Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.02.2016 16:03 - ДС, деденцата от БЛОГ.БГ и Народния съд - част 2(от 2)
Автор: dobronameren Категория: История   
Прочетен: 895 Коментари: 0 Гласове:
0



Продължавам да излагам Едни Позиции на Младите о.р. Деденца Сегашни.

Тази история – за народния съд. започнах в предишния пост, където разказах за онези страшни години в страната ни, когато на щиковете на Съветската армия-освободителка комунистите набучваха своите политически врагове. Докато духна вятър на Промяната и ги отвя всичките, барабар с Иванушките. За има-няма десет дни на един ноември. 45 години след “окончателната им победа”. Той и Райхът беше хилядолетен, но просъществува 12 години. Братя по оръжие и съдба,

Справедливо е! Убийците получават своите присъди винаги! И не толкова, защото Обществото е решило така, а защото ТОВА точно е Божия морал. Сега разбирате ли защото съм добавил думата “винаги”?! Дори някои престъпници или техните внуци след 50 години, или правнуците им след век-два-три, да въздъхнат облекчително “Размина ми се!”, бездната, създадена от престъплението, изведнъж се отваря пред тях и ги поглъща. Не било вярно? Е, добре, добре.

Да се върнем на мен. Днес, 70 години след извършените убийства, физически и духовни, аз се занимавам с тях. Подвързвам доказателствата за Божия съд не над преките извършители (това е направено вече от Историята), а над съвременните им почитатели и следовници, които по нищо НЕ СЕ ОТЛИЧАВАТ от ОНЕЗИ катили. Повтарям: по нищо не се отличават от онези катили! Само дето нямат оръжието и подкрепата на Съветската армия. Именно заради това новите катили стискат палци на Путин да успее, лъскат скътаните стари валтери и ... пишат, в блога примерно. Пишат. Ето как:

(Чудя се на акъла им! Написаното остава, не е като казаното да отлети.)

Заб.1.   Номерацията на групите пишещи започва от №3, защото това тук е продължение на първия постинг http://dobronameren.blog.bg/history/2016/02/06/ds-dedencata-ot-blog-bg-i-narodniia-syd-chast-1-ot-2.1427822,  където са новите катили с класовото съзнание на предишните - №1: които не го крият и №2: които му поставят приемлива маска под претекста, че “условията били вече нови”. Нови – трънки. Кое му е различното на Путин от Сталин? Само дето срещу Сталин стояха разединени демократични държави, а днес срещу Путин стои единен Европейски Съюз. Именно заради това новите катили искат неистово, чак смешно за нормалните хора, смъртта на Обединена Европа.

Заб.2   Понеже темата ми днес е “Народният съд 1945”, а аз обичам да съм точен, възможно е част от изградените предишни ваши и мои представи за някои блогъри, да се различават от тук показаните. Причините са няколко: някои “деденца” не са коментирали нищо за “народния съд” (напр. Rustam) или пък са го оценили “необичайно” (напр. Blackpredator). Има и блогъри, минали по-вдясно радикално от вчера, “втвърдили” са се (напр. Chavdar) или пък са “омекнали” (напр. Kushel).

Само не се подвеждайте. Те са си същите. И пак са ВСИЧКИ вкупом така, както бяха преди 5, 4, 3 години (откакто аз ги следя), и пак са си СЪЩИТЕ “червени”, “кафяви”, “черни” и “сиви”. До един от съветофилската България. Да има учудени сред вас от такова съвпадение? Но това няма значение.

Колкото и да е очевидно, всяко нещо се нуждае от доказателства. Ето ги:

3.                  СМЕЛИ (поне на думи) ДО СТЕПЕН ТЕРОРИСТ-КАМИКАДЗЕ

03.02.2016 –“...СЕ ЧУДЯ ЗАЩО СМЕ ДЛЪЖНИ ДА “ИЗДЪРЖАМЕ”

