен това е провокация и се смесват двете неща !!! ЧОВЕК КОЙТО ОБИЧА ЖИВОТНТЕ НЕМОЖЕ ДА ПОСЕГНЕ ТАКА НА СЕБЕПОДОБНИТЕ СИ !!!
ПОРЕДНАТА ПРОВОКАЦИЯ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ТОВА Е ТИПИЧНО БЪЛГАРСКА ЧЕРТА ДА СЕ ТОПИМ ЕДИН ДРУГ !! " НЕ Е ВАЖНО АЗ ДА СЪМ ДОБРЕ ВАЖНО Е КОМШО ДА Е ЗЛЕ !!!
цитирай
33. анонимен - do vsichki
08.05.2010 15:57
Когато Вашето ДЕТЕ бъде нахапено от ПУМИЯРИ, каквито сте и вИЕ, тогава ДРУГА ПЕСЕН ЩЕ ЗАПЕЕТЕ, нали, МАМА ВИ .....,

Не вИЕ СРАМ!!!!!!!!!!!
цитирай
34. damnation - Няма как да не се зачудя, кое е по-...
08.05.2010 16:51
Няма как да не се зачудя, кое е по-лошо ? Садистът убиец на кучета, или самопровъзгласилият се "шериф" който му е светил маслото ?
цитирай
35. анонимен - Нормално !
08.05.2010 18:56
След като държавата и никой не може да се пребори със садистичните действия на разни селяндури, намерил се е човек, който да го прави, както намери за добре. Щом, като България е джунгла, защо да не действат правилата на джунглата ?
Аз също съм способен да убия садист, който малтретира безпомощни същества.
цитирай
36. анонимен - Да
08.05.2010 19:51
анонимен написа:
Това е човек със смело сърце и достойнство. Дано не го хванат.

и аз съм съгласна с това.
цитирай
37. анонимен - до № 7
08.05.2010 20:06
Този метод отдавна е познат от така наречените комунисти, те навремето избиваха хората на принципа-няма човек-няма проблем, сега вие предлагате да избием животните за да нямате проблем? Що за нагло самочувствие, да не се мислите за по-велик от другите живи същества?
цитирай
38. анонимен - анонимен
08.05.2010 20:50
Лесно се е отървал- трябвало е да бъде късан парче по парче- за всяко извършено злодеяние -по един къс от него.За да си спомни какво и защо го е вършил.Подкрепям отмъстителя.Нека спи спокойно,защото е с чиста съвест.Дано бог го пази и не го хванат!
цитирай
39. анонимен - daaaaaa beeeeeeeeee
08.05.2010 21:01
анонимен написа:
хората почват да се избиват един друг заради кучета. по-рано си мислех че западния модел с кучкарници за умъртвяване на бездомните е решение, но вече не мисля така. тотална забрана за отглеждане на кучета трябва, кучкарниците са половинчато и лицемерно решение. кучетата са проблем, и не бездомните, а точно домашните са истинския проблем, бездомните са само страничен ефект.

И ти си същия дегенерат, щом наричаш това човек, това нещо си е получило заслуженото! Подобна забрана няма как да въведат, а страничен ефект от човешката глупост е твоето съществуване, "логичната" ти мисъл може да предизвика само искрен смях и съжаление, така че другия път като ти хрумне да я споделиш с други хора, моля те, спести си мозъчните гърчове и върви обратно на село да копаеш "европеецо" !!!
цитирай
40. анонимен - nmvgz
08.05.2010 21:06
1 - Статията е измислица.

