Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.05.2017 15:45 - Копелета. На изчезване
Автор: dobronameren Категория: История   
Прочетен: 4273 Коментари: 20 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Народът вика “копеле” на извънбрачно дете. Думата има привкус на човек без официално бащино име. Т.е. един вид анонимник. Може би затова в народния жаргон “копеле” означава още лош човек, мръсник. Това е нещо като отглас, че по дефиниция истината НЕ МОЖЕ да бъде анонимна. (Оттам нататък чак следват споровете истина или лъжа тя е.)

Разсъждавайки точно така, си позволявам да наричам АНОНИМНИЦИТЕ в блога “копелета”. Като прочетете списъка им (непълен, защото аз съм го правил, а не ония, чиято работа е тъкмо такава – да следят за “чистотата” на спора) ще отбележите, че в огромното си мнозинство ТЕ първо и еднозначно наричат Европейския Съюз “еврогейски” и НАТО “омразното сатаНАТО”, а после едва се разделят на социалисти, националисти или патриоти, за да се съберат отново накрая, че мястото на България е само в Православния Свят. Православният свят, разбирай стария комунистически СССР, наричан от всички тях свенливо, кой знае защо, Русия.

И тъкмо тук твърдя, че е “заровено кучето”. Защото само в комунистически устроения свят могат да виреят безнаказано такива като тях простаци, неграмотници, безмозъчници, тарикати, насилници, убийци ... продажни съветски копелета. И тъкмо това ми дава убедено да напиша, че ТЕ СА НА ИЗЧЕЗВАНЕ. Светът, понеже е съвкупност от човеци, които имат вроден инстинкт за оживяване във враждебна среда, и той като тях е невъзможно да търси сам своето (само)убийство.

И тъкмо заради тези мои разсъждения копелетата в блога ще продължават да ме “убиват” с и на думи, да ме съветват, заклеймяват, допълват, изменят, тълкуват, изтриват, забраняват ... разните червеноармейци, кушели, рамони, сексуалистки, откровени свободни старчета и други “педераси”. “Педерасти” не като разбиращи любовта малко по-широко, а като мръсници. Мръсници навсякъде, включително и в областта на самата Любов.

Ето моят непълен списък на “копелетата в блога”. На пропуснатите се извинявам. И на повторените по няколко пъти, заради псевдопрофилите им – също. Не съм ги подреждал по сила на мръснотията им, по честота на поява на “първа” или по някакъв друг, например азбучен, ред . Просто съм “хванал” един, после коментиралите го, после коментиращите коментирали и така ... докато напълня отреденото ми място за един постинг.

Отбелязвам, че правописа им на тия, съм запазил. Даже на места съм го поправял, за да не се чудите какво е искал да каже пишещият.

zaw12929 Име: Нема такова

2017.05.02 – “Колко милиарда ще струва на България електронното правителство и кога ще му е пускът. Който знае да каже на управляващите! Към парада или към пенсиите?!!!” - Няма страна в ЕС, която си позволи да е без електронно управление. Това каза доцентът Радослав Йошинов, директор на лаборатория „Телематика“ при БАН. Той поясни, че електронно правителство и електронно управление не са син...

2017.05.05 – “Всичко за причините и лечение на честото уриниране: Каква трябва да бъде струята урина на мъжа?”

lesovski – Име: Свободен българин

2015.12.29 - “Огледало за еврогейци” - На ви евроатлантически клишета, на ви сигурност и НАТО, покорена Европа се подложи на САЩ, но и ние като папагали и "барабар Петко с мъжете" първи се набутваме в чувала та даже и импровизираме в "безпределна вярност" еврогейчета, цункайте се и се погледнете в "Огледалото", имаше такъв роман от "виден" български демократ, предполагам, че няма да се наплюете, защото ви липсва съвест.

4ervenaarmia - Име: Червена армия

2017.05.02 – “Признаха най-сетне - страх ги е от космическите технологии за да не загуби властта си финансовата олигархия на Запада” - От прихванати съобщения на неприятелите нашето разузнаване разбра, изпаднали са в истински ужас и са в паника от технологиите открити от Крилатия дракон, космическите технологии. Страх ги е, че тези технологии ще освободят хората от властта на финасовата олихархия на Запада, а те искат да направят всичко да запазят финансовата олигархия.

(Към този постинг изпратих коментар: “Откога “Червената армия” започна да се интересува от крилати човеци и змейове? Откак подрязаха крилете на крилатите й ракети ли?” На който получих модераторския отговор: “Коментарът ви не бе изпратен, защото авторът на блога не желае да получава коментари.”)

reader - Име: zmei gorianin.

2017.04.29 “Глупаци, пълни глупаци, да не кажа новите /стари/ идиоти.” - Новият 44-ти Парламент на България приел днес единодушно Декларация за ситуацията в Македония – един абсолютно безсмислен текст, в който нашите „европейци“ настояват за „решаване на проблемите съгласно законите”...

2017.04.29 “Краят на Римската империя като предупреждение за Европа” - Всяка прилика между настоящи и антични обществени групи, лица и събития изобщо не е случайна. В историята няма случайности. Всяка цивилизация, която се окаже неспособна да се справи с онтологично предизвикателство, което историята и поставя неминуемо загива.

nadzambunata Име: Язе Язев

В блога няма постинги.

olivie  – Име: Оху Боху

2017.04.27 – “Бяха калинки, сега и пучи въшки ни тормозят- Те така значи вълкът е на път да падне в блатото на военния запас и да стане от охранител армеец, който да даде пушечно месо против Русия в полза на НАТО и еврогейо-атлантическите „ценности”. Хак ти е братО, така ти се пада – и мафиотите няма да останат настрана от зАпаса, а да не говорим, че най – ме кефят натотроловете които ще могат да докажат хъса си срещу Русия в реални бойни действия. Те последните за това и млъкнаха и остана само една латерна – kolevn38 да поддържа огъня на антируската истерия. Козяка веднага „инвестира” в украински хакер-тролове коита напъплиха блога като пучи въшки.

