Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.09.2015 16:20 - Тдвкпжпду птдссидпдк - 02
Автор: dobronameren Категория: История   
Прочетен: 1981 Коментари: 4 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Аз описвам тия:  Kushel:Кви са тия, бе. Сам ще им изпия кръвчицата и помощници не ми трябват. :):):)”

За които slavimirgenchev казва: "Ако свалите от един русофил всичко западно, ще остане един гол задник. - Д-р Славицена”

Материалите, цитирани в този постинг, са около датата, на която почва новата учебна 2015/2016 година.

Старая се, сами ще се убедите, постингите ми “Тдвкпжпду птдссидпдк - __” да разсмиват, въпреки че темата е изключително сериозна - ако ние, българите, не успеем да интегрираме “съветските българи” в демократичната среда, то те ще  путинизират всички нас. И тъжна, тягостна – защото пак Димитър Сталев е казал: "Не последният комунист ще умре в България, а България ще умре преди последния комунист."  Аз НЕ ИСКАМ такова бъдеще за моята страна!

Така, че аз ви пиша. Вие му мислете. Писането е по-лесно от мисленето.

11.09.2015 - А де, и аз това се чудя / Автор: kushel  

“Публикуваме коментар на журналиста Петър Волгин от социалната мрежа Фейсбук:

“На американските тамагочита Плевнелиев, Митов и Ненчев не им ли се изтощиха батериите? Не спират да произвеждат глупотевини. Пуделът Митов, наричан, кой знае защо, външен министър, го пуснали да се разхожда из Вашингтон и той моментално изтърсил "каква заплаха е Русия" и как "България твърдо подкрепяла Трансатлантическото споразумение". Трябва да си човек с много малко мозък или да си на легло, със системи, по които текат американски грантове, за да твърдиш, че България подкрепя нещо, за което дори ЕС няма ясно становище. Така е, работата за маскирани като НПО-та шпионски централи, уврежда мозъка. Непоправимо.”

Коментари:

1. kushel - Мушички, дупенца, толкова са невзрачни, че се чудя дали им бутат жените на такива плазмодии. То за прецедента Плевню е ясно, че Юлиана не го брои за жив , ама и другите шушумиги не му отстъпват по нищо. Дришльовци.

2. bojinkata – Ми просто не им бутат! Бутат на други, че тези нищожества за нищо не стават!

3. pando – Положението е ясно,маските почнаха да падат. След като продадоха бъдещето,миналото и настоящето ибрикчиите нямат какво да продават.И големият брат няма нужда от тях.Ще ги третират като изпозувана тоалетна хартия...Историята с френската революция и сталинските чистки ще се повторят,но с нов сценарий.

4. kvg55 - Тамагочита - много сполучлив израз за помиярите Плевнелиев, Митов и Ненчев. Трябва да престанем да ги хрантутим, белким се очистят от българския политически хоризонт.

6. aip55 - Извънредно съобщение: Роско го заплашили с бомба. Президентството е евакуирано, предаде ПИК. ИТАР ТАСС (секция "Руски тролове") опроверга инфото: Един от руските хуманитарни самолети си e пуснал лайнарника, прелитайки над България, а НСО гръмна, че срещу Роско имало бомба.Росе, излез оттам, дето си се заврял, мишок – не е бомба, лайнарник е. Венсеремос!

9. ivan4ev - И поредната порнография - сигнал за бомба в президентството :) Ама чакайте бе - защо бе - и да има и да няма, и да гръмне и да не гръмне, и да работи и да не работи нещото наричано Президентство - какво е значението, че някой да тръгне да си прави труд да се занимава с него?

11. injir - Чавка им е изпила акъла.

12. blackpredator - каламитет на тамагочита опасоха държавата...

12.09.2015  ДО ВСИЧКИ БЪЛГАРИ....ВАЖНО !! РАЗПРОСТРАНИ!! / Автор:saankll

(Автор:kalo28 Nora Markova От Иво Борисов)