2 - Всичките олигофрени дето сте писали да ви изсъхнат пръстите.
цитирай
41. анонимен - Най-после да се намери един достоен ...
08.05.2010 21:34
Най-после да се намери един достоен съдник и за всичките тия садисти,които убиват невинните и нещастни животинки !! Бих се радвала,ако тези изверги получават точно това,което са причинили !! Така или иначе - подобни изроди не бива да ги наричаме ХОРА !Дано подобни отмъстители се множат,защото зверствата спрямо беззащитните животни иначе закон не ги лови !
цитирай
42. анонимен - в сливница
08.05.2010 22:46
има такъв изрод, който коли кучета - кожите продава, а другото вари и храни свине - това е кошмар за всички наоколо, писък, вой, безсънни нощи ... но никой не смее да се разправя с него , защото е точно такъв, жесток и отмъстителен, както закланият в Тетово - колко пъти му пожелах да умре бавно и мъчително.... дано се сбъдне...
цитирай
43. анонимен - Възмездие
08.05.2010 22:53
Който вади нож , от нож умира
цитирай
44. анонимен - "Добре нае. аните жени нямат ...
08.05.2010 23:11
"Добре нае.аните жени нямат нужда от феминизъм" -цитирам предаване"Аламинут". Аз би ги перифразирал : "Нормалните хора винаги ще предпочетат човека пред кучето!" Добре е да го разберат кучезащитнички с мухлясали ..... .
цитирай
45. анонимен - Aton
09.05.2010 00:23
Хайде стига измислици за човечните кучета и за това как кучетата били такива, каквито стопанина им ги направил. Това са мега простотии на почитатели на помиари (самите те помиари). Кучето е хищник! Ако не сте имали възможността да се ограмотите в часовете по биология, вземете и наваксайте. Кучето си остава хищник и помиар, със стаден манталитет на вълк, все едно къде се възпитава. Също така е мега заблуда, че кучето било най-добрия приятел на човека! На кой човек? Май само на този, който го храни и дресира. Да не говорим за тоновете простотия как този, който бил жесток към куче, щял да бъде жесток към човек. Да ви пикая обилно на простотията (без извинение). Ако някой отглежда куче, което напада и хапе хора, той по дефиниция не е жесток ли? Аман от въшливи кучкари.

Вървиш по улиците - кучешки лайна. Някъде в ефира се чува кучешки вой и лай. Няма милиция, няма полиция. В Пирогов - нахапани от кучета чакат ваксинация. Те по дефиниция разбира се са лоши и нечовечни. Как даже са посмяли да се изпречат на пътя на божествения помиар. Вече да си човек е срамно и опасно. Деца играели в градинките. Нещастници! Градинките са кучешки тоалетни и е срамно да не се знае това. Както и тротоарите, както и дори светофарите. Дърветата, всички ъгли на сгради и входни врати трябва да бъдат грижливо опикани от кучета. Иначе следва нещастие! Всяко куче трябва да лае и напада - иначе окото на кучкара не се радва. Особено вечер, когато всички спят, кучето се изкарва на балкона и трябва да квичи и лае, за да направи сънищата на спящите по-леки и красиви. Ако няма куче на балкон и кварталните помиари вършат работа. Забравих да кажа и за това как човешкия живот е нищо пред кучешкия.

Пародия, нали? Аз лично пречуквам помиара и собственика му и пет пари не давам за комфорта на кучкарите. След като са избрали да не бъдат човеци, ще се отнасят с тях като с кучета!
цитирай
46. анонимен - Григо
09.05.2010 00:29
Дано да го хванат и да му пръснат гъза с Хилти.
цитирай
47. анонимен - ne wqrwam
09.05.2010 00:51
не вярвам, че в основата на мотива стоят кучетата, просто е хитър и ги използва да отклони следствието от истинската причина. Но вестникарите отново вкарват интригата с любители и не, на кучета. Човека е местен, и ги е познавал, ако не е така доста трябва да попатува из БГ. за да си довърши започнатата мисия,,,,,но ще видим
цитирай
48. анонимен - как може да сте толкова наивни?
09.05.2010 13:51
Малко разум и логика проявете преди да вярвате на всичко написано. Смешно е направо. Няма какво да коментирам подобна измислица.
цитирай
49. dogdeath - Жалко за човека:(
09.05.2010 19:40
До къде стигнахме, защитниците на помияри да убиват хора?!. Както сме я подкарали скоро ще има резрешение места за разхода на хора в градовете а бездомните кучешки глутници които поцели нощи беснят ще хапят децата ни. Крайно време е Лъвът в герба на България да бъде заменен с псе. Никъде в Европа не съм виждал подобна кучешка напаст. Ежедневно биват нахапвани деца, жени и възрасти хора, стотици са резболяват от лаймаса болест и кучешка тения, но това не прави впечатление на лицемерите които обичат помиярите (то горкото животиче не било виновно, детето го закачило, лоши деца ейй, ама какво правят в парка и ни пречат да си изсираме кучета.....логиката на защитника на помияри). Бих заклал куче ако посегне на детето ми без да ми мигне окото. Май трябва да сформираме нелегални бригарди за защита на хората от кучешкото нашествие в България и бизнеса който се прави с приютите за помияри. Особенно успешна беше пиар акцията на 4 лапи, които изрязаха краката на куче за да могат да вкарата закони с който вече не може да бутнеш с пръст помияр, все едно че е записан в червената книга, дори да е скочил върху детето ти. Боже къде живеем.....:( Ако на куче изрежеш 4-те крака кръвта му изтича за 5 мин., но точно тогава го намерили от 4 лапи и го превързали (и аз така си мисля):) правят ни на идиоти,,, е журналистите в България са идиоти и затова се вързаха...:)
цитирай
50. анонимен - мексико сити
11.05.2010 11:03
Преди 30-тина години в град Мексико ,ловни дружинки организираха нощно прочистване на уличните кучета.Градът осъмна осеян със стотици убити кучета. Потресът на жителите от гледката беше огромен. На другата сутрин бяха намерени труповете на 9 от авджиите. Радоста беше огромна. ТАКА ТРЯБВА ДА СЕ ПОСТЪПВА.
цитирай
51. анонимен - Ще е наистина страшно ако е наистина ...
12.05.2010 09:22
анонимен написа:
Ще е наистина страшно ако е наистина извършено от вманиачен "отмъстител" за кучета. Утре, след някой сълзлив ТВ репортаж ще се появят отмъстители за котки , прасета, агнета, пуйки и т.н.. Накрая всички ще вземем по един нож и ще тръгнем да си отмъщаваме за всичко. Заради няколко кресливи кучезащитници псетата станаха по-ценни от хората.


