Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.03.2017 08:51 - Хай-бибитници днешни и смешни
Автор: dobronameren Категория: История   
Прочетен: 1886 Коментари: 6 Гласове:
-1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Да повторя. На “хай-бибитка” комунаците обиждат своите опоненти, обикновени нормални хора, приписвайки им своите си мръсни и престъпни навици от времената на ”победилия социализъм”. Терминът хай-бибитка е дефиниран от един такъв отвратителник theeconomist:  “А тия като тебе, рапидограф, сливомар, полски пъдар, сопол и тям подобни бяхте преди 10 ноември "безпартийнити комунисти", дето сучехте хай-бибитки на партийното началство и го гледахте в очите, като боливийско дете, което чакат да го осиновят.”.

Самият той, Д’ебакомуниста, е слугувал на партийното началство от комунаци, гледайки ги в очите и сучейки им хай-бибитки, и тогава като млад, и сега като дърто копеле, ама го приписва днес на нас – “вие бяхте такива преди 10 ноември”. Тарикатин и подлец – забелязахте нали, къде го боли: “преди 10 ноември”! Когато като своя приятел Чепърдалото, е унижавал, биел, убивал дори, реализирайки престъпната си природа, скрит зад гърба на господарите си комунаци (КОМУнисти и НАЦИсти).

Някак обяснимо е, дори бих казал по-човешка реакция е, едни такива да бъдат презрени и наврени в миша дупка, да почувстват лично какво е да бъдеш изтриван систематично от живота, но... Но колкото и да ни се иска да им го върнем същото, съм убеден, аз поне някак извън личността си, че ТАКОВА поведение би ни приравнило с тях. Да убиеш убиец, също си е убийство. Затова именно, повярвайте ми, съм избрал да бъда “добронамерен” (в кавички, защото ми е много трудно да го спазвам). Но не съм и никога няма да им простя. Жертвам себе си, за да оживея да им хвърлям истината за престъпленията им в очите. В очите, техните, на децата им, на обществото, което ги търпи такива. Ще свидетелствувам пред Божия съд с писаните си записки на очевидец, пък нека Създателят им да им бере гайлето. Още повече, че Той е ОБЕЩАЛ да свърши ТОВА. Не мисля да доказвам аксиоми.

В предишният си постинг за тези хай-бибитки, някак дадох воля на гнева и омразата. Днес смятам да се коригирам. Ще ви покажа смешността им в днешната безполезна безнадеждност на представите им за света. Още повече, че няма да се занимавам с разните слуги от рода на Д’ебакомунистите, които са се занимавали и се занимават да палят печките сутрин рано и да изхвърлят боклуците на комунаците, а ще ви покажа, че и “по-издигнатите слуги и слугини” – придворните пажове и дами, личните оправячи на господарските легла... са същите. Лайна да напиша без малко. Вижте ги колко са смешни и жалки. Пък после си помислете колко е невъзможно такива да изградят техен световен ред.

02.03.2017 - ЗАПИСКИ ПО ОТНОШЕНИЯТА БЪЛГАРИЯ – РУСИЯ

Автор: gindev

(Преди да почнете да Го четете, за да не се чудите на “оригиналните” му мисли, ще ви Го представя. Данните са взети от личния му сайт и са цитати.

“Проф.д.т.н. Евгений Гиндев е роден в София, на 7.09.1936г., Завършил е ВА „Г.С.Раковски” и Киевското Висше Инженерно Радиотехническо учелище на ПВО. Работил е във военната промишленост на НРБ в Института по специална оптика и радиоелектроника към ДСО „Металхим” и в Института по специална електроника към ДСО „Електрон”. От 1981 г. работи в БАН - Централна лаборатория по системи за управление  Поради закриването й  напуска през 1995 и оглавява Института по високи промишлени технологии (ИВПТ). Институтът е ликвидиран от правителството на Стефан Софиянски. Член на Руската технологична академия. Кадрови офицер от БНА, полковник от запаса. Член на БКП (1965–1990.). Член на Националната асоциация за международни отношения и на Българското дипломатическо дружество. Бил е член на политическа партия „Обединение за България” от 1991 г. до нейното разпадане през 1995 г., на партия „Защита” (Главен секретар) от 1998 до 2001 г. Понастоящем работи като председател на Централната контролна комисия на политическа партия „Нова зора”. Женен, има три дъщери от два брака.”.