“Уважаеми братя и сестри, без значение дали сте българи, цигани /роми/, евреи, арменци или българи мохамедани. Дойде време в което опасността за страната вече е вътре в държавата ни. Тази опасност обаче е реална и се нарича ИМИГРАНТИ от Близкия Изток. Все по- често ни се случва да виждаме в градовете в които живеем мъже от арабски произход, които не са придружени от жени или деца, да се придвижват на групи из централните места на градовете ни. Да. Точно тези главорези са на нашата територия, те се прехвърлят през границата ни с Турция, къде легално, къде нелегално, но трайно се установяват в по- големите градове и само чакат своя знак, за са ни нападнат и избият като пилци и да освободят територията за мечтания от тях ИСЛЯМСКИ ХАЛИФАТ на Балканите. По неофициална за сега информация на територията на страната ни така наречените бежанци са поти 100 хиляди души. 100 хиляди души спокойно могат да превземат и без това не охраняваните добре складове за боеприпаси и оръжие на армията ни, същите спокойно могат да се справят и с полицията ни, която е въоръжена само с палки и тук таме някой пистолет. Оказва се уважаеми български граждани, че нас няма кой да ни защити, ако на тези арабски бойни единици, които вече са на територията на страната им се даде знак да ни колят така както бяха изклани стотици хиляди руски семейства в Чечня в началото на 90 години. Рускио езичното население, което беше избито в Чечня тогава от такива джихадисти, наброяваше половината от населението на Чечня.

П.П. ИСКАМ ОЩЕ ДА СПОМЕНА, ЧЕ ТЕЗИ МЪЖЕ ОТ АРАБСКИ ПРОИЗХОД ПРЕБИВАВАЩИ НА ТЕРИТОРИЯТА НИ НЕ СЕ ОПИТВАТ ДА УЧАТ ЕЗИКА НИ. ТОВА ОЗНАЧАВА ЧЕ ТЕ СА ДОШЛИ ТУК ЗА ДА ИЗКОЛЯТ МЕСТНОТО НАСЕЛЕНИЕ И ДА СЕ УСТАНОВЯТ ТРАЙНО НА ЗЕМИТЕ НИ ТАКА КАКТО СЕ УСТАНОВИХА ТУРСКИТЕ ЗАВОЕВАТЕЛИ И ПОРОБИХА БЪЛГАРИЯ ЗА 500 ГОДИНИ.”

Коментари:

1. ravramov - Опасността е повече от сериозна, но не очаквайте някакъв отговор или реакция от зяпачите на турски сапунки и от слушачите на порно-чалга, които само псуват по форумите и чакат изборите, за да си продадат гласовете и да гласуват отново за престъпната герберо-деформаторска върхушка, защото по телевизията казват, че от нея "по-добра" няма. Прост народ - затъваща държава!

7. sestra - Юлия, успокой се и моля те, не разпалвай панически мисли в себе си. Поддала си се на разрушителни емоции, съзнаваш ли?

8, saankii  сестро ,Благодаря за отговора! мързи ме , да мисля ,но пиша ,като луда. хахха ... Трябва ,да изгорим ,за да светим......

13.09.2015 - ПРОРОКЪТ БРЕЙВИК / Автор: pravoisvoboda  

Този постинг на “правата и свободите” е по-нормален от онзи в “ТДВКП...01”, дето Европа била в ступор, Сега текстът е само 8 страници (срещу 20-те ступорни). Вероятно защото е copyaste на преведена статия (без да е посочен източника) от самия Любомир Чолаков. Ето няколко абзаца от нея:

ЗАЩО АНДЕРШ БРЕЙВИК УБИ 77 ДУШИ? НЕКА РАЗБЕРЕМ ОТ САМИЯ НЕГО...

Отговорът е прост. Норвегия и Европа са почти напълно смазани и в нашите страни е установена истинска диктатура. Онова, което днес наричат «демокрация», е просто една либерално-марксистка идеологическа диктатура. За съжаление, Европа нямаше своя Маккарти, който да спре проникването на марксисти в медиите и в образователните институции. Марксистите използваха това с пълен размах. Нахлуваха също в социалдемократическото движение, за да го подчинят на интересите си. Но най-ефективният начин, чрез който се добраха до властта в Европа беше чрез образователните институции: училища, институти, университети... Няма никакви основания да се твърди, че живеем в демокрация, защото всички наши държавни институции, училища и университети са наситени, пропити с мултикултурализъм и "културен марксизъм." Все повече и повече консерватори и националисти осъзнават, че демократичната политическа борба е безсмислена, след като няма реална свобода на словото. Осъзнаването на този факт ще настъпи скоро.

Хората, които ме наричат жесток и зъл, просто не разбират разликата между зло и жестокост. Жестокостта невинаги и не непременно представлява Зло.

Обикновено невежество е да се говори за моята жестокост по същия начин, както и да се обвинява в жестокост американската армия по време на Втората световна война, понеже е убила 300 000 японци с атомни бомби. Методите, които са използвали американците, може да се нарекат жестоки – но не може да бъдат наречени Зло. Аз се намирам в същата ситуация. С моята постъпка аз дадох приноса си за спасението на моята страна. Защото, ако не спрем тези процески сега, може да изгубим страната си, да се озовем на прага на гражданска война, което никога не се е случвало в Норвегия – и тогава ще загубят живота си стотици хиляди мирни граждани, а не само 70 души...И ако ме попитате дали отново бих извършил своята постъпка, моят отговор е категоричен: да!”

