Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.05.2016 16:57 - ООСЕ - Безсмъртния им полк
Автор: dobronameren Категория: История   
Прочетен: 1458 Коментари: 2 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

ООСЕ – Организация на Освирепелите Срещу Европа. Поредният представител: “безсмъртният полк”.

Поводът – денят 9 май.

Когато на 9 май 1950г. френският външен министър Робер Шуман предлага съюзяване на френските и западногерманските ресурси и промишленост за производство на въглища и стомана, които са в основата на оръжейната индустрия, с мисълта да се избегнат бъдещи военни конфликти (забелязвате нали? – Франция и Германия – противниците в съюз!), едва ли е мислил, че в СССР ще изкилифенчат идеята му с цел да противопоставят отново Комунизма на Демокрацията! Използвайки, че на датата 9 май съветските войски забили своето червено знаме над Райхстага! Което означавало, представете си, че Сталин победил Хитлер. Той, Сталин – сам и единствен?! Такова нещо само съветската комунистическа наглост може да твърди! Че и да си вярва! (Тук изобщо не засягам световно необоримия факт, че Хитлер и Сталин са съюзници преди да се скарат кой да поделя света!)

Ако бяха само наглите комунистически приказки, да ги подминем като влак-стрела стар дървен телеграфен стълб. Но Наглостта е втората природа на комуниста, първата му е да Убива.  Да убива буквлно и не само своите политически противници, което все пак би могло някак да се признае на първичния човек, но и своите съседи и близки дори, което не може да оправдае никого. Това не е моя мисъл, а изказана много отдавна и доказвана - многократно не, а винаги! – от момента на раждането на комуниста до смъртта му.

Затова ако не сме нащрек постоянно за Наглостта им и й позволяваме да расте, без да я кастрим, тя рано или късно ще се прероди в Убийство! Примери за такова твърдение много и навсякъде в обществото ни. Днес разказвам – за пореден път! – за Наглостта на комунистите около 9 май, честван не като Ден на Европа, а като “День победьi

Познавате ли всички проф.Искра Баева? Ако не, прочетете в Уикипедия за нея. Ето какво мисли тя за този ден:

“При по-внимателно вглеждане в датата се оказва, че двата празника трудно съжителстват и делят хората, една част от които искат да празнуват Деня на победата, а други – Деня на Европа. Споровете се въртят около това, че Денят на победата се свързва със Съветската армия, а днес всичко, свързано със Съветския съюз, у нас се възприема като срамна тайна от миналото. За да излезем от дилемата коя дата да отбелязваме и коя да премълчаваме, можем да приложим характерния за историята хронологически подход. Ако разположим събитията във времето, няма как да не забележим, че пръв е 9 май като Ден на победата.”

Стоп на цитата на И.Баева! Вярно е, че 9 май 1945г. е преди 9 май 1950г. но цели 20 години СССР не чества официално победата над нацистка Германия. Цитат от Уикипедия: При Сталин денят не бил отбелязван като празник, тъй като Сталин се уплашил след спонтанните прояви на радост на населението през 1945 година. СССР беше тоталитарна държава и обществени прояви можеше да има само в строгата рамка, наложена от партията. Освен това той предпочитал да ограничи церемониите около Великата отечествена война, за да не възникват неудобни въпроси като това какъв е действителният брой на загиналите. Дълго време се говорело за 9 милиона души. Едва по времето на Хрушчов Москва признава, че СССР е загубил във войната над 20 милиона свой граждани – военни и цивилни. Сталин се опасявал също, че 9 май може да засенчи традиционните съветски празници, а и се боял, че с честванията култът към маршал Жуков може да навреди на култа към собствената му личност,”

Е, какво излезе? Че Искра Баева е пишман историчка, обикновена комунистка, която съвсем естествено демагогства – каква мека дума използвам, вместо “нагло лъже” – завършвайки “историческите си разследвания” за датата 9 май така: “Една от малкото функции на историята е да припомня поуките от миналото. Затова ми се иска да отбележим и двата празника, и то в логичния им ред – Денят на победата е предварителното условие, за да може Европа да започне да се обединява и благодарение на това живеем в мир вече седем десетилетия.”

