Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.07.2016 17:23 - Селфи на оная работа
Автор: dobronameren Категория: История   
Прочетен: 5092 Коментари: 16 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Заглавието на постинга е original на Saanki Maanki от 16 юни 2016. Тя, блогомелачката Saanki, под “оная работа” разбира, цитирам я – “Добре, значи, при жените селфито на оная работа се казва „селфи на катерицата”, а при мъжете как е - „селфи на патката”, „селфи на чепа”...? :)” Аз само заимствам курвенското й заглавие. Иначе под “оная работа” разбирам не путкинските им работи, а путинските им цели.

Чудя се от къде да ги започна. Може би е правилно първо да ви покажа п**ката – думите и “лицата им”, а после да ви посоча селфито на П**ин.

Сигурен съм “както че ще съмне”, че на тези СС-блогъри (“свободни старчета” –freeoldmen) им се иска неистово “да сфургат” срещу ми. Обаче ще трябва да преглътнат сами, имам предвид един другиму, слузта си, тъй като им е забранено да ме коментират от ГГ (ГГ – “Голямата Глава”). Поставил съм “Голямата Глава” в кавички, освен че съм я изписал и с големи букви, за да подчертая присмеха си, колко е глупава тая им глава. Та мълчанието е знак на съгласие, бе тъпчовци. Вие мълчете, аз ви описвам.

Я, докато мълчите, да напиша какво се сетих снощи, мислейки върху значението на думите (нали съм ви казвал, че съм и семантик). “Стал-ин” е псевдоним, произлязъл от “сталь” – стомана на руски. Оттам е почерпил вдъхновение Бригадира на сталинистите-блогъри, за да се нарече Metaloobrabotka. Боже, Боже! Ще металообработва в Света на новите олекотени технологии... Това ми напомня винаги онази култова сцена от “Индиана Джонс” – Всред навалицата на един източен пазар срещу Индиана Джоунс изскокна един папуняк нацапан страшно с цветовете на войната, но иначе очаквано гол само с една препаска около кръста, и заразмахва две брадвички под носа му. Какво направи Индиана Джоунс? – Погледна го учудено, после бръкна в джоба си, извади своя “Колт” и го гръмна. Онзи падна.

Ах, тези ФАЩ, ах, това НАТО, колко са подли !?

Чакайте, чакайте още. “Путь” на руски език е “път”, обаче на български е ... Ох, каква подигравчийка е съдбата. А бе, как може да се наречеш Пут-ин ?! В Българията ти, като напишеш “путинофил” това какво значи – че обичаш кого? И оня глупак Freeoldmen-a… Кръстил се “хитро” на една от най-известните порно категории, ама на български преведено и съкратено е СС. СС, Хитлер, Сталин, Путин... Ето как подсъзнателно уверен съм, но и много съдбоносно, едната гвардия – на старите комунисти, се е нарекла на Сталин Metaloobrabotka, а другата гвардия – на синовете им, се прави на “фешън”, ама не може да избяга от есесовската си природа.

Гледайте сега дъщерите им старите курви. “Металообработват”, правейки селфи на катериците си, изкарвайки по 40 стотинки на снимка-коментар, докато младите курви, техните дъщери продават катериците си и си докарват над 40 “ойро” на час. Ех, Путине, Путине ... път си, ама водиш за никъде в бъдещето.

Ама бях обещал за селфито путинско после. За п****те - “сега”, както казва Ани Цолова.

Казах ви в началото, че заимствах заглавието си от един постинг на Saanki от 16.6.2016. Там поантата е една снимка – ако се вярва на заглавието, на една п**ка.

(Че поантата е въпросната снимка какво по-голямо доказателство от това, че самата Саанки я публикува ОЩЕ веднъж в друг постинг след 3 дни:

19.06.2016 - нещо като сифилис... / Автор: Saanki Категория: Хоби)

Гледаме и какво виждаме? Някаква попрецъфтяла кифла с черна коса и извити вежди се е самоснимала в някакъв офис. Катерица не се вижда . Отдолу Самата Анка е написала: “А иначе, този тип снимка е популярна преди всичко сред най-безнадеждно глупавите кифли - които са готови на всичко, за да спечелят мъжко внимание, както и сред „мачовци” пубертети, които още не могат да се нарадват на спохождащата ги отскоро „съзнателна” ерекция и на наболите първи два косъма в пубисната област...”

Уха-а-а. “Пубис” като особено ентелегентно друго название на п**ката, употребяват в разговор помежду си, който съм цитирал преди време, blackpredator-a (според профила му е 88-годишен) и vencivaleri1951 (според ника му на 65 години днес). Тя и Саанкито във всичките си превъплъщения е само малко по-малка от тях двамата.