ТАЗИ ПАПЛАЧ ВМЕСТО ПРОСТО ДА ГИ РАЗСТРЕЛЯМЕ

Автор CHAVDAR01. категория Политика

АБЕ ЗАЩО ЛИ НЕ ВИ ЕПМ?! КАК ТАКИВА ХОРА ЩЕ РАБОТЯТ ЗА МЕН,ЗА ВАС И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ОБИКНОВЕННИ БЪЛГАРИ? АМИ ЧЕ ТЕ ИЗОБЩО НЕ ЖИВЕЯТ С НАШЕТО ЕЖЕДНЕВИЕ,С НАШАТА БЕДНОСТ,С НАШАТА ГРИЖА ЗА ОЦЕЛЯВАНЕ!!! ТЕ СИ ЖИВЕЯТ В ТЕХНИЯТ "ОПРАСКАН" СВЯТ,КОЙТО ЗА НАШЕ СЪЖАЛЕНИЕ Е ПЪЛЕН С ПАРИ ЗА РАЗЛИКА ОТ НАШИЯТ ЕБАН СВЯТ!!! МАЙ САМО ТРЕПАНЕ ЩЕ ГИ ОПРАВИ ТИЯ? ВЪПРОСА Е РИТОРИЧЕН!!!”

Чета нататък: 5.02.2016 – ГЛЕДАМ ГО ПРЕЗИДЕНТЧЕТО НА НЯКОЛКОТО БЪЛГАРИ СЛЕД КАТО ЗАМИНА В БРАЗИЛИЯ МЛЪКНА ПО ТЕМАТА ЗА КОМУНИЗМА И АНТИРУСКИТЕ МУ ИЗКАЗВАНИЯ СЪЩО СПРЯХА!!!:

НА КАРНАВАЛА В РИО ДЕ ЖАНЕЙРО МНОГО БЪРЗО ЗАБРАВИ АНТИ КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ СИ "ПОЛЮЦИИ" ОТЪРКВАЙКИ СЕ В НАШАТА ДИЛМА РУСЕВ,КОЯТО КАТО АКТИВНА И СЕРИОЗНА КОМУНИСТКА ЩЕШЕ ДА МУ НАБИЕ КАНЧЕТО ВЕДНАГА АКО БЕШЕ СПОМЕНАЛ НЕЩО ПОДОБНО. ЩЕ ГО ВИДИМЕ МАЗНИКА КАКВИ ЩЕ ГИ НАГОВОРИ КАТО СЕ ВЪРНЕ ОТ БЕЗПЛАТНАТА ЕКСКУРЗИЯ ДО БРАЗИЛИЯ КОЯТО МУ ЗАПЛАТИХМЕ НИЕ БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ-ДАНЪКОПЛАТЦИ!!!”

Това, че “президентчето” се изплашил от “нашата”(?) Дилма Русев, която е “много активна и сериозна комунистка”, изобщо не е вярно. Нито пък, че е спрял “антируските си изказвания”. Чавдарчо е пропуснал да прочете приятелите си в блога за “новите изцепки на Плевнелиев” около споровете в Парламента и по повод воплите на опозицията “Помощ, продадоха небето ни на Турция”. Вторачил се той в пъпа си, бил пъпа на Света. Затова и “разстрелва”. Като неговите ония.

Но аз искам да отбележа друго. В коментар за първия постинг блогърът 1997 му е написал: 1. 1997 – “Крив поглед към демокрацията. Свършиха ли другите средства? Защото това би било гражданска война.” На което тъпанджията не обръща никакво внимание и продължава да обяснява на, отбележете, предпазливия “1997” (защото е все пак някаква отговорност да си от “Дума”):  chavdar01 – “САМО НЕ МИ Е ЯСНО КЪДЕ ВИЖДАШ ДЕМОКРАЦИЯ В БЪЛГАРИЯ? НАИСТИНА НАТАМ ВЪРВИМЕ,ЗАЩОТО НЕ МОЖЕ 1% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО ДА ЖИВЕЕ ДОБРЕ,А 99% ДА ВЕГИТИРАТ!!!"БИТКАТА" Е НЕИЗБЕЖНА!

27.01.2016 – Когато кучето побеснее, то започва да си хапе опашката

Автор Andrei  Категория Политика

Помните ли, имах един постинг “Цъ-цъ-цъ... и Andrei побесня”-7.08.2014. Бях го написал още тогава (Орешарски доживяваше последните си дни на премиер), защото се забелязва, че има моменти в които иначе кроткият Андрей става бясно куче. Е, явно такъв момент е настъпил и сега (защото. според мен, Путин започва да сдава багажа поетапно). Слушайте:

“Горе написаното се отнася в пълна степен за Престъпника и Психопата Мутрата Борисов!!! И нямаше това как да не се случи,след като получи червен картон от Москва,Брюксел,а според последни източници и от Вашингтон!!! Кликата в престъпната шайка ГЕРБ,както и в така наречените РБ и ПФ,започнаха трескаво да се преориентират с надеждата,че ще избегнат шумното сгромолясване,което неминуемо ги очаква! Онова обаче,което ги очаква е НАРОДЕН СЪД и раирани дрешки!!!”

