Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.06.2016 17:14 - Ти да видиш. како Пенке - 13
Автор: dobronameren Категория: История   
Прочетен: 2479 Коментари: 9 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Под вола на двора как настървено те търсят теле...

За два месеца само, без да се задълбавам подробно във всичките постинги на червено-кафявите блогъри, намерих следните техни директни заплахи, че ще УБИВАТ:

(Ето и моят отговор, защо продължавам да се занимавам с тези “телета” – те съвсем не са безобидни, При подходящи условия, като това Путин да реши да нападне някаква част от Европейския Съюз, те са ГОТОВИ УБИЙЦИ!)

- 30.03.2016 19:03 Dedence “Предателството и душманството на управляващите става повече от страшно и ужасно! Те ни загробиха завинаги ! Няма сила която да ги спре, освен гражданската война !”

- 30.03.2016 20:50 Kush11“Тия всичките са директно за разстрел без съд и присъда. дано доживея.

- 30.03.2016 21:13 Freeoldmen“Абе видеха, че всичко минава, и почнаха съвсем урбулешката. Съд няма да има, тези са си опекли със закончета неприкосновеността. Ще трябва да дойде чичко Линц.”

- 9.04.2016 06:27 Theeconomist “Да,аааааааааааа кореш....

vencivaleri1951 написа: “След като чух песничката реших и аз да изплагиатствам" Между тези две дебели бузи, няма вече музи/ ако ги е имало някога в случая/”

от към гърба дебелите му бузи едва ли ще привличат музи....":-))))

- 29.04.2016 18:09 Survakar007 - “Никакво изборно участие, първото нещо е да се преборим (от улицата и с механични и химически средства) за правото на всеки български гражданин над 18 години да притежава и носи оръжие, а след това ще започнем да избираме, защото след това такива "политичета" бухалкаджии като Бочко банкянската тиква, Доган чалмалията и русофилската кучка Сидеров нема да посмеят да бабаитстват на улицата и в Парламент както от десетилетия най-нагло правят.”

- 28.05.2016 05:53 Ozdojovan – “Аллах да потопи в море от кръв и сополи разпрания от лицемерие и престъпления еврогейски съюз!”

- 2.06.2016 20:18 – Varg1 “ОТКАКТО МИЛИЦИЯТА СТАНА ПОЛИЦИЯ ВСИЧКО ОТИДЕ НА КИНО. АЗ ВИ ПРЕЗИРАМ,КАКТО И ОГРОМНА ЧАСТ ОТ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД И ИМАМ ДА ВИ КАЖА НЕЩО ""ЕБЕТЕ СЕ В ГЪЗА ШИБАНИ КУКИ"".ОСВЕН ТОВА НИКЪДЕ ПО СВЕТА НЕ ХАРЕСВАТ ПОЛИЦАИ.НИКЪДЕ ПО СВЕТА.НИКЪДЕ.ЗАПОМНЕТЕ ТОВА МНОГО ДОБРЕ И СИ ОТГОВОРЕТЕ НА ВЪПРОСА САМИ ЗАЩО Е ТАКА.”

- 3.06.2016 13:59 Chavdar01 “СОРОСОИДИТЕ СА ПАК В АТАКА! НЯМА ОТЪРВАНЕ ОТ ТЕЗИ ГНИДИ!!!”

- 3.06.2016 16:28 Staler – “...протестите в момента са само плаха репетиция на метежа които предстои...

- 9.06.2016 22:33 – Blackpredator“А Гетю давно уже пора лечиться електричеством”;)))

Преди да спра дотук със заплахите им как щели да лекуват с електричество несъгласните с тях българи, да ви предам в цитати техните заплахи към собствената ми персона. Все пак блогът е мой и имам тази “привилегия”. (Само няколкото последни – пресни пресни от оня ден! И сравнително безобидни.)

