Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.10.2016 16:16 - Ега го у храбреца Георги Котев
Автор: dobronameren Категория: История   
Прочетен: 3247 Коментари: 9 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Има два-три признака (два и половина) по които безпогрешно се разпознават комунистите от нормалните хора. Единият е, че комунистите са винаги и абсолютно против свободата на словото. Те признават САМО своето мнение. И изобщо не се колебаят да убият носителите на друго мнение, различно от тяхното. Ако им е отнета възможността за този най-твърд отпор (такава е днешна България), те прибягват до искания за забрана на свободата на словото и до безогледно охулване на неговите носители (в нисходящ ред).

Когато днес комунисти ме хулят, отвръщам с насмешка, ирония или открита подигравка в зависимост от моята преценка за конкретното лице. Съвсем определено правя разлика между червено-черните кушели (ако сравня комунизмът с наркотик, това са наркобароните и “лейтенантите” им) и обикновените зарибени по своему нещастни наркомани. Добронамерен съм само към хората от втората група. Към “хората” от първата група съм безпощаден.

Когато обаче днес комунисти се опитват да запушват усти, очи, уши и души, ТОВА не го прощавам никому! Защото такава забрана е по същество забрана за живот на другите, различните. Което винаги и безотказно при първа възможност води до физическо премахване на неудобния. А в убийствата НЯМА нечестни и честни, всички са подсъдни в еднаква степен.

Такива са моите принципни разбирания за човешкото в човека. И го пиша за не знам кой пореден път. А сега за конкретния случай.

 

Има един блогър в БЛОГ.БГ. Нарича се Gikotev. Хубавото е, че не е анонимен. Посочил е истинско име, пол, възраст и занятие. Пише на енергийна тема. За ядрената мафия. Не съм писал досега нищо за него и въпросите, които го вълнуват. Защото такива теми за далавери има у нас стотици. За да се вземе някакво отношение по тях, може, редно е пишешият да е вътре в нещата. Аз не съм в ядрената енергетика, То Слънцето, дето е Слънце, не може да огрее навсякъде, та аз ли?!

ОБАЧЕ!    

На 5 октомври тази 2016-та година Gikotev публикува “Настоятелно искане към Блог.БГ” където казва:

На платформата ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да се въведе опция БЛОКИРАМ! В Блог.БГ прелива от анонимни, най-вероятно и платени, тролове, чията единствена цел е да посещават нечии страници, да пишат отвратителни коментари, нямащи нищо общо с действителноста и да цъкат минусчета. С просташките коментари донякъде е ОК, понеже има модерация и могат да се филтрират, НО за що трябва да сме длъжни въобще да ги четем, преди да преценим, че са спам и да ги изтрием? Още по-голям е проблема с минусите, защото те се приемат във внимание при определянето на класацията на даден пост, с по-висока тежест от ЕДНО посещение/прочитане на същият пост. А мястото на даден пост в класацията определя широчината на аудиторията до която той може да стигне. Това вече е откровена НЕСПРАВЕДЛИВОСТ, която още повече изисква незабавно и задължително въвеждане на опцията БЛОКИРАМ. Опцията БЛОКИРАМ ще бъде като ваксина срещу заразни болести. Ако Блог.БГ не въведе това лечение ще постави под съмнение истинските цели на това начинание? Искането ми е продиктувано от дългогодишното издевателство на няколко отрепки, които се регистрират анонимно и само мърсуват на сайта. Никога не съм се интересувал от мърлящината на собствените им страници, нито съм чел, коментирал или реагирал на техните словоблудства. Въпреки това те не могат да заспят, ако не посетят собствената ми страница за да се "изходят". Всяко търпение има граници, а исправедливостта иска равнопоставеност?

Това, че Gikotev е против “минусчетата”, защото те намалявали аудиторията му, си е негов проблем. Бих казал, че подценява аудиторията. Или, хайде по друг начин – Блог.БГ не е само Икото, Кушел, Блеки, Саанки, Лейдито, Весито и разните късни пролети, та да се притеснява, че изброените (и други много като тях) пречат нему да стои на “Първа”. А той е там, редом с червено-черните пеперуди. Може да се провери статистически. Няма да питам защо.