Отбелязвам, че кроткостта си е кротост, личи си дори и тук. Забележете, че Андрей не раздава смъртни присъди, а само затворнически дрехи. Ако бяха ония страшни дни и години, Андрей щяха да го уволнят от ДС поради непригодност. Той вероятно и затова не е достигнал професионалните висоти на ... Замислих се, защото са много – Икото, Кореша... 

Следващият е Kushel.

Отбелязах вече, че бая му е поспаднал ентусиазма. Не “разстрелва лично”, дори не “пръска еврозадниците с жълт мравотокс”. Избягал е от предишния Kushel (сега на този линк се обажда началната страница на БЛОГ.БГ) и го е заменил с нов Kushel, обаче без старите постинги. А, и си е отворил нов профил Kush11. Може и нова жена да си е взел, защото не споменава старите любови. Вместо това ни осведомява, че се е сдобил с баба 1.02.2016 – “На бабината ми сестра фашистите изгориха къщата и заедно с мъжа и я изпратиха в концлагер”

Ново! За бабите на Анна Колчакова и на трънския Венци знаех. И за баба му на Петьо Блъсков бях чувал. Ама за Кушльовата баба, не. Затова му изпратих закачлив коментар, като за него: “Резултати от състезание на баби: Трето място - бабата на Колчакова. Второ място - бабата на Венци. Първо място - бабата на Кушел. А бе, бабината ви трънкина.”

Който смелият Едмон не пусна. Е, що бе, боецо? А пояс на камикадзе искаше.  И с такава баба, пък се боиш... Споко, отпусни се. Няма да си убит, а само осмян.

Дойде редът на Theeconomist-a

Един от “боливийския отдел” на ДС. Може да бъркам в името на отдела, но че се е отчитал в ДС преди 10 ноември,  няма съмнение. Най-малкото - иначе не биха го държали днес като някакъв шеф във фондовата борса при всичките му изцепки.

Този е подлец. Има по два постинга на седмица, но в блога му ще намерите само един, последният вчерашния. Добре че съм аз, а съм сигурен, че има и други, които пазим неговите филипики срещу ЕС, НАТО и САЩ и панагириците му за Путин. Няма никакъв проблем да дам тук поне десетина линка към тези негови образци на комунистическа омраза, но ще припомня само онзи негов постинг “Кучетата (т.е. ние) си лаят, тренот (на Путин) си върви” (17.04.2015- “Дърти, проскубани песове”) Върви … краставици на търкалета! Но това е друга история.

За проблема “народен съд” и кое му е народното, theeconomist-a мълчи. Естествено. Не може да го признае за “нормален антифашистки акт”, че с такъв писмен запис, няма да може да се промъкне на Запад при победителите, каквато е мечтата му. (Мечта без кръчмаря! Ами ако ДС-то не му разреши – Много знае за мръсотиите, а и е на години, не си струва новото вложение.) Но душа лайняна не трае. Какво имам предвид?

Отскоро в блога се появиха много нови блогъри. Накуп – между месеците октомври и декември миналата 2015г. и всичките антиБойко настроени. Да припомням ли какво се случи миналия октомври? От всичките тия, отделям един с ника tttttaaaaa. Откъдето и да го погледнеш – мислите, стила на изразяване, форматирането на текста..., лъха на Икономиста, че се не трае. Та този tttttaaaaa ИМА постинг за “народния съд”. Казва се “Каламбур на събитията” и е от 01.02.2016.

Провокиран от заглавието, си позволих и аз един каламбур: “3. dobronameren - Вгледайте се в снимката от профила на tttttaaaaa. От там ви гледа някакъв брадясал и намръщен клошар с някакво подобие на шапка, намерена на бунището. Тоя същият обаче е сложил твърде претенциозно мото на своя профил: 451 deg F. Едва ли този от снимката знае точката на запалване на хартията. Може би оперативен работник от ДС се е намесил. Което значи, че като си хвърляте боклука в кофата, оглеждайте циганите. Възможно е някой от тях да работи в ИБ на БЛОГ.БГ.”  