Изказах две съждения: “във всичките си превъплъщения” и “малко по-малка”. Питате откъде знам, че да се осмелявам да ги твърдя? – О, аз чета всичко що раждат “перата саанкини” (в женски вариант) и “пушките на братя Куш” (в мъжки вариант). Ето:

27.05.2016 - а, точилка на голо../ Автор: saanki Категория: Хоби

“Имах намерение да пиша тук, но като наблюдавам уважаемата Публика, се отчайвам. Извинете, моите хора, но сайта бг. секс е 3 пъти по динамичен и интересен ..как да го кажа по културно? Тук има 10на нормални , и..няколко дузини..ненормални...бааси, гого. Най напред е Гечето, разбира се, с безкрайната Му колона клонинги, на които той задава сложни алгоритми, и после им отговаря /Сам?! Той е много упорито и смело преследван от кУКутУ Куш, който освен с 5 имена, кибика и по 20 ч. в секс канала /ха хаа, пустият му Ботъов..а,точилка на голо/. За Дамите с нежни /абсурдни имена/ какво да спомена ?! Ако случаен потребител под 30 год попадне /за Бога ! / в този сайт ..изключвам мара от Пескара /от злоба оглупяла/ ще се одърви от путетични среднощни полюции /спр. баба Уондърка/ фактифакти/ Всяка  прилика с познати лица и събития е случайна, непреднамерена, и..нетърсена.

пп. все пак, оставам с надежда и въздишка по  изгубеното време

ваша мадам Джули Френска”

Уха-ха-а-а... Колко много “селфита”! Ако прочетете и кои са се разписали отдолу в коментари, ще се съгласите ... milady, ednalady, blondinkas4uk09 …  Всички са тука. Явно им е много важно.

Сега като прочетох “ваша мадам Джули Френска”, ми дойде наум, че като пише “катерица” Саанки има предвид устата си. Затова на селфито е снимана до гърдите.

Мога да продължавам с тия им на тия побъркани ... уондърки €кономични. Обаче моята работа е не да ги чеша, а да посочвам кои и къде ги сърби. 

За велико мое изумление и голяма радост всичките ТИЯ сексманиакално обременени блогърки и блогъри са ... путинофили. Ще да рече ВСИЧКИТЕ ТЕ: 

- харесват руския народ и с гордост съобщават, че биха искали да живеят, както днешните руснаци живеят в държавата на Путин;

- настоятелно “съветват” другите българи, че “не са прави”, и “майките им не са прави”, и “семките им не са прави”, като избират ЕС и НАТО вместо новия СССР;

- плашат страшно с мощта на съветските въоръжения, които можели и щели да изтрият тази днешна България от лицето на земята за три до пет минути;

- ако този апокалипсис ни избегне, до 30-40 години ние, българи такива, ще изчезнем от лицето на Земята;

- затова е крайно време световната природа да се разлюти и да направи така, че те да събират САЩ с лопати;

- полудяват като бици на червено колчем се спомене за ГЕРБ и Бойко Борисов;

- за президента Плевнелиев да не говорим;

- умилително се разнежват пред имената на Волен Сидеров, Велизар Енчев и Мартин-Карбовците Кеворкянски;

- за тях Корнелия Нинова и тез около нея са другари и другарки, които нямат нищо общо, ама съвсем нищо общо с българските мафиоти и олигарси;

- както и с мигрантския поток и кървавите атентати в Европа напоследък;

- те искат АЕЦ “Белене”, “Южен поток”, МИГ 29, “Свердловската Централна Банка” у нас и Бокова за председател на ООН;

- ако може да се закрие омбудсманството като институция (и КС и ВСС също!), а Мая Манолова да стане президент;  

- против лустрацията на бившите комунистически кадри са и на всичките тия да им се дадат ордени и пенсии;

- наричат Доган “по-българин от всички българи” и мразят Местан;

- Ще бъдат на Бузлуджа след 5 дни да погледат млада плът червена и хапнат кебапченца по 70 цента парчето и пийнат по едно евро бирата. После ще си споделят по скайпа с внуците в “проклетия Запад” колко е било хубаво. А след това ще се въртят в леглата си от болежки, които, мамка им. едно време по комунистическо време ги нямаше.

Смешници нещастни. Едно време при Комунизма болеше ли ги нещо? Нищо! Мамка й на Демокрацията! Тя е виновна1 Смърт за еврогейовете!!! Доле САЩ! Горе на Путинстоун селфито!