Забелязвате, нали?! – 70 години Европа живее в мир, благодарение на комунистическия СССР! Каква по-голяма наглост от тази?!

Нормалният човек ще се запита – Защо им трябва на комунистите такава точно легенда? И нормалният му отговор е: Защото така Вината им за огромните материални и човешки жертви на човечеството, които ТЕ го принудиха да даде, се размива, представена като необходима и неизбежна за Доброто на същия този свят! Представяте ли си по-голяма мерзост от тази?!

И за пред кого се стягат толкова? Мен ме оставете – аз съм грешен човек и е възможно някъде някога в нечий друг аватар да им простя. Но Господ няма да им прости никога! Той е добър градинар и не допуска плевели в своята градина! Вижте как ги изскуба за има-няма 30 години. Комунистите и техните последователи и фенове нямат никакво бъдеще на планетата!

Ще кажете кой съм аз, та да предпоставям такава оценка на комунистите така категорично? А кои са те, та да си позволяват ... четете, де. Четете по-нататък:

Има и по-голяма наглост от тази да се твърди, че човечеството живее в мир в годините след втората световна война благодарение на СССР или както сега там се нарича Русия. Така е, защото това е САМО лъжа. Докато новата им измишльотина за т.нар. “безсмъртен полк” е И ПОДИГРАВКА на убиеца към неговите жертви!

Знаете, нали, какво е “безсмъртния полк” - Шествие в Москва на днешните близки на загиналите руснаци, които носят пред гърдите си снимките им. (Впрочем всичките милион и половина портрети са в еднакви рамки, произведени на калъп). Какво демонстрират тези 1,5 милиона души на улиците? Онзи Димитър от ДС си го е казал директно: “Този океан от фотоси е величествен морален контрапункт на демонстрацията на военна мощ”. Само дето не е морален жест, а си е жива и дива заплаха от комунистическа Русия! Никой не й взима територия! ТЯ влиза на украйнска земя! ТЯ иска да влезе на българска земя! ... А е подигравка с онези, понесли портретите на своите близки, защото ако те бяха изолирали Сталин навреме, близките им нямаше да бъдат убити! Какво мога да кажа в тяхна защита? - Били са принудени срещу реална заплаха за живота си, ако откажат да се включат в т.нар. ”безсмъртен полк”, най-вероятно! Само че не мога да изпитвам някакви позитивни чувства към зомбирани “граждани” от типа на северокорейците например. Светът не е длъжен да ги спасява, когато те самите не искат това!

И какво излезе? Че Приемникът Путин на Убиеца Сталин заставя наследниците на убитите поради него, да маршируват в негова полза! Те, Жертвите, легитимират неговите престъпления!

Че и плашат днешните фенове на тези убийци!

Ето ги в цялата им прелест майкина. Само от тазгодишния 9 май! Обърнете внимание, че ТЕ СА СЪЩИТЕ от миналия 9 май и всички до един са по идеи, натура и наклонности от един дол дренки, ония “дренки” комунистически (сталинисти, путинци) и националистически (хитлеристи, атакисти).

1.         Миналият 9 май един наглец от рода на Искра Баева – и пак прононсиран агент на бившата комунистическа ДС, агент Димитър със светско име Кеворк Кеворкян (което ме убеждава за пореден път, че и Искра Баева има агентурно име) – написа една отвратителна заплашителна статия към нас, жертвите на комунистическите палачи. Можете да я прочетете цялата в постинга ми оттогава http://dobronameren.blog.bg/history/2015/05/14/bezsmyrtniiat-polk-bil-preduprejdaval.1361401. Иначе тук само ще повторя най-ярките закани на този към нас – да слушаме майката им партия, че иначе:

- “Политическите лековерници, нашите включително, никога няма да проумеят какво се случи на 9 май в Москва. Ето ви един анекдот, нейде от мрежата: Меркел казала на Путин, че няма да идва на Парада. „Няма проблем - отвърнал той - не се предвижда участие на пленници.” – Чувате ли зловещия смях на палача!