Бих прескочил и обидите му към другите (които не го четат, заб.моя) блогъри – “отрепки”, “мърсуват”, “мърлящина”, “изхождане”. Но не и “настоятелното му искане” само той и почитащите го да съставляват Блога. ТОВА е недопустимо! За всеки блогър! Именно поради последната причина си позволих да му изпратя следния коментар:

“5.10.2016 - Влизам в ролята на говорещия папагал от вица, който разправям на gikotev и born. ((Born също има един постинг в който иска от БЛОГ.БГ да забранява чуждите неудобни нему постинги ОЩЕ ПРЕДИ ДА БЪДАТ ПУБЛИКУВАНИ !?).
След корабокрушение на самотен остров се спасили само капитанът и помощникът му - българи. След седмица изяли всичко, което океанът бил изхвърлил на брега. Останало им само една шепичка ориз. И сега - същината: седят тия двамата на брега, гледат един местен папагал, който си чистел перата, кацнал на скелета на лодката им и си говорят:

- Ех, ако можехме да хванем този папагал, както имаме малко ориз, какво чудесно папагалско с ориз, бихме си направили...

Слушал ги папагалът. слушал, пък им рекъл:

- А бе, друзья, що не си направите по една чекия. Такъв чудесен сутляш би се получил... Папагалско с ориз им се прияло. Глупаци!

Този коментар Gikotev НЕ Е ПУСНА. А беше длъжен! Пък после можеше да добави някаква критика за моя начин на изразяване. Вместо това обаче “демократът” Котев публикува собствен коментар в който ми отговаря, без да е дал право на публиката да научи за моето възражение. (Обърнете внимание на номера на неговия коментар в отговор на моя – номер 1! Значи мен ме няма.)

1. gikotev - НЕпуснати коментари. 05.10 18:15  - За първите ЧЕТИРИ часа от публикуване на горното искане се появиха цели ЧЕТИРИ коментара, които изтрих без да им давам публичност. Всички не са 100% доказателство за основателността на искането ми. Всички до един бюха от болни, които нито познавам, нито някога съм чел нещо писано или публикувано от тях. Нито пък някога бих проявил интерес към нещо тяхно. В същото време те са готови да да убиват, точно с такава злоба бяха заредени словоблудствата им, само и само да им се запази правото да влизат в чужди къщи и да мърсуват там, колкото и както си искат. Блог.БГ, не се бавете! Хигиенизирайте средата!

Е! Тъкмо защото искам и аз да се хигиенизира средата, продължих своя спор с този ядрен физик. В следващ негов постинг, разбирате защо нали. 

В постинга си от 12.10.2016  “Пак привикват позорно наш министър в Москва” той разказва как руснаците “привикали” енергийния ни министър Теменужка Петкова на преговори. Да де, ама в друг предишен свой постинг Котев обвинява правителството на Бойко Борисов, че не защитава българските интереси в енергийните преговори със същата тази Москва. Затова и му написах следния коментар. (обърнете внимание, че този път “духам супата, защото се бях опарил първия път” – червените букви в моя коментар); 

1 1. dobronameren - Ама на вас тарикатите НЕ МОЖЕ никога да се угоди. 13.10 10:34

Като не се поддържат преговори с Русия - Национално Предателство. Като се преговаря с Москва - Позор. Като му написах на Vencivaleri, че го боли цялото тяло където и да се докосне, е защото се докосва с палеца на ръката си, а там има забито едно просто трънче, той високомерно и твърде глупаво подмина коментара ми. Пак добре, че не го спря. Както правите вие, Gikotev. Моят съвет е - перефразирам един американски президент - "Ако държите слон за задния крак и той се дърпа, моя съвет е да го пуснете." Мислите ли, че като си завирате главата в пясъка като същински щраус - като не пускате коментарите ми, но ги коментирате! - опасността да пострада задника ви е отминала? Ако мислите така, не пускайте И ТОЗИ МОЙ коментар.

