Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.03.2017 17:48 - Циците на БЛОГ.БГ за изборните резултати
Автор: dobronameren Категория: История   
Прочетен: 5999 Коментари: 11 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Мислех много дали да започна с “циците” или с “цоците” (по Славимир Генчев, който написа “няма соц, няма цоц” – А бе, къде изчезна това момче? Не се е появявал в блога от август м.г. Липсва ми.) Както виждате, те, “циците”, надделяха. Много са актуални в БЛОГ.БГ, затова. Всяко тяхно преживяване се появява на “първа” и е много четено. И ако искам моят постинг “все да се чете”, трябваше да започна именно така ... пикантно. Съществува много голяма вероятност една “цица”, която работи в модераторския отдел, да ме резне заради “съдържание, което не отговаря на правилата на блога”, но ще поема риска. Ако все пак се случи такова нещо, ще изпраскам 1,2,5,10 постинга само с цитати на въпросните патки и пуяци, където човек не може да се размине от Б.Х., ЕГ.З, ЕПМ, ДГД и други подобни изящни благосъчетания, да видим тогава кой кон ще изяде боба?!

Ще допиша, че допълнителна сила да избера да започна с циците, ми даде едно интервю на г-ца Евгения Минчева, която се появи днеска по една Галена телевизия, цялата в цвят тъмнолила. Даже широкополата й шапка бе в този цвят. Все пак г-цата не е случаен човек, организатор на ежегодните руски балове във Военния клуб е. Щом за нея може, защо за мен да е забранено?! А самата форма “за обличане на постинга” ми беше подсказана в “нощта на изборите” за “новите 240” в кафенето “При дядо”. Някъде към 22:30, когато Бойко поведе на Корнелия с 4,5%, един от компанията вика: “Гледайте, гледайте как увиснаха бузите на водещата Ани. Заприличаха на ташаци.” – Това бе парафраза на един стар виц, мисля, че съм ви го разправял. Много е духовит.

Извинявайте, мои читатели, ама аз пиша автентично. Такъв е животът, защо да го напудрям излишно?! А и нивото на БЛОГ.БГ е такова. Ако беше друго – по-нормално човешко, направо шях да започна с идеята на постинга. Която е “Един метод да се ориентираме дали дадено събитие е демократично или не” – Ако червено-черните блогъри в БЛОГ.БГ го атакуват, значи това събитие е демократично. Колкото по-злостно тия го нападат, толкова неговата полза за европейска България е по-голяма.

Вижте сега реакциите им за резултатите от изборите за 44-я парламент. Според народната воля в този парламент ГЕРБ има 95 депутати, БСП – 80, патриотите и националистите са 3-та политическа сила, ДПС за първи път “слезе” на 4-то място, а така нареклата се “автентична десница” изобщо не успя да влезе в НС. Щото е толкова автентична, колкото Радан Кънев е от СДС.

Понеже всички – и “цоците” и “циците”, са си акали в устата едни на други, не мога да ги отделя. Омешани са в моя постинг. И още нещо – Показал съм реакциите на онези, които аз наричам “неясните”. Блогъри, които заявяват пристрастие към неправдите в обществото ни, но кой знае защо приписват тези неправди само на Бойко Борисов и ГЕРБ, а към золумите на червените комунаци си траят. Избягват да се ангажират с твърда позиция. Като се отчете, че самите те в постингите си неведнъж заявяват, че са пострадали от Тодор-Живковия режим, направо да се чуди човек защо ги наричам “неясните”. Може би защото трябва да бъдем по-милостиви към болните от стокхолмския синдром.

Започвам и ако нещо не ви харесва от по-надолу, не съм виновен аз, а написалите следващите безподобни, безобразни, безполезни, злобни, омразни, кървави буквално приказки на “циците”, “цоците” и “неясните”. Аз само ги цитирам добросъвестно:

26.03.2017

16:20, russofil – “Русофили, гласувайте да станем част от Русия, а тогава и Македония ще се присъедини към нас, а това е дело свято! Русофилки, гласувайти с детеродните си органи, клецайти ся безрезервно и само с руски парни за да не се срамуват децата ви като свои родители, че са балкански юроди! Аз гласувах ДА СЕ ЗАВЪРНЕМ В МАЙЧИН ДОМ на наш славянски брат и многократен освободител!”

