Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.02.2016 14:24 - ДС - Курвите му
Автор: dobronameren Категория: История   
Прочетен: 2204 Коментари: 3 Гласове:
10


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Ако оприличим днешната комунистическа ДС, създадена по времето на БКП, на гълъб, то лявото крило на това тяло е БСП, дясното – ДПС, а човката й - Ирина Бокова с маслиново клонче в устата.

Днес (декември 2015 - януари 2016) обсъждам ДПС. Ясно е защо – По Коледа “Сава” посече “Павел”. А грешка в заглавието нямам. Тезата ми е, че когато една птичка е ранена в дясното крило, тя маха много по-учестено и силно с лявото, другото, си крило. За да се задържи във въздуха.

Откъде да започна?

Може да ви се стори отдалеко, ама е необходимо. Онази ДС, създадена официално в 1947г., всъщност е обединение и подреждане на многото репресиращи органи и най-вече физически лица, които под претекста, че защитават националната сигурност на държавата, са се занимавали, отговорни са за убийствата без съд, но с присъда от “народния съд”, заточенията в концентрационни лагери и другите гаври срещу некомунистите българи. Точно тези първи 3 години на неограничено и безнаказано политическо насилие бележат “доживот” зловещите животински инстинкти на всички, работещи и свързани с ДС лица и по-късно, дори и да не са участвали пряко в събитията от онези дни и нощи около “славния Девети”.

С отминаването на тези мръсни години и с укрепването на комунистическия строй като форма на управление в почти половината цивилизован свят, става ясно “всем”, че така повече не може. Комунистите “не правят такива работи”, те са добри и светли личности. Затова ДС (на руски КГБ) се преструктурира. Тя пак обединява палачите и престъпниците, но се отделя от чистите комунистически управленски структури. На нея й се възлага СТРОГО и САМО охраната на строя, без право да коментира и, недай боже, да взима решения. Годините са средата на 50-те, първата комунистическа “перестройка”, която изхвърля Сталин&Приятели от употреба, обявявайки ги за “извращенци”. А Партията остава “права, когато съгреши дори”.

(В изложението си служа съвсем съзнателно с понятия от новото време с целта да покажа, че комунистите нищо ново не са научили и няма и да научат. Затова им викат чугунени глави. Затова и нямат никакво бъдеще в новия свят. Който е демократичен! Ако мислите, че правейки непрекъснато паралели между старото и новото време, опростявам нещата, ще ви кажа директно, че бъркате. Нещата изобщо не са сложни. Сложни ги правят Искра Баева, Андрей Пантев и новите С-ета с тъпата надежда, че някого пак ще излъжат с невинната си късичка червена рокличка. Изобщо не мисля да им се извинявам на тия.)

Веднага ще кажа, че възлагайки на други мръсната палаческа работа по физическото ликвидиране на политическите си противници, комунистите запазват своите “комунистически ръце чисти”, но това е фатална грешка, описана далеко преди тяхното появяване. Имам предвид чудовището Франкенщайн, което изяжда своите създатели. Ама като не четат които мислители трябва... И открили една вода, която се оказала почти изстинала вече - Няма начин слугите на господарите на замъка, които им вършат черната и мръсна работа, напр. да палят печките вечер и да оправят леглата им сутрин, в един момент да не се обърнат срещу тях. Те знаят толкова много за всекидневния им живот, повече от тях самите, а това опиянява. Добавяме към това и все по-намаляващите парични способности на шефовете “чисти комунисти” да плащат (което е друга история) и, най-вече, низкият душевен праг на “чистачите”, за да се получи една ... една Промяна в средата на 80-те. Но дотам повествованието ми е далеко все още. Намираме се в разгара на студената война, когато двата гиганта са вкопчени един в друг и силите им са горе-долу равни.

