Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.08.2015 18:10 - BLOG.BG Имена - Байгенчев
Автор: dobronameren Категория: История   
Прочетен: 7717 Коментари: 26 Гласове:
8



Съпоставящ постинг между сътвореното от блогъра Slavimirgenchev1953 от една страна и от друга - натворените в негов отговор коментари на групата около Д’еКомунистите.

Тук имам подробности за поне 100 парчета, но всички те ще бъдат подчинени на една принципна теза: Мислите на SlavimirGenchev са ясно смислово изразени, правилно граматически написани и на всичко отгоре са поднесени с един неподражаем и направо бликащ хумор от всеки ред. А коментарите на Д’еКомунистите са образци на купища от простотия мисловна и правописна, на елементарно необразовано ниво. Циганска работа, както се казва. Това е така, защото Slavimirgenchev е определено проевропейски ориентиран блогър, докато всички от Д’еКомунистическата група са възпитавани в социалистическата казарма,  като кадрови или волнонаемни. А като прибавим и царящия принцип там “Молчать, не разсуждать!”, се получава идеалната атмосфера за създаване на социалистически зомбита. За какво им са на такива знания, недай боже - собствени мисли? Нали Партията знае най-добре. А и така, само при тези условия!, ТЯ им дава кюфтета и бира на корем и преди всички. Тарикатска работа, според тях. Според мен, слугинска, животинска – да си избират характеристиката сами.

В този постинг не се занимавам с доказателствата за изказаната теза, че Социализмът е строй ЗА и СЪЗДАВАЩ прости хора, докато Демокрацията е преди всичко честна и трудна ИНДИВИДУАЛНА борба за оцеляване, в която, ако си прост, просто загиваш, Добре, де – само “отпадаш от финалите”. Тук само цитирам и едната страна и другата, а пък вие си правете изводите. И ако ви е по-лесно, си стискайте сетивата, надявайки се, че действителността ще ви се размине и новият Хитлер ще спечели Джихада срещу Света или пък Природата ще активира вулкана под Йелоустоун и ще затрие по този начин Противника.

Само едно уточнение и почвам. Цитатите с наклонен шрифт и позиционирани вдясно са думи на блогъра slavimirgenchev1953. И още – във всички цитати е запазен оригиналния правопис на авторите.

 

“"В демократичните държави икономиката е пазарна, докато в страни като България е спазарена. - Фридрих Енгенчев”

"Капитализмът успява благодарение на конкуренцията и явната безработица, а цоциализмът се проваля по вина на съревнованието и скритата безработица. - Фридрих Енгенчев”

"За да стигнеш до извора, трябва да плуваш срещу течението - Ърнест Хемингуенчев

"Правопропорционална зависимост: едни и същи хора не щат танкове и реформи. - Маршал фон Слаузевиц”

"Битието определя подсъзнанието." - Д-р Сигизмунд Фройд

“ - Тов. Комиков, кога ще започне войната - преди или след изборите?

- Бе кой че ви прави избори на вас, бе?! - хванал се за нагана он.”

  “- Вуте бе, в каква посока се развива българското лево, бе? - почудила се Пена.   - Оно, Пено - светнал я Вуте, - се развива у западна посока!”   ”- Вуте бе, оти нема бежанска вълна към Русия, бе? - зачудила се Пена.  –Оти Путин, Пено - обяснил й Вуте, - лани закри лагерите!”

“ - Вуте бе, оти тоа Гоце вика, дека цъвецката армия била създала ЕС, бе? - почудила се Пена.

  - Оти, Пено - обяснил й Вуте, - ЕС възникна, след като изгониа цъвецката армия от Централна и Източна Европа!”

Кратка история на науката в България -1. БАН. 2. БАНИ. 3. e-БАНИ.- Акад. Дмитрий Слихачов

theeconomist: “Гледам в блога малко, пъпчиво тролче, предлага обединение на "нормалните " блогъри, срещу, както го е казал -"лумпените" в блог. бг. И "нормалните" веднага са се регнали, като създатели на нормалното, с чистият болшевишки категоричен императив - ...."САМО НИЕ СМЕ ПРАВИ И ДРУГ НЯМА ПРАВО НА МНЕНИЕ"! Та тази "Млада гвардия" / 60 + / , непризнаваща чуждото право на мнение, възправя гранитна снага в блога и дава заявка за морален стожер на блоговото народонаселение.... Ми, тогаз ви желая успех: “Товарищи! Идите на хуй пожалуйста!” – Ленин.”

На този призив един blackpredator отговаря: “Товарищи, предатора ждет вас!”

И panteleev написал: “slavimirgenchev1953, пошел на хуй!”

   “Икономисте, щях да пиша пост по темата, но ти си ме изпреварил. Какво ще правят въпросните, ще ни разстрелват ли? Това е толкова смехотворно.”