17:58, ok3223 – “ЗА НИНОВА, ЗА БСП, ГЛАСУВАЙТЕ! ДА МАХНЕМ ТОЗИ КОЖОДЕР. ПРИЛИЧА ВИ НА ВОЛ,НА БИВОЛ.НО ТОЙ КРЪВОЖАДЕН ЗВЕР. ОПАКОВАН Е ЛЪЖЛИВО. ПРЕДАДЕ И ПРОДАВА МЕН,И ВАС ПРОДАДЕ ВСИЧКО ЖИВО В МИЗЕРИЯ УДАВИ ВСИЧКИ НАС. РОДИНАТА, БЪЛГАРИЯ, ЗАГИВА! НАРОДЕ НАШ, НАЙ СЕТНЕ РАЗБЕРИ В БЮЛЕТИНА,ТИ Е ДНЕС СЪДБАТА. ЗА НИНОВА ДАЙ ГЛАС, И СМЕЛ БЪДИ..СПАСЕТЕ ЗАЕДНО, СТРАНАТА !!!”

18:16, freeoldmen Пичове, стегайте се за избори. Щото БСП иде. Като на миналите избори за президент, дето маститите изследователи на общественото мнение даваха стабилен процент за победа на кой да е от ГЕРБ, пък се оказа кьорфишек... Готиният мъжкар БХ поема отговорностите на властта, за които и хал-хабер си няма. Набързо осигурява още 20-30 милиарда заеми, своява ги екстрено чрез своите "бизнес" партньори и когато положението се спече, хвърля отговорно оставка. Извън пародията, сбирайте си акъла.

22:55, blackpredator “Разрухата която донесе мутренското управление на ГЕРБ е несравнима с нищо от Освобождението досега. За първи път страната от 2009 се управляваше от откровено неуки примитиви с криминален бекграунд, посмешища извън страната арогантни наглеци, които издигнаха собствената си простотия в национална ценност, призоваха младите българи да стават чобани както писах по-горе, тия безочливи тепегьози стиснаха медиите за гушата, убеждавайки кратунковците, че българската мизерия е просперитет, че липсата на здравеопазване и образование и съд е „реформи”, че опустошението на икономиката ни е „ръст”, че обезлюдяването на страната е нормално „свободно движение на хора"

21:21, katan През колко години по Конституция трябва да се провеждат парламентарни избори в РБългария? Кой промени негласно този член от Конституцията на две години? Кой ни гледа в очите и с Хераковско-Банкенска усмивка ни убеждава колко е направил за добруването на нас, обраните до шушка и завряни в миша дупка гласоподаватели, които все още вярват, че с техния вот може да променят нещо? Не ви ли омръзна да ви гледат и да ви лъжат най-безочливо? На мен ми омръзна! Дори ми стана вече байгън. Искам да променя стоежа в движение. Може да е бавно, но да е напред. Напред, без всички тези, които ни подлагат не само на психически, но и на физически тормоз и изтребление. Искам истинска, българска държава, в която живеят истински, немизерващи и с граждански права българи. Но това зависи от всички нас ...

Следват 5 коментара към коментара на Катя – katan:

21:55, krumbelosvet – “Това зависи от всички нас" е САМОИЗМАМА с много тежки следствия. Първо, това означава, че САМИ сме си виновни за станалото през тия 27 години, което НЕ Е ВЯРНО. Нас ни унищожават ОТВЪН. Не само нас. Цяла Европа е подложена на унищожение. Ние сме само ОПИТНОТО ПОЛЕ, което се унищожава С ПРЕДИМСТВО. Пази Боже!”

22:00, sekirata – “ДВАМА СЕ БИЯТ ТРЕТИ ПЕЧЕЛИ-турците пак ни го сложиха и още какво ще дочакаме, мале мила,дано не съм жива тогава,когато... А хората от нашите мноооого партийки са просто едни ПРЕДАТЕЛИ,ДУПЕДАВЦИ, ГЪЗОУГОДНИЦИ И НАЙ ВЕЧЕ КРАДЦИ ! СТРАХЛИВИ МИШИКИ!!!!!!!! “

22:57, aip55 - “Жалкото от тези избори, е че няма промяна на статуквото. Продължават напред с лъжите и кражбите. Ограбват, както и колкото могат, съсипват България и няма кой да им държи сметка за анти народната политика с/у народа си! За простия пожарникар си много права. Какъвто е интелекта му, такива ще сме и ние българите!”

23:01, milady – “…многоо добър Постинг ,катя!!”

