Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.01.2018 18:04 - Типично за комунисти
Автор: dobronameren Категория: История   
Прочетен: 3804 Коментари: 6 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Нямало било вече комунисти, скачат българските социалисти, националисти и депесари. (Въпрос на време, според мен, е да бъдат съвсем открито активирани и десебарите.) Типично за наглостта им.

Ами като няма ВЕЧЕ комунизъм, защо сте против децата да научат повече за него?

Може ли да отговоря аз? – Защото като се опишат черно на бяло и ясно белезите на Комунизма, изведнъж ще стане ясно, че Той не си е отишъл, че неговите представители, сред които има и оцапани с кръв до раменете негодници, са тука! Ще излезе, че тези, дето плачат над “гроба на България” в Европейския Съюз и ни дърпат неистово пряко сили към Путинова Русия (предишно име СССР), всъщност искат не бъдеще за България, а параван, който да прикрие ТЕХНИТЕ ЛИЧНИ престъпления към българския народ. Е, да де, ама казано съвсем лично: Аз никога няма да се съглася онзи “черен хищник” (Blackpredator, напоследък срещащ се в блога като Redpredator) да бъде асоцииран с мен. И той българин, и аз?! Не става! И няма да стане, защото никой, а най-малко пък Създателят ще прости на убийци на Хора! Да обяснявам ли защо?! И защо никой не може да се скрие от Него, колкото и да се надява на това!

Като няма ВЕЧЕ комунизъм защо бягате, драги социалисти, като дявол от тамян от европейските демократични държави? Защо Вашият идеал е пак СССР на Путин?

Сега, ако кажете, че няма разлика между Меркел, примерно, и Путин, ще разсмеете света. Ако му се занимава с вас, Той, Светът, ще ви попита как тогава ще обясните защо Русия е твърде назад в развитието си спрямо Германия, Англия, Франция... дори България.(след като руснаците бягат от Русия дори у нас, че и се радват на това?!) И моля ви не му излизайте на Света с глупашкото обяснение, че Западът бил виновен за това, защото не бил се оставил на СССР да го победи?! – Какъв проклетник, нали! И пак казано съвсем лично: Когато аз пиша така и се аргументирам, насреща ми излизат едни belоsvet-ци, който ме наричат “див и варварин”, бил съм “извън Европа и цивилизацията”! Аз?! – Това не е обикновена наглост. Това е наглост на степен к, където к=комунизъм.

Като казвате, че вече няма комунизъм, драги социалисти, защо собствените ви деца не ви вярват?!

И вместо да отидат при Путин в Русия (ей-го на, в ледена вода се потапя, щуки лови с голи ръце, глигани просва с един куршум, Крим и Украйна завзема щом си поиска, да не говорим за Сирия примерно, където...), предпочитат да отидат при дъщерите му в Холандия. Или при бившата му жена на брега на Боденското езеро, май.

Да отговоря ли аз? Шеговито. Защото да си спортист, ако ще и най-добрият в света, това никак, ама никак не означава, че ставаш за политик и държавник. Чърчил например като го питали как е доживял до 90 години отговарял: “През последните 60 години - една и съща марка уиски и никакъв спорт.”

Вярвайте си. Окуражавайте се взаимно, повтаряйки си “Силни сме! Много сме!”, Пишете си фалшивите новини и забранявайте разумните гласове, които ви съветват поне да се поспрете за миг във великия си поход към Комунизма. Какво ще ви помогне това?

Нищо. Дори без удивителна, защото това е проста неудивителна истина. Случила се вече. Приличате на онези сърби, дето когато умрял един от семейството им, решили да уведомят роднините си със следната телеграма: “Митре малце болен. Утре погребението”.

БСП малце загрижена за корупцията. Във вторник погребението. – Не ме разбирайте погрешно. Тя корупцията не може да умре. Говоря за вота на недоверие към правителството, който е насрочен за вторник 23.01.2018г. Дори Сидеров (националист) да се прибави към гласовете на БСП (социалисти) и депесарите от ДПС,  7+80+23=110. Което е 45% от всичкото. А иначе, четете малко по-надолу, че “целият български народ е срещу ГЕРБ”.

Е, не целия, а само 80%. Които “са дебили”, обаче.