Тъкмо това – студената война докарва необходимостта от тайна външна разузнавателна служба. Какво по-подходящо място за нея от създадената вече структура на ДС. И се появяват познатите ни днес Първи, Втори, Трети отдел. Които съвсем естествено изместват вътрешните тайни мръсници и престъпници къмто Шести отдел нататък. Външните тайни агенти имат далеко по-голямо самочувствие. Веднъж те са вече “костюмирани”, а не ходят с фланели съблечени от гърбовете на убитите народни врагове и втори път – те знаят чужди езици, някои имат научни степени и звания. Макар, че да се чуди човек на какво отгоре е това им усещане за превъзходство. Слугите са си слуги. И на външните е забранено да коментират партийните решения, камо ли да ги “коригират”. Дори и най-важните, най-първите от тях, си остават никому неизвестни партийни служители. Тях не ги пази УБО, даже те слугуват, донасят, принасят, пазаруват наред с шофьорите. Плащат им, разбира се, доволно повече, но кадесарите НИКОГА не стават “едни от тях”. Това ги озлобява – вижте например Велизар Енчев. Безпардонно арогантен към Лютфитата, но на Янаки Стоилов не смее “копче” да каже.

И дойдохме до Горбачовата перестройка

В 80-те години на миналия век, боже! – вече миналия, по някакви причини (признавам си, че пиша “някакви причини”, защото ми е кеф да им се подигравам на комунистите) социалистическият лагер загуби войната срещу капиталистическия свят. Изведнъж съвсем реално, демократичните българи се оказаха повече отколкото съветските такива. Спешно трябваше да се измисли антидемократична, срещу Европа противоотрова.

(Противоотрови! Защото напълването на новоизграждащите се демократични структури с гнили ябълки, шантажирани с досиетата на ДС, приватизирането на всички държавни институции и превръщането им в частни фирми с управители с досиета, раздаването на парите на държавата в проверени “червени” ръце, монопол над медиите и културата чрез хора на къса червена каишка, амнистия на всички престъпници от затворите срещу обещано вредителство и последвалата “снизходителност” на прокуратурата и съда... са също отрови за европейска България.

Забелязвате ли, че “фокусът” на същността се измести. Водещ организатор на “всички наши победи” ВЕЧЕ НЕ СА чистите комунисти, а кадесарите. И стана така, че отказвайки се театрално от идеите си пред Обществото, БСП предаде фактически държавната си власт на ДС. Така БСП стана “крило” на “птицата ДС”.  )

И се роди ДПС. В родния дом на Онзи за когото се знае, че е предателят с чиято помощ червената ДС е разкрила атентатите на гара Буново и Сливен през 1985. И тайно! Тайно дори от своите бъдещи избиратели и от целия останал български народ. Защо тайно след като в това време всички площади кънтяха “СДС, СДС”? За ДПС и Доган се заговори повече след като в края на 1991-ва той лично от трибуната на НС поиска “съд за БСП и дериватите й”. И честните българи му повярваха! Докато пак той лично след по-малко от година се коригира чрез знаменитите думи: “Ако някой си мисли, че ще може да ни отклони от левия завой, ще получи нашия депесарски шут”. Къде тук виждате ръката на държавата Турция, глупави българи?! Но виж октопода ДС, да!

Изобщо не е вярно, че Доган е свалил Местан от председателството и го е и изключил от ДПС-то, защото Местан “завел” партията в Ердоганова Турция.

Да видим какво общо има Турция с ДПС.

В годините на победилия социализъм българските комунисти никога не са обичали Турция, Петвековното робство не е генезиса на причината за това. От историята знаем, че след Освобождението 1878, след Съединението 1885, след независимостта от 1908-ма народът и неговите водачи, вкл. царете ни, са проявявали известна търпимост към Турция, и тя към нас, което не може да се каже за другите ни съседи Гърция и Сърбия особено. Хеле пък Русия, която е гледала и продължава да гледа на малката ни родина само като плацдарм за излаз на Средиземноморието, където баш Турция се възправя като непреодолима преграда. Затова българските комунисти, подчертавам – не народът като цяло, а именно българските комунисти, са били и са ПРОТИВ Турция. Слугата (сега вече БСП) мрази враговете на своя господар (сега вече Путинова Русия). Точно затова през всичките комунистически години в България бе невъзможно да се появи протурска партия. То пробългарска не можеше, пък какво остава за друга непросъветска.

