Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.01.2018 08:18 - Четиво за българи, блогъри и други лица
Автор: dobronameren Категория: История   
Прочетен: 3850 Коментари: 29 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Цяла седмица цяла България говори за шесторното убийство в Нови Искър. Как така изведнъж, откъде се пръкна този българин, който ей-така убива цяла новогодишна компания между 18 и 70 години, при това след убийството им минава през всеки убит още по веднъж и възпроизвежда по един контролен изстрел в тила. „За всеки случай“, както се изразиха коментиращи специалисти пред водещи журналисти. И питат се, нас питат, разни хора този човек нямал ли е приятели, близки, познати и как така никой не е забелязал надигането на такава ужасна агресия?!

Само преди минути една репортерка със загрижен вид (Мариета Николаева от bTV … стоп! имаше един Николаев Виктор от Нова) вадеше изводи, че европредседателството ни ще бъде „много трудно при създалата се обстановка в страната“. Интервюираше кмета на с.Луково, където в една къща се предполага, че търсеният убиец е бил няколко минути преди полицията да я обкръжи. Говореше си добронамерено с този... хм, кмет, който каза, че не знаел кой е собственик на въпросната вила. И не се възмути от това признание!? Че аз ли да знам бе, Николаева, коя къща на кого е в повереното му село на този кмет. Поне да го беше попитала коя партия го е поставила на кметското място. Не би! Аз трябва да я допълвам:

Намерих само името му – Румен Николов Колев. Повече нищо. Както при Мариета Николаева. Което, комбинирано с мои проверени данни от преди 35 години, че долната вилна зона на Луково край Искъра бъкаше от собственици на вили на оперативни работници и сътрудници на ДС (нещо като зелените блокове на Красно село, населени предимно от военни със зелени чорапи), идва да засили увереността ми, че кметът на Луково не е от ГЕРБ. Иначе Елените Йончеви досега да са се възмутили обществено.

Да оставим кмета Румен Колев да кметува и да се върнем на евентуалния шесторен убиец Росен Ангелов. За него научихме ПОЧТИ ВСИЧКО СЛЕД една определена дата в живота му (3 присъди. Първата била за кражба, след това е осъждан за изнасилване, като е освободен условно предсрочно. Третата присъда е влязла в сила през декември 2009 г. и е за блудство с малолетно дете, момиче на 12 г. Осъден е на 8 години затвор, като присъдата е произнесена задочно, но той не бил открит, за да бъде вкаран в затвора. Затова още от декември 2009 е обявен за общодържавно издирване) и ПОЧТИ НИЩО за живота му ПРЕДИ. Единствено Красимир Каракачанов (в момента дори) дава интервю по НОВА и казва, цитирам: „Има индикации, че Росен Ангелов е бил в Чуждестранния легион“. Какво означава “индикации“ и защо тези индикации са при военния министър, а не да кажем при вътрешния или при външния? Вероятно защото Красимир Каракачанов е „Иван“ от ДС. Тази връзка, която правя в момента, би обяснила откъде Росен Ангелов има оръжие, как е възможно 8 години да живее без документи, без собственост и да се изхранва, работейки на различни строежи. Тя би обяснила приемливо и защо кметът Румен Колев „нищо не знае“.

Само че думата ми е за съвсем друго! Че не обществото ни е виновно толкова за това, дори не толкова политиците, а медиите ни. От всякакъв вид и от всякакво местоположение!

Знаете ли какво значи това? – Че медиите ни, хайде да не обобщавам, макар че няма да сбъркам много – почти всички медии, са поверени на хора от бившата ДС или на зависими от нея българи. Ето защо медиите ни, почти всички медии, се страхуват панически от бъдещото европредседателство. И всячески се стремят да му се противопоставят с внушения от рода на “България загива”, “обезлюдена”, “озлочестена”, дори “Европа ни забранява да пикаем прави!”, и други такива “протести” по някакъв повод на цифром и словом двадесетина човека. Включително и с “мокри мероприятия” като това с Росен Ангелов.

Не мога да покрия целия медиен спектър, естествено. Но за медията БЛОГ.БГ съм тясно профилиран. Поне от 7 години. Имам и достатъчно системни наблюдения върху телевизиите с национално покритие. От повече години със сигурност. Точно върху този “плацдарм” са написани моите постинги. Малко повече от 500 на брой до този момент. Затова знам какво пиша и ви съветвам да не махвате пренебрежително с ръка, “защото не се занимавате с политика, а с бизнес”! И изобщо не става дума да си чеша перото или егото. Става дума за това, че Вашият бизнес в края на краищата е застрашен. Няма такава власт, която ще ви остави да си разигравате бизнесменския кон върху нейните ливади! Дори да е демократична.

Ето моите доказателства за виновността ни, че не упражняваме НИКАКЪВ КОНТРОЛ върху обективността на медиите. Ще говоря за сайта БЛОГ.БГ в частност, защото имам и конкретен фрапиращ повод за него. Ето го:

 

Съвсем еднозначно общуването между хората, на каквото и ниво в обществото да става дума, трябва да бъде ТОЛЕРАНТНО. Хайде вижте сега толерантността на сайта БЛОГ.БГ.

За нормалните човешки нрави в блога отговарят по презумция неговите модератори. Те се представляват от един равнопоставен на всички останали блогъри блогър с ник blogbg. Който обаче е анонимен. Ако му влезете в профила ще прочетете само, че това е “жена от София”.

