Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.04.2015 08:29 - BLOG.BG Имена - Kushel 2013-2015
Автор: dobronameren Категория: История   
Прочетен: 3590 Коментари: 12 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Позволявам си "да се бъркам в душата на Кушел", ЗАЩОТО ТОЙ си позволява да налага ОБЩЕСТВЕНА ПОЗИЦИЯ с НЕПОЗВОЛЕНИ СРЕДСТВА - фалшификации, лъжи, заплахи, дори с кръв! Именно това искам да докажа, като чета, цитирайки, постингите му и ги коментирам.

(Това е втората част от изследване мое на творчеството на Кушел. Първата е http://dobronameren.blog.bg/history/2015/04/06/blog-bg-imena-kushel-2010-2012.1351961.)

Ако Кушел създаваше у мен само впечатление на объркан, сбъркан, побъркан човек, щях да се огранича с кратък подигравателен запис. Както се случи например с Гинка от Леси... Дрън (или дрън-дрън). Той обаче, Кушел, ... ще четете по-надолу. Сега да направя прехода от Смешното към Зловещото.

Публикувал е на 03.11.2011 – Отвратително, където казва:

 “Напишете си настоящия или кой е да е ваш стар ник в Гугъл и ще паднете от стола. Оказва се, че всичко, което сте писали се пази, заедно с коментарите и всичко останало. Снимки, коментари, политически пристрастия, местоположението ви с точност до няколко метра, физическия ви IP адрес. И най-важното тоя безкруполен шпионаж се осъществява спрямо нас с нашето безхаберно съгласие. Всеки нов акаунт дава сведения, които вероятно не бихте искали да стават чуждо достояние. Това не е по силите нито на КГБ, нито на ЦРУ. Фейсбук знае всичко за членовете си. Дори и онова, което те отдавна са изтрили. Или поне са вярвали, че са го направили.”

О, боже! Образован човек, инженер, пък (се прави) не знае, че информация, изпратена вече по какъвто и да е начин до другиго, не може да бъде изтрита от подателя си, а единствено от получателя. Няма значение дали Световната история, Светата Инквизиция, КГБ-то или ДС-то съхраняват своите получени сведения на папируси, на хартия или в буркани. Те се пазят. И вадят, когато Получателят пожелае това. Новото в методите, които ЦРУ-то (только и конечно), се състои само в използването на компютри. И то съвсем не в начина на запис или обема на архива, а в автоматизирания бърз начин на търсене на информация по зададен признак. И няма нишо лошо в това, ако питате мен. Мисълта, че всяка кривулица, написана от даден човек, се пази някъде, възпитава в този човек отговорност! Именно затова тази “особеност”, дразни Кушеля. Той иска да вреди анонимно. Т.е. безнаказано.

Не говоря празни приказки. Ето какво е написал самият Кушел в коментар към постинга си, наречен от него “Отвратително”:

03.11.2011 – “Във Фейсбук имам един фалшив акаунт, но не съм влизал никога след това. Не ми хареса нещо. Предпочитам блога.”

Където: На друго място твърди: “Имам четири аватара”.

Това е още едно – огромно! - доказателство, че кухолявите не са нормални хора. Този е публикувал – само под единия си аватар! – над 1400 постинга за 5 години. Това прави по 6 постинга средно за всяка седмица. В същото време твърди, че има бизнес, че ходи по делови срещи, че поддържа търговски контакти с партньори от чужбина... Че много и най-вече обича жена си... Страхотна работоспособност, нали?

И моят главен въпрос? В името на каква цел? По какви съображения?

И моят отговор: Кушелят работи предимно трол. Срещу пари. Пере обществено мнение. Сади омраза сред българите с надеждата – не неговата, а главно на работодателя му – да прибере богата комунистическа реколта. Казвам го образно: Кушел е косачка. Груба безскрупулна косачка. Един излишен и вреден уред в сегашното сеитбено българско време!

Доказателства: Нови. Прибавям ги към старите от предишния постинг.

- 01.05.2012 - 1-ви Май, автор kushel

“Днес е празник за ония що с ум и труд света създават,/

но не за търтеи които от наеми и лихви преживяват.” Подпис: Е.Д.