Сега ми идва наум, че българските комунисти изгониха своите евреи през 1948-ма (около 50 хиляди) и своите турци през 1985-1989 (около половин милион). А отвориха широко българските порти пред съветските другари, наводнявайки – най-малкото – всички държавни учреждения с руснаци и русначки, русо-жили, русо-жени, задръстиха библиотеки и читалища със съветска литература и заляха училищата ни със съветската култура и бит! Спирам дотук, че ще стигна до 1964, 1973, когато БКП предлагаше България за 16-та ССР.

Къде виждате ползичка дори за Турция от действията на Доган? Да не би някой от обръчите му да е отделил пара поне за турски интерес? Да не би Турция да е завоювала някоя област от Родината ни? А бе, глупаци?! Защо се връзвате на глупавите отправни точки на кадесарите?! Едно българско селце дори не може да мине към Турция, камо ли област... или половин България... И питате защо?!

Защото и България, и Турция са държави, членуващи в НАТО. За да се случи такова преместване на граници, трябва едната страна да напусне НАТО. Ердоган не дава такава заявка. Напротив – ей на. не се поколеба да свали руския СУ-24. Докато България... не е съвсем сигурна къде иска да бъде – вън или вътре. Досега не съм чул да сме събрали подобна смелост. Ще падна от изненада, ако Бойко Борисов нареди да се свали някой съветски нарушител на българското въздушно  пространство. Нищо, че Юнкер и Меркел го прегръщат. Май го кандърдисват, пък той се дърпа. Въпросът според мен е по-скоро “Докога”, а не “Дали”. Ще поживеем, да даде Господ, ще видим.

За сметка на това обаче ДПС-то на Доган ВИНАГИ е било използвано от създателя си ДС в полза на Съветска България. Припомням:  предаде “синьото правителство” на Филип Димитров, даде мандата си за правителството на Любен Беров, което осигури времето за консолидация на Партията около Жан Виденов; беше изнудващия коз в ръцете на БСП, използван да “склони” колебаещия се цар да влезе в Тройната коалиция; даде половината министри в правителството на Орешарски и излезе в опозиция след това барабар с БСП. И взе страната на Путин в неговата безнадеждно загубена битка със Света.

Само че и най-умният си е малко прост

Губейки войната със Запада, идеалните комунисти решиха да се “покрият за малко”. Как ли са си го представяли това? – Привикват вечерта слугите си и срещу обещанието им да се грижат за замъка, докато те “отсъстват”, купено с пари срещу подпис разбира се, на сутринта ... “демократически социализъм”!? Ох, ай, вай-вай. Да разчиташ на простотия и престъпна природа и то при положение, че цял живот си я яздил буквално и преносно, е по-тъпо от това да чакаш от умрял писмо. И остана саде тайната им комунистическа военна организация ДС – вътрешни и външни отделения, населени с еднакви по съществото си престъпници и убийци на своя народ - да крепи “топките на комунизма”, макар отдавна “торбичките му да са празни”.

Обаче и горкият “гълъб” ДС си е много прост. Дори и пистолет да опреш до празни топки, те няма да се напълнят. “От умрял писмо!” Доказателството за това е, че нови членове в старата ДС не влизат. За какво да влизат, да пазят една западаща партия ли? Когато и последният нейн член, който е бил на 15 години по Десети Ноември умре - е, какво да направим, демокрацията не разрешава да се убива, дори това да е повреден ген - ще пукне и тя.

Ако се питате защо Киш, Кореш, Куш, Френдкиш, Дедкиш ... са толкова зверски настроени, ами затова! Ако имате желанието и търпението да проследите кривата на тяхната омраза в постингите им, ще забележите колко на ниско ниво е тя по времето на Орешарски. Пък преди и след него – ужас, бие в горния ограничител! Защо ли?

 Защото офанзивата за отвоюване на България от демократичния свят и връщането й в съветския лагер в годините 2013-2014 не успя. Ами поне мен да бяха чели. Колко пъти им разправях и разправям, че Путин и разните путинци няма да се върнат в Украйна, на Балканите хептен, а за Европа да не говорим изобщо. Развяват мили спомени, преплитат разни заклинания, но нямат пари да си вържат старите гащи, камо ли да си купят нови. Щели да се женят за царската дъщеря. На стари години при това! Че коя млада Демокрация ще вземе тоя стар неможещ Комунизъм? За какво й е? Обаче старата ДС се надява. Гледайте как нови мечти се вихрят в старите им празни тикви. За Сирия на Башар говоря. За ИДИЛ, която като наводни Европа и Света с милиони бежанци и - край! Пардон – нова надежда!