НЕ СА ХУБАВИ ТЕЗИ НЕЩА, Инвесторе! Анонимността позволява да не се носи НИКАКВА ОТГОВОРНОСТ. А защо се обръщам към БЛОГ.БГ с “Инвесторе”? Защото Investor.bg e медийната групировка, която притежава следните сайтове: (Преписвам ги за вас от заглавната лента на BLOG.BG най-отгоре на екрана, където те са изредени. Обърнете внимание на всеобхватните интереси на империята Investor.bg.)

Освен блога Blog.bg  имаме Dnes.bg новините, BulgariaOnAir телевизията, Gol.bg спорта, Tialoto, Az-jenata, Az-deteto, Teenproblem – от 10 до 110 години, Puls здравен сайт, Imoti.net имотен сайт Automedia за шофьорите, Aha - сайт за запознанства.

И ето “толерантността” на модераторите, видяна от моята камбанария.

На 30.12.2017 публикувах постинг, наречен “Елате ги вижте тез комсоциалисти”. Нищо особено, известни неща за общата политика на блога, потвърдена за кой ли път с последните предновогодишни постинги от първа страница на сайта.

За случайните посетители на БЛОГ.БГ пояснявам, че т.нар. “първа страница” на блога е всъщност първите десетина постинги в момента от всичките 100-тина, които модераторите ви препоръчват да прочетете, давайки ви директен линк до тях. По презумция тази подборка е най-лесна – просто постингите, които имат най-много прочити за текущото време. Е, модераторите ти, Инвесторе, “малко” се отклоняват от тази добра практика, като не се интересуват от прочитите, а населяват “първата страница” с открита пропаганда на комунистическите идеи – къде чугунено-металообработващи, къде демагогски извъртяни за блеещи колебаещи се читатели, къде нагло-зазатворнически в една демократична република. В крайна сметка това е позволена практика, стига да практикуващите я да си признават честно, а не да курварстват с нея.

Понеже простото сравняване на броя на прочитите между отделните постинги е фасулска работа, напоследък се появи един starforlife (който преди се титулуваше “просто любовник”, иначе е всеизвестният Гого Стоименов, любимият на наша Милейди/Саанки и нейните подличности мапутянки), който открито заявява, че може да прави неща с първа страница, включително да “помпи” прочитите на когото той си избере до където си иска. Защото бил “професионалист в компютърните технологии”! Да ги разправя тия глупости на LeonLeonov. Аз почти един живот съм се занимавал с писане на микропрограми и заявявам най-отговорно, че “чудеса” наистина могат да се правят, но само при условие, че разполагаш с обектния код на програмата или ти самият си я писал. Второто изобщо е немислимо за Гого. Значи остава въпроса, Инвесторе, кой му е “дал зелника”. Мен ако питаш, крайно време е да се заинтересоваш. Иначе олекваш.

Връщам се на моя случай. Аз, понеже не съм комунист и никога няма да бъда, не попадам на “първа страница” изобщо. Голям праз, както се казва. Аз не се хабя да пиша постинги за онези, които и без това не четат не само преди избори, но и между тях. Нито за “металните” – те са Железни комунисти. Нито за тарикатите – да не ги изреждам, че ще взема да пропусна някой рамонец. Аз пиша добронамерено за природноинтелигентните българи, които малко от малко се интересуват от политика, поне дотолкова, че да направят по-информиран избор къде да стъпват в джунглата на обществения живот на днешна България. Комуто харесва моя начин на разсъждение и писане ще ме намери и без помощта на “първа”.

По същите причини не ме плаши плашилото на БЛОГ.БГ – т.нар. БАН. Това по презумция в блоговите програми е наказателна мярка от страна на модераторите с която те разполагат за да пресичат проявите на недопустим, неприличен, подигравателен към другите блогъри език на общуване. Банът представлява временно запрещение конкретен постинг на конкретен блогър да бъде публикуван. В особено тежки случаи на рецидив е допустимо да се анулира целия блог на невъзпитания блогър. (Не зная дали в конкретния БЛОГ.БГ тази крута мярка е заложена.) Всичко това е също добра практика. Ако е попаднала в добри ръце, Инвесторе!

Да, ама не, Инвесторе. ТВОИТЕ модератори са кофти хора. Сега ще ти представя моите доказателства за този извод. “Моите доказателства”, защото са съвсем лични. Макар да съм убеден, че такова двуличие, наглост и агресия ТВОИТЕ модератори проявяват КЪМ ВСИЧКИ блогъри, които не им харесват.

Както казах, на 30.12.2017 публикувах един нормален антикомунистически постинг. Каквито всъщност са всички мои над 500 постинги. И само този – “Елате ги вижте тез комсоциалисти” възбуди черната енергия на модераторите да ме “баносат”. Защо? Ако нещо ги дразни в заглавието, то да им припомня, че имам един постинг от м.г., с “по-лошо” заглавие - “Ама големи нещастници са тия комунисти” и той “мина”. Значи не е заглавието, което ги движи. Кой е тогава дразнителят?

За по-случайните посетители на блога да кажа, че по презумция в блоговите програми е предвиден механизъм, който позволява на всеки блогър да контролира текущо най-общо казано интересът на другите блогъри към неговите материали. Този механизъм е достъпен САМО за индивидуалния блогър, защото се намира в неговата лична директория. Това е т.нар. статистика, която показва много неща, като най-важното според мен са никовете на “последните 20 регистрирани посетители на блога”.