След 2 седмици покриване в БЛОГ.БГ блогърът Freeoldmen отново активира блога си. Както казват в неговите среди “Ние пак сме тук”! Появи се с един характерен за него постинг “Ценен опит от съжителството ни в Отоманската империя”. Както казваме ние “И пак сте същите”! - Затова няма да коментирам същността на този постинг. Само ще ви предам разговора между мен и ТЕЗИ:

- 8.06.2016 16:47 Dobronameren – “Я! Freeoldmen-a пак цъфна. Добре дошъл отново в "градината на идиотите" (според 1997), които theeconomist-a "ще трепе като попови прасета с мотиката". - Ти имаш ли собствена мотика или ще ползваш мотиката на Икото?”

17:13 Freeoldmen – “Я, бай Добронамерен забелязал отсъствието ми, колко съм горд! Не се притеснявай, бай Добронамерен, ако си мислиш, че ти се сърдя за кротките доносчета, дето съчиняваш за мене, бъркаш. Какво са няколко доносчета между приятели? Ако пак те засърби ръчичката за доносче, чувствай се свободен да хакнеш още няколко на гърба ми, разбирам абстиненцията ти.”

- 9.06.2016 08:33 Dobronameren – “Ако забелязвам, че като те няма в блога мирише по-малко на развалено съветско, това НЕ Е повод за твоя гордост. Иначе излиза. че си горд с това, че като влезеш и веднага се размирисва на такова.
Ето например - ДНЕС си написал, че съм ти бил приятел. Онова, дето мирише в блога са твоите гащи, не са моите.

16:31 - Freeoldmen – “dobronameren, дотам ли си опрел, и гащи да нямаш? Нищо, бат Бойко ви вдигна пенсиите, ще спестяваш некой и друг месец и ще си купиш втора употреба.”

14:22  Kuschel – “Оправяйте се сами. Вие пускате тия плужеци в блоговете си. Аз директно ми ебавам путките майни на тия дрисъци и хич не им се обяснявам. Трий го тоя мърсол, няма какво да го отразяваш.”

16:32 Freeoldmen  - “kuschel, Бай Добронамерен си го коткам, защото разчитам на него да ми посочи как да гласувам на изборите.”

Оставям на вас коментарите, изводите... и това как да гласувате на изборите. Само да се заям, защото съм Мара Подробната – Понеже знам, че абстиненция е латинска дума и значи липса, отсъствие, не мога да схвана нейното място в характеризиращия ме като доносник коментар на Фом-а. Да не би да има предвид абстистенция, което е стадий на алкохолизма, нещо като махмурлук? Тази забележка ми напомни един коментар на Milady до Гого, в който тя му се подиграваше, че работел като “тренажор в един цех за месо”. Оставям ви да мислите защо всички, с много малки изключения, хора, подкрепящи българския социалистически избор, са прости недостатъчно образовани индивиди!

Не били такива, казвате? Сигурни ли сте? Ето няколко “телешки” факти от блога – Телето не е особено умно животно в нашия фолклор.

4.04.2016 - РУСИЯ ПОКАЗА КАКВО ЗНАЧИ ИСТИНСКО ПРИЯТЕЛСТВО И ПОДКРЕПА! А ОБАМЧЕТО ТАЙНО СИ ГРИЗЕ НОКТИТЕ........НА КРАКАТА!

Автор: Сhavdar01   Категория: Политика

Западните държави са нечестни и неискрени, а политиката им се разминава с нормите на международното право. Това заяви сирийският президент Башар Асад в интервю за РИА „Новости“ в неделя (3 април), цитирано от "Руски дневник". Според него не бива да се разчита на западните държави. “Колкото по-добри приятели имаш, толкова по-бързо и с минимални загуби може да се постигне решение. Но онова, което бих искал да кажа от нашия опит в Сирия, е че на първо място, всяка проява на фанатизъм – бил той религиозен, политически или възпиране на някакви идеи, е разрушителна за обществото. Фанатизмът на пътя на изграждането на едно общество трябва да се избягва – това е дълг на държавата, както и задължение на всички съществуващи елементи в това общество и отговорност на всеки гражданин, Проблемите не могат да се решават отвън, подчерта той. Според него отвън на помощ могат да се притекат приятели – както се случи с Русия и Иран, но ако няма вътрешна воля и добро отношение между народа и държавата, намирането на решение е невъзможно.”