 

Факти, ситни-дребни като камилчета. Ситни и дребни, защото съм ги събирал на равнището на БЛОГ.БГ. (Знаете ли впрочем, какво се е случило на онзи, който преди 70 години е публикувал такива “факти ситни-дребни като камилчета” и чието заглавие аз взаимствам? - Комунистите го убили. После го съдили задочно на “Народен съд”. Тук ще се обади Freeoldmen-a, за да ми отвори очите, че присъдите на народния съд били издадени по времето на Симеончо. Т.е. 6-годишното момче e виновно, а комунистите са невинни. Наглост на степен К на квадрат.

А сигурно знаете какво ми се случи на мен и ще продължава да ми се случва, докато БЛОГ.БГ има сегашните собственици и слуги-модератори. “Баносан” съм. У, бре! Напънала се партията и родила мишка. Цензура в БЛОГ.БГ няма! Но намалява.

Последното изречение е мое и изразява надеждата ми, че ще бъдат “баносани” и авторите на ситните дребни постинги, КОИТО ЦИТИРАМ ТОЧНО.)

 

24.12.2017 - БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ 2018 Г.: МИЗЕРИЯ, ГЛАД И ТОТАЛНО ОБЕЗЛЮДЯВАНЕ! / Автор: zahariada

“БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ 2018 Г.: МИЗЕРИЯ, ГЛАД И ТОТАЛНО ОБЕЗЛЮДЯВАНЕ! Хора, наистина ли продължавате да вярвате още в Капиталистическата Коледа?! Че то по-идиотска от нея е само играта на „руска рулетка“. Човекът има само един живот и е крайно богоборческо да го прекара в наблюдение и псувни как само хитреците и разбойниците са най-големите умници в държавата и затова имат пари. Цялата Статия Прочети По-долу:

(Захариадата цитира някой си Пею Благов от Скандално.Нет. Едва ли е “някой си” – имаше един Крум Благов, писал съм за него, специалист по вадене на досиета на “доносници от сините”. Мръсник! Говоря за бащата – евентуално, защото не знам точно каква е кръвната им връзка.)

“Бедни и богати – всички днес сме на юруш из молове и по-дребни търговски обекти. Пазаруваме като за последно. По касите са се извили такива опашки, сякаш по БНР са обявили военна мобилизация. Но така е само по Коледа. Въпреки логичната празнична еуфория в държавата обаче, много народ е тъй беден, че само чака да минат празниците, за да си отдъхне от пазарния натиск. Разбира се, тази гласовита и нагла прослойка от 300 хил. новобогаташи няма да седи на екрана когато всеобщата ярост от недоимъка и несправедливото разпределение на националните блага в полза само на една бързоръка крадлива клика, се излее в кърваво улично насилие. Тази крадлива неолиберална клика ще е запалила самолета, надушила като краставо псе – тояга и бързешката ще се е изнесла зад граница. А продажната интелигенция ще е затънала в мечтания, вторачена в алтернативни ефири, като едновремешната „Свободна Европа“, бленувайки себе си в ролата на разслабил се новобогаташ. Ефир, който ни замъти главите с обещания за бъдеще с дънки, уиски и дъвки в изобилие. ... САЩ ще отворят врати, ама също като Европа това ще е гостоприемно само за млади българи с еднопосочни билети и добър аглийски. Защото заразеното с либератарианство поколение, което нехайно позволи да му разграбят бащинията разни международни бандити, няма как да иде, че и да се впише в една хищна по същество икономика. Която се храни само с млада плът, годна да плаща данъци, да произвежда и да носи несметни богатства, увеличавайки чрез производителността си несметните богатства на една шепа транснационални компании. ... Ако имате време по празниците, прегледайте кое да е литературно произведение за живота в България в началото на миналия век (подчертаното – аз) и ще ви светне от какви привилегии всъщност се отказахме докато ние строихме капитализъм и пазарна икономика, а недоучени хитреци си построиха свой – собствен комунизъм в рамките и мащаба на заграбеното национално богатство. Ръждясалите и разбити останки от едновремешните заводи, съхнещите ниви със слънчоглед през лятото поради липса на мелиорации заради разграбени съоръжения и неподдържани канали, са реалната картина на българската икономика. Но ние сме длъжни да се отърсим от заблудата, че можем да я караме по този начин и занапред. Едни да се занимават с усвояване на еврофондове и абордаж на излишъците в държавния бюджет, а много по-голяма част от народа да опъва каиша и децата на България да растат недохранени и недообгрижени.