Няколко коментара:

Zabavnata му пише: “За банкерите НЕ СИ ПРАВ! Работят, та си скъсват "задниците” и тарикатът kushel отговаря: “Корана ги смята за престъпници. :)”

(Аз: Колко забавно! Коранът, а не комунистическата партия.)

Kushel: “Колега, печем агнето, не ни мисли. Нашите хора са правилно ориентирани, иначе няма да се чувстват удобно в един задружен колектив.”

(Аз се вмъквам: Има нещо плашещо из-зад думите му. ТЕ, неговите хора (“тайните” от КП/ДС?) са закриляни в един задружен колектив, където ще се чувстват удобно, докато са правилно ориентирани. Затова и дотогава ще си пекат агнета и да не ги мислим. Е, тез агнета някой трябва да ги гледа, храни, четка, стриже... Ти ли бе, Кушеле, ще вършиш това? Щото, ако не си ти, ще трябва разните лидиси да се връщат от чужбина спешно, че доматите на Икото изсъхват. Няма кой да ги полива, бере... Иначе за самото ядене - това не е проблем на джойситата.)

Tomkat2: “Честит празник на всички, права се защитават със зъби и нокти!”

Докато “котаракът Том” припомня комунистическия кютек, някакъв анонимник трогателно си спомня за “милата носталгия” с главни букви:

анонимен –“...ЧЕСТИТ ПРАЗНИК,КУШЕЛ...ПОМНИШ ЛИ НАВРЕМЕТО КАК НИ СТРОЯВАХА ЗА МАНИФЕСТАЦИЯТА УЧЕНИЦИТЕ...ТОГАВА НАШИТЕ МИ ДАВАХА МНОГО ПОВЕЧЕ ДЖОБНИ,ОТ КОЛКОТО В НОРМАЛЕН ДЕН,А АЗ КУПУВАХ СЛАДОЛЕД НА ЛЮБИМАТА ДЕВОЙКА)))...”

Пак кушелят се наглее: “Дори на днешния ден, девет десети от постингите на първа страница преливат от глупости. Толкова ли оскотяхме, бе хора?!”

- 28.06.2012 - Първите признаци за отърсване от синята дрога.

“Постепенно разумът започва да се завръща. Колкото по-бързо изчезнат рецидивите на седесаризма, толково страната има по-голям шанс да се съвземе и да стане отново нормална държава. Отново да се изгради общество, солидарно и неразделяно от вражди, общество, което да осигури достоен живот на своите членове, без безработица, с безплатно образование и здравеопазване. Да бъде!”

Кое да бъде?

Димитровград отсече: Да живее другарят Димитров! Огромният 40-метров бронзов паметник на комунистическия вожд Георги Димитров ще бъде издигнат отново в центъра на Димитровград, реши на редовното си заседание местният общински съвет, след като бе свален през 1992 година. Необходимите средства за възстановяването му ще бъдат заложени в общинския бюджет за първото полугодие на 2013 година, а за дейностите по ремонта ще отговаря кметът на града.”

Аз, не съвсем добронамерено избирам само един фрагмент от следващите  коментари. Из разговор на някакъв анонимник със самия Кушел по повод историята за “присъдата в името на народа” на Никола Петков:

Анонимен:

- Никола Петков.- Вие ще видите, че с мъст не се управлява.

- М-р председателят Георги Димитров. - Вие разчитате на чужда помощ. Никой няма да ви спаси. Помнете това!

- Никола Петков. - Вие, който бяхте герой в Лайпциг, сега се страхувате и се боите от един човек и един вестник. Само страхливите хора прибягнат до насилие. И жалко, че сте изпаднали в страхливост. Не можете да направите и 20 крачки без агенти.

- М-р председателят Георги Димитров. – Можете за последен път да бъдете словоохотлив. Това е вашата последна дума тука, затова сте словохотлив.

- Никола Петков. - И последната ми дума като човек ще бъде: да живее свободата!

- М-р председателят Георги Димитров. - (към опозицията) Поумнейте на време, за да не отивате един след друг в затвора. По късата процедура ще си отидете!”

И какво избира да коментира Кушльо от този разговор?!

Kushel: Поумнейте бееее !!!!!! По късата, по късата процедурааа !”

След което без никакъв срам, типично по комунистически допълва:

“Едно достойно решение на общинския съвет. Абсолютно!”

