Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.12.2018 19:49 - БЛОГ.БГ - Кой с кого е вързан, защо, докога
Автор: dobronameren Категория: История   
Прочетен: 6210 Коментари: 15 Гласове:
10


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Бих могъл да нарека този постинг и „Как се съсипва блог“. Иначе той е провокиран от вчерашната „изява“ на блогъра krumbelosvet и лицето radostinalassa, на което той е „дал под наем“ собствения си блог. Пояснявам защо съм поставил в кавички „изява“ и „дал под наем“. Накрая ще добавя и още един трети начин да се съсипе БЛОГ.БГ – хакерството на тройката(?) блогъри „обитаващи една квартира“  starforlife, mileidi46 и cortana.

Всичко, което съм написал по-надолу е елементарно проверимо. Всеки посетител на БЛОГ.БГ, дори да не е регистриран или пък съвсем случайно да е попаднал в блога, е достатъчно само да изпише в полето за търсене на БЛОГ.БГ или директно в Гугъл името на съответния блогър, да постави точка след него и да добави домейна на блог.бг - който е blog, отново точка и bg. После да натисне Enter. Така можете да намерите и мен, dobronameren –ия.

Само внимавайте да напишете името на търсения блогър правилно. Една грешна буква, дори една шпация в повече, и резултат от търсенето няма да има. За да ви помогна, съм изписал ПРАВИЛНО имената на споменатите тук блогъри и съм ги подчертал. Можете да ги копирате направо в линка. После добавете само блог.бг.

(Написах го толкова сложно, защото админите на БЛОГ.БГ не позволяват от авторски текст да се направи директен линк – режат домейна. Номера! Тарикатски! Достойно за цвета на българския БЛОГ.БГ. После аз съм тръгнал да се дразня на Крумбелосветни и другите Радостини...)

 

Подред:   

На 20.12.2018 блогърът krumbelosvet  е публикувал един не съвсем типичен за него постинг. Нарича се “Русия, Путин, чуждиците в руския език и европейското семейство”.

Защо написах “един не съвсем типичен за него постинг”? – Защото напоследък КрумБелосветни е объркан от противоречивите послания на Партията си. (По-рано, преди Десети, тези послания на тази партия, са ги наричали “Окръжни” и по тяхното съдържание нейните поддръжници са се ориентирали откъде закъде духа вятърът.) Той не е виновен завалията. В БСП-то са виновните. От една страна Корнелия Нинова, от друга Сергей Станишев, от трета Михаил Миков - предишен Първанов... Ако излезем навън от националните си представи: Какво иска да постигне Самият Путин – да срине Запада, да се присъедини към него, да стане едноличен световен лидер...? Неясно! За белосветните. Защото иначе е ясно каква е съдбата на Путинците: Да се присъединят към Запада! Спор може да има само за сроковете. Ако ми позволите да парафразирам една реклама:

Говорят си две жени:

- Няколко години, може би?

- Години? В кой век живеете?! Месеци!

Няма да цитирам целия постинг на Krumbelosvet. Ще дам само нетипичното за един правоверен комунист, какъвто е Дедо Крум. Цитирам:

“И ние, и Русия, НЕ ПО СВОЯ ВОЛЯ с векове сме били откъснати от СВОЕТО СЕМЕЙСТВО - европеидната раса, т.н. "индоевропейци" (макар че Индия напълно заслужава статуса на отделна раса, и даже повече от една раса). И това принудително разделение, изкушава други раси да приложат принципа "разделяй и владей". И го прилагат с успех. Щото не е тайна, че докато ние сме били разделени, една друга раса, търговско-финансова раса, се е присъединила НАЧЕЛО на свободните евръпейци. Докато в Русия и у нас подобна раса, ВЪПРЕКИ БОГАТСТВОТО и ИНТЕЛЕКТА си, стигна до голямо влияние и често подмолен диктат, но рядко до присъединяване НАЧЕЛО. Откъде тръгнахме, докъде стигнахме! Но не е ли така? Не с,па? И как да не стигнем до тук, когато ЕВРОПЕЙСКАТА РАСА е застрашена от ИЗЧЕЗВАНЕ? Не е ли застрашена? И това естествен процес ли е или МНОГОХОДОВА ГЛОБАЛНА ОПЕРАЦИЯ? Безспорно е именно това - многоходова глобална операция. КОНСПИРАЦИЯ. Спаси Боже.”