 

02.01.2018 - 10 прогнози за България за новата 2018г. / Автор: koshava
”- България ще стане първата страна в света без железопътен транспорт, всички железопътни линии ще бъдат асфалтирани в опит да бъдат усвоени европейските средства до последната стотинка.

- България ще стане първата страна без селско население, премиерът Бойко Борисов тържествено ще закрие последното българско село и ще обяви пълната победа на МВР над битовата престъпност по селата.

- Заради липса на специалисти и работна ръка, работната седмица ще бъде увеличена от от пет на седемдневна, а работния ден от 8 на 12 часов.

- Заплатите в България ще скочат с 50%, което ще я изстреля на първо място в световните класации по този показател, но цените ще скочат с 200% , за да може печалбата на бизнеса да запази своя устойчив ръст.

- България ще влезе в световните новини с факта, че българите минали през образователната система на страната са по-прости от тези, които въобще не са ходили на училище.

- България ще учуди световните финансови пазари, като премине от лева към талончета за триене, които ще станат официално платежно средство в страната.

- В опит да модернизира армията си, България ще се откаже от пилотираните изтребители и ще направи обществена поръчка за внос на дронове, но поръчката ще бъде объркана и вместо дронове ще бъдат внесени тронове. Тези тронове ще бъдат поделени между основните политически сили и икономическите им кръгове, а България ще бъде обявена за първата полимонархия.

- ... “

(И Кошавата не изразява собствено мнение. И той като Захариадата цитира. Само дето не е СКАНДАЛНО.НЕТ, а НЕВЕРОЯТНО.КОМ.)

 

4.01.2018 - Проф. Боян Дуранкев:Времената крещят за радикални политици /

Автор 1997

(Пак цитат: от в.Дума от 5 януари (Това е следващия ден, значи вестникът още не се е появил на сергиите) на Валентин Георгиев, който пък цитира Боян Дуранкев. Както се казва: трети добросъвестен купувач на краден имот.)   
" Цената на всички продукти, по дефиниция, при капитализма се прави зад завесите. В момента обаче се наблюдава "двойно наказание" на българския бизнес. Нараства не само цената на енергията, на водата и други основни ресурси, но и "цената" на работната сила, понеже нараства и минималната работна заплата. И понеже около 80% от българския бизнес е микробизнес, двойното наказание ще прати в нокдаун голяма част от него. Ще има и нокаути. И ако някой ще има полза от ръста на цените на междинната и крайната продукция, то това ще е държавата, която ще отчете по-висок икономически растеж - по текущи цени - и ще се облажи с по-високи реални приходи в хазната. Даже без реален растеж приходите ще нарастват. ... България чака нещо да се случи свише, но чакалнята е винаги за изоставащите. Разбира се, ако не броим удължаването на магистралите, санирането на блокове от времето на социализма и - разбира се - отпушването на експресното строителство на втория лифт в Банско. Но на България й трябва лифт към бъдещето. Няма такъв. ... Мъдрите политици мразят проклетата думичка "стабилност". Те произвеждат огромни количества "нестабилност", която да промени блатната застоялост. Вижте Тръмп, Макрон, Путин. Все личности, които променят статуквото! Вероятно под думичката "стабилност" нашите професионално издържащи се "политици" разбират следното: "Не ни пречете, не гледайте какво правим; ние знаем, че не сме наясно как да променим нещата към по-добро, но поне няма много да ги развалим". И, разбира се, да не се наднича в тайните им банкови сметки. Условието за стабилност пролича в антикорупционния закон, който наистина предлага стабилни корупционни практики на много места. ... Но най-лошото, което наблюдаваме, е стабилната умора на успешно лъгания народ - почти три десетилетия.”

 

09.01.2018 - Иван Гранитски: Истанбулската конвенция е опит за отваряне на вратата към Ада! / Автор: elahikari

(И това е трета препродажба, т.е. “добросъвестна”. Блогърът цитира Иван Гранитски, когото интервюира някоя си Лора Борисова.)