Да, бе! Събитията през 2013-2014 удариха много лошо “лявото” крило БСП. Направо го разцепиха през средата. В самия си край 2015-та направи същото и с “дясното” крило ДПС. Говоря за “турското ДПС” на Местан и за “българското такова” на Доган. Знаете ли... Впрочем да начукам само още един факт защо съм поставил кавичките. Топъл-топъл е, от пекарната на БЛОГ.БГ. Говоря за Шуменския Шундрек (Ех, какво привличащо има в тази буква “ш”, че тя присъства като запазена тяхна марка навсякъде? С какво ги ШуШумигизирва?).

Та този, последният, написал на 15 януари 2016-та!, “Те дадоха небето ни на Турция”: (Големите букви са си негови. По този начин се дистанцирва от Пернишкия пухльо, също с индекс 1. Подчертаното е от мен. За да обърнете внимание, че липсват БСП и АБВ, а Атака е единствено вярната българска партия. Според ш.ш.)

“НА 14 ЯНУАРИ 2016 Г. 122 ДЕПУТАТИ ОТ ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ГРУПИ НА ГЕРБ, ДПС, РЕФОРМАТОРСКИЯ БЛОК, ПАТРИОТИЧНИЯ ФРОНТ И БДЦ ДАДОХА БЪЛГАРСКОТО НЕБЕ ДА СЕ ОХРАНЯВА ОТ ТУРЦИЯ ИЛИ „ДРУГ ПАРТНЬОР” НА СТРАНАТА НИ. ТАЗИ СКАНДАЛНА ПОПРАВКА В ЗАКОНА ЗА ОТБРАНАТА И ВЪОРЪЖЕНИТЕ СИЛИ БЕШЕ ПРОКАРА­НА В ПАРЛАМЕНТА ОТ НАЦИОНАЛНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ, КОИТО ВИЖ­ДАТЕ НА СНИМКИТЕ НА СТЕНАТА НА СРАМА. АТАКА ГЛАСУВА ПРОТИВ ПОДАРЯВАНЕТО НА ВЪЗДУШНИЯ СУВЕ­РЕНИТЕТ НА БЪЛГАРИЯ НА ДРУГИ СТРАНИ.”

На “стената на срама”, Varg1 е провесил 18 имена на депутати от ДПС: Дурхан Мустафа, Камен Костадинов, Невин Хасан, Ахмед Ахмедов, Рамадан Аталай, Хасан Адемов, Ферихан Ахмедова. Хамид Хамид. Джевдет Чакъров, Александър Методиев, Мустафа Ахмед, Мехмед Атаман, Бонямин Хасан, Айхан Етем, Янко Янков. Станислав Анастасов, Ергинч Хайрула и Алиосман Имамов.

За слепите и за онези, които стискат широко затворените си очи, припомням. ПГ на ДПС се състоеше от 38 депутати. 2-ма бяха отстреляни още в началото на сезона от самия Местан, за да приключим със застрелването на Самия Местан и още 5-ма от Самия Доган. Сметката показва остатъчна стойност 38-(2+6)=30. От тези 30 депутати “националното” ДПС Доганово дава 18 броя (в засрамените няма нито един от осмината местанци, проверете) “срещу” СССР. Остават значи само 12, които са “национално отговорни”. А “турското” ДПС Местаново не дава нито един глас “за” Турция. Въздържа се. Какво става? Да напиша ли какво става според мен? Няма да пропусна този чудесен гвоздей за ковчега на мъртвеца! Един дребен случай, самолет някакъв свалили някои някъде, и... И “дясното” крило на ДС на свой ред се разцепи. Ами, като им липсват не само средствата, а и целта, какво да очакваме! Освен да им сочим насраните пак гащи и да се радваме.

Макар, че е много тъжно – Тъжно, защото това е резултат от европейско и световно усилие, а не наше постижение! Пак ще напиша, за кой ли пореден път?! – Ние си поискахме комунизма, ние го намерихме, а не той нас! И ние - като народ, защото ВСИЧКИ сме българи – седим пред отворения портал на Времето и чакаме, чешейки се по ушите, някой друг да ни побутне. Не само комунистите ни са виновни! Много повече от нас са виновни, но не само те са виновните! 

