Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.07.2018 20:29 - Съветска България срещу България - 4
Автор: dobronameren Категория: История   
Прочетен: 759 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Това e разговор за бъдещето на България. Понеже е в моя блог и съм го писал аз, естествено да е МОЕТО виждане за това бъдеще. И понеже АЗ си мисля, че европейското председателство на България днес е яко свързано с бъдещето ни, в няколко последователни постинги с еднакво заглавие разказвам за борбата на Съветска България срещу Европейска България в 6-месечния период на това председателство – 1 януари/30 юни 2018 година.

(И точно тук му е мястото такъв разговор да бъде воден – Блогът е открита интернет-платформа на която всеки може да стъпи и да чете всичко, качено на нея, а ако му стане интересно и иска да се включи със свои разсъждения, е достатъчно само „да се логне“. Даже, докато Съветската България командери тук, няма изискване да е честен, посочвайки поне точно име, възраст, професия и др. подобни. Другото?... Другото е ясно. Колко пеперуди са кацнали на главата ни тази сутрин (Веска от Леденик) и къде точно е станало това (Коста Планинарчето), съжалявам, но НЕ СА разговори за бъдещето на народа ни. Още по-малко пък мокрите мечти на хигиенистки от Пловдивско и на техни айсиктир оправители от Панагюрско, са такива разговори. Какво остава за съставомерните писания на Чъвдари, ЧеПърдали, Питанки и ВзелиДали.)

Вече разказах за „артилерийската канонада“ на Съветската България срещу България преди председателството. Както и за „решаващите сражения“, наречени вотове на недоверие в Парламента, в началото и в края на това председателство.

Днес е ред на хронологията на „стрелбите“ вътре в този 6-месечен период.

 

Стрелящите срещу правителството “Борисов-3” не са само тези от БСП и коалиция. (За това имах вече честта да ви информирам много пъти, но пак ще повторя: Най-важното е не това, че аз го пиша - и други пишат това за тези работи, а че държателите правата на БЛОГ.БГ са немощни да ми затворят блога и устата. Демокрацията не го позволява. Същата демокрация няма да позволи тези - от и около БСП за България, да доведат в моята България тяхната Съветска България. ТЕ могат само да се изнесат в посока държавата на Путин, където няма демокрация. Така редица наши тукашни проблеми, напр. демографската криза,  биха получили своето естествено разрешение. А, и трябва да побързат ТЕ със своето изнасяне към “аленеещия Изток”, защото не им остава много време. Свободата е като Вселената – разширява се.)

Слушайте:

В началните месеци на 2017-та, няма грешка – 2017г., пауните от “лявата алтернатива за България” бяха разперили опашките си. На “ирландската пастирка” й изтече мандата и червеният “шофьор на самолет” (според мен тези думи на Валери Симеонов са много точен удар право в лицето на фукльото) стана президент. “Над 2 милиона българи гласуваха ЗА Радев. Народът си каза думата. И избра!” – цитирам Корнелия Нинова от трибуната в Парламента. Да, вярно е, но погледнато от към удобната страна. Иначе всичките българи с право на глас са над 7 милиона. Значи 5 милиона българи са гласували ПРОТИВ Радев –  избрали са дясната мома или изобщо са отказали да се женят. Което на практика е вот СРЕЩУ лявата мома, нали?! Но, тя, тази грешка – да викаш “ние сме и други няма”, е толкова често повтаряна при новите социалисти (къде изчезнаха старите комунисти), че направо си е характерна за тях. Ще видите тази грешка по-надолу, например при изчисляване броя на “спонтанните” протести срещу властта, където се събират по около 100 до 200 броя “протестиращи”. Често и15 души правят „митинг“. В кавички, защото телевизията е виновна – безмилостна е, едни и същи лица показва. (Ами като няма други, какво да се случи друго?)

Съветските българи твърдят, че и онези, които не са гласували за тях, също са виновни. Щото вярвали на очите си, а не на мечтаните желания. Заради този техен „недостатък“, един от съветниците на Румен Радев на име Иво Христов ги нарече официално пред камерите дебили. (Това е вече 2018 година.) Добре, де. Това е ясно. За старите комунисти Такива бяха “гадове”, заслужаващи и получили смърт. За децата им, Тези какви да са? Дебили естествено! Но да не си помислите, че аз съм нещо обиден или злонамерен към споменатия съветник Радев? Не. То е все едно да се обидя на онзи циганин, дето ми обеща да отреже старата череша в двора, ама преди да почне, изчезна с моето въже, купено за 20 лева, вместо да свърши простата работа и да вземе 200 лева. Глупак. И готованец, според мен.