(Позволих си да обърна внимание на този Оху Боху, че е забравил мен да ме пришие към “латерната kolevn38”. Той не пусна, естествено, моя коментар, но му отговаря ЕДНОСТРАННО в блога си така: , 27.04.2017: “Някои пучи въшки се разшаваха, но естествено няма да им се даде трибуна. Забравил съм да спомена човеконенавистника dobronameren и той се почувствал засегнат, че ще платят сребърниците само на kolevn38. Вземете ги господа и дано ви стигнат за некролози, щото цветя няма да има.”

И ми изпраща, на ЛИЧНИ представете си, следното: “Оказва се че си не само злонамерен, но и злопаметен? Естествено няма да пусна коментара ти. Пък и нищо общо нямам с ДС, за разлика от тебе. И зле си изтълкувал че си смених името - не е от страх, а като подигравка с умствения багаж на такива като тебе. Знам че истината боли, но все пак не е късно да реагираш адекватно. Нали не си си мислил, че елита ще сподели властта си с такива като тебе? Не ме разочаровай моля. Винаги съм имал вяра в здравата ти селска хитрост.... Пфу “

Пфу! За сведение на този мой нов пишман биограф “фрийчо” в родовете и на майка ми и на баща ми 3 поколения назад няма да откриете нито един селянин. Всички са граждани.)

blackpredator - Име: Predator Black

2017.04.23 – “Ново за мен” - Рових се снощи в стари печатни писания отпреди Революцията. Попаднах на нещо, което преди години съм пропуснал. Иван Мърквичка имал син. - Иван Иванов Мърквичка. Загинал за България! ... Какъв контраст! Роднината на Швейк загива за България, а Швейковците в блога "умират" за Америка. Разбира се, Колю, Гетю, Батого и останалото байХуйого, за които в чутурите бананът е фалическият символ на демокрацията, ще ме пратят у Масква. Имате много здраве гаспада. На мен и на приятели ни липсва вашият класически пример за фройдизъм. Да мразиш тоя, който ти е помогнал да си държава.”

(Още сведения за този, дето СНОЩИ попаднал на нещо, което преди години бил пропуснал:

2016.12.09 - “Комити” - Чета, слушам и гледам от много години политическият живот в страната. Чувал съм преди и след 10.11.1989 г за дисидентите Илия Минев, Божидар и Минка Статеви, Едуард Генов, Иван Янков, Екатерина Маркова, Христо Сватовски, Цеко Цеков, Зайнеб Ибрахимова, отец Благой Топузлиев, Петър Манолов и т.н. Чувал съм и чел и нашите съблогъри Григор Симов, Босия и Ангел Грънчаров-Елтимир, лека му пръст. Шест години му бях началник и имах много десетки разговори с Любомир Собаджиев - основател на СДС, "Движение гражданска инициатива" и "Комитет 273". /сигур ме чете отгоре, мир на душата му!/ Повярвайте, никога не съм чувал за дисидентите Валери Станков, Батого, Планинитенабългария, Постол, Слевун, Колю, Гетю, Демограф, Осцилограф и прочее блогови комити.”

Пишейки така непредпазливо за себе си, Чепърдалото се идентифицира еднозначно като “черен Хищник” – Надзирател. Оттук нататък е лесно. В Гугъл пише, че Любомир Собаджиев, преди да стане “основател на СДС”, е бил 6 години в Русенския затвор (за “криминално проявени лица”). Същите години преди Десети, за които Хищникът пише “бях му началник”. И още: “Да, Мерлин, в Драгажен флот. Там беше прощъпулника и не девет, а почти шест, което не променя факта. Собаджиев беше драгьор капитан на малката дълбачка "Стъклен”.”)

blakcpredator - Име: Black Predator

2016.08.01 – “Хладни голи рамене (истината такава каквато е-откровението на joysii)” - Полунощ е. Отварям прозореца и ме лъхва  мирис на изгоряла гума(от падналия презерватив на перваза е).

(Знаете ли коя е joysii ? В профила й пише Име: jo ysii, Възраст: 13.)

2016.08.17 – “ОстеРАЙ..х - 4 част...Когато олигофренът стане олигарх” - Поредицата постинги на Икото - "Ос...рах се в Австрия -1,2,3,4" са ярък пример за това разбира ли свиня от кладенчова вода. Някой беше написал че ПолитИкото духал на някакъв си Рио, ето значи кой е бил спонсорът му из австрийско, голямо духане е падало:))) От това дали един човек е богат или е богаташ се определя и нивото на комплексарщината му! При Икото No limit!

appen13 - Име: appen appen

2016.11.21 – Отворено писмо до новоизбрания български Президент генерал-майор Радев” - И на Вас ще ви се наложи да бъдете български президент в много разделно за Европа и света време. И трябва да имате пространство за маневриране. Вие, като покойния ми баща сте професионален военен пилот. И добре знаете цената на всяка грешка във въздуха. А грешките в политиката са по-страшни и по-зловещи от тези в полет. Пазете се от политически уловки и клопки на отиващата си наета от Берлин и Брюксел туземна евро-колониална администрация. Още повече се пазете от обслужващите ги средства за масова дезинформация и анти-българска евро-гьобелсова пропаганда. И най-вече, пазете се дори малко да приличате на отиващия си Ваш предшественик Чехльо Сталина Прокопиев-Плевнелиев. И само така ще спечели доверието на българите, които гласуваха за Вас и за нова суверенна независима България.