Супер. Най-сетне ..демокрация в действие :)
цитирай
52. анонимен - Защо трябва да се стига до там нем...
12.05.2010 10:24
Защо трябва да се стига до там неможели предварително дасе спре насилието на животни. Нека да стане както в америка,да имаме закон и полиция като тяхната спицялно за жижотни те.
цитирай
53. анонимен - !
13.05.2010 14:22
Убийството си е убийство! Не ми е жал за убития, но не бих казала добро и за убиеца - ако е отмъстител за убити животни с какво е по-различен от този, когото убива? То вярно, че в нашата държавица правосъдие няма, но вместо да се избиваме по между си може да се помисли в насоката за затвор и т.н.
цитирай
54. анонимен - Изпреварил ме е! Браво!!!
13.05.2010 18:02
Много хора надигнаха глас, че проблема с насилието върху животни са глупости и така се забравяли по-важните, човешки въпроси. Това абсолютно не е в вярно!!! Правата на хората са защитени от закона. Има ли такъв закон и за животните??? НЯМА! Точно за това трябва да се намират отмъстители, които да раздадат възмездие! Да накажат с тежка ръка подобни изроди! Браво!!! Дано се случва по-често и в цялата страна!
цитирай
55. анонимен - БРАВО
14.05.2010 11:00
БРАВО НА ОТМЪСТИТЕЛЯ. ВРЕМЕ БЕШЕ ДА СЕ ПОЯВИ ТАКЪВ ЧОВЕК. ДАНО И ДРУГИ ХОРА СЕ ПРИСЪЕДИНЯТ КЪМ НЕГО И ТОВА ДА Е НАЧАЛОТО НА ЕДНА НОВА ОРГАНИЗАЦИЯ - "ОТМЪСТИТЕЛИТЕ".
НЕКА СЪДИСТИТЕ РАЗБЕРАТ, ЧЕ НЕ СА БЕЗСМЪРТНИ.
ДАНО ТАКИВА ОТМЪЩЕНИЯ ЗАЧЕСТЯТ ВЪВ ВСИЧКИ ГРАДОВЕ И СЕЛЦА.
цитирай
56. анонимен - БРАВО ВРЕМЕ БЕШЕ
15.05.2010 13:41
borsi написа:
Такива дегенерати по-добре да не живеят. Пожелавам на убиецът му никога да не го хванат. Свършил е едно полезно дело.