 Тук мисля да свърша. Един блогър ме съветва онзи ден да пиша кратко и язвително. Ще го послушам. Макар да съм убеден, че такова поведение спрямо комунистите никак не помага. Затова си оставям вратичка: А, някой от споменатите металообработващи блогъри или от курварките се е обадил, а съм направил една ретроспективна разходка из блога му за събиране и подреждане на доказателства по изредените преди десет реда позиции.

Това упражнение, последното, можете да си го направите и сами. Даже е много препоръчително – ако искате да ви е уютно в дома, ами почиствайте го сами. Докога ще чакате друг да върши това вместо вас?!




Гласувай:
5



1. yoan2015 - С уважение, пропуснал си една достойна от това съсловие. Ако погледнеш сега последни постинги
26.07.2016 22:44
...там се мъдри с много секси аватар. Направо засенчва Санкиту - манкиту...
цитирай
2. blakcpredator - Уважаеми съблогери.....
27.07.2016 00:20
Уважаеми съблогери,провокатор-комунист ли е добронамерения?
Аз съм твърдо- да:)
цитирай
3. slavimirgenchev1953 - Комундетата са преди всичко сексуално незадоволени онанисти и
27.07.2016 08:35
все нещо им е лиснато от ведрото (както казваше Кръстан Дянков, вечна му памет!), затова и хуморът им е винаги на сексуална основа, най-много такива вицове им харесват.
Най-готиното е, че няма да им се отвори парашутът и цоцът повеке нема да се върне, макар че още не си е отишъл.
Те тая мисъл нема да моат да я сфанат завалиите.
цитирай
4. dobronameren - Йоане, в началото погледнах инстинктивно "първа"
27.07.2016 09:00
и помислих, че става дума за секси аватара на eloiz. Още повече, че нея баш действително я бях пожалил. Тя има един зашеметяващо тъп постинг от 16.6.2016 "На война като на война, г-н премиер" - категория "изкуство" ??? Но понеже не показва своя публичен сърбеж по пубиса, както го прави Санкиту, и си замълчах.
После видях, че ти си написал "последни постинги' и по часа - 22:44 разбрах, че съм сбъркал. Става дума за впитите между бузите розови гащи на shambala, нали? Абсолютно си прав, че и тази е една шантонерка от Чепърдалово.
цитирай
5. dobronameren - Уважаеми съблогъри,
27.07.2016 09:08
и аз питам много отдавна били ли са надзиратели на политическите затворници по комунистическо време blackpredator и blakcpredator в русенския затвор и в затвора русенски, съответно, ама няма кой да ми отговори.
Според мен, твърдо - да! Ето и до днес тези хищници употребяват думи като агент-провокатори!
цитирай
6. dobronameren - Славимире,
27.07.2016 09:18
съвсем съгласен с твоите наблюдения, че на комунистите парашутът няма да се отвори и цоцът повече няма да се върне, както и че тъкмо тая мисъл завалиите не могат да я схванат!
Мисля си защо тъкмо те ВСИЧКИТЕ са сексуално незадоволени индивиди? - Защото са по-близо до животните с техните само два инстинкта "ядене" и "размножаване", отколкото до разумните хора, които имат душа, а не само корем и подкоремие.
цитирай
7. yoan2015 - Именно. Обаче се сещам и за израза ...
27.07.2016 09:33
Именно. Обаче се сещам и за израза "Личице, пичице продава" и в интерeс на истината със тези секзи (sexy) аватари се поддържа филинга и секзуалният апетит на някои от "похотливите кентаври"
цитирай
8. dobronameren - shambala казваш... Коя shambala?
27.07.2016 14:13
Защото онази с впития в дупето й розов клин я няма вече. И постинга й от миналата вечер, и секси аватара й са изтрити. Shambala отново се е върнала към по-умерената Шамбала - с едно очило и две напърчени цици между косите на Варг. Ако е искала "да си продава п*****-то, защо се е отказала, а?
Да давам ли МОЯ ОТГОВОР? - Защото е "шменти-капели" (имам предвид легендата). Веднъж възрастта й и втори път възрастта на биковете (ти ги наричаш подигравателно "кентаври" в кавички). Умряла работа! Велико нещо е Господ! И комунист да е от най-великите големи, щом е остарял, му остава да се напикава в гащите. Е, може да си позволи един гавазин повече, който да върви след него и да го предупреждава кога мокро петно се появи на брича му. Е, и? От това петното изчезва ли? Твърдо - не!
цитирай
9. shambala - .
27.07.2016 14:27
Добронамерени, ще те помоля да ме обсъждате само, когато поста ти е на 1ва, иначе за мен се губи смисълът. Благодаря за разбирането
цитирай
10. dobronameren - Бре, бре, бре...
27.07.2016 15:09
Имам право да се обаждам само, ако съм на първа?! Фук, фук, фук - пълни гащи с лук. Допълнителното вглеждане в коментара на Шамбалка затвърждава впечатлението, че е фукла. Написала: "ще ТЕ помоля да ме обсъждаТЕ", т.е. към мен на "ти", а към себе си - на "вие" и после членувала с пълен член "смисълът", ама този нейния "смисъл" НЕ Е ПОДЛОГ!
И фактът, че представя чуждо дупе за свое, потвърждава фукливостта й.
Да не забравя - приятно съм изненадан от факта (констатиран САМО ДНЕС 3 пъти), че вероятно Шимбалката ме е включила в "Любими", защото реагира на моите "закачки" към нея в рамките на няколко минути, до 5 максимум.
Обичат ме, Йоане, и ме четат. Ама аз не ги обичам.
цитирай
11. yoan2015 - За завиждане си е, направо.
27.07.2016 15:56
dobronameren написа:
Имам право да се обаждам само, ако съм на първа?! Фук, фук, фук - пълни гащи с лук. Допълнителното вглеждане в коментара на Шамбалка затвърждава впечатлението, че е фукла. Написала: "ще ТЕ помоля да ме обсъждаТЕ", т.е. към мен на "ти", а към себе си - на "вие" и после членувала с пълен член "смисълът", ама този нейния "смисъл" НЕ Е ПОДЛОГ!
И фактът, че представя чуждо дупе за свое, потвърждава фукливостта й.
Да не забравя - приятно съм изненадан от факта (констатиран САМО ДНЕС 3 пъти), че вероятно Шимбалката ме е включила в "Любими", защото реагира на моите "закачки" към нея в рамките на няколко минути, до 5 максимум.
Обичат ме, Йоане, и ме четат. Ама аз не ги обичам.