Обаче цитирам Иво Христов, заради процента “дебили сред българите”, който той фиксира – 80%! От 100-те процента като извадим 80, остават 20% не-дебили (според този). Ами, горе-долу толкова гласуват по убеждение ЗА “лявата алтернатива за България”. Останалите 20-25% избиратели, подкрепящи тази алтернатива и добавящи се към 20-те процента не-дебили (по Иво Христов), са плаващи – веднъж “за”, друг път “против”, после “въздържали се”. Обикновени тарикати:

-           Това са “партиите”:  вечното ДПС на почетния председател Ахмед Доган, подпъхнатите “сини мравки” в онова първо СДС, “ДС Б-отбора” на Иван Костов - днес т.нар. “автентични десни” и примъкващите се към тях АБВ-та, “ГДЕ”-та, ДБГ-та, БЗНС-та..., откровените нацисти от Атака и националистите, които не са само, далеч не са само!, от НФСБ и ВМРО, разните “Воли” на русожили-русожени и членовете на десетките “бизнес-сдружения”, започнали малък бизнес с големи пари и всичките през годините 1989-1990. Тези „партии“ в кавички, без партията-майка БКП или дъщеря й БСП, са нищо, умират прави.

-           И членовете на тези “партии” са такива келепирджии на които им е все едно за кого гласуват стига само да “ранят добре”. Тъкмо затова потомственият комунист Иво Христов нарича презрително слугите си дебили. Така е възпитаван в семейството си. Това веднъж. И втори път – далеч по-големият проблем е, че новите Иво-Христовци (посочвам ги поименно по-надолу) НЯМАТ ПАРИТЕ да хранят слугите си, толкова колкото трябва, за да не се разбягват, “плувайки наляво-надясно” към който дава повече.

Моята България няма нищо общо с тези престъпници и техните тарикати. И слава Богу!

И понеже знам какво ще ми отговорят веднага ТЕЗИ – че “ГЕРБ е същата тарикатска стока”, отбелязвам добронамерено, че сигурно е така. Той народът ни е един. ГЕРБ не си внася избиратели отвън. Отвън се внася само подкрепата за една или друга партия в зависимост от полезността й за внасящия подкрепата. А Народът гледа. Исках да кажа – мисли. И като част от народа се питам: Защо държавите на Обединена Европа желаят да си говорят  САМО със “скъпи, Бойко”, а игнорират (каква мека дума) „Обединителя на България“ Радев и „Лявата Алтернатичка“ Нинова?! Дали са дебили тез „еврогейци“ (по freeoldmom-ци), та затова? Сигурно са „дебили“ нали, за да подкрепят ГЕРБ, но народите им живеят по-добре и по-богато от народа, викащ за Радев/Нинова и С-иетата. Ей-това като се разбере, ще стане ясно, че ГЕРБ е най-близо до бъдещето на България, макар да са „същата тарикатска стока”. Иначе Опорната Точка, че европейски мислещите българи били същите тарикати като съветските такива, са глупости на търкалета. На големи съветски търкалета! След като е разрешено, ВЕЧЕ!, да се щураш из световния пазар, избирайки от коя сергия да си купиш по-хубави домати за салатката, това НЕ Е тарикатлък, а здрава житейска постъпка. Никакви О.Т. като тази например, че западняците сами създали и поддържат мигрантска криза, която заплашва да погуби точно техните страни, а не Съветска Русия!, не може да спести основния въпрос: Колко трябва да се глупави западняците, за да продължават да организират и спонсорират тази мигрантска вълна, дето заплашва да удави тях самите?! Такава глупост може да се роди само в просташка тарикатска тиква. И само наистина дебили могат да й повярват и гласуват за нея!

Но децата им ще ги оправят, на хубавото се свиква бързо независимо от бащините О.Т. теории “белосветни”. На мен лично ми стига тая награда. Дори и да я получа посмъртно, ще остане за Моята България.

Конкретно да видим какви планове има Моята България за 6-месечното председателство на ЕК. Поглеждам (и вие можете да го направите) в „Календар на събитията от европейското председателство на Съвета на ЕС (1 януари-30 юни 2018) – версия юни 2018 година. Там има отразени над 450 събития, кои по-малки, кои по-големи и четири много големи – в началото и края на председателството ни, срещата ЕС-Турция и срещата за Западните Балкани.