Подразнен, този “Т-т-т-та-а-а” си позволи да ме заплаши по стария си ДС-арски навик, изпращайки ми следното: “6. tttttaaaaa - На добронамерения 03.02 - Аз съм най-големия ти кошмар”. WOW, аber конечно! Как ги обичам такива баш! - “7. dobronameren - О, боже. Разтрепераха ми се гащите от страх. Защо раздаваш мнения така неподготвен, бе Тольо?! Няма по-голяма глупост от тази. Изобщо не завися от тебе. Много поздрави на ваш"те.”

И какво? Смелчагата Едмон, пардон – Братан/Панчо/Добри, пардон tttttaaaaa, агентите имат много имена, не посмя да обнародва този мой коментар в блога си. Комунист ли бе да го опишеш, разровиш ли го, ще мирише и ще горчи като отрова.

4.         СТРАХЛИВО СМЕЛИ (като Цола Драгойчева в нощта срещу 9.IX)

Първи е един малко така, обратно нарязан, Сега говоря за Freeoldmen

(Простете за предположението, но той сам си е виновен. Азис може да не е педерас, ама като се държи като такъв. за какъв да го помислиш? Или пък една(?) от блога, която като пише само за един свой сърбеж, как да я класифицира човек, освен като курвичка? Настрана от резбата, този блогър е нещастник. Големите с които иска да си другарува – Икото и Кореша например, се държат високомерно с него. Правилно – те от първите отдели, той от шестия. По-младите – женски и мъжки, също не го бръснат много-много за слива. Да не говорим за мене. И му остана кой? - подводния Пантелеев и Рустамчо.)

Ето избрани подпури на тоз композитор, писани на 02.02.2016-“В името на “Симеон Втори, цар на българите”:

- “По повод поредната "буря в чаша вода" на родния ни ФБ-"цвят на нацията", който цял ден пламенно, саможертвено и безжалостно громи "мръсните комуняги", които "в угода/по поръчка на Москва" унищожили тогавашния "цвят на нацията" ни, искам да споделя само няколко исторически факта: 1. Народният съд е част от условията за примирие със съюзниците и е стандартна клауза в капитулационните споразумения с всички бивши германски сателити. (такава клауза има, ама в примирие, подписано в лятото на 1945-та.) 2. В България до 1947 г. (включително в периода на Народния съд) се разпорежда Съюзническа контролна комисия СКК, която .... (О, да, председатели на Комисията са били Фьодор Толбухин и Сергей Бирюзов. И нищо чудно тъй като първата цел на Комисията е “да контролира за предаването на СССР на всички ОБЕКТИ, принадлежали до този момент на Германия.”) 3. В същия този период в България функционира институцията на регентството, състоящ се от трима регента, само един от които е "мръсен комунист". (Справка от историята: В този момент и тримата регенти вече са убити.)  4. Българското правителство е коалиционно на ОФ. Освен "гадните комуняги" в него участват и БЗНС "Пладне" на Никола Петков и Г.М.Димитров, БРСДП (обединена) на Кръстьо Пастухов и компания, и Народен съюз "Звено", като всеки коалиционен партньор има по 4 министри, а министър-председател е Кимон Георгиев "Звено",”

(Виж, това е вярно. И тъкмо затова е много важно да запомните, че на комунистите ръцете винаги са чисти. Убийствата се вършат от други. Които после комунистите убиват с чиста съвест, защото това са убийци.)

- “Та във връзка с гореизложеното се питам, не е ли време да се замислим, помислим и престанем с черно-белите оценки? Не е ли време да престанем да се взираме в пъпа на миналото, а да мислим, как да си оправим настоящето, за да гарантираме бъдеще на държавата и народа ни? Не е ли време да престанем да търсим отговорност на предците, а да потърсим такава на съвременниците ни, които в момента унищожават държавата и народа така, както "турци/фашисти/комунисти не са го клали"? Питам се... и отговор не чакам! (И аз, в тази връзка, се питам колко голям политически педерас трябва да е човек, та да стигне висотите на мръсника Freeoldmen ... и отговор не чакам!)

- “Бих гледал филма за НАРОДНИЯ ДОМ, ако е трилогия за убитите от българи българи и обхваща честно и с факти както визираният период, така и десетилетията преди него, като трета част бъде от 1989 г. Или още сме 9 милиона?

- Хубаво, ще пренапишат историята и само техните жертви ще се броят,
и какво ще постигнат?
Временно изопачение на историята, обслужваща сили, за които българите сме сган, която, ако изчезне, светът ще стане по-хубаво място. Надяват се отново да оцелеят като верен обслужващ персонал, но такива измекяри като тях има много, свободнозаменяеми са.