“Случаят с Истанбулската конвенция ни показва, че нашето общество, пък и европейското, е стигнало до ръба на обезумяването и полудяването. За мен е необяснимо защо тази тема се вкарва на заседание на Министерски съвет и двойно по-необяснимо е, че има министри, които я подкрепят. Ако работата е тези министри да се подмажат на американски организации, главно на „Сорос”, защото тези разрушителни, подривни процеси тръгват, както добре знаем, от Сорос и подобни формации, това е друго, те могат да се подмажат и без да налагат такива колосални поражения на нашата държава. Според мен тайната цел на онези, които пробутват този вреден текст, е да търсят разединението, разкола, враждата в България и на българското общество. Това е очевидно. Всяка политическа партия, която е достойна и защитава националните интереси, трябва да осъди много остро и гневно такива опити за отваряне на вратата към Ада, към сатанински ритуали."

 

11.01.2018 - Кастата на заседаващите / Автор: kolchakova

”Е не ми дава мира това председателство! Тези щастливи чиновници, обикалящи като скакалци по европейските столици - сякаш през някакви коридори от бронирано стъкло, защитени, недосегаеми, помитащи спокойствието на домакините си, малкото им спокойствие, за да си осигурят пълна неприкосновеност. В техния свят има къде да се паркира! В техния свят никой не ги връща да минат по заобиколни улици! Край техния свят всеки има право да протестира, защото сме демокрация. Протестирайте, не ни пречите! Имате право да протестирате. Имате право да ТЪРСИТЕ къде да паркирате. В рамките на съседната подзона, разбира се (това е специален поздрав към някакъв общински отговорен млЯдеж)! Тия, на които сме поверили своята безопасност, дето превърнаха Европа в нещо като Средновековие по несигурност и произвол, в нещо като Анкх-Морпорк, те живеят във вечно току що ремонтирани, реновирани, подменени френдли пространства. Улиците за тях се мият с гореща вода!!!!!!!! ГОРЕЩА! 80 градуса! Из въздуха над главите им пърхат щастливи емотикончета.... Оф, нямам думи! Много отдавна не ме е обхващало такова презрение и отвращение. Под разните синьо-европейски лозунги отнемат свободата ми в собствения ми град. Унижават ме. Задушават ме!”

(Понеже имам впечатления от г-жа Колчакова и понеже помня няколко нейни постинга от минали години в които се оплаква, че Софийска община не полагала грижи за пътеката, която води до вилата, жилището й(?), в полите на Витоша, оставам с впечатлението, че Фандъкова все още не е асфалтирала пътя до там. Ясно ли ви стана сега защо Колчакова е унижена и задушена “под разните синьо-европейски лозунги”?...)

 

11.01.2018 - ГЕМИЯТА НА ГЕРБ ПОТЪВА / Автор: bosia

“Гемийката на ГЕРБ потъва. Тя е направна от червени трески и и цепеници и при строежа и са останали доста дупки, а в треските има и червей. Както се очакваше, криминално проявеното лице Борисов даде заден ход, т. е. тръгна със задника напред. Така изложи анатомията си на показ. Вчера се оака с билбордовете. Днес отпусна 100 млн лева на МВР без да е съгласувал тази цифра с парламента. След обяд трябва да умува как да обещае нещо на еколозите, на антиеколозите, на истамбулската конвенция, на антиистамбулската конвенция, на критиците на съдебната система, на искащите оставката на главния прокурор Грухчо Кратунков и на кого ли още не. Борисов има десет пръста и един задник. Като се има предвид, че поне един пръст трябва да му остане, за да си чеше маясъла, възможностите му не са особено големи. Като се има предвид, че коалиционният му партньор е много нервен и тънкообиден нещата хич не са добре за гемийката. Ами сега?”

 

18.01.2018 - ЗА 30 ГОДИНИ "ДЕМОКРАЦИЯ" БЪЛГАРИЯ СЕ ПРЕВЪРНА В КЕНЕФ ПЪЛЕН С МУТРИ И ДЕБИЛИ!!! / Автор: chavdar01

МУТРИТЕ СЕРАТ В УСТАТА НА ДЕБИЛИТЕ,А ТЕ ИМ СЕ РАДВАТ И ГИ ИЗБИРАТ!!!
ДРУГИТЕ СА В ЧУЖБИНА!!!
ТЪЖНО,МНОГО ТЪЖНО!