Бре, както бих казал аз!

Бре, казва и блогърът germantiger в свой коментар под постинга на дедо Крум, макар и заради друго. Което НЕ Е ПО-МАЛКО ВАЖНО за оценка на образа на “строителя на комунизма”. Germantiger припомня на Белосветния, че ИМЕННО КОМУНИСТИТЕ в СССР, в България и по целия свят, са откъснали своите народи от цивилизацията и му препоръчва вместо да завършва със “Спаси Боже”, да беше написал “Прости, Боже”! И му се е подиграл накрая с едни думи, които ми направиха изключително впечатление: “Вие руските българи сте отпреди 350 000 години и живеете на плоската земя. ДИНОЗАВРИТЕ СА БЪЛГАРИ слънцето е руснак"

Именно това ме въвлече в “спора”. Написах следния коментар под този на “немския тигър”. Ето го (Обръщам внимание на факта, че съм го пуснал в 17:46. самият постинг на Крум е от 13:55)

3. dobronameren - Много ми хареса написано от germantiger 17:46

Абсолютно вярно! Обърнете внимание: germantiger, дето е германец!, е уточнил, че това се отнася за "руските българи". Само за това, че прави разлика между българите и руските българи, си заслужава да му свалим шапка.

И сега – Изненада-а-а:

В 17:49 – значи само три минути след мен – блогър radostinalassa се включва в разговора така:

4. radostinalassa - И на мене го е пратил същото 17:49

Какво е имал предвид под руските българи? За Слънцето е ясно.

Що не, възможно е, ще кажете. Само че коментарът на germantiger, който предизвиква спора между мен и radostinalassa, е изтрит. Защо? – За да се изгуби смисъла, а оттам да се провали и спора! Кой може да направи това действие? Германският тигър (но едва ли след като го е написал сам и съвсем чистосърдечно) или самият Крумбелосветни (което е негово право – блогът е негов.) Пък отговорът, даден на мен, е от някаква трета Радостина! И всичко това е направено САМО ЗА ТРИ МИНУТИ!

Знаете ли, всичко, което описах дотук, е възможно само ако Радостина е наемателка – така да го нарека, на ...блога на Крум и разговаря с мен от негово име! Не било вярно, продължавате да се съмнявате? Ами да продължа с продължението:  

След 8 минути аз констатирам горното и пускам нов коментар. Ето го:

5. dobronameren - Тъпаци! Всуе се морите. 17:57

В моя коментар, който беше №4, а сега е станал №3, цитирах ДОСЛОВНО коментара на блогъра Germantiger. Който krumbelosvet е изтрил! Защо така бе, Круме? Нищо не постигаш с това - истината съществува въпреки, че ти я триеш.
Да предупредя за пореден път: Круме, не изтривай и този мой коментар. Копирал съм го и ще те тресна с него по главата. Ако трябва, в моя блог.

Днес, значи един ден по-късно, влизам отново в блога на Крумчо, за да видя развитието на спора. И какво констатирам? – Няма коментари нито от  Germantiger, нито от Dobronameren.

Как го беше казал тъпака Сталин? – “Няма човек, няма проблем”. И после кой виновен, че не било вярно? Аз ли?! Не, не съм аз. Аз само цитирам. Иван Вазов: “Тирани всуе се морите! Лучата що я днес гасите, тя на вулкан ще да порасне. Една е светлината вячна, една във хаоса грамадни. От нея този свят се начна и с нея няма да пропадне.”