Това е. Спестил съм само (поради липса на място) оправданието на Брейвик – ислямизирането на Европа! Ако трябва да припомня на младите – комунистите дойдоха, за да направят по-добър този свят. Как? Ами с девиза си “Два свята, единият е излишен”. Позицията на новия свят – ЕС и европейските държави, нечленуващи в ЕС (Норвегия е такава страна), САЩ, Канада, Япония (!), Австралия: “Светът е един! И наша обща грижа е да го направим по-добър за всички!”

Коментари:

2. pravoisvoboda - много компании и фирми дават пари за възпитанието на бъдещите политически активисти, които и по-нататък ще продължат да развиват политиката на мултикултурализъм. Такива бяха събрани и на остров Утейя. Събраните там приличаха на участници в нацистката младежка организация «Хитлерюгенд» - там пред тях на 20 юли, в продължение на няколко часа говори един от най-одиозните комунисти в Норвегия.

3. pravoisvoboda - ОЩЕ КОЛКО БРЕЙВИКА трябва да ви събудят, та наистина ДА ОКОКОРИТЕ ОЧИ И НАЙ-ПОСЛЕ ДА ПРОГЛЕДНЕТЕ? То не става само с яденье - требва и акъл!!!

5. watchtowerman - Мисля, че скоро ще го изведат от затвора... И ще му дадат власт . И ще стане лидер. За да поведе след себе си милиони европейци в защита на Европа от нашествието на марксисти, социалисти, комунисти, неолибералисти, ислямисти-джихадисти - с една дума сатанисти...

Моят коментар: Объркани хора. Изключително объркани хора. Опасно объркани хора! Изключително опасно объркани хора!

11.09.2015 - НАШЕСТВИЕТО: ЕВРОПЕЙЦИТЕ САМИ ЩЕ БЯГАТ В РУСИЯ! 
Автор: lyubomircholakov

Полският вестник "Обсерватор политични" (Obserwator Polityczny) пише в броя си от 10 септември 2015 г. следното: “Мекотелите политици на Европа са неспособни да се справят с тази небивала напаст - потока от имигранти, който нахлува в техните страни. Ще изминат няколко години - и тогава европейците сами ще побягнат от домовете си. Но вече в Русия. Дори сега мнозина виждат в нея опора на спокойствието и реда и тайно си мечтаят да дойдат "вежливите хора". Днес може вече да не се съмняваме, че руският модел на организация на държавата е по-ефективен и по-устойчив на кризи. Европейците могат да завиждат на руснаците. А по същото време хората в Русия - една държава, разпростряла се от Калининград до Магадан, спят спокойно, защото са сигурно в главното: който дойде при тях с меч, от меч ще загине. Редът и сигурността, които Русия, независимо, че прие милиони преследвани бежанци от Донбас и, че носи бремето на несправедливите "санкции", до ден-днешен гарантира на своите граждани - тези ред и сигурност се превръщат в уникална ценност.

Коментари:

Блогърът lightsaber пише: “Никой не бяга в Русия - щото там е само студ и кал. Пътят е наопаки - руснаците отиват на запад. Даже не карат руски коли а западни - предимно. Руската система е пропаднал култ към личността, това не върши работа.

На което lyubomircholakov отговаря така; “Не четеш внимателно. Когато става дума за живот и смърт, по-добре да си отгоре върху студа и калта, отколкото под тях.

Този “адвокат”?! – хайде да не пиша повече...

Сигурно не чета внимателно. Затова си позволявам да нарека ГЛУПОСТИ и следващите два постинга, които предлагам на вниманието ви.

12.09.2015 - В Индия 300 милиона!!! бели индийци–духовният и интелектуалният елит на нацията и благородниците и управленческата аристокрация,се самоопределят като Българи! / Автор: bezistena

“Да сте чули нещо официално по този въпрос от нашите консулски служби в Индия или от някаква друга официална държавна институция? Няма,и няма да чуете, защото нашите консулства в Индия и навсякъде другаде по света, противно на консулските служби на всички други държави,чиято първа задача е да се грижат за техните граждани и етносните им диаспори по света,са поставени да вършат точно обратното–да крият с всички средства наличието на неизличимата Българска културна и цивилизационна следа (голяма като магистрала) сред всички народи и племена и огромната Българска диаспора от най–древни времена сред всички племена,изграждаща и съставяща духовните и интелектуални елити и борческия свободолюбив елемент на всички племена и народи!”