Имате ли съмнения в социалистическия избор на написалия постинга?

04.04.2016 - България, която изгубихме.....

Автор: Elcho Категория:  История   

“Бъдните поколения трябва да знаят, че България е била индустриална страна, една от 30-те държави, участващи в световния експорт на машини. Създавали сме технологии и продукти, които могат да бъдат гордост за всяка нация! Без тази памет е невъзможно ново възраждане на България. Изправени пред зиналата страшна икономическа гробница, ние, работилите по 30-40 години за нова България, можем само да кажем: Господа, изпълнихте поръчението: Унищожихте плодовете на десетилетния национален труд! Продадохте десетократно по-евтино индустриалните мощности! Родихте хиляда нови милионери за сметка на милиони обеднели! Създадохте най-голямата безработица в Европа! Разпръснахте по света 800 хиляди млади хора! Направихте от специалистите улични продавачи и охранители! Превърнахте боклукчийските кофи в спасителен изход! Намалихте нацията с близо 1 милион жители! Съкратихте средната възраст на българите с 10 години! Върнахте забравената детска неграмотност! Отворихте път на младите хора към проституцията и наркотиците! Не можете само едно: да ни отнемете самочувствието на строители на съвременната ни родина! Нарекохте го “носталгия по миналото” и я обявихте за голям грях. Това си е ваша грижа! Наш дълг е, докато можем, да пазим паметта за съзиданието!”

Имате ли съмнения в социалистическия избор на написалия постинга?

14.05.2016 - Украйна - краят наближава!

Автор:Bojinkata  Категория: Новини

Сега в Украйна много внимателно се събира информация и формиране на списъци с имена на активисти на Майдана, военнопрестъпници, и тези, които са организирали и участвали в атаките срещу сградата на руското посолство в Киев, журналисти, които са дезинформирани населението на Украйна и са подбуждали към етническа омраза. В списъците попадат и тези, които са ангажирани в лустрацията. Работи се много внимателно, всеки факт се потвърждава документално, така че да не пострадат невинни хора, а виновните да не се укрият от възмедие. Ситуацията напомня за енергичните деветдесетте години, но основната разлика е, че когато в края на миналия век, бе дадена заповед за премахване на банди и групи, а след това тези, които доживяха, бяха съдени само като по членовете за бандитизъм. Днес ще бъдат съдени за техните престъпления срещу човечеството. Както знаете, отговорността за тези елементи осигурява много по-високо наказание, до смъртното такова. ...... Вътре в Съединените щати, ние вече виждаме ясни резултати от падането на клана Рокфелер – страната е почти на ръба на гражданско разделение. Каквото американските „експерти“ засяха през 80-те години на ХХ век до разпадането на Съветския съюз, тези плодове ще пожънат сега са в собствената си страна. Бардак и скандали навсякъде и на всички нива. При Демократите върви вътрешнопартийна разправия, Обама открито се изказа против г-жа Клинтън – поставена от Рокфелер. На тази вълна, на първо място в президентската надпревара в САЩ продължава мулти-милиардерът Доналд Тръмп. И си струва да го слушате. Той казва истината. Без ограничение, без двусмислие и позьорство, той говори открито за проблемите на американското общество и начините за тяхното решаване. Тръмп единствен заявява, че САЩ трябва да работят в тясно сътрудничество и да бъдат приятели с Русия. Той единствен заявява, че е необходимо да се спре политиката на глобална експанзия и Америка да съсредоточи цялото си внимание върху решаването на вътрешните проблеми на държавата.

Имате ли съмнения в социалистическия избор на написалия постинга?