- “Същия ден Костов се обясняваше как е спасил парите си в КТБ. Един друг - той пък земеделски титан и по съвместителство министър на отбраната - не харесвал паметника на маршал Жуков, открит в Стрелча, и не пропусна да се похвали, ей такива неща. Маршала, при всичките му крайности и дори диващини, няма какво да го мелят палетата. - Палетата? - Онези, чиито глави този комунопомазан Палач е отсякъл!

- “Парадът на Полка на безсмъртните на 9 май беше нещо неописуемо и това е слаба дума. Това беше Истинският Парад на Победителите - такива неща хора като нашите политически дребосъци (Ето пак! Палетата вие, казва Палачът ни.) нямат сетива за подобни неща - между другото и заради това, че никога не сме печелили нито една война.”

- “Политиката е смешна пред подобно въодушевление - може би и затова не отидоха някои световни лидери в Москва.” - Брей! Някои! Това ми напомня обясненията на един друг Диданов, че падането на руския космически кораб “Прогрес” било знак за недостатъчността на Победата над фашизма. Време било вече за Нова победа! Зловещници. За затвор.

2.         За затвор! – Ама като Прокурора Цацаров не се сезира, да го сезирам аз. С факти от БЛОГ.БГ (който междувпрочем е част от империята погрешно или непълно приписвана на Делян Пеевски, а всъщност е на днешните български путинци):

Тази статия, г-н Прокурор, беше масовизирана миналата 2015-та година по 9 май от блогъра hadzapi (12.05.2015), който твърди, че това е публикация на в.”Преса”. Тази година 2016-та същата статия беше ни подхвърлена в постинг на блогъра elanor11 (11.05.2016) – Ако съм пропуснал някои други блогъри, почитатели и повторители на заплахата кеворкянова, sorry. Този път им се размина.

Отвратителното е, че никъде г-жа Elanor от В.Търново не съобщава, че материалът й е стар, на г-на hadzapi - Спиро Звездев, неизвестно от къде според профила си! Обаче го популяризира ПАК! От какъв зор?

Оттук следва моя въпрос: какво общо имат тези двамата – elanor и hadzapi, с “Димитър” от “безсмъртния полк”? И моят отговор: И тримата си получават парите от бившата (?) комунистическа ДС. А, другарю Цацаров?...

3.         Продължавам със сезирането:

Пак в този 9 май 2016 блогъра kushel написа: “Психодесни изпощуряха заради Парада на 9 май! Бълват змии и гущери! Мамицата ви долна, продажна, еврогейски педали, кучешка смърт за вас! Безсрамни, продажни копелета, е@ахте майката на честта и достойнството на българския народ.. Проклети да сте навеки. Абе, педал долен, какъв "Празник на Европа" щеше да празнуваш ако Червената армия не беше победила, а? Чифут мръсен, майка ти и баща ти щяха да св абажури, а ти изобщо нямаше да се появиш на тая земя за да я мърсиш. Мръсник! Що за идиотщина е тоя измислен от педалите "Празник на Европа"? Що няма "Празник на Австралия" например? ДНЕС Е ДЕН НА ПОБЕДАТА НАД ФАШИЗМА И КОЙТО ТВЪРДИ НЕЩО ДРУГО Е РЯДКО ЛАЙНО.”

Г-н Цацаров, какво чакате още? Този да лъсне служебния си пистолет и да излезе на улицата да разстрелва ли? Това е ужасно неотложен и важен въпрос, Прокуроре. По-важен от целостта на собствения ти живот !

4.         А сега вижте кой наистина пощуря заради Деня на победата:

(Подчертаното е от мен, за да подчертая истинската цел на новите путинци: Да реализират отново старата мечта на Сталин да завладее Европа като начало с помощта на нов Хитлер.) 