Аз: Въпросните само “се възправят като един морален стожер”, а с разстрел и “на хуй” плашат не те, а Икономиста, Хищника и Самият panteleev! Тия не са нормални хора.

Като podvodni,  който в ироничен коментар за себе си и другарите си, пише: “Тези които разпръскват антиамериканска пропаганда, трябва да бъдат разтрелвани, убесвани, удавяни, разпъвани на кръст и пр. наказания без съд и присъда.”

Като tera – “Пълна дивотия! Едвам се отървахме от Пишковица, за да цъфне друг капутчо да прави разделения и класификации. Олигофренски идиотщини. Тези хора друг живот нямат ли, та са се хванали за разни блогови битки да си осмислят съществуването?! Жалка работа...

A ok3223 в прав текст реди:

“БЕ СЛАВОМИРЕ ПЪРЧО ДЪРТ, ДРЪГЛИВ, ТОТАЛНО БЕЗАКЪЛЕН,

КЪДЕ С ТОЗ ГЪЗ ЕБЛИВ СИ ТРЪГНАЛ ПАК ЗА ВЪЛНА?

СЪС ТОЗИ ГЪЗ ПОСРАН ... ОТ КОЙ ЛИ НЕДОЕБАН?

ДА ИМАШ КАПКА СРАМ ЩЕ ПУКНЕШ, НЕПОТРЕБЕН.

Защо ли господ –БОГ ВЛЕЧУГИ КАТО ТЕБЕ,

СПРАВЕДЛИВ И СТРОГ... ПРЕДСРОЧНО НЕ ПОГРЕБВА

ПРОСТАКА ДЪРТ ПЕДАЛ, СИ ПЕЕ САМ "ОСАННА".

ОТНОВО ПРЕ ПРОДАЛ ДУШАТА СИ ЛАЙНЯНА ...”

Тук се намесва kushel. Така: “Кви са тия, бе. Сам ще им изпия кръвчицата и помощници не ми трябват. :):):)”

Пателеев, четеш ли? Щото аз чета за тебе следното:

mar866 – “Онова леке там горе, Панто, тогава известен с ника Гробарят, също толкова пъпчив и неграмотен, скачаше най-много. пп. между другото, в момента Рустам пише от профил Панталеев, сигурно за да съхрани нещо, останало от Гинка;))))”

Леле-е... Нрави. Тия ще се изпоядат помежду си! – пак аз. Не говоря ей тъй на вятъра. Вижте “позицията” на Икономиста в този спор между съмишленици:

- “Няма лошо Пантич, ти пак си пиши.... А те имат кураж само зад клавиатурите в къщи и то след като са измили чиниите! :-))”

- и “Привет tera, не ми е до дърляне с тези едноклетъчни, но и няма да ги
оставя без саркастичните ми шутове в четрибуквието им! Да, те нямат друг живот. Да си видяла някой от тях да е публикувал нещо за класика, литература, живопис, музика или въобще нещо различно от възпаляващата дребните им мозъчни образувания - политика?”

- “Мари, не го мисли мумифицираният.... сигурно си е намерил друг "Хайд Парк" но с повече луди привърженици и там си дръгне егото. Не един блогър се е опитвал да е баш кокор башия тук / спомни си само "легендата" Катана или Бекси или Потника или Гина / и все фалираха!:-)))”

А tera продължава: “Даааа, тук е голям майтап :) Най-смешни са инфантилните кретени, които в умственото си развитие са останали в периода, когато са ги приучвали да ходят на гърне. Това е бил най-големият им Ентелектуален напредък, но за съжаление вече са го збравили и затова кендзат къде сварят из блога. А още по-смешни са тези, които си тръгват с гръм и трясък, а после се връщат хем насрани, хем лук не мирисали, защото се оказва, че в реалността никой не ги бръсне за слива като "легендата", дето по-горе цитираш. Затова едничкото им развлечение в скапания животец е да бунят духовете по блог.бг-то и да се прошнуроват и пронумероват като "читави", "нормални", "прави", "правилни" и прочее. Когато дойдох нямаше подобна политическа истерия, после се домъкнаха разни нигде другаде нереализирали се дришльовци или прогонени от всякакви други сайтове и започнаха да политиканстват тука. Досадни като конски мухи и също толкова умни. И също като Гина висят нон-стоп тука и същевременно викат, че това хич не им е важно и опищяват орталъка с врясканиците си. Дали ще са демократически, комунистически, исторически, политически или каквито и ще да са, номерът им е да вряскат. Малоумник до малоумника, мила моя майно льо, катанa до алибабаговняна ...”

Аз: Имат си те някаква там заигравка. Не я разбирам.