31.05.2016 10:10 - Американските ядрени войски все още ползват флопи дискове

Автор: Varg1  Категория: Технологии

Към този зашеметяващ постинг ипратих коментар, който авторът му не пусна. Защо? – кажетв вие. Ето инкриминирамия ми коментар: 11:49 – “Доколкото знам в последните 40 години нито една периферна памет не е измислена в СССР и в нова Русия. Всичко такова е американско. И се питам - Защо американските стратегически сили ОЩЕ работят с флопи дискове?! Може би защото руснаците са помислили, че флопи дисковете са стара работа и са се отказали от тях?! И тогава СМИСЪЛА на този постинг на Ш.Ш. се преобръща - глупави са не американците, а руснаците!”

20.05.2016 - Свободата на словото в Русия - много по-голяма, отколкото в САЩ

Автор: Lyubomircholakov Категория Политика”

Въпреки западните шаблонни стереотипи за "мощния натиск на кремълската пропаганда", в Русия има множество популярни политически ток-шоу, за които са характерни остротата на дискусиите и разнообразните оценки. По отношение на плурализма на мненията и свободата на словото руските телевизионни програми са доста по-напреднали в сравнение с медиите в САЩ. Независимо, че в САЩ се използва втръсналото и изтъркано клише за "кремълската пропаганда" (повтаряно, впрочем, по обичайния им папагалски начин, и от нашенските грантаджийски и/или безплатни русофоби - б. пр.), то на практика в Русия телевизионните канали постоянно излъчват многобройни и твърде интересни ток-шоу, в които се демонстрира огромно разнообразие на гледни точки.

Имате ли съмнения в социалистическия избор на написалия постинга?

28.05.2016 05:39 - Как масмедиите (педераси отсекъде!) ни възпитават в евроатлантически ценности

Автор: Zlika  Категория: Рецепти

Класа изостави педерсачето Кристианчо на абитуренския му бал. Педерасчето Кристианчо се разплака. Медиите (трезви възпитатели в евроатлантически ценности) ни вдигат показалец. Ние, като уверени евроатлантици трябва със зъби и нокти да защитаваме педерасчето Кричстанчо. На майка ви у футката! Бай ви стамат ненавижда педераси, евроатлантици и всякакви развратени изчадия! На майка ви у гъзерите, че да не се пръкват такива евроатлантици като вас!

Имате ли съмнения в социалистическия избор на написалия постинга?

03.06.2016 09:37 - Няма да стане!

Автор: Chara  Категория: Политика

“България подкрепя Споразумението за трансатлантическа търговия, инвестиции и партньорство между ЕС и САЩ (ТТИП). Това обяви в сряда по време на парламентарен контрол министър Меглена Кунева. Каза го като нещо подразбиращо се и неподлежащо на дебат. Коя България подкрепя ТТИП, г-жо Кунева? Аз не го подкрепям, а такива като мен има още 35 000 българи (Аз – словом тридесет и пет хиляди). Толкова потвърдиха позицията с подписите си и ги пратиха в Брюксел. Колко ли още са "против", но не успяха да се включат в инициативата. Всички ние сме част от онези близо 4 милиона европейци (Аз – близо 4 милиона, толкова много?!), които още преди година казахме ясно и категорично "НЕ!" на споразумението. Не в този му вид! Не на договорки, правени на тъмно, далеч от граждански контрол. Вие обаче не ни чувате. Какво тук значи някакъв народ, пък бил той и българският, пред отвъдокеански обещания я за сияйни бъднини, я за високоплатени постове? С какво право говорите от името на България? Вас обаче нищо не ви смущава! Дори имате наглостта да твърдите, че България била равноправен участник в преговорите. Вярвате ли си, г-жо Кунева? Защото аз не ви вярвам. Защо ли? Спомнете си преговорите за членството ни в ЕС, глава "Енергетика". Тогава ни "спазарихте" за 17 дни! Знаем какво последва. Сега се готвите да ни повторите. Няма да стане! Този път - не!

Имате ли съмнения в социалистическия избор на написалата постинга?