Та, разглеждайки моята статистика около “бана”, констатирах, че двете влизания на модератора (скрит зад анонимния ник blogbg, както вече писах), за да ми лепне бан, СА ПРЕДХОЖДАНИ от посещения на един мой стар “познайник”, комтарикат та дрънка, който СЪЩО Е АНОНИМЕН. Крие се зад ника Theeconomist и измисленото име “Панчо Тантров”. Питал съм го директно в постинг преди време как е истинското му име, той ми отговори в коментар, че е “Добри”. Иначе приятелят му Vencivaleri му вика “Братане”. Ако сте по-любопитни и надникнете във Фейсбук може да го срещнете като “Небеснокафявия” или „Поднебесния“. За таквиз като него “душмани на боливийските деца” е характерно да имат по-няколко имена. Още нещо, в суматохата около “баносването ми” - докато модераторът прочете инкриминирвания постинг и вземе решение, минава време през което този постинг “виси на стената” на блога - един блогър с ник Pitatlimedejzorata харесал постинга ми “Елате ги вижте” и ме попита в коментар за разрешението ми да го цитира в своя блог. Дадох му го, разбира се и така се появи неговият постинг от 2.01.2018г. “Извън идеята СИД. Или може би не съвсем”. Е, да де, ама знаех си аз. Веднага след момента на получаване на запитването до мен от Pitatlimedejzorata в блога ми влиза червеният Икономист. И само след час постингът на Pitatlimedejzorata, който всъщност е копие на моя “Елате ги вижте”, също е “свален от екран”. (Разбира се, че всичко, което описах тук разказвателно, е фиксирано по дати, часове и минути в моята статистика и е прибрано в моя архив до който разни мръсни ръце нямат достъп. Не представлява никакъв проблем да го извадя във всеки един момент и да го тропна на масата.)

Я виж ти! Какво ли има в моя постинг “Елате ги вижте тез комсоциалисти”, което поражда неистовата омраза към него. Наложи се да го прочета отново с друга нагласа. И какво намирам: (цитирам)

 

При тази смъртност в България ДНЕС мъжете живеят 71 години, а жените – 74! „Репресираният от комунистите jivko1128 лъже повече от тях! От какъв зор? – стокхолмски синдром или обикновена лудост като лудостта на Bosia? На последния се извинявам. Не мога да му обърна внимание, тъй като на опашката чака Икото. А като се пише за комунисти, биячите са по-първи от битите!

27.12.2017 “Хайде дъртият с червения нос,....със здраве и пак да наминеш!” / от Theeconomist  (Публикувам го без никаква редакторска намеса.)

“Коледа си тръгва, а с нея прилежащият и дедик и неразделните му спътници. Ооо, миг поспри! Нека още малко се насладим на упояващият вкус на ......водката. Хайде, вече може да тръгвате! Ще ви чакам догодина... Довиждане Дядо Коледа, добре дошъл Дядо Мраз! Ще се видим на новогодишната трапеза.....”

Какво ниво, а? Като на пълен съветски простак. Ще добавя и високопросташкия изказ в коментарите под този, х-м... постинг на още двама FreeOldMen-и,  мераклии за секс старци с червени напалеонки:

- Blackpredator – “брех, дед Мороз опнал жартиерите за прашка на внук Мороз Честити Всички Празници!”

- pompadurkreten – “Аз съм помпадурът, крейзи.

Оная е братчедката.

Тя те е напомпила.

Тя само кретени помпи и пУети.

Аз помпя само пУетеси.”

Да допълня: Ако се опитате да кликнете върху PompadurKreten-a,ще научите само, че такъв блогър няма, няма линк към него. Иначе, че го е писал някой от профилите на нимфоманката “Аз съм Юлия”, се вижда от Луната. Само собствениците на БЛОГ.БГ не могат да го видят, защото те като всички руснаци са кацнали на обратната страна на Луната.”

 

Трябва да напиша, че имам постинги в които употребявам и по-остри думи към “Икономистите”. Но те не ми донесоха БАН. Ако питате защо този баш сравнително безобиден постинг ми го донесе, моят отговор е: Времето е виновно. Предстои 6 месеца “България не на червените икономисти” да председателствува Европейския Парламент, а ТОВА ОЗНАЧАВА един от последните пирони в ковчега на българските комунисти и техните производни. ТОВА страшно много ги дразни. Направо ги хвърля в луд ужас.

Ето например. На 11-12 януари и на 17-18 януари започват срещите на високо равнище в София. И комсоциалистите започват едни... „Зайо, защо си без шапка?“, „Зайо, защо си с шапка“.

Конкретно: Като нямал с какво да се захване, Theeconomist-a написал в блога (6.01.2018 „Кажи ми кажи бедний... блоговий народе“), че в деня на рождението на Христо Ботев никой блогър не се сетил да почете тази дата. Демек, простаци сме. Просто лъжа. Проста лъжа. Направих справка в „последни постинги“ – на 6.януари има 18 постинги в чиито заглавия е споменато името на Ботев. Разбира се, че възразих. Така, цитирам:

„2.Dobronameren - Отвратителни тарикати сте това вие небеснокафявите 06.01 17:10 - Ако беше жив Ботев, щеше собственоръчно с двете си кунки да ви откъсне топките! Ох, пардон - това май го беше казал Васил Левски.“

Ще кажете – остро. Добре, но сега вижте тъпия отговор на Икото. Също цитирам:

„5.theeconomist -  Няма да се унижавам да дискутирам с жив труп като тебе
06.01 18:21 - При теб менталните дефицити са в съзвучие с шизофренното ти поведение и мануалната агресия. Не бих искал да повтарям с теб опита на Павлов. Сигурен съм, че ще има слюноотделяне.“