2016.12.14 – “Честито, неуважаема русофобска АНТИ-БЪЛГАРСКА форумна евро-окупационна трол-прислуга!” - Току-що най-влиятелното АМЕРИКАНСКО списание Forbes за ЧЕТВЪРТИ ПЪТ обяви Владимир Владимирович Путин за НАЙ-ВЛИЯТЕЛНИЯТ ЧОВЕК В СВЕТА !!! Само да напомня, че Forbes е най-влиятелото дясно-консервативно списание в САЩ и неговите мнения и...

(Знаете ли кой ви гледа от аватарната сникма на Аппен 13-ти? Мао Цзе Дун. Честито, учудени.)

elcho - Име: Elcho elcho

2016.05.12 – “Тотемен произход на името българи” - Най-ранните легенди за него са датирани приблизително и са разпространени в обширен регион. Характерни са и за фолклора на т.нар. казански татари, потомци на волжките българи. Една от тях - за сърната има интересно потвърждение и за Бал...

2016.05.12 – “Значението на името българи” - Според един от най-старите митове от Волжка България името българи се извежда от покровителя на древните българи - добрия дух вълк. Те изобразявали на знамето си вълча ( „булг” ) глава ( „ар” ), поради което друг...

(Това е първото “копеле” от вида “Ние, българите, православните, сме създателите на света.”)

bogolubie - Име: estir estir

2017.05.02 –ЧЕРКВА В БЪЛГАРИЯ НА 1000 ГОДИНИ ПАЗИ КЛЮЧА ЗА СПАСЕНИЕТО НА ЗЕМЯТА. ВЪТРЕ Е...

2017.05.02 – От последните минути: САЩ СЕ ИЗТЕГЛЯТ ОТ БЪЛГАРИЯ!, заяви Джонатан Галавис – първи съветник на Доналд Тръмп по БНР! Тръмп и Путин обсъждат Нов Световен Ред!

budha2 - Име: буда БУДА

2017.05.06 – Теософията – част 1” - Какво всъщност представлява теософията? Самата дума е била използвана през XVIII век за обозначаване на теорията на мартинистите; но тя е съществувала и два века по-рано, когато през 1612г. Хазелмайер пише за ,,заслужаващото похвала Брат...

2014.02.27 – Скритите двигатели на украинския бунт са еврейските олигарси. Кирилл Мямлин” - Еврейските олигарси, наети от господарите им за ограбване на Украйна, старателно изпълняват и всичкте им други заповеди. Те също са роби, но работата им е добре...

budha  - Име: Държавна Сигурност, Възраст: 111

2013.05.28 –Петър Дънов

2013.05.05 –Ануннаки и Нибуру

ramone - Име: Johny Ramone

2017.04.11 - “Айн Ранд, капитализма и Карл Маркс” - Егоизма на капиталистите (според Ранд) и покровителстваното от тях неограничено развитие на технологиите, насочено към по-голяма печалба ще изхвърли (направи ненужни) от пазара на труда огромни групи от хора (ония с айфоните, но без поршетата), които ще се превърнат в гробокопачи на капитализма. Иронията е, че Маркс е предвиждал, те да бъдат съзнателни работници, а не безработни африканци... нищо де – все пак ще се окаже прав човека...

stefbelchev - Име: чr кr

2017.04.07 – “Война е.ОТ ТРУМАН ДО ТРАМП.МИРИЗЛИВИЯТ (ВОЕННИЯТ) ЧЕПИК НА ВЕХТИЯ (СВЕТОВНИЯ) ЖАНДАР ОТНОВО СТЪПИ В ИЗПРАЖНЕНИЯ, тази нощ.САЩ-ДемоНите демоНкратично ВОДЯТ БАЛА.” - В нощта на 7 април САЩ нанесоха удар по сирийските правителствени войски, използвайки за предлог ситуацията с химическия инцидент в провинция Идлиб. Самото присъствие на военнослужещи на САЩ и други страни на територията на Сирия без съгласието за това на правителствата на тази страни или на решение на Съвета за сигурност на ООН е грубо, явно и с нищо необосновано нарушение на международното право.

Що за идиот трябва да си да изстреляш 60 ракети "Томахоук", всяка на цена от 1 478 966 $, за да убиеш 6 сирийски войници и да повредиш леко 9 стари самолета. Ето затова външният дълг на Щатите надвишава 20 трилиона долара, защото харчат по 14 789 660 долара за да убият един войник?!?!? "Ово е стандарт!" както казват на това моите приятели от Сърбия. Краварите са просто за смях. Идиоти.

kuschel - Име: Граф Кушел

2017.04.21 – “Треперете, боклуци! Много още изненади ви чакат. Просто забравихте с кого си имате работа, с тоя, който винаги печели.” Veterans Today: Как руснаците свалиха 34 американски крилати ракети Tomahawk при удара в Сирия.