Сега да видим как Съветската България отразява всичко това. Накрая ще дам моя отговор ЗАЩО го прави. От този отговор ще последва още един – КОГА ОТНОВО се очаква да се възправи тя срещу българското бъдеще.

-           Още през август 2017г., докато БСП се ишмедимисва с ДПС за престъпността в България като повод за вота на недоверие, блогърът Nikikm пише в блога си: „Председателството на ЕС ВКАРВА БЪЛГАРИЯ ВЪВ ФАЛИТ! Вижте Колко ще ни Струва! Сумата е Изумителна! Шалове на цена 160 000 лева ще бъдат раздадени по време на Българското евро-председателство. Това е за дамите. 287000 лева пък ще струват вратовръзките за мъжете, като от тях 1 100 ще бъдат луксозни, а 20 000 – ще са обикновени. Освен тези суми, са предвидени и други, с които ще се купуват луксозни химикалки, специални тефтерчета, маркови мобилни телефони, зарядни и всякакви чудеса на техниката, които гостите от Европа ще си отнесат за спомен. В тяхна чест БНБ ще изсече специални двулевки с логото на председателството ни. Огромната сума за ремонт на НДК не стигна и спешно бяха отпуснати още 24 млн. лв., а колко ще отидат за различните зали и техника, никой не смее да предположи. Накрая явно ще закръглим сумата за двореца до половин милиард, че може и на един, за чест и слава на Евроатлантическата ни родина. А за шестте месеца по време на председателството ни, се очаква България да бъде посетена от 22 000 официални лица и антуражите им, които трябва да бъдат хранени, обгрижвани, разхождани, забавлявани и то в луксозна обстановка. В още по-голяма мъгла тъне и въпросът какво печели от това председателство народът? Чест и слава? Ами ние си ги имаме. България е на последно място във всички класации – по беднотия, по неграмотност, по доходи, по смъртност, по липса на раждаемост, по заболеваемост и по всичко, което се сетите. На гол за*ник чифте вратовръзки, шалче и боднато знаме на ЕС. И всичко това, осигурено с грешни народни пари… В държава, в която хората изнемогват и не знаят как ще изкарат зимата. Поредния циничен евро-спектакъл в оглозгана и огризана България.“

(Дълго излезе, но за сметка на това ще ви спестя какви ги пишат откровените морави блогъри от типове „1997“  и „кошави“.)

-           Покрай 9 септември има фиксирано изказване на вицепрезидентката Илияна Йотова: „Русия е необходим съюзник за борбата с международния тероризъм и страна, с която Европа трябва да работи. Напоследък се изразходва прекалено много енергия за спорове и замеряне с квалификации в една или друга посока. Санкциите, които ЕС наложи на Русия и нейната обратна реакция, не само не са дали резултат, а имат и негативен такъв.“

-           Накъде без Самия Президент?!

На 15 февруари президентът Румен Радев зададе въпрос към премиера Бойко Борисов дали има общи бизнес интереси с депутата от ДПС и медиен магнат Делян Пеевски. Той направи това, след като Борисов в интервю за bTV каза, че помни Иво Христов, сегашния началник на кабинета на президента, "от BBT, още от телевизията на Пеевски”. (Аз: Което е напълно вярно поне що се отнася за Иво Христов. Оставям настрана агресивността на Радев, който на една истина отговаря с фалшивата О.Т. на социалистите, че Пеевски и Борисов са свързани. Обръщам внимание на фразата „Иво Христов, сегашният началник на кабинета на президента“. Питам Иво Христов какъв е – депутат от ПГ на БСП в сегашното НС или съветник на президента? Това не е ли недопустим конфликт на интереси?!)

Ще продължа с отговора на Радев на въпроса ми за конфликта на интереси:

„Истинската причина за възникналото напрежение са редица теми и пренебрежителното отношение към проблемите на националния суверенитет, скалъпената целенасочена парламентарна комисия за новия изтребител и грубите лъжи покрай нея, прекратената модернизация и разсипията във Въоръжените сили, в идеите за безкрайни концесии, липсата на прозрачност в собствеността, в управленски решения, в харченето на финансови средства, както и в „бетонирането“ на корупцията с новия закон". (Пак аз: Радев е притеснен от разследването за „грипените“, а не от „проблемите на националия суверенитет“ и е достатъчно глупав да го изказва документирано.)