Ох, ох, ох... – обърнахте внимание на наклонения шрифт, нали. Това означава, че Аз се обаждам.

ВАЖНО! Тия 300 000 000 Българи в Индия не са потомци на Българи,дошли от азиатските и Иранските планини и земи,както сега усилено всякакви мерзавци лансират фалшиви теории за азиатския произход на Българите, а са потомци на Българите от Армията на  Дионисиус,дошли от Обетовата Земя–България и Тракия на Балканите,живяли тук от Сътворенчески времена!  
Тия Българи в Индия са Духовният,интелектуалният и управленческият елит на нацията чрез имплантираният в тях Свещен феноменен Божествен ген от техните култиватори и цивилизатори–Българските феноменни жреци от потомствените династи на Българските Богове Исус и Великата Богиня, които перодически са предприемали през различните епохи регенеративни цивилизаторски мисии  от Тракия на Изток и към Индия.
 И освен това положили във фундамента,зданието и надстройката на цялата индийска цивилизация,култура и висша сакралия своите Богове,като така са изградили от цяла Индия един превъзходен ВЕЧЕН ПАНТЕОН на Българските Богове и уникално агитационно табло за величието на Българския Божи цивилизационен ген!

ВЕЧЕН ПАНТЕОН=Бог Ешуа и Богиня Диана

ВИШНУ=Бог Ешуа=Бог Исус

ШИВА=Ешуа Бог=Бог Исус–...”

Спирам дотук, макар, че адски се изкушавам да ви дам преводът на bezistena, който той прави на АГИТАЦИОННО ТАБЛО за=,  ДА СЕ АБОНИРАМЕ ЗА=, за да цитирам един зашемятаващ с глупостта си преход от ИСУС и МАРИЯ до... 8 март:

“Чий ген са Българките,че няма по–красиви,по–интелигентни,по–феноменни, по–...,по– Божествени жени от тях по цял свят дори и на 8 март!” 

Коментари:

2. indiram - Много интересно! Може би, сега, хората ще могат да си отговорят на въпроса за дружбата между България и Индия от времето на Социализма. Полезна информация! Поздравления! Живи и здрави!

4. zaw12929 - Шегичка : Ние ли ще ходим там или ако те тръгнат насам... и
Въпрос: много думи, повторения... материал- същественото се погубва - намалете текста- дайте същественото ако може

5. zaw12929 - на посланиците да , първа задача е да се грижат за техните граждани-- но тези не са български граждани- а граждани на Индия, нищо че се пишат българи...,

Вторият постинг, който не знам за вас, но мен ме хвърля в музиката, е на токущо споменатия два пъти zaw12929.

17.09.2015 - РЕЗУЛТАТИ ОТ "АГРЕСИЯТА" НА РУСИЯ за над 50 държави

Автор: zaw12929

Медиите пропускат, а фактите съществуват: В "резултат от агресията на   Русия половината от страните на Европа и част от Азия , както и независимостта на САЩ  са получени от ръцете на Русия (СССР)!!! и те са :

- Финландия през 1802 г. и 1918 .. До 1802 никога не са имали своя собствена държава.

- Латвия през 1918 г. (до 1918 г. никога не са имали своя собствена държава).

- Естония през 1918 г. (до 1918 г. никога не са имали своя собствена държава).

- Литва възвърна държавност през 1918 г. и благодарение на Русия.

- Полша възвърна с помощта на Русия два пъти, през 1918 и 1944. Дялът на Полша между Германия и СССР - това е само кратък епизод!

- Румъния е роден в резултат на руско-турската война, и става по волята на една суверенна Русия през 1877-1878.

- Молдова като държава роден в СССР.

- България като нация е роден в резултат на победата на руските оръжия по време на войната от 1877-1878 Руско-турската, който е имала за цел да.. Както благодарствено членка България в две световни войни участва като част от антируската коалиция. Сега България - член на НАТО, и е публикувал на своя територия американска база. След 1945 г., нейната територия не е един единствен руски войник ...

- Сърбия като суверенна държава, също е роден в резултат на тази война.

- Азербайджан като държавата поема форма за първи път само в СССР

- Армения остава физически и прероден като държава само в СССР.

- Грузия остава физически и прероден като държава само в СССР.

- Туркменистан никога не е имал държава и я формира само като част от СССР.

- Киргизстан никога не е имал държава и тя формира само част от СССР.

- Казахстан никога не е имал държава и тя формира само част от СССР.

- Монголия никога не е имал държава и я формира само с помощта на СССР.