Пък аз имам БАН, а Е‘comunist-a няма?! Защо, Инвесторе? Искаш ли още? Добре. Ето какво ми е написал един друг от тия – balgariq1878rysiq, цитирам от моя постинг „Радикализъм в България“, 27 август 2017:

„08.12.2017 15:28 - AЛО ПОСРАН ДАНСаджийско-СОРОСоиден ЦЪРВУЛ след като спазиш стриктно западните СОДОМистки ценности, изчуквайки баща си докато синчето ти те обработва отзад си помисли добре на къде ще бягаш ПАТЕРИЦАйокЧЕ защото ИДВАЩИЯ НАРОДЕН СЪД ще ви приключи окончателно и без никаква милост ДЕМОНкрадче. ВИЕ СТЕ ПЪТНИЦИ. "

И тоз българо-руснак, Инвесторе, няма БАН. Пък аз имам! Защо?

Почти приключвам. С обяснението защо се занимавам с такива комуналсоциалисти като горните:

Човеци, които заплашват така, макар словесно – то така се почва винаги, след време ще извършат жестоки убийства като това в Нови Искър. Те са спящи терористични клетки. А Investor.bg е един от адресите на тяхна явочна квартира. Кои са оперативните им работници ли? – Има един безспорен, защото сам си призна от парламентарната трибуна, че е бил такъв. Капитан Радулов се казва, от ПГ на БСП.

 

П.П.    Когато започнах преди 6 години и нещо да пиша в БЛОГ.БГ, поставих модерация на моя блог dobronameren.blog.bg. Исках да бъда коректен към всеки мой читател. Само така можех да „хвана“ всеки коментар към мен. (Обяснил съм всичко това подробно в специален постинг от 11 септември в далечната вече 2013-та.) Представяте ли си, как без модерация бих попаднал например на  цитирания по-горе коментар на balgariq1878rysiq, обърнете внимание: написан на 8.12.2017 към постинг от 27.08.2017 година!

Днес след 500 постинга и опознал „характера ти зъл и див“, БЛОГ.БГ, не виждам никакъв смисъл да поддържам модерацията си. Не си струва заради диваци да усложнявам прекия си контакт с нормалните блогъри. Още повече, че тия диваци ги „сърби неистово“ и голяма работа, че съм пропуснал да ги начеша един път. Ще се обадят пак. Те „пак са тук“, нали.

От днес, 9 януари 2018, блогът Dobronameren.blog.bg няма модерация.

И още нещо, произтичащо от злия и див характер на БЛОГ.БГ. Ако на модераторите им хрумне да баносат блога ми завинаги, съобщавам на интересуващите се, че е достатъчен един имейл на адрес cemxp@abv.bg, за да им изпратя произволен мой постинг в прикачен файл на WORD. Понеже името на отделен постинг е трудно да бъде запомнено, предлагам улеснение. Постингите в моя блог са групирани по заглавната буква им буква. Напишете ми например само „буква Т“ и ще получите всички постинги от групата „Т като Типично комунистическо“. Или  „буква Н“ - „Н като Наглост“. Или буква Е – „Е като Език на омразата“.

На тези, които имат съмнения, че така мога да им прехвърля вирус, мога да кажа, че вероятността за това е нищожна в сравнение с тази да заразят компютрите по стандартния начин. Аз не съм такъв човек. Аз не съм комунист и никога няма да бъда!

На тези, които мислят, че е непредпазливо да давам имейла си така доверчиво, да кажа, че този имейл cemxp@abv.bg, е празен. Той е предназначен само за целта, която написах. Моят личен имейл е друг.