на другия ден 09:19, donchevav – “И аз така се чувствам. Байгън от всичко! Не ни харесва, но това е реалността - оная нежелана от нас, манипулирана, режисирана от шепа играчи действителност, в която преживяхме най-активните си години и в която ще свърши животът ни. Децата и внуците - какво да ги мислим, тях ги няма - или няма да ги има в БГ. Да му мисли българското - само то ни остана, само заради него си заслужава "да превърнем стоежа в движение".Поздрави, Катя!

27.03.2017

07:18, varg1“ГЕРБ ВОДИ БЪЛГАРИЯ КЪМ ГРАЖДАНСКА ВОЙНА.ПОРЕДНИТЕ ЧУДОВИЩНО МАНИПУЛИРАНИ ИЗБОРИ СЕ СЛУЧИХА ВЧЕРА. ХОРАТА НЯМА ДА СЕ ПРИМИРЯТ, ЧЕ ВОТЪТ ИМ БЕШЕ ИЗКРИВЕН И МАНИПУЛИРАН. НИЩО ДОБРО НЕ ЧАКА БЪЛГАРИЯ С ТАКИВА ПОЛИТИЦИ. НЯКОИ ЩЕ КАЖЕ, ЧЕ АЗ СЪМ ЖЕСТОК И БЕЗПОЩАДЕН, НЕ АЗ ПРОСТО КАЗВАМ ИСТИНАТА.”

09:51, olivie – “И според мен изборите бяха нечестни и фалшифицирани. Дори да допуснем все пак, че матряла наистина е толкова тъп, че да си го вдене сам, винаги ще остане оснoвателното съмнение, че това бе една имитация на избори. Е, сами си отговорете на генералния въпрос: Кой дърпа конците? Само не ми казвайте, че е Путин, който отдавна не е между живите. Успоредно трябва да се отговори и на въпроса: След като повечето от политическите фигури са заместени от двойници, или виртуални такива (като се укрива смъртта им – споменатият Путин, кралица Елизабет, Хилъри Клинтън, Ротшийлд, Сорос) и световните събития се движат по инерция, КОЙ тогава е той, или тя? Кой кого излъга? Корнелия ли, че иска да управлява, или че Данаилов е ново лице в политиката? Бойко ли, че не му позволиха да се оттегли с достойнство, или че наистина ще прави поразиите които се престори, че почна? Къде е къдравата Сю? А куневото Мегленче? За тяхното премахване, барабар с Москов ли беше цялата тая врътка? Все въпроси, въпроси на които времето ще даде отговор.”

12:52, mt46 – “Не бойте се, хора, че Бойко е първи и радват се пирово цербероглави! Сега той добър е, по-благо надървен. И гробища нови за нас ще направи...О, вождът ни вижда, че страда народът, че толкова хора са бедни, окаяни...След път магистрален очаква ни гробът. Европа дори ще помогне... за края ни...”

13:23, mamkamu Няколко извода от избори 2017: ... Колкото по-малко проценти си получил на изборите, толкова по-десен си. Изключението само потвърждава правилото. ... Изборът между ГЕРБ и БСП е като да избираш, как ще умреш. Единият те убива бавно и постепенно, а другият бързо, но за сметка на това няколко пъти. ... ГЕРБ победи на тези избори, но Русия ги спечели.”

Позволявам си един от изводите на mamkamu да изведа с наклонен шрифт, а именно - “Когато вярата в собствените ти сили се превърне в надменност, избирателят те наказва лошо”, за да мога да го попитам: Къде е днес онзи, който от телевизионния екран заявяваше надменно “Кой си ти бе, Бай Хай, та да казваш кое е правилно и кое не?”

18:50, kuschel – “Само пълен идиот настъпва една мотика три пъти. И само прост гербаджия стъпва в едно лайно три пъти. Голямато забавление започва.”

18:54, aip55 – “По точно циркът ще бъде безпощаден!”

19:14, zaw12929 – “Весело задава се орешарско лято. Двама гербери се срещат –

- Имам добра и лоша мовина

- Кажи добрата

- Спечелихме изборите!

- А лошата?

- Никой не е гласувал за ГЕРБ “

19:30, kuschel “Сега ще ви разкрия една дълбоко пазена тайна. БСП НЕ СПЕЧЕЛИ НАРОЧНО.Около 13 часа изтече информация, че младежки групи, които иначе не ходят да гласуват, но се стичат със стотици хиляди на концертите на Слави Трифонов са в бойна готовност да залеят страната с масови протести при победа на Нинова. също както постъпиха "умните и красивите" при правителството на Орешарски. Затова след 15 часа симпатизантите на БСП, които бяха наясно със ситуацията спряха да гласуват и обърнаха тренда. Всяко зло за добро! БСП за малко се отърва от готвения капан. ТЕЖКО НА "ПОБЕДИТЕЛЯ!" Сега, ако на платите милиони на Слави, ще ви направи луди. Нещо не чувам гърмежи от шампанско и звук от фанфари. Що ли тъй, а? Пък и дрисливите седерунгели най-накрая успешно се самоубиха. Честито онождане с ДПС!”