 

Съветът на тъпака Сталин, понеже днес е невъзможно да бъде следван буквално, се претворява в дела, тук говоря само за БЛОГ.БГ, не само в триене на коментари и цели постинги (Аз ще следя дали Krumbelosvet няма да изтрие целия си постинг за Путин и европейското семейство. Между другото, понеже познавам злия и див характер на “белосветната партия”, го съветвам да го изтрие, защото ако комунистите се върнат отново на власт (каквато е мечтата му на Крум), за съмнението, изразено в този постинг, може да му резнат главата до кръста. Те комунистите за далеч по-малки прегрешения какви работи правят... “Ма чети бе, човек!”, както му беше написал блогъра ramone в един свой коментар на друго място.

Цели блогове се трият от своите притежатели. Нови профили се пръкват от същите гнойни пъпки. Хубавото е, че всички тези, цитирам ги: “извращения”, се правят САМО от блогърите, пишещи в червено, черно и кафяво.

Доказателства да искате! Купища. Бръквам в купчините и вадя – познайте какво, какъв, по-точно. Един формен. От най-формените червени тарикати. За theeconomist говоря. На него даже снимката на профила му бъка в червено. Преди време, докато още подхождаше към мен като към цаца, имаше неблагоразумието да се прави на отворен - Баща ми събираше звезди на пагоните, днес аз колекционирам звезди между ...краката; Добри съм, ама ви викат Панчо, пък vencivaleri1951 ми казва Братане... Да пиша ли какво мисли vmir за това “дребно шефче на фондовата борса”... Което си изтри целия профил преди 3-4- години, защото беше се издал съвсем непредпазливо, от фукня, че знае за предстоящия фалит на КТБ... А преди година написа с комунистическо безочие, че “най мразя анонимните в блога”!

Е, какво да го правиш един такъв, освен да му шибнеш един между очите, поне да види истински звезди по пладне. Ама не съм такъв човек, добронамерен съм бе, Круме.

Знаете ли, читателю, вижда ми се подходящо място да ви разкажа за моя постинг “Елате ги вижте тез комсоциалисти” от декември 2017г, който стана причина Оная (“черната Мара от Пловдив”, както я нарича въпросният Економист) да ми лепне бан. Поради тази причина НЯМА да намерите този мой постинг в блога ми. Но аз го ИМАМ. Повярвайте ми, досега не съм публикувал нищо от него, защото той не се отличава по нищо особено от всички мои останали постинги. Направо да се чуди човек защо баш той беше инкриминиран. Може би заради следната извадка от него?!

27.12.2017 “Хайде дъртият с червения нос,....със здраве и пак да наминеш!” / от Theeconomist  (Публикувам го без никаква редакторска намеса.)

“Коледа си тръгва, а с нея прилежащият и дедик и неразделните му спътници. Ооо, миг поспри! Нека още малко се насладим на упояващият вкус на ......водката. Хайде, вече може да тръгвате! Ще ви чакам догодина... Довиждане Дядо Коледа, добре дошъл Дядо Мраз! Ще се видим на новогодишната трапеза.....”

Какво ниво, а? Като на пълен съветски простак. Ще добавя и високопросташкия изказ в коментарите под този, х-м... постинг на още двама FreeOldMen-и,  мераклии за секс старци с червени напалеонки:

- Blackpredator – “брех, дед Мороз опнал жартиерите за прашка на внук Мороз Честити Всички Празници!”

- pompadurkreten – “Аз съм помпадурът, крейзи.

Оная е братчедката.

Тя те е напомпила.

Тя само кретени помпи и пУети.

Аз помпя само пУетеси.”

Да допълня: Ако се опитате да кликнете върху PompadurKreten-a, ще научите само, че такъв блогър няма, няма линк към него. Затова не съм го и подчертал. Иначе, че го е писал някой от профилите на нимфоманката “Аз съм Юлия”, се вижда от Луната. Само собствениците на БЛОГ.БГ не могат да го видят, защото те като всички руснаци са кацнали на обратната страна на Луната.

 

Да-а-а...Стигнах до “тройката” Блонди, Гого и Кортана.

Само някой паднал в БЛОГ-а може да попита “Ама защо си поставил Тройка в кавички?” Ще отговоря шеговито. “БЛОГ.БГ дали не значи БЛонди и Охранителя Гого. Боже Господи!”, както и че един червен блогър, вече споменат, твърди, че името Кортана е сбъркано и трябва да се чете Курстана. Чий? Неговия ли? Аман от луди блогъри, болни от множествена блогова склероза или побъркани секс мАни яци/ячки.