При такава директна заплаха няма как да се замълчи. И Gikotev ми отговори така:

3. gikotev - Re: Ама на вас тарикатите НЕ МОЖЕ никога да се угоди. 13.10 10:53

Не знам къде си НАМЕРЕН, но със сигурност не си ДОБЪР. Никога и никъде не съм твърдял, че съм против преговори и правене на какъвто и да било бизнес, не само ядрен или енергиен, с Русия. Това, което казвам и постоянно показвам е, че тези преговори и този бизнес никога не са равнопоставени и поради тази причина преговорите, разговорите, договорките и резултатите са абсолютно непрозрачни и неизменно в ущърб на България. НЕ-ИЗ-МЕН-НО! Ако сегашните преговори за уж произведеното за Белене бяха прозрачни може би щеше да прогледнеш, но понеже си силно зомбиран пак няма да признаеш? Не ми се водят дискусии с такива като теб. Като не ти харесва мнението ми просто не посещавай блога ми. Толкова е просто, но нали трябва да изливаш злобата си някъде? Тук не си добре дошъл!

Забелязвате ли обременността Котева по отношение Свободата на словото? Подчертал съм необходимото.

Но нали съм добронамерен, му отговарям на това, благодарейки: (Ако търсите моя коментар в постинга на Котев, няма да го намерите. Котев е “демократ”, не пуска чужди мнения.) 

Аз, dobronameren - 14.10,2016 8:30 – “Гледам, пуснал си моя коментар (№1). За което благодаря. И щях да свърша дотук, ако не беше поискал “Като не ти харесва мнението ми просто не посещавай блога ми. Толкова е просто, но нали трябва да изливаш злобата си някъде? Тук не си добре дошъл! Това твое искане АЗ НЯМА ДА ИЗПЪЛНЯ. Защото ТИ НЯМАШ ПРАВО ДА ИСКАШ това от мен. Намиране се в демократичен сайт. Като на теб не ти харесва, бягай да пишеш в “Дума” и при Путин в Русия.”

И още, в 9:00 на същия ден: “Да добавя още от отвратителната ти същност, Котев. На 5 октомври тази година в 13:22 си публикувал постинг в който настоятелно ИЗИСКВАШ от модераторите на БЛОГ.БГ "да блокират определени профили", тъй като "защо трябва да сме длъжни въобще да ги четем, преди да преценим, че са спам и да ги изтрием?" И после искаш, Котев, нормално мислещите демократично хора да вярват на загрижеността ти за енергийното бъдеще на България?! О-о-о. аман! И пак ще повторя: Цялата ми кореспонденция с тебе е архивирана. Ако ти я спираш, пардон - блокираш, аз ще я публикувам при мен. Мисли, Котев, мисли! Избирай!”

И този Котев като същи глупак ИЗБРА да не обърне внимание! Което е причина за този мой постинг. Свободата на словото е НЕОТМЕНИМА в свободния свят. Това комунистите НЕ ГО ПРИЕМАТ!

П.П.

Ако някой реши да ме обвини, че неправилно класифицирам Котев като комунист, обяснявам. Съвсем накратко – за да не четете цялото негово творчество (1290 постинга до днес, производителност тип zaw).

Вчера, 18 октомври 2016, имаше едно РАЗДЕЛНО гласуване - за създаване на временна комисия, която да разгледа далаверите в АЕЦ “Белене” от началото по времето на Симеон II до онзи ден, края на септември на тази 2016-та. Написах РАЗДЕЛНО с големи букви, защото от едната страна бяха ГЕРБ, РБ и ПФ (за създаване на такава комисия), а от другата БСП, АБВ и ДПС (против създаваането й).