19:20, vencivalery1951 – “Нинова пое БСП в кома и направи две образцови изборни кампании. Едната изключително успешна, в другата удвои резултатът от предишните избори. Въобще на БСП не е нужна изпълнителна власт-да се оправя с кредитите, цените и доходите този "който надроби попарата" БСП остана единствена на практика в лявото пространство, а и е единствената демократична партия в парламента. Имам предвид , че не е лидерска партия и председателят и е с времеви хоризонт/от два мандата/.”

22:41, saankii“Бойкот. айде, събудете се, робско племе...ТЕЗИ ИЗБОРИ СА НЕЗАКОННИ И ВИЕ БЪЛГАРИ ОТ ДНЕС ИМАТЕ ПРАВО ДА СПРЕТЕ НЕЗАБАВНО ДА ИЗПЪЛНЯВАТЕ ВСЯКАКВИ ДЪРЖАВНИ ЗАКОНИ И ПРАВИЛА. ВРЕМЕ Е ЗА ВОЙНА. ВРЕМЕ Е ЗА СВОБОДА! Днес ЦИК по заповед на ЩАТСКОТО ПОСОЛСТВО ПРИБАВИ НАД 1 000 000 – ЕДИН МИЛИОН ‘МЪРТВИ’ души към сметката на КОПЕЛЕТАТА-ПРЕДАТЕЛИ от ГРОБ-герб , успоредно със заведените под строй над 500 000 – ПЕТСТОТИН ХИЛЯДИ – ЦИГАНИ, ОБЩИНАРИ и МЕДИЙНО ДЕБИЛИЗИРАНИ ЛАЙНАРИ , гласуващи за ИЗРОДА – БОКО борисOF, който за 8 години УПРАВЛЕНИЕ на Родината ни успя да изтреби финансово над 500 000 – петстотин хиляди БЕЛИ ЕТНИЧЕСКИ БЪЛГАРИ, който успя под щатски контрол да създаде ГИГАНТСКИ ЕТНИЧЕСКИ АНКЛАВИ, който успя да ЛИКВИДИРА ПОЧТИ НАПЪЛНО БЪЛГАРСКО-РУСКАТА КРЪВНА ВРЪЗКА и който днес бе НАЗНАЧЕН – “избран“ от горепосочените ПРЕДАТЕЛИ да довърши окончателно Майчица България и Българския Род. БОКО БОРИСОВ ИСКАМ ДА ЗНАЕШ КОПЕЛЕ, ЧЕ ТИ ЩЕ ПЛАТИШ ЗА ТОВА ПРЕДАТЕЛСТВО С КРЪВТА НА НАЙ-МИЛОТО СИ И МИЛИОНИТЕ КЛЕТВИ НА БЪЛГАРИ УМИРАЩИ ОТ ГЛАД, БОЛЕСТИ И ОТЧАЯНИЕ ЩЕ ПОРАЗЯТ ТВОЕТО МАЛКО ГНУСНО ШИБАНО КОПЕЛЕ ХАРЧЕЩО В САЩ МИЛИАРДИТЕ ЛЕВОВЕ ОТКРАДНАТИ ОТ СКЪСАНИТЕ ДЖОБОВЕ НА ВСЕКИ ЕДИН РАБОТЕЩ ЕТНИЧЕСКИ БЪЛГАРИН. ЗАПОМНИ КУРВО БЕЗРОДНА, ЧЕ ПРЕДИ ДА БЪДЕШ ПУБЛИЧНО УБИТ ТИ ЩЕ ЗАРОВИШ КОПЕЛЕТАТА СИ , УСЕЩАЙКИ ЛИЧНО БОЛКАТА НА МОЯ УМИРАЩ-УБИВАН БЪЛГАРСКИ НАРОД. А ВИЕ БЪЛГАРИ СЕ ГОТВЕТЕ ЗА ВОЙНА!. С нами Бог.”

23:21, planinitenabulgaria пише на saanlki – Като психолог с гросмайсторска сила оставам с убеждението, че клиторът Ви е непрестанно наеректиран и не Ви дава секунда спокойствие...