Всичко, написано от мен токущо, е проверимо елементарно. Написал съм в самото начало на постинга КАК. Дал съм и по ЕДНО ИМЕ на всеки от “Тройката”. Останалите им клонинги си изяснявайте вие. Аз нямам време да се занимавам с патология.

Освен това искам НА ВСЯКА ЦЕНА да напиша нещо наистина много по-опасно от това дали Гого е охранител или просто фукле (“просто” в смисъл, че е простак) или кой е “отгоре” или “встрани” от тройката.

Става дума за т.нар. “помпене” на определени постинги на определени автори, за да се изкриви смисъла и полезността на “първа страница” на блога. За новите четящи блога, пояснявам за тази нова мода (при 18 години съществуване на БЛОГ.БГ, тя се появи в последните година и половина, две). Можете да се убедите сами. Погледнете първа страница, т.е. списъка, наречен “Най-популярни постинги”. Там ще видите едни зашемятаващи числа за брой прочитания на дадени постинги, от порядъка на 6000, 8000, дори 13000 прочита за няколко часа. Дали е вярно това? Предлагам ви един прост начин да проверите. Кликнете върху името на автора на някой такъв популярен постинг. Ще видите “историята” на всички негови постинги и броя на прочитите за всеки отделен постинг. О, чудо! Голямо нещо е това “читателския интерес”! Вчера един негов постинг е прочетен 7654 пъти, а околните им събратя – от оня ден, миналата седмица, днес – едва събират по 75, 123 посещения, например!?

Как стават тези работи? – Отговорът е прост – Това си е жива хакерска намеса. И не е виновен прекият изпълнител, а собствениците на БЛОГ.БГ., които са разрешили несанкциониран достъп на разни гого-стари до санкционирани части от фирмената програма на платформата. Защо се изразявам така неясно ли? Ами защото глупаците мислят, че всичко започва от тях. Не искам да ме пръскат ... с простотиите си. “Програма” се казвало, а не “микропрограма”, няма такова понятие “обектен код”, “слаб ми бил Интернета”, затова “базата данни се обновява, извинете ни за безпокойството” и др. ама наистина “лализми”. Иначе понятията не са се променили още от анунаките – има hardware, има software, но има и firmware. Това е неизвестно за ония, дето “имали по три библиотеки, включая и Александрийската”, изгоряла преди 20-30 века. Те да не би да четат! Те пишат - глупости по-големи или по-малки, в зависимост от обема на постоянната си памет.

И се надяват да им се размине подигравката. Е, няма как да стане, драги ... “панагюрци”. Попаднали сте баш, където трябва. На моя! На моя фърмуер искам да кажа. И друг път съм писал, че постингите на непредпазливите, така да наречем фукливите, са истинска база данни за помнещите микропрограмисти. Аз чудесно зная нивото на онази “ковачница на кадри”, чийто шеф беше панагюреца Професор Бекяров (професор му е първото име). После, като наближиха промените и копиращото мандало падна, тарикатите му се обединиха, без да сменят рАмата, под една друга “шапка”, наречена SPS (което се разшифроваше като Sульо, Pульо и Sие)

Но по-важният въпрос, най-важният въпрос: Защо се правят тези работи?

Защото се готвите “да хапнете”, драги комунисти, без да питате “кръчмаря”. Светът щели сте да завоювате. Пак! – “Ние ПАК сме тук”, грачат гаргите. Съдбата е най-голямата ви подигравчийка. Гарги! – сами сте се характеризирали така. Че и ПАК?! – Сто и кусур години “засаждахте” идеи, мачкахте, моделирахте, чистехте “плевели”, а резултатът какъв е? Никъде, ама НИКЪДЕ засятото семе не даде плод. Кусурлия ще да е строят ви, надали “финансово-търговската раса” е виновна. И не тя е направила “свободни еврЪпейците”.