Гласувай:
8



Следващ постинг
Предишен постинг

1. getmans1 - Определено имаш БАН. Честито, вече ...
09.01.2018 11:44
Определено имаш БАН. Честито, вече ще минаваш през блога като комета и ще те четат само тези които са в момента на линия и такива като мен дето са те сложили в „любими“.
Надявам се, че няма да ме разбереш накриво както си обичаш да го правиш.
цитирай
2. getmans1 - Уааау, положението ти било още п...
09.01.2018 11:58
Уааау, положението ти било още по-лошо.
Бърз поглед и .... оказва се, че в 08:18 ч. такъв постинг не е излизал в блог.бг.
цитирай
3. dobronameren - В интерес на истината цели два часа - от 6:30 до 8:45 на 9.01.2018
09.01.2018 13:40
няма никакви постинги в БЛОГ.БГ. Не съм САМО АЗ причината, мисля си. Вероятно ТЕ имат някакви проблеми. Това не е моя работа, да се оправят.
Впрочем, аз само се надявам, че през тези два часа Инвестора е бил зает със смяната на дежурния модератор. Представяш ли си, Гетмане?! Както има една приказка: Ще доживеем ли керемида мляко да пусне...
цитирай
4. dobronameren - Колкото до БАН-а не е толкова страшно. Поне за мене
09.01.2018 13:45
Аз не си броя постингите на "първа", нито плюсчетата и минусчетата. Самоцитирам се: (От края на първата половина на ТОЗИ постинг)
"Голям праз, както се казва. Аз не се хабя да пиша постинги за онези, които и без това не четат не само преди избори, но и между тях. Нито за “металните” – те са Железни комунисти. Нито за тарикатите – да не ги изреждам, че ще взема да пропусна някой рамонец. Аз пиша добронамерено за природноинтелигентните българи, които малко от малко се интересуват от политика, поне дотолкова, че да направят по-информиран избор къде да стъпват в джунглата на обществения живот на днешна България. Комуто харесва моя начин на разсъждение и писане ще ме намери и без помощта на “първа”.
цитирай
5. shambala - .
09.01.2018 19:42
добронамерени човеко, според мен се опитват да ти запушат устата, дай ги на прокурор
цитирай
6. dobronameren - Дотогава, имам предвид даването на прокурор, има много време
10.01.2018 08:42
Засега просто публикувам какво получих снощи на "Лични":
"Здравейте г-н Рашев, (ново)
Получихме поредното оплакване от Вашите постове публикувани в блог.бг. Противоположно на псевдонима, който сте си избрали публикациите Ви са недобронамерени и агресивни. Най-учтиво Ви молим да спазвайте правилата на сайта. В противен случай ще сме принудени да предприемем по-сериозни мерки. Лека вечер.
Изпратено: 09.01 21:10 От: blogbg"
Аз, добронамерено:
Първо - надявам се, че цитирането на получено официално съобщение от модератора НЕ Е нарушение на правилата на сайта.
Второ - Апелирам за прецизност към blogbg. Такава прецизност за модератора Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА. Какво означава "Получихме поредното оплакване от Вашите постове публикувани в блог.бг?" - Брой оплаквания? От кого? Пак ще кажа: самият блогър, нарекъл себе си Blogbg, е анонимен. ТОВА НЕ Е РЕДНО.
Трето - Забелязвам това, че правописът на модератора му куца. В 4 изречения е пропуснал 2 очевидни запетайки. Понеже съм учител, зная указанията на МОН - след 26-тата пропусната запетая в матуритетната работа по български език, на ученика се поставя двойка. За другите правописни грешки допускам, че са резултат от бързината на писане с клавиатурата.
Има и четвърто - Съобщението на модератора завършва с пожеланието "Лека вечер". Струва ми се познато отнякъде.
цитирай
7. getmans1 - Хм, много странно ....
10.01.2018 11:51
dobronameren написа:
Засега просто публикувам какво получих снощи на "Лични":
"Здравейте г-н Рашев, (ново)
Получихме поредното оплакване от Вашите постове публикувани в блог.бг. Противоположно на псевдонима, който сте си избрали публикациите Ви са недобронамерени и агресивни. Най-учтиво Ви молим да спазвайте правилата на сайта. В противен случай ще сме принудени да предприемем по-сериозни мерки. Лека вечер.
Изпратено: 09.01 21:10 От: blogbg"
Аз, добронамерено:
Първо - надявам се, че цитирането на получено официално съобщение от модератора НЕ Е нарушение на правилата на сайта.
Второ - Апелирам за прецизност към blogbg. Такава прецизност за модератора Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА. Какво означава "Получихме поредното оплакване от Вашите постове публикувани в блог.бг?" - Брой оплаквания? От кого? Пак ще кажа: самият блогър, нарекъл себе си Blogbg, е анонимен. ТОВА НЕ Е РЕДНО.
Трето - Забелязвам това, че правописът на модератора му куца. В 4 изречения е пропуснал 2 очевидни запетайки. Понеже съм учител, зная указанията на МОН - след 26-тата пропусната запетая в матуритетната работа по български език, на ученика се поставя двойка. За другите правописни грешки допускам, че са резултат от бързината на писане с клавиатурата.
Има и четвърто - Съобщението на модератора завършва с пожеланието "Лека вечер". Струва ми се познато отнякъде.


... Вече изгубих бройката на изтритите ми постинги но такова съобщение на съм получавал.
Това ще е голяма чест сигур макар, че не казват за колко си с БАН.
За предишния си постинг и аз съм „наказан“ :))) с отнемане на един атрибут които някои наричат „орденчета“, „медалчета“ или „знаменца“, както и да е, така и не им разбрах смисъла на тия нещица и тяхната роля в блога.
А, че има блогъри които пишат оплаквания в това не се съмнявам само се чудя таквиз дали получават одобрения и благодарности за проявената им блогейска бдителност.
цитирай
8. cortana - Ще се опитам да бъда максимално кратка в 'защитата' си. :)
11.01.2018 00:50
dobronameren написа:
Понеже простото сравняване на броя на прочитите между отделните постинги е фасулска работа, напоследък се появи един starforlife (който преди се титулуваше “просто любовник”, иначе е всеизвестният Гого Стоименов, любимият на наша Милейди/Саанки и нейните подличности мапутянки), който открито заявява, че може да прави неща с първа страница, включително да “помпи” прочитите на когото той си избере до където си иска. Защото бил “професионалист в компютърните технологии”! Да ги разправя тия глупости на LeonLeonov. Аз почти един живот съм се занимавал с писане на микропрограми и заявявам най-отговорно, че “чудеса” наистина могат да се правят, но само при условие, че разполагаш с обектния код на програмата или ти самият си я писал. Второто изобщо е немислимо за Гого. Значи остава въпроса, Инвесторе, кой му е “дал зелника”. Мен ако питаш, крайно време е да се заинтересоваш. Иначе олекваш.
Казах Ви го на друго място, но да Ви го кажа по-разширено и тук.
1во: ВИЕ АБСОЛЮТНО НИЩО НЕ РАЗБИРАТЕ ОТ КОМПЮТЪРНА ТЕХНИКА, А НЕЙДЕ ЛИ ОТ ПРОГРАМИРАНЕ!
Основание да го кажа ми дава проличаващото от самия Ви изказ. Тоест: Вие се изхвърляте без покритие за "микропрограмите" (изключвам, че такъв израз няма).
2ро: ВИЕ НЕ СТЕ ДОБРОНАМЕРЕН ЧОВЕК!
Основание ми дава написаното по отношение на Жоро. Ако вие сте тук от както казвате 6-7 години, въпросният е тук ПРЪВ. БУКВАЛНО! От януари 2006та.
3то: Онзи му НИК се превеждаше "обичащ простите неща (решения)", а не "просто любовник". И през годините не Вие (с "микропрограмите:))) сте дали десетки решения на какви ли не проблеми тук, а същият този "непрофесионалист" според Вас.
4то: Вие сте учител, а той програмист по второ от три висши. :))) И работи на доста висок пост в международна компания с представителства в 17 държави.
5то: ВИЕ НЕ СТЕ ДОБРОНАМЕРЕН, СЛЕД КАТО КЛЕВЕТИТЕ ЧОВЕК, КОГОТО НЕ ПОЗНАВАТЕ!
Аз (и поне още 10 други блогъри) го познавам реално от почти 6 години. :)
Погледнете първите му 10 постинга след подновяването на този му профил. Ще видите мисля, че бяха 5 технически постинга, показващи не просто професионализъм, а разрешаващи проблеми и тук. А сега погледнете последните му 10 и ще видите същото. Със средните също. :)))
Хайде сега кажете и покажете Вие колко такива помагащи или разясняващи на околните постинги имате!? Покажете само един единствен, моля!