На 17 януари (три дни след Откриването на председателството и само два преди гласуването на първия вот на недоверие за корупцията) той каза: „Няма воля за борба с корупцията.“

На 24 януари: „Тържествен марш на място!“

-           Няколко цитата от известни в медийното ни пространство личности, които не са действащи политици, а ... ето какви: (Всички те са ни представени събрано от блогъра zahariada  в негов постинг от 16.02.2018):

Проф. Велислав Минеков: „Националната ни история не познава подобен екземпляр. Гледах с вълнение разговор (bTV) с българския премиер. Позволявам си да ви попитам. Как е възможно толкова прост човек да управлява държава? Екваториална Гвинея ли сме или Того? Страхлив, безсрамен, неграмотен и примитивен неолитен екземпляр управлява държава. Европейска държава. Кой гласува за този австралопитек? Kой се срамува от тоя елементарен простак? Срамувам се, че съм българин.“

(Велислав Минекови са двама – баща и син. Бащата е скулптор - р.1928. синът – р.1959 също, но занимаващ се с металопластика. Вероятно този, който нарича Бойко Борисов „примитивен неолитен екземпляр“ – Захариадата не казва кой, е синът. Фани бащата, удари сина. Двама комунисти – какво значение има кой е „австралопитек“?!)

Николай ХАДЖИГЕНОВ: „След снощния монолог на ваги@@, опс, на диктаторчето, става ясно, че народа ще чака няКОЙ да го направи свободен. Дядя путя има другие заботы, а чичо джендър няма да е, щот му отсвириха конвенцийката. Така че, пак е време да излезем ние във Балкана. Казвайте, роби. Дошло ли е време разделно или да разчитаме, че наведеното @@@ вазелин не го лови = преклонена главица сабя не я сече?“

(Николай Хаджигенов е известен столичен адвокат. Може да го видите по телевизии „евроком“, bTV, Нова и сами да се уверите какво е веруюто му. Да кажа само, че в най-ново време той е върл защитник на гладуващия Николай Босия. Да кажа още, че понятията „вагина“ и „вазелин“ са от лексикона на моравите блогъри от типа на Theeconomist-a и неговите другари Blackpredator-и. Лайна и половина не, ами две лайна.)

ОРЕЛ: „ЧЕСТ И ПОЧИТАНИЕ ЗА ДОСТОЙНИТЕ, КРАТКИ, ЯСНИ И БЕЗКРАЙНО ВЕРНИ КОМЕНТАРИ НА ПРОФ. МИНЕКОВ И АДВ. ХАДЖИГЕНОВ!!!!!!!!
ИСТИНАТА Е ТОЧНО ТАЗИ, ЧЕ “СУДЖУК-ПРИМИТИВИ” УНИЩОЖАВАТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД И БЪЛГАРИЯ ПОД ПЛЪТНИЯ ДИКТАТ НА ОНЕЯ УБАВЦИ, ОТТАТЪК ГОЛЯМАТА ЛОКВА!!!!!!!!!! ВСЕКИ ВИЖДА КАК ОНЯ НАЦВЪКАНИЯ ПРИПКА КАТО ПУДЕЛЧЕ ВСЯКА ГОДИНА ДО ТАМ ДА МУ НАБИВАТ КАНЧЕТО И ДА МУ ДАДАТ ИНСТРУКЦИИТЕ ЗА АФРИКАНСКАТА КОЛОНИАЛНА ТЕРИТОРИЯ, НАРЕЧЕНА “БЪЛГАРИЯ”…КВО ИМА ДА СЕ КАЖЕ ПОВЕЧЕ???“

(Кой е този „Орел“ уважаемият Захариад не казва. Има една националистическа организация „Орел“, ама тя не е българска. Руска е. Да не би това да е причината за дискретността на Захариада?)

Велизар ЕНЧЕВ: „Всеки, гледал интервюто на Бойко Борисов в Би Ти Ви и мислещ с главата си, а не с петата си, е останал с горчивото усещане, че ни управлява посредствена, но нагла особа. Ама къде акъл у него поне да не се бие в гърдите като Алековия герой в банята. И му вижте премиерската библиотека – с нито една книга в нея, даже “Винету” липсва, но с галерия от нарцистични фотоси, на които целува премиери, президенти, комисари… А и папи, дето са го галили по главата. Как да не се гордееш, че си българин! Че и ний сме дали нещо на Европата – Бай Ганьо и Бат Бойко.“

(Кой не знай Велизар Енчев, кой не е слушал за него? Аз да кажа, че е тръгнал от в.“Раб.дело“ 1978г,, после преминал във в.“Отечествен фронт“, за да се паркира след 10 ноември в НФСБ, предпоследно. През всичкото това време е щатен офицер в Първо Главно на ДС. Скоро ще навърши 40 години служба там. Колко ли му е пенсията, а?!)