И аз съм на същото мнение
цитирай
57. анонимен - Браво
16.05.2010 18:29
Браво на извършителя ! Против насилието съм, но в държава като нашата това е единственота ефективна мярка !
цитирай
58. анонимен - Браво!!!
17.05.2010 00:39
Браво на този човек!
Ако ми стискаше и аз щях да очистя тези изроди с и да легна да спя с чистата съвест ,че съм отървала света от тях и спестила много мъка ,смърт и страдание на невинни същества .
Дълбок поклон пред отмъстителя!
И дано никога не го хванат !!!
цитирай
59. анонимен - ми хубаво..
08.06.2010 15:28
Който гроб копае другиму, сам пада в него..
Само къде спи същата тая полиция ами не си върши работата, та да не се налага хора да убиват хора. 2-3 главорези като влязат в затвора и ги налюби някой стар циганин, няма да си помислят да посягат на животно..
Пожелавам го на всички (това с циганина), които са на обратното мнение ;)
цитирай
60. анонимен - Най-сетне хубава новина...
01.07.2010 10:57
както някои казаха..който-гроб копае сам пада в него

Евала на човека така е трябва справедливост само дано него хванат да гонят тези които убиват животните а не тези които търсят начин за добро дело рано или късно убийците ще си платят защото всички ще се обърнат срещу тях още веднъж БРАВО на човека...
цитирай
61. анонимен - Много се радвам!
02.07.2010 15:49
Чудесно!Такива садисти трябва да се евтаназират!Не защото просто "е убил куче". А защото е хванал друго живо същество и го е измъчвал до смърт,а то е пищяло и се е гърчело в агония в ръцете му,очите му са били пълни с ужас ,болка и недоумение,докато той (примерно) му реже лапичките(пръстчетата) една по една,или му вади очите,или го коли с тъп нож,и ТОЧНО тази агония го КЕФИ ,пълни му душата и сърцето му пее...И ти твърдиш че за такъв има шанс?! Да,ама в някой друг живот ...
ШАНС ще има единствено ако някой го бастиса овреме,ето тогава има шанс- за бъдещите му жертви .

Не случайно писах "лапичките/пръстчетата".
Връзката между убийството на животно и човек е много тънка- в причиняване на смърт и болка за удоволствие.Нарича се САДИЗЪМ .Садистът надали има предпочитания с какво точно живо същество ,ще си достави тази наслада .Прави го със всичко живо,до което има достъп и начин да мине безнаказано.Не знам да има "садист само по кучетата" садист само по котетата" садист само...по охлювите"или "само по хората".Факт е,че печално известни серийни убийци са започнали точно първо със съседските животни...
Но както и да е,спорът е безмислен.Живейте си със щастливата заблуда че "човекът е венецът на сътворението".Да,някои ХОРА са,но други - човекоподобни изроди са в другия край на спектъра.
И да пази Господ,пътищата Ви никога да не се пресичат с техните.
Пожелавам ви усмихнат ден thumbsup
цитирай
62. анонимен - И аз се радвам!
02.07.2010 16:12
Че поне с този изрод,вече никой няма да си пресече пътищата.
Защото ,слаба Богу,някой го е претрепал .
Такива трябва да се чистят без жал!
цитирай
63. анонимен - Най радостната новина за днес :))))))
09.07.2010 11:17
Тва е страхотно!Най-после някой да мисли като мен!Тези садисти заслужават точно това.Жалко че броиката им е толкова малка.Умирам от кеф!!!Браво!!!!
цитирай
64. анонимен - фйхгкгх
09.07.2010 16:43
аве нищ0 му няма да умира трябва да се 0търваваме 0т такива х0ра....те не са ни нужниии;)
цитирай
65. leilaabas1973 - leila
09.07.2010 16:54
Щом няма приет Закон за инкриминиране на убийстата на животни, как да не подкрепя "доброволната полиция, защитаваща животните"...И най-кроткото същество и най-кроткият човек, когато е "притиснат в ъгъла", когато не среща справедливост става агресивен. Не искам да виждам по улиците осакатени животни, обезглавени и убити-това поражда агресия и чувство за несправедливост и в мен самата. Не изпитвам жал към този "човек"-изрод, убиеца на кучетата нещастници.
цитирай
66. анонимен - Убийството на човек от друг човек е нещо животинско
09.07.2010 17:11
Дайте да заколим и президента, защото ходи на лов и убива животни, а?
цитирай
67. анонимен - abva
09.07.2010 23:46
Въпреки че, не е правилно това, което прави новият сериен убиец, трябва да има някой, който да сплашва хората, за да са оправят малко.
цитирай
68. анонимен - Ще е наистина страшно ако е наистина ...
30.08.2010 17:19
анонимен написа:
Ще е наистина страшно ако е наистина извършено от вманиачен "отмъстител" за кучета. Утре, след някой сълзлив ТВ репортаж ще се появят отмъстители за котки , прасета, агнета, пуйки и т.н.. Накрая всички ще вземем по един нож и ще тръгнем да си отмъщаваме за всичко. Заради няколко кресливи кучезащитници псетата станаха по-ценни от хората.