2017.05.05 – За мен” - Капитализмът и демокрацията са като еротичен сън с Цецка Цачева - безкраен кошмар.

borsi Име: Jay Gould

2017.05.06 Руските хакери” – Като чета жалбите на български, американски, френски, немски леви демократи и воплите на добре образованите и с голяма обща култура журналисти, които знаят всичко, защото са близо до големците и се търкат у тях любовно, стигам до извода, че Интернет и компютрите са измислени от руски хакери по времето на Иван Грозни. Докато още другите са говорили на родните си езици само с конете си, руснаците в дългите зимни нощи са ги изпреварили със столетия в технологиите. Обама, Клинтън, Меркел, немски, френски и американски служби, технологични гиганти и любителките на младички назбобани с амфетамини, брадати и с малко въшки джихадистчета – полови атлети, всички те са гола вода и технологично като проприопитеци, в сравнение с руската извънземна технология изпреварила цивилизацията и громяща либералната ни демокрация. 

cortana - Име: Cortana Windowska

2017.02.20 – Какво е ID и за какво можете да го използвате в блог.бг [част трета]” -Моля блондинките, които ги дразня, да ме подминат по живо, по здраво! :)
Никого не принуждавам да ме чете, но нека и не изхвърля екскрементите си по мене! 
Шарж-заглавие: Закси, Гого, разликата м/у тях и нЕкои селски номера с ID в бл...

(Не ви съветвам да влизате в този блог. Има много голяма вероятност да ви налазят пучи въшки и windows такива. Имам предвид вируси.)

katara - Име: JULY STAR

2017.04.26 – “имало една патка..” - Една патка мислила, мислила и умряла. Друга патка като видяла как се споминала първата решила, че мисленето е опасно за здравето и спряла да мисли, не мислила, не мислила и тя умряла. Трета патка като видяла нещастието сполетяло другите две се уплашила и решила, пет минути ще мисля, пет няма да мисля и така, мислила, не мислила, мислила, не мислила и тя умряла.

2017.02.06 – “защо фучи..кУртана.. и сън не я хвана ..

saankii – Име: Saankii Maankii

2017.01.12 – “освен злонамерен , си и упорито нагъл манипулатор.. да ти имам безценните еврогейски ценности, кре4етало неуморимо.. поздрав на колегите мерлин и пандо.. юлия”

(Това е един поздрав до мен, dobronameren, от тази модераторка, която не била манипулаторка.)

milady Име: Lady Lady, възраст 100

2017.02.16 – “отличници” - След изстъпленията , които продължават да ни заливат от Таблото на Отличника, налага се и аз да напиша два три смислени реда, тъй като простата Истина, е проста ,ще бъда максимално проста и точна.. Та така , мили ми блогери и блогерици.. когато сте решили да бъдете публични, трабва да носите на... бури и вятър, а ако сте анонимни, просто идете на лекар Психиатър за няколко сеанса .. Аз пиша винаги директно и ясно, и нямам нужда от каламбури и сравнителни идиоми и ..идиотизми, за да ви докажа... че сте просто прости, а най вече какво ... страхливи лицемери..

2017.02.02 – “Честит празник на всички, които го чувстват /отзад/ ! 12+” - podobno и на теб ,dede борн ;)))))

marmalady - Име: Lady Bohema

2015.05.14 – “Печелете от Съблогърите ,те са ваши братя по перо...” - Колеги, заформя се нов бизнес в блога… търговия с коментарии, пароли, изнудване, компромати, копирани и прекопирани глупотевини на пиЕр на Квадрат. Предайте, моля нататък … Аз съдя теб, ти съдиш друг… Той съди друга....а , тя пък съди друг.

Многоооо ПРОевропейски ми звучи на мен. Бравааа за Ноу Хау /то ,колегата от Долноо наПанагюрище ….

(Предишните 5, тази и следващите 2 – как е копеле в женски род? – са първите, които така ги сърби между палците на краката, че това дори е по-силно от раздиращата ги шизофрения “8 в 1”. Не съветвам никой, мъж или жена, дори за момент да покаже някакъв вид човешко съчувствие или внимание към тях, защото ще ви се лепнат като онзи скункс от филма “Боговете сигурно за полудели”. От който скункс единственото спасение е да си събуете ботушите внимателно, тъй че да не го раздразните допълнително, и да тръгнете бос през пустинята. Което също не е никак за препоръчване от друга гледна точка.

А защо се занимавам с тия скункси? – Ами, защото “проституират” и в полето на политиката! Четете по-надолу.)   

mileidi46 - Име: mileidi leidi

2017.04.09 – ЗЛОВЕЩА МАНИПУЛАЦИЯ...на белите каски” - ИМАШЕ ЛИ ПОВОД ТОЗИ ПРОСТАК...ДА СЕ ,,ИЗЛАГА"???? ИМАШЕ ЛИ ЗАРИН?? Или кой инжектирва мъртви деца и прави кошмарни видеа???

blondinkas4uk09 - Име: Silvia zelenata, Възраст: 99

2016.09.02 – “И нека по-добрият градинар да победи” - Градинката ми в профил и анфас (Вдъхновено от Ико) ГолЕм праз

varg1 – Име: Varg Vikernes

2017.05.04 – ДНЕС, 13.30 ЧАСА - НАРОДЪТ И СЛАВИ ТРИФОНОВ ИЗЛИЗАТ НА МАСОВ ПРОТЕСТ СРЕЩУ НОВИЯ КАБИНЕТ!!!” - Припомняме, че лидерката на БСП Корнелия Нинова вчера официално призна, че наскоро е провела тайна среща със Слави Трифонов в кабинета на бизнесмена Георги Гергов в ЦУМ

(И още 14615 (без майтап словом четиринадесет хиляди 615) постинга. Фалшиви новини.)