Аз допълвам, че втората му съпруга е Виолета Гиндева, позната ни от филма “Черните ангели” (1970), където партньор й е Стефан Данаилов, но и Йосиф Сърчаджиев. В 1990г.  тя е член на ВПС на новосъздадената партия БСП. От 2003 до 2007 г. е заместник-кмет на Пазарджик, от квотата на БСП.

И ще попитам, тъй като не знам точно – Кое е първо? Хубавицата, играеща “Черен ангел” или Гиндева по мъж? Не че е важно, но е интересно за протокола.)

“След непродължително объркване и разколебаване, Глобалният проект Глобален либерализъм отново премина в настъпление срещу зараждащият се нов исторически тренд, срещу наченките на избавянето на хората от всеобщото оглупяване, от стопирането на еволюционния човешки и обществен прогрес за отдалечаване на Човека от животните. Фактите са налице: ЕС ще прави европейска армия; свръхамериканизирания НАТО усилва присъствието си край руските граници; в Сирия противоречията между участниците в конфликта се засилват; в Украйна ситуацията драматично се влошава; няма основания да се надяваме, че отношенията със САЩ ще се променят драстично при президентството на Д. Тръмп.”

Тези обективни световни процеси, дори и да си професор, няма как да скриеш,
но защо да не направиш една “бибитка” на направилите те професор:

“Каква е метафизичната причина за наблюдавания планетарен хаос? Метафоричното съдържание на този процес е много просто: бягащата вълна на икономическата експанзия на съвременния капитализъм се отрази в условните граници на планетата Земя и се върна обратно, поради което, във физическото и смисловото пространство се образува „стояща вълна”. Тази стояща вълна се нарича „планетарен хаос”или „глобална криза”. Главният враг на Глобалния проект и на Гобалния либерализъм си остава Русия и всички мирогледи и идеологеми способни да сплотят, организират и поведат  огромни маси от хора към някакви алтернативи.

На този фон положението на Русия не изглежда добро – САЩ не дават признаци, че санкциите ще бъдат отменени; икономическото положение на Русия е сложно и има тенденция да се влошава; идеята за „многополисен свят” няма да носи нищо хубаво - проектът „Евразия” буксува; в Бразилия стана конституционен преврат, наследството на Уго Чавес във Венуцуела е под въпрос, стратегическото партньорство с Индия и Китай не е както трябва. Русия постепенно се изтласква от световния спорт, от европейското изкуство, от европейската история, от европейското икономическо пространство ; вътрешното състояние на Русия е много тревожно: руският народ е дълбоко разделен социално и мирогледно, „петата колона” също минава в настъпление, властта на олигарси и на новите милионери и милиардери нараства, ясно се очертава демографска криза; жертвите и загубите от терористични актове и от войната в Сирия се увеличават и краят им не се вижда.”

Дотук добре, си казал един зидар, прелитайки покрай 5-я етаж, след като паднал от скелето на 10-я. Продължението на мислите му до удара у земята:

“...Украина е несъстоятелна държава. Властта в нея е нелегитимна. Украйна никога не е имала държавност, а когато е имала, тя е била в рамките на СССР. С изчезването на СССР изчезва и украинската държавност. Руснаци, украинци и белоруси са един народ, живеещи в така наречения „руски свят”. Освен всичко друго, този СВЯТ е Православен свят. В украинската част на „руския свят” се води гражданска война между тези, които се чувстват в „руския свят” и тези, които го отхвърлят, т.е. руснаци срещу руснаци. В тази гражданска война, на една от страните, се намесиха външни сили , което й предаде облика на геополитическа и цивилизационна война на Западния свят срещу „Руския свят”, на англосаксонството срещу Православието, на „морето” срещу „сушата”. Това принуди Русия да се намеси също в гражданската война в подкрепа на „руския свят”. Западните обвинения срещу Русия, че е първата европейска държава, която след Втората световна война анексира чужда територия е ЛЪЖА. Първа това направи Турция  с анексията на половината от Кипър. Втора го направи Западна Германия с анексирането на ГДР. Трети го направи НАТО с анексирането на Косово. Ако говорим за Крим, единствено Русия го направи легитимно и на базата на западните ценности....”