А къде е нашият герой в тази сага? Gikotev написа: (19.10/2016) “Кой обира каймака от кацата АЕЦ "Белене". Още преди постановката да стане публичен факт един световно (не)известен енерГЕПИен "експерт" побърза да си осигури подобаващо място на трапезата. Същият тандем Боклук Симеонов и Болен Гамизов до скоро си развяваха байрака в една друга, пак временна парламентарна комисия, за разследване на батАка в енерГЕПИката. След дълги месеци на тъмно преразпределение на паричните потоци в енерГЕПИката "експерт" Гамизов скалъпи едно словоблудство, което нарече доклад, който постави абсолютен световен рекорд по кретенизъм. Всички ОСЕМ члена на предната комисия Симеонов, в това число и той самият подписаха съчинението Гамизов с ОСОБЕНО МНЕНИЕ, което означава, че не са съгласни с него. Сега на проверените и доказани "експерти" се поверява още по-отговорна задача. Те трябва в продължение на минимум ТРИ месеца да имитират дейност за наше "добро", докато продължават да се трупат ежедневните неустойки от по € 167 000 към главницата от € 620 милиона, заради присъдата за АЕЦ "Белене". Колкото повече се натрупа, толкова повече после ще има да се разпределя? След това същите пак ще си купят нови панталонки, но не само с по-дълбоки джобове, а и с по-дълги крачоли, за да може докато обикалят поизпразнената каца по тях да се полепват остатъците, до нейното пълно излъскване. На вас оставям да предскажете, какъв ще е резултата от поредното "народополезно" творчество?

Змията винаги пълзи накриво, направо влиза само в дупката си. Е, комисията за разследване на далаверите в АЕЦ “Белене” е “дупка” за комунистите.

И още един П.П.

Георги Котев е съавтор на Иво Инджев за книгата “Ядреналин” (2012г.) Интересно е какво мисли Иво Инджев за създаването на вчерашната временна комисия за АЕЦ Белене. Докато всички мислят по този въпрос и дали да ми отговорят или да ме игнорират, да напиша, че Иво Инджев е агент на Първо Главно на ДС отпреди 1989-та с агентурното име “Ивайло”. Не ви ли се струва, че е дошло време демократите от ДСБ да се върнат при своята партия?!




Гласувай:
9



1. zzemela - И сами по себе си, комунизмът и пу...
19.10.2016 16:37
И сами по себе си, комунизмът и путинофилията унищожават човека, но когато те са съчетани в едно, както при кушел, чудовището, помпащият ги блеки, икономиста, борн и още 1-2, то имаме работа вече с дъждовни червеи, да ме извинят червеите.
цитирай
2. apostapostoloff - Някои уточнения:
19.10.2016 18:48
спменатите комуняги се казват както следва:

kushel- Кухель
saanki- баба Юла Лайномета
Iko- Плешив мочко
Born- Мунчо
Лейдито и блекито са съответно Дрисла и Дрисльо. Да не забравяме и баба Венка Червенка. Това са гнусните комуняги в блога, които ежедневно плачат за дърво.

Ама на тия червени маймуни и 100 тояги на голо са им малко. Сопа, сопа за тях! Комуняга ли е- само бой, глад и сух тормоз! То тая измет само от това разбира.
цитирай
3. dobronameren - Уведомявам уважаемите блогъри от Блог.БГ
19.10.2016 21:36
Че такова нашествие от донове и "лейтенанти" от червено-черните отдавна не съм виждал в мой постинг. Ето справката:
20:41 - leonleonovpom2 / 20:38 - aip55 / 18:51 - milady / 18:35 - theeconomist / 18:10 - saankii / 16:45 - andrei / 16:27 - appen13 / 16:24 - born
Само за 4 часа и половина - 8 парчета. При това директно, а не чрез фалшивите си профили. С нещо съм ги настъпил по мазолите. Целият въпрос, и главният!, е защо точно в този постинг за Георги Котев - някакъв дребен ядрен физик от ДСБ.
Според мен, настъпил съм Шефа им на всичките тези телета. Ох, на батя милите пиленца. Много сте примитивни. Типично е това за вас.
Имам една изненада за вас. Но за нея по-късно, защото в момента тя е в процес на растеж.
цитирай
4. wasp - Ха-ха-ха...
19.10.2016 22:54
Георги Котев - някакъв дребен ядрен физик от ДСБ....!

Опитай се да напишеш нещо в блога на иво инджев - агент ивайло, с което му опонираш!

Коментарът ти никога няма да види бял свят.