08.06.2016 - Евроскептиците се увеличават. Мнозинството от анкетираните искат националните правителства да имат повече власт

Автор: 1997 Категория: Политика

Евроскептицизмът е във възход в цяла Европа. Това сочат нови изследвания две седмици преди британския референдум за членство в ЕС, предаде Би Би Си.  Проучването показва, че нито една европейска страна не иска делегирането на повече власт в ръцете на ЕС. Все повече европейци настояват за връщане на правомощия към държавната власт - близо две трети от гърците (68%) и от британците (65%). Множеството избиратели в Швеция (47%), Холандия (44%), Германия (43%) и Италия (39%) искат намаляване на правомощията на ЕС. Резултатите от друго проучване, сочат, че все пак повечето европейци искат Великобритания да остане в ЕС. За разлика от тях евроскептиците в Обединеното кралство имат лек превес пред привържениците на членството в съюза (43% срещу 41%). Според това германците са най-силните привърженици на оставането на Великобритания в ЕС - 79 срещу 15 процента. По-голямата част от анкетираните смятат, че икономическата обстановка ще се влоши, ако британците гласуват за излизане от ЕС. Само германците смятат, че напускането на Лондон няма да повлияе.

Ако имате ли съмнения в социалистическия избор на написалия постинга, прочетете и това:

Позор! Отново! Кристиела Симеонова Дума 9. Юни 2016 , брой: 128
Автор 1997 

Президентът Плевнелиев не изненада никого с речта си пред евродепутатите. Освен че пропусна да спомене Апостола Левски, "завещал ни евроатлантическите ценности"!. Тя бе поредното стъпало от стълбата на срама, който будният и нормален български гражданин изпитва от думите и действията на своя държавен глава. Действия във всеки друг интерес, но не и национален. Слушаш речта му и недоумяваш - българският президент е отишъл в Страсбург с мисията да брани онеправдания украински народ, призовавайки за отмяна на визите за украинци, да показва мускули и да громи руския агресор, или да представи своята страна, с нейните позиции и проблеми? Защо пък нищо не каза за канадските и американските визи за български граждани? А в същото време подчерта важността на трансатлантическите отношения, сиреч готвеното споразумение ТТИП... Ликуй, народе, ние сме сред ястребите. Не, тяхна плячка сме, дала им се без никакъв отпор! Очевидно шумно рекламираната от евродепутатите на ГЕРБ и техните сътрудници реч на президента пред ЕП предизвика ентусиазъм единствено сред тях, тъй като присъствието в залата бе изключително рехаво. Защо ли евродепутатите не се вълнуват какви послания ще им отправи президентът на България, тази така достойна и пълноправна членка на ЕС, участваща активно във формирането на всички политики на ЕС, както възторжено написа във фейсбук евродепутатът Андрей Ковачев?

Сега имате ли съмнения в социалистическия избор на редакционната колегия на в.”Дума”?

9.06.2016 Тодоров пита, Маслинков отговаря

Vencivaleri1951 Абе отдавна се каня да попитам и все не смея да не ме вземете за неразбиращ. Ето днес се осмелих. Хайде обяснете ме Ви моля какви са евроатлантическите ценности. Кое им е различно от ценностите които изповяда християнството например, а и повечето религии? Не опонирам президента по принцип, но слушайки го разбирам че Борисов наистина е политическо "животно" Беше ли оставил Плевнелиев да бъде кандидат на ГЕРБ и на тези избори щеше да започне свободното падане на партията му.

Olivie:Той най - вероятно е шизофреник, когото противоречието в мисленето внушено му откърмилата го БКП, влиза в бясно противоречие с дадените му от ФАЩ указания /или поне той си мисли, че такива му са дадени/ и като резултат го вкарва в периодичен рецидив, който рано или късно ще го доведе до тотален интелектуален разпад на мисълта.

5.05.2016 9:03 - ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ: ЧЕХИЯ И УНГАРИЯ НАПУСКАТ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ! ВИЖ ЗАЩО:

Автор: Reader  Категория: Новини

Аз: Новина от последната минута?! Която чакаме вече 40 дни да се случи, а още не е. Ей, на. И Спасовден мина...