Летчик, хай-бибитник. Пак имам подобен въпрос: Кое е първото? – Без Летчика щеше ли да го има бибитника? И обратното. И още един въпрос имам, не по-малко важен: Като говори за руския свят като за православен свят, как издържа юнашкото му сърце тук в България, а не се качи на Миг-а и отиде да помогне в гражданската война там? “Запалена от САЩ”, разбира се според него.

И един въпрос имам към себе си. Ако тези летчики хай-бибитници на СССР са българи, аз какъв съм? Българин ли съм също?

Гледам вчера (3 март 2017г.) по “телевиията на Истината” ALFA едно публицистичо предаване. В него водещият го, кандидат-депутат на ПП Атака за 44.НС и депутат от 43.НС, се възмущаваше от факта, че американският посланик говорил на някакво събиране в България на фона на рекламната марка на “най-голямата колоноалната фирма у нас MacDonalds”. А само преди 15 минути бе завършило прякото предаване на ALFA на митинга-шествие за 3-ти март на “обединените патриоти” до паметника на Васил Левски. Пред колоната вървяха трима (от ляво надясно): удивително приличащия на руснак Данчо Хаджиев зам. на Валери Симеонов, ДС-агентът “Иван” Красимир Каракачанов и “прероденият Васил Левски” Волен Сидеров. Зад тях ги пазеха (пак отляво надясно): един щурмовак в черно отгоре до долу и  с такето на Че Гевара, един разтворил якето си широко да се вижда целия портрет на Путин щампован върху фанелката му и един бабанка развяващ руското знаме. Кой сучи хай-бибитки на чужда държава навръх националния празник на България?! А Икономисте, ... м? (Но “прероденият Ботев”, когото иронизирам в момента, не питa. Срам ли го е, що ли? Или не иска да дава поводи да го родеят с “Атаката”? Горкият...)

02.03.2017 - Ще изповядваме и намеренията си пред Брюксел

Автор: chara

“Вчера Европейският парламент отне още част от и без това изтънелия ни суверенитет. Евродепутатите задължиха страните членки да уведомяват предварително Еврокомисията за своите намерения да преговарят за снабдяване с енергия от трети страни. Редът досега беше друг. Според действащите правила Брюксел трябваше да бъде известяван след подписването на договор или споразумение за доставка. Това очевидно не се харесваше на еврочиновниците, които държат да пъхат дългите си носове навсякъде и във всичко. Как иначе биха държали "под око" националните правителства? По какъв друг начин биха гарантирали властта и космическите си заплати? Разбира се, тази намеса във вътрешните работи на държавите е политически коректно опакована като загриженост за "енергийната сигурност". Само си представете на какво унижение ще бъдем подлагани. Ако досега пращахме в Брюксел за "проверка" и одобрение сключените от нас договори, то от днес ще трябва да показваме пред еврочиновниците не документите, а да изповядваме намеренията си! Ако ги одобрят, едва тогава ще можем да действаме. Днес в енергетиката, утре във финансите, вдругиден в този режим на "изповед" ще влязат всички сфери. Това е стъпка в посока заобикаляне на националните парламенти и обезсуверенитетването им. В България то започна през 1997 г. с отнемане правото на централната банка да води самостоятелна политика. С приемането ни в НАТО загубихме правото да се грижим за отбраната си. Ставайки член на ЕС, на България де факто й остана да определя единствено колко бедни да бъдем. Останалото - от условията за отглеждане на щастливи кокошки до ъгъла на изкривяване на краставиците, го решават анонимни еврочиновници, а правителствата ни изглеждат като дистанционно управлявани покемони.”