Педерас, нали, истински. Откъдето и да го погледнеш! Ако се обижда на педерас – няма. Да се чете – наглец.

Интересувате ли от други като Фрийчо?

Краставите магарета се подушват от девет баира. Следващите няколко са се разписали в коментари под въпросния Фрийчов постинг от 02.02.2016 “В името на Симеон Втори, цар на българите”

- Podvodni - Ха-ха-ха, Куш на 1 февруари тези които имат празник на 2-ри организират предпразнични чествания. Т.е. на 2-ри февруари е празник по цялото евро-атлантическо простарнанство. Фрий, само не мога да разбера, толкоз ли са тъпи евро-атлантическите педеруги, та до ден днешен не успяха да вденат, че плитките им лъжи имат живот по-малко от една хлебарка.

- Didanovздравей олдмен, често се забравя или не се знае взаимовръзката на исторически събития пред годините - гледа се само в един ограничен исторически прозорец. Все пак покрай сухото е горяло и мокрото! Сред жертвите на комунизма със сигурност е имало хора, достойни българи, които не са заслужавали тази съдба, ако е имало едно обективно съдене, за жалост антифашистката борба бързо се изопачава и започват да гинат дори партизани и убедени комунисти, поради различни борби за власт и влияние -тоест човешката алчност и омраза няма партийна принадлежност. Как да се прекъсне този омагьосан кръг на насилия? Като потърсим отговорността на съвременниците ни, които в момента унищожават държавата и народа така, както "турци/фашисти/комунисти не са го клали"? АКо всеки път се наказват съвременните рушители на българщината, то за следващите поколения няма да има такава натрупана карма на кръв и противоречия. Поздрави

(Мястото на Диданов е за раздела “тарикати всякакви”. Ама тогава би се разкъсала връзката, която съществува между него и Freeoldmen-a.)

- “Заблудени хора винаги е имало. Ти си един от тях.”, възразява Blakcpredator на Freeoldmen-a. А той му отговаря така: “Фейкче, За шестте ястребинчета чул ли си? И само те ли са? Имената на убийците им са на черната стена до НДК като герои... Ти ще говориш за заблуди, нещастник, за такива като теб говори Ал. Симов.

(Моля да обърнете внимание, че има две разменени букви в името на Хищника Blackpredator. Тарикатско, нали?!)

Отделям Studopor от горните, макар и той да подкрепя горните Фрийчовци за народния съд, но само защото изразява мнението си в специални постинги

- 01.02.2016 – “Геноцид, бате”: ...Значи може да ми говорите за жертвите на комунизма в България, че били еди-колко си хиляди, ама никой нищо не казва за жертвите на демокрацията...? След идването на въпросната демокрация, от 8 милиона, се стопихме на 6. Следователно жертвите на демокрацията би трябвало да са толкова, а? Защо не честваме нищо за тях...? Деа и Холокоста, деа...!

- 01.02.2016 – “Народе???”: “Докато ни управляват галфони като Плевнелиев и Борисов, Доган, Местан или Костов, вместо хора като Левски, Ботев и прочие, та до тогава ще сме си все в същия батлак и все същите покорни робски говеда! МАни всичко останало, ами сега зорлем пак ни налагат турското. Било под формата на домати, било под изтребители, дето да ни "пазят" небето, било новини, сериали, лекарства, ваксини..  Бягат хората, а изедниците тука продължават да мачкат и мачкат под предтекст, че вършат всичко "за благото на народа". И Въпросният народ продължава да вярва, вместо да ги избеси и изколи... !

В профила си Studopor е написал, че е на 44 години и е от Меричлери. Има и един Zlika (той не е писал за “народния съд”), който е на 52 от Каолиново. Има и един Felixedmundovich, който не е постнал нито един постинг, но в профила си е написал, че се казва Лаврентий Берия от Пловдив, на 114 (сто и 14) години, професията му била “безкрайно неопределена величина”, а пък пред интересите му направо падам на колене: “ИСТИНАТА” (точно така – с големи букви).

Що ли ми мирише на кадесарско екстрементално?

А къде да сложа Vencivalery1951

Споменатият преди малко покрай Freeoldmen блогър с двете разменени букви в ника Blakcpredator (вероятно да не го сбъркаме с истинския Blackpredator) го нарича “жалък имбецил” (3.02.2016 – “Усещане за имбецилизъм”). Мога да се присъединя към тази характеристика, но ако се премахне епитета “жалък”. Имбецилността е вид олигофрения, а с болестите не бива да се подиграваме. Но черния хищник това не го разбира, той е бияч по призвание и професия.

