Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.11.2016 22:26 - Комунизмът е наркотик
Автор: dobronameren Категория: История   
Прочетен: 1314 Коментари: 2 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Досегът с комунизма е фатален за нормалната човешка същност. Както и при наркотиците началото е незабележимо – келешлък, желание да станеш интересен, разочарование, което не успяваш да преодолееш с воля, мисля, че и наследствена предразположеност, заложена от родителите в генома “някъде горе вляво”. После идва всекидневната употреба – животът в социалистическа страна, за да се стигне до невъзможността да се откажеш от наркотичното “щастие” доживотно. И преждевременна смърт.

Такъв е комунизмът. За разлика от обикновените наркотици обаче, които поразяват индивидуално, комунизмът поразява обществото като цяло. Неговите членове започват да се държат шизофренично, без мисъл за това как ще живеят утре. За тях става достатъчно да се опрат на “голямото предимство”, че Партията им е осигурила дневната доза дрога - две кебапчета, топла питка и биричка за вечерта. Ама това, че цял ден си бъхтал и си създал в пъти повече продукт от онзи, който получаваш, няма никакво значение. Нещо повече. Ако поставиш под съмнение “преразпределението на благата”, направо следва смърт. Но не от липсата на дрогата, а от отсичане на главата “до кръста”. Имам предвид до девето коляно. Така се постига основната цел – мир и съгласие в обществото, единение на нацията. Щях да поставя “мир и съгласие” и “единение” в кавички, защото тези неща ги има постигнати само в гроба.

На никой човек няма да му се размине гроба, но големият смисъл, разликата между Демокрацията и Комунизма, е в това какво си свършил приживе. Идеологията на комунизма е ДА НЕ РАЗРЕШАВА на хората да свършат нещо полезно ЗА СЕБЕ СИ. Само Партията и нейните текущи (до следващия “исторически пленум”) ръководители имат право на по-голяма “нужда”.

Оттук знаете ли какво следва? – Че комунизмът е строй за прости хора! Неграмотни, неинициативни, мързеливи, неспособни, примирени, зомбирани, задоволяващи се само с ежедневната необходима доза комунистически наркотик. Именно затова, махнете личните съдби на “наркоманите”, комунистическото общество няма никакво бъдеще. То не е креативно. Кой нормален човек ще се съгласи да работи за други някакви тарикати, които да го яхат доживотно, ако я няма съветската армия по улиците?! ТОВА разбиране на живота ни трябва да бъде водещото, когато трябва да избираме ДНЕС!

Точно това искам да стане ясно, или поне по-ясно, на всички мои сънародници. В тия изборни дни, и в тия изборни дни. Защото след няколко месеца, след година, две, петдесет, сто, пак ще има същите решителни изборни дни. Животът никога не свършва и никога няма да стане Рай! За нормалните хора. Именно затова не припадам от временния избор на народа си да предпочете Дрогата пред Усилието. В този именно смисъл написах преди десетина дни:

“Аз може “днес” и “вчера” да съм глупак, но принципно за “утре” съм прав. Предсказаните неща се сбъдват. И то не защото аз го искам това или някой друг филанкишия като мен, а защото Еволюцията на Света е такава. Ни повече, но и ни по-малко!  О! Освен това имам надеждата, че българският народ не е онзи вече от преди век-два, който разбирал хайдутлука само като ядене на наденица край огъня в очакване да се Яви Стойка.”

И за да не спекулират разни пишман хайдуци тарикати с горните редове, ще напиша СЪВСЕМ ЯСНО защо ми се иска да е Цецка Цачева, а не Румен Радев. Зад Цачева ДНЕС седи европейска демократична партия – ГЕРБ, а зад Радев съветска комунистическа партия – БСП. Иначе и двамата тези конкретно са били членове на БКП на времето преди 30-35 години. Ама, естествено! Какви други да бъдат? Ако не бяха станали членове на БКП, и Цецка, и Румен, щяха днес да помагат в селския труд на баща си и майка си в плевенски окръг. Т.е. “световно” неизвестни. По същите причини поради които аз станах обикновен учител в обикновена гимназия.

Комунистическата партия НЕ РАЗРЕШАВАШЕ НА НИКОГО дори да стане председател на ТПК, ако не беше партиен наркоман. Ако й се даде възможност днес да се върне във властта, тя утре ще го върне тъпкано на “народа си” – вечерта ще има “Дрога” за всички, без Усилие. Правила го е винаги, без никакви изключения, и пак ще го направи. Ако искате ми вярвайте. Опитвайте разни варианти. Аз знам, че възможности за правилен избор има, ще има!, всяка година. Съдбата на наркомана е в ръцете на самия наркоман. И на децата му.

Само да напиша две думи за тарикатите от Реформаторския блок, за националистите - кръвни братя на комунистите и разните “нормални” кадиево-марешки Българии.

Че парите, големите пари са в ръцете на комунистическата партия, е ясно. Там са. Но защо си мислите, че са точно за вас бе, чучулиги батьови?!

П.П.

Ако ме питате за изборите в САЩ, да напиша, че не разбирам защо разните комунисти пускат от радост жълто в гащите си. САЩ са Демокрация на 200 и кусур години. ИЗКЛЮЧЕНО Е един човек за 4 години, в случая Доналд Тръмп, или Хилари Клинтън, да прати тази държава в Евразийския Съюз. Който впрочем, говоря за Евразийския Съюз, не съществува. Още не е създаден. Съществува само в мечтите на обществени комунистически наркомани като Куш, Муш, Шуш, Гуш. И Къш.




Гласувай:
6



1. slavimirgenchev1953 - Облъчените от комунизъм
11.11.2016 08:28
са нещастници - всеки по своему. Те на всичко отгоре са и русъветофили, което днес е най-важжният лакмус дали си човек, или человек.
Те са человеци,демек - кретеноиди.
Ще се хапят за гъ.а в неделя вечерта, когато ЦЦ стане президент.
Человек, за когото гласуват циганите, е камуниз. По душа, не по документ.
цитирай
2. dobronameren - С нормални - логически мислещи и обществено морални хора - като Slavimirgenchev, мога да се разбирам,
11.11.2016 09:44
макар понякога да не съм съвсем съгласен с повишената им мечтателна оценка на сегашното или пък с фриволността на изказа им. Мога, още повече, определено, да разбирам и да приемам колебанията и избора им "преди Десети". Тогава комунистите бяха скрили действителността от тях зад желязна завеса. Откъде да знаят "трудещите се" как изглежда Слънцето на Демокрацията, че да го приветстват?
Точно заради това няма по-големи престъпници спрямо цялото човечество от тогавашните комунисти и днешните им деца и последователи! Това е присъда и то не моя или на почитаемия съд, а на Онова над нас, което съкратено наричаме Бог.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dobronameren
Категория: История
Прочетен: 1887495
Постинги: 670
Коментари: 2593
Гласове: 1611
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930