Тази кокошка, chara имам предвид, е много нещастна. Но не от ъгъла на изкривяване на краставиците, а от факта, че България се управлява дистационно от европейски покемони, а не директно от путински матрьошки. Смешна е и жалка едновременно. Защо бе, Василева, искаш пак комунистическа власт, когато при нея кой знаеше за някаква плевенчанка, засилила се да литне до София, ама някакъв селски на бай Тошо, я приземил в Ботевград? Личният ти интерес е демократично управление, ама нали си си слугиня, и преди, и сега, защо да не извъртиш поредната бибитка на червения змей?!

(Ето няколко факта от биографията на Светла Василева, Тя, вече казах, е родена в Плевен 1964-та. Учила в СУ София, какво не зная, но довършила педагогиката си в Ленинград. Знаете ли темата на дисертациония й труд? – “Приобщаване на децата от предучилищна възраст към общочовешките нравствени ценности“. Годината е някъде около 1986-та. Нали се сещате за кои “общочовешки нравствени ценности” става въпрос?! Ако се съмнявате, вижте според днешната chara, по-горе, кои са тези ценности. Съучредителка е на няколко сдружения с идеална цел. А, на бас, че от тия НПО-та, които 2011/2016 искаха разстрел, едва ли не, за президента Плевнелиев, но ДНЕС все още нюхат как Корнелия Нинова ще преглътне или повърне новия Обединител Румен Радев. Междувременно Орешарски на изпроводяк й съдейства да получи „Златен ключ“ в категория „Журналистика“ – годишна награда на Програма Достъп до информация, давана за принос в свободата на информацията. Ако дойдат комунаците на власт, ще трябва да я повръща тази награда. Спешно! Горката.)

04.03 2017 - Костадин Костадинов: България не е независима държава

Автор: reader

(Кой е тоя Костадин Костадинов, питате. Ще ви бъде ли достатъчно, че въпросното интервю на Десислава Пътева(?) е публикувано в сп.A-specto на 3.3.2017г.? Добре де. Въпросният е общински съветник във Варна от Движението “Възраждане”(?) на което е председател. Пък re-цитиращият го блогър Reader се е представил в блога само като Zmei gorianin от Долна Митрополия. Хай-бибитник значи. А в Долна Митрополия колко като него летчики-бибитници има още...)  

“Ако до 1989 г. все пак нашата страна имаше възможност за някакво автономно развитие – местно, икономическо, макар и в рамките на един по-голям социалистически блок, в рамките на планова икономика, след 1989г. това бе тотално унищожено. Всички останали белези на независимост бяха демонтирани, премахнати, заличени. В резултат на това в момента България даже вече не може да се определи като колония, защото колонията все пак разполага с някакво местно самоуправление, има някакви излъчвани местни лица, които служат поне като компрадори на генерал, губернатор, на съответната метрополия. В момента България е още по-деградирала – до територия, при която местното население служи само като фон. Това, което трябва да се случи в България, е, че на практика трябва отново да извоюваме нашата свобода. В България ситуацията е такава, че все по-голяма част от нас, българите, не приема България за българска държава. Поради тази причина настроенията срещу нея, респективно срещу нейния политически елит, ескалират до такава степен, че забелязвам такова разделение и такава омраза към елита, каквато е съществувала преди 1944 г. Тогава това доведе до много сериозни вътрешни сблъсъци, до една почти необявена гражданска война. Тази наша вътрешна гражданска война имаше много сериозно влияние. Това напрежение предизвика Септемврийското въстание през 1923 г., Червения терор, Белия терор, атентата в „Света Неделя” от 1925 г.

Още ли питате тоя Костадин Костадинов коя България ще “възражда”?