Аз, абсолютно не добронамерено: Убийци! И преди, и сега!

-          26.10.2012 - “Проклета да си, Америко! Ти, която ще ми донесеш толкова много мъка. Ти, която системно пиеш кръвта ни. Проклинам те!”

Коментар на ОК3223:

Ok3223: КУУШ - 26.10.2012 20:59 - КЛЕТВИТЕ СА ЖЕНСКИ ПРИКАЗКИ... Искат се не клетви, а решително да се изобличават и неутрализират всичките им напъни и дяволски ходове да дестабилизират света, и да стоварват собствените си борчове и проблеми на такива като нас, на по-бедните от тях. Това е паразитна нация -като каза Путин. Живее и царува, от печатане на долари, на гърба на другите. А с паразитите знаем как се постъпва, как трябва да се постъпи!”

Продължавам (от първия постинг) номерацията на главните политически събития в България и по света, към които пришивам изказванията на ТИЯ

3.   Планираната от комунистите промяна в световната карта се поотложи с една-две години. Станишевци-Местанци се активираха да свалят ГЕРБ не в началото на 2012-та, а в началото на 2013-та. Путин закъсня повече – почти с две години.

Кушел “поомекна”.

- 08.11.2012 - Засега отлагам вулкана за по-късно.

“Ако САЩ започнат война срещу Иран, ще се ръзмърда вулканът Елоустоун и ще ги затрие завинаги. Предупредих ги”.

- 26.01.2013 - Днес има референдум !!!

“Агитация няма да ви правя. Вече казах, че след десет години всичко ще е на ток  до последния мотопед и няма да има стая без климатик. Ще припомня само две народни мъдрости. "Всяко нещо има смисъл, когато е

4.   Е, това вече се не трае. Глупакът Народ, извън задружния колектив, да вземе да отхвърли референдума за АЕЦ Белене. И се организираха февруарските протести.

- 19.02.2013 - Започна социалната революция.

“Това, за което мечтая и се боря от много години най-после се случи. Младите хора захвърлиха нихилизма и омаята от чалгата и осъзнаха, че това е тяхната държава и те също носят отговорност за нея. Младежите вече застанаха на правилната страна - срещу сбърканата система, срещу фалшивата демокрация, срещу извратения модел на обществено устройсто. Вече съм спокоен. Да, вече съм спокоен за България. От днес започва нейното възраждане. За съжаление, ще се дадат и жертви. Мирни революции няма, макар някои много да пропагандират еволюционния модел. На борба!!!”

Какво казват другите аватари на Кушел:

Aip55: 19.02.2013 – “Всички политици на съд и да се търси най-строга отговорност за тези, които са злоупотребили с власт и сила срещу народа. Революция е силна дума, но кръв политическа трябва да има. Дано да е по малко на протестиращите,но полицаите, които спират протестиращите също на съд и разстрел, ако посегнат на протестиращите. Бойко, като не иска протести да си даде оставката и да си иде в тях (затвора). На без компромисна борба срещу кърлежите забили се в нас и пият необезпокоявани и ни пият кръвта, унищожават ни от гладна физическа смърт. Сега е времето да се защитим от бедността! НА БОРБА БЪЛГАРИ!!!!!!!!”

Seasonofthewitch - 22.01.2013 19:52 – “Никога не си ми звучал крайно.И днес не правиш изключение.

“Ашколсум. Мархаба олсун Добри” – както се изразява Братан Д’е комуниста.

- 20.02.2013 - Моята огнеборска библиография, автор kushel

“ПАНИКА

Премиерът, че не става/ това се вече изяснява./ Но и другите кретени/ ръсят глупости на смени/ Питам се, в таз държава/ дали изобщо някой вдява,/ че не става с лаици/ и с разни постни пици./ Има нужда от експерти./ Не може вечно да се крие./ "Тука има, тука нема"/ може и да ни затрие./ Трудно глупост се признава/ след толко"з медийни изяви/ след рейтинги от 100 процента/ май нещо трябва да се прави./ Трябва, трябва, който знае,/ но кой е само празна кофа,/ лута се като безумен/ и е пълна катастрофа./ Хайде баста! Стига вече!/ Нагледахме се на глупаци./ Хващайте горите царски/ и да идва Орешарски!”