Пак ще кажа, за пореден път: НИЩО НЕ МОЖЕ ДА ВИ ПОМОГНЕ. Най-малкото задушаването на свободата на говорене, мислене, движение, избор. В случая на БЛОГ.БГ – триенето на коментари, постинги; забраната за получаване на коментари изобщо, щом не ви харесват; криенето зад аноними в блога; клонингите на един блогър; създаването на ботове и даването под наем на личен блог; помпенето; хакерствуването из платформата БЛОГ.БГ ...

И съвсем пък няма да ви помогне злобата към другите, мислещи различно от вас, която вие, комунистите носите в гените си, “в костите си, в лимфите си дори” (Кавичките означават, че цитирам. Знаете ли кого? - Знаете, таратанци!)




Гласувай:
10



1. germantiger - ...
22.12.2018 09:20
РУСКИЯ ЧЕРВЕЙ КРУМБЕЛОСВЕТ МИ ИЗТРИ ТЕЗИ КОМЕНТАРИ ПОД СПОМЕНАТИЯ МУ ПОСТИНГ

- наполеон не е сразен от руския дух, а от руската армия, водена от неруснаци и руснаци командири, от руския цар, който е германец по прозиход, от руската зима и разбира се от руския дух, който споменава

- наполеонб всъщност е победен не от русанците, а от англичаните и герман ците при ватерлоо окончателно и преди това в битката на народите при лайпциг - разбира се, провала на похода в русия е повратна точка за императора, това е без съмнение, но типично за руски българин крум свършва и знае историята на корсиканеца до руската победа, която обаче за истината в историчта не е окончателна и не е решителна за края на императора

- споменах на крум, че русанците не са индо-европейци, а микс от угро-фини, а те НЕ са индо-европци и всякакви други

след тов аму писах това, който ТОЙ РАЗБИРА СЕ ИЗТРИ

ДИНОЗАВРИТЕ СА БЪЛГАРИ

СЛЪНЦЕТО Е РУСНАК

вие 45 годин и бяхте руски червен атеизъм

11 от всички 15 ваши митрополити са агентура и донос

вас/комунистите сред вас ви погребваха в петолъчки, не кръстове по гробовете

и днес вие зовете Бога ?! ?! имате наглостта да хулите западните църкви

КЪДЕ В БИБЛИЯТА ПИШЕ ВПРОЧЕМ, ЧЕ ТРЯБВА ДА СМЕ ПРАВОСЛАВНИ?

не СПАСИ БОЖЕ в края на постинга ти, а ПРОСТИ БОЖЕ да напишеш

правослвни скотове!

вие руските българи се кефите на смъртта на Европа - вие никога не сте били европейци, а антиевропейци и се радвате на процесите там

вие позлвате всеки удобен или неудобен случай, всяка истина или по-често всяка лъжа за да се гаврите с това което мразите наречено Европа

вие винаги сте жертви, на вас винаги някой на запад ви е длъжен, вие винаги сте безгрешни и чисти духовно, винаги сте герои и по- по- най-

истината обаче е друга, но вие сте непокаял се народ, без чувство за вина, без самокритика, живеещи в митове, откровени лъжи понякога

ТВПЯ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК Е ЧУЖДИЦИ КОЛКОТО ЩЕШ

ИМЕНАТА ТИ СА ЧУЖДИ - ПЕТЪР, ИВАН, ГЕОРГИ, КАЛОЯН, САМУИЛ, БОРИС, ЮЛИЯН ИТН СА ГРЪЦКИ ИЛИ БИБЛЕЙСКИ, ЖЕНСКИТЕ СЪЩО КАТО СЕ ЗАПОЧНЕ ОТ ЕВРЕЙСКОТО АНА ИТН ИТН ИТН

цялата ти лексика в медицина, философия, география, физика, въобще всичко в науките като терминология е небългарско, маса лексика в армията също е чуждици
цитирай
2. germantiger - +
22.12.2018 09:27
благодаря за целия труд, който си си направил да се включиш под онзи постинг и дори да запазиш да го кажем тогава автентичния ми коментар

понеже знам, че крум дъртия скорошен гроб ще ми истрие коментара, аз също си копирах част от него и му го поствах поне три пъти там - нека се потруди да го трие и той си е направил труда

...