Ей на, и Спасовден мина, а...

10.03.2016 21:22 - Путин алармира: 28 май е датата! Доларът се срива, световен финансов апокалипсис!

Автор на постинга: Doktora 757

 Днес BRADVA.BG представя на читателите си шокираща информация, която идва от самата върхушка на Кремъл – Владимир Путин и негов анонимен доверен генерал. Американският Долар ще бъде свален от своя пиедестал и на него ще бъде гледано като на Юанът и Рублата. Според руския лидер Владимир Путин, на 28 май 2016 американският долар ще се срине! Този срив ще е глобален, бърз и унищожителен – доларът ще повлече всички валути със себе си, предава disclose.tv. Подобно събитие може да има моментални и унищожителни последици за нашия свят. Путин е изключително обезпокоен, че колапсът на долара може да се окаже най-голямото събитие в световната история. Това ще е първото събитие, което ще докосне живота на всеки един човек на планетата! Ако доларът се срине, ще последва пик на инфлацията. Лихвените проценти в САЩ ще скочат главоломно. Ако американската финансова система си срине, тя ще повлече цял свят. Защо ли? Защото америка има 18 трилиона долара външен дълг, главно към Китай и Япония. В случай на подобно събитие е възможно да не можем да си купим нищо от магазина, включително храна и вода. За това експерти съветват да се запасим с питейна вода, провизии и медикаменти преди 28 май – датата, която редица експерти, даже и самият Путин смятат за фатална. Подобно събитие може да доведе до сваляне на правителства, социална анархия, даже и нови войни – тотален апокалипсис. /BRADVA.BG

03.06.2016 18:13 - Страшно разкритие! Краят на света е съвсем близо, маите вещаят това да се случи на...

Автор: Varg1  Категория: Новини

Апокалипсисът, който вещаеше календарът на маите за 21 декември 2012 г., всъщност не ни се е разминал, а се отлага за 3 или 4 юни 2016 г. заради объркване с високосните години, пише в. "Индия таймс", цитиран от БТА. Изданието изтъква, че древните маи може би правилно са си свършили работата, а разминалият ни се свършек на света всъщност се дължи на неправилния прочит на съвременните учени. Древните маи считали, че апокалипсисът ще настъпи след 5126-годишен цикъл, след което ще следва нова ера на благоденствие и на позитивни енергии. Но те не отчитали високосните години, се досетил Антъни Авени от университета Колгейт. Той изчислил, че съществуват 1260 дни разлика между Юлианския, Грегориански календар и този на маите. Юлианският календар е с продължителност 365.25 дни и отчита високосните години. Грегорианският календар определя продължителността на годината на 365.2425 дни и също взема предвид високосните години. Но при маите една година трае само 365 дни и те не взимат предвид високосните години. Така че ако добавим към 21 декември 2012 г. 1260 дни се получават точно 3-4 юни 2016 година.

Припомням за мечтите на Кушльо-то да изригне Йелоустоун и “да се свърши веднъж завинаги с ФАЩ и НАТО”. 

 

Ах, како Пенке... Ще ми заемеш ли твоето магаре за няколко дни, да го туря вместо моя вол? Да получат тикме горните блогъри, когато пак затърсят под него теле!



Тагове:   1997,   Reader,   lyubomircholakov,   chavdar01,   chara,   varg1,   bojinkata,   zlika,   elcho,   doktora757,


Гласувай:
4



1. getmans1 - Ходи замаяно горкото ЧеПърдало и ...
13.06.2016 22:00
Ходи замаяно горкото ЧеПърдало и изпуска газ-ове щот гори масло:)))
цитирай
2. dobronameren - ????
14.06.2016 08:22
!!!!
цитирай
3. getmans1 - Какво има да се чудиш за тоз става въпрос; ... - 9.06.2016 22:33 – Blackpredator – “А Гетю давно уже пора лечиться електричеством”;)))
14.06.2016 21:10
dobronameren написа:
!!!!