НЕ ИЗДЪРЖАМ ВЕЧЕ

Искам пак да вдигна глас./ Обхванат съм от гняв и страст./ Как може тоя прост народ,/ от Боби да отнема вот?!?/ Явно пак не са прозрели,/ какво са "шменди и капели"./ Не чувстват тая епопея./ Сам, самичък ли да пея?!?/ Пишете оди и романи!/ Носете гербери засмяни!/ Макар, че гербер поначало,
май се носи "на умряло".”

Отбелязвам един коментар към този постинг. Заслужава си да го запомним:

говори kushel – “Ако народа избере главната мутра на републиката отново, значи нещата са безнадеждни. Това, което не мога да си обясня е, защо голяма част от бедните хора, чиято единствена надежда за достойно съществуване е социалистическата система, са така объркани от пропагандата, че вървят срещу собствените си интереси. Какво им даде капитализма за 23 години и какво ще им даде за в бъдеще?! По тоя път България ще затъва все повече и накрая оскотелите тълпи ще я довършат. Капитализмът е път за никъде. В България той не върши работа. Либералната идеология е пагубна за масите, но те не го разбират. Аз съм длъжен да говоря. Макар и след смъртта ми, ако са останали хора със здрав разум, ще стигнат до моите изводи.”

5.   Кому да обяснявам защо февруарските протести се изродиха, излиняха и изчезнаха за два месеца? И площадите на България в следващите 12-14 месеца станаха средищата на “извънколективен живот”.

Като чета “записките си по българските медии” от това време, само тук-таме намирам някаква предпазливост, някакъв страх да го наречем, че българската обективност предрича нерадостен край на преврата “Орешарски”. Всички “правилно ориентирани” от “задружния колектив”, според Кушелчо, са въодушевени... Надяват се Годо да дойде и НАТО-то да си отиде. Ако трябва да съм честен, не мога да не отбележа, че Кушлето е един от малкото в колектива, който си признава, под сурдинка естествено, че нещата не отиват на добре.

(Преди да изложа моите съображения за една такава констатация, да напиша за днешното си недоумение: И днес е ясно, че нещата за съветско-ориентираните българи не отиват на добре. Путин, рублата, Ципрас, доларът... няма да издържат на “вятъра на промяната”. Обаче Куш забрави за своята “предпазливост” и се държи като... като глупак, извинете. Не ми се вярва да е променил своята социална чувствителност, без значение каква е тя. Най-вероятно парите за троленето са станали повечко.)

Но да се върна на прогледналия обезверен Куш. За всичките 12-14 месеца на протестите срещу “Орешарски” – от март 2013 до към юни 2014 – той намали рязко броя на публикуваните си постинги. От средно 25 броя месечно преди, падна до 5-6. И само един-два от тях са на “бойка тема”. При това в забележимо миньорен тон.

- 29.06.2013 - Един "червен боклук" до "Красивите"

“Така ли ви изглеждам? Победен?/ Обезверен? Не искащ да се бори?/ Приел безропотно, че е боклук червен?/ Търпящ обидите на всякакви галфони? И с какво сте по-добри от мен? Че не сте стъпвали във ферми и заводи?/ Че аз си лягам грохнал, уморен?/ И нямам застраховка за всякакви несгоди?/ Че съм закотвен доброволно на Балканите?/ Че нямам дипломи от вузове модерни?/ Че не искам никой да е унижен?/ И богаташи с цената на стотици бедни?/ И трябва ли да се срамувам от това?/ Че вярвам повече на левите идеи?/ Че либерализма ми изглежда извратен?/ И виновник за световните проблеми?/ Не вярвам в мислите си да сте честни./ Ни на протестите ви съмнително лежерни./ Сценариите ви до втръсване са ми известни/ Хайде, баста! Все пак някой трябва да работи!”

- 10.11.2013 - Твърде много омраза, бе хора.

“Какво ни кара да мразим. С часове четох есета и мъдри мисли по тоя въпрос и в общи линии съм съгласен с един извод - омразата е страх от нещо. Според психолозите, омразата е ответна реакция към хора, чийто интереси са коренно различни или противоречат на нашите. Омразата е причина за насилие. Омразата може да бъде насочена срещу една раса, религия, полова идентичност, физически недъг и какво ли не още...НО...