Но ще цитирам отново panteleev: “Икономисте, нямаше да ти пиша и копирам това ако този психар не намесваше жена ти. Пичага ако имаш път към варна с жена си... подкарай я насам да си го забия в жена ти бременна до пъпа и вътре неродената ти дъщеря да ми духа ако питаш що шползвам тази лексика, кой съм аз че да ти пиша/говоря така - на майка ти ебач съм.”

Малко се отклоних от темата, Славимире, но прощавай. Чакай да довърша с моралния им облик на комуниста. Таман съм ги подхванал.

“Хепиенда в Ху*Кенда .....Автор: saankii  

Здравейте, любими читатели с новия Хуйкенд Дайджест ... Вашата Джули.

Тъй, като аз съм свободна блогова Единица с неограничен радиус на поразяване ,и не непредвидима тролска сила и Хъс ,ето за васнай най пресни и горещи новини от …. “ Курника  на анка“ / помните, нали ,възлюбени мои ? все още за жалост кака анка “киното“ е самотна в блога ,и на бузлука, и скоро , не се вижда нов “лавър “от Панагюрско да и обърне Фнимание. Явно, тъй ша си отиди нашта мома анчето  недолюбена, и най вече не донаебана ;(( за сметка на секса / и неговата липса - най вече/ ... обаче ,представете си .... при тези  екстремни обстоятелства !!! ...Четвъртото Око на анка се отворило спонтанно и експлозивно, и сега ни залива с “розАви “и жълти ароматни екскременти, с аромат на рози, маргаритки, сакъсче и пембено панагюрско мушкато ,което е …”

Kushel: “Ама тая кучка още ли е жива. Мислех, че отдавна е в Ада. Да пукне изрода проклет, дано !”

- “ Да живее комунизма! Или той или смърт. Среден път няма.”

  “АБВ: Агент Гоце сиризирал на Ципрас. – Сларистофан”

"Гръцката позиция с три думи: "Не, ама да! – Сларистофан”

"За да си руски патриот, е задължително да си идиот. – И.С.Тургенчев”
 “Каква победа над фашизма ще се празнува на 9 май в Москва, след като целият ЕС, НАТО, САЩ, Канада и Австралия са фашистки държави и организации?" - Генералисимус Слуворов

 “ - Вие какво можете, друзья?

 - Можем да воюваме!

  - А какво не можете?

  - Не можем да не воюваме!

“- Вуте бе, кво е това БРИКС, бе? - почудила се Пена.

- Оно, Пено - обяснил й Вуте, - е още една тула у стената!”.

”- Вуте бе, оти у ЦИК че приемат документи за местнио вот до 9 септември, бе? - уплашила се Пена.

- Оти на другио ден, Пено - доуплашил я Вуте, - мое да стане 10 септември 1944 година!"

“- Вуте бе, накъде е тръгнал курсо на рублата, бе? - почудила се Пена.

Подир парадо, Пено - светнал я Вуте, - на победата!"

"Цоциалистът е човек, който колкото повече лъже, толкова повече си вярва.- Д-р Славицена
"Който е приучен на ранно цоциалистическо пенциониране, никога няма да се демонтира. - Маршал фон Слаузевиц”

“Рашизмът е продължение на болшевизма и фашизма с други средства - главно лайнометски.”

Автор Andrei:

- “САЩ се готвят да хвърлят във война срещу Русия,бившите страни от Варшавския Договор.Тоест други да гинат за интересите на юдо-масоните от САЩ. Ако това действително се случи,ще последва решителен ядрен удар от Русия срещу САЩ ,а за техните слуги не ми се мисли,какво ще последва!!!”

- “Драги мои сънародници-ножът е опрял до кокал и не се колебайте да вземете нещата в свои ръце,защото всеки пропуснат ден ви доближава до робство и пълна разруха на вашата и моя родина,от която няма да остане и спомен,ако продължавате да я предоставяте в ръцете на доказани престъпници и мафиоти!!!
АКО ИСКАТЕ ,РАЗПРОСТРАНЯВАЙТЕ ТОВА МОЕ ПОСЛАНИЕ ВЪВ ВАШИТЕ БЛОГОВЕ ,БЕЗ ВСЯКАКВИ ПРЕТЕНЦИИ ОТ МОЯ СТРАНА!!!
БОГ Е С НАС-СМЪРТ НА ВСИЧКИ РОДООТСТЪПНИЦИ И АЛЧНИ ПРЕДАТЕЛИ ПОСТАВИЛИ РОДИНАТА НИ И ВАС НА КОЛЕНЕ!!!”

Podvodni написа: “Хи-хи-хи, но яко държи Путин. И олигарсите правят слуш, иначе "Юкос" и Ходорковски...”