... ходи като третирано попово прасе и в несвяст повтаря „Гетю така“, „пък Гетю онова“ и т.н.
цитирай
4. dobronameren - Чуденките и удивителните са затова, защото
15.06.2016 08:46
- от "горкото ЧеПърдало" не е ясно за кой блогър става дума. Говоря за обикновения читател на БЛОГ.БГ, който не е длъжен да знае как в една кръчма си викат един на друг нейните посетители. А дори и за мен не е съвсем ясно как от Blackpredator се получава ЧеПърдало.
- и какъв е смисъла на написаното "изпуска газ-ове щот гори масло"? В кръга на шегата: Естествено е, щом гори масло, да изпуска газове. При всяка машина е така.
- ...
цитирай
5. survakar007 - Ти убаво си ме цитирал, но защо се ме поставил между русофилската кучкария?
15.06.2016 17:31
За правото на лично оръжие - в тази безправова България единственото решение е самозащита на населението... ВИС, СИК, ТИМ, Мултигруп... та това е държавата ни, правосъдие и справедливост за населението нема!

Целата ни съдебна и изпълнителна власт обслужва ДС мутрите, които на практика са иззели функциите на държавната админнистрация по места. Като бивш бнияч от СИК Боко Тиквата винаги ще защитава аверчетата си, а Тиквата е поставен от Позитано 20, както и всички останали политически лидери на партийките представени в парламента - ДС ченге до ДС доносник, до комунистическа номенклатура, а основната част от гласоподавателите им са 1,2 милиона регистрирани доносници в ДС. Кремълските мекерета в София създадоха СДС, ДПС, ДСБ, МВРО, НДСВ (от което се пръкнаха Куна Пръмова и Тиквата), Атака, АБВ - всички са рожба на БКП/БСП и конците им ги дърпат косвено от Кремъл въпреки, че некои от артистите им го играят про-атлантици за пред матряла.

Вече 26 години политически фалшификати, а резултата е мъртвешка демографска криза, с милиони напускащи българи и масово преселение на стотици хиляди руски навслеци по Черноморието ни, подпомагано от българскоите правителства - първата фаза на балкански Крим.

Та ти ще гласуваш - за кого и какво очакваш от който и да било/партия, като създадените след 1989 г. са различни циркови трупи под купола на цирк "Позитано 20" - ако това не си го разбрал то ти си един непоправим наивник момче. Боко Тиквата освен да краде (СиБанк, КТБ са негови заслуги) и да прикрива наркоканалите у нас и да предпазва мутренските си колеги друго не прави, да не пропусна - смуче външни заеми, които веднага попадат в джобовете на комунистическите кланове, които след 1989 г. застанаха на сянка, уж в "опозиция" но мястото им е в затвора, както и на ДС агентурата като Тиквата - направиха го в Чехословакия и сравни - там нема емиграция.

А сега редактирай си поста и поне сложи една черта между мене и националните предатели от глутницата на руските кучки.

Сурвакар
цитирай
6. dobronameren - Не мога да сложа черта между теб, Сурвакарю, и националните предатели - нататък вж. коментар №5
16.06.2016 08:47
ЗАЩОТО ПРЕДЛАГАШ да махнем Тиквата, "който е поставен от Позитано20", но БЕЗ ДА ПИШЕШ кого ще сложим на негово място. Имам директен въпрос към тебе: Ако Борисов и ГЕРБ бъдат свалени днес, кой ще дойде на власт довечера? Когато получа директния ти отговор, обещавам тутакси да направя разграничението за което настояваш.
Дотогава обаче чета в коментара ти "Вече 26 години политически фалшификати, а резултата е мъртвешка демографска криза, с милиони напускащи българи и масово преселение на стотици хиляди руски навслеци по Черноморието ни, подпомагано от българскоите правителства - първата фаза на балкански Крим."
Съжалявам, че трябва да го напиша, но според мен ТОВА не е вярно. Заблуждаваш, че ТАКА ИЗБРОЕНИТЕ злини за България са се случили и се случват само в последните 26 години. Значи преди 1989-та такива неща не е имало. Не споря в ТОВА! ПИТАМ - ЗАЩО ги нямаше тогава? - Не е ли заради наличието на "желязна завеса" по която от нашата страна се стреляше безотказно. Отговорът ти, Сурвакарю, също има пряко отношение по повод чертата, която искаш да сложа.
Просто си длъжен да се позиционираш - не "категорично", но поне определено!
цитирай
7. survakar007 - Откак човечеството се е налучило на замаделие се спазва един и същи принцип:
16.06.2016 17:26
Преди да посадиш новата реколта нивата се почиства от бурени, механично чрез ралото и химически, чрез хербециди и пестециди за унищожаване на паразитите. Едва тогава можеш да разчитеш на добра реколта.