- блогъра valsodar: (9.05.2016) “Днес НЕ е денят на Европа! Днес Е денят на победата на съветската армия и народ над хитлеристка Германия. Докато руснаците са умирали с милиони за тази победа, целокупна Европа е люпила семки с надеждата, че руският народ ще бъде напълно унищожен. Първият Европейски Съюз е сформиран от Хитлер. Цялата европейска икономика е работила за неговата армия и победа над унтерменшените на Изток. От цяла Европа десетки хиляди доброволци са участвали в новосформиращите се за тази цел дивизии на СС. И днес на фона на тези факти за денят на Европа могат да говорят само зомбитата с промити мозъци от екрана.”

- блогъра ozgojovan: (09.05.2016) “Честит празник на всички честни хора по света, това е празник не на Европа и САЩ, още по-малко на Израел и на Англия, а празник на руснаци и германци, празник на военната чест и доблест, празник на всички, които знаят цената на мира и цената на войната, и работят за съюз между Германия и Русия. Поклон пред милионите руски и германски жертви, без значение кой какво значение влага в понятието победа, без значение дали убитите са комунисти или нацисти. В смъртта комунисти и нацисти са братя по съдба и оръжие, нека почетем врага без значение дали под враг разбираме немски или съветски войник, по един достоен рицарски и подобаващ начин. Поклон пред героичната Съветстка Армия, поклон пред доблестния немски воин от Вермахта! Това е победа и за германският народ, който казва: никога вече война с Русия!

“Днешна Европа дори не е нацистка, нацистите са били мъже с разбиране за чест и достойнство, а не педерасти и ирландски пастирки, воюващи с деца и старци от Донбас.”

- блогъра rustam: (9.05.2016) “Нелогично и дори перверзно в исторически план звучи обявяването на днешния ден като Ден на Европа. Освен Съюзниците, останалата част на Европа е всъщност съюзник на Германският Райх. На практика в Деня на Великата победа на Русия, нацистка Европа е обявила невнятен празник.
Може би щеше да има резон "Денят на Европа", ако бяха спретнали поне някой гей парад, или цигански пърформънс, но не би. Жалка работа.”

“Пълна перверзия е това. Помощниците на нацистка Германия днес да празнуват. Днес е денят на капитулация на Германия пред Съюзниците. Всички останали европейски страни бяха помощници на Хитлер и съучастници в чудовищните престъпления на германския народ спрямо Човечеството! Това "празнуване" е цинизъм!”

Да не кажете, че съм ги подбирал... Те сами се подушват като крастави комунисти и си пишат едни на други, надъхвайки се.

- блогъра theeconomist: (9.05.2016) Включително е Франция и Англия са съюзници на Хитлер и Нацистка Германия. Навират ни в носа пакта Молотов - Рибентроп, а мъчат като риби за позорното Мюнхенско съглашение, което фактически стартира ВСВ. Но хората във Франция, поне имат чест, за разлика от безгръбначните наши идиоти и Плевнята, която днес при вдигането на знамето на ЕС мязаше на робота Трипио !

- блогъра freeoldmen: (9.05.2016) “Да, практически цяла Европа е в икономическа услуга на Германия, но навсякъде се поражда Съпротива. Тя измива лицето на Европа от съглашателството на "елитите". И се дължи на обикновените хора, и затова е обидно днешните евробюрократи милионери да приватизират отчаяната съпротива на милиони, за да прокарат политика на съсипване на наследниците им. Но майната им, хората помнят. Дори след педерастката демокрация.”

- блогъра blackpredator: (9.06.2016) Да прочетат и внуците от ген. Луковската краваро-швабска пасмина: 1933 - Великобритания, Франция, Италия и Германия сключват пакта на четирите / 1934 - Полша и Германия - пакта Хитлер-Пилсудски / 1935 - Великобритания и Германия - морско съглашение / 1936 - октомври - оста Рим-Берлин / 1938 - с Япония - антикоминтерновския пакт / 1938 - септември - с Великобритания - декларация за ненападение / 1938 - декември - с Франция - декларация за ненападение / 1938 - септември - Мюнхенското споразумение / 1939 - март - с Румъния и Литва, май - с Италия и Дания / юни - с Естония и Латвия

И чак тогава Русия е принудена от тия обстоятелства, през август 1939 да сключи пакта Молотов-Рибентроп.”