Направо, за да не си губя времето с явно заслужаващата БАНа си Ваша особа, прочетете двата ми коментара ето тук:
http://vania23.blog.bg/poezia/2018/01/08/shtastliva-mygla.1587152
и покажете насрещната си аргументация, че Вие сте технологик, а Жоро е това, за което се опитвате очервайки го да го представите.
Дори Ви приканвам само да снимате компютъра си и да сравните с тези на "посредствения" клеветен от Вас уважаван наш съблогър. Неговите ще видите из постингите му. :) Както и снимки на дипломите му. :) Да видим Вашите. :)

Не на последно място да Ви попитам: Вие помощ на ниво програмно обезпечаване на администраторите, можете ли да окажете и оказвали ли сте? Защото дори само за отминалите празници Жоро им подари не само тази, която бихте прочели в негов коментар към който насочвам при Ваня.
Още преди години например на лични им даде решение как за 20 мин. се елиминира проблема с помпенето.



Но какво ли си губя времето с някакъв мислещ се за... макро-програмист на "микропрограми", говорещ пълни глупости за "обектния код" примерно?!! :)))
По-добре да Ви предизвикам направо. :)))
Аз съм жена. На 30 и малко години.
Имате ли самочувствието да се изправите с/у мен и да пишем код или да се препитаваме по каквото хардуерно и софтуерно Вие назовете? :)
За да видят всички четящи, че сте НЕдобронамерен смешник, който нищо не разбира от технологии. :)
Предупреждавам Ви обаче: Аз също работя от доста години в международна технологична компания, която само в България има над 1500 служителя. Зная едва ли повече от 1/1000 от въпросния мой приятел, но съм убедена, че ще Ви направя да си говорите сам. :)
Абсолютно убедена!! На 1000%! :)
цитирай
9. dobronameren - кортана била жена? На 30 и малко години?
11.01.2018 08:53
Доказателствата моля, а не празни собственоръчни помпения от рода на "ВИЕ сте недобронамерен", "смешник, който нищо не разбира от технологии" и т.н. образци, които поразително много приличат на глупостите с които ме заливат Милейдитата на "Лични". И които АЗ цитирам ТОЧНО в постингите си.
Както казвате вие: "Лека вечер".
цитирай
10. milady - добро заварили.деде, не само Велик Програмист, ти си..
11.01.2018 12:23
и най-Великият анал-лизатор у блога,
ноо,след като ме сънуваш дори с отворени очи,
мисля да те призная, и опростя..
Джулия ,първата и последната..
цитирай
11. cortana - 9. dobronameren - кортана била жена? На 30 и малко години?
11.01.2018 12:27
Две пликувани до момента в блог.бг снимки достатъчни ли са? А обстоятелството, че ме познават реално сериозни блогъри, явяващи се публични личности? Поетесата Надежда Искрова например.
Освен това: Ако желаете, когато решите да посетите бизнес парка в София, може да направим двубоя фейс ту фейс - още по-забавно ще е. :)


Но със споменаването на 'Милейди' ме присещате, че снощи пропуснах тази Ваша клевета. Клеветата че Жоро бил имал отношения с въпросната.
Вие да не сте панделката на бикините 'и, че си позволявате да твърдите такива неща? Или сте жълтото пак там, че го знаете от първа ръка? :)))

Естествено, че сте смешник, какъв да сте друг, след като се правите на програмист, а отказвате съревнование?! :)))
цитирай
12. cortana - Велики 'програмисте', сега ще Ви споделя нещо. :)))
11.01.2018 13:21
Понеже съм в обедна почивка, реших да хапна на бюрото си и да прелистя малко блога Ви. Не за друго, а да Ви видя Вас поне на снимка, след като твърдите, че аз не съм жена при наличие тук на мои снимки. :)
И попаднах на Ваш коментар, част от който ще си позволя да цитирам:
В 8ми коментар ето тук http://dobronameren.blog/history/2017/10/24/razreshete-da-razkaja-za.1573855?reply=5051974 dobronameren написа:
Принуден съм от любезните професионалисти модератори на БЛОГ.БГ
да пиша по два пъти едни и същи коментари. Калташки номер, проста работа. Обявяват МОЙ КОМЕНТАР, при това В СОБСТВЕНИЯ МИ БЛОГ, за анонимен и после системата сама изтрива всички анонимни коментари.
Ето Ви ново доказателство, че сте пълен профан, а не програмист. Всеки средна ръка компютърен специалист може да пише, редактира, изтрива анонимни коментари! Всеки! Включително аз. :)))
А Вие говорите пълни глупости!
Преди 2 години, отново именно Жоро написа програма, която може да изтрива анонимните по зададен период. Тогава я демонстрира и изтри за минута всички такива за две години назад.
Да започнем изпитването с това? Цитирайте ми анонимен коментар някъде, и аз първо ще го редактирам на 'Добронамерен е технологик колкото на баба ми хурката! :)))', а след това ще го цитирам от профила си и изтрия. :)