Blackpredator: “Ленин беше писал за даден тип хора, че те са полезните идиоти. Според него, те ще свършат черната работа на русофилите. Сред тях са Пабло Неруда, Пикасо, Лион Фойхгвангер, Хърбърт Уелс, Анри Барбюс, Бернард Шоу и Славунчо Генчев. Последният полезен! И полазил...”

Аз, dobronameren:

Тази редица от личности напълно ме обърква. Вътре има поне 4 имена, които са си били баш русофили! И съвсем определено трима, с мен – четирима, които не понасят Ленин, т.е. чувствата им са взаимни. Но биячите са си затова биячи – имам предвид черния хищник – защото са ... незнаещи. Без малко да напиша тъпи. Щях да се подведа по думите предатови, отправени към мен: “Много обло парче си брато Ник’ва орогенеза в краниума ти Кьорава гънка йок Гладко като моминска пазва...  

Но се въздържах, нали?! Сигурно, защото съм на порядъци по-малко обиждан в сравнение със “Славунчо”. Не го оправдавам, но определено го разбирам, когато е написал:                                                               Родният кушелиат е класически инат:

вижте го с какъв ищах денонощно гълта... прах!”

“Цинга, манга, фук - пълни гащи с лук!

ДИАГНОЗА  Анонимните лайна тук се сбрали на пръдня...
Нямам никаква вина, че такива сте лайна.
Наркомани с луд ищах да ... какво?... да гълтат прах!
Д-р Славицена”

Само че това отпушва калната цевка на фатмаците:

- Д’екомуниста: “сливомаре, дай малко мир на праха си!:-)))

  "Когато цъфнат теменугите и тъпанарите ги затресе страха,

   в гъза еби славомиругите и ги оваляй в прахта!"

  “Портрет на един псевдо поет:

  Твърди навсякъде че е поет и стихоплетец гениален. А всъщност нервен и проклет, зарад сърбежа си а.ален. / Навсякъде навира нос и пръска глупости, скандали. А просто е ужасно бос, с духовно скъсани сандали. / С тях той повдига пепел, прах и ежедневно ни се ерчи. Но него много го е страх, за туй от къщи той се перчи. / Че тази старческа сенилност си има своята основа. Неизлечимата дебилност,се трансформира в тъпа злоба. / Да му е жив и здрав Пегаса със екскременти подкован. Да си го язди п.....аса и да се мисли за керван.”

- Хищника:  “Икономисте, славунчо се изсрал пред Позитано 20 за по-културно-без да сваля гащите :) не Дарвин, аз го казвам в рима. това е моя констатация от славунча до шебека има само няколко поста еволюция.”

  Що с ядосвате на тия мили афробългари?! Требе да се следват съветите на стария бик: 

  Два бика с боядисани яйца - баща и син, вървели по билото на една планина. Изведнъж младият бик извикал:

  - Тате, тате, виж долу в ниското пасат славунчовци. Хайде да слезем бързо и да оправим един-двама!

  Старият бик отговорил:

  - Не така, сине. Ще слезем бавно и ще ги оправим всичките,,, “

- kushel:  “Каква загуба на време, а може чисто и просто да кажеш на плужека слабоумен, да се ебе в гъза. То и това е загуба на време, но от учтивост.”

  “Аз искам разпрата и ще оглавя новия Народен съд. Наказанието на Сопора например ще бъде да напише един милион пъти "Аз съм презрян боклук", а на Апосплоффф ще назнача екскурзовод на паметника на съветската армия, с задължението всяка вечер да го мие с четка и сапун.”

   Има и по-лесен начин вместо излишни приказки. Аз не убеждавам мравките да напуснат терасата. Напудрям ги с жълт мравкотокс.”

Пак Хищника (нямаше да го повтарям, ама този път и аз съм вътре в редицата му): “Падат визите за жителите на Чукотка и Аляска. Между Чукотка и Аляска ще има безвизов режим. Край! Сичките ще се изнесат от блога къдя лелеяната свобода :( Туй Вмир, Славунчо, Гетю, Планинитеначукотка, сите звездобройци, добронамерени и боси, вече са на нартата. Сайт без чукчи е като обръснат пубис...”

Няколко коментара под този х-м, постинг:

- theeconomist:  “Е, те и до сега ходеха през лятото при чаветата, да спестят някой лев от сладолед. Сега баре ще ближат безплатно....ледниците!:-))) на Сара Пейлин ;)))”

- injir:  “Сравнението е трепач... “

- indiram: “Ха-ха. И пак, и пак, и пак... - както сега една реклама по ТВ-то "говори"... Ма... Кой където иска да ходи... стига да си намери мястото! Поздрави!