цитирай
12. dobronameren - Ама, какво става? Нашите путинци в нелегалност ли минават? А руските путинци кога?
28.07.2016 08:48
За едно денонощие Shambala смени три пъти аватара си, после изтри няколко стари свои постинги, публикува един нов - на 1-ва естествено, и днес я няма в блога. Там стои само един постинг на тази фукла, дето не искаше да разговаря с мен, докато аз самият не я достигна. В какво? - като гледам съдържанието на единствения оживял нейн постинг, оттам "ме гледат две очи". Не мога ма, шамбало, искай от Фрийчу. Той има достойно подобно, макар и дупе.
(Това за достойното дупе е почти цитат от собствения му коментар от вчера под постинга шамбалов "Лично мнение". Онзи, изтрития й постинг.)
Вече повече от седмица не чувам по радиото гъгнивия глас на Силвия Великова. ТВ7 и Супер7 не работят заради "технически проблем", останала е саде една Нюз7 да ни разказва за "красотите на Русия". А телевизия АЛФА в най-гледаното сутрешно време ни пее народни песни. Ама какво става? Кога ще нахъбим Чара?
цитирай
13. dobronameren - Ама какво става наистина? Не останаха мераклийки в блога?!
28.07.2016 15:15
И милата eloiz е изтрила постингите си от месеци юни и юли, вкл. споменатия в мой коментар №4 нейн постинг за премиера от 16.06.2016. (Аз го имам!) Последният й "оживял" постинг в блога за днес е от 31 май.
В какви интересни времена живеем, Йоане!
Кога ще нахъбим Чара?
цитирай
14. yoan2015 - Както казва нашият Цар: " К...
28.07.2016 16:13
Както казва нашият Цар: " Когато му доди времето "
Хората дори и с комунистически идеи са кои много, кои малко чувствителни.
цитирай
15. slavimirgenchev1953 - Като цоца си отиват и те, че и се самоизтриват по естествен път,
29.07.2016 06:47
ама все други обвиняват, все други им виновни - обикновено хамириканци и добронамерени.
цитирай
16. dobronameren - Eloiz пак цъфна в блога
30.07.2016 18:39
Това не го разбирам. Какъв е смисъла да си напишеш мнението, след три дни да го скриеш, след още ден пак "да го откриеш"... "Голямо бъдеще" чака България, ако тия вземат властта. Шаврантийки.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dobronameren
Категория: История
Прочетен: 1883752
Постинги: 670
Коментари: 2593
Гласове: 1611
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930