Отново се връщам на примера с Чехословакия - през 1989 г. хората там излезоха на площадите и си почистиха държавата от плевели, като изхвърлиха от администрацията голямата част от комунистиеската си номенклатура, а ДС агентурата си безцеремонно изхвърлиха на улицата, като оставиха тази паплач без пенсии. Днес в Чехия емиграцията е символична и хората там живеят несравнимо по-добре от хората в България.

У нас стана точно обратното - висшите русофилски кланове след края на 70-те ограбиха държавата и си създадоха контролирана опозиция, започнаха със СДС и т.н. докато достигнат до ГЕРБ на ДС мутрата Боко Тиквата и РБ на ДС агент Костов и червената проимадона Куна Пръмова. С други думи, БКП/БСП продължи безнаказано да краде и засява политически плевели, които задушават всяко рационално зърно опитало да покълне на българска почва и така вече цели 26 години.

Аз разлика преди 1989 г. и след това не виждам, поне в управляващата политическа/бизнес прослойка - те са едни и същи феодали и конците им ги дърпат от Кремъл. Разликата е че след 1989 г. българите имаха шанса да изкоренят плевелите и да си почистят нивата от паразити, както направиха в Чехословакия, Унгария, Полша и Прибалтика, но народа ни се оказа пропит от ДС агентура, над 1,2 милиона доносници бяха внедрени сред народа ни и до днес си останаха 'гласоподавателите' които решават съдбините на България.

Решението е просто и примера е Чехословакия - отстранява се от държавната администрация и политиката всеки свързан с бившето ДС и червената номенклатура (до 3-то коляно) като русофилията се преследва със закон за Защита на държавата, графата 'национален предател'.

Ето моя вариант за спасение:
http://survakar007.blog/politika/2016/04/26/quot-nepuko-quot-ili-kak-da-obezparazitim-politicheskite-gni.1447538

Сурвакар
цитирай
8. dobronameren - Помолих Сурвакаря да се позиционира:
17.06.2016 09:21
ако настоява да си ходят Бойко и другите, да напише ясно и категорично КОЙ има предвид за ованкантеното място на управляващ. Не получих ТОЗИ отговор!
Тогава, като не знам кое за Сурвакаря е "бурен", как да се съглася, да приема, че "Преди да посадиш новата реколта нивата се почиства от бурени, механично чрез ралото и химически, чрез хербециди и пестециди за унищожаване на паразитите. Едва тогава можеш да разчитеш на добра реколта."
Ами ако моите представи за "бурени" не са еднакви със сурвакарските? Как мога да получа "добра реколта"?!
цитирай
9. dobronameren - И още нещо. Нещо категорично принципно:
17.06.2016 09:28
Не намирам нищо лошо, нищо нередно в това да попиташ и да поискаш ТОЧЕН ОТГОВОР на конкретен въпрос по темата, която се обсъжда. Това НЕ Е ОБИДА към опонента.
Ако се спори по демократични правила! Ако правилата са тоталитарни, тогава - да, обида е. Даже нещо повече - комунистите направо разстрелват за такива обиди.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dobronameren
Категория: История
Прочетен: 1883969
Постинги: 670
Коментари: 2593
Гласове: 1611
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930