- gosho568:Честито да им е! Поздрави! :)

- podvodni:  Май, основната част от блогидиотите се е преместила в сурат книгата. Там сигурно си шляпат на воля и си създават клубчета по интереси - да свалим Путин, долу-горе не на Русия и некви подобни (хи-хи-хи това са примерни заглавия плод на художествена измислица). Тук в русофилският блог.бг много яко се отвращават от отношението към тях. Недооценени, неразбрани и недо_бани!

- Pravda:Помийке славимирска,ако не бяха омразните ти руснаци щеше да пишеш на турски!

- freeoldmen:След отдръпването на тарторите на омразата, които ловко ползваха останалите болни мозъци, сега малката креслива антибългарска и антируска групичка се представя само от душевно сбъркани индивиди Четири- пет човека са, обгрижвани от десетките фалшиви профили на шизофреника. Но успяха да превърнат блога в неприятно място, под благосклонният поглед на модераторите.”

  slavimir”-е, Джавкай си, помиярче, Русия се възражда. Да не се наложи пак да сменяш боята. Това ти беше последният коментар в блога ми. Явно освен злоба и гадост друго в сърчицето си продажно нямаш.”

  “Какво се вижда на изборите, бе, Славунчо? Истината казва човека- 85% са за нормални отношения с Русия, 12% са толкова стъпкани, че нищо не ги интересува,
и 3% сте бесните псета... Ама време е да ви озаптиме.”

(Без малко да нарека този озаптатор мръсник, цитирайки mileidi46 - тя така му пише: freeolddirtymen. О, какво точно попадение! Напишете в гугъл това и вижте резултата. Знае къде да търси тая раждана 1946 година. Мерак определено има. Късмет няма, късмет...)

- dedence:Не е шега работа, очаква се бай Тошо да възкръсне! Тогава всеки ще плати и членски внос за 25 години !”

WOW! А какво ще стане с тези, дето са си пратили внучките в Америка, а не в Русия, бе деденце?!

- На VenciValeri1951 се извинявам, че го подминавам. Ама много дълги и споменно-научни ги пише коментарите си. Иначе и той има пищовче, трофейно, с което гърми от радост по празниците. А и малко съм му сърдит – обеща да си изяде клавиатурата. Чакам!

Накрая още няколко бисера от последния постинг на slavimirgenchev1953:

“- Какво препоръчвате да се прави по време на секс, др. Кобилкина?

-          Да се цвили, конечно! - отвечала она.”

”- Защо се настанихте в СПА хотела на Първанов младши, господа от Комисията за борба с корупцията?

- Защото започнахме да го разследваме! - похвалили се они.”

“- Защо избрахте Ирина Бокова за генерален секретар, другари от ООН?

- Ами вие защо избрахте Мая Манолова за омбудсман, другари от НРБ?”

"Богат комунист вече не е оксиморон, а синоним. - Фердинанд дьо Слосюр”

"Червените тролове в интернет пишат не коментари, а коминтерни. - Маршал фон Слаузевиц

 

Както казах, това тук в този постинг е по-малко от една стотна от онова, което мога да извадя от моя архив. Нищо не трия оттам, защото ето например Икото, Подводния и Мръсника старателно почистват своите постинги и коментари. Ако и аз направя същото, BLOG.BG ще изгуби от източното си очарование. Което не е редно, защото Блог, който не помни своето минало, рискува в новото си бъдеще да го изживее отново. Което е глупаво, нали?!




Гласувай:
10



Следващ постинг
Предишен постинг

1. apostapostoloff - Цивилизованото човечество отдавна е разбрало, че
31.08.2015 18:29
с понятието комунист се обозначава отрепка без мозък, морал, чест, достойнство и емоции. Комунистът е лентяй, мошеник, тъпак, мръсник, грабител и убиец. Това е изметът, който за щастие беше ИЗМЕТЕН!
цитирай
2. sestra - Хаха,
31.08.2015 18:50
добре си ги изтипосал. И добро учебно четиво за психиатрите.
цитирай
3. dobronameren - Г-н Апостолов,
31.08.2015 19:13
две неистини забелязвам в коментара ви. Първата: Изредили сте качества, които не са приложими към ВСИЧКИТЕ комунисти. Не всички от тях са лентяи например. И всичките имат емоции, какви не коментираме. И втората неистина - ТЕ не са "изметени" изобщо, ама никак, от бедната България.
цитирай
4. getmans1 - Хм, как да им обясниш на тези, че и на модераторите що е политическа сатира или епиграма ...
31.08.2015 19:23
Модераторите определено имат вина за това което му се случва на Славомир, единият му профил е тотално затрит а другия въпреки прочетите които има и то реални, не влиза в никакви класации и в „популярни“.
Една гавра с действащия Президент на т.н. Икономист вися на върха почти 24 часа и пак повтарям, гавра, не хумор и не сатира.

