Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.01.2016 17:57 - Помощ. патриоти
Автор: dobronameren Категория: История   
Прочетен: 2611 Коментари: 7 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

България пак ще умира, ако не ги подкрепим. Този път радикализацията е насрочена за 28 януари 2016 – след 3 дни!

Какво да кажа? Голямо нещо е демокрацията. Никой не е възпрепятствуван да стане за резил. От Един прероден Ботев до някакво шефче във фондовата борса. Или пък Най-добрият продуцент в България. Не се шегувам, той се шегува. Слушайте:

25.01.2016 09:46 - Времето на политиците Изтече! България въстава на 28 януари!

Автор: varg1 Категория: Новини

Времето на политиците Изтече! България влиза в София! Стига Страх! Лъжете, Грабите, Крадете – дойде време да платите сметката! България въстава на 28 януари от 15:00 пред Парламента под мотото: „Национална стачка – Тук сме!“.

АЗ, dobronameren. За архива на България: На 28-ми вечерта ще си пусна телевизора и търпеливо ще изгледам всички телевизии, После в коментар към този постинг ще ви информирам дали бройката на тия, дето “изтичат времето на политиците”, са надхвърлили дори само броя на депутатите, дошли този четвъртък на работа в парламента.

Какви са Исканията? - Искания няма да има. Започваме национално Обединение за Промяна на България към по-добро! Какво да искаме от познатите лица?

Тия добре ли са? -  “Какви са исканията? Искания няма да има. Какво искаме?” - Последно, бе?

Последно, на 28-ми ще се съберат едни патриоти, които ще поскандират против НАТО и ЕС, ще повеят руски знамена, може и да отидат до съветското посолство – пардон, увлякох се! Това няма да е протест на ПП Атака, за да завърши така. Иначе простотиите им са същите като на Сидеров герой, Чуколов и той.  Подведох се от:

Стопляне на отношенията със съседните на България страни в това число Русия и политика на Неутралитет спрямо военни конфликти по -света!

На Площада ще съберем от всички градове, хора посочени от граждани на голяма кръгла маса, които да вземат решение за свикване на Велико Народно Събрание за промяна на модела на Управление! Политици участвали по един или друг начин в политическият живот няма да имат право да бъдат издигани за Великото Събрание!

А-а, тука ще се появи проблем. Невъзможно е да се свика Велико Народно Събрание, ако в него няма да има хората на Миков, Доган, Първан и Радан. Малко по-надолу ще добавя и Валери Симеонов, но без Каракачанов Красимир – с обосновка. Моя! Произтичаща от ... ама, ще четете.

Основната Промяна ще е че: Ще ни управлява Национален Съвет! От седем човека избрани директно от хората! Всяко решение на Националния съвет ще трябва да се гласува и да се приема само при резултат пет към две! Ще имаме парламент от 1ОО човека и всички закони ще се гласуват само при пълен кворум в Народното Събрание! Няма да има депутатски имунитет и няма да има никакви екстри за Народните избраници!

Е. що 7, а не да речем 11, което е също просто число? После мъдреците са били трима. Пък Путин е един. Задължително ли ще бъде едно решение да стане закон само, ако е гласувано 5:2? Ами ако се получи резултат 4:3? Или пък ако е 1:6, но единият глас е Гласът на Човека?! А какво ще стане, когато страните от БРИКС имат световен икономически форум в Омск и наши депутати ще са участващи там? Тогава няма да има 100% кворум. Ами ако пиянде-патриот не успее да стане рано сутрин понеделнишки? 

Незабавно разследване и съд за всички политици участвали в управлението на страната от 1989 година до днес! Лустрация на кадрите на ДС!

WOW! Ай, ай – по патриотски. Вай, вай - по кадесарски. Видяли патриотите, че подковават кадесарите и те вдигнали крак. Изобщо пълно е с недоизчистени подробности. Слушайте и другите им мечтания.

Безплатно образование за всички деца в България! Безплатно здравеопазване за всички в България! Отваряне на много нови работни места! Увеличаване на минималната заплата незабавно на 800 лв.! Увеличаване на минималната пенсия незабавно на 600 лв.! Майчинство не по -малко от минималната пенсия! Увеличаване на Българските стоки в магазините! Разваляне на всички договори за концесии, които ни ограбват всеки ден! Разваляне на всички договори с ЕРП тата! Разваляне на всички договори с дружествата ВИК и Топлофикация!

Чакайте малко! А това ще важи ли за циганите, турците и другите националности, различни от българи? Например руснаците, живеещи по северното Черноморие. Щото нататък чета:

Социални Помощи само за лица, завършили средно образование! Затваряне на Границата за Мигранти и Бежанци! Екстрадиране на Мигрантите и Бежанците от България!

Разследване на Банките в България за последните 20 години! Да продължаваме ли? Или това са достатъчно поводи да дойдете да направим промяната на 28.01. 2016 година в 15:00 часа!

Да дойда, бе. Ама нали съм Мара Подробната и освен това през целия ми живот са ме лъгали такива комунисти-патриоти, та да попитам ЗАЩО са фиксирани само “последните 20 години”? От 1989-та са отминали 26 години! Къде се губят цели 6 години? А от къде са отрязани тези 6 години? – от началото на прехода до 1996-та или от неговия край – 2009-2015?

България ни зове! Без нас тя е загубена! Защото залога е България! Търпението ни вече се изчерпа! Не спирайте с поканите. Не спирайте да споделяте. Нека всеки да разбере че промяната идва. Цяла България да извика “ Тук Сме“! На 28.01.2016 15:00ч пл.“ Народно събрание“

АЗ, добронамерено подигравателно: За пореден път да изпълните заръката патриотично съветска! После да се приберете в къщи, да си направите салатка от червени домати, да извадите сельодката и “белуга”-та, да се чукнете взаимно за здраве на Путин, после и за курвите от блога и да продължите да чакате вулкана Йелоустоун да изригне и унищожи евроФАШгейския свят.