Но, какво постигаме с омразата си. Ами, огледайте се, ето това - една объркана и изоставаща във всичко държава, с прогресивно оглупяващо и озверяващо население, без перспективи, на границата на истерията и отчаянието. Продължавайте... той краят е ясен. С омраза няма да стане. Тоя филм го глредаме отдавна. Измислете нещо друго. Например - РАЗУМ.”

- 03.11.2013 - Не искам да се занимавам с политика - отвратен съм.

ОТКОГА БЕ, КУШЛЕ? И ДОКОГА?

6.   Путин даде заден и крахът на САЩ, НАТО и ЕС се отложи. За пореден път... У нас “Орешарски – кой” падна.

А kushel?

- 19.02.2014 - Горката Украйна

“Преди години, когато бях млад и пълен с оптимизъм, жевеех с надеждата, че света ще става все по-хубаво място за живеене. Представах си как завинаги ще изчезнат войните и никога повече няма да има зверщини и страдания. Светът беше разделен на два лагера, които бяха настръхнали един срещу друг, но някак си това ограничаваше и мераците за разпалване на локални конфликти. Откакто обаче светът стана еднополюсен, като че ли се възцари едно неконтролируемо (или дирижирано) безумие, което ме хвърля в дълбока покруса. Войните станаха ежедневие. Загиват милиони хора и края му не се вижда. Във все нови и нови страни има бунтове и граждански войни. Да си припомним. Започна с войните в Сърбия, "революцията" в Румъния, палежите в България, Албания, Косово, войната на САЩ срещу Сърбия, Пустинна буря, Афганистан, Ирак, Египет, Мароко, Либия, бунтове в Турция, гражданска война в Сирия и тнт. Почти няма страна в която да няма размирици и бунтове, дори в държави като Англия, Франция, Испания, Италия, Гърция и дори САЩ. Какво е това, някаква психоза ли, някакво масово обезумяване ли? Къде е оня мечтан мирен и прекрасен свят. Няма го. Няма нищо подобно. Каква стана с България примерно. Загуби цялата си промишленост, една трета от населението си и върви наникаде. Какво стана с Ирак, Либия, Египет, Босна, Косово и другите. Осъдени са на вечен хаос. В името на какво става всичко това. Кой има интерес от подобен свят. Гледам какво става в Украйна в момента и ми се иска да кажа на тия нещастни хорица да спрат, докато не е станало късно, защото зная предварително какво очаква и тяхната държава. Само за десетина години, Украйна ще обезлюдее и опустее, ще рухне икономически и ще заприлича на България. Това ги чака, но как да им го кажа.”

Аз ще си спестя коментара, че ме хваща ортикария от комунистическите наглотии кушелеви. Вие коментирайте. Например подчертаното от мен.

- 16.03.2014 - Не съм виждал по-щастливи хора.

Лично от мен, Честито! От официалните ни власти няма да го чуете, но голяма част от българите ще се присъединят към мен.”

Следват няколко клипа от руски медии в които се показват празнуващите в Крим след обявяване на независимостта им от Украйна. Не мога да се стърпя, макар, че не е редно. Днес, само една година след тържествата в Крим, именно тази територия обезлюдава и опустява, рухва икономически. Което не става с Украйна, още по-малко пък с България! Кух Кушел!

И още няколко кухолеви мнения под този постинг:

Lidislidis:Ами, ще мълчат, я! Чакат какво ще им нареди утре ЕС... Путин е обещал до петък да не предприема силова разправа с хамериканците и Меркелските мекерета. След петък е интересното шоу!”

Katan: “Как да не се радват хората? Остават си там, където им е мястото! След петък ще видим кой ще си счупи зъбите.

Aip55: “Открито споделям и аз радостта от референдума. Изпълниха ми надеждите с тези 95% победа. Не лесно да противоречиш на Русия, особено когато си си изцапал гащите/прашките. Браво братушки. Русия матушка вперьод.....”

- 14.03.2014 - Декларирам, че напускам ЕС и НАТО.

“Очевидно е, че България отново избра губещата страна, защото ЕС е полуумрял и в перманентна криза, а за НАТО-то въобще да не говорим. Единственото което може, е да плаши гаргите и да напада Сърбия. Освен това аз съм офицер от Българската Народна Армия и съм се клел да защитавам България от НАТО. От днес официално се присъединявам към БРИКС ( Бразилия, Русия, Индия, Китай и Южноафриканската република). Членовете на БРИКС са най-бързо развиващите се големи страни.”