Там минават само коментари верни на партийната линия... та така и при сол-та@ака му Gikotev.
цитирай
5. survakar007 - Всички учили в Мужикистан днес се занимават с путинофилска пропаганда
20.10.2016 05:24
Иво Инджев е един от тароторите н путинската пропаганда в България. Този чингиджийски изрод е организирал огромна мрежа за псевдо-демократи, които се представят пред неведомите за антикомунисти, ше напиша отделен пост за агитките му във фейсбук и фалшивите им уж антитатовистки групи които се поддържат от редица парвенюта на РБ и движението на руската кука Дилов.

Блог.бд също получава парите за поддръжка по тази линия, а основните канали на путиновилските спонсори са по две направление - Прокопиев или медиите на Делян Пеевски, и двамата са руски агенти, но са се разделили на две групи за да създават илюзията за демократичност.

Тука руските възпитаници Венци и Политикономиста работят по същото направление, единият се прави на хрисим християнин, а другият се тупа в гърдите като върл капиталист, но и на двамата им заплащат от фонд "путинска пропаганда".

Въпросът е като член на НАТО защо българското правителство не вземе мерки срещу тези национални предатели и отговорът е, че и българските правителства след 1989 г. работят по същата линия спусната от Мужишки Блядистан. Мое мнение, но мога да го подкрепя с факти.