Нашата конкретна вина в случая.

Дайте да видим на кои лица и организации ДНЕС вярваме и се позоваваме, че Доган е “патриот номер 1”, “по-българин от всички българи” и др.подобни кадесарски глупости на търкалета. Глупости на опасни търкалета!

Едва ли ще мога да бъда съвсем стриктно последователен тук, в този постинг. Тази организация ДС, действа престъпно спрямо българската нация поне от 60 години, повече от половин век. Та това е период по-дълъг от периода, който Иван Вазов описва в “Под игото”. Не очаквайте да ви го “сдъвча” на 6-7 страници. Сядайте си на парцалите и прочетете самата Книга! Т.е. гледайте телемедиите, четете печатните такива, сърфирайте целенасочено в Интернет. И не си мислете, че това ще ви освободи от задължението да мислите. С акъла си, разбира се, а не с органите между краката ви. (Имайте предвид, че днешните купища информации, които ще намерите, се отнасят ПРЕДИМНО за събитията и лицата в последните 10 или 15 години, защото преди Интернет нямаше, телевизиите не показват аркивите си, а стари вестници можете да намерите само в някоя библиотека. Ако имате късмет, който в общия случай не зависи от вас, а от нечие пристрастие или немарливост.) И ПОМНЕТЕ изводите си! Те са канавата върху която бродирате СВОЕТО настояще и бъдеще. Ако успеете да “вържете” днешните ЛИЦА с участието им в предишни СЪБИТИЯ, то има огромна вероятност да изтълкувате днешните събития правилно от гледна точка на бъдещето!

Да ви дам жокер, както е модерно да се казва напоследък. Става въпрос само, естествено, за случая “Главата на Местан в краката на Доган”. Отбелязвайте си КОИ лица и организации защитават ДПС-то на Доган и ако си направите труда после да намерите техните вътрешни и външни позиции по “българските въпроси”, без никакво учудване и с абсолютна сигурност ще констатирате, че това са съответно “Лява България” и “Съветска Русия”.

Откъдето следва, че между Лявата България и Съветската Русия НЯМА съществена разлика! И още – ако Лявата България се изнесе в посока Съветска Русия, въпросът “КОЯ Е БЪЛГАРИЯ?” няма да е проблем, защото ще има еднозначен отговор. Което следваше да се докаже, както казват математиците.

Тогава... ще “имам повод да почерпя”, както пишат някои в блога. Ех, дотогава...

Знаете ли кое ме “топли”? Че знам съдбата на оня малоумен отвратителник Черния Мустафа – Мустафа Карадайъ, който казва (7.01.2016): “Председатели – много, лидерът на ДПС – един, Доган!”. Виждам изкривената му удължена от учудване физиономия след година-две – какъв пророк е бил за самия себе си.

А знаете ли кое ме прави тъжен не, гневен? Доган има едни отвратителнички женски почитателки. Особено сред журналистките. Няма да им напиша тук имената, защото всяко име ще иска доказателства, а аз нямам толкова място, пък може и да пропусна някоя. Занимавайте се вие с тази мръсотия. Ето ви още един жокер. Напишете в Гугъл “Доган ул.Дойран в София” и натиснете Enter.

Тук само ще напиша един кратък МОЙ коментар: Някак разбирам по-“мъжките” способи за навлизане в политиката – силовост, желание за първенство, грубост, злоба, мъст. Дори и насила направените доносници разбирам – страх във всичките му измерения, мекушавост, нерешителност. Но не приемам да си пробиваш път напред с “оная работа”. Курвенско ми стои. Курвите не бива да бъдат в политиката. Защото, най-малкото, винаги може да се намери по-голям *бач и какво се случва тогава? Долната, животинска!, част на тялото ни ли ще управлява горната, единствено човешка!, духовна наша част?

Впечатления от днешния ден

Днес е 1 февруари. Денят в който преди 70 и кусур години комунистите разстреляха за една нощ целия политически елит на България (147 души), за да освободят местата в управлението на страната за своите прости или направо тъпи селски некадърници. (И на техните наследници впоследствие. Блогърът vencivalery1951 е типичен пример за това – “от кратунка – кратунки”.)