Нещо повече: Пълните дилетантски глупости в коментарите под цитирания Ви постинг са купища. Но всъщност: Вие можете ли да давате линкове тук, в коментарите, без да Ви реже домейна, 'велики програмисте'? Защото явно аз мога, но Вие съм сигурен, че не. :)))
14ти коментар го пише програмист?!? :) Че анонимни излизат коментарите когато Интернет е слаб? :)))
Явно този 'програмист' нищо не е чувал за динамични IP и прокси-сървъри. :) В задачата се пита що за програмист е тогава? :)

Сега като публикувам този коментар, ще Ви го пусна и като анонимен. :)))) Хей така, за да се видиш що за смешник сте. :)
А, ако не го изтриете, надвечер ще го променя както вече казах. Не за друго, а защото тук Интернет ми е 1Gbit, а в къщи само 75Mbit. :))))

А това е поздравче за Вас, 'програмисте':
https://youtube.com/watch?v=ptZw7CV01-E
С намек, че сте калинка. :)))
Всъщност, пате в калчища сте. :) И затова:
https://youtube.com/watch?v=U1lC1WyPxL0
Обрисувва и Вас, и политическите Ви сподвижници: крякащи никого неинтересуващи го пенсионерски групости.
Това да го допълвам ли в анонимния коментар, или да чакаме системата да го изтрие? Поредната Ваша глупост, показваща що за 'програмист' сте. :)
цитирай
13. dobronameren - Е, и?
11.01.2018 15:49
кортана била жена? На 30 и малко години?
08:53
Кортана била жена? Че и на 30 и малко години? Доказателствата моля, а не празни собственоръчни помпения от рода на "ВИЕ сте недобронамерен", "смешник, който нищо не разбира от технологии" и т.н. образци, които поразително много приличат на глупостите с които ме заливат Милейдитата на "Лични". И които АЗ цитирам ТОЧНО в постингите си.
Както казвате вие: "Лека вечер".
цитирай
14. dobronameren - Продължавам да цитирам точно какво получавам на "Лични"
11.01.2018 15:59
Изпратено: 13:38 От: milady
"Рашков,по=добре си сложи..желязната модерация, въздух под налягане си
Апостол е беден, стархлив, и изкукал,
но от теб като нищо
ще изкяря 6 бона..
стогат ми за..Хаваи, с гаджето
съжалявам, тук не е за аматьори,
къде си тръгнал с-у Жоро и мен,
Милейди Лейди, мармалейди,Джулия!!
ниска топка си, нищо ,че си Геафоман..
хубав хУйкенд, деде
Но със споменаването на 'Милейди' ме присещате, че снощи пропуснах тази Ваша клевета. Клеветата че Жоро бил имал отношения с въпросната.
Вие да не сте панделката на бикините 'и, че си позволявате да твърдите такива неща? Или сте жълтото пак там, че го знаете от първа ръка? :)))
Естествено, че сте смешник, какъв да сте друг, след като се правите на програмист, а отказвате съревнование?! :)))"

Инвесторе, поспрете тези луди жени.


цитирай
15. cortana - ПП: Обосновката Ви с Бил Гейтс при мен, закова глупомера на макс!!! :) :) :))))
11.01.2018 17:05
Но пък Ви отговорих, въпреки небивалата Ви глупост. :)


цитирай
16. milady - ето, моят въпрос, бай злонамерен, и недей рови за..Милейди, стана за Смяхх..
11.01.2018 20:12
РАЗГОВОР С BLOGBG

Re: Re: Re: Здравейте!
какво става ..пак,
защо ми изтривате..сатирата?
аз също имам право, да се оплаквам като този ,по-долу
защо му свалихте Бана на този нагъл, прост,
агресивен дебил, от 5г го търпим..
ще вдигна Полицията на крака..ей сега..
погледнете му Чворчеството и коментариите!!
моля за незабавен отговор..

18:35 - Третият пол.......