to4icata111 - Име: Krisi Krisi

(В профила си Точицата е записала: “Добре дошли в моята скромна поетична къщичка! Злонамерени и жлъчни коментари, намеци, съобщения и пр. не се толерират в блога! Тук домакин е Доброто, Злото е неканен гост.Което не предполага анонимнос! Добавката “К.Николова” също е доволно анонимно.)

litatru - Име: Лита тру

2017.03.20 – Обувките на демокрацията” - Вървях по булеварда, съвсем обезверена, а Западният вятър ми дялкаше гърба. До мен изникна сянка, в дрипи пременена. Тя носеше в ръката закърпена торба. Подпираше се тежко на старичка точилка, захлупила бе шапка - протрита тук и там. Обувките й бяха пробити от горчилка, Палтото - извехтяло. - Аз мойто ще й дам! Сянката погледна с ирония палтата. Благодаря! Не трябва!... Привикнах с тоз` сюртук. Отивам на далече – в чужбина – при децата, да се порадвам малко на моя първи внук. Тъй каза и си тръгна. А Западният вятър подхвръкна със зората. От слабост аз не мога да хвръкна като тях, пък цял живот работя в полза на страната…Защо сега мизерствам? Напразно ли живях?!Аз питам, но ветрецът – все клати си брадата! Не иска да ме чуе! Фучи с ехиден смях!...След срещата с жената – заблъска ме главата.

Погледнах се критично… Май сянката бях аз!

(Ако погледнете аватарната снимка на профила на Litatry, ще си кажете вероятно: Я каква хубава “сянка”... Пред каква хубава просторна къща... Истински поетичните натури трябва да бъдат най-честните от всички хора.)

 

Отреденото ми място за постинг свършва, а изобщо не стигнах до ПОЛУ АНОНИМНИЦИТЕ в блога. “Полу”, защото се представят с име, което е най-вероятно измислено – напр. Панчо Тантров, или много често срещано, напр. Сашо Иванов, Димитър Димитров. Но за част от тях – много ярките червено-черни, небеснокафяви, фекално-жълти и т.н., толкоз много време и място съм отделил, че и тук да ги споменавам би могло да се изтълкува като излишно фаворизиране. Освен това сега съм пазарил мъжкото магаре на кака Пенка, което такова тикме ще им тръсне като го помислят за вол, че ... ОХ! Горкият getmans1.




Гласувай:
1



1. blackpredator - абе дърт глупак
07.05.2017 16:20
Собаджиев мое да е лежал 6 години в Русенския затвор, само ако е бил четник от четата на Караджата или на Ботев
деба психаря ти, още малко ще кажеш, че баба Тонка му е правила нес кафе
цитирай
2. olivie - ддддд
07.05.2017 16:39
Нали ме беше картотекирал с истинското ми име. Сега какво пак ревеш? Малко ли ти платиха, или те порицаха? И кой ти плати - тия които те създадоха и се кле в тях, или тия които лижеш в момента?
цитирай
3. olivie - към анонимното копеле горе
07.05.2017 19:28
Оливие е Маслинков на френски и нямам нищо общо с Бургас. Нито пък със Службата, освен наборната през която съм се клел (а честните хора се кълнат само веднаж....) Не ти стига пенсията ли, шо ли? 2 шапки пари ли търсиш от джоба народен на който нищо полезно не си дал?
цитирай
4. olivie - ха-ха - това за тебе спор ли е?
07.05.2017 21:43
Не помниш ли че ме заплашваше, че ще си платя за всичко, че тези дългове се унаследявали (демек ако умра , наследниците ми щели да ги плащат и т.н.?) Като правя разбор на "регистрираните" и картотекирани от тебе по - горе блогъри не мога да не отбележа професионализма на доносника, свикнал да колади за спазването правата линия на партията-майка всички отклоняващи се от успоредността й. Такива като теб не заслужават името, а само презрението ми.
"добронамерен" (колкото бяха добронамерени комунистическите палачи) - върховен цинизъм! Потвърждавам 5х5 (ДДДДД) Няма спор - КОЙТО СЕ Е РАЗКРИЛ ДА СИ ПЛАЩА!
цитирай
5. milady - а бе куку,за какво се напъваш толкоз ?!
07.05.2017 21:52
долу горе от 4–5г. съм тук
и всички, които имат интерес към
моята ярка/ благодаря ! Личност, са наясно...
луда кратуна си , чак в далечната 2014 да си
ровиш носа... ее нее , не го очаквах..
айде, за утре задача, да измсилиш име..
за женските ...копелета..
срамота байно, деца ,унуки нямаш ли ,поне ?
Юлия /от Франкфурт на майната му..
цитирай
6. getmans1 - Дедо ДоброЗЛОнамерен, убаво ги ...
07.05.2017 23:52
Дедо ДоброЗЛОнамерен, убаво ги започваш тез твои хистории ама защо, бе джанам от средата на сетне взе ги осираш, май си логореята ти нема спирка!?!

Че да ти рекна и язе, в момента съм на смяна в "Русенският" затвор и от най-високата вишка виждам, че мъжкото магарето на леля Пенка добре си е свършило работата. Хем не само, че добре те е нацелило в " междуушието" ама и ти е направило, и топъл компрес.
Надявам се, че след като топлината и амоняха си свършат работата, и се освестиш ще се пеместиш пред него, че белким като се "изъклиш от зор" да започнеш поне Гуглето да четш като ората.