“Все по-често говорим за това, че сред политиците ни има национални предатели. Българските политици не си ли дават сметка, че са само кукли на конци в ръцете на западните лидери и ще бъдат хвърлени в ъгъла, когато станат неудобни? Как иначе да наричаме хора, които унищожиха икономиката на страната, унищожиха нейната промишленост, унищожиха нейната армия и нейната боеспособност? Унищожиха системата на здравеопазването, която беше една от най-добрите в света. Унищожиха системата на българското образование, която също беше една от най-добрите в света. На практика унищожиха всичко онова, което би трябвало да дава отделните отличителни черти на една държава. Те превърнаха България от държава в територия. Как да наречем такива едни хора? Национални предатели е най-деликатното определение, с което можем да ги наречем. Аз ги наричам откровени престъпници. България беше овладяна след 1989 г. Ние се превърнахме в американска колония, протекторат, територия. Лека-полека започваме да деградираме, слизайки все по-надолу в стълбицата. И по този начин хората, които искат да променят нещата в собствената си страна, се отчайват, внушават им, че нищо не може да се промени, оставяйки им два избора – или да емигрират навън, или да се примирят със статуквото, да наведат глава и да забравят за всякаква борба. По този начин се пречупва желанието на един народ за борба за свобода. Така се убива и желанието на един народ да има своя собствена държава. В България имаме проамерикански режим, който управлява от 1990 г. Той има за цел да обслужва интересите на нашия сюзерен, но не и интересите на България, на българските граждани, на нас, българите.”

А, ТАКА. Дойдохме си на думата, значи.

Ще продължа още малко с дългия цитат. Вижте как К.Костадинов се изказва за “обединените патриоти” на които неговата АТАКА е част от коалицията им. И си помислете какво тъмно бъдеще им предстои на ... на тези комунаци.

“Бях на един дебат, при който така наречените Обеднели идиоти или Обединени патриоти, обясняваха, че щели да преборят битовата престъпност. Добре, две години и половина управлявахте, защо не я преборихте? „Ама ние не управлявахме”. A, значи бяхте в опозиция? „Не, не бяхме в опозиция”. Последно? В опозиция ли бяхте или в управлението? И поради тази причина на хората много трудно се ориентират. Затова и не ги виня. В крайна сметка не може всеки един да бъде герой, всеки един да бъде хайдутин. И по време на турското робство не сме имали милиони хайдути и войводи. Малко са били. И Априлското въстание не е било от десетки хиляди хора. По същия начин стоят нещата и с хората, които имат някакво желание да гласуват. Не всички успяват да се ориентират в джунглата. Гледат, че някой говори добре, но не си спомнят, че същият този миналата година е бил съден или че и в момента го съдят. Има политици, срещу които вървят дела за рекет, за изнудване, за грабежи, обаче те излизат и обясняват, че са новият Левски, Ботев и Караджата взети заедно.”

Спирам го тоя да суче своите бибитки, още повече, че формално е възможно другият бибитник – Reader да се измъкне тарикатски, криейки се зад цитати. Затова чуйте го и него, Reader-a, в оригинал:

19.09.2016 - До 2 години бежанците стават избиратели, ГЕРБ трябва да ни удържат само до тогава

Автор: reader

“До 2-2,5 години първите нелегални имигранти, които нахлуха през границата, ще бъдат с право да получат българско гражданство. Т.е. и право да гласуват на избори (например за ГЕРБ). Това сочи Законът за българското гражданство, според който необходимият срок за пребиваване в България е 5 години. Първите нелегали започнаха да нахлуват някъде в края на мандата на първото правителство на Бойко. Т.е. преди около 3 години. Остават им още около 2 години, преди да станат граждани. Твърде вероятно е целта на ГЕРБ да е да ни хвърлят прах в очите само за този период, а след това Цецо ще се сдобие с хиляди нови избиратели. Като ГЕРБ им даде гражданство, чрез неформалните лидери и службите, ще ги контролират за кого гласуват. Вероятно това е и причината България да е единствената страна в Европа, която регистрира и узаконява всеки един мигрант. Гърция примерно се "прави на луда" като не ги регистрира или го прави под сгрешени имена. Така те не добиват законен статут, и нито могат да станат граждани, нито могат да им ги връщат по Дъблинския регламент. Ние чинно регистрираме всеки и взимаме отпечатъци. Не остава никакво съмнение кога е влязъл. Няма съмнение и кога е получил "статут" - в рамките на седмици, след което започва да му тече времето за добиване на гражданство. Когато тръгна се разрасна, правителството на Орешарски взе крути мерки и построи наполовина преградната стена. 2 години след това Бойко се мотае и нищо не прави, поддържайки страната като абсолютно разграден двор. Мутрите, които работят за самия Бойко, прекарват имигранти, а държавата преследва доброволците, борещи се с тях. А след още 2 години ГЕРБ ще има и хиляди нови избиратели...”