ТОЧНО ТАКА ТЕ СА ПО-ВАЖНИ ОТ ХОРАТА!!! БРАВО НА ИЗВЪРШИТЕЛЯ ДАНО ОНЯ ИЗРОД СЕ МЪЧИ В АДА!!
цитирай
69. анонимен - za poredniq zloben 4ovek
27.10.2010 22:23
[quote=анонимен]Хайде стига измислици за човечните кучета и за това как кучетата били такива, каквито стопанина им ги направил. Това са мега простотии на почитатели на помиари (самите те помиари). Кучето е хищник! Ако не сте имали възможността да се ограмотите в часовете по биология, вземете и наваксайте. Кучето си остава хищник и помиар, със стаден манталитет на вълк, все едно къде се възпитава. Също така е мега заблуда, че кучето било най-добрия приятел на човека! На кой човек? Май само на този, който го храни и дресира. Да не говорим за тоновете простотия как този, който бил жесток към куче, щял да бъде жесток към човек. Да ви пикая обилно на простотията (без извинение). Ако някой отглежда куче, което напада и хапе хора, той по дефиниция не е жесток ли? Аман от въшливи кучкари.

Вървиш по улиците - кучешки лайна. Някъде в ефира се чува кучешки вой и лай. Няма милиция, няма полиция. В Пирогов - нахапани от кучета чакат ваксинация. Те по дефиниция разбира се са лоши и нечовечни. Как даже са посмяли да се изпречат на пътя на божествения помиар. Вече да си човек е срамно и опасно. Деца играели в градинките. Нещастници! Градинките са кучешки тоалетни и е срамно да не се знае това. Както и тротоарите, както и дори светофарите. Дърветата, всички ъгли на сгради и входни врати трябва да бъдат грижливо опикани от кучета. Иначе следва нещастие! Всяко куче трябва да лае и напада - иначе окото на кучкара не се радва. Особено вечер, когато всички спят, кучето се изкарва на балкона и трябва да квичи и лае, за да направи сънищата на спящите по-леки и красиви. Ако няма куче на балкон и кварталните помиари вършат работа. Забравих да кажа и за това как човешкия живот е нищо пред кучешкия.

A ti s kakvo si po cenen ot ku4eto be glupak ! Ti ne pylni6 li toqletnata s lajna ,ti ne si li pomiar, ti si sy6tiqt sydist kato tozi,koito zaslujeno sa ubili,za da se naslajdava6 na stradanieto na jivo sy6testvo,zna4i si psihi4no bolen ,a s tqh nqma kak da se opravi6,osven s ubijstvo !!