Силно се надявам, че пълната "магарешка програма" чифте и сране, сикме и пикме чудесно ще разбуди твоите сетива и възприятия.
цитирай
7. dobronameren - Странни неща стават в блога ми. Изчезват МОИ КОМЕНТАРИ В СОБСТВЕНИЯ МИ БЛОГ.
08.05.2017 16:06
След двата първи коментара тук - на Blackpredator и Olivie бях им отговорил с два МОИ коментара. Тъкмо те са изчезналите. Дали пък не е виновен постинга, който директно нарича анонимниците в блога "копелета"? Дали НЯКОЙ ОТ МОДЕРАТОРИТЕ не е също "копеле"?
Както и да е. Пускам отново (по памет) изчезналите коментари. Даже така стана по-добре - защото ще ви стане ясно, защо Olivie се е възбудил на тема "Бургас" в своя коментар №3. Иначе, без моето пояснение, това "виси".
цитирай
8. dobronameren - Отговор на коментара на blackpredator (kom.№1)
08.05.2017 16:08
Преди 3 години горе-долу самият blackpredator ми беше написал “да не чеша 88-годишните му топки”. Преди 3 месеца приблизително неговата приятелка “8 в 1” Milady, ми се беше обидила, че аз, близо 70-годишният, съм я изкарал по-стара от мен, поставяйки я по възраст между мен и Блеки. Значи Чепърдалото (защо така го нарича Гетьо, не зная) е по-възрастен от мен, пък мен нарича “дърт”?! Освен ако оня дъртия Чепърдал е хвърлил топа и сега от негово име пише внука му. Нищо чудно.
Сега за Собаджиев. В досието му от ДС пише, че е лежал 7 години в Пазарджикския и Старо загорския затвор като “политически затворник” . На друго място се споменава и за “престоя му в ТВУ Казичене”. Самото Чепърдало пък пише собственоръно, че е бил началник 6 години на “дисидента Собаджиев”. Дори уточнява, че Собаджиев по това време е бил “драгьор на малката дълбачка “Стъклен”. Драгажен флот в Пазарджик и Стара Загора няма, има в Русе. В неговия ареал вероятно влиза и Белене. Пита се като какъв е бил Собаджиев на “Стъклен” – явно не е бил политически. Най-вероятно е бил там като “криминален”. Още повече, че комунистите обичат да се правят на ударени по чепърдаловски. Най-пресен пример е Тома Томов – баща му не бил началник на концентрационен лагер “Белене”, а само на затвора в Белене за криминални престъпници. Копелета! И с особено “изискан” стил на изразяване.
цитирай
9. dobronameren - Отговор на коментара на Olivie (ком.№2)
08.05.2017 16:09
Вярно е, че на друго място съм го наричал “Маслинков”. Основанието ми беше един въпрос до него отпреди няколко години от стария блогър Jelezov, който го питаше дали няма родствена връзка с един негов боен другар от комунистическо време Маслинков от Бургаско. Сега от коментара на Olivie оставам с впечатлението, че май съм познал истинското му име, без да искам. Всичко това обаче няма никакво значение. Самият Olivie ТРЯБВА САМ да излезе от анонимност в профила си. Чакам това. И го приветствам, защото така копелета в блога ще намалеят с едно.
цитирай
10. dobronameren - Копелето Olivie потвърждава моето определение, че е мръсник.
08.05.2017 19:16
“Малко” преиначава. Казах и го потвърждавам за пореден път пак – Ако човек е сторил зло в живота си и не е получил присъда за злината си приживе, ще плащат неговите наследници. Няма спасение от Божието възмездие. Пък че “Маслинкови” попадат в категорията “Оставащи плащането си на своите наследници”, аз какво съм виновен.
Всички блогъри, които съм си позволил да нарека “копелета”, защото са анонимни, са ЦИТИРАНИ ТОЧНО, байо – с анонимния си профил, с датата на публикуване на постингите си и съдържащия се текст в тях. Те могат да е видят и сравнят с пълните оригинали, които са свободни за достъп в БЛОГ.БГ ВЪВ ВСЕКИ ЕДИН МОМЕНТ. Какво “доносничане” виждаш в това? Единствено вярното в твоя вопъл, Маслинков, е, че съм си направил труда да ги “регистрирам и картотекирам”. Аз съм свидетел, ТОЧЕН СВИДЕТЕЛ, и е наглост да бъда сравняван с комунистическите палачи.
Искам да разсея твоята надежда ли, непредпазливост ли – ако за мен, за други, ти си анонимен, това няма да ти помогне, и на твоите наследници още повече, да си върнете заема, който всеки човек получава в деня на своето рождение. Какво значение имат тук възраженията ти?
цитирай
11. dobronameren - Колкото до ку-курвата Milady, й казвам “Споко, како”
08.05.2017 19:18
Първо – измислил съм име за женските ... копелета. Вече го написах в обръщението си. Не е”како”, не се надявай. И второ - запазил съм едно твое оригинално предложение до мен да започнем “еротичен чат в блога” – от още по-далечната 2012 година. И знаеш ли какво съм ти отговорил аз тогава, ти не си му обърнала внимание: “Аз съм имунизиран срещу подобни дребни шарки, милейди”. Айде пак да го напиша, како: Имунизиран съм срещу такива като теб, които се оценяват на “нямаш 5000 евро да ме имаш” – един друг твой цитат от преди време.