Лъжа до лъжа, коя от коя по-откровени. Макар че и тук, Реадер-а си носи кърпичка, да си трие слузта по лицето, ако се наложи – под всичкото цитат от по-горе стои “Източник  - ГН Гъдел Нюз”

02.03.2017 - Тома Томов: Войните се печелят от големите батальони

Автор: 1997

(Име: vensua papa. Толкоз в профила на 1997-я хай-бибитник. Който иска да знае повече, да чете в.”Дума”)

“Дума 3. Март 2017 , брой: 44 - "Големите батальони печелят войните. Те решават нещата, а не псувните по кръчмите. Затова съм тук. Затова приех да вляза в политиката и да оглавя листа". Това заяви известният журналист Тома Томов при старта на предизборната кампания на "БСП за България" в Благоевград. Спешно трябва да се смени курсът на страната, а Бойко Борисов да не се допуска повече до кормилото на властта. Курсът е погрешен, а Борисов е вреден и опасен, категоричен е Томов. "Имам чувството, че съм отворил прозореца, скочил съм от 25-ия етаж и никога повече няма да се върна там, където бях. Всичко се промени след победата на генерал Радев. Тогава си помислих, че има надежда, че може да се направи нещо", сподели пред пълната зала Томов. По думите му за 27 години чужди интереси и непомерна алчност раздържавили държавата, разсипали индустрията, здравеопазването и най-вече образованието. "27 години подменят българската история с една подла цел да изчегъртат от живота и времето българския дух, за да владеят една невежа, безпаметна и безволева маса. Години наред ни внушават, че сме нищожни, незначителни, жалки. А докато си повтаряш, че си жалък, ще си жалък. Докато си повтаряш, че от теб нищо не зависи, ще зависи от друг", подчерта Томов.

(Кой е Тома Томов, питате. Не питайте...

Или най добре попитайте следващите бибитници. Подчертал съм имената им.)

“Подкрепа, добри думи и пожелания за успех получи Томов от писателя Иван Гранитски. Поздравиха го и академик Георги Марков, и водачът на листата на "БСП за България" в Пловдив Иво Христов, както и бившият кмет на Благоевград и член на НС на БСП Костадин Паскалев.

За последен оставих един хай-бибитник – Apollon по две причини. Първата, че характерстиката му е идентична с тази на Reader-a - Име: Djim Dim, но от Кюстендил, вместо от Долна Митрополия. И втората е възрастта му: на 115 години. Това автоматически прехвърля мост между него и групата “на 115 години”. Това в любимата възраст на Д’ебакомунистите. Защо ли точно 115? Най-вероятно, защото на толкова години би бил днес един помощник на Феликс Едмундович Джержински Лаврентий Берия. Отряд елитни комунистически убийци! А знаете ли как се казва днешният отряд елитни командоси на Путин? – отряд “Алфа”...

”Давай, Волене, ние сме с тебе! Много работа ни чака”,  “Каракачанци, каракачанци, на партията родна синове”, ох, другарю Симеонов, ти пък накъде?!