- 03.09.2014 15:30 - Знаете ли какво ще ви кажа, лайнета фашистки,

“Андрешковци, Джосариановци, Камоновци, Абойчевци, Вмировци, Писковци, Лордовци и тем подобни. И да се скъсат да ви слагат на първа и да се помпите до дупка, на Русия не и дреме от това, а на мен изобщо. НАТО е една мизерна организация, която може само да плаши гаргите. Нито има силите, нито средствата, а още по-малко куража да направи нещо реално. Затова, продължавайте да лаете срещу месеца и да забавлявате с глупостта си разумните хора в сайта. Аванти!”

7.  ГЕРБ отново спечели за пореден път парламентарните избори. Бойко Борисов направи коалиционно правителство.Управляващите в миналия Парламент БСП, ДПС и Атака атхок станаха опозиция,

Какво написа Kushel: (Докато четете, мислете този човек не е ли ГОТОВ ДА УБИВА.)

- Ноември 2014

 04.11.2014 – “Хората са настръхнали. Готови са на всичко. Ще има бунтове и то жестоки”.

 04.11.2014 – “Наслушал съм се на седерунгелски глупости. Един ден ще си ги разказвате в затвора. Аз искам час по-скоро да ви няма на тая земя. Само това искам да се оттървем от седесарско-американско-еврогейско робство. И ще стане, много по-скоро отколкото си мислите.

Има един интересен и поучителен разговор от 5 ноември между комуниста Kushel и христианина django. Ще го цитирам:

django - Защо така с рогата наред невъздържано и грубовато? НЕ разбирам защо ви ядосва различното мнение? Вместо да се дразните се задълбочете в случващото се в света за да разберете къде грешите. Само глупака знае всичко, няма нужда от различно мнение и никога не се съмнява в преценките. Комунизма е рай за посредствеността и низките човешки страсти. Между другото атеизма също е вяра в бога на щастливата чиста случайност и е типичен за недочелите физика и химия.

Kushel - Всякакви религиозни брътвежи са ми противни. Кой си ти бе, многознайко, дето говориш така компетентно. Ти ли си тоя, който знае всичко. Я се застреляй. Християнските лиготии не мога да понасям, защото хора, които са изгорили живи стотици хиляди, не могат да говорят с благ и мазен език. Презирам лицемерните, а ти си очевидно такъв. Ако беше чел, глупако, щеше да си осъзнал несъстоятелността на всякакви религии. Религията е апендикса на човешкото съзнание. Повече не ми чети морал. Такива като теб са ми дошли до гуша.

django - Аз мисля че точно липсата на християнската традиция и отричането на божият закон поради невежество или дълго градени илюзии предизвикаха икономическият и духовен крах на държавата. Хубавото на истината че е вечна, за разлика от илюзиите. Християнина не става за роб. Затова в соца се погрижиха да дресират хората в атеизъм.

Kushel - Единственото, което мога да ти кажа в заключение, че за съжаление и ти си един сварен мозък. Чакай на оня горе, той ще я оправи работата. Аз такъв некадърник в моята фирма не бих назначил. Цялата му работа е калпава-срам за майстора.”

- Януари 2015

РУСОФОБИ

Днес в родината ни мила шайка зла гнездо е свила, банда алчни русофоби, дето въздуха отрови/ А какво е русофоба, който пени се до гроба да скверни вековна дружба и диваци да обслужва?/
Комплексар е русофоба, храни се от дива злоба, и, неук, жесток и нагъл,
на продажник се подлага./ Вред се дърли и навира и пред фюрера примира,/ Рус божествена ругае от лъжите си омаян. Разпна яростно страната,
що довчера бе богата, и на дъното заби я в плен на свойта просотия/

Всички знаем русофоба на фашисти е подлога: въшкав, завистлив, продажен, мисли се за много важен./ Стамболов му е кумира, гений в уроди намира: Луков – изявен предател, Марков – набеден писател са за него идеали.
Но народът ни едва ли ще повярва на кретени от подлец възвеличени./
Русофоби, русофоби вий на дявола сте лоби, но пред истината слаби,
квакащи, нещастни жаби! Българинът ви презира! Оставете го на мира,
хитрините си спестете в напъна си мимолетен!/
Ний обичаме Русия, тя е нашта орисия! Свързали сме се навеки по съдбовните пътеки, че кръвта вода не става!
На Русия – вечна слава, тя е нашият спасител от изедник и хулител!”