 Петър ИВАНОВ: “Тоя неимоверно надебелял и почернял разкрачен човек в поза на кацнал ояден чапкънов бухал е в нервна криза. Мисля, че всъщност е много уплашен. Иска да изглежда уверен и силен, но ясно си личи рустикалната му тревога, преливаща в раздразнителност, омраза и просташки гняв, насочен към почти всичко. Правоговорът е отвратителен, стилът – мутренско-милиционерски, външността отблъскваща, а интериорът показва неовладян нарцисизъм, селски мушамен лукс и затрогваща шопска простотия. А всички пак виждаме колко е тъп, неуместен и смешен, независимо от строгия мусолински боен миманс и жестовете му, и независимо от важността, която си предава с почти всяка своя изречена глуповата фраза, започваща, естествено, с “Аз”.“

(Вероятно става дума за психолога „академик“ Петър Иванов. „Академик“ в кавички, защото титлата му е дадена от хасковската фирма с нестопанска цел, нарекла се високопарно БАНИ – прилича на БАН, но е специализирана по Изкуствата. Петър Иванов е икономист по образование, а собственик на БАНИ е видният отвсякъде националист „академик“ Григор Велев, медик по образование.)

Reneta: „По-голям ЛЪЖЕЦ И НАГЛЕЦ Българската история не познава! Този Дебил Борисов притежава всички ПРЕВЪПЛЪЩЕНИЯ НА ДЯВОЛА!!! СРАМ И ПОЗОР!!! Непримиримите ни интелектуалци и част от непримиримото ни население ДУМИ не им останаха да описват безчинствата, качествата, цинизма на това извращение, изпълняващ длъжността Премиер на “държавата” България! ПО ВРЕМЕ НА ИЗБОРИ ТРЯБВА ДА НАПРАВИМ ПАРТИЗАНСКИ ЧЕТИ, ДА БЪДЕМ БДИТЕЛНИ, ЗАЩОТО И МАЛКИТЕ ДЕЦА ЗНАЯТ, ЧЕ МУТРАТА ИДВА НА ВЛАСТ, НЕ ЗАЩОТО ХОРАТА ГО ИЗБИРАТ, А ЗАЩОТО ЦИНИКА ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ ФАЛШИФИЦИРА ИЗБОРИТЕ!! Ако не се Обединим, това е ПОСЛЕДНИЯТ ВЛАК!!!“

(Reneta? Виж по-горе „Орел“-а. Или питай Pitankatapita от БЛОГА.)

Проф. Петко ГАНЧЕВ: „Добре е, че все повече не само образовани хора с достойнство виждат, че държавата ни, превърната в колония, се управлява от един супер прост гаулайтер, но докато масата не осъзнае това, ще става още по-зле, докато ни затрият като народ!“

(Ако е проф. Петко Ганчев, доктор на философските науки от БАН, за него знам, че беше народен представител от „царското“ НДСВ в 39-то НС и веднага след разпускането му стана посланик на България в Беларус. Понеже Беларус на Александър Лукашенко е територия, която има пряко отношение към Симеон II. Иронизирам естествено. Ако става въпрос за електротехника от Велико Търново Петко Ганчев, за него си спомням, че той някъде около 2010г. даде НЕК на главния прокурор заради сключен неизгоден договор на държавата с американските централи „Марици“-те. Този доклад обаче е засекретен и за да излезе от конфузната ситуация, търновският електротехник каза „получих тайния доклад по пощата“. Баси си информираната „поща“!)   

Elka Taneva: „Всички виждат простотията, която управлява България, но всички са безсилни срещу фалшификаторската машина от ул. “Козяк”, която гарантира избор на този малоумник, защото е удобен и много послушен.

(Има една Елка Танева, спомената в решенията на комисията по Досиетата, но дали е тя, кой да ти каже...)