Мислех да процитирам някои от бибитките на “този Аполон”, ама те не са нищо по-особено, сравнени с бибитките на “Четеца”, например. Пък видях, че и отреденото блогово място за простосмъртни блогъри като мен свършва и реших само да дам заглавията на последните 2 аполонски постинга. Намерете си ги сами, ако ви е станало интересно:

- 21.02.2017 – Натюрморт с тикви

- 01.03.2017 Християнските идеи и ценности в ръцете на безумието

Автор Apollon

И за да не сте съвсем капо, драги мои читатели, ще ви дам една справка за блогърите, предмет на разглеждане в моите два последни постинга за бибитките. Интересна е, но е относителна, тъй като показва само една от личностите, които живеят в един физически хай-бибитник. А те са между 4 и 12 за всеки такъв ... множествен склеротик. И това е елементарно проверимо. (За модераторите естествено.)

Блогър                       Брой постинги          Общо постинги         Средно прочетен     

Gindev                         321                            861313                       2683

Chara                          255                           3639218                    14271

Reader                       1893                           1874630                        990

1997                           1776                            545862                         307

Apollon                       5127                           8384038                      1635

Theeconomist             800                           1500717                      1876

Freeoldmen                364                           1076369                      2957

Blackpredator             268                             851883                       3178

Milady                         1580                             741097                         469

Vesever                        493                             474589                         962

И за да сте информирани докрай, драги мои читатели, моите резултати с включения бан върху блога ми!, са:

Dobronameren            481                             795998                       1654

Представяте ли си, ако бях любимец на модераторите на блога (или ако собствениците му харчеха свои пари за поддържането му) какви биха били моите резултати? Мислите ли, че не зная как трябва да пиша, за да постигна висок брой прочитания? А интересува ли ви моята реакция към модераторите и собствениците на ВLOGG – да им Дава Господ Добро на тия хай-бибитници.




Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

1. krumbelosvet - Некачествено
06.03.2017 20:32
Невярно и злобно, но пък дълго. Нямах търпение да дочета що е хай-бибитка, но хейтър май е достатъчно.
цитирай
2. dobronameren - Вярно е, Круме. Само не е адекватно злобно на големината на престъпленията
06.03.2017 22:09
Да ги мразиш, без да искаш да им отвръщаш на нещастията, които са ти причинили, не е хейтърство. Човешко е някак. Както е човешко да се питаш: Този пък защо харесва Тези?
Най-лошия за тебе отговор: И ти си един от тях.
Най-щадящия те отговор: Болен си, Круме, от стокхолмския синдром
цитирай
3. dobronameren - В последните си два постинга – този и предишния, разказвам за това кои са блогърите в Blog.Вg и как те
06.03.2017 22:11
слугуват на нашите и съветските КОМУнисти и НАЦИсти, поддържайки мечтите им за нов световен ренесанс на идеите им. Както са им слугували, същите!, и в предишните “победни” 70 и кусур години. Наричам ги “хай-бибитници”, използвайки епитета, който един гаден такъв “блогър” се опитва да лепи на нас, жертвите им. “Бибитки”, защото “бибиткайки им” им помагат “да вдигнат самолета” с който какво... - Като северокорейска ракета, я излети, я не, за да клепне в морето отпред след 5 минути полет. А “хай”, защото тези, които описвам не са “хай-комунисти”, едни от Тях, а наемниците им за мръсни и мокри поръчки – Такива дето правят бибитки на хай-особи и от това преживяват.
Така или иначе тази тема, за “бибитките” на “хай” комунаците, които червено-кафявите черни блогъри им “сучат”, е частен случай на подлост човешка. И би трябвало да очаквам разширение на темата за подлостта с други примери. Само дето не мислех, че ще ми се наложи на 15-я час да го правя. Но какво пък. В следващия коментар ще ви разкажа за един такъв друг подлец, в друга плоскост. Но също така с завършен мироглед, получен или наследен, от възпитание в комунизъм.
Принуден съм да го направя в моя блог, защото подлецът му с подлец е затворил своя блог за честен диалог. Обаче е забравил или не е научил, че в Демокрацията ТОВА БАШ е невъзможно. Което го прави “хай-бибитник”, макар и от друг тип. И точно тук е мястото му за осмиване.
цитирай
4. dobronameren - Става дума за Gikotev, представящ се за енергиен експерт. Експерт, колкото аз съм марсиански зет.
06.03.2017 22:12
Няма да обсъждам или оспорвам изводите му за енергетиката. Не съм енергетик. Но изобщо не е необходимо да съм такъв, за да ви кажа, че ТОЯ ЛЪЖЕ. Сучи бибитки, хай-бибитки. Всичките му “енергийни постинги” са критика на гербевата енерГЕПИка, както той се изразява. Напоследък, понеже енерГЕПИката излезе от “крадливите ръце на Бойко Борисов и министрите му”, и се пое от Ниново-Радево-Гержиковите хора “енергийните му постинги” придобиха по-така друг облик. Изключителен пример в това отношение е постингът му от 4.03.2017 – “Доналд Тръмп: Бойко Борисов е 17-тата дупка на кавала”. Там виждаме един фотоколаж на който Доналд Тръмп държи един плакат на който пише това, дето “експертът” е извадил като заглавие. При това текстът е на български език. Долнопробна фалшива новина в стил Varg1 или Fascindoo.
И аз, нали съм Мара Подробната, веднага свързах “17-та дупка на кавала” с много известния БЪЛГАРСКИ виц. Знаете го. Пена нещо се репчила на Вуте. Той се ядосал и й рекъл: “И да знаеш, Пено, ти си деветата дупка на моя кавал”. А Пена, нали е устата, му тръснала: “Пък ти, Вуте, да знаеш, си деветия кавал ма моята дупка.”
И съвсем естествено му изпращам на “експерта” следния коментар:
Dobronameren - 5.03.2017 10:29 - Никакъв проблем не представлява
да направя с фотошопа една много по-достоверна от гикотевата картинка на която Бойко Борисов държи една табела на която пише: "Доналд Тръмп е 17-тия кавал на мойта дупка. Дори путин е по-напред."
Вместо това се питам какво го е досърбяло енергГЕПИйния експерт Г.Котев, та да се занимава с 17-тите чужди дупки, вместо със своята. И чакам отговор!
цитирай
5. dobronameren - Който коментар “експерта” Gikotev не разреши да излезе!
06.03.2017 22:14
Вместо него вижте какво се появява като коментар №1 във въпросния постинг:
1. gikotev - Какво да ви кажа? 05.03 10:37 - Коментари към горната статия има, но се въздържам да ги пускам, защото са напоени с извратени сексуални фантазии. Аз ги разбирам, иначе не биха били фенки на мутрата. Коментарите се модерират и болните мозъци нямат шанс да видят извратените си фантазии тук. Поради тази причина и не се напъвайте!
Забелязвате ли? Той започва един мръсен виц, аз го довършвм, обаче мои били “извратените сексуални фантазии”. Които той, експертът не пуска в блога си, за да видят другите, аз ли съм извратения или той е хай-бибитника. Нищо, де. Аз съм затова – да коригирам такива “експертни пропуски”. И аз съм този, който може документирано да се усъмни в достоверността на енергепийните му заключения, БЕЗ ДА ГИ ЧЕТЕ.
Може ли една косачка да засажда? – Не може. Може ли един ненаказан убиец да се разкая? – Не може (Това последното се отнася не за Г.Котев – много е млад, а за Чепърдалото и другите пръдльовци. Нали се намирам в “техния постинг”?!) Може ли комунизмът да е бъдещето на Новия Свят? – Това пък съвсем не може! Най-малкото, защото – вижте му състезателите.
цитирай
6. krumbelosvet - Ох, добри ми добронамерен.
07.03.2017 12:24
Просто антите и фобите се.ОЛЯХА, ама във ВСИЧКО се оляха. Най вече, НЕ ВИЖДАТ от чия ръка СЕГА, ДА СЕГА , не в миналото, ЗАГИВА БЪЛГАРИЯ. Вашето оправдание е, че сте ПСИХОТРОННО манипулирани. Жив.и здрав. Дано един ден българите се обединим. Иначе, умирането е в ход.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dobronameren
Категория: История
Прочетен: 1873275
Постинги: 669
Коментари: 2593
Гласове: 1611
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031