28.03.2017

00:20, sekirata – “Е,КАК ДА ТЕ ОБИЧАМ,НАРОДЕ?! ПРОСТО НЯМА ДА ОБИЧАМ! ВСИЧКО Е МАНИПУЛИРАНО, ЕТО ЗАТОВА НЕ УВАЖИХА РЕФЕРЕНДУМА, ЗАТОВА НЕ ДОПУСНАХА МАШИННОТО ГЛАСУВАНЕ. ЩЕ СИ НАГЛАСЯТ И РАЗПРЕДЕЛЯТ МЕСТАТА В ПАРЛАМЕНТА....НАГУШЕНИ ОТВЪН, ЗА СМЕТКА НА НАРОД И РОДИНА! УЖАСНО И СТРАШНО, НАЙ СТРАШНОТО ЗА ЕДНА НАЦИЯ! ИЗОБЩО НЕ СЪМ ИЗНЕНАДАНА, НЕ СЕ ЯДОСВАМ, ЗНАЕХ КАК ЩЕ СТАНЕ. А КОЛКОТО ДО КОРНЕЛИЯ НИНОВА, КАТО ЛИЧНОСТ, ЛИДЕР НА ТОЗИ ЕТАП НЯМА ПО БОРБЕНА И ПО УМНА, ПО ПО ВЪВ ВСИЧКО СРЕД ПОЛИТИЦИТЕ НИ!  А ДРУГИТЕ… ХА СЕГА ДА ВИДИМ КАК ЩЕ ОПРАВЯТ БЪЛГАРИЯ? НИКАК. ОТ ЯСНО ПО ЯСНО.

А.Х.Т. sekirata

17:37, chavdar01СЛЕД ОГРОМНАТА ИЗБОРНА ДАЛАВЕРА ЗАПЕКА-ГЕРДЖИКОВ ПОТЪНА В ДЪН ЗЕМЯ,А ЛЬОТЧИКА ПОДКАРА ПОДВОДНИЦА!!! ВСИЧКИ МИШКИ СЕ ИЗПОКРИХА!! НИКОЙ НЕ Е ОЧАКВАЛ ЧЕ ИЗБОРНАТА ДАЛАВЕРА ЩЕ Е С ТАКАВА ГОЛЯМА РАЗЛИКА ДОРИ И ГЕРБ СЕ ИЗНЕНАДАХА КОЛКО МНОГО МЪРТВИ ДУШИ СА НАДПИСАЛИ В БЪРЗИНАТА!!! А КАТО ЦЯЛО ИЗБОРИТЕ СА НАПЪЛНО НЕ ЛИГИТИМНИ. КАСИРАНЕ НА ВОТА И УВОЛНЕНИЕ НА СИК(И ЛАТИНСКИЯТ И БЪГАРСКИЯТ ВАРИАНТ)!!!

19:35, bojo12345 – “Огромна секира се стовари върху главата на ГЕРБ още в ранни зори. Подреденият като първи във всички платени нелегални класации на агенциите Бойко Борисов, се размаза като гнила тиква при първите междинни резултати. А по обяд преднината на БСП пред ГЕРБ вече беше цели 9 %. Тази огромна разлика ГЕРБ не биха могли да компенсират до края на изборния ден дори с платения цигански вот. Ами сега? И в същото време нахиленият Борисов ни облъчваше от сутрин до вечер от телевизионния екран и ни обещаваше 1500 лева заплати и достойно съществуване. Ама в края на мандата. В края на кой мандат, бе байно, като ти нито един не си довършил? Първия път народът те свали с бунтове и камъни, втория път, на президентскитие избори, ти показа среден пръст. А на тези буквално те скалпира. Защо и с какви очи се пънеше и натискаше за трети мандат? Общонародно въстание ли искаше, революция ли, какво? Да леем невинната си и анемична от недохранване кръв за теб ли? Е, не стана така! На тези избори мъдрият ни народ каза: Взимай си кучето, внучето и магнолията и се пръждосвай! Завинаги!” Затова отидохме и гласувахме! Срещу беззаконието, срещу наглостта и срещу герберския гнил евро-зеленчук в парламента! От екипа на Skandalno.net

23:24, getmans1 –“Ако има нещо хубаво в изборите то това са откровенията на загубилите а и на победителите. "Проблема на К. Нинова е достоверността ...".
/ констатацията е на Я. Стоилов по БНР в предаването 12+3 / Боко Тиквоко и той от глупост ли, от радост ли ама и той откровен го раздава, "не спял с бабички". То убаво ама от нейде го дочула една "мушица с примряла за мъж душица" . За Дъревица и нейното откров
eно въмущение става въпрос, думи нямам да го опиша за туй четете в. Дума или онова тролче N 1997 в блог.бегето.