Курви много. Пари няма-а-а.
Тук мисля да вмъкна зaщо Rustam се е възбудил от обръщението “копелета”, като самия той не е “копеле”, има си истинско име, години, професия. Просто не е устоял на “чара” на Юлия /от Франкфурт на майната му.
цитирай
12. dobronameren - Гетко,
08.05.2017 19:20
Подробният поглед на Мара Подробната (аз, добронамерен) върху твоя коментар №6 откроява няколко възлови неща:
- обръщението към мен “дедо”, така характерно за милейдитата
- “логореята ти няма спирка” – повторение на един коментар до мен преди време от Чепърдалото
- допълнено с полупризнанието, “полу” защото си го маскирал като ирония, че “в момента съм на смяна в "Русенският" затвор”
- “да ти рекна”: типичен израз на Freeoldmen-a
- “язе” – Язе Язев, nadzambunata?
- “Гуглето да четш като ората” е препоръка към мен, в специален постинг за мен дори, на Фрийчо отпреди година и нещо
- откровените ти педераски подмятания, които не са или поне не бяха доскоро характерни за тебе, откъде идват – дано да са от яда ти, а не от “резбата”!
- Вероятно си ми много ядосан от определението “копелета”, макар ти самият да не си “копеле” – посочил си име.
- В полза на твърдението, че вероятно си ми много ядосан (Защо?), говорят и многото правописни грешки в коментара ти, което също не е характерно за случаите, когато си нормален.
цитирай
13. dobronameren - Ramone - копеле, та дрънка. Много "храбро", защото е анонимно
09.05.2017 10:15
Публикувал е на 07.05.2017 09:56 - В легло с "елита" или как обядвах с г-н Сашо Дончев и бизнесдамите / Автор: ramone Категория: Изкуство
Позволих си да му изпратя коментар, такъв. Защо излезе като анонимен, питайте друго копеле от модераторите:
1. анонимен - Забавен постинг, ама подписан с фалшиво име 7.05.2017 11:22
И аз мога да напиша, че съм преспал с Никол Шерцингер и да драсна отдолу едно "Григор Димитров", ама кой ще ми повярва като аз не съм Григор Димитров, а Христо Рашев?! Съвсем отделен въпрос е каква ми е файдата да си представям неща, които са невъзможни за мен и да ги публикувам в блога дори?! Освен, ако Гришо кихне едно стотина долара и ми ги изпрати по куриер на домашния ми адрес. Много забавно, нали?!
"Храбрият" Johny Ramone НЕ ПУСНА този мой коментар. Пак го призовавам да се разконспирира. Както написах и на "Маслинков": "Чакам това. И го приветствам, защото така копелета в блога ще намалеят с едно."
цитирай
14. dobronameren - Още копелдашки работи на високо ниво
10.05.2017 08:39
Един "храбрец", криещ се под измисленото име "Панчо Тантров" , написал към един постинг на друг един "храбрец" - "Predator Black" (от 07.05 17:21 - "инженер" / Автор: blackpredator Категория: Забавление) КОМЕНТАР ЗА МЕН (Dobronameren с име - Христо Рашев)
Коментарът е следният:
8. theeconomist - Привет блеки.... - 08.05 16:28
... ма този бездарен киселяк - биограф доброзатритият още ли е жив? Мислех, че отдавна е фърлил топа от завист, че никой не му чете бездарните глупости. Е щом още мърда, Господ здраве да му дава още дълги години да стои със залепен пенсионерски нос на стъклото зад което минава живота. Такива като него нямат лица - те са гъз с уши хем слухти, хем смърди! Не му обръщай внимание, когато никой не му се връзва на глупостите и не се дръгне с него в блога му, това му къса джигеря и му ебава мамата!
цитирай
15. ramone - :))
10.05.2017 11:15
Що пък да не се разконспирирам щом толкова държиш, макар че продължавам да не виждам смисъл от това - тук е място за мнения, а не сайт за запознанства.
И понеже ако ти напиша име (което ще е, да речем "Димитър Димитров") ти няма да повярваш, ще направя нещо повече - ще ти пусна линк към Фейсбук - име, години, местоживеене, снимки... сичко.
Но преди да потъркаш удовлетворено ръчички, че "копелетата" ще намалеят с едно, имам преди това едно условие.
Както неведнъж съм казвал, комунизма умря - официално преди 27 години, а неофициално - преди това. Той в момента е толкова жив, колкото мумията на Ленин. Теорията на Маркс беше опровергана (неправилно си схванал онова дет казвам, което си цитирал :)
Имало е време, обаче, в който комунизма е бил жив и ти си бил съвременник на това време.
Та, ако може да разкажеш, как точно Христо Рашев се е борил срещу комунизма ТОГАВА - не се съмнявам, че си бил виден борец - като гледам си запознат с профила на затворите - търкал си наровете там явно :) - виден зек си бил, имам предвид :)
Щото, то сега е лесно да се бориш срещу комунизма...
(само не ми казвай, че са ти спирали книги по комунизма, щото ше ми отвориш работа да коментирам литературни стойности, а не искам).
Т.е., сичко друго ще ти се зачете - дори и да си пръднал на некое партийно събрание (аз съм ларж пич:)
Давай да те видя, "храбрецо".Ти си сега