за тях няма истина, няма дискусия, няма значение нищо

при тях няма принцип на справедливост, стремеж към честност, друга гледна точка

съжалявам, че не сме в други времена, за да им дадем война

те искат това - война и я заслужават заради буквалната им смърт

...

с гордост заявявам че постоянно тровя радостина на лс, тя дори ми се е молила да спра няколко пъти

последното ми приятно хрумване беше да й спомена, че скоро крум ще иде при мъжа на радостина - в гроба и да му го поздрави от мен

...

вчера с радост написах и това при варг

21.12 14:47 - ...
Постинга е червени кому онанистически лъжи

жалко, че не са отстреляли и учителката

малко им е било

Постинг: Учителката на ястребинчетата Деспа Попова разказва за ужаса през онзи мразовит декември на 1943-та година
Автор на постинга: varg1
цитирай
3. germantiger - финално
22.12.2018 09:28
две от мен:

30 години комунистически капитализъм

СМЪРТ НА ЧЕРВЕНА РУСИЯ И НА РУСКА БЪЛГАРИЯ

завършвам с нещо от АТИЛ

БЪЛГАРИ ПОМНЕТЕ:

КОЙ Е КОМУНИСТ, ТОЙ НЕ Е ЧОВЕК !

КОЙ Е МИЛИЦИОНЕР, ТОЙ Е ПОДЧОВЕК !

КОМУНИСТ И МИЛИЦИОНЕР СЕ УБИВА САМО СЕМЕЙНО, НЕ ПОЕДИНИЧНО !

Комуниста няма Майка и Баща, Род и Родина.

Комуниста е Интернационалист тоест Копеле и ражда Копелета.

Комунисти, Деца на Комунисти, Внуци на Комунисти-САМО ДО СТЕНАТА !

Милиционери, Деца на Милиционери, Внуци на Милиционери-САМО ПОД ЗЕМЯТА !