29.03.2017

07:46, jivko1128 “Месеци наред дъвчем изборната тема, но по-рядко се сещаме за мястото и статута ни в ЕС, въпреки че точно в тази плоскост трябва да се разглеждат националната съдба и перспектива. А сега по ирония на съдбата календарният вот съвпада с 60-годишния юбилей на т. нар. „Римски договор“, възприеман като акт за раждане на Обединена Европа. Така или иначе Историята направи рязък завой и преди 10 г. най-верният съветски сателит от София се оказа ни в клин, ни в ръкав в ЕС. Защо ли? Ами, защото нито искрено ни желаеха, нито ние бяхме готови за височайшата чест. Осъществен бе класически брак по интереси между глобалната и родната олигархия. Трогателната симбиоза, обилно полята с лицемерие и демагогия, бе осъществена по директивата на най-големия Голям брат отвъд океана. на когото ЕС в широк формат бе необходим политико-икономически тил на НАТО при прокарването на „санитарния кордон“ срещу Русия от Балтийско до Черно море, тоест – от Талин до Резово. Именно с тази цел 3 години по-рано ни пришиха към Северо-атлантическия военен алианс като важна геостратегическа точка на границата между Европа, Турция, Северен Кавказ, Близкия Изток… и естествено като военен плацдарм срещу Русия. Стоп, не ви ли е позната тази постановка? Справка – легендарно стихотворение на Христо Радевски „Към Партията“: …“аз знам, че ти си права, когато съгрешиш дори…“. Освен код за психо-шифъра към евромафията това е и прекрасен поетичен преход към репликата на Бойко Борисов за „началниците“…

17:01, mileidi46 – “ТУНЕЛЪТ, В КОЙТО СЕ НАМИРА БЪЛГАРИЯ ..Е БЕЗ ИЗХОД!!!!"
Добре, че имам възможността свободно да напиша онова, което терзае ранимата ми поетическа душа, защото иначе щях да се пръсна на парчета. Без да преувеличавам, цялата тази злокачествена изборна шумотевица метастазира в мен и ме заведе до ръба на умопомрачението. Чашата ми е празна. Като реалността, в която се опитвам да живея. А най-ужасното е, че вече свикнах с тази празнота. С нея е пълна моята България, надута като един балон, който преглъща с огорчение и страх заканите на острата игла зад ъгъла. Надали ще доживея да чуя "Българите за България". Там трябва първо ти да дадеш, да заслужиш, да се потрудиш, да се обединиш. Ама нейсе.

Три часа по-късно - 20:16, пак същата mileidi46ТЕ ТОВА Е ПРОСТОТИЯТА. НЯМАМ ДУМИ...БЯСНА СЪМ, МАКАР ЧЕ НЕ БИ ТРЯБВАЛО ДА МИ ПУКА!! АЗ НЕ ЖИВЕЯ В БЪЛГАРИЯ!! И МЪРТВА НЯМА ДА СЕ ВЪРНА В ТОВА БЛАТО!! ЩАСТЛИВА СЪМ,ЧЕ ИЗМЪКНАХ НАВРЕМЕ ДЕЦАТА СИ ОТ ТАМ!! ЕВАЛА МУ НА БОЙКО! НЕ Е ПРОСТ! ИМА ПРОСТАЦИ ,КОИТО МУ ВЯРВАТ И ТОЙ СИ ПРАВИ ИГРАТА!!