цитирай
16. dobronameren - Умен човек уж, ама много бърка. Или не е умен или тарикатства
11.05.2017 06:22
Иначе не би твърдял, че:
1. Политическите СПОРОВЕ, които се обсъждат в едно ПУБЛИЧНО отворено пространство (каквото безспорно би трябвало да бъде и БЛОГ.БГ) допускат участие на анонимни участници.
(Само какъв аргумент извадил: “тук е място за мнения, а не сайт за запознанства”. Бре!? Напротив, сексът МЕЖДУ ДВАМА може да е анонимен, но заемането на политическа позиция В ОБЩЕСТВОТО не допуска анонимност! И допълнително “се насрал” още повече: сравнил Каузата на един човек – нещо строго лично, с Инструмента за размножаването му – нещо универсално. Педераска история малко.)
2. Комунизмът бил умрял, дори и официално, още преди 27 години.
(А самият твърди, че комунизмът бил описан още от Платон. Следователно НЕ Е САМО БЪЛГАРСКО явление. Пък умрял за 24 часа на една точно определена дата преди точно 27 години!? Къде - в България. А как е днес с Комунизма в Путинова Русия? А в душите на българските комунисти от типа “металообработка”? Които твърдят, също днес, че така мисли “целия народ”!)
3. Можело “да изливаш душата си” анонимно на ЕДНО МЯСТО (в случая БЛОГ.БГ), ако не си анонимен на ДРУГО МЯСТО (в случая Фейсбук)
(Отделен въпрос е този за фалшивите профили във Фейсбук Отделен въпрос е и какъв е толкоз голям зора, та дори не искаш да играеш в Блога с някакво приемливо българско име, ами Johny Ramone, та Johny Ramone.)
4. ВИНОВЕН е ОНЗИ, който НЕ Е ПРИВЕТСТВАЛ Демокрацията още от малък, а ТОЗИ, който Е СКРИВАЛ именно тази Демокрация от него, НЕ Е ВИНОВЕН.
(Това било важното – да си се борил преди?! Аз съм израстнал доста след 9 септември. Как да съм приветствал Слънцето на Демокрацията, когато първа цел на бащите комунисти бе да го скрият зад непробиваем щит? И първата цел на рамонските им наследници е същата.)
цитирай
17. dobronameren - Моят отговор защо Рамонците са копелетата на Блога - ЗАЩОТО ИМ ОТЪРВА!
11.05.2017 06:24
1. Ако напишат истинските си имена ще стане ясно проследяемо в кой “сайт за запознанства” са се срещнали техните родители или те самите. Така КОЛЕКТИВНАТА им вина би станала ЛИЧНА. Какво от това ли? – При демокрацията СЕ ОСЪЖДА колективната вина за комунистическия геноцид над народите, но СЪДЪТ СЪДИ само за лична вина. В тази връзка АЗ нямам лична вина за комунистическите времена на България. И да - всеки анонимник може да каже същото, но няма да е СЪЩОТО, защото аз играя с името си за разлика от него. Именно затова твърдя, че политическата равнина в България (БЛОГ.БГ е област от нея) трябва да се очисти от “копелета”.
2. За лична вина може да се влезе в демократичния съд само, ако лицето е живо и еднозначно идентифицирано. Дори да е пределно ясно, че зад псевдонима “Дед” стои Георги Димитров, какво от това?! Днес този Дед не е жив. Как да го осъди съдът? По тази логика, ако Рамонците устискат до смъртта си да не стане ясно кои са, ще се отърват, СИ МИСЛЯТ.
3. МИСЛЯТ СИ, защото са глупави. ОБЩЕСТВЕНО ГЛУПАВИ. Признават само себе си като класа, а всички останали хора под ножа. Е, да де, ама всички хора са равни помежду си в смисъла, че са чеда на един Създател. Как ще го наречем - Бог, Природа, Разум, Време – няма значение. Но няма по-огромна грешка да отричаме Неговото съществуване и да поставяме себе си до или над Него. Пак и за пореден път ще кажа: След обикновения човешки съд идва НЕМИНУЕМО И БЕЗОТКАЗНО Божия съд. Ако първият е “условен”, то при втория няма грешка, Маслинков. Може ти и твоите наследници да се отървете приживе парично, но морално – никога! Както се казва – ще плащате като попове. Докато си върнете рождения заем и с лихвите. Които впрочем, растат с времето.
цитирай
18. dobronameren - Не си мислете, че с предишните 2 принципни коментара съм забравил личната си отговорност
11.05.2017 06:26
Към която съвсем правилно ме призовава и Рамона – да се идентифицирам еднозначно.
Ама аз съм го направил бе, Рамоне. Не си ме чел достатъчно. Но нищо. Пак ще го направя. Така ще стане и по-добре. Всичко разпиляно тук-там, ще бъде събрано и представено на публиката, направо от моята “топла витрина”. Бъдещият постинг ще нарека “Автобиографично” (3D).
Понеже междувременно имам краткосрочни и важни планове за 2 постинга, които не търпят отлагане – “Записките април 2017” и “Магарето на кака Пенка-22”, автобиографичното ще се появи вероятно около края на май. Ще поставя изричен таг “Johny Ramone”, за да не го пропуснеш.
Така ще ти дам двуседмична възможност да изпълниш и ТВОЯТА ЛИЧНА отговорност. Разбира се, модифицирана. Няма нужда да ме пращаш на ДРУГОТО място Фейсбук. Просто смени профила си в БЛОГ.БГ. Там напиши как се казваш. Дори може да посочиш и “Димитър Димитров”, както се казва Freeoldmen-a. Няма проблем. Но “тук е Родос, тук скачай!”
цитирай
19. dobronameren - Рамончо още не е "скочил", тук, в блога. А днес е вече 21 май
21.05.2017 15:49
Ами как да скочи ТУК, като "дипломата му за скачане" е фалшива.
цитирай
20. ramone - ...
24.05.2017 00:27
Бачкам бре - немам време за глупости тия дни.
Гледам - отметнал си едната спешна тема. Начи да чакаме и другата спешна за магарето на кака Пенка, па тогава ще научиме за борбите ти с комунизма.
Става
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dobronameren
Категория: История
Прочетен: 1883544
Постинги: 670
Коментари: 2593
Гласове: 1611
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930