КАЗАХ !
цитирай
4. dobronameren - Не съм съгласен
22.12.2018 11:25
с крайните изказвания на Germantiger. Това съвсем не значи, че той лъже. Той дори не преувеличава. Комунистите в душите си, в гените си, в костите си, дори в лимфите си, са такива. Убивали са безогледно и ПАК ще убиват, ако им се отвори възможност. Решението е да бъдат СПРЕНИ. Но КАК?
Не знам точния отговор. Но знам, че ако НИЕ, жертвите им, отвърнем според тяхната мяра убивайки ги, ще се уеднаквим с тях, ще станем и ние убийци. Това не искаме, нали?! Тогава?
Не зная. Мисля. Мойсей е дал един отговор, разкарвайки народа си 40 години, докато умрат фактически виновните; Христос - друг много по-бърз, посочвайки виновните и изкупвайки греха им чрез собствената си смърт. Има Майка Тереза, Махатма Ганди, св. Иван Рилски... Има, освен тези индивидуални лични саможертви, и - може би - лавини от лични саможертви на цял един народ. Който народ се състои от грешници - защото убийците му са негови хора, но е достатъчно силен да е добронамерен, за да се променя. Себе си, а чрез това и другите около себе си. Звучи общо, много общо, пожелателно едва ли не. Но може би като добавим Вярата, Надеждата, Любовта към близките и Родолюбието към собствения си народ ... и на всяка цена Смелостта да ги отстояваме - като германския народ в днешно време например - ще стане.
Но ПРЕДИ ТОВА трябва да откажем на егоизма си - да го наречем - да признаем ЛИЧНАТА си вина за ОБЩОТО неблагополучие - да кажем така.
А още пък преди това, е недопустимо да крием, да лъжем, да заблуждаваме умишлено ДРУГИТЕ с единствената цел НА НАС да ни се разминат собствените ни грешки. Абсолютна човешка грешка е, да си мисли, че Създателят му ще забрави да накаже онези, които според Него са лоши човеци.
Написах "забрави"! Нещо, което е съвсем различно от "забави"!
цитирай
5. radostinalassa - Аз коментирам и в други блогове
25.12.2018 10:13
Много от тях не ми ги дават под наем и ме изтриват. Както е станало с Тигъра. Аз допускам неговите коментари , освен в случаите , когато е "луднал", както се изразяват някои блогъри. Ако имаме еднакво мнение с Крумбелосвет по някои въпроси, това е нормално. Имаме и някои различия. Но той е разумен блогър и винаги би възприел истината.
цитирай
6. radostinalassa - Защото иначе е ясно каква е съдбата на Путинците: Да се присъединят към Запада! Спор може да има само за сроковете
25.12.2018 10:31
Това е напълно погрешна теза. Нещо против ?
цитирай
7. radostinalassa - Защо те няма в раздел История ?
25.12.2018 11:31
Как му казваха на това ? И аз съм го прекарала на два пъти .
цитирай
8. dobronameren - С кое да захвана - може би със статистиката на radostinalassa
26.12.2018 08:58
За две години живот в блога тя има 2200 постинга, милион и 200 хиляди прочита, 2 бана и само вчера - 2х2 влизания при мен. Много "двойки", бе.
Впрочем, сега като се замисля, и осем е равно на 2х2х2. Преди два дни бях посетен 2 пъти от codetroina.
цитирай
9. radostinalassa - Ти си прав от една страна
26.12.2018 09:11
Аз искам да коментирам и да налагам мнението си. Забранено ли е ? Не , доколкото всеки може да ме изтрие или да ме ругае. Не ми отговори дали си баннат.
codetroina е доста властна и иска да ме командва.
цитирай
10. dobronameren - Но това са дребни заяждания. Като това на Радостина, че ме нямало в раздела "История""
26.12.2018 09:13
Там съм, бе. Ако ме няма там, ти къде ме намери?!
За седем години имам милион и 150 хиляди прочита, но от 600 постинга. И само един бан. Но той обаче трябва да е по-особен от твоите двата. Те не ти пречат и в момента да седиш в "последно прочетени", докато Моя... Ах, моя
цитирай
11. dobronameren - Леле, че си бърза. Аз още не съм свършил с единия си коментар
26.12.2018 09:17
и ти вече си натракала нов. Да не би да си на смяна и "да виждаш всички", както се изфука оня ден един твой почитател, м?
цитирай
12. dobronameren - И ти си права от една страна
26.12.2018 09:20
Путинците никога, или поне - трудно, ще се присъединят към Запада. Някои боклуци са такива, че изобщо не подлежат на рециклиране.
цитирай
13. radostinalassa - Това не е бан, а май бъгване
26.12.2018 09:38
Имаш право да публикуваш постинги, но не се виждаш в разделите. Така трудно ще те четат.
Бъркаш путинците с юдеите във властта. Аз обичам да пускам постинги. Преди компа си играех с часове на комп. игри. Тогава бях зомбирана. Кега вече не съм.