цитирай
70. анонимен - SMURT ZA VSEKI POSEGNAL NA KU4E !!!!!!!!!!!
27.10.2010 23:30
KU4ETATA SA UMNI ,KOLKOTO 3-I GODI6NITE DECA I AKO NE E GRE6NO DA SE UBIVAT KU4ETA,TOGAVA UBIVAITE I DECA,ZA6TOTO TE SA EDNAKVO BEZPOMO6TNI... NIKOI NQMA PRAVO DA POSQGA NA NE6TO,KOETO NE E SUZDAL! VSI4KI IMAT EDNAKVI PRAVA V PRIRODATA I EDIN 4OVEK NE E NI6TO POVE4E OT EDNA MRAVKA,P4ELA ILI KU4E! JIVOTNITE UBIVAT ZA DA QDUT ,A NE ZA UDOVOLSTVBIE-KOI E PO UMNIQ? BRAVO NA VSEKI ,KOITO ZA6TITAVA SLABITE V PRIRODATA,A NE PSIHOPATITE,A UBIECA NA MALKI DECA- KU4ETA DA GORI V ADA,ZA6TOTO AZ AKO MOJEH 6TQH DA GO RAZFASOVAM NA MALKI PAR4ENCA I DA NAHRANQ PLUHOVETE S MESOTO MU....
цитирай
71. анонимен - PAZETE SI DECATA OT PEDOFILITE,A NE OT KU4ETATA....
27.10.2010 23:39
ISKAM DA KAJA MA TUPOVATITE MAIKI DA SI PAZQT DECATA OT PEDOFILITE,KOITO DEBNAT NAVSQKUDE I OT SERIINITE UBIICI ,KOITO MOJE BI 4AKAT ZAD VSEKI UGUL,ZA6TOTO EDNO UHAPVANE E PO DOBRE OT UZNASILVANE ILI UBIISTVO....... POMISLETE PO TOZI VUPROS PO DOBRE.....
цитирай
72. анонимен - Въобще не го сажалявам тоя личи си че е бил луд за връзване!
08.02.2011 17:44
Тоя тип като чета явно е бил збъркан.Почити всички изверги и психопати които убиват хора първо почват с животни .Това не си го измислям психиатри и психолози още преди години са провели стотици изследвания .Освен това не се знае дали заради кучетата са го обили ,не се знае тоя збърканяк с какви престъпници се е забъркал и на какви мутри дължи пари или е пресякъл интереса. Някой ненормален изрод не се знае с какви хора а не животни си има вземане даване.Наскоро гледъх репортаж за изверги дето организират боеве с кучета до смърт ,нелегален бизнес с залози за хляди лева!Знам че е жестоко но който обива животни ей така за кеф за мене има психични отклонения.Ако аз съм собственик на куче и някой педерас съдист го заколи е няма да го убия но с сигорност бих му хвърлил една гора як бой.На тоя збъркан ненормалник така му се пада явно е убил кучето на друг збъркан ненормалник и е разбрал твърде късно че в този несправедлив живот не винаги злото ,садизмът и липсата на човещина остават ненаказани.
цитирай
73. анонимен - DIVA
04.03.2011 18:58
НЕКА МУ НА ТОЯ ИЗРОД НАПРАВО СЕ КЕФЯ ЧЕ НЯКОЙ ГО Е ЗАКЛАЛ!
цитирай
74. nre - Аз почувствах облага от тази нов...
07.04.2011 07:52
Аз почувствах облага от тази новина, въпреки че може да звучи жестоко за някой. Който вади нож, трябва от нож да умре! В крайна сметка ние сме просто животни, като всички останали, а това че се залъгваме и самоолицетворяваме на богове си е наш проблем. Щом убиваш, трябва да си готов за най-тежката присъда, защото болка чувстват всички животни. А убиецът трябва да провъзгласим за светец, защото е спасил множество бъдещи смърти.
цитирай
75. анонимен - AMAN OT KU4ELUBCI
22.02.2012 02:08
ABE IZRODI DOLNI, KAK MOJE DA SE RADVATE NA UBIISTVO BE, KAKAV E TOZI SUPERMEN KOITO 6TE RAZDAVA PRAVOSADIE, SAMO GOSPOD MOJE DA SADI, NAISTINA NE E HUBAVO DA MA4I6 JIVOTNI, AMA VIE ISKARAHTE KU4ETATA PO UMNI OT HORATA, VIE KATO TOLKOVA OBI4ATE KU4ETATA ZA6TO NE SI GI VZEMETE U VAS ULI4NITE POMIARI, ZA6TOTO STE PSEVDO ZA6TITNICI, AZ NE ODOBRQVAM TOVA NA TOZI OT SELOTO 4E E MA4IL KU4ETATA AMA PAK ZAMISLETE SE 4E MOJE I VAS DA VI NAPADNAT NQKOI PAT GLUTNICA OSVEREPELI KU4ETA, ZNA4I SPORED VAS KU4E6KIA JIVOT E PO CENEN OT 4OVE6KIA, AMI DAI VE4E DA NE KOLIM KOKO6KI,PRASETA, ZAICI ZA6TOTO MOJE DA DOIDE NQKOI V NAS PREZ NO6TA I DA NI UBIE, ZA6TOTO RAZDAVA PRAVOSADIE, DANO DA GO NAMERQT TOQ IZROD I DA LEJI V ZATVORA
цитирай
76. анонимен - Евала!
02.05.2012 17:54
Благодаря на Бог!
цитирай
77. анонимен - http://bunt. bg/nai-izvestni...
02.05.2012 17:57
http://bunt.bg/nai-izvestnite-seriini-ubiici-v-amerika-henry-lee-lucas/
Погледнете тук,всички,които обичате да мъчите живи същества,дори и охлюви.Вижте,ако продължите какво ще стане с вас
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6203836
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833