 Март 2015

- Kushel пише: “Ще гласувам за Атака, просто няма други.”

И zaw12929 отговаря: “Правилно трябва фронт срещу статуквото- ТРЯБВАТ И УМНИ УПРАВЛЯВАЩИ И САМО ЕДНА, А НЕ 300 ПАРТИИ. ЕДНА, ДА СЕ БОРИ ЗА ДОБРУВАНЕТО НА БЪЛГАРИТЕ, А НЕ ТРИСТА, ДЕТО СЕ БОРЯТ ЗА ВЛАСТ.... КОИТО ВЗЕМАТ ВЛАСТТА С КУПЕН ВОТ... ТРЯБВА ДА ГЛАСУВАТ САМО ХОРАТА С ОБРАЗОВАНИЕ, ЗА ДА ИЗБЕРАТ УМНИ И ОБРАЗОВАНИ УПРАВНИЦИ”

- Kushel пише на slavimirgenchev: “Какво се запени бе, мършо ренегатска, м? Абе, Сопол, ти що за боклук си? Може ли човек, който е професионален изменник, предател, гнусен ренегат, използвач и нагаждач, да си показва гузната мутра в обществото на честните и почтени хора?! Правилният ход за теб е да се самоубиеш преди някой друг да те евтанизира позорно. Дрисльовци, ще си висите на ушите. Ще бъде много забавно.”

- За предстоящите учения на НАТО у нас ето какво написа ТОЙ:

“Дори едно куче е по-умно от хората които ни управляват. Проклете да сте предатели, вие които превърнахте БНА в банда наемници-гурбедчии, обслужваща безкрайните американски авантюри!!! Кучешка смърт за вас!!! Подписахте си смъртната присъда и дори американските танкове няма да ви помогнат, защото ще ги запалим.”

Русофобът е педал, мамата си е ебал, дупи се на Чичо Сам, тоя педераст голям.”

- А интересувате ли се за мнението Кушеляво по повод предстоящото честване на 70-тата годишнина от “День победьi”? Малко? Добре:

kushel – “Нашата държавна глава нямала да ходи на парада в Москва.
То пък сякаш го е канил някой. Виж, ако беше някой гей-парад щеше да отлети на секундата. Срам ме е от това мекотело - най-позорната личност заставала някога начело на българската държава. Путин ще си върже черна лента на хуя по тоя повод.”

lidislidis – “Така му е наредено от фашистко. Само преди седмица фюрер Меркел забрани на всички ЕС безглави да не ходят на парада. Само финът й се опна и ще ходи. По финско е пряка реална демокрация, а не фашистки диктат, както при вас и тази забрана е смешна.”

vencivalery1951 – “Ако е жив и здрав Путин ще приема парада и на 80 годишнината от победата. Кой ще помни тогава "Плевнята" или Западните му началници???”

АЗ, dobronmeren: А? Какво ще кажете? Не мислите ли, че ТЕЗИ от кушериата са готови да отидат да се бият на страната на “ислямска държава”?



Тагове:   kushel,   lidislidis,   theeconomist,   aip55,   zabavnata,   zaw12992,


Гласувай:
7



Следващ постинг
Предишен постинг

1. slavimirgenchev1953 - Кухият идиот е
11.04.2015 09:04
или с напълно промит мозък, или му плащат добре за глупостите, които бълва, иначе е невъзможно да се обяснят нито позицията, нито поведението му. Но това е валидно и за неговите "съмишленици", ето защо кръстих цялата група "кушелиат".
цитирай
2. germantiger - "Детайл"
11.04.2015 13:04
... за руската, не за ислямска държава ще убиват тези...
цитирай
3. apostapostoloff - КУХЕЛИЯТ, Слави,
11.04.2015 17:48
КУХЕЛИЯТ!