Пак казвам - Да не кажете, че съм ги подбирал... Те сами се подушват като крастави комунисти и си пишат едни на други, надъхвайки се.

- блогъра kushel, който твърди, че цитира един кандидат-президент Николай Марков: “Защо няма военен парад в САЩ? Въпрос, който никой не желае да зададе, въпреки претенциите за свобода на псевдолидери и политически анализатори. За да направиш военен парад на признателност и жив спомен, първо трябва да имаш ОСНОВАНИЕ! В самата Втора Световна война американците имат жертви, колкото жители има в едно сибирско село. Останалите „заслуги“ са мощен международен бизнес с оръжие, платен от всички умножено по три. Така и до днес, пък и до свършека. А от бизнес не следва парад на победата, нали? Другите евентуални основания биха могли да бъдат една Гражданска война, в която се бият сами със себе си, една катастрофално загубена война във Виетнам, две ядрени бомби в противоречие с международното право и квалифицирани като военно престъпление срещу човечеството, както и безсмислено опустошаване на целия арабски свят. И ако всичко това трябва да се почете с военен парад пред Белия дом, целият свят щеше да бъде възмутен от цинизъм!”

5.         9.05.2016, Автор блогъра chavdar01

“НЯМА ЕВРОПА,НЯМА САЩ! АКО НЕ БЕШЕ СССР СЕГА ЩЯХМЕ ДА СЕ ПОЗДРАВЯВАМЕ С ХАЙЛ ХИТЛЕР!!! ПАРАДА 2016-ВИДЕО! ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО ЗА ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА. А ИНАЧЕ КОЙ КАКВОТО ИСКА ДА СИ ПРИКАЗВА!!! НЕ МИ ПРЕЧИ!!! НО ИСТИНАТА Е САМО ЕДНА!!! СССР ПОБЕДИ В ОТЕЧЕСТВЕНАТА ВОЙНА,А НА ФИНАЛА ЗАРАДИ СЛАВАТА СЕ "ЗАКАЧИХА" ВСИЧКИ КОИТО ПО ПРИНЦИП СЕ БЯХА ИЗПОКРИЛИ В МИШИ ДУПКИ!!! А САЩ ДАЖЕ И НА "УМРЕЛ КОН" (В СЛУЧАЯ КАПИТОЛИРАЛА ЯПОНИЯ) И ПУСНА НАПЪЛНО БЕЗМИСЛЕНО ДВЕ АТОМНИ БОМБИ?!

Завършвам със защитниците на онзи СССР, които  са откровени простаци. Да ви представя някои по-интелигентни сега – иначе същите тарикати:

6.         "Бесмъртният полк" или къде изчезна духовността ни” Автор блогър dedence

“Много хора се чудят защо няма съвременни български интелектуалци, защо когато се замислим за значими български творци, главата ни се изпълва с вакуум, а устата с горчив привкус. Истината е, че има съвременни български творци, даже сред тях има и добри. Проблемът е, че произведенията им са ... безмислени. Защо? Защото смисълът се крие в посланието което авторът иска да остави за поколенията. Послание, родено от вярата на самия автор в някакви идеали. А в нашите автори липсва хуманизма, липсва вярата в доброто, вярата в истината и саможертвата. Или дори когато ги има, липсва смелостта да бъдат заявени ясно и високо, без следа от съмнение и колебание. Вместо това виждаме изгладнялото за пари и внимание вечно присъствие по телевизиите, обикновено на хранилка към някоя фондация. Кой би нарекъл тези хора духовни водачи?”

Обръщам вниманието ви, че тези интелектуални размишления са публикувани на датата 9 май! Защо ли?