Ти си поклонник на Запада. Какво добро видя страната ни от тях? Цитирай.
цитирай
14. radostinalassa - Умът ти не е на 70 - годишен
26.12.2018 10:46
Но бързината да. Сигурно обслужваш другите си никове. Цитирай ми имената им.
цитирай
15. krumbelosvet - "Как го беше казал тъпака Сталин?" - каза интелигентният "добронамерен", без пълен член на тъпака.
26.12.2018 18:56
Аз изтрих коментар на get, на G E T, защото беше много по-дълъг от поста ми. А реагира добронамерен, Д О Б Р О Н А М Е Р Е Н реагира, като че НЕГО съм изтрил. Кво стаа тука?
Радостина коментира активно МНОГО блогъри освен мен. Тънките сметки на гет-добронамерен с минутите на публикуване на коментите, са НЕКОРЕКТНИ, защото се случва програмата да отчете един комент със закъснение от МНОГО МИНУТИ, даже часове и ДНИ.
Но най-греши г-н гет-добронамерен, че искам БСП да вземе властта. Напротив. Изборите у нас се печелят чрез ЧУЖДИ изборни технологии, а властта се ДАВА на БСП само за да опере пешкира и, УЖ ЗАРАДИ НЕЯ, България да получи нови тежки удари ОТВЪН. Писал съм ги тия неща в блога си. Толкова за думите на гет-добронамерен "ако комунистите се върнат отново на власт (каквато е мечтата му на Крум)".
И всичките му "съждения" са плод на такива ПРЕДУБЕЖДЕНИЯ.
Както и "злобата към другите, мислещи различно от вас, която вие, комунистите носите в гените си, в костите си, в лимфите си дори". Драги гет-добронамерен, гражданската война у нас започва с ПОБОИЩАТА и УБИЙСТВАТА на Стамболов, но въпреки тях партията на дядо Благоев се основава (и до 9-то юнския преврат съществува) като клуб на учители и гимназисти-идеалисти. Офицерите-превратаджии, правят ПЪРВИТЕ МАСОВИ УБИЙСТВА след Освобождението. Аз нямам никакви проблеми с не-комунистите. Имам роднини и стари приятели не-комунисти. Проблемът са ПОТЕНЦИАЛНИТЕ УБИЙЦИ, бесни антикомунисти.
Но щом за интелигента гет-добронамерен Сталин е тъпак, що пък аз са не съм? Сичките му "съждения" са се тея.
цитирай
16. dobronameren - В края на годината
30.12.2018 08:23
обикновено се правят равносметки и се провеждат коледни партита. Ако ще цитирам нещо на Радостините, за което тя настоява, то ще е, че едно време, когато Дядо Мраз беше още жив, на коледните партита им викаха банкети за Нова Година. Другото цитиране, което тя иска – за никовете ми например, няма да й се случи: „Баси нахалниците“, както казва един от нейните любими профили. Много се измързеливихте от тази демокрация, бе. Вземете да свършите и вие някаква работа. На вас ви плащат за това.
цитирай
17. dobronameren - Сега за равносметките. Едно време им викаха отчетни доклади.
30.12.2018 08:24
Специално за постингите ми, започващи като този с буквата „Б“, обявявам, че този постинг е последният завършващ поредицата „Блогъри-юнаци“, която съм започнал още през 2015-та. И понеже е прието да се разделяме със старото с усмивка, следват няколко мои поздравления за някои по-така изявени блогъри от последнатата година (ха ха ха)
Публикувам ги тук в коментари, а не в отделен постинг. Така реших. Не ми се сменя „миграцията“.
цитирай
18. dobronameren - За „Къде тройните“ – влизаш за една, излизаш с осем
30.12.2018 08:25
През горичка край Бедечка Юлето върви сама и си мисли бате Гого дали ще е у дома. Че Земята му е къща, а пък той е все на път, дали няма да я... срещне някъде на кръстопът.
– От какво да ме е страх? – мисли си тя – Пътя го знам. Секса го обичам.
И смело поема навътре в гората.
цитирай
19. dobronameren - За младеещите се блогърки
30.12.2018 08:26
Една от тях поства: „Изгоря ми лампата... Мъже, помогнете!“ Първият мъж коментира: „Репостнах го във всички групи. Каквото можах, направих...“
На вратата на една друга се звъни. Следва следния диалог:
- Вие ли сте поръчали водопроводчик?
– Да!
– Какъв е проблемът?
– Животът ми е лайнян...
цитирай
20. dobronameren - За помощниците от типа 2
30.12.2018 08:27
На света има само един гей и това е френският физик Гей Люсак. Всички останали са обикновени педали.
цитирай
21. dobronameren - За „осветителите в BLOGA“
30.12.2018 08:28
Попитахме сто мъже: Какво си носи един програмист, когато го поканят някъде да прави тройка? Топ-отговорът е: Мрежов кабел.
Или пък: Написах на Дядо Коледа какво искам за празника, а той ... ме блокира
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dobronameren
Категория: История
Прочетен: 1872899
Постинги: 669
Коментари: 2593
Гласове: 1611
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031