Вие не се досещате, ама аз ще ви го напомня- Кухелят и още 5- 6 комуняги в блогбегето са всъщност част от прословутите ЧЕРВЕНИ БАБИЧКИ. Още не са псовисали тези лайномети, ама и това ще стане. След което любимата им партийка изобщо няма да влезе в Парламента...
цитирай
4. dobronameren - Germantiger,
11.04.2015 22:51
Разликата между руската и ислямската държава е онази между БСП и Атака.
цитирай
5. yoan2015 - 6
11.04.2015 23:14
Много добре си го изобличил, мисля, че му се вижда края, неговия и на останалите от отряда.
цитирай
6. dobronameren - Използвам коментара на yoan2015
11.04.2015 23:56
за да благодаря и аз на отминалите 2013 и 2014 години. Те отнесоха със себе си в миналото знаковите фигури на прехода от 1989-та: Ахмед Доган, Желю Желев, Константин Тренчев, Иван Костов. Сега ни предстои не по-малко трудния преход от демокрацията на хартия към оживяването й в съзнанието на българите. Аз вярвам, че това ще стане. Няма да е бързо, предстои ни още един (поне един) преходен период. Ще бъда изключително щастлив, ако след този нов преход да мога - аз! - да благодаря пак по същия начин на следващите неизвестни засега години.
цитирай
7. germantiger - ...
12.04.2015 08:27
4. dobronameren - Germantiger,
11.04 22:51
Разликата между руската и ислямската държава е онази между БСП и Атака.

...

Едновременно ме разсмя и впечатли с точността ти!
цитирай
8. apostapostoloff - Апропо, тук всъщност
12.04.2015 09:47
става дума за лицето Кухел, нали? Една куха лейка и селска пръчка от Коматево, която непрекъснато пърди, кенза, драйфа и се уригва в блога. Барабар с още 5- 6 червени бабички от мъжки пол.
цитирай
9. vmir - Ето на това не издържах, цитирам Кушела дословно само заради твоя труд:
01.05.2015 09:10
"Макар и след смъртта ми, ако са останали хора със здрав разум, ще стигнат до моите изводи.” край на цитата

Този за мен е един невъобразимо необразован за претенциите си екземпляр и всички простотии, които бълва на килограм са ми не само познати до болка, но и писнали още от времето на комунизма. Изумително е, че може да съществува толкова елементарен или глупав човек, който да си губи времето с повтаряне или съхраняване на безумия, които времето отдавна е отхвърлило като скъпо струващи грешки или дори осъдило като гнусни престъпления.

Прав си, че има нещо зловещо в тоя привиден палячо, защото в основата на всички кръвопролития стоят подобни бодряшки изглеждащи подстрекатели, които най-вероятно не разбират какво правят, а като го направят, не разбират, че "веселяшките им закачки" са довели до трупове на невинни и най-глупашки оплакват жертвите, за да ги припишат на онези, които са се опитвали да ги предпазят.

цитирай
10. dobronameren - Много добре посочено, vmir. Допълвам:
02.05.2015 08:08
На 25.04.2015 в 18:07 `Freeoldmen-a написа "Колко ми е благо!", а Kushel му върна в коментар (на следващия ден в 6ч. и 13 минути сутринта) следното:
"Скоро блогът ще бъде почистен от русофобската плесен. Ще има пълно почистване. По-късно ще стане и в държавата."
Мечтииии, както се казваше в една реклама. Имам съвет към двамата мечтатели: Да извадят перодръжките си от измежду двете бузи и да ги топнат там, където им е мястото - в мастилницата.
цитирай
11. vmir - Изроди от добронамереност не разбират,
03.05.2015 21:07
а много добри хора са ликвидирани от изроди само защото са ги третирали с доброта и търпение. Нямам предвид да им се отвръща с тяхната изродска мярка, но неслучайно в цивилизованите и правови държави заплахите са инкриминирани, за да не могат изродите да рушат устоите на държавата си, както правят нашите за да се подиграват с желанието ни да имаме правова и справедлива държава. С тези заплахи тези са си за затвора и най-малкото, което сме длъжни да направим е да посочваме престъпните им деяния.
цитирай
12. dobronameren - Което и правим
04.05.2015 13:18
Което и правим
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dobronameren
Категория: История
Прочетен: 1883800
Постинги: 670
Коментари: 2593
Гласове: 1611
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930