 

19.01.2018 - ГЕРБ реабилитират фашизма / Автор: rumen221

 ХА-ХА-ХА... (...макар, че изобщо не е смешно......) Приятели, oще ли не вярвате, че започна яростна пропаганда, дори в учебниците на децата ни, за Реабилитиране на Хитлеро-фашизма и японския милитаризъм, изродили се в “Троен шовенистически пакт”, в който от декември 1941-ва година ни включват и българските Монархо-фашисти! Паметника на съветската армия е най-големия антифашистки паметник в България, в чест на армията освободила ни от Монархо-фашизма!!! Накъде вървиш Българио…???? Дано не стигнем до там, но май се налага да си спомним, че за победата над кървавия български Монархо-фашизъм, всички честни и демократични българи са се били обединили във организацията ОФ (Отечествен Фронт) и негов девиз е бил…: - “Смърт на фашизма – свобода за народа”… Дано не ни се налага пак да го използваме… - “Хора, бдете!”…!!!

 

Накрая да цитирам един особено влиятелен червен икономист в БЛОГ.БГ, който лично за мен е написал, цитирам:

6.01.2018 - theeconomist – „Няма да се унижавам да дискутирам с жив труп като тебе каквото и да е. При теб менталните дефицити са в съзвучие с шизофренното ти поведение и мануалната агресия. Не бих искал да повтарям с теб опита на Павлов. Сигурен съм, че ще има слюноотделяне.“

 

Какво да кажа?! Ниво, червено. Ще оставя на модераторите на блога да осмислят.



Тагове:   zahariada,   chavdar01,   theeconomist,   bosia,   kolchakova,   блогър 1997,   rumen221,   koshava,   elahikari,


Гласувай:
5



1. milady - как е възможно толкова труд ,и никаква Еволюция, тцъ тцъ тцъ...мъка..
28.01.2018 10:12
ами Боко, какъв е, бе деде злонамерено?!
ако ти е възможно..с две думички..
Благодаря!
г-жа Юлия
цитирай
2. troina - още чакам отговор,г-н Христо Рашев..благодаря, ваша Юлия
28.01.2018 12:09
Стига с тоя комунизъм, майкопродавци клети, отворете си очите за малкото деца, които останаха тука.

Отворете си очите за новата лъжа на новия Съюз.

Отворете си очите за новите си господари, които за разлика от старите въобще не им дреме за тоя плевел, наречен българска нация.

Вас комунизмът ви отгледа, а вие майките си непогребани и децата си прости и гладни държите. Срам, проклетници ниедни!

Малко срам и смърт за вас, малко ви е.

Коментар на Мартин Карбовски
цитирай
3. dobronameren - На какво чакаш още отговор, troina?
30.01.2018 14:01
Ако е на въпроса "Има ли комунизъи още у нас?", какъв по-ясен отговор от съдържанието на горния ми постинг и от автора, когото цитираш във втория си коментар?!
Както казваш, ти лично, в първия си коментар: "Тцъ тцъ тцъ ... мъка.." - от Юлии в този блог не може да се размине човек. Дето да чукнеш, все "ваша Юлия".

Една от блога отишла на лекар: “Нимфоманка съм, докторе”, рекла, “помагай!”
Погледнал я доктора отдолу нагоре и отсякъл: “Вземам по 50 лева на час.”
- Ама… ама аз не съм сама. Осем сме – възпротивила се “девойката”
- Е, и – повдигнал учудено вежди докторът.
- Ами… 50 не се дели на 8…
- Добре, добре. Ще направя компромис за вас – съгласил се докторът - Ще ви взема само по 48 лева на час.
цитирай
4. scythe - Хехехе
01.02.2018 21:56
А бре болшевишка шкурка ... много си агресивен ..., ти Логика ли си или Емоция ... !!!???
цитирай
5. dobronameren - Я, каква изненада!
03.02.2018 11:28
"Логика ли си или Емоция?" - Малко по-човешки смислен въпрос ми се задава. Ти да не си в ремисия бе, како? Впрочем това за всичките 8 броя ли се отнася или само за една от вас?
цитирай
6. milady - от такъв пъпеш като теб..
04.02.2018 15:42
само лализми,може да се очакват..
дядка, иди на психиатър,ти вече ме виждаш и в..очите на баба си..
Борисов е най-жестоката комунистическа Програма,вкарана в манерките
на ей такива третокласни зомбита като теб..
хубу ,че Интернета ви поне без пари..плъхове гладни..
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dobronameren
Категория: История
Прочетен: 1867564
Постинги: 669
Коментари: 2593
Гласове: 1610
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031