Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.05.2016 14:41 - Записки по българските въпроси - април 2016
Автор: dobronameren Категория: История   
Прочетен: 1145 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

      Евгени Минчев, издигнал се от малко пазарджишко педерастко цигане до “лорд ъф Итън”, благодарение на здравата мъжка дружба (изредил съм покровителите му в http://dobronameren.blog.bg/history/2012/05/10/geiova-mechta-2.952157), бил казал пред вестник “19 минути” на 8.04.2016: “Светът е полудял и в това няма нищо подозрително”. Запомняме го, за да го питаме дали ще мисли същото след месец, когато строга католическа Италия ще разреши браковете между еднополови!

Дали Светът полудява, аз не се наемам да твърдя, но че медиите на Д.Пеевски са полудели в мечтите си другаря Путин да спаси България от така наричаните от тях “еврогейове от ГЕРБ”, е съвсем видно. Преди писмените доказателства по-долу, да ви дам списък на неговите собствености:

- Сайтовете на Пеевски: Blitz.bg, Vsekiden.com, Bnews.bg, Monitor.bg, Inews, econ.bg, sporta.bg, get.bg, Livenews.bg, Class.bg, Afera.bg, БГНЕС

- Вестниците на Пеевски: „Уикенд”, „Шоу”, „Всеки ден”, „Телеграф”, „Монитор”, „Политика”, „Новинар”, „Борба” – Велико Търново, „Марица” – Пловдив, „Струма” – Благоевград, “Засада”, “Стандарт”, ” Преса”, “Труд”, “24 часа”, “168 часа”, “19 минути”, “Супер 19″, “Галерия”, Europost

- Телевизиите на Пеевски:  ТВ7, News7, The Voice – музикална телевизия, ALFA на партия “Атака”

- Радиата на Пеевски: Magic, The Voice, “Витоша”, “Веселина”,

- Списанията не Пеевски:  „Топ Гиър”, „Аутобилд”, „Хелоу”, „Уикенд за жената”, „Биограф”, “Тема”, “Love story”.

Това е според Медиапул, публикации от 2013 година, така че не се учудвайте, ако срещнете вече “стари” или “отпаднали” собствености. Ако търсите по-нова информация за Империята, мога да ви посоча лентата с линкове най-отгоре на любимия BLOG.BG:   Dnes, Investor, Bulgaria OnAir, Gol, Tialoto, Az-jenata, Puls, Teenproblem, Imoti.net, Az-deteto, Automedia, Aha (това е сайт за запознанства).

Който не му се мисли, да си пие бирата и да гледа “България търси талант”! Или “Усещане за жена” по TV7.

“Напразните усилия на любовта” (по Шекспир) обаче!

Тия дни съветско харесващите българи пак побесняха. “Пак”, защото бяха побеснели и през февруари-март т.г. Тогава - припомняйки си третата годишнина от “народния бунт срещу монополите”, който свали първото правителство на Бойко Борисов и докара на власт сламения Орешарски. “Историята” щяла да се повтори, казаха. Ама, ядец! Не стана. Вместо това Путин изтегли войските си от Сирия (по  време на “победна кампания” там?!), нефтът падна и се задържа на около 35 долара за барел, ЕС неутрализира натиска на “бежанската вълна” и предстои да го стопи съвсем, НАТО разположи свои войски и ПРО от студеното Балтийско море до топлото Черно, западна петролна платформа заработи в континенталните български води. Пък и Хилари Клинтън ще стане президент на САЩ през ноември, а новоизбраният български президент от ГЕРБ ще я поздрави искрено с победата.

Та, новото избесняване тия дни, доведе до отчаяния ход да се консолидира “лявото в един юмрук”. “Отчаян”, защото Съветският Миков има един електорат, а Новата Нинова – съвсем друг. Мен ако питате, Корнелия Нинова няма шансове да победи Миковата БСП. Обединение с Първанов е невъзможно, най-малкото защото два остри камъка брашно не мелят. А и КГБ е по-силно от реформиралата се нова ДС. Колкото до надеждите на ДСБ... Тия са по-смешни и от сидеровите атакисти. Тези са пациенти за лудницата, там прибират онези, които твърдят, че са Наполеон.   

А как стои въпроса с “турските партии”? Никакъв шанс нямат и те в новото бъдеще на България. Доган без СССР ще стане обикновен турски циганин, какъвто си е всъщност по рождение. Партията ДПС ще слезе до нивото на партия БКП – и двете стават “пансиони за уморени партийни лидери”. Убеден съм, че ще дочакам да видя смачканите физиономии на излъганите се Данчо Ментата и Каменчо Костадинов. Което ще ми достави отдавна чакана радост.

Каквато дочаках да видя в отпадането на висшия демагог Местан, войнствуващия турчин Хафъзов и последната времево ханъма Дългата Мариана.   

Бъдещето на Слави Трифонов ще повтори миналото на Николай Бареков. Демагог лидер не става, че и на армия от простаци  Такива не се хвърлят да се бият, когато стане напечено. Справка - българите от старо време, които вместо да излязат от домовете си като гръмне първата пушка на Априлското въстание, ще  изчакат башибозука да им нареди да направят същото, за да може необепокояван да натакова жените им. Това е цената да запазиш,,, какво? Българското в себе си ли?

Такива ми ти български размисли са ме налегнали, Щастливецо! 119 години след твоята смърт!




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: dobronameren
Категория: История
Прочетен: 1883406
Постинги: 670
Коментари: 2593
Гласове: 1611
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930