Били сме пещерни антикомунисти, е на 26.08. съпоставих коментарите под постинг на Панталеев и Сестра разликата е убийствена но само за мен и още няколко човека но не и за факторите управляващи блог.бг.
цитирай
5. dobronameren - Сестро.
31.08.2015 19:24
възклицанието "Хаха" е, как да кажа - много емблематично. Отдавна имам идея да систематизирам блогърите, които употребяват такива клишета като "Хахах", "хахаМухаха", "хи-хи", "поздрави и от мен", "бъди здрав"... Знаеш ли в коя група блогъри според такъв признак на избор би попаднала самата ти?
Да използвам повода, за да напиша и за още едно мое подобно наблюдение - Какво привличащо има в буквата Ш, та някои се наричат с галени имена като Куш, Кореш, Браткиш... И пишат за блогърите от моята група, че сме били "пълнеШ"?!
цитирай
6. alibaba2 - Славето
31.08.2015 19:37
така ги изтипосва чи ги кара и още да се доизтипосат след това.
цитирай
7. sestra - Пак хаха, хах, хахах и т.н. и
31.08.2015 19:41
dobronameren написа:
възклицанието "Хаха" е, как да кажа - много емблематично. Отдавна имам идея да систематизирам блогърите, които употребяват такива клишета като "Хахах", "хахаМухаха", "хи-хи", "поздрави и от мен", "бъди здрав"... Знаеш ли в коя група блогъри според такъв признак на избор би попаднала самата ти?
Да използвам повода, за да напиша и за още едно мое подобно наблюдение - Какво привличащо има в буквата Ш, та някои се наричат с галени имена като Куш, Кореш, Браткиш... И пишат за блогърите от моята група, че сме били "пълнеШ"?!


не знам къде ще ме класифицираш, но публикувах линк към този ти пост да го видят повече хора.
цитирай
8. dobronameren - getmans1,
31.08.2015 19:48
"черната Мара от Кърджали" твърди, че напоследък Рустам пише от профила на Пантелеев (има го документирано в този постинг). Ти знаеш ли кой се разписва в профила на Сестрата? А лично мен ме интересува кой е другия профил на Славимир, който е "тотално затрит".
цитирай
9. sestra - Въпросът за профила ми
31.08.2015 19:58
dobronameren написа:
"черната Мара от Кърджали" твърди, че напоследък Рустам пише от профила на Пантелеев (има го документирано в този постинг). Ти знаеш ли кой се разписва в профила на Сестрата? А лично мен ме интересува кой е другия профил на Славимир, който е "тотално затрит".


е забавен, но странен.
цитирай
10. dobronameren - Благодаря.
31.08.2015 19:59
http://sestra.blog/poezia/2015/08/31/dobronameren-post.1387994
цитирай
11. freeoldmen - Бай dobronameren,
31.08.2015 21:32
само да вметна, ако може:
Коментарът на panteleev: "Пичага ако имаш път към варна с жена си... подкарай я насам да си го забия в жена ти бременна до пъпа и вътре неродената ти дъщеря да ми духа ако питаш що шползвам тази лексика, кой съм аз че да ти пиша/говоря така - на майка ти ебач съм.”
Панто цитира лично съобщение до него от идейния ти сподвижник germantiger.
Един от светлите демократи в блога.

Колкото до това, как ме нарича моя приятелка, дай линкче, ако имаш.
Иначе ставаш като германското зайче.
цитирай
12. getmans1 - 8. dobronameren - getmans1, ......
31.08.2015 21:57
[quote=dobronameren]"черната Мара от Кърджали" твърди, че напоследък Рустам пише от профила на Пантелеев (има го документирано в този постинг). Ти знаеш ли кой се разписва в профила на Сестрата? А лично мен ме интересува кой е другия профил на Славимир, който е "тотално затригuote]

.... Честно казано Добронамерен рядко проверявам профилите видях, че там рядко има информация и разбирам защо няма.
Аз моя профил го бях попълнил едва ли не като SV но като видях, че се злоупотребява с тази информация го окастрих. Така, че не знам коя е Сестра по текстовете и прецених, че може би сме от една кръвна група и това ми стига, между другото аз и в твоя профил не съм влизал.
Онзи ден като четох предният ти постинг си го помислих но после съм забравил.

Мисля,че текстовете дават по.ясна престава за човека отколкото и най.подробната автобиография .
Другия профил на Слави е, Парасол.