“От друга страна, гледам статията за "Безсмъртният полк" , гледам коментарите и осъзнавам, че 95% от тях не разбират смисъла на инициативата. Не разбират, че това не е преклонение към този или онзи режим, към тази или онази държава или политик. Това е поклоние пред роднините ни пожертвали живота си в битката срещу фашизма. Хора, които са се пожертвали, за да могат децата и внуците им да живеят в по-добър свят. И ми хрумва нещо. Дали духовната ни нищета като нация не се дължи именно на това, че сме спряли да почитаме мъртвите си? Всеки здрав човек може да се размножи, това е биологичен инстинкт. Не изисква някаква особена духовност. Но Народ, който забравя мъртвите си е духовно мъртъв.  Защото той не помни уроците от миналото, не помни славните моменти и болката, няма идентичност, няма общи цели, няма и обща съдба. Живее в празно време, което не му позволява да разгърне потенциала си. Защото хората блестят и истински живеят само когато се борят за доброто, за истината, за красотата. В останалото време просто живуркат. “

Изключителна комунистическа наглост, граничеща с най-висш цинизъм. ТОЗИ е офицер от онази БНА, която чрез ТАКИВА ни възпитаваше да убиваме “враговете на Партията”! Чии интереси е защитавал там? – На народа? На кой народ? О-о-о! Ял на корем ягоди в офицерската столова, докато подчинените му “палета” войниците нагъвали боб и картофи в металните канчета. Защо такава разлика, питате? – Защото той е служел на БКП, възпитавайки другите в бееззаветна служба на Партията. И който не слушал ... бой, докато послуша или докато носи! Абсолютно съм сигурен, че ако това деденце и другите хищници в блога бяха 10-20 години по-големи, щяха да бъдат биячи и началници на биячите в милиционерските “домове на терора” и в комунистическите  концентрационните “слънчеви” лагери!

И ТАКИВА днес да продължават да ни говорят и да ни “съветват” така:

 “Аз смятам, че ние сме забравили мъртвите си. Забравили сме техните идеали. Не се чустваме свързани с тяхната саможертва, не сме им благодарни. Това ни прави празни. Кухи биологични черупки, които са загубили връзка с основните човешки ценности. Ценности, които са непреходни и които всъщност "Безсмъртният полк" изразява. Ценноста на саможертвата, на вярата в доброто, на загърбването на различията и борбата за по-светло бъдеще. Вместо това, в коментарите се говори за пари, за икономика, за това дали България щеше да е по-добре финансово в Третия Райх. Все едно, парите са достатъчно оправдание, за да участваш в един безспорно зъл режим. И то по свое желание и за своя изгода! Да, определено мисля, че сме духовно мъртви. Скоро ще бъдем и демографски мъртви. И може би, ако си спомняме достатъчно често, че извън цифровия свят, всъщност сме ужасяващо крехки и преходни, че смъртта винаги дебне зад ъгъла, може би ще се опитаме да бъдем по-добри човешки същества. И вместо да се бием с винкели по пътищата, ще се опитаме да направим нещо смислено с живота си. Може би... Поклон пред хората дали живота си в битката срещу фашизма! Светът помни!”

... ТАКИВА “деденца” вън от нашия живот!  Ако искаме да сме Народ, а не сбирщина от комунисти убийци !

7.         ТАКИВА “деденца” са ясни – те затова са яростни, защото Вината за “победните” 45 години и следващите 25-30... колко още години,  Е И ТЯХНА ! Ако са го правили, правят и днес, за да запазят мястото си в столовата, където им сервират ягоди ... то това е УТЕЖНЯВАЩО вината им обстоятелство. 