- Беларус и Украйна за първи път, придобит държавност в резултат на Великата октомврийска революция в СССР. И през 1991 г. пълна независимост. Ако вземем под внимание ролята на Русия в раждането на Съветския съюз, както и създаването на такива страни като Китай, Виетнам, Северна Корея, Индия, Гърция, Русия отблъсква турците обратно през 1821 г., Алжир, Куба, Израел, Ангола, Мозамбик и др .. Ето как -Това странно "агресия" от страна на Русия! "

- Швейцария рекултивирани независимост от Франция преди 217 години Суворов тях оттогава никога не е във война (!);

- Освобождаване от Третия райх, Австрия, 1945;

- Освобождението на Чехословакия от Третия райх, 1945.;

- Позиция на Екатерина II през 1780 г. със създаването на Лигата на Armed неутралност, и действителната подкрепа на Северна Америка САЩ допринесоха за поражението на Англия и независимостта на Съединените щати.

- Позицията на Сталин в преговори със Съединените щати и Великобритания даде възможност да запишете държавност след разгрома на Третия райх през 1945;.на Германия;  Позиция Горбачов оставя без проблем през 1990 г., отново обединена Германия;

- Без помощта на Съветския съюз, Египет, не биха могли да оцелеят и да се засили тяхната независимост по време на войната с Израел, Великобритания, Франция 1956-57g, през 1967 г. намесата на Съветския съюз спря войната между Израел и Египет, в действителност, запазена арабите от поражението в две войни в 1967-74

- Ангола спечели независимостта си през 1975 г., само защото на Съветския съюз;

- Повечето  колонии на Западна Европа от света  са придобили своята независимост в резултат на глобалната движение на деколонизация след Втората световна война, главната роля в който той играе на СССР.”

Коментари:

1. larryone - Да не би и Аспарух да е бил руснак? Както и Симеон и Иван Асен Втори? Както си го подкарал, ще излезе, че руснаците имат пръст и в Шумерската цивилизация.

2. zaw12929 му отговаря така: ДАНО СТЕ МАТЕМАТИК ИЛИ ОТ ЕРАТА НА ДЕМОКРАЦИЯТА- ПОЛИТИК, ЗАЩОТО С ИСТОРИЯТА СТЕ НА НОЖ! Тези държави са създадени от Русия в 19-20 век, а не във времето на Симеон и Иван Асен Втори. Трябват и знания, не само злоба и омраза русофобска... не се излагай!

Ето как от глупостите на Родоначалника Завалия не ми остана място да ви разкажа за една друга смешка – вчера 17 септември - kushel и freeoldmen без малко да се сбият на родолюбива българска тематика. Нищо де, и утре е ден. Като им знам нивото на възбуждане, нищо чудно тази битка утре да стане по-интересна.

Затова – четете ме.

Чакайте да ви разправя един виц. Вчера го прочетох. Малко съм го модифицирал – дал съм имена на иначе безименните две блондинки от оригинала.

Ednalady срещнала saankii и й заразправяла;

- Пък да знаеш, муцка, наша Юлка, дето замина за Европа само с чифт скъсани бикини, днес има милиони!

- Че защо й са Юлето милиони скъсани бикини??? – попитала учудено saankii.



Тагове:   kushel,   lyubomircholakov,   zaw12929,   aip55,   bojinkata,   pravoisvoboda,   saankil,   ravramov,   bezistena,


Гласувай:
3



1. ramone - ...
19.09.2015 00:34
разочарован съм.
няма го гиндев
цитирай
2. dobronameren - Не бързай, де
19.09.2015 01:54
като пуле пред майка си.
цитирай
3. vmir - Простотията е майка на мизерията.
19.09.2015 07:12
А у нас простотията е подобаващо агресивна. Агресивният простак няма как да не повтаря агресивните простащини, колкото изтъркани и банални да са те. От публикуваните данни за атестацията на журналистите от БНР преди години блесна, че кажи - речи един Волгин не знае западни езици. Но за простотията никога не е било проблем да критикува онова, което не познава, даже е задължително. Как иначе Волгин ще коментира международни въпроси, без да знае чужди езици? Дано от тогава досега да е научил поне 200 думи, за да бъде простотията му по-малко брутална.
цитирай
4. slavimirgenchev1953 - Славиграми
23.09.2015 19:37
РЕКАПуТУЛАЦИЯ

Който копае
гроб на Европа,
нека си знае:
дъската на ковчега му
вече хлопа.

И.С. Тургенчев
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dobronameren
Категория: История
Прочетен: 1883706
Постинги: 670
Коментари: 2593
Гласове: 1611
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930