А пък аз ще те „критикувам“ :))), че обръщаш по-голямо внимание на „пещерните“ отколкото на съмишлениците си.
И да ти попълня архива с бисери ще ти кажа, че символа :))) според Кущел бил „лигава седерунгелска педерастия“, ха-ха-ха.
Приятна вечер!:)))
цитирай
13. blackpredator - еййй, инженерната ти мисъл
31.08.2015 22:04
ангажирана с топлообработката на русофилите
е пропуснала тая словесна нанотехнология:

slavimirgenchev1953 - Фани ме за уя.

slavimirgenchev1953 - Шайката кухели пак се сбрала да пърди.
Путин бил кумир на боксьор.
Деба тъпите копелета, деба. Путин е путник. А вие сте пръдльовци.
цитирай
14. yoan2015 - Е това много ми хареса, кво ша каеш Придаторе? Нали си блогов авторитет. Или не си ходил войник?
31.08.2015 22:43
Мислите на SlavimirGenchev са ясно смислово изразени, правилно граматически написани и на всичко отгоре са поднесени с един неподражаем и направо бликащ хумор от всеки ред. А коментарите на Д’еКомунистите са образци на купища от простотия мисловна и правописна, на елементарно необразовано ниво. Циганска работа, както се казва. Това е така, защото Slavimirgenchev е определено проевропейски ориентиран блогър, докато всички от Д’еКомунистическата група са възпитавани в социалистическата казарма...
цитирай
15. getmans1 - Оформяш се като абсолютен, лъжец .... Панталеев си крие постингите но при мене го има този разговор ...
31.08.2015 23:34
blackpredator написа:
ангажирана с топлообработката на русофилите
е пропуснала тая словесна нанотехнология:

slavimirgenchev1953 - Фани ме за уя.

slavimirgenchev1953 - Шайката кухели пак се сбрала да пърди.
Путин бил кумир на боксьор.
Деба тъпите копелета, деба. Путин е путник. А вие сте пръдльовци.


... аз не мога да те накарам да го прочетеш но мага да кажа че лъжеш и даже да го докажа на момента:

http://getmans1.blog/politika/2015/08/26/peshteren-komunizym-vs-peshteren-antikomunizym.1386634

Хората ще преценят, как започва разговора, кой първи обежда и кой до къде стига в обидите. Направил съм го много прегледно даже, ей така за улеснение.

И не ме съди защото този факт ти го припомням за втори път!
цитирай
16. dobronameren - Проверих в архива. Коментарите, които Блеки цитира (13-ти номер), съществуват
01.09.2015 09:12
И други още много такива има. Но в постинга си и в началото, и в края, пиша изрично, че той съдържа само 1/100 част по темата. Спокоен съм и от още нещо - че не съм пропуснал да отбележа факта, че в определени моменти slavimirgenchev се подвежда по грубия език на Д'еКомунистите и влиза в тяхното русло. Това му играе лоша шега, както се вижда. Сега се сещам защо един от съветите на Бога е "Като ти ударят шамар по едната буза, предложи и другата."
За да изчистя този въпрос, да напиша изрично, че аз не съм от хората, които много харесват този Съвет. Много ми е трудно понякога да го спазвам.
цитирай
17. dobronameren - Напълно съзнавам колко прав е getmans в онази част от коментара си (12-ти номер)
01.09.2015 09:23
където казва: "А пък аз ще те „критикувам“ :))), че обръщаш по-голямо внимание на „пещерните“ отколкото на съмишлениците си."
Мога само да се оправдая донякъде. Ще опитам с пример. Толкова много комини има за чистене, че на коминочистача не му остава време да измие чернилката от себе си. Това го опустошава безспорно.
Много е спорен въпросът "А заслужава ли си чистенето на комини такива жервтви?". Мисля по отговора, бъдете сигурни.
цитирай
18. slavimirgenchev1953 - Благодаря за вниманието!
01.09.2015 10:53
Добронамереното си личи и отблизо, и отдалече. За да не се превърне блогът в блато, ще хвърлям камъни в него, без да ме е страх, че ще се опръскам и аз - то е неизбежно. Когато се казват прости истини, много боли - и затова представителите на червениата така злобеят, клеветят, лайнометстват. За да бъдат описани точно, не може да не се употребява и тяхната любима лексика - субектът трябва да бъде характеризиран с адекватни нему средства.
цитирай
19. getmans1 - Е, аз си мислех, че съм по-тактичен но файда йок, спечелих си прозвището „хленчещия блогър“ от Рустам ...
01.09.2015 13:33
slavimirgenchev1953 написа:
Добронамереното си личи и отблизо, и отдалече. За да не се превърне блогът в блато, ще хвърлям камъни в него, без да ме е страх, че ще се опръскам и аз - то е неизбежно. Когато се казват прости истини, много боли - и затова представителите на червениата така злобеят, клеветят, лайнометстват. За да бъдат описани точно, не може да не се употребява и тяхната любима лексика - субектът трябва да бъде характеризиран с адекватни нему средства.


... а заради едно „Майната ви!“ иконома поведе цяла епическа битка :))) тия начесване нямат.
цитирай
20. blackpredator - гети,
01.09.2015 14:56
на твоето "Оформяш се като абсолютен, лъжец ....",
Добронамерения е отговорил на лъжеца в коментар 16
което му прави чест!