“Това ви чака”, както е казал истинският Ботев!

 

ПП:

Както казах - че съм Мара Подробната - направи ми впечатление голямо, че този окончателен последен напън срещу “всички продажни политици, управлявали България през последните 20 години” е ДОПЪЛНЕН СПЕЦИАЛНО с 5 имена на личности от които само двама са политици! Обаче какви?! Ангел Джамбаски и Красимир Каракачанов! И двамата от ВМРО, която е половинката на Патриотичния Фронт. Това значи ли, че патриотите varg-ови са от или пък симпатизират на НФСБ на Валери Симеонов? Точно тази мисъл ме накара да започна заглавието на този постинг с буквата “П” – Патриотични игри!

Колкото до споменатите други трима от този “черен списък” на организаторите на протеста, донякъде разбирам присъствието в него на банкера Цветан Василев (особено с вметката малко по-късно - “медиите на Пеевски се опитват да Ви свържат с нас, пишат, че сте ни плащали”) и на Гриша Ганчев, който се упъти към затвора след Алексей Петров, но ще влезе вътре преди него (щото не е оньор, а някаква си осмица девятка). Обаче съвсем не разбирам защо Слави Трифонов е вътре (в списъка имам предвид, макар че и в затвора не е никак лошо). С какво ли е подразнил “патриотите”? Може би, че им е конкурент в хибридните войни на Русия срещу България? Или пък просто е прекарал някоя от секретарките им патриотарки.




Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

1. yoan2015 - 1
25.01.2016 19:20
С други думи след въпросната операция всичко ще "тръгне по мед и масло" Хей живот! Здравей, здравей....
цитирай
2. dobronameren - Във връзка с "патриота" varg1 допълвам:
25.01.2016 19:39
Докато чака окончателния митинг, който ще промени живота ни из корен, днес 25.01.2016 в 18:03 часа пуснал нов постинг в който ни разказва как в момента "играе белот", "пийва винце" и псува комшиите си в блока, дето замърсяват въздуха му като палят печките си на дърва.
Какво да ти кажа, yoan? Класа! Като на приятелите му други фукльовци.
цитирай
3. slavimirgenchev1953 - Варя1 е псоюутен
25.01.2016 20:02
глупак и тъпанар, за него думи нямам.
цитирай
4. yoan2015 - Ами кога работи е въпросът или се изхранва чрез блога?
25.01.2016 21:10
dobronameren написа:
Докато чака окончателния митинг, който ще промени живота ни из корен, днес 25.01.2016 в 18:03 часа пуснал нов постинг в който ни разказва как в момента "играе белот", "пийва винце" и псува комшиите си в блока, дето замърсяват въздуха му като палят печките си на дърва.
Какво да ти кажа, yoan? Класа! Като на приятелите му други фукльовци.

цитирай
5. getmans1 - „Сан Докан с двата ножа“ а най-то...
25.01.2016 21:45
„Сан Докан с двата ножа“ а най-точното описание за този образ е „Шу-шу“ на Йосярян и в превод означава “Шуменския шундек“!

Преди време беше изпищял, че дори „домашните му“ са му трили сол на главата заради един негов неадекватен постинг. От това си направете изводите, абе, да не ти е в къщата!!! В тези случаи, тъй казва народа.
цитирай
6. batogo - !!!:))) Москволюбивите "патриоти" пак ги е хванал червеният вятър на безумието...
26.01.2016 11:00
На тия путински мекеренца явно не им стига, че постоянно се осират, та затова сега се опитват да си спретнат лайнян басейн, в който да плуват на воля и да се кефят... :)))
цитирай
7. dobronameren - Обещаният отчет
29.01.2016 02:26
Бройката на участващите в митинга (след митинга) се колебае между 100 (ТВ Европа) до 300-400 (TV 7). За СКАТ, ALFA, Канал3 – митингът не е интересен. Дори Митко (Цонев) от БНТ не му обърна внимание, говореше си с баба Божана Апостолова (не Димитрова).
МОЯТА ПРОГНОЗА ЗА ПО-НАТАТЪК – до 13 март 2016(?) ТЕЗИ няма да спрат.
Ето какво чета при Огнян Стефанов: Гошко 28/01/2016 - 08:40 – “МС и депутатите от ГЕРБ очевидно са се подготвили за протеста. На някои министри, включително премиерът и лейди Бъчи, предателски личали одебелените четири букви - памперси?! На депутатите от ГЕРБ раздали памперси - по желание 1-2 чифта. В тази обстановка на страх, се чул гласът на Цвета Караянчева: Дайте и презервативи! Деси Атанасова само жално въздъхнала. . . . “
А в БЛОГ.БГ pitankatapita: 27.01 10:12 – “Дръж се, Брат ни, още малко остана! Сега сме други, по-добри сме! Скоро ще свърши епопеята на забравените, но пък ще започне ерата на истинските! Ти си сред тях! Пока.” (“Братът” е Алексей Петров)
МОЕ НАБЛЮДЕНИЕ (Не знам дали помага на прогнозата.): Под последните 4 постинга на Питанката, всичките за този протест, няма нито един коментар. Докато под няколкото постинга на живналата след Мюнхен Анна Колчакова е фраш, всички коментатори до един НЕ СА “еврогейове”.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dobronameren
Категория: История
Прочетен: 1882474
Постинги: 670
Коментари: 2593
Гласове: 1611
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930