19:44, zahariadaДори знаменитият руски писател Николай Василиевич Гогол, докато е писал своя класически роман „Мъртви души“, не е предполагал, че българската парламентарна практика ще надмине хиляди пъти описаната от него гротеска! Защото сътворената от ГЕРБ зловеща машина за лъжи, измами и изборни манипулации днес надминава хилядократно представите на бедния велик руски автор. Сега ще ви припомня проблемът с нашенските „мъртви души. Това са български граждани, които живеят в чужбина, или са починали, но не са махнати от избирателните списъци в България. БСП и Патриотите отдавна настояват тези „мъртви души да бъдат изличени от избирателните списъци, но управляващото доскоро герберо-реформаторско мнозинство умишлено протака и не прие никакво решение по щекотливата тема. Защото никой вече не се съмнява, че ГЕРБ от 10 години насам идва на власт единствено и само качен върху гърбовете на тези „мъртъвци“!!! Следователно, ако извадим от 1 070 000 гласували за ГЕРБ през 2014 800 000 несъществуващи в страната избиратели, то остава за прехвалената, гербаджийска, „най-голяма“ партия в България да са гласували РЕАЛНО едва 250 000 души. Това са единствено и само лапачите около ГЕРБ- държавните служители, обръчите от фирми около властта, пряко и косвено зависимите и заинтересовани от това ГЕРБ да е на власт – на всяка цена! На практика излиза, че 6 200 000 български граждани не искат да гласуват за „дълбоко посредствения и тъпоумен интригант“ Борисов. Армията от пиари и тролове на ГЕРБ от седмици насам се опитва да пробута в публичното пространство внушението, че няма смисъл да се гласува за други, освен за ГЕРБ, защото всичко вече е предрешено от Американското посолство и Борисов. Че от българите нищо не зависи, защото друг брои гласовете в Централната избирателна комисия и т.н. Но ПРЕДРЕШЕНА ли е наистина Служебната победа на ГЕРБ? КАТЕГОРИЧНО НЕ! Истината е тъкмо обратното. ГЕРБ се срива.

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net

23:11, rosenmarkov1969 – “Някога имаше Надежда! И то не Надежда Михайлова, а истинска Надежда! С тези избори отнехте и последната надежда на българина за достоен живот! Сложете на входа на България, надписа от Дантевия Ад : ,, Надежда всяка тука оставете...". Погребахте ни живи с вашата политика, г-да народни ПРЕДАТЕЛИ! Но историята не търпи вакуум, ще си сърбате попарата и вие един хубав ден!”

30.03.2017

01:16, sokoli Нима не виждате че и герб и комунистите са един коренъ? Въ деня на изборите си копахъ градинката и се замислихъ, кой ще отиде на избори, кой ще отиде на митинги и революции? Тези хора кои си иматъ да копатъ, имат да чуватъ добитъкъ, иматъ си добри семейства, не, изключено е да си загубят времето за театри. Свободните кои нямат лични отговорности, те може да отидатъ и да се включатъ въ филма. Така е. Взиматъ ти земята добитъка и смейството дори, и после лесно се набиратъ статисти за кървави сцени, филми за "зли" и "добри", или филми за "зли" и по  "малко зли". Та казвам това за да може кой иска да мисли, да мисли да има възможность да избира въ кое хоро да играе. А сега които гласувахте или мислихте да гласувате за червените изчадия, или за други такива, какъ ще да реагира Небето? “

01:36, bgman13 – “Гласувахте, хапнахте, пийнахте. Сега иде ред на махмурлука - четири години, че ви боли главата. Всъщност българите казаха на изборите, че досегашното управление им харесва. Е, значи всичко си ви е наред.”

Завършвам прегледа на блогърите, които не харесват резултата от изборите, с един емблематичен:

25.03.2017 09:02, theeconomist – “Иди, но преди това виж! Само слепец може три пъти да се спъне в една и съща тиква.”

защото само глупак може да повярва на един съветскомислещ българин и да му разчита на комунистическата лоялност. Знаете ли какво е написал “икономиста” ДВА МЕСЕЦА ПО-РАНО? –

26.01.2017 18:32, theeconomistАз имам 10 годишна американска виза и ако искам утре мога да хвана самолета. Но някои други дори с визи, още на "Кенеди" ще остават без визи.....просто демокрация!