йоанчо, щях да ти кажа от мое име вица
- Не искам щом съм Блеки да изглеждам като простак, но бих ви изчукал.
- Не искам да изглеждам като курва, но съм съгласен
отказах се, няма да разбереш посланието...

за мен определено славунчо е ПРОСТАК
може да го приемате за Ломоносов, може за Далай Лама или Навуходоносор...,
за мен изпълва добезкрай, сички характеристики на големия простак
толкоз!
казвам го от позицията на простак, имащ в актива си един или два пъти само дедовия..
цитирай
21. yoan2015 - 22
01.09.2015 18:35
Придаторе, че си простак, това е от ясно по - ясно, колкото до изчукването, тука аз се отказвам, защото ти не би ме разбрал.
цитирай
22. dobronameren - Остана ми да отговоря на freeoldmen-a (коментар 11-ти)
01.09.2015 20:16
Най-напред: В постинга на panteleev НЕ Е НАПИСАНО, че въпросните "майчини закани" не са думи на самия автор. Това, че следващият след тях абзац визира germantiger, изобщо не означава, че и предишния абзац е негов. Още по-малко пък, че е ЛС до някого си.
Колкото до това коя точно личност на болната от множествена блогова склероза Юлия е нарекла Фрийчо freeolddirtymen, няма да дам "линкче". Ще изчакам линкчето на самия freeoldmen за това откъде е взел повтаряното вече за 4-ти или 5-ти "фактче" за мен - цитирам постинга му от 13.05 "В помощ на потребителите на блог.бг." : "За тези, които ветровете на времето принудиха да имат повече от един документ, на пазара има цветни капачки-сини, жълти, всякакви. Но съвсем добронамерено ви казвам-обърнете внимание на червената книжка. Другото е бошлаф..."
цитирай
23. getmans1 - А НА ТЕБ ОПРЕДЕЛЕНО НЕ ТИ ПРАВИ ЧЕСТ
01.09.2015 21:34
blackpredator написа:
на твоето "Оформяш се като абсолютен, лъжец ....",
Добронамерения е отговорил на лъжеца в коментар 16
което му прави чест!.


... А сега прочети това, то е от разговора:

„8. pantaleev - slavimirgenchev1953
11:30
Пошел на хуй!

https://www/watch?v=3_-GudYC22E
цитирай

,9. slavimirgenchev1953 - Фани ме за уя.
11:35
pantaleev написа:
Пошел на хуй!“

... Сега пак прочети №16 на Добронамерен, после №15 /моя/ пък ако толкова държиш на „чирно но бяло посети линка или директно виж Панталеев.

... Никой не отрича това което казва Генчев но „ТО Е ОТГОВОР“!

цитирай
24. dobronameren - Оказва се, че още имало "за изчистване" в хуйовинките на Черно/Русия Пантелеев
02.09.2015 09:23
Да. Разговорът, който дава вече няколко пъти в своите коментари getmans (последно и в 24-я) е верен. Съществува. Абсолютно вярно е ОЩЕ, че думите на Славимир СА ОТГОВОР на думите на Пантича. Толкова. Оттук нататък за мен всякакъв спор е излишен. Не си падам много по чесане на крастата по този начин. Аз се изключвам. Което не означава, че затварям блога си за желаещите да продължават да се излагат.
Какво пък, така се увеличават прочитите на постинга ми за Славомир и Другите.
цитирай
25. batogo - !!!:))) Поздрав!
02.09.2015 11:35
Прецизният сатиричен снайпер на Славимир Генчев така точно отстрелва червената клоака с епиграмите си, че пороят от лайна е неизбежен. :))))))))
цитирай
26. vmir - Простака може безпогрешно да бъде разпознат само по това, че вижда в таланта смъртна опасност.
03.09.2015 22:36
Защото за простака талант е единствено простотията. Хубавото в цялата работа е, че простаците ни демонстрират нагледно паразитното си отношение към всичко, на което се дължи просперитета на всяка държава - талантливите и умни хора, които те са готови да подложат на най-просташките си прищевки и тази агресивност на простотията обяснява много от нещата у нас. Е, Славимир Генчев е включен в световен алманах за поезия, а жалките отрепки, които го плюят ще си умрат като овце без история, най-много да възпитат и оставят след себе си простаци като самите себе си, които няма да подозират, че на Славимир Генчев е отредено място между най-добрите в света, а ще се пуйчат с простотиите на бащите си по адрес на Славимир, както подобава на истински некадърници и простаци, мразещи държавата си.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dobronameren
Категория: История
Прочетен: 1873047
Постинги: 669
Коментари: 2593
Гласове: 1611
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031