А за Венци какво? От октомври м.г. (Ах, този октомври, що нови надежди и сили разбуди у червените!) той се флустрира. Започна да пише по 15-16 постинга на месец срещу 5-6 по-рано. В деня на разстрела на 147-те “фашисти, осъдени от народния съд” на софийските гробища, той написа ... една имбецилна статия, но и примесена яко с кадесарската злоба, омраза и жестокост на Blackpredator-a. Оставям на всеки от вас, читатели, сам да помисли кой е причина, кой е следствие в тази връзка. Ако ме питате мен – и двамата са следствия от “великия Девети”. Ако не беше дошъл той, всички такива нямаше да ги има, а стотици хиляди българи щяха да останат живи и да умрат, когато Бог реши това, а не Георги Димитров. (Прочетете пак първия постинг за ДС – там са телеграмите на Г.Димитров, където ... Съюзната комисия, нали?!)

“Лустратори" стъкленото око на Милев Ви гледа”-02.02.2016:

Всяка година на 1 ви февруари в блог бг започва една словесна вахканлия и "размахване на кости". Днес обаче бяха минати всякакви граници. "Мразещите безплатно " почнаха внуци да кълнат, по затвори да пращат-да чакаме дядовите им примки и ками ... Един познат ми написа на лични да "не се занимавам с тези порове" Той е градско момче и си мисли, че порът само смърди и не знае, че поровите са изключително жестоки убийци. "Поровете " в блог бг са отгледани в домашна среда но вместо да им отделят по хирургичен път жлезата "виновна" за смърденето са им махнали "топките". Без топки, но меракът останал и псуват високо и мръсно. Псуват в рими , псуват в проза, но и в двата случая прозаично . И обичат да се изживяват като наследници на едни герои от20 години на миналия век. За тях жалейки носят, за тях клетви правят. Хайде да си спомним за тези герои,те са така слово охотливи за своите подвизи. Да видим за какво звания са раздавани, за какво воински части са награждавани: "През 1954 г. при разравянето на ямата в Илиянския форт - гробница на убитите в казармите на Артилерийския полк - на самото дъно намират череп с особен отвор над дясната вежда. Около черепните кости откриват парченца груба тъкан от чувал, остатъци от въже около врата. При вдигането на черепа изпада една синя стъклена зеница." Това е изкуственото око на поета Гео Милев, имплантирано след тежкото му раняване в Първата световна война. Войната за обединение на отечеството. Поствам част от показанията на обикновен изпълнител, защото нямам сили да направя същото с показанията на Вълков защото имам почит към генералските пагони които той изцапа с кръвта на собствения си народ. Ако събера смелост някой ден ще постна показанията му и не толкова като доказателство за вината му-едва ли има нормален човек който да я оспорва, а да се види" героизма " на този палач-направил офицерите си джелати. Да се види как се моли за опрощение, как изтъква възраст, болежки и как сътрудничи и как топи съратници и подчинени. Такъв е" героят " затрил хиляди и сред тях блестящи умове и целунати Свише таланти. Ето част от показанията на Иван Кефсизов, който от "майстор примкаджия" се издига до чин полковник. Той е и персонален палач на поета в Артилерийския полк: - Арестуваните бяха сложени покрай стената на самия Артилерийски полк. След това се започна въвеждането на един по един от тези хора в помещението - нещо като стая... Беше тъмно, нямаше никакво осветление освен една газена лампа. И там се започна екзекутирането. Непосредствено участие в екзекуцията взехме всички ние, всички присъстващи. Около пет минути за всеки човек. После убитите се изнасяха в съседната стаичка. Докараните в Първи пехотен полк бяха избивани с пистолети, с изстрели в тила. Поединични.”

 Ако си мислите, че ми е уютно в компанията на тия Венцита, не ми е! Отврат ми е. Но както написах в началото - Колкото и да е очевидно, всяко нещо се нуждае от доказателства. А доказателствата са толкова много... Затова продължете с четенето им в следващия постинг, който пускам само след секунди в блога и се нарича като този “ДС, Деденцата и Народния съд – част 2”. Само дето съм добавил един + в края.




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: dobronameren
Категория: История
Прочетен: 1881171
Постинги: 670
Коментари: 2593
Гласове: 1611
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930