Но кажете ми каква файда има ЕДНА ВЪЗРАСТНА ЖЕНА (предполага се), която излива от душата си поезия, “да се вие така”:

Автор kasnaprolet9999: “Ден на победата и Празник на обединена Европа - без да се състои първият не можеше да се случи вторият. Защото Обединена Европа стана реалност благодарение на героизма на съветските воини и на цялата европейска антифашистка съпротива. Единството на европейските нации днес бе родено в оня паметен 9 май, когато над Райхстага се развя знамето на победата.
Времето доказа, че когато заедно се изправим срещу силите на злото, можем да постигнем по-добро бъдеще за себе си. Това трябва да бъде и нашата цел - да заживеем достойно като останалите народи в нашия общ дом. Когато обаче в нея влезнат всички европейски държави, ЕВРОПА ще бъде наистина ОБЕДИНЕНА. Когато се отърси от американско влияние, тогава тя ще бъде наистина УСПЕШНА.

Грях ми на душата, но съвсем определено си мисля, че и ТАЗИ е яла ягоди на корем. Може мъжът й да й ги е носил.

8.         Остана още една група Путинци. Маскирани като “богоугодни” “българи”. Те са също така много интересни тарикати. Защото Комунизъм и Бог са като вода и олио. Не се смесват. Дори насила да ги разтръскат, след няколко часа пак се сепарират. Може би, вероятно, ще ви ги представя в пълния им блясък в отделен/отделни постинги, но няма да е днес. Днес само ще ги “започна” чрез един mom4il543. Не е най-характерен, но за начало бива:

10.05.2016 – “Кръвта вода не става: Над 90% от българите подкрепят Русия. Въпреки милиардите долари похарчени за информационна пропаганда на Балканите от САЩ,  българите нямат намерение да се съобразяват с интересите на Запада, а все по-смело заявяват своята позиция. Въпреки членството на страната в НАТО, не спират и антинатовските протести, които се провеждат в страната повече от година. Както казват, кръвта вода не става. След последните събития и свалянето на руския самолет Су-24 от Турция, антинатовската вълна на Балканите става все по-осезаема.

Ако питате защо съм поставил тоя “момчил” в групата на разните безистени, спаротоци и други маркнатановци, да ви цитирам едни негови думи, но от януари 2016 година: “Най-големият страхливец става звяр, щом почувства зад себе си някаква сила!” Това са думи на Стефан Цвайг! Ние сме силни, когато сме заедно! Съединението прави силата! България за българите! Господ е българин. Тътнат стъпките на дякон Василия. Иде времето за сетна промяна. С бавни и търпеливи усилия Небето сълзи по стръковете на дряна. Аз заплаках, че много дойде ми... ЧЕ ОМАСКАРИХА ДУШИТЕ НА ХОРАТА! Господи, толкова ти споделях... Защо грознеем насред небосвода? И са предречени чисти сияния. Преди туй ще се чувствам самичък. Сега истината е пяна и камък и България е скелет от личности. Тук са стъпили бъдни прозрения! НАРОДЕ, ОСМИСЛИ БОЖИЯ ИЗКАЗ! Тая земя крепи Мироздание... Надарена за чудо - за чудо и приказ. А българите са пантеони от личности. Звездят, цъфтят и тътнат на всеки изгрев. ДНК оттука е... Ракхива, поличбите... Господ е българин... и Леонардо да Винчи.”

Бре! Ама и Леонардо да Винчи ли!? Знаете ли откъде “Момчил” е прочел тези мисли-откровения божии? – Ами от http://www.dunavmost.bg.

Безсмъртен полк, нали? Фукльовци от ООСЕ – освирепели, озъбени, оскотели... срещу Европа, ЕС, НАТО и САЩ. Защо? – Защото са путинци! Путковци.




Гласувай:
6



1. yoan2015 - След като България е люлката на ц...
20.05.2016 09:02
След като България е люлката на цивилизацията много вероятно е и бай Леонардо да е от български произход. Гладна кокошка, просо сънува. И както знаем това тук един голям кокошарник. С извинение и уважение го пиша.
цитирай
2. slavimirgenchev1953 - Червениатът е много тъп -
21.05.2016 04:29
вече не му обръщам внимание.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dobronameren
Категория: История
Прочетен: 1882968
Постинги: 670
Коментари: 2593
Гласове: 1611
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930