-           Любен Дилов-син, представен ни от блогърката Ellahikari (25.03.2018);

„В навечерието на срещата във Варна (ЕС-Ердоган, мое пояснение), можем наистина да твърдим, че се задава най-горещата пролет на България от десетилетия насам. Геополитическа. Дори по време на ударите срещу Югославия не е имало толкова много застрашителни въпросителни. Къде сме ние, както питаше всяка събота, едно време Гарелов? Както обичайно, ние сме на онова място, за което Васил Чертовенски казваше „хората на кръстопът не пикаят, ние държава сме направили”. Външнополитическата експертиза на начинаещия ни президент е равна на международния му авторитет. Т.е. почти никаква. Имаме Царя и неговите стари връзки, и в Персийския залив, и по света, но без актуална сводка за менталното му състояние. Имаме Станишев, уж начело на ПЕС. Но ПЕС, освен по Истанбулската конвенция не сме чули да се изказва по нещо друго, свързано с Истанбул напоследък. Имаме и някакви неясни задокеански симпатии към Цветанов, както се твърди. Имаме и силно уронени позиции в ООН и ЮНЕСКО след казуса “Бокова“, за които и самите ние щедро допринесохме. Новата песен за „Евровизия“ да не я броим, викам... И, разбира се, Борисов и ЕНП, плюс всички лични контакти на премиера ни из Европейската върхушка. Да се надяваме, че – ако не друго – е много добре информиран. И донякъде подготвен за това, което му предстои.“

(Гледам, че в този задълбочен „преглед“ липсва името на Корнелия Нинова и на почетния председател на ДПС – специализираната по турски въпроси партия. Ако питате мен защо така, отговарям с въпрос: Знаете ли, че българските медии от времето на партията на ТРИ_ВО_ДИ „Гергьовден“, чийто председател беше този, го наричаха „Любен Дилов – син или червен“? „Удавете водещия“ се наричаше пък авторското предаване на Любен Дилов по НОВА някъде около 2012-2013г. Напоследък гледам, че Дилов-син „мърда“, колкото една друга „автентично синя“ личност Мария Капон.)

-           Понеже ми остава още малко място до зададения блогов лимит за постинг, ще представя на вниманието на уважаемия Главен Прокурор, ЧРЕЗ любезното съдействие на администраторката, скрита зад БЛОГ.БЛОГ.БГ разбира се, какво пишат НЯКОИ в блога. Посочените примери са само от коментарите към ЕДИН постинг на блогъра Kuschel от 19.03.2018:   

1. kuschel - 07:38 - Всички русофоби директно отиват в осми кръг пета яма. Просто ги уведомявам, да си знаят от сега.

2. kuschel - 08:09 - Усърдните американски лайнояди и русофоби са истинските предатели на България и това го е доказала историята.

3. kzone - 08:20 - Русия сама ще бие САЩ и Европа.. Без да слагам, че Южна Америка подкрепя Русия, Азиатцките страни, Мюсюлманските и половината намиращи се в Африка.. А да забрайх.. Половината от Европа са славяни които обичат Русия.. България може да е в НАТО и политиците да им лижат гъза за хвалби но е факт, че 70% от българите обичат и подкрепят Русия.. Аз съм националист и не бих се изправил срещу свой никога... Разбира се, че с Русия сме като близнаци във всяко едно отношенив което се сетите без значение.. Единствените народи водещи се за братски още от едно време ;)

4. merlin68 - 09:59 - Войната няма да бъде студена, войната ще бъде поголовно очистителна. Русия е обречена да прочиства света от самозабравили се откачалки, това е правила векове наред, това ще направи и сега.

5. kvg55 - kuschel, 11:11 - Преди да се спуснат в ада ще бъдат обесени на уличните стълбове.

6. kuschel - Нядявам се. 13:09  - Нядявам се.

7. breeze - Малко са ямите за нашите грешници. 14:28 - Но, който търси намира.

 

За „горещата пролет на 2018 година“ в която тъпанджиите съветски блогъри се канят да ни ... четете нали намеренията им? ... ще разказвам пак и още. Голям кеф ми е да ги изтипосвам какво са писали като прогнози за развитието на света и какво от тези прогнози се е сбъднало. Това е причината целият разказ за пролетта на нашето председателство на Европейския Парламент да поместя под буквата „С“, където съм събрал мечтанията им по повод анексията на полуостров Крим от Путинова Русия (постингите от март 2014, наречени с общото име „Съветска Русия срещу Украина“) и каква част от тези мечтания са станали истина.




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: dobronameren
Категория: История
Прочетен: 1888843
Постинги: 670
Коментари: 2593
Гласове: 1611
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930