Гласувай:
1



1. apostapostoloff - Последните избори доказаха за
30.03.2017 18:22
пореден път, че Бойко Борисов е най- големият български политик. Нито един българин не е отбелязал такива успехи на това поприще. Бойко Борисов е велик син на България, който обнови и преобрази страната ни. За много кратък срок той повиши БВП цели 11 пъти! Това го нарежда в Пантеона на великите българи.
цитирай
2. milady - чиче, тъй като не можеш и..ден без мен..
30.03.2017 19:46
да те запитам вкратце..
толкоз ли си природно проЗ,
или просто..лапаш чурки за зелено..
кви червени, сини и оранжеви
буболечки в..главата ти..
срамота , бе, деца нямаш ли..
внуци, или не те знаят ,как се излагаш тук..
аз съм Юлия, ако още не знаеш...
цитирай
3. krumbelosvet - Защо
30.03.2017 22:00
Защо ни няма в класациите за вай-бърз икономически растеж? Китай и никой в историята не е расъл 11 пъти за 7 или 9 години. Апостолоф е прав, ООН спи.
цитирай
4. dobronameren - Аз пиша за изборите за нашия 44-ти парламент
31.03.2017 08:37
а ме питат за Китай. Каква е тази логика? На откровен глупак или на осъзнат тарикат? Дори въпроса на онази цица, дали лапам чурки за зелено, е по-свързан с темата за изборите.
Впрочем да използвам включването си в коментарите, за да кажа, че предложението на "аз съм Юлия, ако още не знаеш", не приемам дори тя да ми предлага зелено за участие с нея в съвместно мероприятие. Природно гнуслив съм.
цитирай
5. slavimirgenchev1953 - Една държава трудно може да просперира
31.03.2017 16:46
с толкова много камунисти на гърба си - да ги хрантути, тътри и носи цял живот докато не пукнат.
Те са проникнали навсякъде и смучат и дерибействат, но все пак полека лека дръпва напред благодарение на членството в ЕС и защитата на НАТО от червените свине от Изток, които пият и лазят из калта, въоръжени до кривите си зъби.
А в блог.бг пък са се събрали миризливи червени кухели, които от злоба ще се пръснат, че ББ и ГЕРБ ги бият като маче у дирек. Всеки път и отново и отново.
Айде беж у Сибир, курвици.
цитирай
6. slavimirgenchev1953 - Блоговият червениат
31.03.2017 16:51
се е побъркал от злоба и яд.
Хак му е.
Карах го аз да се учи да пикае газ и да гълта прах, за да му е по-лесно.
Пълни кретени.

Какво да правя с такива идиоти в един блог? :)
цитирай
7. krumbelosvet - Прощавайте,
31.03.2017 18:20
Прощавайте, добронамерен. Аз съм писал в коментара, че визирам Апостолоф, оти е по-кратък. В дългия ви текст я изборите се обсъждат, я циците. Аз не съм гласувал, щото ми се струва перверзно ДА НЕ УПРАВЛЯВА ЧОВЕКЪТ НА ГОСПОДАРИТЕ. Който взе заемите, той да ги връща. ББ май се опита да избяга И ОТ ДВЕТЕ СТРАНИ на Дондуков. Аз не можех да знам кво става и кое е по-добро за България, затова НЕ ГЛАСУВАХ.
ПП : Са видех последния комент на славимиргенчев. Добре е да види от мен как разсъждава една червена свиня. Добре е да види първия ми пост "Нещастието на българите и партийният бяс", плюс ""Не сме народ а мърша..." доказва обратното" плюс ОСНОВНАТА МИ ТЕЗА за анти-комите и ру-фобите в поста ми за предаването по БНТ на откриването на олимпиадата в Рио. Тогава водещият се засиня от възторг и гласът му си "скъса" при появата на американската делегация, Русия наплю, а нашия отбор пропусна без НИКАКВА емоция, по-безразлично от всеки друг. ВИЕ, АНТИ-КОМИ И РУ-ФОБИ МРАЗИТЕ Б Ъ Л Г А Р И Я, оти любите само Америка, оти сте глътноли "Гласът на Америка" като шаран - въдица.
цитирай
8. dobronameren - Krumbelosvet,
03.04.2017 09:05
Нямам подходящо добронамерени думи за коментара ти.
цитирай
9. getmans1 - Мойто постингче си е най-готиното, ...
03.04.2017 13:49
Мойто постингче си е най-готиното,точка по въпроса!!!
цитирай
10. dobronameren - Както и предполагах, освен "неясните" Крум и Гет,
06.04.2017 12:51
се обадиха и "двете цици" (от Баден-Баден) на модераторското тяло. Ето, едната цица:
"1. saankii - тук става все по сложно... 6.04 10:26 - да останеш..нормален.. личи си от вездесъщата Първа.. и от Биг Брадърката Веска.."
казала на другата цица:
"2. milady - както го е казал..Д.Оруел.. 6.04 11:04 - на масите може да им се предостави.. предостатъчно интелектуална Свобода, тъй като те не притежават.. нужният интелект.."
Чакам пробуждането на "цоците". Какво мислят за кабинета "Борисов 3"...
цитирай
11. slavimirgenchev1953 - Вече съм им обяснил:
15.04.2017 10:05
докато не оставят ББ да си изкара цял четиригодишен мандат, той ще си управлява и ще прави нови кабинети след всеки прекъснат мандат.
А тукашните цръвени терикоти ще ми ядат .уя. :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dobronameren
Категория: История
Прочетен: 1872570
Постинги: 669
Коментари: 2593
Гласове: 1611
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031