Сурвакар
цитирай
6. dobronameren - Вярно е, че коментарът ми ТАМ няма да мине (wasp - № 4)
20.10.2016 12:15
но от това Георги Котев НЕ СТАВА по-голям ядрен физик. Да се напъват такива да спират с гърди световни лавини. За мен е важно ТЕ САМИТЕ да излизат с техните си гърди, а не да подлагат чужди, в частност моите. Тяхната кауза е губеща, не е моята.
Това е ясно. Мислил съм по следващия въпрос (survakar № 5)- Защо всички правителства от 1989-та до днес не им се противопоставят твърдо и еднозначно. Моето мнение е, че НЕ МОГАТ ДА НАПРАВЯТ ТОВА САМИ. От една страна са сферите на влияние на които беше/е разпределен светът. От друга страна - "на мач бе тръгнала раята, когато Левски падна в плен". Но съм обнадежден. Прави ми впечатление, че при второто си управление Бойко Борисов води по-смел курс спрямо днешните комунисти в България. Все по-трудно минават золумите и тарикатщините им. Защитата с доказателства на това твърдение е дълга и ще кажат някои - "субективна преценка".
Но в тези процеси има статистика. Преходът ни е вече 27-годишен. Дълго, нали. Обаче само последните 9 от тези години са ни като членове на ЕС. И едва от 2-3 години принципите на европейското ни членство стават осезаеми. Тест за мислещи: 27, 9, 3 ... Кое е следващото число?
Ето защо мисля, че 2017-та година ще бъде по-силна и от Бойко Борисов. А какво остава за псевдо-демократите от дребна и злобна партия, чиято абревиатура се разшифрова като "ДС Б-отбор".
цитирай
7. ramone - ...
21.10.2016 11:25
Извинявай, ама къде го виждаш този "по-смел курс спрямо днешните комунисти"?
От известно време насам, Бойко прави такива грандиозни гафове, че просто зорлем им тика властта в ръцете. Цецка е капака на всичко...
Почвам вече да се чудя кое е "по-малкото зло"...
цитирай
8. dobronameren - На въпроса "къде го виждаш този по-смел курс" съм отговорил:
21.10.2016 17:24
"... при второто управление на Бойко Борисов ... все по-трудно минават золумите и тарикатщините на комаунистите" (коментар 6). Няма да изреждам кои точно золуми и как "все по-трудно минават", защото веднъж спорът става много конкретен и втори път - сигурен съм, че ще кажете пак "субективна преценка". Но ще насоча внимавието ви към факта, че водещите червената пропаганда НАПОСЛЕДЪК подлудяват. Вижте безумно блесналите очи на Корнелия Нинова, Радан Кънев, Мустафа Карадайъ, Валерия Велева, Андрей Райчев, Кеворк Кеворкян, Евгений Дайнов, Татяна Буруджиева... Това не са уверените социалисти, които познаваме вече колко години наред. Защо придобиват държането на покер играча, заложил всичко ва банк? Мислите ли, че ТОВА е просто така?
Дълга история е това, дълъг спор. ОБАЧЕ аз имам въпрос, ramone: Кое според тебе са "грандиозни гафове на Б.Б." - Решението му веднъж завинаги да се приключи с АЕЦ Белене, като плати 2-та реактора? Или стремежът му да преговаря с Ердоган под погледа на ЕС, който е съгласен с такава позиция (според мен)? Или решението му да започне търсенето на нефт и газ в Черно море въпреки несъгласието на Путин? Или подкрепата му за нови засилени санкции срещу Русия? ...
А пък решението му за Ц.Цачева не е "капака на всичко", както твърдиш, а добре премислено решение за целта, която има той, Б.Б. - Която е да включи в управлението на държавата и цели групи от народа, които НЕ ГО ПОДКРЕПЯТ СЪВСЕМ. Забележи, че Цачева не говори "ГЕРБ над всичко" или "Нашата цел е да не допуснем да управлява БСП", а казва "Аз съм за разбирателството между ВСИЧКИ граждани на страната, независимо коя партия подкрепят те". Тази СТРАТЕГИЯ, ramone, не виждаме никъде другаде при другите кандидати. А тя е печелившата тактика. И Цачева е НАЙ-ПОДХОДЯЩИЯ ЧОВЕК за нея от редиците на ГЕРБ.
Ще ти припомня тези мои думи след по-малко от месец. Макар, че ако трябва да съм честен, това няма да ти помогне да разбереш "кое е по-малкото зло". Злоупотребилите с комунизъм са заклети наркомани.
цитирай
9. slavimirgenchev1953 - Знаят, че този бой им е последен - затова са луднали до един. Плачат сега, че България ще загине, а я убиваха, без да им пука.
22.10.2016 23:40
dobronameren написа:
"... при второто управление на Бойко Борисов ... все по-трудно минават золумите и тарикатщините на комаунистите" (коментар 6). Няма да изреждам кои точно золуми и как "все по-трудно минават", защото веднъж спорът става много конкретен и втори път - сигурен съм, че ще кажете пак "субективна преценка". Но ще насоча внимавието ви към факта, че водещите червената пропаганда НАПОСЛЕДЪК подлудяват. Вижте безумно блесналите очи на Корнелия Нинова, Радан Кънев, Мустафа Карадайъ, Валерия Велева, Андрей Райчев, Кеворк Кеворкян, Евгений Дайнов, Татяна Буруджиева... Това не са уверените социалисти, които познаваме вече колко години наред. Защо придобиват държането на покер играча, заложил всичко ва банк? Мислите ли, че ТОВА е просто така?
Дълга история е това, дълъг спор. ОБАЧЕ аз имам въпрос, ramone: Кое според тебе са "грандиозни гафове на Б.Б." - Решението му веднъж завинаги да се приключи с АЕЦ Белене, като плати 2-та реактора? Или стремежът му да преговаря с Ердоган под погледа на ЕС, който е съгласен с такава позиция (според мен)? Или решението му да започне търсенето на нефт и газ в Черно море въпреки несъгласието на Путин? Или подкрепата му за нови засилени санкции срещу Русия? ...
А пък решението му за Ц.Цачева не е "капака на всичко", както твърдиш, а добре премислено решение за целта, която има той, Б.Б. - Която е да включи в управлението на държавата и цели групи от народа, които НЕ ГО ПОДКРЕПЯТ СЪВСЕМ. Забележи, че Цачева не говори "ГЕРБ над всичко" или "Нашата цел е да не допуснем да управлява БСП", а казва "Аз съм за разбирателството между ВСИЧКИ граждани на страната, независимо коя партия подкрепят те". Тази СТРАТЕГИЯ, ramone, не виждаме никъде другаде при другите кандидати. А тя е печелившата тактика. И Цачева е НАЙ-ПОДХОДЯЩИЯ ЧОВЕК за нея от редиците на ГЕРБ.
Ще ти припомня тези мои думи след по-малко от месец. Макар, че ако трябва да съм честен, това няма да ти помогне да разбереш "кое е по-малкото зло". Злоупотребилите с комунизъм са заклети наркомани.

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dobronameren
Категория: История
Прочетен: 1884127
Постинги: 670
Коментари: 2593
Гласове: 1611
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930