Идва ми на ум, че “груповите убийства” са специалитет на комунистите по целия свят. Например в края на април 2010 година един полски самолет с целия полски държавен елит на борда (96 души) падна на руска територия край мястото Катин! Никой не оцеля. С изключение на Путин. Като Сталин - по чиято заповед бяха разстреляни 40 000 полски офицери пак в Катинската гора, но в 1941-ва – който надживя тези свои жертви само с 12 години. (Нататък по тази интересна тема-паралел да ме допълва блогърът mikolaj.)

Ако си мислите, че приликата, която аз виждам между старите времена на Сталин и новите на Путин, не съществува... да ви опровергая с впечатления от последните три дни. Само преди да започна, да отбележа едно мое наблюдение в област, която следя откак се помня. Става дума за това, че никой не кръщава нещо или някого си, просто така. Винаги има някаква символика в избора. Гледайте сега – ЛенИН 1917, СталИН 1945, ПутИН 2015, ...

В края на Сталиновото време “чистите” комунисти се отделиха от “мръсните” комунисти. (Кавичките показват, че за мен всички тогавашни комунисти са еднакви.) Днес в края на Путиновото време пак идва време разделно. Има всички шансове наследниците на мръсните комунисти да се самоизперат, емигрирайки физически и душевно на Запад. Масово и безвъзвратно. (Аз лично не вярвам, че една овца може да замирише на орел, колкото и да се търка. Но аз съм стар, в смисъла на новите модерни времена.) Ако се позволи ТОВА самоизпиране да се случи, тогава означава край на комунизма и неговите разновидности. Кой се пере години наред западно, за да се изцапа пак за един ден източно?! И точно това е смъртно опасно за путинците. Тяхното спасение е само в това “верните Сталина” и после “за Родину, за Сталина”. С надеждата милиарди хора да им повярват пак. Затова Путинците атакуват демократична Европа и САЩ така - “ва банк”. Ножът е опрял до кокала им.

- Вчера, неделя 31 януари 2016, Божана Апостолова по НОВА ТВ при Мариана Векилска (?) спасяваше Родината чрез своя “Комитет за спасение на България”. Коя България? От кого ще я спасява? Ако търсите повече информация, може да питате и Димитър Цонев от “Още от деня” по БНТ, който да ви разкаже за “гнева на умните” нагли нови от старите нагли.

- Днес, понеделник, 1 февруари 2016, Ирина Бокова гледаше право и нахално в камерата на Антон Хекимян от БТВ и заявяваше с изкривена от гняв уста, че нямали никакво значение обвиненията срещу нейния роден баща като пряк физически извършител на убийства около 9 септември 1944, легитимирани от него самия като народен обвинител в “народния съд” от 1945-та. Била свикнала с тези “клевети” !? И осъждала престъпленията на комунистическия режим.

- По същото време в Канал3 при Димитър Патарински кротко си разменяха реплики по повод нощта на разстрела на 1.02.1945-та, един до друг седнали Стефан Софиянски (?) и Костадин Чакъров. Последният, цитирам го: “бил от крайно бедно семейство, баща ми беше хамалин, а майка ми чистеше градските клозети”. Което изобщо не попречило, напротив, даже му помогнало той да бъде личният съветник на Тодор Живков цели 30 години и после след Промяната в 1989-та над 10 години да бъде председател на “съюза на комунистите в България”.

Българийо на Сталин и Димитров, СПИРАЙ И СЕ МАХАЙ.




Гласувай:
11



1. sestra - Ще повторя:
01.02.2016 19:00
Българийо на Сталин и Димитров, СПИРАЙ И СЕ МАХАЙ.
цитирай
2. batogo - !!!:))) Поздравления за постинга!
06.02.2016 17:59
Време е битите карти да излязат от играта, преди да бъдат изритани с усмивка...
цитирай
3. schumpov - Прочетох за втори път. Сигурно ще го ...
06.02.2016 23:20
Прочетох за втори път. Сигурно ще го прочета пак.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dobronameren
Категория: История
Прочетен: 1872444
Постинги: 669
Коментари: 2593
Гласове: 1611
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031