Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.03.2018 19:15 - Щатното - мои постинги с буквата "Е"
Автор: dobronameren Категория: История   
Прочетен: 249 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 03.11.2019 08:30


В моя Добронамерен блог постингите, започващи с буквата “Е”, са само една група. Буквата “Е” следва да се дешифрира като Езикът на омразата”.

Следва информацията за конкретните постинги и датите на тяхното публикуване. За да не претрупвам изложението с дълги сини редове, реших вместо да давам директния линк към даден постинг, да изписвам само датата на неговото публикуване. Така достъпът до него се затруднява, но за сметка на това изписването на името му на български език, ще ви помага повече да се ориентирате в съдържанието.

Заб.1      Намирането на постинг по датата на неговото публикуване става така:

- Влезте в архива на моя блог. За dobronameren.blog.bg този архив ще видите вдясно на основната страница.

- Изберете годината и после месеца на публикацията.

- В отворилия се списък с имената на постингите, публикувани за избрания месец, намерете датата и кликнете върху името на постинга, който търсите.

- Имайте предвид, че съгласно структурата на БЛОГ.БГ, постингите се разполагат в ред, обратен на тяхното публикувани. Т.е. последният по дата постинг е най-отгоре, първи в списъка. Ако търсите постинг с по-предната дата “слизайте надолу” по списъка. Първият по дата постинг за месеца е последен в списъка.

 

Ето хронологията на публикуване на постингите от тази група:

2012   сеп 24   Едно мнение (за алтернативата на Б.Б.)

                   27  Ега ги у компетентните (предсказания-мечти на “компетентни”)

            окт  16  Ех, кольовата майка (“социолога” Кольо Колев)

                   18  Е, не е честно – казала принцесата (Гала и другите Зурлеви, кланът
                           Халваджиян, Катето Евро и “черешките”, кръгът А-
specto…)

2013   апр 15  Езикът на омразата – 1

                   16  Езикът на омразата – 2

                   17  Езикът на омразата – 21

                   18  Езикът на омразата – 22

                   23  Езикът на омразата – 30

                   26  Езикът на омразата – 31

                   29  Езикът на омразата – 32

            май 3   Езикът на омразата – 40

            авг 30  Ерозия. Ерекция. Ентелегенция. Ехо-о-о (за министрите на Орешарски)

2014   ное 13 Един поет. От СДС, твърди (за блогъра mt-46)

2016   окт  17 Ега ги у поетичните натури (за блогъра 4udovi6teto)

                   19 Ега го у храбреца Георги Котев

            ное 3   Елементарно, валонци (за споразумението СЕТА)

2017   мар20 Една снимка (Корнелия Нинова?)

            дек 30 Елате ги вижте тез комсоциалисти

Подчертаните постинги са топ 3 на вашите предпочитания, т.е. най-четените.

 

Тук дължа две пояснения:

Първото – В 2013г. започнах един цикъл от постинги, започващи еднакво – “Езикът на омразата”. Идеята ми беше за всеки месец от годината да пиша по няколко постинги в които да разказвам за събитията в България от текущия месец (1 – януари, 2 – февруари, 3 – март и т.н.). Тази моя идея не се оказа сполучлива. Най-малкото, защото има месечни събития, които са по-важни от други събития за този месец и вкарването им в “общ кюп” би ми отнело възможността да ги сепарирам. После, това би обезсмислило възможностите, които ми дават другите букви в заглавията на останалите постинги. Затова се отказах (в април - 4). След около две години тази моя идея се прероди в “Записки по българските въпроси – мес,год” – за всеки месец САМО по един постинг, който публикувам около 15-то число на следващия месец и който съдържа САМО най-важните според мен месечни събития в живота на обществото ни.

И второто пояснение – Защо постингът “Елате ги вижте тез комсоциалисти” е “повдигнат” в bold-шрифт и е изписан с по-големи букви.

Защото това е единственият (ЗАСЕГА!) мой постинг, който многоуважаемият БЛОГ.БГ, в лицето на своите модератори, си позволи да изтрие от моя блог. Има това право – използвал го. И аз имам право да напиша какво мисля по въпроса – използвам го: 

Не ми е ясно кое точно от постинга “възбуди” модераторите до такава степен. Може би началото му: “Отива си 2017-та. Светът неудържимо бързо навлиза в своя нов ренесанс, само комунистите и разните мугабета си остават същите тъпанджии. Каквито бяха през 2016, 2015, 2014 ... 1991, 1990, 1989 и назад до... откак са се родили. И после питат защо тъй? Да, бе, защо наистина така не им се връзват сметките...! Ами, елате ги вижте как продължават да разсъждават.”.

Обаче те всичките мои постинги са не по-малко “обидни” за комсоциалистите. Има много, които са на порядъци по-остри, да ги наречем. Които не бяха инкриминирани! Следователно нещо друго ги е помешало комсоциалистите. Едва ли в края на 2017-та година са им пораснали надеждите. Владимир Путин все повече заприличва на Ким Чен Ун, което прави напъните им по-смешни. Възможно е в национален план предстоящето българско председателство на ЕС да ги побърква. Ама защо баш мене си харесаха модераторите – не съм единственият, който мисли и пише за тях така.

Ето моето предположение за БАН-а, който многоуважаемият blogbg ми подари за Нова Година: В инкриминирания постинг има много лоши, но правдиви думи – защото са цитати, за червеното Ико, блогъра theeconomist. Писнало му на “дивия Дядо, Сашката Радев” (също цитат на самия червеняк) да му “чеша 88-годишните топки” (това е цитат от коментар до мене на неговия побратим от ония времена – blackpredator-а) и изнервен от ... по вероятно от намалялия интерес към него на “просто Юлия”, отколкото от “Европейския Съюз”, решил да се напъне. Добре, няма лошо. Аз ще следя каква “инсталация” ще се получи и ще ви информирам, off course. (Впрочем вече започнах информирането ви, нали.)

Посещавайте блога ми. В резултат на БАН-а им, който не позволява мои постинги да се виждат на “първа страница”, там, на първа, няма да ме намерите. Но аз съществувам: напишете в полето за търсене на Гугъл “dobronameren.blog.bg” (без кавичките) и ще се появя. В целия си блясък.

 

Заб.2      Информацията по-горе обхваща постингите ми, публикувани до 31 октомври 2019г. Ще я актуализирам в началото на всяка следваща година.




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: dobronameren
Категория: История
Прочетен: 1883503
Постинги: 670
Коментари: 2593
Гласове: 1611
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930