автор: theeconomist
Изпратено: 19:43 От: milady
цитирай
17. dobronameren - Забелязахте ли нещо много важно според мен
12.01.2018 09:01
Трети ден и четвърта сутрин - днешната, "Първата" страница на БЛОГ.БГ, изглежда съвсем нормално. Имам предвид, че липсва "професионалната намеса" на Помпиера Милейдин и прочитите на постингите там се движат в своите нормални граници - 1200-1300 отгоре и 300-400 отдолу. Дали пък това не е резултат от Нашите усилия - на мен и на нормално мислещите блогъри. Веднага обръщам внимание. че съм написал "нормално мислещи", а не само "демократичните". Сега - ако това наблюдение е вярно и е устойчива тенденция - очаквам Инвесторът да направи следващите стъпки за превръщането на сайта БЛОГ.БГ в нормална виртуална медия.
цитирай
18. yoan2015 - Не мисля, че 1200, горе или долу са ...
12.01.2018 10:08
Не мисля, че 1200, горе или долу са нормални прочити. Със съжаление към нормалните блогъри, както ти ги наричаш, сайта блог.бг смърди и ще продължава да смърди все повече и повече. Казват, че хората като остаряват се вдетиняват, това тук се е превърнало на детска градина, една групичка хора,те се знаят, успех ти желая, в борбата....
цитирай
19. milady - ново двайсе, не спирам да се смея с вас......
12.01.2018 10:19
защото сте многоо тук, една дузина..
Детски Сад за деца над 65
колега Х Рашков, освен ХайПрограмист,ти си
и отличен математик, като моята..котана Минка..
спорен ден от мен..
дано не кацне скоро..кортана,
..дЪТо да ти е яко..
Юлия,Първата и последната..
оооммм....
цитирай
20. cortana - Да Ви покажа разликата:
12.01.2018 11:02
'Великият програмист на микропрограми'
dobronameren написа:
Трети ден и четвърта сутрин - днешната, "Първата" страница на БЛОГ.БГ, изглежда съвсем нормално. Имам предвид, че липсва "професионалната намеса" на Помпиера Милейдин и прочитите на постингите там се движат в своите нормални граници - 1200-1300 отгоре и 300-400 отдолу. Дали пък това не е резултат от Нашите усилия - на мен и на нормално мислещите блогъри. Веднага обръщам внимание. че съм написал "нормално мислещи", а не само "демократичните". Сега - ако това наблюдение е вярно и е устойчива тенденция - очаквам Инвесторът да направи следващите стъпки за превръщането на сайта БЛОГ.БГ в нормална виртуална медия.
Пълни глупости! При налични няма и 300 реални блогъра тук, не мислите ли, че ВСЕКИ трябва да прочете първите поне по 4 пъти, за да генерират тези прочити. Или поне половината по 8-9 пъти.
За по-надолу да не говорим.


А сега как го прави 'некадърният' (според 'микрото') Жоро.
13ти и 14ти коментар тук:
http://musicgirl81.blog.bg/muzika/2016/07/19/reshenie-kak-da-niama-smisyl-da-vi-pompiat-postingite-i-te-n.1465652
Съвсем малка разлика м/у поднасянето на информацията там и тук, нали? :)
цитирай
21. yoan2015 - Гузен, негонен бяга.
12.01.2018 12:11
milady написа:
защото сте многоо тук, една дузина..
Детски Сад за деца над 65
колега Х Рашков, освен ХайПрограмист,ти си
и отличен математик, като моята..котана Минка..
спорен ден от мен..
дано не кацне скоро..кортана,
..дЪТо да ти е яко..
Юлия,Първата и последната..
оооммм....

цитирай
22. yoan2015 - Госпожата с многото самоличностти...
12.01.2018 12:18
Не ме вълнува къде се подвизаваш, от коя гърда смучеш и дали хапеш ръката, която милостиво ти подхвърля, може би на Луната би имала повече късмет. Успех в търсенето на лично щастие.
цитирай
23. milady - № 25,аз съм Драматург,ти сега ли..загря, бе троловъден
12.01.2018 18:15
нещо май те боцка..отзаде
споко, ще те отразя, не забравям..
имам Памет и Интелект на 156
цитирай
24. yoan2015 - Ти си цялата една драма, за тургането не си сигурна. Създание нещастно.
12.01.2018 19:41
milady написа:
нещо май те боцка..отзаде
споко, ще те отразя, не забравям..
имам Памет и Интелект на 156

цитирай
25. milady - виж, какво си писал, а виж колко глупаво се държиш, забравят само тезз над 75, сигурна съм..
12.01.2018 20:12
Блогът на yoan2015
Моят блог в Blog
Ако някой от уважаемите съблогъри го сърби там дето не може да се почеше,
моля да не коментира.
цитирай
26. yoan2015 - Това е марката на драматурга лельо.
13.01.2018 09:52
milady написа:
Блогът на yoan2015
Моят блог в Blog
Ако някой от уважаемите съблогъри го сърби там дето не може да се почеше,
моля да не коментира.


Обаче ти си много "корта", за да схванеш, корта не е българска дума и едва ли ще я разбереш, а и аз няма да ти кажа, просто ти си си такава "корта", язък ти за годините, иначе нищо лично, само замърсяваме блога на Добронамерен, не злонамерен, злонамерена си ти.
И затова не желая да те обиждам /вече/ заради възрастта ти, търси си друго занимание, за мен не съществуваш.
цитирай
27. milady - то се вижда от 3 000км, кой дядо, кой леля, кой..калпак, като теб ..
13.01.2018 10:08
30. yoan2015 - Това е марката на драматурга лельо.
09:52

само леолео е такъв злобен, скрит хейтър,залагам си Дипломата 5,45..
или,дядо злонамерен..
кукувци има премного, след Интернет промяната..
споко, деде, няма те търся повече..да не фърлиш топа..
цитирай
28. dobronameren - Благодаря, Йоане
13.01.2018 10:34
А Джулия наистина е проста и злобна жена. Комбинирано с лудостта наистина се получава това, което виждаме в коментарите й. Не само при мен и не само срещу мен.
цитирай
29. starforlife - dobronameren,
13.01.2018 22:12
Дори не мисля да те репликирам, просто защото си смешен.
Но все пак те съветвам да не пишеш клевети и небивалици по адрес на реални хора!

Георги Стоименов
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dobronameren
Категория: История
Прочетен: 1873340
Постинги: 669
Коментари: 2593
Гласове: 1611
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031